[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 25 September 2017Muziek

Indieband Wild Beasts uit elkaar

Door NU.nl

De Britse indie-rockband Wild Beasts heeft maandag aangekondigd uit elkaar te gaan. De groep, die uit vier bandleden bestaat, maakte in totaal vijf albums.

Vervangende supportact bij Papa Roach in 013 gevonden: The Charm The Fury

Eerder werd bekend dat Frank Carter & The Rattlesnakes noodgedwongen de Europese tour moest afzeggen, waaronder supports van Papa Roach. Nu is bekend geworden dat de Amsterdamse band The Charm The Fury de zaal voor Papa Roach mag opwarmen in 013 op 29 september.

Kraantje Pappie op clubtour door BelgiΓ« en Nederland langs o.a. Trix, Paard en 013

De Groningse rapper Kraantje Pappie stelde zichzelf al de vraag "waar is Kraan?", vanaf februari is hij op diverse plekken te zien in België en Nederland.

The Prodigy kondigt concert in Tilburg aan

Door NU.nl

The Prodigy geeft op 11 december een concert in de Tilburgse 013. De kaartverloop gaat vrijdag 29 september van start. 

Bitterzoet ontvangt Tom Grennan

Op zaterdag 9 december staat de voetballer turned singer-songwriter Tom Grennan in Bitterzoet in Amsterdam. Grennan stopte met zijn carrière in betaald voetbal en werd al snel bekend als muzikant door de vocalen voor het nummer 'When It All Goes Wrong' van Chase & Status te verzorgen.

Voormalig Queens of The Stone Age-bassist Nick Oliveri naar MuziekcafΓ© Helmond en Patronaat

De voormalig Queens of The Stone Age, Kyuss en Mondo Generator bassist Nick Oliveri komt in december naar Helmond en Haarlem toe voor zijn Death Acoustic set.

The Prodigy in december naar 013

Een week goed beginnen was nog nooit zo makkelijk. Maandag 11 december staat The Prodigy in het Tilburgse 013 en dat staat garant aan een avond keiharde energie! The Prodigy bestaat al bijna 25 jaar en hits als 'Smack My Bitch Up', 'Out of Space', 'No Good (Start The Dance)' en 'Firestarter' zijn maar enkele voorbeelden van het indrukwekkende oeuvre.

The Chainsmokers voor concert naar Amsterdam

Door BuzzE

The Chainsmokers komen weer naar Amsterdam. Het producersduo komt op 17 februari naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

Show in Antwerpse Sportpaleis voor Arcade Fire

De Canadezen van Arcade Fire komen in 2018 met een Europese tournee naar België voor een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Op donderdag 19 april staat de band op de planken.

Noel Gallagher's High Flying Birds naar AFAS Live en Vorst Nationaal

Noel Gallagher en zijn Flying Birds komen naar AFAS Live en Vorst Nationaal! Op vrijdag 6 april staat de band in Vorst Nationaal te Brussel en donderdag 19 april staat de act op het podium van Afas Live in Amsterdam.

The Chainsmokers richting Ziggo Dome en Lotto Arena

Het dance-duo The Chainsmokers heeft hun Europese tour aangekondigd. Andrew Taggart en Alex Pall maken er een specialiteit van om genres als indie, popmuziek, EDM en hip hop in elkaar te doen overvloeien tot een mooi en dansbaar geheel.

Ziggo Dome en Vorst Nationaal ontvangen The Script

De Ierse band The Script komt naar de Benelux voor shows in Amsterdam en Brussel. Op donderdag 15 maart staat de act in de Ziggo Dome om daarna, op 17 maart, Vorst Nationaal aan te doen.

Noel Gallagher's High Flying Birds naar AFAS Live

Noel Gallagher en zijn Flying Birds komen naar AFAS Live! Op donderdag 19 april staat de act op het podium in Amsterdam. Het concert is onderdeel van een tournee naar aanleiding van het nieuwe album 'Who Built The Moon?', die op 24 november verschijnt.

The Script geeft optreden in de Ziggo Dome

Door NU.nl

De Ierse popband The Script geeft op donderdag 15 maart een optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome. 

Noel Gallagher kondigt nieuw album en concert in Nederland aan

Door NU.nl

Noel Gallager zal op 19 april een concert geven in de Amsterdamse concertzaal AFAS Live. Daarnaast werd maandag bekendgemaakt dat het nieuwe album van de ex-Oasis zanger 24 november verschijnt.

Justin Timberlake roept op tot eenheid tijdens Charlottesville-concert

Door NU.nl

Justin Timberlake (36) verkondigde zondagavond tijdens het Concert for Charlottesville een politieke boodschap. De zanger riep bezoekers tot eenheid op en bekritiseerde de Amerikaanse president Donald Trump.

Gisteren β€” 24 September 2017Muziek

Little Mix-zangeres Perrie Edwards opgenomen met maagproblemen

Door BuzzE

Zangeres Perrie Edwards moest haar collega's van Little Mix zaterdag zonder haar het podium op laten gaan tijdens het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. De Britse lag met maagproblemen in het ziekenhuis.

OuderMuziek

Soulzanger Charles Bradley (68) overleden

Door ANP

Soulzanger Charles Bradley is op 68-jarige leeftijd overleden. De Amerikaan leed al enige tijd aan kanker. ''Bedankt voor jullie medeleven en gebeden in de afgelopen zware tijd'', meldt zijn management. Bradley zou in december voor vijf concerten naar Nederland komen.

Overleden Frank Zappa als hologram op tournee

Door BuzzE

Frank Zappa overleed in de jaren negentig, maar volgend jaar is de artiest weer op een podium te bewonderen. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in hologrammen gaat een hologram van de excentrieke muzikant maken. 

'Plagiaat in BeyoncΓ©-nummer Formation is gerechtvaardigd'

Door BuzzE

Beyoncé heeft inderdaad de stem van een overleden rapper uit New Orleans verwerkt in haar hit Formation, maar dat was 'redelijk en gerechtvaardigd'. 

❌