[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Klantadviseur Schade Parttime

Ben jij degene die altijd het initiatief neemt als het gaat om een uitstapje met je vrienden. Kan jij hen overtuigen iets te doen wat jou leuk lijkt? Heb jij lef, maar ben jij ook een sociaal persoon? Er bestaan geen beren op de weg, want jij denkt in oplossingen. Ga dan aan de slag als Parttime (16-24 uur) Klantadviseur Schade bij OHRA in Arnhem en verdien € 11,50 bruto per uur.

De functie Parttime Klantadviseur Schade daagt jou uit om in te spelen op diverse vraagstukken. Vind je het fijn om meer te doen dan alleen service te verlenen, dan biedt deze functie jou ook de kans om jouw commerciële skills toe te passen. Je neemt het initiatief om door te vragen en in te spelen op kansen. Deze kansen grijp je door vanuit een servicegerichte wijze een extra verzekering te verkopen.

Je komt te werken op de afdeling contactcenter in het prachtige OHRA-pand in Arnhem. Het is een afdeling met een prettige en informele werksfeer. Het team wordt aangestuurd door een floormanager, die korte communicatielijnen hanteert. OHRA staat voor duidelijke taal, begrijpelijke producten en snelle service. Elke medewerker krijgt bij de start van de indiensttreding een goede voorbereiding door middel van een training. Tijdens deze training leer jij de visie van OHRA naar de klant over te brengen. Want een goede voorbereiding is het halve werk!

 • Een parttimefunctie als Klantadviseur op de afdeling Schade;
 • Een betaalde training van 2 weken;
 • Het gratis behalen van je Wft Basis en Wft Schade Particulier certificaat;
 • Een bruto uurloon van € 11,50 per uur;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding;
 • Alleen dagdiensten.

 • Een commerciële geest;
 • Servicegerichtheid;
 • Ervaring in klantcontact, bijvoorbeeld in de retail en horeca;
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 x per maand beschikbaarheid op een zaterdag.
 • 12 Juli 2019 om 09:32

Cyberspecialist: β€˜Vuur geen dure raket af na een internetdreiging’

Reageer niet fysiek op cyberdreiging, zegt Jelle van Haaster, die recent promoveerde op de rol van digitale techniek in oorlogvoering. "Ik wil dat cyberwapens als volwaardig onderdeel van ons arsenaal worden gezien."

Dodental gezonken migrantenboot TunesiΓ« opgelopen tot 58

Het aantal dodelijke slachtoffers van de scheepsramp vorige week bij een Tunesische kustplaats is opgelopen tot 58, meldt het Rode Kruis.


Nieuwe serie over The Flintstones op komst

Door NU.nl

Er komt een nieuwe serie over The Flintstones. De animatiestudio van Warner Bros. en Brownstone Productions, het productiehuis van actrice Elizabeth Banks, werken samen aan het project.

Nederland grijpt in in financiën Curaçao

Door ANP

Nederland grijpt alsnog in in de financiën van Curaçao omdat het land al jaren te weinig doet om de tekorten weg te werken. Daarvoor legt de Rijksministerraad vrijdag, zoals dat formeel heet, een aanwijzing op aan Curaçao. Dat heeft de regering van Curaçao donderdag bekendgemaakt.

Tegelijkertijd ondertekent Nederland met Curaçao een zogenaamd Groeiakkoord om het Caribische land er financieel op vooruit te helpen, een beter financieel beheer te installeren en te werken aan sociaal-economische ontwikkeling van de wijken. Al sinds 2016 maakt het toezichthoudende orgaan, het College financieel toezicht, zich zorgen maakt over het feit dat Curaçao tekorten heeft op haar begroting, die niet worden weggewerkt.

Curaçao is het niet eens met de maatregel en wijst erop dat de crisis in Venezuela ernstige financiële gevolgen voor het land heeft, waardoor het zich niet aan de strakke begrotingsdiscipline kan houden.

Curaçao kent al enkele jaren een economische krimp. Deze maand werd bekend dat de werkloosheid boven de 20 procent is uitgekomen. Om het tij te keren moet volgens de regering juist worden geïnvesteerd en niet bezuinigd.

