[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 25 September 2017Roddel

Afghaanse refugees zowel betasters als... tandarts

Door Zentgraaff

None

Ontboezeming: werken bij GeenStijl is de laatste jaren ontzettend moeilijk geworden omdat de werkelijkheid gewoon echt bizarder wordt dan de melige en ironische mopjes. Een cheetoskleurig manchild for president. Modern links dat 96 genders kent, maar slechts één politieke overtuiging. Sociaaldemocratische middenpartijen die kleiner worden dan bewegingen voor vleugelliggers en ecoterroristen. Anyway: nu weer zoiets. Al jaren doen wij schamper ROFLOL over kansloze asielzoekers door ze "tandartsen" en apothekers te noemen. Verder pompen we ook een hoop ongerichte verontwaardiging door over mensen uit warme landen met een mohammedaans probleempje waardoor het mijn en dijn van de vrouwtjes niet altijd wordt gerespecteerd. Gewoon omdat volgens cultuurrelativistisch wegkijklinks al het negatieve nieuws over rapefugees "nep" en "propaganda" is. Tegen de claim dat alle Einwanderer hoogopgeleide maatschappijverrijkers slash vergrijzingsfixers zijn brengen wij dan in dat hullie uit Warmelandië heus niet allemaal even leuk zijn. Nu is echter WEER een slechte grap ingehaald door de realiteit. In de Achterhoek is namelijk grote commotie ontstaan over twee Afghaanse broers die dus ZOWEL tandarts als orthodontist zijn ALS bepotelmeneertjes die de handjes niet van de roomblanke dochters af kunnen houden. De broertjes Payam mogen volgens het tuchtcollege in Zwolle geen vrouwelijke patiënten meer verrijken. Stranger than fiction folks. Nu jullie weer. 


  • 25 September 2017 om 20:01

Barbie laat zich betasten op Kamasutrabeurs

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, gaat zich komend weekend op de Kamasutrabeurs in Utrecht inzetten voor een goed doel. Tegen betaling mogen bezoekers van het erotiekevenement even aan haar voorgevel voelen.

NPO-bons (93) haalt eindelijk gram na opmerking over pijpbeurt door Lilian Marijnissen

Door Mosterd

None

Social

Hehe, eindelijk heeft NPOpa Jan 'ik zag achtereenvolgens een schoolbord, startkabels, een geitenbok en een gietijzeren dildo' Slagter (93) revanche genomen op voetbalbobo Johan Derksen, die in februari 2016 uitspraken deed over de vermeende romance van Slagter met Mao-dochter Lilian Marijnissen. Derksen zei destijds dat hij het niet leuk zou vinden als zijn dochter Slagter lag te pijpen. Op zich best een goede opmerking, want wie zou dat nou wel leuk vinden? Nu Derksen ook een grote bek had over de programmering van RTL (die ook echt heel kut is) kon de voorzitter van de bejaardenomroep eindelijk eens roepen dat hij 'die man' weggejorist zou hebben. Oftewel: wie kritiek uit op de leiding, moet wieberen. Hypocriet trutje Slagter vindt het opmerkelijk genoeg wél heel leuk dat ex-vvd'er Ybeltje Berckmoes de vuile was over de vvd op tafel gooit. En dat is dan weer een seniele middelvinger naar Mark Rutte, die op de Correspondents' Dinner ook een grapje maakte over Slagter&Marijnissen, en dat trok Slagter ook slecht. IK VIND DAT HET NIET KAN. IK VIND DAT HET NIET KAN. HIJ DOET HET VAKER. IK ZOU ER KORTE METTEN MEE MAKEN. Nou waarvan akte Jan, en houd hem in de broek, Derksen mag vanavond weer (20.30, RTL7).


  • 25 September 2017 om 19:00

Prinses Sofia tijdens verlof bij krijgsmacht

De Zweedse prinses Sofia heeft tijdens haar zwangerschapsverlof de tijd genomen voor de krijgsmacht. Met haar man prins Carl Philip en oudste zoon prins Alexander woonde Sofia, die op 31 augustus beviel van haar tweede zoon prins Gabriel, een open dag van defensie bij.

Heidi Klum en Vito Schnabel uit elkaar

Heidi Klum en haar vriend Vito Schnabel zijn uit elkaar. De twee hebben na ruim drie jaar besloten om voorlopig een punt achter hun relatie te zetten, bevestigt het Duitse model tegen People. "Het is belangrijk om de tijd te nemen en na te denken", aldus Heidi.

