[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 4 April 2020ED - Show

Nederlandse Maggy maakt indruk op Janet Jackson met haar danskunsten

De Nederlandse danseres Maggy van den Heuvel verveelde zich de afgelopen dagen kapot in haar appartementje in New York, waar ze studeert. Ze besloot de choreografie van Janet Jacksons Rhythm Nation in te studeren, zette dat online en bracht het onder de aandacht van de legendarische artieste. Jackson zelf bleek onder de indruk.

 • 4 April 2020 om 19:13

Lil’ Kleine deelt zoete kiekjes vanuit Dubai en Bibi tovert met printjes

Korte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 4 April 2020 om 15:45

Elton John doneert 1 miljoen dollar opdat we aids 'niet vergeten’

De hele wereld is momenteel in de ban van het coronavirus en veel beroemdheden en instanties hebben al gul gedoneerd voor de zorg daarvoor. Zo ook Elton John, maar de Britse zanger wil niet alleen deze pandemie de wereld uitkrijgen. Gisteren onthulde hij in Miley Cyrus’ talkshow op Instagram Live dat ook de ‘vergeten’ ziekte aids nog veel zorg behoeft.

 • 4 April 2020 om 14:40

Tijl Beckand: Ik ben geveld door het coronavirus

Het lijkt erop dat Tijl Beckand is besmet met het coronavirus. Dat vertelt de presentator vandaag in een nieuwe aflevering van Quarantaine TV, dat hij met zijn Lama-maatjes Ruben van der Meer en Ruben Nicolai maakt. ,,Ik heb nu ook koorts. En 's nachts word ik badend in het zweet wakker", legt Tijl uit.

 • 4 April 2020 om 13:33

Youp van 't Hek start volgende week weer met columns

Columnist Youp van ‘t Hek heeft zijn volgers op Twitter beloofd komende week weer in de pen te kruipen voor een stukje in het NRC. Youp verontschuldigde zich vorige week nog voor het uitblijven van zijn schrijven.

 • 4 April 2020 om 13:24

Nielson: β€˜Voor mij is deze coronacrisis bijna een zegen’

Nederland zit voorlopig vooral thuis en veel BN’ers dus ook. Wat lezen, luisteren of kijken zij om de dag door te komen? Vandaag geeft zanger Nielson (30) zijn aanrader(s).

 • 4 April 2020 om 12:00

Meer dan 1,6 miljoen kijkers voor ingekorte The Voice Kids

Tussen alle journaals en talkshows was er gisteravond één programma dat geen coronavirus-link had en toch goed scoorde. The Voice Kids was met ruim 1,6 miljoen kijkers het op één na best bekeken programma van de dag, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

 • 4 April 2020 om 11:41

Van corona genezen Pink doneert miljoen om virus te bestrijden

Pink is genezen van het coronavirus. Dat meldt ze op Twitter. De zangeres laat meteen weten dat ze een miljoen dollar doneert om het virus te bestrijden.

 • 4 April 2020 om 11:04

Dochter op komst voor Katy Perry en Orlando Bloom

Katy Perry en Orlando Bloom verwachten een dochter. Dat heeft de zangeres op Instagram bekendgemaakt. ‘It’s a girl’, schrijft de Amerikaanse met hartjes erbij.

 • 4 April 2020 om 10:53

Bejaarde BN'ers bezorgd maar strijdvaardig: β€˜Blijf niet in de angst hangen’

Ze zijn bezorgd en voorzichtig, maar niet angstig. Tachtigers Paul van Vliet (84), Carry Tefsen (81), Koos Postema (87) en Pierre Kartner (84) berusten in de situatie die door het coronavirus wordt veroorzaakt. ,,Door deze crisis zijn we wel de stilte gaan herwaarderen. En de empathie.’’

 • 4 April 2020 om 09:00

Langverwachte fantasyfilm Artemis Fowl gelijk naar Disney+

De langverwachte film Artemis Fowl, naar de gelijknamige boekenreeks, komt niet in de bioscoop. In plaats daarvan heeft Disney besloten de film gelijk uit te brengen op zijn streamingdienst.

