[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderPZC - Tholen

Nieuw asfalt voor weg tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse

SINT-MAARTENSDIJK - De provincie laat van maandag 26 augustus tot en met donderdag 5 september 2019 delen van de N286 tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse opnieuw asfalteren. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via Sint-Annaland.

 • 23 Augustus 2019 om 11:16

Waterput siert net als vroeger weer het Raadhuisplein in Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De uitstraling van de Raadhuisstraat en Raadhuisplein in Oud-Vossemeer moest maar eens verfrist worden, vond het dorp anderhalf jaar geleden.

 • 21 Augustus 2019 om 20:28

Motorrijder jakkert met 178 kilometer per uur over Postweg Tholen

THOLEN - Een 23-jarige motorrijder uit Poortvliet moest gisteravond zijn rijbewijs inleveren nadat hij met 178 kilometer per uur over de Postweg in Tholen reed. Daar is tachtig het maximum.

 • 21 Augustus 2019 om 09:46

Geweld tegen zorgverleners in West-Brabant stijgt gestaag: ’Mensen zijn ongeduldiger geworden’

BERGEN OP ZOOM - Patiënten die een grote mond op zetten of zelfs fysiek geweld gebruiken. Medewerkers op huisartsenposten, in ziekenhuizen en bij andere zorginstellingen zijn steeds vaker doelwit van agressie. ,,Mensen hebben minder geduld. Maar ook de hulpvragen zijn complexer geworden”, legt bestuurder Jan Verbaal van Huisartsenpost West-Brabant de vinger op de zere plek.

 • 20 Augustus 2019 om 06:00

Tiener (16) steelt auto vader en rijdt β€˜s nachts zonder licht rond in Tholen

THOLEN - Een 16-jarige jongen uit Tholen is afgelopen nacht aangehouden voor het joyriden met zijn vaders auto. Hij reed zonder verlichting op de Grindweg.

 • 19 Augustus 2019 om 10:51

Ravage bij botsing met vier auto's op kruising in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Twee auto's zijn zondagavond op elkaar gebotst op de kruising Bredasestraat met de Oude Stationsweg in Bergen op Zoom. Een van de betrokken auto's schoot door en raakte daarop een geparkeerde auto, wat voor een ravage zorgde langs de weg.

 • 18 Augustus 2019 om 20:55

Twee mannen zorgen voor consternatie bij spoedeisende hulp in Bergen op Zoom, politie gebruikt pepperspray

BERGEN OP ZOOM - De politie is zondagavond groot uitgerukt naar de spoedeisende hulp van het Bravis Ziekenhuis. Aan de Van Swietenlaan in Bergen op Zoom zette de politie alle zeilen bij om twee mannen aan te houden.

 • 18 Augustus 2019 om 21:23

Bravis ziekenhuis zet 3D printer in om patiΓ«nten met botbreuken beter te informeren

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Bravis ziekenhuis gaat een 3D printer inzetten om patiënten beter voor te lichten over complexe botbreuken. Een 3D print geeft precies aan waar de breuk zit en waarom een bepaalde behandeling nodig is, aldus het ziekenhuis.

 • 16 Augustus 2019 om 13:25

Smerdiekse jeugd heeft vlak voor het einde van de vakantie nog lol bij Jeugdland

SINT-MAARTENSDIJK - Het is einde van de vakantie nadert en dus weten de Smerdiekse kinderen wel waar ze moeten vertoeven: bij de Jeugdland Speelmeerdaagse.

 • 15 Augustus 2019 om 18:41

Veel keuze op Keetie-toertocht vanuit Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - Recreatieve toerfietsers hebben de datum al lang met rood in hun programma omcirkeld: komende zaterdag wordt de tweede editie van de Keetie van Oosten-Hage toertocht verreden. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 60, 90 en 130 kilometer.

 • 14 Augustus 2019 om 11:18

Huurder van schuur met mega-cokewasserij in Oud-Vossemeer vrijgelaten

SINT PHILIPSLAND/OUD-VOSSEMEER - De enige verdachte in het onderzoek naar de mega-cocaïnewasserij in Oud-Vossemeer, de huurder van het pand, is weer op vrije voeten. De raadkamer van de rechtbank in Breda heeft zijn voorlopige hechtenis na twee maanden opgeheven. Het Openbaar Ministerie benadrukt dat de man verdachte blijft.

 • 14 Augustus 2019 om 07:21

β€˜Wijkagent is niet alleen fysiek aanspreekbaar’

THOLEN - Zijn de Thoolse wijkagenten te onzichtbaar? De lokale fractie van de SP vindt van wel. De politie neemt dat verwijt serieus, maar wijst erop dat de wijkagenten niet alleen fysiek aanspreekbaar zijn.

 • 13 Augustus 2019 om 17:54

Zwemtocht Stavenisse-Sint-Annaland dreigt in het water te vallen

STAVENISSE - De zwemtocht Stavenisse-Sint-Annaland gaat zaterdag waarschijnlijk niet door. Er wordt voor die dag erg slecht weer verwacht. Vrijdagmiddag hakt de organisatie de knoop door.

 • 13 Augustus 2019 om 17:07

Schietpartij verbaast Bergse buurt niet: β€˜We voelen ons hier al niet meer veilig’

BERGEN OP ZOOM - Een knal in de nacht. Politie en ambulance in de straat. Een hinkende jongen van 17 die door zijn been is geschoten. In de Prinses Irenestraat en omgeving te Bergen op Zoom zit de schrik er deze dinsdagochtend nog goed in na een nachtelijk schietincident. Maar verbazing? Al lang niet meer.

 • 13 Augustus 2019 om 13:46

Bergen op Zoom lijkt de strijd tegen het onkruid te verliezen

BERGEN OP ZOOM - Een waas van groen hangt over Bergen op Zoom. Straten, pleinen, de stad is groener dan ooit. Hard op weg de groenste gemeente van Nederland te worden. Maar of dat eervol is.

 • 13 Augustus 2019 om 06:00

β€˜Thoolse wijkagenten moeten bekender worden’

THOLEN - Thoolse wijkagenten zouden met naam, foto, en telefoonnummer opgenomen moeten worden in de gemeentegids die jaarlijks verschijnt. Dat vindt de fractie van de SP op het eiland.

 • 12 Augustus 2019 om 20:03

Twee drankrijders betrapt bij controle in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Twee drankrijders zijn gisteravond betrapt toen ze op de Veilingweg in Sint-Annaland reden.

 • 11 Augustus 2019 om 09:13

Wat is er te doen in Zeeland? Tien tips voor vrijdag 9 augustus

Tijdens de zomer is er overal in Zeeland van alles te doen, zien en beleven. Wij zetten elke dag een aantal tips voor je op een rij, met dank aan VVV Zeeland.

 • 8 Augustus 2019 om 20:00

Vrachtwagen verliest lading grind, A4/A58 bij Bergen op Zoom weer open

BERGEN OP ZOOM - De A4 en A58 bij Bergen op Zoom richting Antwerpen en Vlissingen zijn weer open. Een vrachtwagen is donderdagochtend een lading grind verloren op de weg, waardoor beide wegen tijdelijk afgesloten waren.

 • 8 Augustus 2019 om 11:46

Thema-avond tegen sluiting Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De actiegroep Red Bravis Bergen houdt maandag 19 augustus een thema-avond over de aanstaande sluiting van het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

 • 8 Augustus 2019 om 10:37
❌