[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 25 Mei 2020De Gelderlander - De Graafschap

Monasso boos over vertrek als hoofd jeugdscouting bij De Graafschap; Rondeel neemt functie over

DOETINCHEM - De coronacrisis en de gemiste promotie naar de eredivisie eisen hun tol bij De Graafschap. De Doetinchemse eerstedivisionist neemt ‘noodgedwongen’ afscheid van hoofd jeugdscouting Felix Monasso. Het aflopende contract van de Doetinchemmer wordt vanwege financiële redenen niet verlengd.

 • 25 Mei 2020 om 10:50
OuderDe Gelderlander - De Graafschap

Na ruim honderd duels op de bank vertrekt Rondeel bij De Graafschap: β€˜Ajax-uit, dat had mijn moment moeten zijn’

ZELHEM/DOETINCHEM - Meer dan honderd duels zat Jordy Rondeel bij De Graafschap op de bank. Altijd bleef hij positief, loyaal en gemotiveerd. Maar de ultieme beloning ­blijft uit voor de reserve-doelman.

 • 23 Mei 2020 om 07:52

Mystakidis jaar langer bij De Graafschap

DOETINCHEM - Giannis Mystakidis voetbalt ook volgend seizoen bij De Graafschap. De Doetinchemse eerstedivisionist heeft het aflopende contract van de Griekse aanvaller met een jaar verlengd.

 • 22 Mei 2020 om 17:29

Vitesse tegen De Graafschap in nieuwe beloftencompetitie; NEC tegen Feyenoord

ZEIST - Vitesse en De Graafschap stuiten komend seizoen op elkaar in de nieuwe beloftencompetitie, die van teams Onder 21 jaar. De Gelderse clubs zijn ingedeeld in een divisie met acht teams. NEC zit met O21 in de andere poule, met onder meer Feyenoord.

 • 22 Mei 2020 om 15:09

β€˜Nooit natrappen’ heet zijn biografie, maar Ernie Brandts haalt toch hard uit

NIEUW-DIJK - ’Nooit natrappen’ heet de biografie van Ernie Brandts (64), de succesvolle bakkerszoon uit Nieuw-Dijk. De kop dekt de lading niet helemaal.

 • 20 Mei 2020 om 06:52

De Graafschap doet beroep op supporters: β€˜Seizoenkaarten belangrijker dan ooit’

DOETINCHEM - De Graafschap heeft de steun van zijn supporters harder nodig dan ooit. De Doetinchemse eerstedivisionist hoopt, in zijn missie de coronacrisis heelhuids door te komen, richting komend seizoen ‘alle seizoenkaarthouders binnenboord te houden’.

 • 19 Mei 2020 om 19:57

Jurjus staat open voor langer verblijf bij De Graafschap

DOETINCHEM - Hidde Jurjus sluit niet uit dat hij ook volgend seizoen onder de lat staat bij De Graafschap. Het mislopen van de promotie naar de eredivisie, is voor de doelman geen reden bij voorbaat een streep te zetten door een langer verblijf bij de Doetinchemse club.

 • 19 Mei 2020 om 14:52

De Graafschap gaat maandag met KNVB om tafel: β€˜Daarna pas kijken naar vervolgstappen’

DOETINCHEM - De Graafschap gaat maandag weer om tafel met de KNVB. De Doetinchemse eerstedivisionist neemt pas na het gesprek een beslissing over eventuele vervolgstappen, tegen het bondsbesluit om dit seizoen geen clubs te laten promoveren en degraderen.

 • 19 Mei 2020 om 14:47

Sjaak Swart: β€˜De Graafschap had moeten promoveren’

DOETINCHEM - Als Sjaak Swart het in voetballand voor het zeggen zou hebben, was De Graafschap dit jaar gepromoveerd naar de eredivisie. De oud-voetballer van Ajax snapt niets van het besluit van de KNVB om in het ‘coronaseizoen’ geen clubs te laten promoveren.

 • 19 Mei 2020 om 10:54

Eerste β€˜after-corona-goal’ van Hollander valt in Zuid-Korea; Jerry van Wolfgang in zevende hemel

CHEONAN - Arnhemmer Jerry van Wolfgang (28) beleefde zaterdag een droomdebuut in Zuid-Korea. De oud-speler van De Graafschap was voor Cheonan City matchwinner met een van de - zo niet dé - eerste ‘after-corona-goals’ van Nederlandse makelij: 1-0.

