[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Meer transparantie gewenst voor halalkeurmerken op vlees

Door Dominique Vrouwenvelder
Bron: Pixabay

Koepelorganisatie Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) roept op tot meer transparantie over halalkeurmerken. Supermarktproducten staan namelijk vol met logo’s en keurmerken, maar het is onduidelijk te achterhalen of de dieren echt halal zijn geslacht.

Bij halalslacht worden de dieren volgens islamitische rituelen geslacht. Dit houdt onder meer in dat de slachter gelovig is, en dat hij slacht in de naam van Allah. Voor het slachten zelf geldt dat het dier gezond moet zijn, en dat de keel met een scherp mes in één haal moet worden doorgesneden. De onduidelijkheid ligt echter in het verdoven van het dier, omdat sommige moslims vinden dat verdoven voor de slacht is toegestaan. Keurmerken op vleesproducten geven alleen aan dat een product halal is, maar het is voor consumenten vaak onduidelijk aan welke eisen het product voldoet. Er ontstaat daardoor wantrouwen en onzekerheid.

Toezicht in slachthuizen

In de Nederlandse slachthuizen houdt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit toezicht op het dierenwelzijn en de voedselveiligheid. Tijdens rituele slacht moet er altijd een dierenarts aanwezig zijn die controleert of het te slachten dier binnen 40 seconden na de slacht nog tekenen van leven vertoont. Als dit het geval is, moet een dier alsnog worden verdoofd. Door die verdoving is het vlees ineens niet meer halal. De aanwezige dierenartsen houden alleen de naleving van de 40-secondenregel in de gaten, maar letten niet op het uitvoeren van de halalstandaarden.

Keurmerken

De halalstandaarden worden gecontroleerd door keurmerken. Zij houden toezicht op alle stappen in het productieproces, en oordelen of een product halal is. Alle ingrediënten moeten worden gekeurd, want alleen op die manier kan worden gegarandeerd dat het eindproduct halal is. De koepelorganisatie wil graag dat instanties transparant zijn, en dat de consument zelf kan controleren hoe een dier geslacht is.


Fruitverpakkingen zonder plastic

Door Dominique Vrouwenvelder
Bron: FruitMasters

De appels van FruitMasters worden vanaf het nieuwe fruitseizoen verpakt in een kartonnen fruitschaal. Deze nieuwe verpakking werd afgelopen week gepresenteerd op de Fruit Logistica beurs in Berlijn.

FruitMasters, de grootste fruitcoöperatie van Nederland, gaat vanaf het nieuwe fruitseizoen haar appels verpakken in karton. De kartonnen schalen met deksel worden verkrijgbaar naast de huidige fruitschalen met plastic wikkel. Het fruitconcept is handzaam, makkelijk op te tillen en doordat het volledig van karton is, kunnen consumenten de verpakking eenvoudig recyclen.

Duurzame keten

De fruitdistributeur van onder andere de populaire Kanzi appels investeert in onderzoek naar duurzame verpakkingen. Hieruit is de klant- en milieuvriendelijke kartonnen verpakking ontstaan. De ambitie van FruitMasters is om een volledig duurzame fruitketen te realiseren. De nieuwe verpakkingen zijn hiermee een stap in de goede richting.


Terugroepactie Decathlon Domyos Strap Training

Door Redactie

Sportwinkelketen Decathlon roept de Domyos Strap Training terug. Uit onderzoek is gebleken dat de bevestigingshaak kan breken, wat kan leiden tot vallen. De terugroepactie betreft de Domyos Strap Training DST 100 met productreferentienummer 8360619 die is verkocht vanaf 01/01/2016 tot 24/12/2018. Decathlon verzoekt u het product in de huidige staat niet meer te gebruiken. U kunt het product in de […]

Adviseur Medische en Vrije Beroepen

Jij kan op korte termijn bij ABN AMRO in Amsterdam starten op de afdeling Medische en Vrije Beroepen. Als Adviseur Medische en Vrije Beroepen ga jij de klanten van ABN AMRO telefonisch te woord staan die vragen hebben over zowel hun zakelijke als particuliere rekening. Omdat dit een specifieke doelgroep betreft gelden hier uiteraard andere regels voor. Jij zal vanaf start bruto € 12,57 per uur gaan verdienen, dit kan oplopen tot maar liefst € 14,08 wanneer jij jouw aanvullende Wft certificaten behaalt! Jij kan ervoor kiezen om 3 dagen (20-24 uur), 4 dagen (28-32 uur) of 5 dagen (30-35 uur) te gaan werken. Reageer snel en ga op korte termijn aan de slag als Adviseur Medische en Vrije Beroepen!

