[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderAlle Nieuwskoppen

Klanteservice Helpdesk VodafoneZiggo

Kom jij ons team versterken als Klanteservice Helpdesk VodafoneZiggo (20-40uur) in Nijmegen?

Mensen te woord staan en helpen staan voor jou op nummer één. Wanneer jij aan de telefoon bent met de klant, weet jij alle antwoorden na de 2 weken betaalde training die jij van Webhelp krijgt. Tijdens het helpen van de klant maak je af en toe een Sale en verdien je daar nog een bonus voor ook! Waarom zou je niet solliciteren?

Wanneer je aan de slag gaat bij Webhelp als Klantservice Helpdesk in Nijmegen, ga jij klanten te woord staan van VodafoneZiggo. Webhelp is een bedrijf wat de klantenservice voor verschillende A-merken verzorgt en dus ook voor VodafoneZiggo. Omdat Webhelp dit voor zoveel verschillende bedrijven doet, weten zij alles van de klantenservice en streven zij de beste klanttevredenheid mogelijk. Denk jij dat jij het team kan versterken?

Wil jij graag werken als Klanteservice Helpdesk bij Webhelp in Nijmegen? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 • 26 September 2019 om 16:53

Parttime werken bij VGZ in Leeuwarden!

Zorg, iedereen heeft ermee te maken en iedereen heeft baat bij het juiste zorgpakket. Als klantadviseur bij VGZ zul jij daarom een maatschappelijke rol vervullen. Verdiep jij je graag in deze materie en vind ook jij het belangrijk dat iedereen voorzien is van de juiste dekkingen in zijn of haar zorgpakket? In deze belangrijke functie bellen klanten jou met vragen over de premie, het verplichte eigen risico, de dekkingen, etc. Aan jou de taak om mee te denken met de klant en de klant op die manier een stapje in de goede richting te helpen.

Zoek jij een flexibele baan die je kan combineren met je gezin, andere baan of hobby? Lees dan snel verder!

Jij gaat aan de slag in een Contactcenter in Leeuwarden voor het project VGZ. Jij bent het visitekaartje van deze zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en strevend naar een hoge klanttevredenheid. Door middel van de juiste coaching werken jullie samen naar de beste klanttevredenheid. Dit geeft toch een goed gevoel?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature solliciteer dan door middel van de sollicitatie button (en eventueel de vragenset, indien wij deze per e-mail naar jou hebben gemaild). Zorg dat je personalia, profiel en beschikbaarheid goed staan ingevuld. Indien jouw wensen en competenties aansluiten bij de wensen van deze vacature, dan zullen wij per e-mail zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

Word lid van de FINTREX WhatsApp dienst en ontvang snel en gemakkelijk de meest actuele vacatures uit jouw aangegeven regio! Voeg 06 - 21 86 37 92 toe aan het adresboek in je telefoon en stuur dan een WhatsApp bericht met de tekst 'FINTREX AAN' + 'PROVINCIES' naar dit telefoonnummer.

Voorbeeld aanmelding: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht

Let op: dit nummer is alleen beschikbaar om naar te whatsappen, je kan met dit nummer géén telefonisch contact opnemen.

 • 26 September 2019 om 16:40

Sales Medewerker

Zoek jij ook altijd de beste deal en wil je klanten daar ook mee helpen? Ga dan aan de slag als Sales Medewerker in Rotterdam! Je kan hier parttime werken tussen de 16 - 32 uur per week en jij verdient een salaris van € 11,22 bruto per uur.

In jouw rol als Sales Medewerker is het belangrijk dat jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Bij de start van jouw dag log je direct in en het eerste telefoontje komt binnen. De zakelijke klanten waarmee jij te maken krijgt, hebben verschillende vragen. In dit geval is er een probleem met het modem. Jij hoort het probleem aan en bedenkt meteen een goede oplossing. Mede dankzij jouw training, kennis en expertise weet jij het probleem direct op te lossen. Daarnaast heeft de klant nog een vraag over zijn huidige pakket en jij ziet dat er een verouderd product in staat. Samen met de klant bespreek je de alternatieven en je biedt de service aan die zij gewend zijn te krijgen. Eerste telefoontje en meteen een tevreden klant!