Het bericht Nederland grijpt in in financiën Curaçao verscheen eerst op Nieuws.nl.

CNV verwerpt cao-bod voor supermarkten

Door ANP

Vakbond CNV heeft het cao-bod voor de supermarktsector verworpen. Volgens CNV is het voorstel van werkgevers onvoldoende. De supermarkt-cao geldt voor ongeveer 140.000 werknemers.

“Driekwart van onze leden ziet het cao-bod van de werkgevers niet zitten, blijkt uit een ledenraadpleging. Het is simpelweg te laag”, zegt CNV-onderhandelaar Jacqueline Twerda.

De huidige cao is per 1 april van dit jaar verlopen. Volgens CNV bieden werkgevers nu een eenjarige cao, waarin de lonen in totaal met 2,5 procent omhooggaan. “Dat lijkt nog redelijk, maar de loonsverhoging komt veel te laat in het jaar, pas in oktober en december. Als je dat gaat omrekenen naar de looptijd van een eenjarige cao, is de loonsverhoging nog geen 0,9 procent. Dat vinden onze leden echt te weinig.”

De cao Supermarkten is de verzamelnaam voor twee cao’s: de cao Levensmiddelenbedrijf (LMB) en de cao Vereniging van Grootwinkelbedrijven in Levensmiddelen (VGL)

Het bericht CNV verwerpt cao-bod voor supermarkten verscheen eerst op Nieuws.nl.

NVM: huurders pikken torenhoge huur niet meer

Door ANP

Huurwoningen met torenhoge huurprijzen gaan steeds vaker in de verkoop. Volgens Ger Jaarsma, vertrekkend voorzitter van makelaarsvereniging NVM, is het lastig voor verhuurders om ze aan de man te brengen. De huizen, bijvoorbeeld in Amsterdam, staan soms maanden leeg, zegt hij tegen het ANP.

“Wat wij van onze makelaars horen is dat niet iedereen meer bereid is om een hoge huur te betalen. Als huurders weglopen moet een verhuurder of in prijs zakken of de woning verkopen”, licht Jaarsma toe. Dat de huurprijzen zover oplopen komt doordat er een nijpend tekort is aan huizen die beschikbaar zijn voor de vrije huur.

Een en ander speelt vooral in de grote steden. Volgens Jerry Wijnen, baas de Amsterdamse makelaarsvereniging MVA, willen huizenzoekers sinds begin dit jaar voor een appartement van zo’n zestig vierkante meter binnen de ring niet meer dan maximaal 1700 euro per maand aan kale huur betalen. Wijnen wijt dat aan de tanende vraag van rijke expats. “De internationale kopers zijn tegenwoordig vaker IT-specialisten uit het voormalig Oostblok.” Maar ook het plafond bij de Nederlandse burgers is bereikt. “Zij willen ook nog op vakantie en uiteten.”

Daarnaast dringt het besef door dat de woningprijzen op de koopmarkt waarschijnlijk niet veel verder omhoog gaan, voegt Jaarsma toe. Verhuurders staan volgens hem voor een beslissing om of nu met een flinke winst te verkopen of de woning voor een langere tijd aan te houden.

Het bericht NVM: huurders pikken torenhoge huur niet meer verscheen eerst op Nieuws.nl.

Olieprijs stabiel

Storm en OPEC-rapport zorgen voor evenwicht. (ABM FN-Dow Jones) De olieprijs is donderdag niet veranderd, na de stijging van woensdag. De augustusfuture voor een vat ruwe olie sloot nagenoeg ongewijzigd op 60,42 dollar, nadat woensdag de hoogste prijs sinds 22 mei werd genoteerd aan het slot op de New York Mercantile Exchange. Tijdelijke productiebeperkingen...

 • 11 Juli 2019 om 21:03

De Oude Haven in Colijnsplaat staat weer vol water

COLIJNSPLAAT - Er staat weer water in de Oude Haven in Colijnsplaat. Met behulp van een brandweerauto en een gierwagen is donderdagmiddag het water op peil gebracht. Met de voltooiing van de Oude Haven is er weer een onderdeel van het plan ‘Rondom Colijnsplaat’ afgerond.