Mindy Kaling: ik word vast een saaie moeder

Actrice Mindy Kaling vindt het spannend om voor de eerste keer moeder te worden. Half juli werd bekend dat de ster uit The Mindy Project in verwachting was. Vorige maand bevestigde ze het blijde nieuws.

The Prodigy geeft intieme show in Tilburg

The Prodigy komt eind dit jaar weer naar Nederland. De Britse alternatieve elektronische band staat op maandag 11 december in Tilburg. De vorige keer dat Keith Flint en co in Nederland een concert gaven, stonden ze in een uitverkochte Ziggo Dome.

'Ik wil Jenny naakt onder de boom'

Vandaag werd de cast van The Christmas Show in vol ornaat gepresenteerd. Onder andere Yolanthe, Carlo Boszhard en Danny de Munk zijn in december van de partij. En Danny weet al precies wat hij wil hebben voor kerstcadeau...

FeelgoodFilmpje. Vrouwen kunnen echt wel wat

Door Pritt Stift

None

Social

Terwijl de Volkskrant met zijn/haar 'War on Alcohol' stevig aan het islamiseren geslagen is, brengen wij een hommage aan deze twee briljante blanke boobiedames die heel haram een fles wijn open weten te macgyveren, en daar nog geld voor kregen ook. Geniaal.

  • 25 September 2017 om 17:29

Narcos-acteur eist veiligheid voor crew

Narcos-ster Pedro Pascal vindt dat de serie niet door kan gaan als de veiligheid van de acteurs en crew niet gegarandeerd kan worden. Dat zegt hij tegen TMZ in reactie op de moord van een locatiescout van de populaire Netflix-serie.

Johnny de Mol in tranen

Johnny de Mol is met Dinand Woesthoff in Bhutan voor zijn programma Johnny Into the Wild. Een lieve familie raakt een gevoelige snaar.

Emotionele première voor Simone

Simone Kleinsma speelt Annie M.G. Schmidt in een musical over haar leven. De première was beladen, want voor het eerst sinds de dood van haar man Guus Verstraete trad Simone weer op voor publiek.

James Corden weer host Hollywood Film Awards

James Corden is ook dit jaar aangesteld als de presentator van de Hollywood Film Awards. De Britse talkshowhost is voor het derde jaar op rij de spreekstalmeester tijdens de uitreiking van de filmprijzen, meldt Deadline.

Allochtonen zijn asociaal en dat is uw schuld

Door Zentgraaff

None

Zo, even een felracistisch en diepbruin getint Huntingtontopicje over Oost, West, Bakra's, Moslims en vrijwilligerswerk. Het Rode Kruis heet het Rode Kruis omdat het Rood is.  Dat is in de gierend politiek correcte huiltijden van nu natuurlijk een probleem, want het Rode Kruis is stiekem te wit. Verzinnen we zelf niet, maar het honderdvoudig gelinkte stukkie in De Gelderlander zegt genoeg. Blijkbaar zijn alle vrijwilligers van het Rode Kruis roomblank en dat MAG NIET in 2017. Ook ziet de directeur van Rode Kruis-Arnhem zelden een couleurling bij andere vrijwilligersorganisaties in de stad. 1/3e van de stad heeft een tante in een warm land maar vrijwel het gehele associatieve leven is in handen van de witmang. Gompie. Al jaren een probleem natuurlijk, die gebrekkige betrokkenheid bij de rest van de maatschappij van de Mohammedaans uitgedaagde medemens. Voetbalclubs. Orgaandonatie. Gewoon je teringzooi op straat opruimen. De lijst gaat door, maar het lijkt er door de bruine bril bezien maar weer eens dat een tribale slachtoffercultuur gewoon niet werkt in een civil society van vrijwillig associërende burgers. Vrijwillige verbanden en een gevoel van verantwoordelijkheid heb je nu eenmaal niet in de geïmporteerde afdeling-onderklasse van een eercultuurtje waar alles gaat om reputatie gaat en niets gaat over je daadwerkelijke daden - alleen maar watser watser wollah roepen bij kritiek en voor outkiering het pootje ophouden bij de overheid evenmin. Miljoenen subsidie gaan er jaarlijks naar "burgerschap" en "verbinding", maar daar worden vooral de professionals blij van. Trouwens, de mossels doen wel veel aan liefdadigheid maar dat is voornamelijk een zaak van gouden ringen dumpen in de potjes van haatpredikers om nieuwe kalifaatvoorposten te bouwen. Bij een hardloopevenement in een hesje blaren prikken it is not. Zolang het culturele fundament rot is leidt al dat gratis geld tot heulemaal niks. Nouja. Misschien een ideetje om het Rode Kruis om te dopen tot de Rode Halve Maan om de drammohammedanen tegemoet te komen en ze dus niet met een kruisvaardersicoon op hun jassie te hoeven lopen? Oh, wacht. Is er al. Anyway, nog maar een paar honderd miljoen subsidie voor verbinding en burgerschap en kijken of het deze keer wel werkt? De onderbuik zegt van niet. 