Als Sales Medewerker kom jij te werken in Rotterdam. De locatie van jouw nieuwe werkgever is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en eigen vervoer (betaald parkeren). Er wordt een nieuw team opgebouwd waar jij onderdeel van kan gaan uitmaken, hoe tof is dat!

Als Sales Medewerker krijg jij:

 • Een goed salaris van € 11,22 bruto per uur;
 • Bonussen die snel kunnen oplopen;
 • Een uitdagende, betaalde training;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 11KM;
 • Flexibele werktijden;
 • Coaching on the job.

Voldoe jij aan de eisen, dan ben jij onze Sales Medewerker:

 • Jij bent communicatief vaardig;
 • Jij beschikt over mbo werk- en denkniveau;
 • Jij bent beschikbaar tussen de 16 - 32 uur per week.

Wil jij graag werken als Sales Medewerker in Rotterdam? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 • 26 September 2019 om 09:10

Sales Associate

Als Sales Associate voor DPG Media in Amsterdam wordt jij gedreven door targets en schuw jij een beetje competitie met je collega’s niet. Je verdient hier een lekker salaris van € 15,- bruto per uur en je kan hier extra bonussen verdienen.

Hoe jouw dag er uit ziet?

Voor het eerste telefoontje van de dag bel jij als Sales Associate voor DPG Media in Amsterdam een klant die net zijn abonnement op het Parool heeft opgezegd. Met een leuk gesprek én een scherpe aanbieding zorg jij ervoor dat deze persoon toch een krant kan lezen die aan al zijn wensen voldoet. Met een dampende bak koffie in je handen pleeg jij je tweede telefoontje; een dame die een proefabonnement heeft op het AD. Jij bent benieuwd of je haar misschien blij kunt maken met een langlopend abonnement. En dat kan! Klant blij, DPG Media blij en jij blij, want jij krijgt voor iedere tweede sale een mooie bonus!

DPG Media is een bekende grote uitgever die onder andere titels als het AD, Het Parool en Volkskrant uitgeeft. Met 4 nationale en 9 regionale nieuwsmerken, ruim 140 huis-aan-huiskranten, radio en 10 digital only merken streven zij ernaar de meest toonaangevende en de grootste media uitgever van Nederland te zijn.

Een ambitieuze werkgever met oog voor kwaliteit. Het salesteam waar jij deel van uit gaat maken is gedreven, staat stil bij successen en geeft elkaar feedback om nog beter te worden.

 • Een lekker salaris van € 15,00 bruto per uur;
 • Een mooie bonus van € 7,50 bruto bij elke tweede sale op een dag;
 • De mogelijkheid om op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond ook ’s avonds tot 21.00 uur te werken, of op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur;
 • Een gedreven team en coaching en begeleiding om nóg beter te worden.
 • Een zeer gemotiveerde werkhouding;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met telefonisch verkoop of promotiewerk (harde eis!);
 • Ervaring met het werken met targets;
 • Een beschikbaarheid vanaf 16 tot 36 uur per week. Van maandag tot vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 • Wil jij graag werken als Sales Associate bij DPG Media in Amsterdam? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • 25 September 2019 om 17:04

  Klantcontactmedewerker ING

  Om 08:30 uur logt Irene, Klantcontactmedewerker bij ING in Arnhem, met een kop koffie in op haar werkstation. De ochtend begint rustig, maar na 20 minuten mailafhandeling beginnen de calls op gang te komen. Om kwart over 9 krijgt zij Marco aan de lijn, een man die belt met een vraag over zijn reisverzekering. Hij vertelt dat hij een reis naar Zanzibar heeft geboekt om daar 5 maanden surfles te geven. Na een korte uitwisseling van ervaringen -ze moet wel op haar afhandeltijd letten- geeft ze hem het advies om een 'Uitgebreide Doorlopende Reisverzekering' af te sluiten. Hij gaat immers buiten Europa op reis en dan hoeft hij zich niet druk te maken over een eventueel surfongeval of diefstal van kostbare spullen.