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in Amsterdam Zuidoost, op loopafstand van treinstation Bijlmer-Arena. Deze vestiging van ABN AMRO is de standplaats van honderden nieuwe collega's die het klantcontact binnen de bank iedere dag proberen te verbeteren. Als Adviseur Medische en Vrije Beroepen wordt dit uiteraard ook jouw doel!

Als Adviseur Medische en Vrije Beroepen kan jij rekenen op de volgende mooie beloningen:

 • Een bruto uurloon van € 12,57 wat kan oplopen tot € 14,08!
 • Het behalen van meerdere Wft certificaten via FINTREX;
 • Een functie voor de langere termijn met doorgroeimogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;
 • De mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering of sportabonnement af te sluiten via FINTREX!

Een geschikte Adviseur Medische en Vrije Beroepen voldoet aan de volgende eisen:

 • Jij hebt minimaal een MBO4 diploma op zak;
 • Jij bent 20-35 uur per week beschikbaar;
 • Voor start heb jij jouw Wft Basis op zak;
 • Jij bent beschikbaar voor een fulltime training van 5 weken.
 • 11 April 2019 om 15:58

Samenwerking broadcasters en distributeurs leidt tot nieuwe tv-standaard

Door Robert Briel

Broadcasters en distributeurs hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe tv-standaard: een gemeenschappelijke technische specificatie voor programmasignalering.

Deze standaard maakt het onder meer mogelijk om de elektronische programmagids voortdurend up-to-date te houden met de werkelijke uitzendtijden. Ook kunnen kijkers nauwkeuriger doorspoelen en terugspoelen. Voor omroepen biedt de nieuwe programmasignalering de mogelijkheid voor gepersonaliseerde reclame, bijvoorbeeld gericht op bepaalde regio’s of doelgroepen.

De standaard is het resultaat van een jaar intensief overleg tussen broadcast-experts in de Werkgroep Programmasignalering. De werkgroep is een initiatief van Media Perspectives, het platform voor media en innovatie. De zeven partijen die deelnemen aan dit overleg, praten in 2019 verder over de standaard.

Marcel Korstjens-Alling, Head of Commercial Technology van RTL Nederland, is blij met het resultaat. “Dit toont aan dat industriebreed overleg echt zin heeft.” Ook Egon Verharen, Manager Innovatie van de NPO, is enthousiast. “Dat we nu overeenstemming hebben over deze standaard is goed voor de hele sector.”

De samenwerking moet leiden tot het ondersteunen van nieuwe toepassingen op het gebied van programmasignalering. De huidige deelnemers aan de werkgroep zijn RTL Nederland, Talpa Network, Fox Networks Group, NPO, KPN, Liberty Global, VodafoneZiggo en TVT Media.

Terugroepactie Hill’s Pet Nutrition hondenvoer

Door Redactie

Fabrikant Hill’s Pet Nutrition roept een aantal partijen blikken hondenvoer terug. In deze blikken is teveel vitamine D aanwezig, dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid van de hond. In maart 2019 heeft Hill’s Pet Nutrition de terugroepactie uitgebreid met een aantal producten en batches. Wijzigingen (soms alleen in de productnaam) zijn weergegeven in ROOD. De waarschuwing […]

Klantenservice medewerker Private Banking

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij aan de slag willen bij een grote bank als ABN AMRO? Solliciteer dan naar de functie van Klantenservice medewerker Private Banking bij ABN AMRO in Amsterdam.

Als Klantenservice medewerker Private Banking ben jij het telefonische aanspreekpunt voor de vermogende klanten vanaf € 250.000,- van ABN AMRO in Amsterdam. Jij voert kwalitatieve servicegesprekken waarbij het nodig is om sterk in jouw schoenen te staan. Jij kan werken tussen 24-36 uur en een salaris verdienen van € 12,57 bruto per uur.

