[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderTubantia - "FC Twente"

Simone Kets kiest voor β€˜eigen geluk’ en stopt met voetballen

Niemand zag het aankomen, niemand had het verwacht. Toch besloot Simone Kets ineens te stoppen als profvoetbalster. Ze kiest voor haar eigen geluk.

 • 23 Augustus 2019 om 11:32

Komt niet de grote, maar de kleine Busquets naar FC Twente?

Komt Busquets naar FC Twente? Niet de grote, maar de kleine? En waar blijft de linkerspits die Heracles aan assits en doelpunten moet helpen?

 • 23 Augustus 2019 om 11:00

FC Twente hoopt op middenvelder van Barcelona

ENSCHEDE - Hij stond onlangs nog met Frenkie de Jong op het veld. Als het aan FC Twente ligt speelt Oriol Busquets vanaf volgende week in Enschede

 • 22 Augustus 2019 om 07:55

Data Europese duels FC Twente Vrouwen bekend

ENSCHEDE - De voetbalsters van FC Twente werken het tweeluik in de Women’s Champions League met SKN Sankt Pölten af op woensdag 11 en 25 september. Het eerste duel is een uitwedstrijd, de return is thuis, in De Grolsch Veste.

 • 21 Augustus 2019 om 13:27

Belgische fans niet welkom in Enschede: veiligheid in de stad en rond stadion in het geding

ENSCHEDE/ANTWERP - Fans van Royal Antwerp zijn morgen niet welkom in Enschede voor het Europacupduel tegen AZ. De veiligheid in de stad en rond het stadion kan anders 'onvoldoende worden gewaarborgd'.

 • 21 Augustus 2019 om 08:09

Antwerp verrast door verbod uit Enschede

Antwerp FC legt zich niet zomaar neer bij het besluit van de Enschedese burgemeester Onno van Veldhuizen, die bepaalde dat de fans van de Belgische club niet welkom zijn bij het Europese duel met AZ.

 • 20 Augustus 2019 om 18:12

Supporters Royal Antwerp niet welkom in Enschede

ENSCHEDE - Fans van Royal Antwerp zijn niet welkom in Enschede voor het Europacupduel tegen AZ, aanstaande donderdag. Dat heeft burgemeester Onno van Veldhuizen van Enschede dinsdagmiddag besloten. De veiligheid in de stad en rond het stadion kan anders ‘onvoldoende worden gewaarborgd’.

 • 20 Augustus 2019 om 15:32

β€˜In Groenlo schieten ze scherper dan bij Heracles’

De Twentse eredivisieclubs beleefden weer een enerverend weekend. In De Grolsch Veste draaide bij FC Twente en RKC de achtbaan in volle vaart en op het Erve Asito deed Heracles er alles aan om PSV te tarten.

 • 19 Augustus 2019 om 14:00

FC Twente en RKC schrijven historie

ENSCHEDE - Het duel tussen FC Twente en RKC kende zondagmiddag een krankzinnig slot. Na 89 minuten stond het 1-2, na 96 minuten hielden beide ploegen er bij 3-3 mee op.

 • 19 Augustus 2019 om 09:15

Bijen baalt van slotfase tegen RKC: β€˜Had bal het stadion uit moeten schieten’

Het duel tussen FC Twente en RKC werd na een vlakke aanloop op de valreep alsnog een dolle boel en na drie treffers in een dampende blessuretijd stond het na 96 minuten 3-3.

 • 19 Augustus 2019 om 07:31

AZ betaalt geen huur voor stadion FC Twente: β€˜Willen weer goodwill’

ENSCHEDE - FC Twente wil niet verdienen aan het leed van AZ. De club rekent daarom geen huur voor het gebruik van De Grolsch Veste op donderdagavond, voor het Europa League-duel AZ-Royal Antwerp. Twente kweekt liever goodwill in de eredivisie.

 • 19 Augustus 2019 om 05:03

AZ naar Grolsch Veste voor Europa League tegen Antwerp

ENSCHEDE - Het Europa League-duel tussen AZ en Royal Antwerp FC wordt donderdagavond in de Grolsch Veste gespeeld. De club uit Alkmaar kan vanwege het ingestorte tribunedak niet in eigen stadion spelen en maakt gebruik van het aanbod van FC Twente om naar Enschede te komen. Het duel begint vermoedelijk om 20.30 uur.

 • 16 Augustus 2019 om 21:11

Debutant Verdonk: β€˜De manier waarop FC Twente voetbalt ligt me wel’

ENSCHEDE - Het duel tussen FC Twente en RKC was voor het thuispubliek een kennismaking met twee debutanten: Calvink Verdonk stond na één training meteen in de basis, en de Deense spits Emil Beggreen maakte in de slotfase na veel blessureleed voor het eerst zijn opwachting.

 • 18 Augustus 2019 om 18:46

FC Twente pakt punt na bizarre slotfase

ENSCHEDE - Met drie treffers in de laatste paar minuten kende het duel tussen FC Twente en RKC een knotsgekke slotfase. Het werd in De Grolsch Veste uiteindelijk 3-3.

 • 18 Augustus 2019 om 16:27

FC Twente en RKC houden elkaar in evenwicht na spectaculair slot

De eerste twee wedstrijden moest RKC Waalwijk het doen met complimenten. In Enschede oogstte de ploeg van coach Fred Grim het eerste eredivisiepunt na een enerverende slotfase.

 • 18 Augustus 2019 om 08:08

β€˜Dak Grolsch Veste kan geen zonnepanelen dragen’

ENSCHEDE - Op het dak van de Grolsch Veste komen geen zonnepanelen, omdat de dakconstructie van het stadion niet is berekend op die extra belasting. Dat zegt hoofd-verkoop Joost Posthuma van Pure Energie, de hoofdsponsor van FC Twente.

 • 18 Augustus 2019 om 09:01

Felicitatie resulteerde voor Nick Hengelman in β€˜gruwelijk mooie’ transfer

Zijn felicitatie aan Andries Ulderink kwam precies op het juiste moment. Nick Hengelman (29) zocht een club, de trainer van Ajax Cape Town een doelman. Dit weekend begint de competitie in Zuid-Afrika. "Het is gruwelijk mooi om hier te zijn."

 • 17 Augustus 2019 om 11:06

FC Twente Vrouwen in eerste ronde Champions League tegen kampioen Oostenrijk

ENSCHEDE - De voetbalsters van FC Twente Vrouwen zijn vrijdag bij de loting voor de eerste ronde van de Women’s Champions League gekoppeld aan het Oostenrijkse SKN Sankt Pölten. Twente treft daarmee een goede tegenstander, de ploeg had bij de loting namelijk de hoogste coëfficiënt van de ongeplaatste ploegen.

 • 16 Augustus 2019 om 13:50

Stroot blij met loting: β€˜We zijn zeker niet kansloos’

ENSCHEDE - Trainer Tommy Stroot van FC Twente Vrouwen is blij dat zijn ploeg vrijdag bij de Champions League-loting in Nyon gekoppeld werd aan het Oostenrijkse Sankt Pölten. ‘‘Een mooie uitdaging, we zijn zeker niet kansloos.’’

 • 16 Augustus 2019 om 14:44

Garcia: β€˜Blessure populaire Matos heeft erin gehakt bij FC Twente’

ENSCHEDE - Het wegvallen van José Matos heeft er deze week flink ingehakt bij FC Twente, zegt trainer Gonzalo Garcia. „Hij was voor ons in korte tijd al meer dan een goede speler alleen.”

 • 16 Augustus 2019 om 14:08
❌