  Na het in orde maken van de verzekering, sluit Irene het gesprek af en voert ze wat wijzigingen door in Marco's polis.

  Irene krijgt in haar functie als Klantcontactmedewerker de keus om tussen de 20 en 36 uur per week aan de slag te gaan, veel doorgroeimogelijkheden en verdient € 12,72 bruto per uur! Word jij Irene's nieuwe collega?

  Je werkt bij de ING in Arnhem in een team van ongeveer 50 enthousiaste en (klant)gedreven collega’s en de sfeer binnen het team is informeel. Veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn de pijlers waarop de huisregels zijn gebaseerd. In de praktijk betekent dat zij niet met scripts werken, dat je open staat voor feedback en dat je integer omgaat met informatie van klanten en processen.

  Wanneer jij de nieuwe Klantcontactmedewerker wordt, krijg je het volgende:

  • Salaris van € 12,72 bruto per uur;
  • Meerdere urencategorieën mogelijk tussen de 20-36 uur per week;
  • Op zaterdag werken voor een toeslag van 125%;
  • Werken bij één van de bekendste verzekeraars van Nederland.

  Wil jij graag werken als Klantcontactmedewerker bij ING in Arnhem? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • 25 September 2019 om 17:02

  Teamleider Klantenservice

  Als Teammanager Klantenservice ga jij aan de slag voor KPN, een van de grootste telecomproviders van Nederland. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van jouw team van klantenservicemedewerkers. Jij bent een echte motivator en inspirator voor jouw team. Jouw doel is om de afdeling als één team te laten werken met het oog op het behalen van de targets.

  Samen met een Teamcoach zorgen jullie ervoor dat de medewerkers voldoende coaching en begeleiding krijgen, zodat de medewerkers de klanten van KPN een zo goed mogelijk antwoord kunnen geven.

  FINTREX is een recruitmentbureau gespecialiseerd in de Nederlandse klantcontactbranche. Met meer dan vijftig klanten (o.a. Rabobank, ANWB, bol.com & CZ) in heel Nederland is FINTREX de specialist binnen de klantcontactbranche als het gaat om personeel.

  FINTREX is een ambitieuze recruitment organisatie met Rotterdamse Roots en zorgt ervoor dat kandidaten een passende baan vinden bij een van onze klanten. Zo hopen wij een zo goed mogelijke match te maken tussen een kandidaat en opdrachtgever.

  Wil jij graag werken als Teamleider Klantenservice bij FINTREX in Rotterdam? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • 26 September 2019 om 14:20

  Recruiter Rabobank

  Lijkt het jou leuk om als Recruitment Consultant te werk te gaan en heb jij een HBO- of WO-diploma? Dan ben jij wie wij zoeken! Je gaat werken voor onze toffe klant de Rabobank via FINTREX in Rotterdam.

  Je hebt als Recruitment Consultant veel verschillende werkzaamheden: je bent verantwoordelijk voor het Binden (de werving en de selectie voor de Rabobank), Boeien en Behouden van de medewerkers. Je gaat op zoek naar de beste matches en geeft deze FINTREX members een super leuke baan. Nadat jij de FINTREX members hebt geplaatst, blijf jij hun aanspreekpunt en hou jij je bezig met het Boeien en Behouden. Jij bent het vaste gezicht en helpt als Recruitment Consultant de FINTREX members met al hun vragen, zoals vragen over verzuim, contracten en de employee journey.

  FINTREX is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de klantcontactbranche, een branche die constant in ontwikkeling is en soms de nodige uitdagingen heeft. FINTREX is een ambitieuze en landelijk opererende recruitment organisatie waar de mensen alles op alles zetten om het vak klantcontact te verbeteren.