 • 3 April 2020 om 21:15

Angst bekruipt Lil’ Kleine en vriendin in Dubai: β€˜Andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden’

Rapper Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes hebben de gevolgen van de coronacrisis behoorlijk ‘onderschat’. Dat laat het stel vanuit een resort in Dubai weten, waar ze sinds vorige maand vastzitten. Toen nog met de gedachte van een onbezorgde vakantie te genieten.

 • 3 April 2020 om 21:05

Bill Withers bezong de liefde in al haar facetten

Op 81-jarige leeftijd overleed vandaag de Amerikaanse soulzanger Bill Withers aan hartproblemen. In zijn relaxed swingende muziek straalde zijn stem een enorme rust en wijsheid uit.

 • 3 April 2020 om 19:36

Topman Rumag legt functie neer na ophef om β€˜corona-kledinglijn’

Thijs van der Heide, de topman van platform Rumag, legt per direct zijn functie neer. Dat maakte het bedrijf vanavond bekend. Het aftreden komt vlak nadat het sociale mediaplatform in opspraak raakte door de verkoop van een omstreden ‘corona-kledinglijn’.

 • 3 April 2020 om 19:22

Grote zorgen om Pinkpop en Lowlands: β€˜Desastreus als pas half mei besluit valt’

MOJO, de grootste concertorganisator van Nederland, maakt zich ernstig zorgen over alle festivals de komende zomer. Zelfs als de overheid de coronamaatregelen voor de zomer kan afschalen, is het nog zeer onzeker of grote evenementen als Lowlands, Pinkpop of Down the Rabbit Hole door kunnen gaan.

 • 3 April 2020 om 18:55

Jort Kelder: Is massale bedrijfssterfte officieel overheidsbeleid? Ik dacht het niet

Zijn woordkeuze mag cru geweest zijn, maar Jort Kelder neemt er een dag later niets van terug. De journalist/presentator kreeg veel over zich heen toen hij in een radio-interview sprak van het redden van ‘te dikke 80-plussers die gerookt hebben’. ,,We leven in hysterische tijden waarin rationele gedachten niet welkom zijn. Het zij zo.’’

 • 3 April 2020 om 17:13

Ain’t No Sunshine-soullegende Bill Withers (81) overleden

Bill Withers is op 81-jarige leeftijd overleden. Dit heeft zijn familie laten weten. De Amerikaanse soulzanger werd bekend met nummers als Lean On Me en Ain’t No Sunshine.

 • 3 April 2020 om 16:39

Bach-fans komen musici in nood tegemoet

De helft van de mensen die kaarten kochten voor de afgelaste uitvoeringen van Bachs Matthäus-Passion door de Nederlandse Bachvereniging in Naarden hoeven het geld daarvoor niet of slechts gedeeltelijk terug. De organisatie laat dat geld nu rechtstreeks ten goede komen aan de betrokken freelance musici, voor wie de zes uitvoeringen een substantieel deel betekenen van hun jaarinkomen.

 • 3 April 2020 om 16:22

Linda de Mol zet β€˜wilde plannen’ in de koelkast: β€˜Alle zeilen bijzetten om hier doorheen te komen’

Tv-koningin Linda de Mol moet ‘in de spaarstand’ door de coronacrisis. Wilde plannen die zij heeft met haar zender Net5 en haar blad LINDA. moeten heel bewust even in de ijskast worden gezet.

 • 3 April 2020 om 15:45

NOS zendt compilatiespecial uit op Koningsdag

Hoewel Koningsdag is afgelast, laat de NOS de verjaardag van de koning niet ongemerkt voorbijgaan. In anderhalf uur passeren op 27 april de hoogtepunten van alle zes de Koningsdagen nog eens de revue. Vanaf de eerste, in 2014, in De Rijp en Amstelveen, via de edities in Dordrecht, Zwolle, Tilburg en Groningen, tot de laatste, vorig jaar in Amersfoort.

 • 3 April 2020 om 15:28
❌