[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019PZC - Bevelanden

Politie opgeroepen voor sneeuwpop midden op kruising in Yerseke

YERSEKE - De politie in Yerseke kreeg vanavond een bijzondere melding: over een sneeuwpop die midden op de kruising Dam/Burenpolderweg stond.

 • 22 Januari 2019 om 22:21

Arbeidsmigranten worden niet gehuisvest achter De Caisson bij Biezelinge

KAPELLE - Er komt geen huisvesting voor 150 arbeidsmigranten achter restaurant De Caisson bij Biezelinge. De gemeenteraad van Kapelle heeft dit voorstel vanavond unaniem afgeblazen.

 • 22 Januari 2019 om 20:43

Huurders in Goes kunnen straks sneller naar een nieuw huis

GOES - Woningcorporatie RWS hoopt tonnen te besparen door woningen die leegkomen voortaan sneller in orde te maken voor een nieuwe huurder. ,,Nu duurt dat gemiddeld zeven weken, maar we willen naar drie weken toe’’, zegt een woordvoerder.

 • 22 Januari 2019 om 18:43

Nieuw type prefabwoningen moet eenheidsworst in Krabbendijke voorkomen

KRABBENDIJKE - Om te voorkomen dat de straten rond zorgcentrum Nieulande in Krabbendijke eenheidsworst worden, introduceert R&B Wonen een nieuw type prefabwoningen. Bewoners van de te slopen huizen, kunnen binnenkort hun voorkeur aangeven.

 • 22 Januari 2019 om 18:12

Groep 8-ers al even middelbare scholier in Goes

GOES - Nieuwe klasgenoten, voor elk vak een andere leraar en steeds wisselen van lokaal. En dat in een schoolgebouw dat meestal meer wegheeft van een doolhof. Er komt heel wat af op kinderen die voor het eerst naar de middelbare school gaan.

 • 22 Januari 2019 om 18:01

Hoe zou het zijn op de middelbare school? 240 kinderen keken alvast rond op het Ostrea Lyceum in Goes

GOES - Nieuwe klasgenoten, voor elk vak een andere leraar en steeds wisselen van lokaal. En dat in een schoolgebouw dat meestal meer wegheeft van een doolhof. Er komt heel wat af op kinderen die voor het eerst naar de middelbare school gaan.

 • 22 Januari 2019 om 18:01

Noodkreet teler Wemeldinge: 45.000 kilo peren moeten weg anders worden ze vernietigd

WEMELDINGE - Wie nog 45.000 kilo kleine maar sappige peren kan gebruiken, fruitteler De Schipper uit Wemeldinge heeft ze liggen. De fruitkweker kan zijn voorraad doyenne du comice aan de straatstenen niet kwijt.

 • 22 Januari 2019 om 17:54

Bijna 350 handtekeningen tegen komst van mestvergister naar Rilland

RILLAND - Bijna 350 Rillanders hebben hun handtekening gezet tegen de komst van een mestvergister van Engie naar de Bathpolder. Actiecomité Stank Nee wil de krabbels volgende week aan de gemeenteraad van Reimerswaal overhandigen.

 • 22 Januari 2019 om 16:50

Woningen naast Scheepswerf Reimerswaal moeten worden gesloopt

HANSWEERT - De bewoners van twee woningen naast Scheepswerf Reimerswaal moeten worden uitgekocht. Hun huizen gaan daarna tegen de vlakte.

 • 22 Januari 2019 om 15:15

De Reilanders dit weekend op de planken met het blijspel β€˜Er is er één jarig’

RILLAND - Een avond vol trucs en bedrog in een buitenhuis dat meer op een gekkenhuis lijkt. Dat is wat het publiek in dorpshuis Luctor en Emergo vrijdag en zaterdag voorgeschoteld krijgt door De Reilanders.

 • 22 Januari 2019 om 14:06

Botsing tussen twee fietsers in Kloetinge

KLOETINGE - Politie en ambulance zijn vanmorgen uitgerukt naar de Oostmolenweg in Kloetinge vanwege een ongeval.

 • 22 Januari 2019 om 11:34

PvdA Noord-Beveland wil vaker de regenboogvlag zien

WISSENKERKE - De PvdA op Noord-Beveland wil een aantal dagen de regenboogvlag zien als tegenhanger voor de Nashville-verklaring. ,,Omdat de overheid een rol heeft in het beschermen tegen discriminerende uitingen."

 • 22 Januari 2019 om 12:57

Auto in sloot bij Oudelande, bestuurder spoorloos

OUDELANDE - Hulpverleners hebben maandagavond in een sloot bij Oudelande een auto aangetroffen. Van de bestuurder ontbrak elk spoor.

 • 22 Januari 2019 om 07:49

Oranje Fonds nodigt verenigingen op Noord-Beveland uit om mee te doen met de collecteweek

VLISSINGEN - Het Oranje Fonds nodigt alle stichtingen en verenigingen op Noord-Beveland uit om mee te doen met de Oranje Fonds Collecte 2019. Hiermee kunnen zij niet alleen de eigen kas spekken, maar ook een bijdrage leveren aan mensen die eenzaam zijn.

 • 21 Januari 2019 om 23:54
OuderPZC - Bevelanden

Poetsen, wandelen of een praatje maken: studenten bieden de helpende hand in Goes-Oost

GOES - Een half jaar na de start kan het Wijkleerbedrijf Goes-Oost een succes worden genoemd. Hoewel. Het is maar hoe je het bekijkt. ,,Het zou eigenlijk beter zijn als we niet nodig waren.’’

 • 21 Januari 2019 om 21:27

100-jarige Zeeuws-Vlaming Pieter Beun woont nu met veel plezier in Goes

GOES - Het was vandaag feest in zorgcentrum Randhof in Goes. Pieter Beun vierde er zijn honderdste verjaardag.

 • 21 Januari 2019 om 21:19

VVD Kapelle wil helderheid over de verbouwing van het dorpshuis in Schore

SCHORE - Wat is nu precies de status van de Stichting Dorpshuis Schore? En kan die stichting vrij beschikken over de 200.000 euro die is begroot voor de verbouwing van het dorpshuis? Of houdt de gemeente daar de regie over?

 • 21 Januari 2019 om 21:03

Poldercultuur remt zonneparken

THOLEN - Te veel zonneparken komen niet of te langzaam van de grond doordat gemeenteraden ze tegenhouden of burgers zich verzetten. Volgens Margit Deimel, directeur grootschalige zonne-energie bij Nuon, moeten ze juist snel verrijzen om de klimaatdoelen te halen.

 • 21 Januari 2019 om 20:51

Dorpshuis Krabbendijke na wietvondst definitief drie maanden dicht

KRABBENDIJKE - Dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke gaat definitief drie maanden dicht. Dat heeft burgemeester José van Egmond vandaag besloten. Begin december vond de politie 500 hennepplanten onder het podium.

 • 21 Januari 2019 om 15:40

Ook in Zeeland gebeurt het al: schaatsen op natuurijs

‘s-GRAVENPOLDER - Kan het al, en waar dan? Liefhebbers van schaatsen krijgen de kriebels als de temperatuur flink onder het vriespunt gaat. Want schaatsen op natuurijs, dat blijft toch een aparte ervaring.

 • 21 Januari 2019 om 12:52
❌