  Wil jij graag werken als Inhouse Recruitment Consultant bij de Rabobank in Rotterdam? Klik op de sollicitatiebutton en vul in een paar korte stappen het sollicitatieformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • 26 September 2019 om 13:37

  Recruiter in Nijmegen

  Heb jij al ervaring als recruiter, maar zoek je een recruitmentbaan met meer verantwoordelijkheden en uitdaging. Voor onze FINTREX part of Yource vestiging in Nijmegen zoeken wij een nieuwe collega. Ik hoor je denken ‘Waarom heeft deze functie als recruiter in Nijmegen dan meer verantwoordelijkheden en uitdaging dan mijn baan nu’. Als recruiter op onze vestiging in Nijmegen ben jij het aanspreekpunt voor de Teammanagers en Teamleiders daar. Jouw collega’s zitten voornamelijk in Rotterdam, waardoor jij als recruiter in Nijmegen zelf beslissingen moet maken. Jij bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van agents in de klantcontactbranche, het creëren van een netwerk, je spart met de teamleiders over coole nieuwe ideeën om de toppers uit de markt te trekken. Naast dat jij als recruiter in Nijmegen agents werft, zal jij ook aan de slag gaan wanneer er een management functie, zoals een Teammanager, wordt uitgevraagd.

  De functie van recruiter in Nijmegen is heel divers. Als jij minimaal 1 jaar ervaring hebt en zin hebt in een mooie uitdaging waarbij je zelf met de plannen kan komen, kijk dan niet verder en solliciteer. Ik hoop jou dan snel te spreken en meer over de functie te kunnen vertellen.

  Je komt te werken voor FINTREX part of Yource in Nijmegen. Begin dit jaar is FINTREX toegetreden tot de Yource Group. Yource is gespeciliseerd in klantcontact en is een sparringspartner voor onze klanten, voor elke vraag hebben wij een passende oplossing. Yource is actief is in Nederland, Belgie, Luxenburg, Bulgarije en Marokko. FINTREX part of Yource is een organisatie gespeciliseerd in recruitment van klantcontact personeel, we zijn een jonge en ambitieuze club. Samenwerken en mooie resultaten behalen is wat wij doen, dagelijks zetten wij ons in om onze klanten en sollicitanten zo goed mogelijk te bedienen. Naast hard werken houden wij ook van gezelligheid. We bespreken het weekend, vieren verjaardagen, lunchen samen en sluiten de week op vrijdag af met een lekker drankje.

  FINTREX part of Yource is de afgelopen jaren hard gegroeid en deze groei willen wij doorzetten. Wil jij ook groeien, beter worden en veel leren? Reageer dan snel op de vacature van recruiter in Nijmegen.

  Naast dat wij jou een hele gave werkplek en uitdaging bieden:

  • Een marktconform salaris in schaal G4 welke loopt tot € 3.000,-;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenopbouw bij ABN AMRO;
  • Korting op jouw zorgverzekering;
  • Korting op jouw sportschool abonnement;
  • Een onboarding om snel up & running te zijn in ons systeem;
  • Een gezellig en collegiaal team.

  Heb ik jou enthousiast gemaakt en kan je niet wachten om bij FINTREX part of Yource aan de slag te gaan. Sollciteer dan via de button en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op!

  • 25 September 2019 om 13:01

  Klantenservice medewerker Bedrijven

  Als klantenservice medewerker op de afdeling Bedrijven ga jij aan de slag bij de Rabobank in Houten. Je adviseert klanten proactief over bankzaken zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op ondernemen. Je hebt brede kennis van de financiële producten, diensten en je hebt kennis van zakelijke rechtsvormen en structuren van ondernemingen. Je stelt de juiste vragen en vraagt waar nodig door, zodat je snel samen met de klant helder hebt welke informatie of ondersteuning er precies nodig is. Het streven van de Rabobank is dat klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken en er daarbij nooit alleen voor staan. Of het nu gaat om dagelijkse bankzaken of op belangrijke momenten in het leven van de klant!