Jij komt te werken op de afdeling Private Assistance op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Het kantoor is op loopafstand van station Bijlmer-Arena. ABN AMRO is een professionele organisatie die haar klanten centraal stelt en zich inzet voor duurzaamheid. Als Klantenservice medewerker kun jij jouw steentje hieraan bijdragen.

Als Klantenservice medewerker Private Banking krijg jij:

 • Een bruto startsalaris van € 12,57 per uur (haal jij meerdere Wft's, dan stijgt het loon naar € 14,08 bruto per uur!);
 • De keuze tussen een 24-28, 28-32 of 32-36 uur contract;
 • 100% OV reiskostenvergoeding;
 • 10% Vakantiedaguren en 8% vakantiegeld;
 • De mogelijkheid tot het behalen van Wft certificaten;
 • Interne trainingen;
 • De mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering en/of sportabonnement via FINTREX af te sluiten.

 • Minimaal een afgerond MBO4 diploma;
 • Bereid om Wft Basis te halen via FINTREX;
 • Beschikbaarheid van 5 weken voor een fulltime training;
 • Flexibele beschikbaarheid verdeeld over minimaal 4 werkdagen.
 • 11 Februari 2019 om 13:40

2019-02-11, Kobern-Gondorf (Duitsland), M=2.8

2019-02-11, 04:13:58, Lat = 50.332, Lon = 7.455, Diepte = 1.0 km, M = 2.8, Plaats = Kobern-Gondorf (Duitsland), Author = KNMI, Type = Tektonisch, Analyse = Reviewed

 • 10 April 2019 om 09:30

Unilever vergroot assortiment veganistische ijsjes

Door Dominique Vrouwenvelder
Bron: RTLZ

Voedingsmiddelengigant Unilever introduceert veganistische versies van zijn populaire ijsjes. Onder andere Magnum, Ben & Jerry’s en Solero krijgen in de komende maanden (nieuwe) zuivelvrije varianten.

Bijna alle bekende ijsmerken uit de supermarkt komen van Unilever. Het bedrijf wil van al haar grote merken een veganistische variant op de markt brengen. Ben & Jerry’s is de koploper wat betreft veganistisch ijs: zij hebben al drie zuivelvrije smaken, die gemaakt zijn met amandelpasta in plaats van melk. Ook heeft Unilever al de veganistische Cornetto (gemaakt met sojamelk), en twee smaken vegan Solero op de markt. De komende periode worden daar nieuwe smaken en merken aan toegevoegd, waaronder de zuivelvrije Magnum.

Vegan Magnum

Voor het zuivelvrije ijs is gebruik gemaakt van erwteneiwit, een plantaardig alternatief voor zuivel. De chocolade van deze veganistische Magnum is ontwikkeld door Belgische chocolatiers van Callebaut. Afgelopen zomer werden deze Magnums al verkocht in Zweden en Finland, maar vanaf maart zijn ze ook verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkt. In eerste instantie worden deze Magnums in de smaken Classic en Almond alleen verkocht bij Albert Heijn en een beperkt aantal buitenshuis-kanalen.

Populairiteit

De vraag van de consument naar zuivelvrije producten neemt toe. Dit komt onder andere doordat het aantal veganisten in Nederland toeneemt. Ruim twintig jaar geleden waren er 16.000 Nederlanders die zichzelf veganistisch noemden, maar in 2018 waren er volgens de Nederlandse Vereniging voor Veganisme zo’n 110.000.


Servicedesk Medewerker Oxxio

Voor Oxxio in Rotterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die 16 tot 40 uur bechikbaar zijn voor een nieuw project. Het betreft een allround Servicedesk Medewerker functie waarbij je €11,91 per uur gaat verdienen.

Oxxio gaat starten met het aanbieden van alles-in-1 pakketten. Het is hierbij jouw taak om de klanten van de juiste informatie te voorzien. Met jouw klantgerichtheid en commerciële instelling weet jij de klant voor je te winnen en uiteindelijk een pakket te verkopen. Naast het verkopen van de diensten zal jij je ook bezighouden met servicegerichte zaken en het oplossen van technische problemen. Je kan hierbij denken aan het inplannen van een monteur, of het beantwoorden van een factuurvraag. Ook zal je niet alleen telefonisch de klanten te woord staan, maar ook via de chat en per e-mail.

