[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
βœ‡ PZC - Bevelanden

Barre Verkerke brengt verf tot leven op basisschool Schuttevaer in Hansweert

19 Maart 2019 om 22:59

HANSWEERT - In je eentje een kunstwerk in een kwartier maken is onbegonnen werk. Maar als straks alle panelen die de tachtig leerlingen van basisschool Schuttevaer worden samengevoegd, ontstaat vanzelf één groot energiek geheel.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Krabbendijkse jongeren krijgen β€˜open’ hangplek aan de Oosterscheldedijk

19 Maart 2019 om 22:26

KRABBENDIJKE - Een plek om na je school of bijbaantje samen te komen om muziek te luisteren, te praten over het leven of een sigaretje te roken. Dat willen vier jongeren uit Krabbendijke. Veel wensen hebben ze niet. Een half open zeecontainer aan de Oosterschelde volstaat. Met een beetje mazzel staat die er al deze zomer én wordt hun ‘open jop’ de nieuwe standaard in de gemeente Reimerswaal.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Start aanpak foute fruitbedrijven: meteen 1.500 kilo cocaΓ―ne onderschept

19 Maart 2019 om 22:07

BREDA/KAPELLE - In de strijd tegen de alsmaar toenemende cocaïnesmokkel is de politie in West-Brabant en Zeeland deze week begonnen met een nieuwe aanpak: het controleren van 'verdachte’ fruitbedrijven, zo'n dertig in aantal. Dat leverde meteen succes op. In de haven van Antwerpen werd vrijdag 1.500 kilo cocaïne in beslag genomen in een container met bananen, bestemd voor een fruitbedrijf in Kapelle in Zeeland.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Kapelle doet verder onderzoek naar β€˜Blauw Wonen’

19 Maart 2019 om 22:05

KAPELLE - Het zogenoemde ‘Blauw Wonen’ in Kapelle is nog niet van de baan. De gemeente gaat samen met initiatiefnemer Peter van Wallenburg de mogelijkheden verder uitzoeken. Daarbij worden ook het waterschap, de provincie, Evides en de ZLTO betrokken.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Brandweer rukt uit voor brand op schip in Vlissingen- Oost

19 Maart 2019 om 21:22

NIEUWDORP - De brandweer is dinsdagavond met spoed opgeroepen voor een binnenbrand aan de Estlandweg in Nieuwdorp. Op een schip dat op de kade ligt woedt brand.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Muziekgigant Bax Music uit Goes wil dit jaar vijftig miniwinkels openen bij mensen thuis

19 Maart 2019 om 18:02

GOES - Muziekwinkel Bax Music in Goes wil aan het eind van dit jaar vijftig pop-up-vestigingen bij mensen thuis hebben geopend in heel de Benelux.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Fastfoodrestaurants maken al reclame bij Goes, maar zijn nog lang niet open

19 Maart 2019 om 17:42

GOES - Dikke kans dat automobilisten met een knorrende maag de komende tijd vreemd opkijken als ze, gelokt door nieuwe reclameborden, de afslag Goes-Zuid nemen. De borden langs de A58 beloven dat er vestigingen te vinden zijn van De Beren, New York Pizza en KFC, maar van deze restaurants is nog geen spoor te bekennen.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Maximaal 60 per uur op weg Yerseke-Kruiningen

19 Maart 2019 om 16:13

MIDDELBURG - Op de provinciale weg tussen Kruiningen en Yerseke (N673) geldt binnenkort een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur. Er komt ook een inhaalverbod. Dat hebben Gedeputeerde Staten dinsdag besloten.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Nieuw jongerenfeest in poppodium 't Beest in Goes

19 Maart 2019 om 15:39

GOES - Volwassenen zijn zaterdag 30 maart niet welkom in poppodium 't Beest in Goes. Die avond is daar namelijk de eerste editie van Juice, een feest voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Politie doet inval in woning Kapelle: bewoner en wapens meegenomen

