[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Eindhoven

Katten van John Engels geven zo veel overlast dat ze van de huisbaas weg moeten: β€˜Ik heb zΓ³ veel gehuild’

EINDHOVEN - John Engels is ten einde raad. Als hij geen eind maakt aan de overlast die zijn katten veroorzaken, moet hij ze van de woningcorporatie weg doen. ,,Ik heb de afgelopen tijd zó veel gehuild, ik heb geen tranen meer over.”

  • 22 Augustus 2019 om 19:30

13 kilo henneptoppen gevonden bij kwekerij in huis in Eindhoven, 3 mannen opgepakt

EINDHOVEN - Na een anonieme tip vond de politie dinsdag dertien kilo henneptoppen in een huis aan de Grimbeertlaan in Eindhoven. Binnen waren twee hennepkwekerijen gemaakt. Drie mensen zijn opgepakt.

  • 22 Augustus 2019 om 21:11

Eigen club voor studenten International Business Fontys

EINDHOVEN - Studenten van de Fontys-opleiding International Business hebben een eigen studievereniging opgericht: de Business Club.

  • 22 Augustus 2019 om 20:00

Gedeeld koploper FC Eindhoven met vertrouwen richting Den Bosch

Gesterkt door zijn goede seizoensstart neemt FC Eindhoven het vrijdagavond in stadion De Vliert op tegen FC Den Bosch. Desondanks wil trainer Ernie Brandts niets weten van een favorietenrol.

  • 22 Augustus 2019 om 19:26

Eindelijk geland in Eindhoven: Gestrand op Montenegro, maar toch β€˜stiekem genoten van twee extra dagen vakantie’

EINDHOVEN - Vrolijk lachend komen Laura Wolvekamp, haar man Chris van Schalm en de kinderen Hugo (16) en Jasmijn (14) uit het Gelderse Varik even voor twee uur donderdagmiddag door de deuren van de aankomsthal van Eindhoven Airport.

  • 22 Augustus 2019 om 17:18

Rabobank blijft InMotion in Helmond steunen bij ontwikkeling β€˜elektrisch tanken’

HELMOND - InMotion wordt ook de komende drie jaar financieel gesteund door de Rabobank Peel Noord. Het studententeam (TU/e, Fontys, Summa) werkt op de Automotive Campus in Helmond aan electric refueling, de techniek om een elektrische auto net zo snel op te laden als een tankbeurt van een brandstofauto duurt.

  • 22 Augustus 2019 om 16:11

PSV bevestigt de komst van ervaren spits β€˜Mi-tro-goooool’

PSV heeft de komst van spits Konstantinos Mitroglou (31) bevestigd. De aanvaller is direct opgenomen in de selectie van Mark van Bommel. Hij wil het team helpen in de titelrace voor dit seizoen en proberen om een bijdrage te leveren om PSV ook internationaal lang mee te laten doen.

  • 22 Augustus 2019 om 15:53

Voormalige top van failliet InnoConcepts uit Eindhoven schikt met beleggersvereniging VEB

EINDHOVEN - Beleggersvereniging VEB heeft met de voormalige bestuurders en commissarissen van InnoConcepts in Eindhoven een schikking getroffen.

  • 22 Augustus 2019 om 15:34

Doek valt voor Eindhovense microplasmaprinter

EINDHOVEN - De microplasmaprinter van InnoPhysics uit Eindhoven werd over de hele wereld verkocht aan universiteiten. De stap naar industriële toepassing kon niet worden gemaakt.

  • 22 Augustus 2019 om 14:59

Niemand mag nieuwe brug Meerhoven over

EINDHOVEN - Het goede nieuws is dat de Eindhovense wijk Meerhoven komende maand een nieuwe fiets- en wandelbrug krijgt. Het slechte nieuws is dat niemand er de eerste anderhalf jaar overheen mag.

  • 22 Augustus 2019 om 13:55
❌