Het Oxxio kantoor is gevestigd in het Eneco pand in Rotterdam Alexander. Met het OV is het zeer goed bereikbaar en op loopafstand van het nabijgelegen station.

Als Customer Service Medewerker bieden wij:

 • Een salaris van €11,91 per uur;
 • Flexibele werktijden;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10KM afstand;
 • Een 1-op-1 training "on the job".

Wat vragen wij:

 • Je hebt eerder werkervaring opgedaan bij een alles-in-1 aanbieder;
 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Twee avonden per week en twee zaterdagen per maand beschikbaarheid.
 • 11 Februari 2019 om 12:52

2019-02-10, Zandeweer, M=0.3

2019-02-10, 10:12:50, Lat = 53.395, Lon = 6.666, Diepte = 3.0 km, M = 0.3, Plaats = Zandeweer, Author = KNMI, Type = Geinduceerd, Analyse = Reviewed

 • 9 April 2019 om 22:00

Customer Care Medewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen een formeel en gedreven team? Ga dan aan de slag als Customer Care Medewerker (16-40 uur) in de regio Arnhem!

Als Customer Care Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van al het klantencontact binnen deze telecomorganisatie. Jij krijgt vragen over facturen, abonnementen en vaste aansluitingen. Jij begrijpt dat ieder persoon uniek is en dat iedereen een andere aanpak nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat geen een dag het zelfde is! Jij speelt in op de behoeftes van de klant. Daarbij help jij ze niet alleen met hun vragen maar jij denkt ook verder in het belang van de klant. Zo kan jij een speciale aanbieding maken. Hoe gaaf is dat?!

Als Customer Care Medewerker kom jij te werken bij een facilitair klantcontact center in de regio Arnhem. Dit facilitaire klantcontact center is op het moment marktleider in Nederland! Hier staan ontwikkelingen voorop, waardoor jij gebruik kunt maken van de vele verschillende e-learnings. Zo kun jij je kennis blijven uitbreiden en continue nieuwe dingen leren.

Als Customer Care Medewerker bieden wij:

• Een salaris van € 9,33 (boven de 21 jaar);
• Een betaalde fulltime training van 10 werkdagen;
• Veel zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden;
• Flexibele openingstijden tussen 08:00 en 22:30 uur.

• Jij beheerst de Nederlandse taal vloeiend;
• Jij bent gedreven en kan met verschillende systemen werken;
• Jij bent minimaal 2 avonden in de week beschikbaar;
• Jij bent 1 keer in de 3 weken op de zaterdag beschikbaar;
• Jij bent 1 keer in de 6 weken op de vrijdag beschikbaar.

 

 • 11 Februari 2019 om 11:29

Klantenservice Medewerker

Als Klantenservice Medewerker zit serviceverlening en klantvriendelijkheid in je bloed. Jij stelt het belang van de klant voorop. Klinkt dit bekend voor jou? Ga dan aan de slag als Klantenservice Medewerker in regio Wageningen en verdien tot € 9,33 bruto per uur!

Als Klantenservice Medewerker ga jij alle vragen van consumenten beantwoorden. Deze vragen zullen gaan over telecom, vaste aansluitingen en abonnementen. Hier hoort het fenomeen 'Service Plus' ook bij. Ontvang jij een signaal dat de klant iets mist in zijn pakket? Geen probleem! Door jouw kennis en vaardigheden weet jij precies hoe je daarop in moet spelen. Zo kan jij de klant een aanbieding doen, waardoor zijn pakket helemaal compleet wordt. Dit betekent dat de klant maandelijks minder hoeft te betalen, een win-win situatie dus!

Heb jij nog geen ervaring? Geen probleem! Door een betaalde fulltime training van 10 werkdagen word jij volledig klaargestoomd!

Als Klantenservice Medewerker kom je te werken bij een groot bedrijf die zowel in Nederland als in het buitenland gevestigd is. Zij zijn verantwoordelijk voor de Klantenservice afdelingen van verschillende grote A-merken. De locatie voor deze functie is in de regio van Wageningen en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer maar zij beschikken ook over gratis parkeerplekken. Reiskosten worden vanaf 10 KM vergoed.