  • 25 September 2017 om 16:30

Heidi Klum bevestigt relatiebreuk met Vito Schnabel

Door NU.nl

Model Heidi Klum en haar vriend, kunstcurator Vito Schnabel, hebben na 3,5 jaar een punt achter hun relatie gezet.

Slagter: weg met Derksen

Johan Derksen had vrijdagavond in Voetbal Inside stevige kritiek op zijn werkgever RTL en op programmadirecteur Erland Galjaard en presentator Humberto Tan in het bijzonder. Omroep MAX-baas Jan Slagter is op zijn beurt niet te spreken over de kritiek van de voetbalanalist en laat weten dat hij zoiets niet zou accepteren van zijn eigen mensen. „Deze man zou bij mij echt niet meer aan de bak komen.”

"Wetenschap": Politie Schilderswijk is racistisch, aldus 49 ongecheckte broodjes rif-aap

Door Spartacus

None

Och Heere. De Haagse Hoge School komt met een onderzoek. Dan weet je het eigenlijk al, want de Haagse is Hoog noch School. En dan is het ook nog eens gedaan door ultra-inheems UvA-diversiteitsmeisje Corien Duijndam. Al uw donkerbruinhemdige vermoedens worden vervolgens bevestigd door deze kwoot. "Voor ons onderzoek hebben we tussen 2014 en 2016 49 jongeren gesproken. We hebben geen inhoudelijke check gedaan. De verhalen in de Schilderswijk vormen immers een waarheid op zichzelf." Een waarheid op zichzelf: omdat parallelle etno-tribale samenlevingen nog niet genoeg waren. Maar het politie-incriminerende gekwetsjank gaat verder: "En die waarheid is vernietigend voor de politie. ,,Vrijwel alle geïnterviewden stellen dat de politie in meer of mindere mate discrimineert. Veel jongeren voelen zich constant benaderd als potentiële dader. Ze zien de politie niet als beschermer, maar als bedreiging. Dat zit ‘m vaak al in de toon waarop de jongeren zeggen te worden bejegend. ‘Niet zo bijdehand doen’, krijgen ze te horen. Op een manier waarop ouders hun kind toespreken. Dat is een symptoom van die ongelijkwaardige relatie." Een gelijkwaardige relatie tussen 's lands uitvoerende macht en Gangster-islammende subversieve rif-scooters. Goed idee. Dat ziet er in Marokko dus zo uit. 

Video


  • 25 September 2017 om 15:30

Yolanthe, Glennis en Holly Mae in kerstshow

Yolanthe Sneijder-Cabau, Glennis Grace, Danny de Munk, Martijn Fischer, Holly Mae Brood en illusionist Victor Mids zijn op 23 en 24 december te zien in The Christmas Show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Carlo Boszhard en Buddy Vedder maken opnieuw hun opwachting in de familievoorstelling met dans en kersthits.

Monica doet gevaarlijke stunt

Monica Geuze is te gast in een nieuwe aflevering van het programma Nachtbrakers van YouTube-kanaal Concentrate. Ze wordt uitgedaagd om haar grootste angst te overwinnen, bungeejumpen.

Mindy Kaling vindt het spannend om moeder te worden

Door BuzzE

Mindy Kaling vindt het spannend om voor de eerste keer moeder te worden. Half juli werd bekend dat de ster uit The Mindy Project in verwachting was. Vorige maand bevestigde de actrice het blijde nieuws.

❌