[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 6 Augustus 2020PZC - Tholen

Tholen wil weten waar arbeidsmigranten een kamer huren

THOLEN - Waar in Tholen wonen arbeidsmigranten of studenten die een kamer huren? De gemeente weet het niet. Kamerverhuurders worden opgeroepen zich te melden.

 • 6 Augustus 2020 om 18:00

Mantelzorgers kunnen ervaringen delen in gratis cursus

THOLEN - Tholenaren die hulp zoeken bij het omgaan met verslavingsproblemen van een naaste, kunnen in het najaar meedoen aan een gratis gespreksgroep.

 • 6 Augustus 2020 om 14:03
Gisteren β€” 5 Augustus 2020PZC - Tholen

Politie neemt voor zesde keer auto in beslag voor rijden zonder rijbewijs

SCHERPENISSE - De politie heeft woensdag voor de zesde keer bij dezelfde persoon een auto in beslag genomen. Dat gebeurde in Scherpenisse. Volgens wijkagenten in de gemeente Tholen is de man wel erg hardleers. In een post op Facebook spreken ze de hoop uit dat dit de laatste keer was.

 • 5 Augustus 2020 om 19:26

Drukkere tijden op milieustraat hebben ook een positieve kant: afval wordt beter gescheiden

SINT-MAARTENSDIJK - De drukte op de milieustraat in Sint-Maartensdijk heeft ook een positieve kant: de service naar bezoekers is beter en afval wordt beter gescheiden.

 • 5 Augustus 2020 om 14:23

Thools duo dankzij camerabeelden opgepakt voor vernielingen

THOLEN - Na wat speurwerk heeft de politie heeft twee minderjarige verdachten opgepakt voor de vernielingen dit weekend bij muziekvereniging Concordia in Tholen.

 • 5 Augustus 2020 om 13:26

Duo dankzij camerabeelden opgepakt voor vernielingen

THOLEN - Na wat speurwerk heeft de politie heeft twee minderjarige verdachten opgepakt voor de vernielingen dit weekend bij muziekvereniging Concordia in Tholen.

 • 5 Augustus 2020 om 13:26

Een dag met Cor de kaasboer: β€˜De verschillen tussen de eilanden maakt het leuk’

Hoe ziet de werkdag van een marktkoopman eruit? We staan een dag in de verkoopwagen van Cor de Kaasboer, op de markten in Yerseke en Sint Maartensdijk.

 • 5 Augustus 2020 om 11:00
OuderPZC - Tholen

Auto belandt in droge sloot midden in woonwijk

THOLEN - Twee inzittenden van een auto zijn gisteravond aan de Koningin Julianastraat in Tholen met hun voertuig in een droge sloot terecht gekomen. Dat gebeurde midden in een woonwijk, rond 20.15 uur. Het duo kon snel worden bevrijd en zijn nagekeken door ambulancepersoneel.

 • 4 Augustus 2020 om 07:16

Bootjes gestolen in Tholen: zelfde dag nog terug bij eigenaar

THOLEN - De politie heeft in de afgelopen nacht in Tholen twee mensen aangehouden op verdenking van diefstal van twee bootjes en een elektrische fiets.

 • 3 Augustus 2020 om 16:36

Bezoekers Smerdiekse kermis begrijpen niets van ophef over kermis in coronatijd: β€˜Mag er dan niets meer?’

SINT-MAARTENSDIJK - Onbegrijpelijk. Een kermis in coronatijd. Voormalig wethouder Jan Oudesluijs kon er afgelopen week niet over uit dat voor de kermis in Smerdiek een vergunning was verleend. Een deel van het dorp schaarde zich achter hem. Maar bezoekers en exploitanten begrijpen die ophef totaal niet. ,,Mag en kan er dan niets meer?”, zegt dorpsbewoner Johan Bijl.

 • 1 Augustus 2020 om 19:29

Inbrekers gooien wijnflessen kapot bij tennisvereniging Tholen

THOLEN - De politie zoekt getuigen van een inbraak die afgelopen nacht heeft plaatsgevonden bij een tennisvereniging aan de Zoekweg in Tholen. Voor zover bekend is er niets gestolen.

 • 1 Augustus 2020 om 11:20

Zelf gesneden salades vliegen de groentezaak uit

THOLEN - Groenteman, kun je daar nog je brood mee verdienen? Jazeker, zegt Dirk van Buuren van De Pieper uit Tholen. ,,Natuurlijk moet je niet op een uurtje kijken. Tja, en dat ligt niet iedereen.”

 • 1 Augustus 2020 om 10:00

Taakstraf geΓ«ist tegen boze buurman met klauwhamer

MIDDELBURG - Een goede buur beter dan een verre vriend? De buurman die de 50-jarige A. H. uit Tholen had viel in ieder geval niet in die categorie. Volgens H. dan. Jarenlang zou hij zijn getreiterd en geïntimideerd door zijn buur.

 • 31 Juli 2020 om 21:00

Ook Melissa uit Sint-Annaland raakte beschadigd door turntrainer Beltman: β€˜Wat ik deed was nooit goed’

SINT-ANNALAND - Ook oud-turnster Melissa Scherpenisse (25) uit Sint-Annaland is slachtoffer van de trainerspraktijken van turntrainer Gerrit Beltman. Van 2008 tot en met 2010 was zij één van zijn talenten in Almelo. De Zeeuwse gymnaste stelt dat hij haar in die tijd ook kleineerde, manipuleerde en intimideerde. Ze is blijvend beschadigd.

 • 31 Juli 2020 om 20:45

Provincie haalt afvalbakken weg vanwege β€˜medisch materiaal’

PHILIPSDAM - De prullenbakken op de carpoolplaats Philipsdam zijn weggehaald. De reden: in en naast de prullenbakken wordt veel huishoudelijk vuil gestort. ,,En daar zit ook medisch materiaal tussen", zegt een woordvoerder van de provincie Zeeland.

 • 31 Juli 2020 om 18:46

Vraagtekens over vergunning kermis in Smerdiek

SINT-MAARTENSDIJK - Dat de kermis in Sint-Maartensdijk ‘zomaar’ gehouden mag worden roept vraagtekens op in het dorp. Een verzoek aan burgemeester Van de Velde om die alsnog te schrappen haalde echter niets uit.

 • 29 Juli 2020 om 19:00

Fruitteler houdt geen appelplukdag: vorst zorgt voor lagere productie

SINT-MAARTENSDIJK - Fruitteler Deurloo in Sint-Maartensdijk houdt dit jaar, in tegenstelling tot de afgelopen twee jaren, geen appelplukdag.

 • 29 Juli 2020 om 16:28

Elma Prins heeft β€˜een tuin vol herinneringen’

Al twintig jaar woont Elma Prins (71) met veel plezier in Tholen. In een huis aan de rand van het park. ‘Een juweeltje’, noemt ze het. Niet in de laatste plaats vanwege de vele herinneringen die ze koestert aan haar fijne tuin.

 • 29 Juli 2020 om 13:50

Inbraak in Tholen, politie zoekt getuigen

THOLEN - De politie zoekt getuigen die iets kunnen vertellen over een inbraak die afgelopen weekeinde in Tholen is gepleegd.

 • 27 Juli 2020 om 14:48

Peter van Best debuteert met muzikaal boek over reizen

SINT-ANNALAND - De culturele duizendpoot Peter van Best uit Sint-Annaland kan sinds kort een nieuw werk aan zijn repertoire toevoegen: het boek ‘Souvenir - muzikale herinneringen’.

 • 27 Juli 2020 om 13:28
❌