[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderNU Achterklap

Makelaar beschuldigd van stelen uit huizen Usher en Adam Lambert

Door NU.nl

Een makelaar uit Beverly Hills is gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij het stelen uit huizen van Amerikaanse beroemdheden zoals Usher en Adam Lambert in onder meer Beverly Hills, Brentwood en Hollywood Hills. Dat meldt Variety.

Op Instagram: Frans Duijts streamt operatie | Sterren geloven hoax

Door NU.nl

Op NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op de sociale media. In deze aflevering: Frans Duijts streamt zijn maagverkleining en Amerikaanse sterren trappen massaal in een Instagram-hoax.

Openhartige Miley Cyrus ontkent op Twitter dat ze is vreemdgegaan

Door NU.nl

Miley Cyrus is donderdag op Twitter heel openhartig over haar verleden en relatie met haar ex-partner Liam Hemsworth. In een reeks tweets reageert ze op geruchten die de ronde doen over de reden dat de relatie tussen de zangeres en de Australische acteur voorbij is.

AndrΓ© Hazes wil niks kwijt over relatiestatus: 'We houden veel van elkaar'

Door NU.nl

André Hazes wilde donderdagavond in RTL Boulevard, waar hij te gast was om te praten over zijn nieuwe single, niets kwijt over zijn relatiestatus.

GeΓ«motioneerde Jamie Oliver vindt faillissement restaurants eigen schuld

Door NU.nl

Tv-kok Jamie Oliver heeft in de documentaire Jamie Oliver: The Naked Chef Bares All, die woensdagavond in Engeland op tv te zien was, huilend toegegeven dat de val van zijn restaurantimperium zijn eigen schuld is geweest.

Famke Louise speelt rol in The Christmas Show in Ziggo Dome

Door NU.nl

Zangeres en rapper Famke Louise gaat deze Kerst een rol spelen in The Christmas Show in de Ziggo Dome. Dat maakt RTL Boulevard donderdag bekend.

Oud-koning Juan Carlos (81) moet hartoperatie ondergaan

Door NU.nl

De Spaanse oud-koning Juan Carlos (81) moet komende zaterdag een hartoperatie ondergaan. Dat meldt het Spaanse nieuwsmedium ABC.

Getrouwde Martien Meiland staat open voor een tweede relatie

Door NU.nl

Martien Meiland staat open voor een tweede relatie. De realityster hertrouwde begin dit jaar met zijn ex-vrouw Erica, van wie Meiland een paar jaar eerder was gescheiden nadat hij had verteld homoseksueel te zijn.

Regisseur Quentin Tarantino en zijn vrouw verwachten hun eerste kind

Door NU.nl/BuzzE

Regisseur Quentin Tarantino en zijn vrouw Daniella Pick verwachten hun eerste kind, zo meldt People. De 56-jarige regisseur en de 35-jarige Pick laten in een verklaring weten "enorm blij te zijn met de komst van de baby".

Duncan Laurence en vriend Gerco zetten punt achter relatie

Door NU.nl

Duncan Laurence en zijn vriend Gerco Derksen hebben een punt achter hun relatie gezet. De 25-jarige zanger maakt het nieuws bekend via Twitter.

❌