[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - "PSV"

Lozano voor recordbedrag van PSV naar Napoli

De kogel is door de kerk: Hirving Lozano vertrekt voor een recordbedrag naar Napoli. PSV ontvangt zo'n 40 miljoen euro voor de Mexicaan, maar een beperkt deel moet wel nog overgeboekt worden naar Mexico.

 • 23 Augustus 2019 om 11:04

Lozano trekt voor een recordbedrag van PSV naar Napoli

De kogel is door de kerk: Hirving Lozano vertrekt voor een recordbedrag naar Napoli. PSV ontvangt zo'n 40 miljoen euro voor de Mexicaan, maar een beperkt deel moet wel nog overgeboekt worden naar Mexico.

 • 23 Augustus 2019 om 11:04

PSV wil nΓ³g een nieuweling na Mitroglou en schaakt nog op meerdere borden

PSV is na de komst van spits Konstantinos Mitroglou nog niet klaar op de transfermarkt. Nu de overgang van Hirving Lozano naar SSC Napoli definitief is afgerond, is er ruimte om nog een stevige kwaliteitsimpuls aan de selectie te geven. Een overzicht van de stand van zaken, die in de laatste periode van de transfermarkt altijd weer snel kan veranderen.

 • 23 Augustus 2019 om 10:55

β€˜Excentrieke Mitroglou heeft alles in zich om een cultheld te worden’

Ook clubwatcher Rik Elfrink was te spreken over de nieuwe aanwinst Konstantinos Mitroglou. ,,In al die jaren bij PSV heb ik veel gezien, maar dit nog nooit.”

 • 23 Augustus 2019 om 08:38

PSV ontploft na rust tegen Apollon Limassol

Na rust kraakte PSV donderdagavond in een kwartiertje het Cypriotische Apollon Limassol. De Europa League-groepsfase lijkt binnen.

 • 23 Augustus 2019 om 06:35

Van Bommel twijfelde niet over Mitroglou: β€˜Ik begon zelf ooit op de eerste dag in de basis’

Trainer Mark van Bommel was donderdagavond tevreden met de 3-0 zege op Apollon Limassol, een ploeg die hij op voorhand met veel respect tegemoet trad. Hij waant zich nog geenszins zeker van de groepsfase van de Europa, maar vindt wel dat PSV een goede stap heeft gezet.

 • 23 Augustus 2019 om 00:25

Baumgartl is blij, maar vindt ook dat PSV geconcentreerd moet blijven

PSV won donderdagavond met 3-0 van Apollon Limassol en heeft dus een riante uitgangspositie voor de return van volgende week in het Cypriotische Nicosia. Centrale verdediger Timo Baumgartl (23) was blij met het resultaat, maar wijst er toch op dat PSV volgende week geconcentreerd moet blijven.

 • 22 Augustus 2019 om 23:58

Mitroglou geniet van debuut bij PSV: β€˜De fans waren geweldig, ik voelde me erg goed’

Een cultheld is soms snel geboren, bewees Konstantinos Mitroglou (31) bij zijn debuut voor PSV. Bijna elk balcontact van de Griekse aanvaller werd bejubeld. Zelf noemt hij zichzelf nog geen held. ,,Zo werkt het niet. Ik was blij om hier al meteen te kunnen spelen, de fans waren echt amazing.”

 • 22 Augustus 2019 om 23:51

Rosario: Mooi om te zien dat het in de tweede helft zo goed gaat

Pablo Rosario was er vanavond de hele wedstrijd bij in het Philips Stadion. De aanvoerder zag hoe PSV na rust wegliep bij Apollon Limassol en zich zo een goede uitgangspositie verschafte voor de return over precies een week. ,,Alles kan nog gebeuren, maar we gaan met een goed gevoel daar naartoe.‘’

 • 22 Augustus 2019 om 22:50

PSV rekent na rust af met Apollon, groepsfase Europa League erg dichtbij

PSV heeft donderdagavond in de play-offs van de Europa League goede zaken gedaan tegen Apollon Limassol. Na een matige eerste helft maakten de Eindhovenaren na rust het verschil tegen de Cyprioten: 3-0. En dat is een meer dan goede uitgangspositie voor de return in Cyprus volgende week donderdag.

