[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Juli 2018Muziek

Gitarist Foo Fighters verkoopt twintig gitaren uit eigen collectie

Door BuzzE/NU.nl

Gitarist Chris Shiflett van de Amerikaanse rockband Foo Fighters verkoopt twintig gitaren uit zijn persoonlijke collectie.

Alt-J komt eind september met hiphopversie album Relaxer

Door NU.nl

De Britse indierockband alt-J brengt op 28 september een hiphopversie van de in 2017 uitgebrachte plaat Relaxer uit.

Deze week toch geen nieuwe plaat van Chance the Rapper

Door NU.nl

Chance the Rapper brengt deze week toch geen nieuw album uit, hoewel hij in een interview met The Chicago Tribune eerder zei van wel.

Cher heeft album met ABBA-covers opgenomen

Door NU.nl

Cher, die vanaf deze week in het bioscoopvervolg op de film Mamma Mia! te zien is, zegt dat ze een album met alleen maar ABBA-liedjes opgenomen heeft.

Wu-Tang Clan in originele bezetting op tournee

Door NU.nl

De hiphopformatie Wu-Tang Clan gaat in originele bezetting op tournee. Ook rapper Cappadonna zal tijdens de optredens aanwezig zijn.

ADE en EntrΓ©e presenteren Jameszoo Quartet en Bruxas in het Concertgebouw

Op donderdag 18 oktober presenteren ADE en Entrée in Het Koninklijk Concertgebouw het Jameszoo Quartet, Bruxas en DJ BertBert. In een intieme clubsetting, waarbij alle stoelen uit de Kleine Zaal zijn verwijderd, treden zij op.

Chance the Rapper hint op snelle komst nieuw album

Door NU.nl

Chance the Rapper brengt twee jaar na het verschijnen van zijn laatste album een nieuwe langspeler uit. De artiest zegt dat de nieuwe muziek nog deze week uitkomt.

AFAS Live ontvangt Jessie J

Ze stond vorige maand nog op Pinkpop en Werchter Boutique, maar goed nieuws voor alle fans: Jessie J komt terug naar Nederland in het najaar. De Engelse zangeres en songwriter treedt op maandag 3 december op in AFAS Live.

Jessie J geeft in december concert in AFAS Live

Door BuzzE

Jessie J komt aan het eind van het jaar weer naar Nederland. De Britse zangeres treedt op 3 december op in AFAS Live in Amsterdam, maakt concertorganisator Mojo bekend.

Bella Hay gebruikt connecties vader niet voor muziekcarrière

Door NU.nl

Bella Hay heeft weinig baat bij het succes van haar vaders band Golden Earring. De zangeres gebruikt de connecties van Barry Hay dan ook niet.

Gisteren β€” 16 Juli 2018Muziek

Cardi B heeft meeste nominaties bij MTV Video Music Awards

Door BuzzE/NU.nl

Cardi B heeft dit jaar de meeste nominaties voor de MTV Video Music Awards 2018 in de wacht gesleept. Ze maakt kans op tien prijzen, waaronder die voor beste video, beste nummer en beste artiest.

Miley Cyrus verwijdert foto's van Instagramprofiel

Door BuzzE/NU.nl

Miley Cyrus heeft de complete inhoud van haar Instagram-account verwijderd. Al haar eerder geplaatste foto's zijn sinds maandag niet meer te zien.

Recensieoverzicht North Sea Jazz: Chaka Khan en N.E.R.D indrukwekkend

Door NU.nl

North Sea Jazz werd afgelopen weekend voor de 43e keer gehouden. Onder anderen Gregory Porter, Leon Bridges, Chaka Khan en N.E.R.D traden op. Recensenten waren onder de indruk.

Sick Of It All voor optreden naar de Melkweg

De Amerikaanse band Sick Of It All komt voor een concert naar Nederland toe op 26 augustus. Op die dag zal de band een opteden geven in de Melkweg te Amsterdam.

Ministry naar Melkweg

De Amerikaanse industrial metalband Ministry komt naar Nederland. Op maandag 13 augustus strijkt de act neer in Amsterdam voor een show in de Melkweg. Ministry werd in 1981 opgericht in Chicago door de eigenzinnige Al Jourgensen.

Nils Frahm reist af naar BelgiΓ« en Nederland voor concerten

De Duitse muzikant en en componist Nils Frahm stond afgelopen weekend nog op het Cactusfestival te Brugge. In het najaar komt hij terug naar België voor optreden in Trix, Antwerpen (3 december) en Vooruit, Gent (7 december).

Paradiso Noord ontvangt The Hunna

De Britse indiepopband The Hunna komt naar Nederland! Op donderdag 6 december strijkt de band neer in Amsterdam voor een show in Paradiso Noord. The Hunna boekt sinds het uitbrengen van het debuutalbum in 2016 succes na succes.

The Cadillac Three naar 013

De Amerikaanse band The Cadillac Three komt op donderdag 29 november naar Tilburg voor een show in 013. Waar moet je aan denken bij The Cadillac Three? Amerikaanse muziek op z'n best! Zanger en gitarist Jaren Johnston, Drummer Neil Mason en lap-steelgitarist Kelby Ray hebben een voorliefde voor écht Amerikaanse muziek.

OuderMuziek

Cultlied 'Three Lions' bereikt eerste plaats in Britse hitlijst

Door BuzzE/NU.nl

Het voetballied Three Lions, beter bekend als It's Coming Home, van de The Lightning Seeds heeft de eerste plek bereikt in de Britse hitlijst. Het is de vierde keer dat het lied bovenaan de lijst staat.

Leon Bridges had hulp nodig bij maken tweede album

Door NU.nl

Leon Bridges riep bij het maken van zijn tweede plaat de hulp in van andere muzikanten. Zijn album Good Thing is vorige maand verschenen.

❌