[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 21 April 2018Muziek

Jeroen van der Boom wil achter de schermen werken

Door BuzzE

Jeroen van der Boom kijkt uit naar een carrière buiten de schijnwerpers. De komende jaren staat de zanger nog op het podium met zijn collega-Toppers René Froger, Gerard Joling en Jan Smit, maar daarna wil hij stoppen.

OuderMuziek

Muziekwereld reageert op overlijden dj Avicii: 'De wereld zal je missen'

Door NU.nl

Avicii, bekend van grote hits als Wake me up en Hey Brother, overleed vrijdag op 28-jarige leeftijd. De muziekwereld reageert verslagen op het overlijden van de Zweedse producer en dj. 

Profiel Avicii: Zweedse hitmachine die 'deed waarvoor hij geboren was'

Door NU.nl

De Zweedse dj Avicii, geboren op 8 september 1989 als Tim Bergling, overleed vrijdag onverwachts op 28-jarige leeftijd. De artiest, die zeven jaar geleden doorbrak met het nummer Levels, scoorde talloze hits.

Bekijk alle reacties op het overlijden van dj Avicii

Door NU.nl

De Zweedse dj Avicii is vrijdag op 28-jarige leeftijd overleden. In de muziekwereld wordt er geschokt gereageerd op zijn overleden. Lees de reacties in ons liveblog. 

Zweedse producer en dj Avicii (28) overleden

Door NU.nl

De Zweedse producer en dj Avicii is op 28-jarige leeftijd overleden. De artiest is vrijdag dood aangetroffen in de stad Muscat in Oman, zo is vrijdag bekendgemaakt door zijn manager.

Hiphopproducer Esko vond eigen album maken 'stressvol'

Door NU.nl/Danja Koeleman

Esko, de hiphopproducer die bekend is van zijn nummer 1-hit Ride or Die met Josylvio, heeft nu zijn eigen album uitgebracht. Hij betwijfelt echter of er een vervolg op komt, want het maken ervan ervoer Esko als behoorlijk stressvol.

De Grote Kick-off in Deventer pakt groots uit met o.a. Anouk en De Jeugd van Tegenwoordig

Deventer bestaat dit jaar 1250 jaar en om dit te vieren pakt De Grote Kick-off groots uit. Waar het festival normaal twee dagen duurt, zal dit nu uitgebreid worden naar vier dagen.

Heino brengt met afscheidstour ook een bezoek aan de Melkweg

Eerder konden wij nog dat Heino met zijn afscheidstour naar de Effenaar komt, deze is echter al uitverkocht. Nu is bekend geworden dat de 79-jarige Duitse zanger ook naar de Melkweg komt, op 31 maart 2019.

Ariana Grande brengt eerste single uit na aanslag Manchester

Door BuzzE

Ariana Grande heeft vrijdag haar nieuwe song No Tears Left To Cry uitgebracht. De Amerikaanse zangeres heeft sinds de terroristische aanslag tijdens haar concert in Manchester vorig jaar geen nieuwe muziek meer gepresenteerd.

Amerikaanse rapper Travie McCoy op nieuwe single Hello August

Door NU.nl

De Nederlandse zangeressen Rachel Traets en Laura Hussein, die samen Hello August vormen, brengen een nummer uit met Travie McCoy. 

Scarlett Johansson maakt nieuw album met Pete Yorn

Door NU.nl

Actrice Scarlett Johansson en muzikant Pete Yorn hebben een album gemaakt. 

Originele versie Nothing Compares 2 U van Prince uitgebracht

Door BuzzE

The Prince Estate heeft in samenwerking met Warner Music de originele versie uit van het nummer Nothing Compares 2 U van Prince uitgebracht. 

Kanye West brengt nieuw album uit op 1 juni

Door NU.nl

Kanye West zegt op 1 juni een nieuwe plaat uit te brengen. Op het album staan zeven nummers.

James Blunt maakt nummer met Lost Frequencies

Door NU.nl

James Blunt heeft een nummer opgenomen met de Belgische dj en producer Lost Frequencies.

Niemand vervolgd na dood Prince door zware pijnstiller

Door NU.nl

De officier van justitie in Minnesota, de locatie waar de zanger Prince twee jaar geleden dood werd aangetroffen in een lift van zijn woning, gaat niemand vervolgen voor het overlijden van zanger.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Imagine Dragons, Maria Mena en Spinvis

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Pain Of Salvation in september naar Muziekgieterij en Melkweg (OZ)

De Zweedse progressieve rockband Pain of Salvation komt in september weer naar Nederland. De afgelopen jaren tourde de band onder meer met Opeth maar gaf ook vaak eigen shows in diverse poppodia.

Braziliaanse pianiste Eliane Elias wint Edison-oeuvreprijs

Door ANP

De Braziliaanse jazzpianiste Eliane Elias krijgt de Edison Oeuvreprijs Jazz. 

Leif de Leeuw band plays The Allman Brothers band kondigt concertreeks aan

Leif de Leeuw zet met zijn band de tanden in het repertoire van The Allman Brothers band. Vanaf oktober 2018 touren de Leeuw en zijn bandleden door Nederland en er zijn inmiddels reeds 14 Nederlandse data bevestigd.

Paradiso Noord ontvangt Uncle Acid and the Deadbeats

In minder dan tien jaar is Uncle Acid and the Deadbeats uitgegroeid tot cultband in de psychedelische rock. Het zware geluid van Uncle Acid roept herinneringen op aan het geluid van Black Sabbath en The Stooges in de jaren '60 en '70.

โŒ