[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Vuist tegen online monopolies: Bredanaar bedenkt app die klant aan kleine winkelier koppelt

BREDA - Hoe krijg je het voor elkaar dat de plaatselijke winkelier zijn hoofd boven water kan houden in deze tijden van moordende online concurrentie? Bredanaar Lennart de Meij bedacht een speciale app die klant en winkelier aan elkaar koppelt.

 • 7 December 2018 om 10:30

Nieuw plan voor veiligere Vijf Eikenweg tussen Oosterhout en Rijen

Een belangrijk hoofdstuk werd gisteravond bijgeschreven in het dossier Vijf Eikenweg (N631). Na maanden aan de overleg- en tekentafel werd er een voorkeursalternatief gepresenteerd aan de bewoners van Oosterhout en Gilze en Rijen: een rotonde.

 • 7 December 2018 om 10:36

Terugkeerconcert Normaal binnen recordtijd uitverkocht

LOCHEM/ HUMMELO - Het concert Olderwets Høken waarmee Normaal terugkeert op de planken, is vrijdag binnen een half uur uitverkocht geraakt. Even voor 10.30 uur waren alle 17.500 kaarten voor de show in Lochem weg. Nooit eerder was een show van Normaal zo snel uitverkocht.

 • 7 December 2018 om 10:33

Stormloop op escaperoom van de Protestantse Gemeente in Raalte

Een leger van mensenredders popelt om het kindeke Jezus te redden uit de klauwen van koning Herodes. De escaperoom van de Protestantse Gemeente in Raalte ontketent een stormloop. Nog slechts 5 van de 44 arrangementen zijn beschikbaar.

 • 7 December 2018 om 10:55

Schrikken van je eigen verhaal

Door Ab
In april van dit jaar mocht ik als laatste spreken op de door DatacenterWorks georganiseerde UPS-Day. Als laatste te spreken vond ik fijn. Mijn voorgangers hebben alles dan al over UPS’en verteld, zodat ik mijn onderwerpen lekker zelf kan kiezen. Zolang er maar ‘een vleugje UPS’ in zit, zeg maar. Zelf onderwerpen bedenken, ik heb

Opvallend: wie Kate Middleton kleedt, gaat failliet

Een royal kleden, daar zou menig modelabel zonder nadenken een been of een arm voor willen afstaan. Zeker in Engeland, want dat is onbetaalbare reclame. En zorgt voor een spectaculaire piek in de omzetcijfers. Al vormt één lid van het Britse hof de laatste tijd een uitzondering op de regel: Kate Middleton (36). Op de hertogin van Cambridge lijkt wel een modevloek te rusten. De meeste merken die Kate recent kleedden, blijken nu in de financiële problemen te zitten. Dat schrijft het weekblad TV Familie.

 • 7 December 2018 om 10:52

Oscar-presentator Kevin Hart trekt zich terug na ophef om anti-homo tweets

De pas deze week aangekondigde presentator voor de komende Oscar-uitreiking, komiek en acteur Kevin Hart heeft zich teruggetrokken als presentator van de Oscars. Hij deed dat nadat hij in opspraak raakte nadat diverse oude anti-homo tweets van hem opgedoken.

 • 7 December 2018 om 03:43

Vrachtwagen te water geraakt in Waarder [+foto]

Vrachtwagen te water geraakt in Waarder [+foto]

WAARDER - Aan de Verlengde Tuurluur in Waarder is vrijdagochtend door nog onbekende oorzaak een vrachtwagen te water geraakt.

De chauffeur heeft ongedeerd zijn voertuig kunnen verlaten.

De weg is afgesloten vanwege ...

Lees meer

 • 7 December 2018 om 09:44

Twee van de vier vaste boswachters weigeren gezonde herten te doden en zijn overgeplaatst

Twee van de vier vaste boswachters van de Oostvaardersplassen hebben zich laten overplaatsen, omdat zij ethische bezwaren hebben tegen het afschieten van gezonde dieren in het natuurgebied. Dit bevestigt Staatsbosbeheer na vragen van de Volkskrant. Donderdag besliste de voorzieningenrechter dat het afschieten van ruim 1.800 edelherten door de gebiedsbeheerder definitief kan doorgaan.

 • 7 December 2018 om 02:00

Bereid je voor op een nat weekend met veel wind (en op sneeuw in de Alpen)

Van een rustig herfstweertje is dit weekend geen sprake. Het gaat vooral zaterdag stevig waaien en er wordt veel regen verwacht. Echt koud wordt het niet met temperaturen van rond de 9 of 10 graden. Vanavond wordt er een drukke avondspits verwacht. Voor de wintersportliefhebbers is er wél goed nieuws: in de Alpen wordt veel sneeuw verwacht.

 • 7 December 2018 om 10:46

Armin van Buuren op 1 in hitlijst Tweede Kamer

This is what it feels like van Armin van Buuren is volgens de Tweede Kamer het beste nummer ooit gemaakt. Dat blijkt uit de hitlijst die op basis van de keuzes van een groot deel van de parlementariërs is opgesteld.

 • 7 December 2018 om 10:35

Abcoude - Getuigen gezocht ongeluk Abcoude

Op dinsdag 4 december 2018 omstreeks 7.45 uur in de ochtend komen een auto en een fietser met elkaar in botsing op de kruising Broekzijdselaan/Bijdorplaan in Abcoude. De 13-jarige fietser raakt hierbij licht gewond. De politie doet onderzoek naar het ongeluk en zoekt getuigen.

Amsterdam - Verdachte gewelddadige winkeldiefstallen aangehouden

De politie heeft dinsdagmiddag 4 december een langgezochte verdachte aangehouden in verband met het plegen van vele winkeldiefstallen. De 43-jarige man wordt verdacht van vele tientallen winkeldiefstallen waarvan er ook vele gepaard gingen met ernstige verbale bedreigingen, zelfs doodsbedreigingen.

Vragen CDA over afhandeling ING

AMSTERDAM (AFN) - Regeringspartij CDA vindt het vreemd dat toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) niet gaat toetsen of het bestuur van ING nog wel geschikt is om de bank te leiden. De top kwam in opspraak door een affaire met witwassen, die werd geschikt voor 775 miljoen euro.

 • 7 December 2018 om 06:15

Vragen CDA over afhandeling ING

AMSTERDAM (AFN) - Regeringspartij CDA vindt het vreemd dat toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) niet gaat toetsen of het bestuur van ING nog wel geschikt is om de bank te leiden. De top kwam in opspraak door een affaire met witwassen, die werd geschikt voor 775 miljoen euro.

 • 7 December 2018 om 06:15

Vragen CDA over afhandeling ING

AMSTERDAM (AFN) - Regeringspartij CDA vindt het vreemd dat toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) niet gaat toetsen of het bestuur van ING nog wel geschikt is om de bank te leiden. De top kwam in opspraak door een affaire met witwassen, die werd geschikt voor 775 miljoen euro. ,,Als het bij deze grote witwaszaak al niet gebeurt, wanneer dan nog wel?'',...

 • 7 December 2018 om 10:33
❌