[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 7 April 2020Roddel

'Lion King-componist Hans Zimmer en vrouw gaan scheiden'

Door NU.nl

Componist Hans Zimmer en zijn vrouw Suzanne Zimmer gaan scheiden, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Alec Baldwin en zijn vrouw weer in verwachting na miskraam in november

Door NU.nl

Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria zijn weer in verwachting, meldt de echtgenote van de acteur in een filmpje op Instagram. In november maakte het echtpaar bekend dat Hilaria een late miskraam had gehad.

Harry en Meghan hebben plannen voor nieuwe stichting 'Archewell'

Door NU.nl

Prins Harry en Meghan Markle zijn bezig met het opzetten van een nieuwe non-profitorganisatie met de naam Archewell, meldt de Daily Telegraph maandag op basis van een gesprek met het echtpaar. De Britse prins en zijn vrouw vervangen met Archewell hun Sussex Royal stichting, nadat ze op 31 maart afstand deden van hun koninklijke titels.

Corona Ontbijt TV - Ladies Night Editie

Door Van Rossem

Kijk, als je niks meer te verliezen hebt, is het leven een stuk leuker

Video

Ladies Morning, met Yeshim Candan, Ebru Umar, Mandy Slim, Kim Holland, Rob Vuurens en Henk Bakboord! Nee dat zijn niet allemaal vrouwen maar deze Social Distance Tinder voor Old Timers van Robbie & Tuur weet meer vrouwen van kennis, kunde en expertise van het Echte Leven van de Gewone Mensch bijeen te brengen dan welke NPO-talkshow dan ook - en daar zijn we ze dankbaar voor. Al doende lijken de branieboomers ook nog door te krijgen wat je allemaal met Zoom kunt doom doen, dus ditmaal zelfs met een openingstune. Nou. Weet niet wat u gaat doen. Maar wij gaan er weer heerlijk doorheen slapen, deze fantastische 1.0 online treurbuis telestream!


  • 7 April 2020 om 00:15

Lekker op maandagavond naar het CoronaCafΓ©

Door Van Rossem

Het maandagmorgengevoel, of hoe je in desolate tijden toch altijd zeker weet wanneer het maandag is

Video

Twee jaar. Zo lang kan deze samenkomst in solitude nog duren. Twee jaar lang alleen naar het virtuele café. Vooropgesteld dat virtuele cafés hun deuren zo lang geopend kunnen houden, laat staan dat er nog klandizie is met geld voor een vaasje vergetelheid. Koop ook maar een tondeuse nu het nog kan, want die kappers blijven nog wel even dicht (en de kliklijnen geopend). Maarrr we hebben ook heus wel wat te vieren, want vandaag is het exact vier jaar geleden dat we Alexander Pechtold heel verdrietig hebben gemaakt en het referendum de nek omdraaiden, met een referendum dat niet tot de gewenste uitkomst van de Heersende Macht leidde. U weet wel, die Heersende Macht van dat partijkartel dat nu heel hard probeert te doen of ze een pandemie kunnen bezweren door te luisteren naar RIVM-experts die iedere week een ander verhaal vertellen dan de week daarvoor. Gelukkig hebben we Joe Biden nog. Alles komt goed. Zolang we maar niet vergeten, onszelf naar de vergetelheid te zuipen. Gentlemen. Ladies too. Choose your barfighter. Het off-topic ouwehoeren is weer geopend! Get well soon BoJo!

Social

Geef ons dan maar gewoon corona

Social

Social

Social

Huh? Tiet0n op YouTube?

Video


  • 6 April 2020 om 21:35
Gisteren β€” 6 April 2020Roddel

Correspondent Erik Mouthaan krabbelt op na ziekte: 'Waarschijnlijk corona'

Door NU.nl

Erik Mouthaan, RTL Nieuws-correspondent in de Verenigde Staten, meldt maandag op Twitter dat hij "aan het opkrabbelen is na een periode van ziekte". Hoewel hij niet getest kon worden, denken twee artsen dat hij het coronavirus had. Hij deelt het met zijn volgers om te laten zien hoe "makkelijk het is om het op te lopen".

Rachel Hazes ontroerd door muzikale ode Jeroen van der Boom

Door NU.nl

Rachel Hazes is diep ontroerd door een muzikale ode van Jeroen van der Boom, dat hij voordraagt in zijn nieuwe SBS6-programma Hoge Bomen. Dat is te zien in een video die de zanger deelt op zijn Instagram-account.

Video | Cast van sitcom The Nanny speelt scènes na via videoverbinding

Door NU.nl

De originele cast van de jarennegentig-sitcom The Nanny speelde via een videoverbinding enkele scènes na uit de eerste aflevering van de serie.

Chrissy Teigen vindt dat ze beter omgaat met quarantaine dan John Legend

Door NU.nl

Terwijl John Legend met enige nostalgie terugdenkt aan de tijd dat zijn agenda bomvol was en hij zich volledig kon richten op zijn werk, kan zijn vrouw Chrissy Teigen wel genieten van de rust die quarantaine met zich meebrengt. Ze denkt dan ook dat ze beter omgaat met de nieuwe situatie, vertelt ze aan Ellen Degeneres.

❌