Als Klantenservice Medewerker bieden wij:

 • Een fulltime betaalde training van 10 dagen;
 • Een salaris van € 8,04 als jij jonger dan 21 jaar bent;
 • Een salaris van € 9,33 als jij 21 jaar bent of wordt in 2019; 
 • Een toeslag van 150% op de zondagen;
 • Flexibele werktijden tussen 08:00 en 22:30 uur.

 • Een zelfstandige en servicegerichte werkhouding;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Jij bent 1 keer in de 6 weken op de vrijdag beschikbaar;
 • Jij bent 1 keer in de 3 weken op de zaterdag beschikbaar;
 • Jij bent minimaal 2 avonden in de week beschikbaar.
 • 27 Februari 2019 om 16:22

Parttime Verkoopmedewerker Beauty en Cosmetica

Ben jij op zoek naar een afwisselende parttime baan die je kunt combineren met jouw studie, je gezin of andere bezigheden? Vind jij het een uitdaging om klanten te informeren en adviseren over beauty producten? Kom dan werken als Parttime Verkoopmedewerker Beauty en Cosmetica bij CCA in Soest.

In de rol als Parttime Verkoopmedewerker Beauty en Cosmetica bij CCA ben jij verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van bestaande klanten over de producten van Yves Rocher, het beantwoorden van verkoopvragen en het verwerken van klachten. Jouw passie voor cosmetica producten, jouw kennis en jouw enthousiasme zorgen ervoor dat de klanten met een goed gevoel ophangen - en uiteraard nog eens een bestelling doen!

Als Parttime Verkoopmedewerker Beauty en Cosmetica ben jij natuurlijk al bekend met het cosmeticamerk Yves Rocher. Maar wist je ook dat Yves Rocher wereldwijd nummer 1 is in plantaardige cosmetica? Vandaag telt het netwerk ongeveer 1600 winkels in meer dan 45 landen. Jij komt te werken op het kantoor in Soest en jij zult klanten telefonisch te woord staan. Op de afdeling zijn alle producten van Yves Rocher te vinden.

Als Parttime Verkoopmedewerker Beauty en Cosmetica sta jij elke dag klaar voor de klant. Dit bieden we jou:

 • Een salaris van € 9,33 bruto per, daarnaast ontvang je ook nog eens 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
 • Reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om gratis te parken;
 • Alles leren over de producten van Yves Rocher;
 • Korting op je collectieve zorgverzekering + sportabonnement via FINTREX;
 • De mogelijkheid om al vanaf 16 uur per week aan de slag te gaan.

 • Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Jij bent woonachtig in Soest of jij beschikt over eigen vervoer;
 • Jij bent klantgericht, energiek en jij weet te overtuigen;
 • Jouw enthousiasme en optimisme zorgen ervoor dat de klant met een tevreden gevoel ophangt.
 • 11 Februari 2019 om 11:15

Service medewerker ANWB

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor tijdens de zomermaanden en spreek jij goed jouw talen? Dan zou jij 20 tot 28 uur als Service medewerker bij ANWB in Assen aan de slag kunnen gaan voor € 10,93 bruto per uur.

Tijdens de zomermaanden trekken vele Nederlanders met hun voertuig dwars door Europa. Helaas komen enkele van hen met pech langs de kant van de weg te staan. Dit kan zijn door bijvoorbeeld een lekke band of een kapotte accu. Aan jou de taak als Service medewerker voor hen een zo goed mogelijke oplossing te vinden. Dit kan een vervangend voertuig zijn, of een reparatie bij een garage in de buurt.

Jij komt als Service medewerker bij ANWB in Assen te werken. Dagelijks wordt er contact opgenomen met de alarmcentrale. Omdat er op elk moment van de dag reizigers van ANWB contact opnemen, werken alle collega's volgens een flexibel rooster. Zodoende zijn er altijd voldoende collega's beschikbaar en heeft iedereen genoeg tijd om van de zomermaanden te genieten.

Wij bieden een Service medewerker ANWB het volgende:

 • Een salaris van € 10,93 bruto per uur;
 • Toeslagen in de avonden en weekenden;
 • Een flexibel rooster van 20 tot 28 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een betaalde training om helemaal klaar te zijn voor deze baan;
 • Een goede aanvulling op jouw CV.

