[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019Muziek

Duncan Laurence dankbaar voor positieve reacties op Songfestival-deelname

Door NU.nl

Voor het eerst sinds bekend is geworden dat hij Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv heeft Duncan Laurence van zich laten horen. De zanger heeft op zijn Instagram-account een video gedeeld waarin hij bedankt voor de positieve reacties die hij heeft gekregen.

Theo Maassen, De Dijk, Youp van 't Hek, Wende en meer naar Openluchttheater Caprera

In de warmere maanden van het jaar vinden er weer bijzondere voorstellingen plaats in het Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. In de agenda van het theater staan nieuwe shows van onder meer Theo Maassen, De Dijk, Wende, Youp van 't Hek, The Kik, Edwin Evers, Kenny B, Diggy Dex en Frank Boeijen.

Smokepurpp ook naar Burgerweeshuis

Gister werd bekend dat Smokepurpp op 22 februari naar Amsterdam komt voor een show in het poppodium Melkweg. Vandaag is er nog een optreden toegevoegd aan de 'Lost Planet'-tour van de Amerikaanse rapper.

Daniel Norgren naar Paradiso en De Roma

De Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren komt naar de lage landen. Samen met zijn band zet hij intense optredens neer, waarin hij zijn sfeervolle folk moeiteloos combineert met blues, country en rock.

AndrΓ© Hazes gebruikt bewaard parfum van vader bij concert

Door NU.nl

André Hazes heeft een flesje parfum dat zijn vader ooit gebruikte bewaard en gebruikt dat bij concerten. Zo heeft hij het gevoel dat zijn vader toch een beetje bij zijn concerten is, vertelt hij in zijn docusoap.

The Sisters Of Mercy naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

De Engelse rockband The Sisters Of Mercy heeft sinds de oprichting in 1980 slechts drie albums uitgebracht, maar dat zijn wel allemaal klassiekers geworden.

Langverwachte nieuwe liedjes ABBA komen pas in de herfst

Door BuzzE

De twee nieuwe singles van ABBA komen waarschijnlijk in het najaar uit, zegt een woordvoerder van de groep tegen het Amerikaanse tijdschrift Variety.

De Pul, De Boerderij en Victorie voor Manfred Mann's Earth Band

Manfred Mann's Earth Band komt in mei naar Nederland voor een drietal shows. Op 10 mei zijn ze te zien in De Pul te Uden en op 11 mei staan ze op het podium van De Boerderij te Zoetermeer.

King Crimson viert vijftig jarig bestaan in De Vereeniging

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni komt de rockformatie King Crimson naar De Vereeniging te Nijmegen. De concerten staan in het teken van het 50 jarige bestaan van de band.

Dries Roelvink eerste keer op clubtour

Binnen een mum van tijd was het concert van Dries Roelvink in Paradiso vorig jaar uitverkocht. Van Jordanese smartlappen tot David Bowie en van zijn eigen repertoire tot Tom Jones en Andre Hazes, het feest vloog voorbij en dat smaakte naar meer.

Drake naar Ziggo Dome en Sportpaleis in april

Op 23, 25 en 26 april komt de Canadese rapper Drake naar Ziggo Dome te Amsterdam. Daarnaast brengt hij ook een bezoekje aan het Antwerpse Sportpaleis op 19 en 20 april.

Drake in april naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Op 23, 25 en 26 april komt de Canadese rapper Drake naar Ziggo Dome te Amsterdam. Daarnaast brengt hij ook een bezoekje aan het Antwerpse Sportpaleis op 19 en 20 april.

DI-RECT komt binnenkort met 'nieuw geluid'

Door NU.nl

DI-RECT komt binnenkort met een nieuwe single met de titel Devil Don't Care, vertelde drummer Jamie Westland dinsdagochtend aan Giel Beelen op Radio Veronica.

Dit is Songfestival-deelnemer Duncan Laurence

Door NU.nl

Singer-songwriter Duncan Laurence vertegenwoordigt Nederland in mei tijdens het Eurovisie Songfestival. De 24-jarige Laurence studeerde vorig jaar af aan de Rockacademie in Tilburg.

Drake komt in april voor drie optredens naar Nederland

Door NU.nl

Drake geeft op 23, 25 en 26 april concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten voor de optredens gaan vrijdag in de verkoop.

Accordeonlegende Marcel Azzola (91) overleden

Door BuzzE

De Franse accordeonist Marcel Azzola, die de grote namen uit het Franse chanson begeleidde, is maandag op 91-jarige leeftijd overleden, maken zijn manager Alexandre Lacombe en zijn partner Lina Bossati bekend.

OuderMuziek

Foals in mei naar Paradiso en Ancienne Belgique

Foals gaat in mei op tour langs de Europese podia! We wisten al dat Foals te zien zou zijn op festivals als Rock am Ring, Down the Rabbit Hole en Northside.

Spotify test functie om artiesten te blokkeren

Door NU.nl

Muziekdienst Spotify test een manier voor gebruikers om artiesten te blokkeren die ze niet meer willen horen of zien.

Dries Roelvink gaat met nieuwe tour langs verschillende poppodia

Door NU.nl

Dries Roelvink gaat door het land touren. Met de concertreeks wil de zanger dezelfde sfeer overbrengen als hij deed tijdens zijn concert in Paradiso, in september 2018. 

Duncan Laurence naar Songfestival: Wie is de 24-jarige zanger?

Door NU.nl/Danja Koeleman

Maandag werd bekend dat de 24-jarige singer-songwriter Duncan Laurence Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Bij slechts weinig mensen is zijn naam bekend. Laurence werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland, maar waar kennen we hem nog meer van?

❌