  Je gaat je ontwikkelen tot Adviseur Bedrijven. Om volledig klaargestoomd te worden voor deze functie ga je een training van 5 weken volgen. Je wordt door je teamcoach gecoacht en door ervaren collega’s begeleid! Bij complexe zaken kun je rekenen op collega’s! Op deze manier blij jij jezelf ontwikkelen!

  Wij bieden jou het volgende:

  • Een salaris tussen € 12,75 en € 18,21 per uur;
  • Het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring, behaalde Wft's, interne opleidingen en het volgen van de training;
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 10% vakantiedaguren;
  • De mogelijkheid om via FINTREX collectief een zorgverzekering en een sportabonnement af te sluiten;
  • Een professionele en toonaangevende organisatie;
  • Een training van 4 weken om volledig klaargestoomd te worden voor deze functie;
  • Goede begeleiding en coaching;
  • Je krijgt de mogelijkheid om kosteloos (via FINTREX) je Wft Basis, Wft Schade particulieren en Wft Schade zakelijk te behalen;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding tot maximaal 40 kilometer reisafstand.

  Wij vragen van jou het volgende:

  • Je hebt minimaal een MBO4 diploma;
  • Je bent beschikbaar om te werken in de urencategorie 32 tot 36 uur;
  • Je Wft Basis diploma voor start te behalen via FINTREX;
  • Je bent beschikbaar om een fulltime training te volgen van 5 weken;
  • Je hebt interesse in het Bank - en Verzekeringswezen;
  • Je hebt een groot inlevingsvermogen;
  • Je bent servicegericht en werkt nauwkeurig;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

  Ben je geïnteresseerd in deze vacature solliciteer dan door middel van de sollicitatie button (en eventueel de vragenset, indien wij deze per e-mail naar jou hebben gemaild). Zorg dat je personalia, profiel en beschikbaarheid goed staan ingevuld. Indien jouw wensen en competenties aansluiten bij de wensen van deze vacature, dan zullen wij per e-mail zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

  Word lid van de FINTREX WhatsApp dienst en ontvang snel en gemakkelijk de meest actuele vacatures uit jouw aangegeven regio! Voeg 06 - 21 86 37 92 toe aan het adresboek in je telefoon en stuur dan een WhatsApp bericht met de tekst 'FINTREX AAN' + 'PROVINCIES' naar dit telefoonnummer.

  Voorbeeld aanmelding: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht

  Let op: dit nummer is alleen beschikbaar om naar te whatsappen, je kan met dit nummer géén telefonisch contact opnemen.

  • 24 September 2019 om 09:56

  Klantadviseur Bedrijven

  Jij gaat werken bij de Rabobank op de afdeling bedrijven, daar ben jij het eerste aanspreekpunt voor de zakelijke klant. Doordat jij de ondernemer van concrete antwoorden voorziet kan de zakelijke klant zorgeloos financiële beslissingen maken. Jij hebt affiniteit met ondernemerschap en zit op één lijn met de klant. Hierdoor zal jij een prettige gesprekspartner zijn. Het bespreken van de huidige financiële situatie of het aanbieden van aanvullende financiële producten zullen je voornaamste werkzaamheden zijn. Verder probeer jij ook de klantverwachting te overtreffen door in te spelen op belangrijke momenten in het leven van de klant.

  De Rabobank staat bekend als een betrouwbare bank en heeft ontwikkeling van zijn medewerkers hoog in het vaandel staan. De eerste 5 weken word jij intern opgeleid zodat jij met de nodige bagage aan de slag kan als klantadviseur. De werksfeer binnen het team is informeel en er is altijd iemand bij wie jij terecht kan met complexe vragen.

