[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 25 September 2018Regionaal

Ondanks bedenkingen toch groen licht voor zonnepark op plas bij Ureterp

Het was een groot dilemma waar de raad van Opsterland zich maandagavond voor gesteld zag, maar uiteindelijk werd toch bijna unaniem ingestemd met een drijvend zonnepark op de Lippe Gabriëlsplas bij Ureterp.


 • 25 September 2018 om 01:55

Inspectie haalt drie Stints op, medewerkers fabrikant 'erg aangeslagen'

OSS - De Inspectie voor de Leefomgeving en Transport (ILT) heeft maandag drie Stints opgehaald voor het onderzoek naar de veiligheid van het voertuig. Deze Stints fungeren als referentiepunt en zijn van hetzelfde productiemoment als de Stint uit Oss, meldt de fabrikant op haar website.

 • 24 September 2018 om 23:38

Extra rijtrainingen Stint na drama in Oss, organisaties moeten intern medewerkers aanwijzen

OSS - De fabrikant van de stint die vorige week betrokken was bij het ongeval op het spoor in Oss, gaat extra rijtrainingen organiseren. Het bedrijf wil snel alle organisaties die deze voertuigen gebruiken de gelegenheid geven zo'n training te volgen.

 • 24 September 2018 om 23:38

Kunstwerk van Karin van den Heuvel en Josette Meeuwis voor de demente bewoners van de Catharinenberg in Oisterwijk

OISTERWIJK - Praten, aanraken, luisteren. Daartoe nodigt het kunstwerk uit dat maandag werd onthuld in de tuin van woonzorgcentrum Amaliazorg Catharinenberg in Oisterwijk.

 • 24 September 2018 om 23:45

Cafetariamedewerkers Eindhoven bedreigd met vuurwapen: 'We moesten op de grond liggen'

EINDHOVEN - Twee jongemannen hebben maandagavond op cafetaria De Tempel aan de Antwerpenlaan in Eindhoven een gewapende overval gepleegd. Zij bedreigden de medewerkers met een vuurwapen en een mes en eisten geld.

 • 24 September 2018 om 22:09

Mogelijk brandstichting in geparkeerde auto Doesburg

DOESBURG - Op de Smitsweide in Doesburg heeft maandag laat in de avond een geparkeerde auto in brand gestaan. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

 • 24 September 2018 om 23:46
Gisteren โ€” 24 September 2018Regionaal

Inwoners mogen meepraten over te maken plan windmolenpark in Rosmalense polder

DEN BOSCH - Nee er ligt geen enkel plan voor een grootschalig windmolenpark in de Rosmalense polder, maar de bouw van een groot aantal windmolens wordt wél serieuzer. Maar voor het zover komt wil de gemeente Den Bosch breed en uitvoerig met zoveel mogelijk inwoners praten.

 • 24 September 2018 om 23:00

Ook Ryanair-piloten staken vrijdag

EINDHOVEN - De Nederlandse Ryanair-piloten die Eindhoven Airport als basis hebben, zullen tegelijkertijd met diverse Europese cockpit- en cabinevakbonden aanstaande vrijdag 28 september 2018 het werk neerleggen.

 • 24 September 2018 om 22:42

Gertjan Huismans stapt uit Bergse VVD fractie

BERGEN OP ZOOM - Gertjan Huismans breekt met de Bergse VVD fractie. Hij gaat als eenmansfractie verder. ,,Het onderlinge vertrouwen is te ernstig geschaad", geeft Huismans als belangrijkste reden.

 • 24 September 2018 om 22:30

Manon Nummerdor-Flier speelt mee in musical in Zwolle

Voormalig volleybalinternational Manon Nummerdor-Flier speelt mee in Soof, een musical die begin 2019 te zien is in theater de Spiegel in Zwolle.

 • 24 September 2018 om 19:07

Geen verhuizing kermis zonder goed alternatief

De kermis in Zutphen wordt alleen verplaatst als in overleg met alle betrokkenen tot een goed alternatief gekomen wordt. Dat heeft de Zutphense gemeenteraad maandagavond unaniem uitgesproken door in te stemmen met een motie van SP, PvdA, D66 en Burgerbelang.

 • 24 September 2018 om 22:45

Manon Nummerdor-Flier speelt mee in musical in Zwolle

Voormalig volleybalinternational Manon Nummerdor-Flier speelt mee in Soof, een musical die begin 2019 te zien is in theater de Spiegel in Zwolle.

 • 24 September 2018 om 19:07

Tv-burenruzie in Lelystad loopt uit de hand: 'Jij bent rijp voor het Pieter Baan Centrum'

Mr. Frank Visser had vanavond een zware kluif aan bekvechtende buren in Lelystad. In zijn tv-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak ging de rechter op bezoek bij een oude bekende, Annie, die deze keer ruzie heeft met haar buren Fred en Lies.

 • 24 September 2018 om 22:14

Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval op Centrale As bij Dokkum

Bij een eenzijdig ongeval op de rotonde bij De Centrale As in Dokkum is maandagavond een vrouw gewond geraakt.


 • 24 September 2018 om 22:45

Afgesloten fietspaden Heerenveen in december weer open

Zo’n vijf afgesloten fietspaden in het buitengebied van de gemeente Heerenveen worden in november hersteld. In december gaan ze weer open.


 • 24 September 2018 om 22:30

Lange lijken niet meer onder pad begraven in Lemmer

Lange lijken worden in Lemmer straks niet langer deels onder het wandelpad begraven. Gemeente De Fryske Marren gaat de looproutes op de nieuwe begraafplaats aanpassen.


 • 24 September 2018 om 22:04

Overval met vuurwapen en mes op cafetaria De Tempel in Eindhoven, daders gevlucht met geld

EINDHOVEN - Twee jongemannen hebben maandagavond op cafetaria De Tempel aan de Antwerpenlaan in Eindhoven een gewapende overval gepleegd. Zij bedreigden de medewerkers met een vuurwapen en een mes en eisten geld.

 • 24 September 2018 om 22:09

Raad Oldenzaal mokkend akkoord met plan Villa Rozenhof

OLDENZAAL - Een meerderheid van de raad stemde gisteravond in met de bouw van een woonzorgcomplex op het terrein van Villa Rozenhof aan de Prins Bernardstraat 2. Niet omdat de politiek zo gecharmeerd is van het plan, maar meer omdat de fracties het idee hebben dat ze niet anders konden.

 • 24 September 2018 om 21:48

Compromis terrassen Willemstad in zicht

WILLEMSTAD - Dat de terrassen in de Voorstraat in Willemstad doordeweeks om 23.00 uur dichtgaan en in het weekend om middernacht. Dat is een compromis waar inwoners en de burgemeester na een ruim uur praten en discussiëren in Gebouw Irene het over eens konden worden. De horeca, maandagavond ook aanwezig, wil eerst nog vergaderen voor ze met een reactie komen.

 • 24 September 2018 om 22:21

Anne Marie uit Zwolle klaagde als eerste de tabaksindustrie aan. 'En nu is de kanker terug'

Anne Marie van Veen uit Zwolle was twee jaar geleden de eerste die aangifte deed tegen de tabaksindustrie. Nu, net voor het Gerechtshof in Den Haag zou oordelen over de vervolging, heeft de longkankerpatiënte slecht nieuws gekregen van haar behandelaars. ,,Het lijkt erop dat de kanker terug is. Je weet dat die dag weer komen gaat. De weg naar de eindstreep wordt steeds korter. Dat is moeilijk."

 • 24 September 2018 om 22:03
โŒ