 • 22 Augustus 2019 om 16:41

Mitroglou al meteen bij PSV-selectie tegen Limassol

De selectie van PSV telt vanavond een verrassing. De net aangetrokken spits Kostas Mitroglou is tegen Apollon Limassol al meteen van de partij, zo is te zien op de website van de UEFA.

 • 22 Augustus 2019 om 16:54

Wordt Apollon Limassol β€˜gevalletje Ludogorets’ voor PSV?

Na Ajax moet ook PSV afrekenen met een club uit Cyprus. Tegen Apollon Limassol is de nummer 2 van Nederland favoriet. Dat doet denken aan de strijd tegen Ludogorets van 2013…

 • 22 Augustus 2019 om 16:06

PSV bevestigt de komst van ervaren spits β€˜Mi-tro-goooool’

PSV heeft de komst van spits Konstantinos Mitroglou (31) bevestigd. De aanvaller is direct opgenomen in de selectie van Mark van Bommel. Hij wil het team helpen in de titelrace voor dit seizoen en proberen om een bijdrage te leveren om PSV ook internationaal lang mee te laten doen.

 • 22 Augustus 2019 om 15:53

PSV heeft interesse in Club Brugge-aanvaller Ngonge

Belgisch jeugdinternational en aanvaller van Club Brugge Cyril Ngonge (19) heeft zich bij PSV in de kijker gespeeld. De Belg loopt momenteel stage op De Herdgang bij Jong PSV. De Eindhovenaren bekijken of ze de speler kunnen huren, Club Brugge zou daarvoor openstaan.

 • 22 Augustus 2019 om 14:53

PSV heeft ook lijn uitliggen om Alireza Jahanbakhsh te huren

PSV heeft niet alleen belangstelling voor Ritsu Doan van FC Groningen en Nicolás González van VfB Stuttgart, maar er ligt ook nog altijd een lijn uit naar Alireza Jahanbakhsh. PSV wil de Iraniër eventueel huren, maar schaakt dus ook op een aantal andere borden.

 • 22 Augustus 2019 om 13:21

Sparta haalt Piroe binnen, PSV akkoord met verhuur

Sparta trekt Joël Piroe van PSV aan. De Rotterdamse club en PSV hebben een akkoord bereikt over verhuur van de spits voor een seizoen.

 • 22 Augustus 2019 om 10:01

Streppel en Sinouh over PSV-opponent: β€˜Maak de borst maar nat’

Apollon Limassol uit Cyprus hoeft niet groter gemaakt te worden dan de ploeg is, maar PSV krijgt vandaag volgens ervaringsdeskundigen een serieuze Europese tegenstander tegenover zich.

 • 22 Augustus 2019 om 08:01

Mitroglou hoopt gogme en doelpunten naar PSV te brengen, club winkelt nog verder

Konstantinos Mitroglou wordt, ijs en weder dienende, vanmorgen al door PSV medisch gekeurd en sluit daarna snel aan in Eindhoven.

 • 22 Augustus 2019 om 06:31

PSV huurt goalgetter Mitroglou van Galatasaray een seizoen voor 1,25 miljoen euro

PSV gaat Konstantin Mitroglou van Galatasaray huren. De clubs hebben een overeenkomst bereikt voor het lopende seizoen. PSV betaalt 1,25 miljoen euro voor de huur en de Turken betalen nog 1,95 miljoen euro aan de speler, zo meldt Galatasaray op de eigen website.

 • 21 Augustus 2019 om 23:36

PSV staat op het punt om de ervaren Griek Konstantinos Mitroglou te huren

PSV is hard op weg om de 31-jarige Griek Konstantinos Mitroglou voor een seizoen te huren. De geroutineerde aanvaller groeide op in het Duitse Neukirchen-Vluyn, vlakbij de Duits-Nederlandse grens met Venlo. Het afgelopen halfjaar was hij actief bij Galatasaray, maar daar kwam hij niet helemaal uit de verf.

 • 21 Augustus 2019 om 18:07
❌