[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 15 November 2018Muziek

Epica volgend jaar naar TivoliVredenburg

De Nederlandse symfonische metalband Epica staat al jaren aan de internationale top van de female fronted metal. Op zaterdag 5 oktober komt de symfonische metalband Epica met de 'Design Your Universe 10th Anniversary Tour' exclusief naar TivoliVredenburg te Utrecht! De voorverkoop voor het concert start op zaterdag 17 november om 10 uur.

Country Music Awards staan stil bij schietpartij in countrybar in CaliforniΓ«

Door BuzzE

De awardshow van de Country Music Association stond woensdagavond stil bij de slachtoffers van de schietpartij op 7 november in een countrybar in de Amerikaanse staat Californië. Garth Brooks opende de uitreiking van de CMA Awards en droeg de show "namens de hele countrymuziekgemeenschap" op aan de twaalf mensen die het leven lieten tijdens het drama.

Gisteren β€” 14 November 2018Muziek

Meek Mill brengt eerste album uit na vrijlating gevangenis

Door NU.nl

Rapper Meek Mill, die in april na vijf maanden werd vrijgelaten uit de gevangenis, brengt weer nieuwe muziek uit. Zijn nieuwe album komt 30 november uit.

Lisa Gerrard met Le Mystere des Voix Bulgares naar Amsterdam en Eindhoven

Het vrouwenkoor Le Mystère des Voix Bulgares is een samenwerking aangegaan met Dead Can Dance-zangeres Lisa Gerrard en ze treden komend jaar voor het eerst in Nederland op.

The Mavericks onderweg naar Afas Live en de Roma

The Mavericks hebben hun onafhankelijkheid uitgeroepen en brachten in maart van vorig jaar hun eerste plaat ‘Brand New Day’ uit via hun eigen label 'Mono Mundo Recordings'. Voo

Avond uit? Deze concerten zijn nog niet uitverkocht

Door NU.nl/Julie Velthoven

Voor iedereen die last minute een avond uit wil, zet NU.nl bijzondere concerten op een rij waar nog kaarten voor te koop zijn. Deze week met Nederlandse popband De Dijk, het klassieke Pieces of Tomorrow Festival en neo-soulcollectief Jungle.

James Corden zegt 'sorry' tegen rapgroep Migos voor verpesten dab

Door NU.nl

James Corden ontvangt rapgroep Migos in de auto tijdens Carpool Karaoke. De presentator biedt zijn excuses aan voor het verpesten van de dab, de beweging die door de rappers bedacht zou zijn.

OuderMuziek

Foo Fighters en Metallica bij eerbetoon aan overleden Chris Cornell

Door NU.nl

Er wordt een concert georganiseerd als eerbetoon aan Chris Cornell, de Soundgarden-zanger die in mei 2017 overleed. Onder anderen Metallica, Foo Fighters en andere Soundgarden-leden treden op tijdens het evenement op 16 januari volgend jaar.

Zweedse popzangeres Robyn naar Melkweg

De eigenzinnige Zweedse popkoningin Robyn staat in haar thuisland al jarenlang aan de top van de muzikale monarchie. De afgelopen vier jaar is ze bezig geweest met haar onlangs verschenen plaat 'Honey', waarvan de single 'Missing U' weer een instant reminder is dat Robyn na al die tijd nog even relevant is.

Robyn kondigt tournee door Noord-Amerika en Europa aan

Door NU.nl

De Zweedse zangeres Robyn, die onlangs haar nieuwe album Honey uitbracht, gaat op tournee door Noord-Amerika en Europa. Ze geeft op 10 april een optreden in de Amsterdamse Melkweg. 

Marco Borsato keert terug naar De Kuip: 'Stadion moet beven'

Door NU.nl

Marco Borsato staat na op woensdag 29 mei weer in De Kuip. Vijftien jaar geleden gaf hij zijn laatste concert in het stadion.

Marco Borsato in De Kuip met Lil' Kleine, AndrΓ© Hazes Jr. en Di-rect

Voor de tiende keer gaat Marco Borsato optreden in De Kuip in Rotterdam. Op 29 mei 2019 zal het concert van de zanger plaatsvinden. Eerder werd bekend dat het stadion weer in gebruik genomen wordt voor concerten door de aankondiging van Rammstein.

Winnen: 2x2 kaarten voor Snowstar-jubileum (met o.a. Kim Janssen en I Am Oak)

Indielabel Snowstar Records werd in 2003 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste indielabels van Nederland. Onder andere Kensington bracht er muziek op uit.

Marco Borsato in 2019 voor de tiende keer in De Kuip

Door NU.nl

Marco Borsato zal op 29 mei 2019 in De Kuip optreden. Het is de tiende keer dat de zanger in het Rotterdamse stadion staat.

Winnen: 2x2 kaarten voor Sven Hammond in 013

Sven Hammond is terug met zijn vijfde rockplaat 'Rapture'. Op het album wordt natuurlijk het weer het uiterste gehaald uit het Hammond-orgel. Na een intense tour door Duitsland, Spanje, Italië en Slovenië duikt de band weer de Nederlandse clubs in waaronder ook 013 in Tilburg.

The Black Eyed Peas vanmiddag in het Vondelpark om fans te ontmoeten

Vanmiddag komt de groep The Black Eyed Peas vanaf 14.00 uur naar het Vondelpark in Amsterdam. De drie rappers Will.i.am, Apl.de.ap en Taboo ontmoeten er hun fans, signeren albums en beloven ook een 'Listening Party' van het zevende Black Eyed Peas-album 'Masters Of The Sun'.

Zayn Malik kan eindelijk met positief gevoel terugkijken op One Direction

Door NU.nl

Zayn Malik kan eindelijk zonder boosheid terugkijken op zijn tijd bij de Britse boyband One Direction. De 25-jarige zanger stapte in maart 2015 uit de band, omdat hij het niet meer naar zijn zin had. 

Melkweg en Het Depot voor Engelse singer-songwriter Jamie Lawson

De Engelse singer-songwriter Jamie Lawson is op 27 april te zien op het podium van Het Depot te Leuven. Een dag later, op 28 april, staat hij ook op de planken van Melkweg te Amsterdam.

Soap&Skin naar Paradiso Noord en Botanique met nieuw album

Soap&Skin, het experimentele muziekproject van Anja Plaschg, zal volgend jaar weer te bewonderen zijn op Nederlandse en Belgische bodem. In april is Soap&Skin terug in Amsterdam voor een concert in Paradiso Noord.

Men At Work geeft exclusieve show in Q-Factory

Op zondag 23 juni komt Men At Work naar Nederland toe voor een exclusieve show in het Amsterdamse Q-Factory. Bij de show zal zanger Colin Hay bijgestaan worden door een jonge energieke band.

❌