  Ben je geïnteresseerd in deze vacature solliciteer dan door middel van de sollicitatie button (en eventueel de vragenset, indien wij deze per e-mail naar jou hebben gemaild). Zorg dat je personalia, profiel en beschikbaarheid goed staan ingevuld. Indien jouw wensen en competenties aansluiten bij de wensen van deze vacature, dan zullen wij per e-mail zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

  Word lid van de FINTREX WhatsApp dienst en ontvang snel en gemakkelijk de meest actuele vacatures uit jouw aangegeven regio! Voeg 06 - 21 86 37 92 toe aan het adresboek in je telefoon en stuur dan een WhatsApp bericht met de tekst 'FINTREX AAN' + 'PROVINCIES' naar dit telefoonnummer.

  Voorbeeld aanmelding: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht

  Let op: dit nummer is alleen beschikbaar om naar te whatsappen, je kan met dit nummer géén telefonisch contact opnemen.

  • 24 September 2019 om 09:55

  nieuwe simkaart [Klacht over Tele2]

  Dag op 16 september gaat simkaart kapot vraagt om pukcode naar als ik die invul gebeurt er niets.
  17 september nieuwe simkaart aangevraagd en 20 september komt simkaart binnen. Dus blij maar wat blijkt order vblijft op aangevraagd staan dus kan niets.
  tot nu toe 24 september nog steeds niet bereikbaar ( zakelijk) en Tele2 medewerker zegt iedere dag dat het opgelost wordt.
  NIET DUS K....n

  Wie iemand iets of leest tele2 mee?

  dank voor antwoord

  • 24 September 2019 om 08:56

  Persoonlijke pagina Hans - Controlemedewerker

  Door Werken bij de Belastingdienst

  ‘Als jongste in een gezin van tien kinderen was ook mijn toekomst al vroeg vanzelfsprekend: werken in de supermarkt van onze vader. Zelfs als ik op zaterdag moest voetballen, haastte ik me na de w...

  • 26 September 2019 om 07:53

  Cinetree lanceert eerste smart TV app

  Door Robert Briel

  Cinetree zet verdere stappen in de toekomst met de lancering van een nieuwe smart TV app voor Samsung TVs.

  Na het succes van het video-on-demand (VOD) platform in het afgelopen kalenderjaar, investeert Cinetree in verdere groei met de ontwikkeling van smart TV apps. Daardoor is Cinetree vanaf nu ook beschikbaar via een smart TV app voor Samsung.

  Ondanks het aantal nieuwe (internationale) spelers op de streamingmarkt, blijft de populariteit van de Nederlandse nichespeler stijgen. Cinetree zag de omzet in 2018 met meer dan 50 procent groeien ten opzichte van het jaar daarvoor. De omzetstijging ging gepaard met een verdubbeling van het aantal accounts van Cinetree. In het eerste halfjaar van 2019 heeft die trend zich doorgezet met meer dan 50 procent groei in het aantal gebruikers ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

  “We zijn een nichespeler met de focus op selectie. Dat mensen ons vaker weten te vinden in een markt die steeds voller wordt, is het beste bewijs dat mensen in toenemende mate zoeken naar kwaliteit boven kwantiteit”, aldus Hanna Verboom, oprichtster Cinetree.

  “Wat bij ons nog ontbrak waren smart TV apps en daar komt vanaf nu verandering in. Zo hopen we nog meer te groeien door onze selectie aan films voor een breder publiek beschikbaar te maken.”

  Later in 2019 verwacht Cinetree ook smart TV apps voor andere platformen te lanceren. Daarnaast wordt er fors geïnvesteerd om het aanbod te versterken. Zo wordt er op dit moment samen met toonaangevende namen uit de Nederlandse filmwereld gewerkt aan een uitbreiding van het platform om jonge makers een groter podium te bieden. Ook krijgt het succes van eigen producties zoals de korte film Alice en de documentaireserie Plastic Sailors en Karakters een vervolg met nieuwe Cinetree Originals in 2019 en 2020.

  Cinetree is vanaf nu beschikbaar als smart TV app voor Samsung Tizen. Daarnaast is Cinetree op PC en laptop te zien via de browser of de apps voor iOS, AppleTV en Android. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast.

