[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018Roddel

Crowdfund! Prediker Tarik Ibnali nog steeds vast in Spaans gevang, komt 50.000 euro borg tekort

Door Spartacus

Tarik Ibn Ali, een vriend van de show, o.a. bekend van crowdfunden met Jalta en als "spiritueel leider van een terreurcel in Majorca", zit nog steeds in de penitentiaire penarie. In juni 2017 werd hij in Spanje opgepakt op verdenking van enge moslimdingen, en de inquisitie heeft 'em nog altijd niet vrijgelaten om z'n vluchtgevaarlijke proces buiten de muren uit te wachten. In een gevangenisvlog laat hij bovendien weten dat hij het er helemaal niet leuk vindt. Best wel verdrietig dus dat het de moslimgemeenschap niet gelukt is zijn borgsom van 60.000 op te halen, en piekte op 10K. Misschien was de achterban een béétje zakat*-moe, ze hebben op 1 juni immers nog in een paar uur 100.000 euro opgehoest, terwijl ze al zo weinig hebben. Aarzel dus niet langer dan nodig en doneer gul op NL 33 INGB 0002 0251 74 t.n.v S. Chahid, bekend van o.a. de onderstaande verhandeling.


  • 22 Oktober 2018 om 19:33

Sarah Silverman: Louis C.K. niet bewust van positie bij seksuele intimidatie

Door NU.nl

Sarah Silverman denkt dat collega-comedian Louis C.K. zich lange tijd niet bewust was van het feit dat hij een bepaalde status had in de komediewereld, waardoor hij bij sommige vrouwelijke collega's te ver is gegaan.

Prinses Mabel hoopt ooit weer nieuwe liefde te vinden

Door NU.nl

Prinses Mabel hoopt ooit weer een nieuwe man haar leven te krijgen. 

Harbers (vvd): "Weigerasielzoekers niet belonen"

Door Mosterd

"Asielzoekers die ondanks afwijzingen in Nederland blijven, moeten niet voor hun volhardende houding worden beloond. Dat vindt staatssecretaris Mark Harbers (Asiel)."

Is dat nou even een opvallende uitspraak van staatssecretaris Mark Harbers (Asiel). Wij dachten dat als je in dit land maar lang genoeg dramt en genoeg huizen kraakt, je vanzelf een keer een verblijfsvergunning alsmede een woning krijgt toegewezen. Bijvoorbeeld zoals de uitgewezen We Are Here-crimineel Khalid Jone, die na zestien jaar drammen, weigeren, traineren, kraken en stelen van andermans bezit alsnog een verblijfsvergunning in de wacht wist te slepen. Blijkt nu dus dat zo'n volhardende houding tóch niet beloond moet worden. Maar ja, volgens een dude van de vvd dus daar komt natuurlijk he-le-maal niks van terecht.

Social


  • 22 Oktober 2018 om 18:00

Toch nog passend eerbetoon Wim Kok op NPO

Door Ronaldo

En u dacht dat ze dat niet konden in Nederland. Herdenken.

Video

Amen Dries.


  • 22 Oktober 2018 om 17:00
❌