[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 5 Augustus 2020NU Achterklap

Zangeres Kelis in verwachting van derde kindje

Door NU.nl

Kelis is in verwachting. De veertigjarige zangeres onthult op Instagram dat ze zwanger is van een derde kindje.

Video | In de bladen: Estelle op datingapp? | Frank Masmeijer op vrije voeten

Door Jesse Taat

NU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat bespreken iedere week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Deze week: Estelle Cruijff is te vinden op datingapps en Frank Masmeijer is buiten de gevangenis gesignaleerd.

Vriendinnen Meghan Markle voorlopig anoniem in zaak rond schending privacy

Door NU.nl

De namen van vijf vriendinnen van Meghan Markle worden voorlopig niet openbaar gemaakt, zo heeft een rechter van het hooggerechtshof in Londen woensdag bepaald. Markle had daarom gevraagd in haar zaak rond de schending van privacy tegen Mail on Sunday, die een publicatie had gepland waarin de namen zouden worden gepubliceerd.

Dries Roelvink minder gelukkig zonder luxe

Door NU.nl

Dries Roelvink zou ongelukkiger zijn als hij door omstandigheden opeens minder geld te besteden heeft. "Stel dat ik door omstandigheden ineens op een houtje zou moeten bijten, weg uit de PC, thuis aardappels schillen, dan zou ik minder gelukkig zijn", zegt Roelvink in Veronica Magazine.

Sterren verdeeld over Ellen DeGeneres: Respectvol of afschuwelijk gedrag?

Door NU.nl

Jarenlang was Ellen DeGeneres de talkshowhost die iedere grote ster over de vloer kreeg. Nu ligt de presentatrice al enkele maanden onder vuur wegens haar eigen divagedrag en de vermeende giftige sfeer op de werkvloer bij haar show. Maar hoe ervaren de sterren zelf hun bezoek aan The Ellen DeGeneres Show?

AndrΓ© Hazes heeft in nieuwe levensstijl soms 'moeilijke momenten' met alcohol

Door NU.nl

André Hazes is sinds de COVID-19-uitbraak meer gaan sporten en ook probeert hij alcohol vaker te laten staan. Toch is dit niet altijd even makkelijk voor hem, vertelt de 26-jarige zanger in een interview met Nieuwe Revu.

Vrouw Dr. Dre tekende huwelijkse voorwaarden 'onder dwang' en eist geld

Door NU.nl

Nicole Young, de vrouw van Dr. Dre, eist alsnog een aanzienlijk deel van het vermogen van haar echtgenoot op nu de twee na 24 jaar gaan scheiden. De rapper is naar schatting bijna 800 miljoen dollar (bijna 700 miljoen euro) waard.

'Paris Jackson is weer vrijgezel na breuk met zanger Gabriel Glenn'

Door NU.nl

Paris Jackson heeft haar relatie met zanger Gabriel Glenn verbroken. Volgens bronnen van TMZ wilde ze weer als vrijgezel door het leven gaan.

Gisteren β€” 4 Augustus 2020NU Achterklap

Famke Louise sluit emigratie naar AustraliΓ« voor nieuwe vriend niet uit

Door NU.nl

Famke Louise heeft maandag bekendgemaakt een relatie te hebben met de Australische zanger Trè Samuels. De hiphopzangeres is smoorverliefd en noemt hem "een van de betere" relaties die ze heeft gehad.

Sean Penn en 31 jaar jongere vriendin in het geheim getrouwd

Door NU.nl

Sean Penn is in het geheim getrouwd met zijn 31 jaar jongere vriendin Leila George. De 59-jarige acteur heeft vier dagen geleden het jawoord gegeven aan de 28-jarige actrice.

Actrice Tiffany Haddish bevestigt relatie met rapper en Oscar-winnaar Common

Door NU.nl

Actrice Tiffany Haddish en rapper en acteur Common hebben een relatie. Het stel werd eerder al samen gezien, maar de actrice bevestigt nu voor het eerst dat ze inderdaad een koppel vormen.

Koningin Elizabeth en prins Philip wensen Meghan Markle fijne verjaardag

Door NU.nl

Het Britse koninklijk huis heeft namens koningin Elizabeth en prins Philip Meghan Markle gefeliciteerd. De vrouw van hun kleinzoon viert dinsdag haar 39e verjaardag.

OuderNU Achterklap

Oud-koning Juan Carlos vertrekt uit Spanje om corruptieonderzoek

Door NU.nl

De Spaanse oud-koning Juan Carlos I heeft maandag bekendgemaakt uit Spanje te vertrekken vanwege de onrust die is ontstaan door een corruptieonderzoek. De oud-monarch hoopt op deze manier rust te geven aan het koningschap van zijn zoon, koning Felipe VI, die al tijden onder druk staat vanwege zijn vader.

Glee-actrice Jenna Ushkowitz gaat trouwen

Door NU.nl

Jenna Ushkowitz, bekend van haar rol als Tina in Glee, is ten huwelijk gevraagd. Op Instagram deelt ze maandag een foto van de verlovingsring die ze van haar vriend David Stanley heeft gekregen.

Vader Britney Spears haalt uit naar #FreeBritney-beweging: 'Is een grap'

Door NU.nl

Jamie Spears heeft het gehad met alle complottheorieën rondom de curatelezaak van zijn dochter Britney Spears. De vader van de Amerikaanse zangeres, die sinds 2008 onder curatele staat, noemt de #FreeBritney-beweging op sociale media "een grap".

Demi Moore paste zichzelf aan om huwelijken te laten slagen

Door NU.nl

Demi Moore is drie keer getrouwd geweest en elke keer paste ze zichzelf aan om het huwelijk te laten slagen. Uiteindelijk werd ze er zelf doodongelukkig van, vertelt ze in The Jess Cagle Show.

Emma Heesters: 'Mijn fans komen vooral uit IndonesiΓ«'

Door NU.nl

Zangeres Emma Heesters stemt de covers die ze op YouTube publiceert af op haar abonnees. Die komen van over de hele wereld, maar vooral in Indonesië wordt ze goed beluisterd, vertelt ze zaterdag aan Het Parool. "Van de 2,5 miljoen abonnees woont ruim een derde in Indonesië."

Lowlands-directeur over annuleren festival: 'Als een stomp in mijn maag'

Door NU.nl

Waar Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg zes weken terug nog redelijk optimistisch was met betrekking tot de coronamaatregelen, is het hem inmiddels te veel geworden, vertelt hij aan de Volkskrant. Volgens hem wordt de cultuursector "geslachtofferd".

Sylvie Meis boos over 'bikinibattle' tussen haar en Linda de Mol in Duitse show

Door NU.nl

Sylvie Meis is ontstemd over een 'bikinibattle' in een Duits programma waarbij haar lichaam werd vergeleken met dat van Linda de Mol en zij het vooral moest ontgelden.

Albert Verlinde: 'Geaardheid verbergen was misschien ook wel mijn redding'

Door NU.nl

Albert Verlinde had het als student zwaar doordat hij zijn seksuele geaardheid voor zich hield, maar in gesprek met de Volkskrant realiseert de theatermaker zich dat zijn keuze misschien ook een redding is geweest, omdat de aidsepidemie destijds veel slachtoffers maakte.

❌