[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderInternet

β€˜Cybersecurity-expert Kamphuis had kajak-ongeluk’

De politie in Noorwegen stelt dat de vermiste cybersecurity-specialist Arjen Kamphuis hoogstwaarschijnlijk om het leven is gekomen bij een kajak-ongeluk. Hoewel zijn lichaam nooit is gevonden, sluiten de Noren het onderzoek.

  • 23 Augustus 2019 om 15:08

Econocom is in overleg met vakbonden

Naar aanleiding van de staking bij Econocom in Zaventem deze ochtend, geeft de Frans-Belgische it-dienstverlener aan in overleg te zijn met de verschillende vakbonden. Dit meldt een woordvoerder via mail aan Computable.

  • 23 Augustus 2019 om 14:23

Kabinet gaat phishing-sms aanpakken

Het kabinet wil phishing-aanvallen die via sms-berichten worden verstuurd strenger aanpakken. Daarvoor wil het de telecomwet wijzigen om zo de Autoriteit Consument & Markt (ACM) meer mogelijkheden te bieden om deze vorm van cybercriminaliteit aan te...

  • 23 Augustus 2019 om 12:13

ZENS brengt draadloze oplader met 16 spoelen en Kvadrat-bekleding uit

Door Gonny van der Zwaag

De Nederlandse accessoiremaker ZENS heeft een draadloze oplader uitgebracht met 16 spoelen, waarmee je je iPhone op elke mogelijke manier kunt neerleggen. Apple lukte het niet met de AirPower, maar ZENS heeft het met de ZENS LIBERTY nu wel voor elkaar gekregen.

Het artikel ZENS brengt draadloze oplader met 16 spoelen en Kvadrat-bekleding uit verscheen voor het eerst op iCulture


iCloud in de browser krijgt een grote metamorfose

Door Raymon Mens

Apple geeft de web­versie van iCloud een grote metamorfose. De drukke, blauwe look met grote iconen maakt plaats voor een simpeler geheel.

Econocom-vakbond roept op tot staking

De vakbond van de Franse-Belgische it-groep Econocom roept het personeel dat werkzaam is in het hoofdkantoor in Zaventem op om vandaag te staken. De actie komt voort nadat een hoofdafgevaardigde van de christelijke vakbond is ontslagen....

  • 23 Augustus 2019 om 11:34

Google Foto’s: zoekfunctie uitΒ­geΒ­breid, gezichtsΒ­herΒ­kenning op komst

Door Raymon Mens

Google Foto's is een populair alternatief voor de Foto's-app op iPhone, iPad en Mac. De zoekfuctie wordt uitgebreid en er is gezichtsherkenning op komst.

PC-business bezorgt HP hogere omzet en winst

Door Pim Hilferink
HP zag in het derde kwartaal van zijn boekjaar 2019 de omzet toenemen tot 14,6 miljard dollar en realiseerde daarmee een nettowinst van 1,2 miljard dollar, een stijging van ruim 20 procent in vergelijking met hetzelfde kwartaal een jaar eerder.

Bose Portable Home Speaker: veelΒ­zijdige nieuwe AirPlay 2 speaker

Door Raymon Mens

Bose heeft de Portable Home Speaker onthuld. Een veelzijdige en draagbare speaker met onder andere Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect en AirPlay 2.

iOS 13: bugs in overΒ­vloed, bΓ¨ta’s voor de bΓΌhne, ramp in zicht?

Door Raymon Mens

Sinds de WWDC-keynote in juni 2019 heeft Apple 8 bèta's van iOS 13 uitgebracht. Toch zijn er nog veel bugs en stabiliseert het zich (te) langzaam.

Enrique Lores volgt Dion Weisler op als ceo HP Inc

De huidige baas van HP’s printerdivisie, Enrique Lores, volgt HP Inc-ceo Dion Weisler per 1 november op. Weisler treedt terug wegens gezondheidsproblemen binnen zijn familie waarvoor hij terugreist naar zijn thuisland Australië. Hij blijft wel bij...

