[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Duncan Laurence verlost van lichtbollenprobleem

De Nederlandse inzending lijkt klaar voor de halve finale van het Songfestival donderdagavond. Tijdens de laatste repetitie woensdagmiddag in Tel Aviv bleek dat de problemen met de onwillige lichtballen zijn opgelost.

  • 15 Mei 2019 om 18:45

Ajax wint van De Graafschap en is officieel kampioen

Ajax heeft de kampioenswedstrijd gewonnen tegen De Graafschap (4-1).

  • 15 Mei 2019 om 18:13

Reactie Taghi over Peter R. de Vries bij RTL

Door ANP

Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van Nederland, heeft na de vermeende doodsbedreiging aan het adres van Peter R. de Vries contact gezocht met de misdaadverslaggever. De boodschap waarmee hij dat deed, wordt woensdagavond getoond in RTL Boulevard. Dat maakt het tv-programma bekend.

Peter R. de Vries meldde dinsdag dat hij op een dodenlijst staat van Taghi. Hierop heeft de voortvluchtige crimineel de misdaadverslaggever benaderd via een persoonlijke boodschap. Het zou volgens RTL Boulevard gaan om een tekst, die tijdens de uitzending woensdag wordt getoond.

Taghi is al jaren spoorloos en staat op de Nationale Opsporingslijst. Het Openbaar Ministerie (OM) looft 100.000 euro uit voor de gouden tip. De crimineel zou aan het hoofd staan van de zogenoemde Mocromaffia en wordt in verband gebracht met een reeks liquidaties.

De uitzending van RTL Boulevard begint woensdag om 18.35 uur.

Het bericht Reactie Taghi over Peter R. de Vries bij RTL verscheen eerst op Nieuws.nl.

Zo versierde Ajax eindelijk weer een uitnodiging voor het Museumplein

Ajax wordt donderdag eindelijk weer gehuldigd op het Museumplein. Musea sluiten hun deuren, een hele woonwijk wordt afgeschermd. Burgemeester Halsema, die het feest aanbiedt namens de stad, weet één ding zeker: als dank trakteren de voetbalfans haar op een fluitconcert.

  • 15 Mei 2019 om 18:10

Reacties op 34e landskampioenschap Ajax

Door NU.nl

Ajax stelde woensdag het 34e landskampioenschap in de clubhistorie veilig met een 1-4-overwinning op De Graafschap. Lees hier alle reacties.

Taghi ontkent dat Peter R. de Vries 'op zijn dodenlijst' staat

Door NU.nl

De voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi heeft woensdagavond via een persoonlijke boodschap gemeld dat Peter R.de Vries niet "op zijn dodenlijst" staat, laat de misdaadverslaggever via Twitter weten.

Persbericht: Google Street View Auto’s meten luchtkwaliteit in Amsterdam

De kwaliteit van de lucht die we inademen heeft grote impact op onze gezondheid. Zo leven Amsterdammers gemiddeld een jaar korter door het inademen van vervuilde lucht. Een aanzienlijk deel van ons leven vindt bovendien plaats in de buitenlucht. Zo vindt in Amsterdam, fietsstad bij uitstek, zo’n 36% van het verkeer plaats per fiets. Of je nu een fietser bent, een ouder die met de kinderen naar het park gaat of een stadsplanner; informatie over de luchtkwaliteit op straatniveau kan helpen om gebieden met een slechte luchtkwaliteit vast te stellen en verbeteringsplannen te ontwikkelen.Project Air View: beter beeld van luchtkwaliteit
Om meer inzicht te krijgen in de luchtkwaliteit op straatniveau van de stad Amsterdam gaan Google en de gemeente Amsterdam nu samenwerken. Amsterdam meet al op verschillende punten in de stad de kwaliteit van de lucht. Met Project Air View hopen we de metingen van deze vaste locaties aan te vullen met informatie van twee van onze mobiele Street View-auto's waardoor er een meer gedetailleerd beeld wordt verkregen van de huidige staat van de lucht in de stad. Vanaf mei 2019 tot en met medio 2020 zullen de auto’s op straatniveau de luchtkwaliteit vastleggen.

  • 15 Mei 2019 om 19:00

Veel publiek, weinig vondsten bij opgravingen in Zutphen

Publiek kon vandaag een kijkje nemen bij archeologische werkzaamheden, voorafgaand aan de aanleg van de rondweg om de Hoven in Zutphen. Er is niets te zien, toch is het interessant.

  • 15 Mei 2019 om 18:49

Verwarring over verplaatsing koopavond Deventer rond installatie burgemeester KΓΆnig

Een bericht van de gemeente over de installatie van Ron König als nieuwe burgemeester van Deventer heeft voor verwarring gezorgd over de koopavond.

  • 15 Mei 2019 om 11:46
❌