  Persoonlijke pagina Desiree - Deurwaarder

  Door Werken bij de Belastingdienst

  Een leven bij de Belastingdienst “Als zoveel schoolverlaters wist ik helemaal niet wat ik wilde worden toen ik klaar was, totdat de directeur van m’n oude school mij tipte over een...

  • 16 September 2019 om 11:34

  Persoonlijke pagina Jurgen - Deurwaarder

  Door Werken bij de Belastingdienst

  Jezelf ontwikkelen bij de Belastingdienst. “Voordat ik deurwaarder werd, heb ik veel andere functies gehad. Te veel om op te noemen, maar onder andere heb ik in de gevangenis gewerkt. Aan de goede k...

  • 16 September 2019 om 10:10

  Disney+ proefperiode vanaf vandaag exclusief live in Nederland

  Door Robert Briel

  Vanaf vandaag kan iedereen in Nederland gebruikmaken van de proefperiode van Disney+ waardoor Nederlandse consumenten als eerste ter wereld exclusief toegang krijgen tot de streamingdienst.

  De proefperiode is gratis en start op 12 september en loopt tot aan de lancering op 12 november. Tijdens de proefperiode krijgen Nederlandse consumenten toegang tot een selectie van films en series uit de Disney+ collectie. De proefperiode is bedoeld om het platform technisch te optimaliseren vóór de officiële lancering van Disney+ op 12 november.

  Nederlandse consumenten kunnen zich per direct aanmelden voor deze gratis Disney+ proefperiode. Tijdens de proefperiode kunnen consumenten een selectie van films en tv-series uit de collectie van The Walt Disney Company-merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic streamen. Zoals onder andere Avengers: Infinity War, The Lion King, Black Panther, Beauty & The Beast, Star Wars: The Last Jedi, Incredibles 2 en Frozen.

  Nederlandse consumenten krijgen tijdens de proefperiode direct toegang tot de volgende Disney+ functies: films en series van hoge kwaliteit kijken zonder gestoord te worden door reclame, met vier streams tegelijkertijd, voor zeven verschillende profielen en met de mogelijkheid om onbeperkt te downloaden. Abonnees kunnen Kids-profielen instellen waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in leeftijdsgeschikte content.

  Deze Disney+ proefperiode wordt op verschillende mobiele apparaten en TV-toestellen ondersteund, waaronder streaming mediaplayers, smart-TV’s en gaming consoles. Vanaf de lancering op 12 november zullen nog meer opties beschikbaar zijn. Klik hier voor een complete lijst met apparaten die tijdens de proefperiode geschikt zijn.

  Vanaf 12 november krijgen abonnees volledige toegang tot de enorme verzameling aan speelfilms, series, documentaires en korte films. Als ook films en series die speciaal voor Disney+ zijn gemaakt, voor slechts €6.99 per maand of €69.99 per jaar.

  In het eerste jaar zal Disney+ meer dan 25 eigen series en 10 nieuwe films en documentaires releasen, waaronder The Mandalorian van uitvoerende producent en schrijver Jon Favreau en Lady en de Vagebond, een nieuwe uitvoering van de tijdloze animatieklassieker uit 1955 – allebei te zien vanaf 12 november.

  Abonnees schakelen vanaf 12 november automatisch over op een betaald abonnement en krijgen vervolgens toegang tot het volledige aanbod van Disney+ met de optie om op te zeggen wanneer ze willen.

  Apple TV+ gaat op 1 november van start voor โ‚ฌ4,99 per maand

  Door Robert Briel

  Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat Apple TV+ op 1 november in meer dan honderd landen en regio’s wordt gelanceerd.

  Dit is de eerste abonneedienst voor video met alleen originele producties van de creatiefste verhalenvertellers van nu. Apple TV+ biedt een indrukwekkende en inspirerende verzameling originele series, films en documentaires, waaronder The Morning Show, Dickinson, See, For All Mankind en The Elephant Queen.