 • 16 Mei 2020 om 13:25

Eerste β€˜after-corona-goal’ van Arnhemmer Jerry van Wolfgang in Zuid-Koreaanse K3-league is de winnende

CHEONAN - Arnhemmer Jerry van Wolfgang (28) beleefde zaterdag een droomdebuut in Zuid-Korea. De oud-speler van De Graafschap was voor Cheonan City matchwinner met een van de - zo niet dé - eerste ‘after-corona-goals’ van Nederlandse makelij: 1-0.

 • 16 Mei 2020 om 13:25

Voetbalavonturier Jerry van Wolfgang uit Arnhem debuteert in Zuid-Korea

Niet voor alle Nederlanders is het voetbalseizoen voorbij. Arnhemmer Jerry van Wolfgang, oud-prof bij De Graafschap, trapt zaterdag af bij Cheonan City FC. In Zuid-Korea rolt de bal als eerste land ter wereld - nog eerder dan in Duitsland - waar corona eerder alles stopzette. Arnhemmer Jerry van Wolfgang voelt zich eindelijk weer voetballer.

 • 16 Mei 2020 om 11:22

De sportieve pijn van De Graafschap is groot: β€˜In plaats van de Arena naar De Toekomst’

DOETINCHEM - De Graafschap raapt de scherven bijeen. Het mislopen van promotie naar de eredivisie heeft, naast het financiële leed, enorme gevolgen op sportief vlak.

 • 16 Mei 2020 om 11:15

De Graafschap: geen zelfmedelijden meer

Nu het onverteerbare maar te verwachten oordeel is geveld door de voorzieningenrechter - De Graafschap blijft in de eerste divisie voetballen - moeten ze in Doetinchem de blik snel op de nabije toekomst richten.

 • 16 Mei 2020 om 07:08

Vet staat alsnog voor vertrek bij De Graafschap

DOETINCHEM - Javier Vet staat voor een vertrek bij De Graafschap. De middenvelder ziet na het mislopen van de promotie naar de eredivisie zo goed als zeker af van een langer verblijf bij de Doetinchemse eerstedivisionist.

 • 15 Mei 2020 om 22:16

Deβ€ˆGraafschap wil geld zien van de KNVB: β€˜Gudde heeft een belofte gedaan’

DOETINCHEM - De Graafschap eist compensatie van de KNVB. Een bak met geld moet het financiële leed van de Doetinchemse club, als gevolg van het mislopen van de promotie naar de eredivisie, verzachten.

 • 15 Mei 2020 om 20:55

β€˜Nog altijd een onbegrijpelijke keuze van de KNVB, maar de knop moet om’

Drie woorden bleven gisteravond hangen bij Cambuur-directeur Ard de Graaf, na de uitspraak van de rechter in Utrecht: ,,De KNVB beslist.” Een dag later staan de volgende vier woorden centraal in Leeuwarden: ,,De knop moet om.”

 • 15 Mei 2020 om 17:46

Fanatieke supporters blijven De Graafschap steunen: β€˜Dan volgend seizoen maar kampioen’

DOETINCHEM - Teleurgesteld, maar met berusting. Zo reageren trouwe supporters van De Graafschap op de uitspraak in kort geding tegen de KNVB.

 • 15 Mei 2020 om 09:18

Supporters De Graafschap: β€˜Dan volgend seizoen maar kampioen worden’

DOETINCHEM - Teleurgesteld, maar met berusting. Zo reageren trouwe supporters van De Graafschap op de uitspraak in kort geding tegen de KNVB.

 • 15 Mei 2020 om 09:18

Van den Boomen richt zich met De Graafschap op eerste divisie: β€˜Balen, maar je zag het aankomen’

DOETINCHEM - Branco van den Boomen kan zich opmaken voor nog een seizoen in de eerste divisie met De Graafschap. De Doetinchemmers verloren donderdagavond het kort geding dat ze samen met SC Cambuur hadden aangespannen tegen de KNVB.

 • 15 Mei 2020 om 00:06
❌