[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderBN DeStem - NAC

Dogan is uit het goede hout gesneden: β€˜Als de benen het toelaten, is het moeilijk nee te zeggen’

Een kapotte voortand, een gescheurde lip en meerdere hechtingen kunnen Huseyin Dogan er niet van weerhouden om voor NAC te spelen. De aanvaller is een harde.

 • 23 Augustus 2019 om 06:35

Dogan is uit het goede hout gesneden: β€˜Het is mij afgeraden om te spelen, maar als de benen het toelaten is moeilijk nee te zeggen’

Een kapotte voortand, een gescheurde lip en meerdere hechtingen kunnen Huseyin Dogan er niet van weerhouden om voor NAC te spelen. De aanvaller is een harde.

 • 23 Augustus 2019 om 06:35

Dogan (NAC) is uit het goede hout gesneden: β€˜Fysiek gaat het met vallen en opstaan’

Een kapotte voortand, een gescheurde lip en meerdere hechtingen kunnen Huseyin Dogan er niet van weerhouden om voor NAC te spelen. De aanvaller is een harde.

 • 23 Augustus 2019 om 06:35

Bodi Brusselers en NAC per direct uit elkaar: contract ontbonden

Bodi Brusselers (20) heeft zijn nog eenjarige contract laten ontbinden bij NAC. De aanvallend ingestelde speler die de hele jeugdopleiding van NAC met goed gevolg doorliep, kwam niet meer voor in de toekomstplannen van de Bredase club.

 • 22 Augustus 2019 om 17:31

Brood geniet van NAC en hamert op discipline voor duel met Cambuur

Trainer Ruud Brood bevestigde donderdag aan het begin van de middag dat nieuwkomer Othman Boussaid tegen Cambuur deel uitmaakt van de wedstrijdselectie van NAC. Voor verdediger Colin Rösler komt een plaats op de reservebank nog te vroeg.

 • 22 Augustus 2019 om 15:39

Korte hoopt op warm welkom van NAC-supporters: β€˜Ik heb het voor mijn gevoel niet slecht gedaan’

Het onthaal zal warm zijn voor Giovanni Korte, de 26-jarige vleugelaanvaller wiens aflopende contract na drie seizoenen niet werd verlengd door NAC. ,,Ik heb veel reacties gehad van supporters: Jammer dat je weggaat en zonde dat zo gelopen is. Ik zou het gaaf vinden als ze me goed ontvangen.”

 • 22 Augustus 2019 om 06:31

NAC heeft huiswerk bijtijds gedaan, wat overblijft zijn vier overbodige spelers

Nog twee weken heeft NAC om overbodige spelers te slijten, verder is de selectie op volle sterkte gebracht de afgelopen drie weken.

 • 21 Augustus 2019 om 06:35

NAC heeft het huiswerk bijtijds gedaan, maar er is nog steeds werk aan de winkel

Nog twee weken heeft NAC om overbodige spelers te slijten, verder is de selectie op volle sterkte gebracht de afgelopen drie weken.

 • 21 Augustus 2019 om 06:35

Kwakman en NAC ontmoetten tien jaar geleden wereldsterren Villarreal: β€˜We grapten, we gaan ze wegtikken’

Terwijl Breda momenteel in een hosanna-stemming is na de vliegende start in de eerste divisie, verkeerde NAC precies tien jaar geleden om een andere reden in opperste staat van opwinding. Op 20 augustus 2009 komt namelijk het Spaanse Villarreal op bezoek voor een duel in de Europa League. Oud-speler Kees Kwakman blikt terug op de duels.

 • 20 Augustus 2019 om 18:56

Clubloze ex-NAC’er Fabian Sporkslede duikt op bij RKC

Fabian Sporkslede traint vanaf dinsdag mee met de selectie van RKC Waalwijk. De 26-jarige rechtsback had een aflopend contract bij NAC en zit nu zonder club. Hij is een goede bekende van trainer Fred Grim, die nog met hem werkte in zijn Ajax-periode.

