[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderHunter Select

Afdelingshoofd Technische- en Interne Dienst Wolvega

Voor onze opdrachtgever, dé nummer één in Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften, zoeken wij een Manager Technische Dienst. Ben jij een echte 'people manager' die graag bouwt aan de relaties binnen een team, met daarnaast een technische achtergrond? Neem dan contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 19 Augustus 2019 om 16:48

Product Sourcer/Buyer/Trader (Duitstalig) Leek

Voor JC Electronics in Leek zijn wij op zoek naar een junior of medior Product Sourcer/Commercial Buyer/Trader (Industrial Electronics). Ben jij die creatieve, gedreven en salesgerichte Product Sourcer/Buyer/Trader met een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en met name Duitse taal? Dan komen we graag met jou in contact!

 • 13 Augustus 2019 om 12:31

Business Controller Friesland

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ondernemende, ambitieuze en resultaatgerichte Business Controller. Kom jij het beste tot je recht in een groeiende en dynamische organisatie waar je volop kansen kan benutten? Hunter Select komt graag met jou in contact!

 • 9 Augustus 2019 om 16:29

Junior Sales Manager (France) Groningen

Are you that type of person who gets energy from gaining new customers and contracts? And are you ready to dominate the French market with Parkos? Please contact Hunter Select.

 • 8 Augustus 2019 om 10:23

Junior Sales Manager (Frankrijk) Groningen

Haal jij energie uit het actief benaderen van potentiële klanten? En ben je klaar om met Parkos de Franse markt te domineren? Neem contact op met Hunter Select.

 • 5 Augustus 2019 om 12:09

Sales Manager (Frankrijk) Groningen

Haal jij energie uit het actief benaderen van potentiële klanten? En ben je klaar om met Parkos de Franse markt te domineren? Neem contact op met Hunter Select.

 • 2 Augustus 2019 om 16:46

Technical Trainer (Electric) Emmeloord

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve en groeiende producent in windturbines, is Hunter Select op zoek naar een energieke, proactieve en zelfstandige Trainer! Heb jij relevante werkervaring en weet jij mensen te motiveren en enthousiasmeren? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 22 Juli 2019 om 15:39

Technical Trainer (Mechanical) Emmeloord

Voor onze opdrachtgever, een innovatieve en groeiende producent in windturbines, is Hunter Select op zoek naar een energieke, proactieve en zelfstandige Trainer! Heb jij relevante werkervaring en weet jij mensen te motiveren en enthousiasmeren? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 22 Juli 2019 om 15:21

Senior HR Business Partner (on hold) Drenthe

Ben jij het organisatietalent wat wij zoeken? Kun jij koers en focus houden in een dynamische, veranderende omgeving en krijg jij energie van het begeleiden van transities? Beschik je over een mensgerichte en klantgerichte houding en verbind jij op een coachende wijze leidinggevenden, medewerkers en (tegenstrijdige) belangen met elkaar? Dan ben jij de Senior HR adviseur/business partner die wij zoeken!

 • 22 Juli 2019 om 10:27

HR Adviseur (in procedure) Groningen

Ben jij dé allround HR Professional die wij zoeken? Bij Solarfields krijg je de mogelijkheid om invulling te geven aan deze nieuwe positie. Kortom ben jij op zoek naar zowel een beleidsmatige als een praktische en organiserende HR rol? Wij komen graag met je in contact!

 • 22 Juli 2019 om 10:08

HR Manager Europe (in procedure) Groningen/Drenthe

Voor onze opdrachtgever, M&G Group, zijn wij op zoek naar een ervaren en daadkrachtige HR (verander)manager met een bedrijfskundige blik. Heb jij interesse in organisatieontwikkeling, leiderschap/ management development en performance management en wil jij de uitdaging aan gaan om de organisatie naar een nieuwe fase te begeleiden? Dan nodigen we je graag uit om te reageren!

 • 22 Juli 2019 om 10:02

Senior Product Manager Groningen

Wij zoeken een (Senior) Product Manager voor de ontwikkeling van digitale producten en services voor Noordhoff, één van de grootste en belangrijkste educatieve dienstverleners van Nederland. Beschik jij over relevante werkervaring? Schakel jij moeiteloos tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en werk jij graag in een organisatie in de (professioneel-) educatieve sector? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 19 Juli 2019 om 16:11

Business Solutions Manager (Commercial) Utrecht

Voor Infinitas Learning zijn wij op zoek naar een Business Solutions Manager (Commercial). In deze functie fungeer jij als leider van een operationeel (project) team. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en vormgeven van de bedrijfsprocessen op het gebied van marketing, commercie (sales) en services. Wil jij graag (internationaal) werken voor drie educatieve uitgeverijen en heb jij ervaring met SalesForce CRM? Neem dan contact met ons op!

 • 18 Juli 2019 om 09:12

QA&SHE CoΓΆrdinator Stadskanaal

Voor STOPAQ in Stadskanaal is Hunter Select op zoek naar een energieke en vernieuwende QA&SHE Coördinator met HBO werk- en denkniveau aangevuld met technische kennis. Heb jij ervaring op het gebied van Quality Assurance en vind je het leuk om sparringpartner te zijn voor het management? Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 16 Juli 2019 om 09:42

UX Designer Groningen

Voor het Product Management Team van Noordhoff Uitgevers in Groningen zijn wij op zoek naar een UX Designer. Heb jij een bewezen track record op het gebied van User Experience Design en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • 15 Juli 2019 om 15:27

Sales Engineer Omgeving Groningen

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ondernemende en resultaatgerichte Sales Engineer. In deze veelzijdige rol werk jij nauw samen met de directeur en krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Wil je meer weten over deze positie? Neem dan contact op met Hunter Select!

 • 9 Juli 2019 om 17:17

Bedrijfsleider Horeca Terschelling

Zon, zee, strand én cranberry gebakjes. Heb jij er altijd al van gedroomd om direct uit je werk met je voeten in het zand te staan? Voor onze opdrachtgever, Paviljoen De Walvis, zoeken wij een bevlogen en energieke Bedrijfsleider Horeca. In deze functie stuur jij een team aan, ben jij verantwoordelijk voor de planning, bestellingen en draai jij zelf mee in de bediening. Heb je relevante ervaring als leidinggevende in de horeca en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met Hunter Select.

 • 9 Juli 2019 om 09:34

Salesmanager (in procedure) Groningen

FC Groningen zoekt talent buiten het veld! Ben jij de gedreven Salesmanager die wij zoeken? Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 8 Juli 2019 om 11:21

Productmanager/ Propositiemanager Health Utrecht

Voor Noordhoff Health zijn wij op zoek naar een Productmanager/ Propositiemanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor – en geef je sturing aan – de volledige product lifecycle van Noordhoff Health; van ontwikkeling tot marktimplementatie en groei na marktlanceringen. Beschik jij over overtuigingskracht en ben je in staat om een aansturende voortrekkersrol te vervullen en mensen te inspireren en mee te nemen in jouw plannen? Neem contact op met Hunter Select voor meer informatie!

 • 2 Juli 2019 om 14:49

Business Developer (zonneparken) Landelijk

Voor Solarfields zijn wij op zoek naar een Business Developer (omgeving Rotterdam of Arnhem.). Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor het identificeren en vastleggen van locaties die geschikt zijn voor de realisatie van grond gebonden zonneparken. Daarnaast denk je proactief mee aan het ontwikkelen en uitwerken van nieuwe ‘business opportunities’.  Meer weten over deze unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt? Neem contact op met Hunter Select.

 • 26 Juni 2019 om 12:16
❌