[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderPZC - Walcheren

Koole trekt na half jaar stekker uit Sport Lab in Middelburg

MIDDELBURG – Het moest het clubhuis voor de Zeeuwse duursporter worden. Het Sport Lab van ondernemer Floris-Jan Koole aan de Walensingel in Middelburg. Het liep anders. Door gebrek aan belangstelling heeft Koole de stekker uit de sportschool getrokken.

 • 23 Augustus 2019 om 11:20

Walcherse sportclubs houden kennismakingsdagen voor volwassenen

MIDDELBURG - De gemeenten Middelburg en Vlissingen houden samen met een groot aantal lokale verenigingen sportkennismakingsactiviteiten voor volwassenen (18+) en senioren (55+). Van 23 september tot en met 1 november staan de deuren van deze sportclubs open voor belangstellenden. Deelnemen is gratis.

 • 23 Augustus 2019 om 11:18

Showroom met oltimers in winkelstraat van Middelburg

MIDDELBURG - Wie tussen de nieuwste kleding en de dagelijkse boodschappen door ook nog even een oldtimer wil kopen, kan vanaf zaterdag 31 augustus terecht in de Langeviele in Middelburg. Garage Touw gaat een leegstaand winkelpand tijdelijk gebruiken als showroom.

 • 23 Augustus 2019 om 08:05

Bouw van windmolens en jachthaven in Vlissingen op losse schroeven door milieuregels

VLISSINGEN - De windmolenparken in het Sloegebied, de bouw van de Scheldewijk in het Scheldekwartier en ook de aanleg van de jachthaven in het Dok in Vlissingen staan allemaal op losse schroeven door het stikstofbesluit van de Raad van State.

 • 22 Augustus 2019 om 23:05

Stikstofbesluit bedreigt jachthaven en windmolens in Vlissingen

VLISSINGEN - De windmolenparken in het Sloegebied, de bouw van de Scheldewijk in het Scheldekwartier en ook de aanleg van de jachthaven in het Dok in Vlissingen staan allemaal op losse schroeven door het stikstofbesluit van de Raad van State.

 • 22 Augustus 2019 om 23:05

Bouw nieuwe Vlissingse wijk De Vesting van start

VLISSINGEN - De funderingen voor de eerste elf woningen van de nieuwe Vlissingse wijk De Vesting zijn gelegd. Binnen een jaar kunnen de bewoners hun huizen in.

 • 22 Augustus 2019 om 22:16

Kleine brand in gevangenis Torentijd in Middelburg

MIDDELBURG - In gevangenis Torentijd in Middelburg heeft vanavond een kleine brand gewoed. Bij het vuur kwam veel rook vrij.

 • 22 Augustus 2019 om 21:50

Repair CafΓ© voor Koudekerke en Biggekerke

KOUDEKERKE - De koffiedrinkers bij de inloopochtenden in de Klimop in Koudekerke krijgen vanaf woensdag 18 september gezelschap van een Repair Café. Mensen kunnen er meegebrachte apparaten en andere spullen laten repareren.

 • 22 Augustus 2019 om 12:00

Geen bewijs voor overlast, maar toch gaat de bus niet meer door de Brouwerijweg in Domburg

DOMBURG - De bussen van Connexxion rijden vanaf aanstaande maandag niet meer door de Brouwerijweg in Domburg. De gemeente Veere heeft dat afgesproken met de vervoersmaatschappij, omdat bussen daar voor overlast zorgen.

 • 22 Augustus 2019 om 15:14

Kickoff-festival voor aftrap studiejaar smaakt naar meer: β€˜het was een heel mooi feest’

MIDDELBURG – The Partysquad, La Fuente en Donnie zorgden woensdag voor een feestelijke aftrap van het studiejaar, op de Markt in Middelburg. Het Kickoff-festival smaakt naar meer, vindt mede-organisator Huub Jagers van de HZ.

 • 22 Augustus 2019 om 14:53

Dode vrouw (78) Oostkapelle: verdachte wordt moord cq doodslag ten laste gelegd

OOSTKAPELLE - De man die in mei is opgepakt in verband met de dood van een 78-jarige vrouw in Oostkapelle wordt moord cq doodslag ten laste gelegd. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie.

 • 22 Augustus 2019 om 13:46

Cinema Middelburg test projector met gratis voorstelling

MIDDELBURG - Cinema Middelburg heeft een nieuwe 4k-projector in gebruik genomen. Daarmee kunnen de nieuwste films, maar ook digitaal geremasterde klassiekers in haarscherpe 4k-resolutie worden vertoond.

 • 22 Augustus 2019 om 12:16

Opstaptrap bij Haflingerhof De Heksenketel dankzij gift advocaat

VEERE - Dankzij de gift van het Duitse advocatenkantoor Pelzer Kanzlei (Aken) beschikt Haflingerhof De Heksenketel bij Veere sinds donderdag over een verrijdbare opstaptrap.

 • 22 Augustus 2019 om 11:55

In Wie is bang van Tom Lanoye vliegen de scheldwoorden als liefdesbetuigingen over het toneel

Vlaming Tom Lanoye schreef speciaal voor deze nazomer de zwarte komedie Wie is bang. Over twee acteurs die over de datum zijn. En dat zelf weten: ‘Wat een kutstuk!’

 • 22 Augustus 2019 om 10:00

Vier aanhoudingen na opstootjes in Middelburg

MIDDELBURG - Bij diverse opstootjes in de binnenstad van Middelburg zijn gisteravond en de afgelopen nacht vier mensen aangehouden.

 • 22 Augustus 2019 om 09:01

De Vallei, een bloederig relaas in een betoverend decor

Een verteller, vier saxofonisten en een zangeres in een betoverend decor. In het muziektheater 'De Vallei’ komt het water steeds hoger.

 • 22 Augustus 2019 om 09:00

Vermist 12-jarig meisje zwemt in Middelburgse gracht

MIDDELBURG - Een 12-jarig meisje is woensdagavond rond 22.15 uur ter hoogte van de Seisbinnenbrug in Middelburg door brandweerlieden uit de gracht gehaald. Eerder op de avond werd ze als vermist opgegeven.

 • 21 Augustus 2019 om 22:24

Feest in Middelburg: studenten trappen het studiejaar af

MIDDELBURG - Muziekoptredens, zon en bier zorgen woensdag voor een gezellig feest op de Markt in Middelburg. Studenten van University College Roosevelt, de HZ en Scalda trappen het studiejaar af tijdens het Kickoff Festival.

 • 21 Augustus 2019 om 21:38

Kanonskogels in Veerse huizen herinneren aan β€˜Engelse verschrikkingen’

VEERE - Kanonskogels in de gevels woningen aan de Veerse Kaai herinneren nog aan de invasie van 1809. Maar ook de imposante wallen rondom het stadje zijn een gevolg van die historische gebeurtenis, weet Tiny Polderman. Ze geeft er vanavond een lezing over.

 • 21 Augustus 2019 om 18:00

Vlissingen steekt 50 mille in film Slag om de Schelde

VLISSINGEN – De gemeente Vlissingen geeft 50.000 euro aan de productie van de film Slag om de Schelde. De stad speelt een hoofdrol in de film.

 • 21 Augustus 2019 om 16:44
❌