[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 Februari 2018Regionaal

WSD uit Boxtel en gemeente Oirschot bekrachtigen samenwerking

BOXTEL - Sociaal werkbedrijf WSD uit Boxtel en de gemeente Oirschot gaan inniger samenwerken. Zij hebben per 1 januari de krachten informeel gebundeld in een Servicebedrijf, dat het onderhoud van de openbare ruimte in Oirschot voor zijn rekening neemt. Die samenwerking is deze week formeel bekrachtigd.

 • 23 Februari 2018 om 16:40

Opspuiten eilanden Marker Wadden is bijna klaar

LELYSTAD Het opspuiten van de vijf eilanden die de Marker Wadden vormen, is bijna klaar. Dat meldt Natuurmonumenten.

 • 23 Februari 2018 om 16:36

Extra concert De Dijk in Deventer

Huub van der Lubbe en zijn collega's van De Dijk geven op donderdag 12 juli een extra concert in de binnentuin van Het Burgerweeshuis in Deventer. Het 'eerste' concert op vrijdag 13 juli was binnen een week uitverkocht, zegt Daniël Lugtmeier van het poppodium aan de Bagijnenstraat.

 • 23 Februari 2018 om 16:44

A59 bij Den Bosch richting Oss dicht na ongeluk met vrachtwagen, traumaheli landt op rijbaan

OSS/DEN BOSCH – Door een ongeluk met meerdere voertuigen is de A59 bij Den Bosch richting de A2 volledig afgesloten. Een traumahelikopter is geland op de rijbaan om hulp te verlenen.

 • 23 Februari 2018 om 16:46

Oud-voetballer FC Den Bosch brak dronken in bij ziekenhuis

Een 29-jarige dakloze Arnhemmer, voormalig profvoetballer van onder meer FC Den Bosch, moet zich verplicht laten behandelen voor zijn alcoholverslaving. Dat heeft de rechtbank in Arnhem vorige week bepaald.

 • 23 Februari 2018 om 16:16

Bossche kindschopper (30) die psychische problemen heeft komt niet vrij

DEN BOSCH/ROSMALEN - De man die deze maand zonder enige aanleiding twee jonge kinderen mishandelde in Den Bosch en Rosmalen, komt niet vrij. De 30-jarige Bosschenaar moet ten minste de komende veertien dagen in de cel blijven.

 • 23 Februari 2018 om 16:08

A59 bij Den Bosch richting Oss dicht na ongeluk met vrachtwagen, traumaheli landt op rijbaan

OSS/DEN BOSCH – Door een ongeluk met meerdere voertuigen is de A59 bij Den Bosch richting de A2 volledig afgesloten. Een traumahelikopter is geland op de rijbaan om hulp te verlenen.

 • 23 Februari 2018 om 16:46

Osse SP wil weeffout in subsidie eindelijk rechtbreien

OSS - Gelijke monniken, gelijke kappen. Zo moet bijvoorbeeld de Lithse fanfare Sint Lambertus na zeven jaar qua subsidie net zo behandeld worden als de andere muziekgezelschappen in de gemeente Oss. Dat stelt de Osse SP.

 • 23 Februari 2018 om 16:43

Eigenwijze man (98) frustreert politie in Tilburg: rijbewijs inleveren, maar gewoon door blijven rijden

TILBURG – De politie heeft vrijdag in Tilburg een 98-jarige automobilist van de weg gehaald die op een erg onveilige manier door de stad reed. Toen de agenten het gesprek met hem aan gingen bleek de man erg eigenwijs.

 • 23 Februari 2018 om 16:37

Straatbeeld: McPuin

Vrij 23 feb: Muren sneuvelen, het interieur is verdwenen en bakken puin worden weggevoerd. Het is een verbouwing, maar het pand van de McDonald's op het Piusplein lijkt eerder gesloopt te worden. Zo drastisch is de verbouwing.

 • 23 Februari 2018 om 16:34

Moergestels mobiele kroeg tuft vrolijk rond: vandaag staat ie in Kaatsheuvel

MOERGESTEL - Het gaat lekker met het Pop Up Café, de mobiele kroeg die in Moergestel het levenslicht zag. ,,We hebben over boekingen niet te klagen", meldt Gertjan Dhondt. ,,Twee keer per maand rijden we hem wel voor."

