[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderOne More Thing

Porsche is het nieuwe promotieΒ­vehikel voor Apple Music

Door Raymon Mens

Apple heeft een nieuw promotievehikel voor Apple Music. Kopers van een nieuwe Porsche vinden de app direct op hun dashboard en krijgen gratis 4G-data.

LIFX onthult slimme lampen met multi-kleureffect en HomeKit

Door Raymon Mens

Slimme lampen komen in steeds meer soorten soorten en maten. LIFX komt nu met een exemplaar dat licht in meerdere kleuren tegelijk kan produceren.

? Emoji blijken effectieve bondΒ­genoot bij online daten ?

Door Raymon Mens

Zin in een lekker komkommernieuwtje? Dit konden we niet laten liggen. Twee nieuwe onderzoeken linken het gebruik van emoji aan meer succes bij online dating.

β€˜Apple TV+ komt in november, wordt duurder dan Disney+’

Door Raymon Mens

Het wordt een interessant najaar. Naast streamingdienst Disney+ komt ook Apple in november met zijn eigen Netflix-concurrent Apple TV+.

Prijs Apple Arcade gelekt: all you can game voor € 5,- per maand

Door Raymon Mens

Apple komt dit najaar niet alleen met een eigen streamingdienst, er is ook nog een gaming-abonnement genaamd Apple Arcade op komst. Nu weten we de prijs.

Pijnlijk foutje: iOS 12.4 brengt ernstig beveiligingslek terug

Door Raymon Mens

Apple heeft met iOS 12.4 per ongeluk een ernstig beveiligings­lek in de iPhone en iPad opnieuw geïntroduceerd. Het was in iOS 12.3 juist opgelost.

Vodafone biedt 5G in Berlijn en meer steden: 50 masten actief

Door Raymon Mens

In Duitsland timmert Vodafone hard aan de weg met 5G. Er zijn nu 50 zendmasten live in 5 steden. Een blik op de snelheid in de praktijk.

Officieel: Disney+ vanaf 12 november ook in Nederland

Door Raymon Mens

Nederland behoort toch tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt. De Netflix-concurrent start op 12 november in Nederland voor een lage prijs

Safety4Her: app moet boerka- en nikabΒ­draagsters helpen

Door Raymon Mens

Het is je vast niet ontgaan. Sinds 1 augustus is het dragen van een boerka, nikab of andere gezichtsbedekkende kleding in de openbare ruime verboden.

Tim Cook waarschuwt Trump: heffingen China helpen Samsung

Door Raymon Mens

Veel Apple-producten zijn gemaakt in China, dus komen er invoerheffingen op. Tim Cook sleept Samsung erbij om Trump op andere gedachten te brengen.

Spotify Family uitgebreid met gezamenlijke mix en meer

Door Raymon Mens

Spotify Family, het account waarmee zes gezinsleden naar muziek kunnen luisteren, wordt uitgebreid met onder andere een gezamenlijke family mix.

β€˜Apple Watch Series 5 komt in twee nieuwe uitvoeringen’

Door Raymon Mens

Naast de geruchtmakende iPhone 11 zien we in september ook een nieuwe Apple Watch. De Apple Watch Series 5 komt mogelijk in twee nieuwe uitvoeringen.

Sonos Move: foto’s en specs draagbare speaker gelekt

Door Raymon Mens

Sonos zal binnenkort een nieuw model draagbare Bluetooth-luidspreker op de markt brengen. Al voor de officiele onthulling zijn foto's en specs gelekt.

IKEA zet groot in op Smart Home producten

Door Night

IKEA heeft aangekondigd dat het zijn inspanningen op het gebied van Smart Home-technologie en -producten gaat intensiveren.

Apple: β€˜sites die cookie-regels omzeilen worden gezien als malware’

Door Night

Apple heeft nieuwe anti-tracking maatregelen ontwikkeld. In het kader van privacy mogen cookies niet gebruikt worden om je op het internet te kunnen volgen.

Rechtszaak tegen Apple omdat het iCloud data op servers van derden opslaat

Door Night

In de rechtszaak stellen consumenten dat Apple iCloud-gegevens niet alleen op eigen servers, maar ook op servers van Amazon, Google en Microsoft opslaat.

Apple klaagt virtualisatie-bedrijf Corellium aan wegens schending copyright

Door Night

Corellium heeft zonder toestemming van Apple het volledige iOS en apps in zijn virtualisatiesoftware ondergebracht.

iPhone 11: Nieuw lek onthult namen nieuwe iPhones

Door Night

Uit een gelekte cataloguslijst van accessoire-maker ESR blijkt dat de nieuwe iPhones zullen luisteren naar de namen iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max.

Wie wordt de opvolger van Tim Cook?

Door Night

Is Apple's huidige operationeel directeur Jeff Williams de gedoodverfde opvolger van Tim Cook als deze bij Apple zou vertrekken? Velen denken van wel.

Weekend poll: kijk je nog lineaire TV?

Door Raymon Mens

Met meer concurrentie voor Netflix op komst, is er altijd wat te kijken. Het nieuwe televisieseizoen start echter ook snel. Wat krijgt jouw aandacht?

❌