 • 20 Augustus 2019 om 13:32

KNVB zet ervaren rot Kevin Blom op NAC - Cambuur

Een grote wedstrijd in de eerste divisie krijgt een internationale scheidsrechter. De KNVB heeft Kevin Blom aangewezen om de topper NAC - Cambuur in goede banen te leiden aankomende vrijdag.

 • 20 Augustus 2019 om 12:58

β€˜Mocht Kali nog vertrekken, bewaart NAC het vrijgekomen geld voor de winterstop’

Elke week bespreken clubwatchers Yadran Blanco en Dennis Kas de stand van zaken bij NAC. Ze blikken terug, bespreken de actualiteit en kijken vooruit. Deze serie verschijnt elke dinsdag om 12.00 op BNDeStem.nl. Bekijk hier de aflevering!

 • 20 Augustus 2019 om 12:00

NAC huurt vleugelaanvaller Othman Boussaid voor een jaar van FC Utrecht

Drie dagen nadat de club verdediger Colin Rösler voor drie jaar vastlegde, heeft NAC wederom een negentienjarige speler aan de selectie toegevoegd. De 1.66 meter kleine Othman Boussaid wordt voor een seizoen gehuurd van FC Utrecht.

 • 19 Augustus 2019 om 10:13

Bart Meijers vervolgt zijn loopbaan bij Almere City

Na een succesvolle stageperiode inclusief oefenduel heeft Bart Meijers een contract afgedwongen bij Almere City. De centrale verdediger heeft maandag een eenjarige overeenkomst getekend.

 • 19 Augustus 2019 om 17:44

Debuut bij NAC geeft Van Hecke heerlijk gevoel

Vrijdagavond was het eindelijk zover voor Jan Paul van Hecke. De 19-jarige Arnemuidenaar maakte tijdens het duel NAC - Helmond Sport (5-1) als invaller zijn debuut in het betaalde voetbal.

 • 19 Augustus 2019 om 17:24

Riera is dankbaar voor een β€˜Avondje NAC’: β€˜Het is genieten, dat lijkt me duidelijk’

Spanjaard Roger Riera geniet met volle teugen van de eerste thuiswedstrijd van NAC, dat koploper is van de eerste divisie. ,,De sfeer in het stadion is een motivatie om het nog beter te doen.”

 • 19 Augustus 2019 om 06:35

Verhuurde NAC-doelman Niemczycki pakt derde clean sheet in vier duels

Weliswaar tegen laagvliegers, maar niet minder prettig voor het zelfvertrouwen: met zijn tijdelijke werkgever Puszcza Niepołomice heeft Karol Niemczycki voor de derde keer in de eerste vier competitiewedstrijden de nul gehouden.

 • 18 Augustus 2019 om 12:46

Verschueren ziet een ander NAC: β€˜Er worden grapjes gemaakt, iedereen kan met elkaar lachen’

Tweede aanvoerder Arno Verschueren is op schot: twee wedstrijden, twee doelpunten. Op naar de tien goals dit seizoen.

 • 17 Augustus 2019 om 17:00

Eerste Avondje NAC in beeld: handvol goals, twee assists van de debutant en drie topscorers

Het eerste Avondje NAC werd er eentje waarbij het telraam tevoorschijn werd gehaald. Na de vroege 1-0 klonk het ‘tien, tien, tien’ vanaf de tribune. Met de helft daarvan was het Rat Verlegh Stadion vrijdagavond meer dan tevreden.

 • 17 Augustus 2019 om 13:00

NAC-debutant Dogan blij met assists: β€˜Wel jammer dat ik geen goaltje heb kunnen meepakken’

Huseyin Dogan, die FC Dordrecht uit miste vanwege een blessure, beleefde vrijdagavond een prima debuut voor NAC. Hij leverde in de grote zege tegen Helmond Sport zijn bijdrage in de vorm van twee assists. ,,Ik heb genoten.”

 • 17 Augustus 2019 om 09:00
❌