 • 23 Februari 2018 om 16:00

Raymond (56) vraagt zijn Nina ten huwelijk in Baron 1898: 'Rest van de rit alleen maar gehuild'

KAATSHEUVEL – Wat begon als een normaal uitje, eindigde in de mooiste dag van haar leven. Nina van Hulten – al jaren helemaal gek van de Efteling – werd in haar lievelingspretpark op een wel heel bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Niet op de grond, maar boven aan de top in de Baron 1898, slechts een paar seconden voor de afdaling. ,,Ik heb de rest van de rit alleen maar gehuild."

 • 23 Februari 2018 om 15:10

Tilburg snapt niet waarom Tonneke zo boos is: 'Het ging net zo goed met de Rijdende Winkel'

TILBURG - Tonny Steenis, beter bekend als Tonneke, moet haar Rijdende Winkel aan de kant zetten. 'Ik ben er helemaal kapot van, maar de gemeente laat het afweten', laat de Tilburgse haar klanten via Facebook weten.

 • 23 Februari 2018 om 12:10

File door botsing op A27 bij Sleeuwijk, weg weer vrij

SLEEUWIJK - Twee auto's zijn vrijdagmiddag betrokken geraakt bij een botsing op de A27 in de richting van Gorinchem bij Sleeuwijk. Door het ongeluk was één rijbaan enige tijd afgesloten, met een file tot gevolg.

 • 23 Februari 2018 om 16:39

Duel RKC verzet vanwege interland Oranje

Vijf wedstrijden uit de 31ste speelronde van de Jupiler League zijn verplaatst. Dit in verband met de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen Engeland, die op 23 maart plaatsvindt in Amsterdam. Het besluit is genomen in overleg met de clubs en de lokale autoriteiten.

 • 23 Februari 2018 om 16:38

Hoofdofficier van justitie Zandee gaat van Den Bosch naar Amsterdam

DEN BOSCH - Nicole Zandee (56), hoofdofficier van justitie, ruilt op 1 april Oost-Brabant in tegen Amsterdam. Daar volgt ze Theo Hofstee op, die lid is geworden van het college van procureurs-generaal.

 • 23 Februari 2018 om 16:55

Raymond (56) vraagt zijn Nina ten huwelijk in Efteling-attractie Baron 1898

KAATSHEUVEL - Wat begon als een normaal dagje uitje, eindigde in de mooiste dag van haar leven. Nina van Hulten – al jaren helemaal gek van de Efteling – werd in haar lievelingspretpark op een wel heel bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Niet op de grond, maar boven in de Baron 1898, slechts een paar seconden voor de afdaling. ,,Ik heb de rest van de rit alleen maar gehuild."

 • 23 Februari 2018 om 15:25

Duels FC Eindhoven en Jong PSV verzet vanwege interland Oranje

Vijf wedstrijden uit de 31ste speelronde van de Jupiler League zijn verplaatst. Dit in verband met de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen Engeland, die op 23 maart plaatsvindt in Amsterdam. Het besluit is genomen in overleg met de clubs en de lokale autoriteiten.

 • 23 Februari 2018 om 16:41

Basisschool Eindhoven ontruimd vanwege gaslek

EINDHOVEN - Jenaplanbasisschool De Bijenkorf aan de Stoutheuvel in Eindhoven heeft vrijdagmiddag zeven lokalen tijdelijk ontruimd omdat er een gaslek was ontstaan bij graafwerkzaamheden in de straat.

 • 23 Februari 2018 om 16:30

Anderhalf miljoen naar onderzoeker TU Eindhoven

EINDHOVEN - Hoogleraar Nikhil Bansal van de faculteit Wiskunde en Informatica aan de TU/e krijgt een Vici-beurs van anderhalf miljoen euro. Hij is een van de 35 wetenschappers die deze beurs dit jaar van de NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) ontvangt.

 • 23 Februari 2018 om 16:02
โŒ