[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Show

Selena Gomez onder vuur na 'slap' optreden American Music Awards

Selena Gomez heeft bij de American Music Awards de tongen losgemaakt op Twitter. De Amerikaanse zangeres zou er volgens velen 'flink op los geplaybackt hebben', toen ze haar nummer Wolves zong. Het was de eerste keer dat Selena terug was op het podium, nadat ze deze zomer een niertransplantatie onderging. Selena heeft de auto-immuunziekte lupus.

 • 20 November 2017 om 07:36

Linkin Park draagt Music Award op aan overleden zanger

Linkin Park heeft de award die de band won bij de American Music Awards in Los Angeles, opgedragen aan hun overleden zanger Chester Bennington. De groep won in de categorie Favoriete Alternatieve Rock Artiest. Bennington pleegde in juli zelfmoord.

 • 20 November 2017 om 05:46

Hollywood-veteraan Tambor verlaat serie na beschuldiging

Jeffrey Tambor heeft zijn vertrek bij de Amazon-serie Transparent aangekondigd, nadat twee vrouwen hem van seksueel ontoelaatbaar gedrag beschuldigden. Dit meldt de site Deadline. De 73-jarige Hollywood-veteraan, onder andere bekend van zijn rol als vader Sid Garner in The Hangover, verklaarde 'geen mogelijkheid meer te zien om terug te keren in de serie.'

 • 20 November 2017 om 03:05

Edison Klassiek voor Holland Baroque en Eric Vloeimans

De Edison Klassiek Publieksprijs is voor het gezelschap Holland Baroque en trompettist Eric Vloeimans. Hun gezamenlijke album Carrousel kreeg de meeste stemmen. Het publiek kon een maand lang kiezen uit vijf genomineerde albums. Van de bijna 8000 stemmen ging dik 37 procent naar Carrousel.

 • 19 November 2017 om 21:11

Artsen over toestand doodzieke David Cassidy: Zijn einde is onvermijdelijk

Zanger en acteur David Cassidy (67) is afgelopen week in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Volgens zijn manager heeft hij last van orgaanfalen, maar is zijn situatie inmiddels gestabiliseerd. De Amerikaanse entertainmentsite TMZ en nieuwszender CNN komen vandaag met een ander verhaal op basis van gesprekken met artsen. ,,Zijn einde is onvermijdelijk.''

 • 18 November 2017 om 21:18

Flauwe grap: AndrΓ© Hazes legt slapende zoontje voor iPad met pornosite

Zanger André Hazes (23) heeft vandaag  een humoristisch bedoeld filmpje op Instagram gezet waarin te zien is hoe zijn 1-jarige zoontje in slaap lijkt gevallen voor een iPad met daarop de sekssite Youporn. De in oktober vorig jaar geboren baby ligt bedekt met witte tissues op de bank terwijl André hem zogenaamd betrapt en roept: 'wat is hier nou gebeurd? Oh sorry...'. 

 • 19 November 2017 om 19:09

Vriendin Waylon gaat luxe uit eten en verloofde Romy heeft geen zin

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 19 November 2017 om 17:31

Zoontje Carice van Houten en Guy Pearce dol op muziek van The Beatles

Monte, het op 29 augustus vorig jaar geboren zoontje van actrice Carice van Houten (41) en de Australische acteur Guy Pearce (50), krijgt kennelijk een gedegen muzikale opvoeding van zijn ouders. Het kleintje blijkt volgens zijn moeder nu al een groot fan van The Beatles.

 • 19 November 2017 om 15:38

JoΓ«lle Witschge verliefd op neefje van Henny Huisman

Joëlle Witschge is na de recente breuk met Waylon weer onder de pannen. De dochter van oud-voetballer Richard Witschge heeft sinds kort een relatie van Sander Huisman, lid van het dj-collectief Kris Kross Amsterdam en neefje van oud-presentator Henny Huisman. 

 • 19 November 2017 om 14:32

Mooie mannen met talenten Γ©n centen

Het is Internationale Mannendag!  En omdat de wereld echt niet zonder ze kan, vieren we hun bestaan met een overzicht aan mooie mannen uit de showbizzwereld.  Scrollen of klikken en swipen maar! 