19 Maart 2019 om 15:38

KAPELLE - Een 36-jarige man uit Kapelle is dinsdagochtend aangehouden wegens wapenbezit. In zijn woning zijn onder meer een boksbeugel en stroomstootwapen in beslag genomen.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Drie verdachten van bankoverval Goes aangehouden bij Steenbergen

19 Maart 2019 om 14:17

GOES - De politie heeft in het Noord-Brabantse Steenbergen drie mannen aangehouden voor de overval op de Regiobank in Goes, rond 14.00 uur vanmiddag. Die mishandelden een medewerkster en namen geld mee.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Dorpsraad 's-Heerenhoek vergadert over nieuwbouw en Sloebos

19 Maart 2019 om 15:06

's-HEERENHOEK - Hoe gaat het Sloebos bij 's-Heerenhoek er uit zien? De gemeente Borsele en bureau BTL gaan het uitleggen tijdens de vergadering van de dorpsraad van 's-Heerenhoek op woensdag 27 maart om 19.30 uur.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Drie geparkeerde auto’s vernield in Goes

19 Maart 2019 om 14:17

GOES - In Goes is in de nacht van zondag op maandag bij drie auto’s ingebroken. Twee voertuigen stonden geparkeerd op een parkeerplaats op de Piet Heinstraat, één auto stond in de Van Heemskerkstraat.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Overval op Regiobank in Goes, daders met geld op de vlucht

19 Maart 2019 om 14:17

GOES - De Goese vestiging van de Regiobank, op de hoek van de Voorstad en de Kamperfoeliestraat, is kort na 14.00 uur overvallen. Dat meldt de politie. Die is op zoek naar twee daders, die ervandoor zijn met een geldbedrag.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Kinderen kunnen kijken bij Ketchupfabriek, Seafarm en Own Greens

19 Maart 2019 om 13:30

BURGH-HAAMSTEDE - Drie Zeeuwse bedrijven doen op zaterdag 30 maart mee aan de bedrijvendag Het Klokhuis Onderneemt Backstage. Kinderen kunnen die dag een kijkje achter de schermen nemen bij ondernemers.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Klimaatmiddag in Kapelle met weervrouw Helga van Leur

19 Maart 2019 om 13:25

KAPELLE - Wateroverlast en droogte zijn donderdag 21 maart het onderwerp van gesprek in Kapelle. Daar wordt vanaf 12.00 uur een (besloten) klimaatbijeenkomst gehouden in De Vroone.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Kapelle kan voor de tweede keer graaien tussen de goedkope lakens en dekbedovertrekken

19 Maart 2019 om 12:10

KAPELLE - Dertig rolcontainers vol beddengoed nam het Kapelse bedrijf Smulderstextiel.nl in september mee naar de eerste koopjesmarkt in Kapelle. Tijdens de tweede editie in april zullen het er nog veel meer zijn.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Bijeenkomsten en protestacties rond komst mestvergister in Rilland

19 Maart 2019 om 12:02

RILLAND - Hoe goed is de mestvergister in de Bathpolder straks te ruiken in de omgeving? En hoeveel overlast krijgen buren te verduren van het extra verkeer dat op de ‘Groen Gas’-centrale afkomt? Deze onderwerpen staan centraal op twee openbare bijeenkomsten in Waarde.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Kapelle telt stembiljetten anders

19 Maart 2019 om 09:00

KAPELLE - In Kapelle duurde het tellen van de stemmen de laatste jaren vaak opvallend lang. Woensdag zou dat wel eens anders kunnen zijn. De gemeente doet mee aan een landelijk experiment waarbij op een nieuwe manier wordt geteld.

βœ‡ PZC - Bevelanden

Huisartsen in Goes maken goed gebruik van welzijnscoach

19 Maart 2019 om 06:30

GOES - Huisartsen in Goes hebben de afgelopen tijd al meer dan 40 patiënten doorverwezen naar een zogeheten welzijnscoach. Daarmee lijkt het proefproject nu al een succes te zijn.

❌