[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderBrabants Dagblad - Tilburg e.o.

Kan Willem II in het eigen stadion ook vlammen?

Willem II vestigde vorig weekeinde een clubrecord: de Tricolores hebben nu in dertien opeenvolgende uitwedstrijden gescoord. Buitenshuis doen de Tilburgers het al een tijdje beter dan in het eigen stadion. Er volgen nu twee thuiswedstrijden...

  • 22 Augustus 2019 om 15:28

Tilburger scheldt agenten uit en krijgt boete van 350 euro

TILBURG - Een 20-jarige Tilburger is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden in verband met het beledigen van politieagenten.

  • 22 Augustus 2019 om 15:17

Gastrobar Rix voor het eerst open: β€˜Het voelt toch wel bijzonder, Γ©cht iets van mijzelf’

Do 22 aug: Gedurende zijn loopbaan in ‘het Tilburgse’ werd Ricky Spijkers al getipt als veelbelovend kok. Vandaag opent de 31-jarige zijn eigen zaak aan het Piusplein. ,,Ik moet me inhouden anders staan er 200 gerechten op de lunchkaart.”

  • 22 Augustus 2019 om 15:15

Wandelen langs β€˜Marietje Kessels’ in de tuin van Het Laar

TILBURG - Bordjes langs het wandelpad in de tuin van het Tilburgse woonzorgcentrum Het Laar vertellen het verhaal van Marietje Kessels. Initiatiefnemer Ellie Vermeer kreeg er tijdens de opening applaus voor. ,,Geweldig. Heel mooi.”

  • 22 Augustus 2019 om 15:01

Gilze en Rijen wimpelt overdracht historische hittewimpel door Warnsveld (op dit moment) af

GILZE EN RIJEN - De gemeente Gilze en Rijen heeft niemand kunnen vinden die vrijdagmiddag de historische ‘hittewimpel’ in het Gelderse Warnsveld kan komen ophalen. Burgemeester Jan Boelhouwer en zijn wethouders hebben vrijdagmiddag een belangrijke vergadering die al maanden geleden werd gepland en daarom is er niemand beschikbaar. ,,Ze vinden het heel, heel erg jammer", zo laat gemeentewoordvoerder Stephan Hoek donderdagmiddag weten.

  • 22 Augustus 2019 om 13:47

Goirlenaren mogen iets vinden, maar soms zijn er dringendere zaken

GOIRLE - ‘Héé Denk Mee’ klonk het donderdagochtend nog net niet bij de basisscholen en op de weekmarkt in Goirle. Inwoners van de gemeente werden benaderd door het promotieteam om hun ‘Ik vind belangrijk’-stem uit te brengen. Om mee te kunnen praten over de komende bezuinigingen die noodzakelijk zijn.

  • 22 Augustus 2019 om 14:08

Julie, Sophie, Loes en Sep zwemmen mee tegen kanker. β€˜Het is cool om in de Piushaven te zwemmen’

TILBURG - Geld bij elkaar zwemmen 'to fight cancer'. Zeventig leerlingen van OBS De Blaak doen zondag mee. ,,We gaan het heus wel halen, hoor."

  • 22 Augustus 2019 om 13:34

Knoflookfeest viert eerste lustrum met β€˜Marinade Matinee’ in Paradox in Tilburg

TILBURG - Voor de vijfde keer wordt op zondag 1 september op het Tilburgse Theresiaplein Theresia’s Stinkend Gezellige Knoflookfeest gehouden.

  • 22 Augustus 2019 om 13:05

Plan voor vijf woningen op twee boerenerven tussen Europalaan en Efteling

KAATSHEUVEL - Een kleine enclave van vijf vrijstaande woningen op twee boerenerven. Dat is het bouwplan voor de hoek van de Braakakker met de Kinkenpolder in Kaatsheuvel.

  • 22 Augustus 2019 om 12:18

Ticketmaster betaalt servicekosten voortaan terug: β€˜Het is niet meer dan normaal, wij doen het al jaren’

Servicekosten: ze rijzen soms de pan uit. En gaat het concert waar je maandenlang reikhalzend naar uitkijkt niet door, dan kun je fluiten naar die extra bijbetaalde euro’s. Tot nu toe. In ieder geval bij poppodia die aangesloten zijn bij kaartverkoper Ticketmaster.

  • 22 Augustus 2019 om 12:08
❌