[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 24 September 2018Muziek

Las Vegas-show CΓ©line Dion stopt volgend jaar

Door NU.nl

Céline Dion stopt na acht jaar met haar Las Vegas-optredens in Caesars Palace. Het laatste optreden vindt plaats op 8 juni volgend jaar.

Raphael Saadiq annuleert volledige Europese tour, Nederlandse shows komen te vervallen

De Amerikaanse R&B icoon Raphael Saadiq zou met een Europese tour ook naar Nederland komen waar hij in oktober en november in Doornroosje, Paradiso en Rotown zou staan.

Programma Muziekfeest van het Jaar in Ziggo Dome compleet met o.a. Kenny B en Andre Hazes Jr.

Over een paar maanden staat het Muziekfeest van het Jaar weer op het programma. Tot nu toe waren Jan Smit, Samantha Steenwijk, Tino Martin en Rob de Nijs al bekend.

Extra concert in TivoliVredenburg voor Jacob Banks

Het was al even bekend dat Jacob Banks naar TivoliVredenburg komt. Inmiddels is deze show al helemaal uitverkocht, goede reden om er nog een concert aan vast te plakken.

Melissa Etheridge naar 013, Den Atelier en De Roma om 25-jarig jubileum te vieren

De Amerikaanse rockzangeres Melissa Etheridge zal in het voorjaar drie shows in de BeNeLux geven. Dit in het teken van het 25-jarig bestaan van haar iconische album Yes I am, wat haar internationale doorbraak betekende.

Marlayne Sahupala en Cornald Maas presenteren Eurovision in Concert

Door BuzzE/NU.nl

De elfde editie van Eurovision in Concert wordt gepresenteerd door Marlayne Sahupala en Cornald Maas. De organisatie maakte het presentatieduo maandag bekend.

Stadiontour Metallica langs Amsterdam en Brussel

Metallica kondigt vandaag een enorme Europese tour aan. Deze 'WorldWired Tour' doet tussen 1 mei en 25 augustus stadions, parken en zelfs een kasteel aan.

Anderson .Paak en Kendrick Lamar hinten op gezamenlijke muziek

Door NU.nl

Het lijkt erop dat Anderson .Paak (32) en Kendrick Lamar (31) gezamenlijk muziek hebben gemaakt. De twee Amerikaanse artiesten gingen samen op de foto en Anderson .Paak voegde daar de datum 4 oktober aan toe.

Metallica na vijftien jaar weer in Johan Cruijff ArenA te zien

Door BuzzE

Metallica keert terug naar Amsterdam. Niet de Ziggo Dome maar de Johan Cruijff ArenA is op 11 juni 2019 het podium van de populaire metalband, kondigt concertorganisator Mojo maandag aan.

'Comeback Westlife zonder Brian McFadden, maar met Ed Sheeran'

Door BuzzE/NU.nl

De Ierse boyband Westlife heeft besloten hun zangcarrière nieuw leven in te blazen. De mannen zijn bezig met het maken van nieuwe nummers en zouden daarbij worden geholpen door Ed Sheeran.

Jan Keizer en Anny Schilder definitief uit elkaar als artiestenduo

Door BuzzE/NU.nl

Jan Keizer (69) en Anny Schilder (59) gaan definitief als artiestenduo uit elkaar. Op 31 december 2019 staan ze voor het laatst samen op het podium.

OuderMuziek

Ozzy Osbourne laat zaak tegen concertpromotor vallen

Door BuzzE

Ozzy Osbourne heeft de rechtszaak tegen concertpromotor AEG laten vallen. De 69-jarige rocker wordt toch niet verplicht een concert te geven in het Staples Center in Los Angeles en vroeg de rechter daarom de zaak te seponeren.

Van Dale: Zin uit Koningslied steeds vaker gebruikt

Door BuzzE

De omstreden zin 'De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier' uit het Koningslied van componist John Ewbank heeft zich volgens De Dikke van Dale-hoofdredacteur Ton den Boon in het Nederlands taalgebruik genesteld.

Sam Smith moet week rust nemen van arts

Door BuzzE

Sam Smith moet zijn stem op doktersadvies een week rust geven. De 26-jarige zanger laat weten dat het verder helemaal goed met hem gaat.

Sam Smith annuleert op laatste moment optreden wegens stemproblemen

Door NU.nl

Sam Smith, die vrijdag zou optreden op het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas, heeft een paar minuten voor opkomst zijn show afgezegd. De zanger zou last hebben van zijn stem.

Bataclan annuleert concert rapper na geplande demonstraties

Door ANP

De Parijse concertzaal Bataclan, die bijna drie jaar geleden het doelwit was van een terroristische aanslag, heeft twee omstreden concerten van de rapper Médine geannuleerd. 

Angela Groothuizen presenteert The Voice Senior-concert

Door BuzzE

Angela Groothuizen presenteert het eenmalige concert dat de finalisten van The Voice Senior op 1 oktober geven in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Youtube-ster dodie onderweg naar de Roma en Melkweg

Singer-songwriter dodie komt op zondag 10 februari met haar ‘The Human’ tour naar de Roma te Antwerpen. Een paar dagen later is ze op 13 februari ook te zien in de Melkweg Max te Amsterdam. Afg

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest presenteert album in de Melkweg

Op vrijdag 15 februari komt het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest naar de Melkweg in Amsterdam. Thijs Boontjes Dans- en Showorkest klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes.

Paleis 12, AFAS Live en Kursaal Oostende voor Take That

In 2019 bestaat de Britse boyband Take That alweer 30 jaar. Het bekendste lid is natuurlijk Robbie Williams, die van 1990 t/m 1995 in de groep zat, waarna hij een succesvolle solo-carrière begon.

❌