Wij vragen van een Service medewerker ANWB het volgende:

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (en bij voorkeur nog een vreemde taal zoals Frans of Duits);
 • Jij bent 20 tot 28 uur per week flexibel beschikbaar;
 • Jij hebt ervaring in het klantcontact en affiniteit met reizen door Europa.
 • 27 Februari 2019 om 13:55

MindFi Mindfulness: Lifetime Subscription for $39

Expires February 10, 2024 23:59 PST
Buy now and get 89% offKEY FEATURES

Destress, reduce distractions, and improve your relationships with MindFi, the innovative app that helps bring mindfulness into your busy life. Created by top meditation teachers and neuroscientists, MindFi helps you stay mindful with open eyes, so you can recharge wherever and whenever you want. It suggests 4 different mindfulness modes based on your local time of day: You can take a quick break with a silent breathing session; practice short, relevant meditations to make rough days better; focus on your to-dos with the Pomodoro timer; or, if you have time, decompress with 10 minutes of closed-eye meditation.

Apple App of the Day!

 • Improve your focus, reduce stress & improve your relationships w/ mindfulness exercises
 • Get 4 different mindfulness exercise types suggested to you based on the time of day
 • Take a break w/ short, haptic breathing exercises
 • Boost your mood anywhere w/ short meditation exercises
 • Use the Pomodoro timer to increase your productivity
 • Begin & end your day w/ 10-minute mindfulness courses on sleep, leadership & more
 • Track your progress w/ research-backed exercises

Reviews

 • Forbes: "MindFi is a perfect app for every aspiring meditator."
 • Women's Weekly: "MindFi gets you to use your phone positively for a mindful cause."

PRODUCT SPECS

System Requirements

 • iOS 10.0 or later
 • Android 4.4 or later

Important Details

 • Length of access: lifetime
 • Redemption deadline: redeem your code within 30 days of purchase
 • Updates included
 • Access option: mobile

About the Developer

MindFi advocates a fresh and practical approach for busy people to learn mindfulness meditation. Use the app to practice during your daily routines and turn "down-time" into me-time. Reduce distractions and train your focus, destress and recharge yourself, improve your work and personal relationships. Be mindful anytime, anywhere with MindFi.
 • 10 Februari 2019 om 09:00

Retro Mini Arcade Machine for $49

Expires February 10, 2024 23:59 PST
Buy now and get 66% off
KEY FEATURES

We all have fond memories of gaming on those old-school arcade machines. Now, you can bring a piece of that retro magic with you wherever you go with the Retro Mini Arcade Machine! Pre-loaded with 360 classic games, this portable console lets you dive back into the nostalgic world of 8-bit gaming on a 3.0” color TFT screen—no coins required. It features a TV out port for playing on a bigger screen, as well as two handheld controllers so you and a friend can duke it out.

 • Play 360 built-in classic games
 • Enjoy your favorite classic 8-bit games on a 3" TFT screen
 • Connect to your TV & play on a bigger screen
 • Play w/ a friend using the included controllers

PRODUCT SPECS

Specs

 • Dimensions: 4.6"H x 3.5"L x 3.3"W
 • Comes pre-loaded with 360 classic games
 • TV-out port (AV)
 • 8-bit
 • 3.0” color TFT screen
 • Built-in rechargeable battery
 • Charging time: 3 hours
 • Playing time: 6 hours

Includes

 • Retro Mini Arcade Machine
 • 2 controllers
 • USB charging cable
 • AV cable
 • User guide
 • 10 Februari 2019 om 09:00

2019-02-09, 't Zandt, M=0.9

2019-02-09, 20:54:13, Lat = 53.380, Lon = 6.754, Diepte = 3.0 km, M = 0.9, Plaats = 't Zandt, Author = KNMI, Type = Geinduceerd, Analyse = Reviewed

 • 7 April 2019 om 10:30
 • 9 Februari 2019 om 16:13

Cisco 8485 DVB [Storing]

Hartelijk dank voor je reactie Mister Senseo, heb na verder zoeken(internet) hier :

https://ziggo.gebruikers.eu/topics/77784/page-10

een hoop antwoorden gevonden!

Gr Peter ... meer en reageer

 • 9 Februari 2019 om 16:11
❌