[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 September 2017Internet

iPhone 8 heeft de beste smartphonecamera

Door Raymon
Camera iPhone 8 16x9

Op zoek naar een excuus om de iPhone 8 of iPhone 8 Plus aan te schaffen? Je haalt er de allerbeste smartphonecamera die je op dit moment kunt kopen mee in huis. Dat is niet onze mening, maar die van de onafhankelijke benchmark DxOMark.

De iPhone 8 Plus scoort het best met 94 van de 100 punten. De iPhone 8 volgt op de tweede plaats met 92 punten. De Google Pixel was met 90 punten lang nummer een, maar wordt door de nieuwe iPhones ingehaald. meer…

The post iPhone 8 heeft de beste smartphonecamera appeared first on One More Thing.

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 22 september 2017

Door Redactie

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 22 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het artikel iCulture Vandaag: dit was vrijdag 22 september 2017 verscheen voor het eerst op iCulture


β€˜iPhone 8 Plus is de β€˜beste smartphonecamera ooit’

Door Gonny van der Zwaag

De iPhone 8 Plus heeft de beste smartphonecamera ooit, blijkt uit een test van DxO, de camera-experts.

Het artikel ‘iPhone 8 Plus is de ‘beste smartphonecamera ooit’ verscheen voor het eerst op iCulture


Slecht nieuws voor MacBook Pro: Intel stelt Cannon Lake opnieuw uit

Door Raymon
intel chip 16x9

Intel heeft de lancering van zijn Cannon Lake-chips opnieuw uitgesteld. De nieuwe processors zouden aanvankelijk begin 2017 beschikbaar zijn, maar zijn nu vertraagd tot minimaal midden 2018. Eerder werd de lancering al diverse malen uitgesteld.

Dit is slecht nieuws voor iedereen die zit te wachten op een MacBook Pro met meer dan 16GB geheugen. Cannon Lake-chips stellen Apple in staat om de maximale hoeveelheid geheugen op te schroeven naar 32GB. meer…

The post Slecht nieuws voor MacBook Pro: Intel stelt Cannon Lake opnieuw uit appeared first on One More Thing.

Achter de schermen bij een iPhone-introductie: dit is Apple’s β€˜war room’

Door Gonny van der Zwaag

De introductie van een nieuwe iPhone is een grote logistieke operatie. Dit filmpje laat zien wat er achter de schermen gebeurt, voordat de iPhone bij jou is.

Het artikel Achter de schermen bij een iPhone-introductie: dit is Apple’s ‘war room’ verscheen voor het eerst op iCulture


Lachen! IKEA verzint grappige inhakers over draadloos opladen bij Apple

Door Gonny van der Zwaag

IKEA heeft een paar grappige inhakers bedacht voor de draadloze opladers die ze in het assortiment hebben. De inspiratie voor de slogans is duidelijk afkomstig van Apple.

Het artikel Lachen! IKEA verzint grappige inhakers over draadloos opladen bij Apple verscheen voor het eerst op iCulture


Spijt van iOS 11? Zo kun je downgraden naar iOS 10

Door Gonny van der Zwaag

Soms valt een iOS-update tegen en wil je terug naar een oudere versie. In deze tip lees je hoe het downgraden van je iPhone of iPad werkt en welke stappen je moet nemen.

Het artikel Spijt van iOS 11? Zo kun je downgraden naar iOS 10 verscheen voor het eerst op iCulture


iPhone handleiding: zo kun je je nieuwe iPhone instellen en in gebruik nemen

Door Gonny van der Zwaag

Je hebt een nieuwe iPhone? iCulture legt alles uit over je iPhone instellen en configureren, in deze stap voor stap handleiding. Zo ben je in een paar minuten klaar voor gebruik.

Het artikel iPhone handleiding: zo kun je je nieuwe iPhone instellen en in gebruik nemen verscheen voor het eerst op iCulture


iCulture Deals: aanbiedingen vrijdag 22 september 2017

Door iCulture Deals

In iCulture Deals vind je op vrijdag 22 september weer de laatste goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en nog veel meer koopjes.

Het artikel iCulture Deals: aanbiedingen vrijdag 22 september 2017 verscheen voor het eerst op iCulture


Thinkwise levert low-code platform aan Acto

Acto, softwareleverancier voor de installatie- en bouwbranche, gebruikt het low-code-platform van Thinkwise om de ‘erp-software van de toekomst te ontwikkelen’. Het bedrijf kiest voor deze nieuwe ontwikkelstrategie om een modelgedreven en toekomstvast fundament te leggen voor...

  • 22 September 2017 om 16:09

Zo laat je gasten automatisch inloggen op jouw Wi-Fi-netwerk met iOS 11

Door Michel Lusthof

In iOS 11 laat je vrienden eenvoudig inloggen op jouw Wi-Fi-netwerk thuis, zonder dat ze het wachtwoord hoeven te weten. Deze tip legt uit hoe het werkt.