  • 23 Augustus 2019 om 10:30

iPhone-gebruikers wachten steeds langer met upgraden: elke 33 maanden een nieuwe

Door Gonny van der Zwaag

Twee onafhankelijke onderzoeken wijzen erop dat mensen steeds langer met hun iPhone doen. De meerderheid is van plan om 3 tot 5 jaar met een toestel rond te lopen.

Het artikel iPhone-gebruikers wachten steeds langer met upgraden: elke 33 maanden een nieuwe verscheen voor het eerst op iCulture


Nieuwe Satechi-adapters laten je twee 4K-schermen op je MacBook aansluiten

Door Benjamin Kuijten

Er zijn al diverse USB-C-adapters op de markt waarmee je accessoires, schermen en meer kan aansluiten op je MacBook. Satechi komt nu met twee nieuwe adapters met een uniek design, waarmee je tot twee 4K-schermen in 60Hz kan aansluiten.

Het artikel Nieuwe Satechi-adapters laten je twee 4K-schermen op je MacBook aansluiten verscheen voor het eerst op iCulture


Zo controleer je welke iOS-apps 32-bit of 64-bit zijn

Door Benjamin Kuijten

Je kunt in iOS controleren welke apps nog 32-bit zijn en dus niet meer te gebruiken zijn in iOS 11 en nieuwer. In deze tip leggen we uit hoe je met Appcompatibiliteit kunt checken of apps al 64-bit zijn.

Het artikel Zo controleer je welke iOS-apps 32-bit of 64-bit zijn verscheen voor het eerst op iCulture


NewPort Capital is aandeelhouder EDM Media Group

NewPort Capital treedt toe als aandeelhouder tot EDM Media Group (EDM). De dataspecialist uit Nieuwegein wil via deze investering zijn groeistrategie versnellen en zijn dienstverlening en technologische dataoplossingen verder uitbreiden. Het moet een boost geven aan...

  • 23 Augustus 2019 om 09:57

Kaspersky verbetert beveiliging virtuele omgeving

Door Edwin Feldmann
Met Kaspersky SEcurity for Virtulization Light agent kunnen klanten hun gevirtualiseerde omgeving beter beveiligen zonder dat de prestaties van de virtuele server eronder lijden.

Esri helpt NatGeo-genootschap bij natuurbeheer Afrika

Om bedreigingen voor de wereldwijde biodiversiteit het hoofd te bieden, intensiveert de National Geographic Society de samenwerking met het geo-technologiebedrijf Esri. Het accent ligt op de inzet van diens Arcgis-platform bij het beheer van beschermde Afrikaanse...

  • 23 Augustus 2019 om 08:36

Apple test vernieuwde iCloud beta webversie met Herinneringen-app

Door Daniel Vischjager

Apple heeft afgelopen nacht een nieuwe betapagina online gezet om de webversie van iCloud te testen. De Herinneringen-app is voor het eerst ook online te gebruiken, en je kunt nu gemakkelijk inloggen vanaf je iPhone en iPad.

Het artikel Apple test vernieuwde iCloud beta webversie met Herinneringen-app verscheen voor het eerst op iCulture


iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 augustus 2019

Door Redactie

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 22 augustus 2019? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht op iCulture.

Het artikel iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 augustus 2019 verscheen voor het eerst op iCulture


ING geeft €5 iTunes-tegoed als je drie keer Apple Pay gebruikt

Door Gonny van der Zwaag

Goed nieuws voor mensen die al Apple Pay gebruiken: als je drie keer met Apple Pay betaalt via ING krijg je een 5 euro tegoed voor iTunes of de App Store. Dat is makkelijk verdiend!

Het artikel ING geeft €5 iTunes-tegoed als je drie keer Apple Pay gebruikt verscheen voor het eerst op iCulture


❌