 • 19 November 2017 om 12:00

Koningin Elizabeth en prins Philip poseren voor zeventigste trouwdag

Koningin Elizabeth en prins Philip hebben ter gelegenheid van hun platina bruiloft in Windsor Castle geposeerd voor een nieuwe gezamenlijke foto. Fotograaf Matty Holyoak legde het Britse koninklijke echtpaar vast in de White Drawing room van het kasteel, waar Elizabeth en Philip morgen in besloten kring vieren dat ze die dag precies zeventig jaar zijn getrouwd.

 • 19 November 2017 om 11:02

Miljoenen kijkers zien Nederlandse Spice Girls bij Linda de Mol

De originele leden lijken de Spice Girls voorgoed gedag te hebben gezegd, maar toch kreeg de RTL 4-kijker gisteren het gevoel dat de best verkopende meidengroep ooit een comeback maakte. Stijn Fransen, Holly Mae Brood, Bibi Breijman, Shary-An Nivillac en Gaby Blaaser kropen speciaal voor het programma Oh Wat Een Jaar in de huid van de Spice Girls. ,,Ik zie een musical aankomen'', was een van de reacties op sociale media.

 • 19 November 2017 om 09:39

Miljoenenpubliek voor intocht Sinterklaas in Dokkum

De intocht van Sinterklaas in Dokkum heeft gisteren ruim twee miljoen kijkers getrokken. De aankomst, die te zien was in een extra lange uitzending van het Sinterklaasjournaal, was het best bekeken programma van de dag. 

 • 19 November 2017 om 08:04

Miljoenen kijkers zien intocht Sinterklaas in Dokkum

De intocht van Sinterklaas in Dokkum heeft gisteren ruim twee miljoen kijkers getrokken. De aankomst, die te zien was in een extra lange uitzending van het Sinterklaasjournaal, was het best bekeken programma van de dag. 

 • 19 November 2017 om 08:04

David Cassidy in het ziekenhuis na orgaanfalen

Zanger en acteur David Cassidy (67) is afgelopen week in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Volgens zijn manager heeft hij last van orgaanfalen, maar is zijn situatie inmiddels gestabiliseerd.

 • 18 November 2017 om 21:18

'Weinstein liet 91 mensen schaduwen om seksschandaal geheim te houden'

De Amerikaanse filmproducent Harvey Weinstein heeft eigenhandig een lijst opgesteld met 91 namen van mensen uit de showbizzwereld die hij liet bespioneren om te vermijden dat zijn seksuele wandaden aan het licht kwamen. Dat schrijft de Britse krant The Guardian. 

 • 19 November 2017 om 04:53

Niels Gomperts wordt vader

Penoza-acteur Niels Gomperts wordt vader. Zijn vriendin Chantal Ferro is zwanger, maakte hij vandaag bekend op Instagram.

 • 18 November 2017 om 23:23

Gordon over keuze huwelijkspartner: Ik volg mijn eigen gevoel

Over minder dan een maand weten we met wie van de vijf mannen in het huwelijksbootje is gestapt. In een bericht op Facebook laat hij weten morgen richting Kaapstap te vliegen waar hij zijn keuze bekend zal maken. 'Ik volg mijn eigen gevoel.'

 • 18 November 2017 om 21:57

David Cassidy in kritieke toestand in het ziekenhuis

Zanger en acteur David Cassidy (67) is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt entertainmentsite TMZ. Volgens de website heeft hij last van orgaanfalen.

 • 18 November 2017 om 21:18

Marga Bult toont litteken dat ze overhoudt aan open beenbreuk

Zangeres Marga Bult (61), die eind oktober na een VVD-bijeenkomst in een Amsterdams appartement bij een val van de trap haar linkerbeen op drie plaatsen brak,  heeft vandaag op sociale media foto's gezet van het litteken dat ze aan het ongeluk overhield. ,,De hechtingen zijn verwijderd'', aldus Rechtop in de wind-vocaliste Bult. 

 • 18 November 2017 om 17:11
❌