Het artikel Zo laat je gasten automatisch inloggen op jouw Wi-Fi-netwerk met iOS 11 verscheen voor het eerst op iCulture


Nieuw in iOS 11: meer mogelijkheden voor bedienen AirPods

Door Raymon
airpods-laden-16x9

Apple heeft in iOS 11 een van de belangrijkste kritiekpunten op de AirPods aangepakt, namelijk het gebrek aan bedienings­mogelijkheden. Naar een volgend of vorig nummer gaan moest in iOS 10 nog met Siri. In iOS 11 is het een stuk simpeler.

De nieuwe iOS-versie laat je een actie aan een dubbeltik op de AirPods koppelen. Zo stel je bijvoorbeeld in dat dubbel tikken op links het vorige nummer is en dubbel tikken op rechts het volgende nummer. meer…

The post Nieuw in iOS 11: meer mogelijkheden voor bedienen AirPods appeared first on One More Thing.

Onderzoek Amazon naar algoritme dat bomingrediΓ«nten aanraadde

Amazon gaat de werking van de website onder de loep nemen, nadat bekend werd dat ingrediënten voor huisgemaakte bommen samen werden aangeraden. Zo'n zelfgemaakte bom werd ook gebruikt bij de deels mislukte aanslag in de Londense metro.

  • 22 September 2017 om 14:59

iCulture is genomineerd voor Website van het Jaar 2017! Kunnen we weer rekenen op jouw stem? ??

Door Redactie

iCulture is dit jaar voor opnieuw genomineerd als Website van het Jaar! Kunnen we weer op jouw stem rekenen, waarbij je meteen kans maakt op een mooie prijs?

Het artikel iCulture is genomineerd voor Website van het Jaar 2017! Kunnen we weer rekenen op jouw stem? 💪🏆 verscheen voor het eerst op iCulture


DMTF en The Green Grid ontwikkelen DCIM schema’s voor power en koeling

Door Wouter

DMTF en The Green Grid gaan zich gezamenlijk richten op power en koeling. De bedrijven gaan ondermeer Data Center Infrastructure Management (DCIM) schema’s ontwikkelen voor power en koeling. Het werk van de partijen wordt onderdeel van DMTF’s open industriestandaardspecificatie en -schema Redfish. DMTF’s Redfish is ontworpen om te voldoen aan de eindverwachtingen van gebruikers op

Verkoop iPhone 8 gestart, eerste teardown een feit

Door Raymon
iPhone 8 close up 16x9

De verkoop van de iPhone 8 (Plus), Apple Watch Series 3 en Apple TV 4K is gestart. De nieuwe producten zijn nu in Nederlandse en Belgische Apple Stores te koop. Ook Apple Premium Resellers en telecomproviders hebben de nieuwe iPhone.

Bestellingen die online zijn geplaatst, worden vandaag ook geleverd. Mocht je nog twijfelen over de nieuwe iPhone, dan kun je de toestellen nu op je gemak in een winkel bekijken. Let op: de iPhone X is nog niet te koop. meer…

The post Verkoop iPhone 8 gestart, eerste teardown een feit appeared first on One More Thing.

Resello, Yourhosting en Interxion openen tweede Azure Stack Experience Center in Amsterdam

Door Pim Hilferink

Resello, leverancier van clouddiensten voor IT-dienstverleners, heeft samen met hosting- en cloudprovider Yourhosting een tweede Azure Stack Experience Center geopend op de datacentercampus van Interxion bij Amsterdam.

LiveAction: Optimaliseren leidt tot kostenbesparing en productiviteit

Door Redactie

Netwerken moeten worden gemonitord en gecontroleerd. Maar wat hiermee precies kan worden bereikt, daar lopen de meningen over uiteen. “Met visualisering van netwerken kunnen bedrijven deze goed optimaliseren”, zegt Marcel van Druten van LiveAction.

Slimme LIFX-verlichting werkt nu ook met HomeKit

Door Benjamin Kuijten

Als je in huis LIFX-lampen hebt hangen, dan kun je deze nu updaten voor HomeKit-ondersteuning. Hierdoor bedien je de lampen met Siri of koppel je ze aan andere HomeKit-accessoires.

Het artikel Slimme LIFX-verlichting werkt nu ook met HomeKit verscheen voor het eerst op iCulture


Netflix ondersteunt nu iOS 11 en HDR op onder meer iPhone 8

Door Michel Lusthof

Heb je een iPhone 8 of Apple TV 4K gekocht? Dan kun je dankzij een update voor de Netflix-app nu ook genieten van films en series die HDR-video ondersteunen. Wel heb je daarvoor het meest uitgebreide Netflix-abonnement nodig.

Het artikel Netflix ondersteunt nu iOS 11 en HDR op onder meer iPhone 8 verscheen voor het eerst op iCulture


❌