 • 11 Juli 2019 om 20:59

De tuktuk zorgt voor een vakantiegevoel Γ©n veel bekijks: β€˜Mensen vallen soms om van verbazing’

’S-GRAVENPOLDER - Wat de fiets in Nederland is, is de tuktuk in Thailand. En in 's-Gravenpolder. Daar kun je een riksja huren voor een unieke ‘expeditie’ door de zak van Zuid-Beveland.

 • 11 Juli 2019 om 20:04

De Oude Haven in Colijnsplaat staat weer vol water

COLIJNSPLAAT - Er staat weer water in de Oude Haven in Colijnsplaat. Met behulp van een brandweerauto en een gierwagen is donderdagmiddag het water op peil gebracht. Met de voltooiing van de Oude Haven is er weer een onderdeel van het plan ‘Rondom Colijnsplaat’ afgerond.

 • 11 Juli 2019 om 20:59

De tuktuk zorgt voor een vakantiegevoel Γ©n veel bekijks: β€˜Mensen vallen soms om van verbazing’

’S-GRAVENPOLDER - Wat de fiets in Nederland is, is de tuktuk in Thailand. En in 's-Gravenpolder. Daar kun je een riksja huren voor een unieke ‘expeditie’ door de zak van Zuid-Beveland.

 • 11 Juli 2019 om 20:04

Stadsraad Oostburg verwelkomt nieuwe inwoners met open armen Γ©n stadswandeling

OOSTBURG – Wat er zo mooi en interessant is aan Oostburg? Héél veel, wil de stadsraad laten zien aan nieuwe inwoners.

 • 11 Juli 2019 om 21:20

β€˜Risico's’ aan extra raad over burgemeester Gennep

GENNEP - In Gennep moet snel een extra - besloten - gemeenteraadsvergadering komen. Waarin raadsleden bijgepraat worden over alle ontwikkelingen rond het onvrijwillige vertrek van burgemeester Peter de Koning.

 • 11 Juli 2019 om 18:30

'Akkoord over draagmoeders en meerouderschap, rechten vooraf vastgelegd'

Draagmoederschap en gezag voor gezinnen met meer dan twee ouders worden binnenkort geregeld in de wet. Dat meldt RTL Nieuws, dat een concept-Kamerbrief heeft ingezien. De regeringspartijen zouden na maanden van onderhandelingen tot een akkoord zijn gekomen. Er wordt al langer gepleit voor nieuwe regelgeving voor draagmoeders en meeroudergezinnen.

Als een kind via een draagmoeder wordt geboren, kan nu pas na de geboorte bij de rechter worden vastgelegd wie de ouders zijn. In de toekomst moet dat al voor de geboorte helder zijn. Voor de bevruchting moeten de afspraken al worden vastgelegd. Een rechter bekijkt vooraf of aan alle voorwaarden voor het draagmoederschap is voldaan.

Draagmoederregister

RTL Nieuws meldt verder dat er een draagmoederregister komt, waarmee kinderen kunnen achterhalen wie hun biologische ouders zijn. Ook moet ten minste één van de wensouders en de draagmoeder in Nederland wonen en de Nederlandse nationaliteit hebben. Op de geboorteakte komen volgens RTL Nieuws alleen de namen van de wensouders te staan.

Wel zou de draagmoeder tot het moment van de geboorte of vlak daarna aan de rechter kunnen vragen om de overeenkomst met de wensouders te ontbinden.

Om te voorkomen dat er 'commercieel draagmoederschap' ontstaat, worden extra vergoedingen voor draagmoeders strafbaar. Alleen gemaakte kosten mogen vergoed worden. Het kabinet gaat nog onderzoeken hoe de onkostenvergoeding voor draagmoederschap eruit gaat zien, meldt RTL Nieuws.