  De dienst is beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms (ook online op tv.apple.com) en kost €4,99 per maand, met een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die vanaf nu een willekeurige nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch of Mac kopen, mogen één jaar gratis gebruikmaken van Apple TV+. Via ‘Family Sharing’ kunnen maximaal zes gezinsleden samen gebruikmaken van een abonnement op Apple TV+.

  “Met Apple TV+ presenteren we originele producties van de beste, slimste en creatiefste geesten die er zijn. We weten zeker dat kijkers hun nieuwe favoriete serie of film bij onze dienst zullen vinden”, zegt Zack Van Amburg, hoofd Worldwide Video van Apple.

  “Elke Apple TV+ Original vertelt zijn eigen unieke verhaal, biedt een frisse blik en geeft een krachtige boodschap af. Je kunt er terecht voor entertainment, verrijking van de geest en interculturele inspiratie.”

  “Apple TV+ is een unieke internationale videodienst met alleen originele producties”, vertelt Jamie Erlicht, hoofd Worldwide Video van Apple.

  “We kijken ernaar uit om mensen overal ter wereld de kans te geven te genieten van deze meeslepende verhalen, in hun eigen favoriete setting, op hun favoriete scherm.”

  Regionale omroepen te zien bij NLZIET

  Door Robert Briel

  De programma’s van de regionale omroep zijn binnenkort ook bij NLZIET te bekijken. Het gaat om de live- en replaystreams van alle dertien regionale publieke omroepen. Door de samenwerking groeit het aanbod van NLZIET naar 34 livestreams en naar meer dan 100.000 on demandprogramma’s.

  De programma’s van de regionale omroep met nieuws, cultuur en evenementen, kunnen door de samenwerking met NLZIET nog meer kijkers bereiken. Gerard Schuiteman (bestuur stichting Regionale Publieke Omroep, RPO): “De dertien regionale omroepen maken dagelijks gezamenlijk ongeveer 9,5 uur nieuwe programma’s. Het brede programma-aanbod bestaat naast nieuws ook uit programma’s over bijvoorbeeld cultuur, natuur, historie en sport. Daarnaast worden er jaarlijks meer dan 200 evenementen en meer dan 70 documentaires uitgezonden. Door de samenwerking met NLZIET kunnen we onze waardevolle programma’s binnen het online domein verder versterken.” De regeling innovatie en samenwerking regionale publieke media-instellingen maakt deze samenwerking mogelijk.

  Het toevoegen van de regionale omroep aan NLZIET sluit aan op de ambitie van minister Slob dat Nederlandse media meer samenwerken om Nederlanders te voorzien van goed en gevarieerd media-aanbod. Niels Baas (CEO NLZIET): “Ik ben zeer verheugd met deze samenwerking, waarmee de programma’s van regionale omroep binnenkort ook op NLZIET te zien zijn. NLZIET is daarmee nog meer dé plek waar alle Nederlandse content samenkomt, publiek en commercieel.”

  Alle dertien regionale omroepen zijn binnenkort in NLZIET te zien. Het gaat om de programma’s van RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1 Limburg.

  Eigen Asus RT-AC85P instellen [Internet van Tweak]

  Dank je wel weer. Ik heb al zoveel geprobeerd maar ik zal ook deze even meenemen. Ik begin er moedeloos van te worden. Tweak is ook niet bepaald hulpvaardig en dat is zacht uitgedrukt.

  • 2 Augustus 2019 om 14:56

  Eigen Asus RT-AC85P instellen [Internet van Tweak]

  Die instellingen zijn volgens mij alleen maar nodig voor ip tv en dergelijke.
  Je Asus router zou zonder extra instellingen wel gewoon internet moeten hebben.

  Je kunt eventueel je Asus router een fabrieksreset geven en het nogmaals proberen. http://192.168.1.1/Advanced_SettingBackup_Content.asp en zet ook een vinkje bij "initialize all settings...."

  • 2 Augustus 2019 om 14:49
  โŒ