Zorgen over meeroudergezinnen

Ook de regels voor meeroudergezinnen zouden in het plan veranderen. Het gezag voor gezinnen met meer dan twee ouders wordt binnenkort geregeld in de wet, meldt RTL Nieuws. In een concept-Kamerbrief die de omroep heeft ingezien zou staan dat niet-biologische ouders 'deelgezag' kunnen krijgen, waarmee ze aanwezig kunnen zijn bij doktersbezoeken van het kind of meebeslissen over de schoolkeuze.

Juist dat het gaat om 'deelgezag' is zorgwekkend, vinden homobelangenorganisatie COC en stichting Meer dan Gewenst, die lhbt'ers met een kinderwens helpt. "Dit voorstel lijkt namelijk te suggereren dat een kind in de toekomst nog steeds maar twee ouders heeft met volledig gezag. De andere ouders blijven hiermee 'min-ouders', met alle gevolgen van dien", zegt voorzitter Nibbeling van de stichting.

Het COC vindt dat het kabinet meeroudergezinnen in de kou laat staan als het bij dit plan blijft. Voorzitter Oosenbrug: "Meeroudergezinnen mogen dan straks wel mee naar een klasseavond, maar hun kind wordt wees als de officiële ouders overlijden. Dat vind ik onacceptabel."


 • 11 Juli 2019 om 21:24

Algerije neemt penalty's beter dan Ivoorkust en bereikt halve finales

Algerije heeft voor de zevende keer in de geschiedenis en voor het eerst sinds 2010 de halve finales van de Afrika Cup bereikt. Het Noord-Afrikaanse land versloeg Ivoorkust na strafschoppen (4-3). Na 120 minuten voetballen stond er 1-1 op het scorebord. Later op de avond verzekerde ook Tunesië zich van een plek bij de laatste vier.

Algerije, met sterspeler Riyad Mahrez binnen de lijnen, kwam in de 20ste minuut op voorsprong dankzij een doelpunt van Galatasaray-speler Sofiane Feghouli. Kort na rust kreeg Algerije de kans om op 2-0 te komen, maar Baghdad Bounedjah miste vanaf elf meter.

Aan de andere kant was het een kwartier later wel raak. Jonathan Kodjia, speler van Aston Villa, zorgde voor de gelijkmaker namens Ivoorkust, dat met oud-ADO Den Haag-verdediger Wilfried Kanon aantrad.

Omdat er niet meer gescoord werd, was een verlenging noodzakelijk. Algerije ging die verlenging in zonder doelpuntenmaker Feghouli en Manchester City-aanvaller Mahrez. Beide spelers vielen geblesseerd uit.

Bony mist strafschop

In de eerste helft van de verlenging kwam Wilfried Bony, oud-speler van Vitesse, binnen de lijnen. En uitgerekend hij verprutste in de noodgedwongen strafschoppenserie een penalty door de bal slap in te schieten. Omdat ook Geoffroy Die (FC Basel) miste en bij Algerije alleen Youcef Belaili (Angers) niet wist te scoren, voegden de Algerijnen zich bij de laatste vier.

Later op de avond mocht debutant Madagaskar 51 minuten hopen op een stunt, maar vanaf de 1-0 voor Tunesië in de 52ste minuut (Ferjani Sassi) was het geloof wel weg.

De ban was gebroken en een paar minuten later maakte Youssef Msakni de 2-0. In de laatste minuut gooide Naim Sliti de deur op slot.

Halve finales

Woensdag bereikten Senegal en Nigeria al de halve finales.

Zondag worden de halve finales afgewerkt. Senegal speelt om 18.00 uur tegen Tunesië. Om 21.00 uur is Nigeria-Algerije de andere halve finale.


 • 11 Juli 2019 om 21:12

Opinie: Waarom je (nu) beter kunt wachten op de tweede generatie HomePod

Door Benjamin Kuijten

Apple brengt de HomePod uit in steeds meer landen, zoals binnenkort in Japan. Maar heeft het anderhalf jaar na de introductie nog wel zin om de speaker aan te schaffen? Wij vinden dat je beter kan wachten totdat Apple met de tweede generatie komt. En wel hierom...

Het artikel Opinie: Waarom je (nu) beter kunt wachten op de tweede generatie HomePod verscheen voor het eerst op iCulture


❌