[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018Internet

Apple brengt iOS 12.1 Beta 5 uit

Door Redactie

De vijfde beta van iOS 12.1 is verschenen! iOS 12.1 bevat verbeteringen en 70 nieuwe emoji die later dit najaar worden ingevoerd. In dit artikel lees je alles over de beta's van iOS 12.1, wat er nieuw is en wanneer ze verschenen zijn.

Het artikel Apple brengt iOS 12.1 Beta 5 uit verscheen voor het eerst op iCulture


watchOS 5.1 Beta 5 verschenen voor ontwikkelaars

Door Redactie

Ontwikkelaars met een Apple Watch kunnen nu aan de slag met de watchOS 5.1 Beta 5. Daarin zit in ieder geval een vernieuwde wijzerplaat, die in de watchOS 5.1 beta getest kunnen worden.

Het artikel watchOS 5.1 Beta 5 verschenen voor ontwikkelaars verscheen voor het eerst op iCulture


tvOS 12.1 Beta 5 is nu beschikbaar

Door Redactie

De vijfde beta van tvOS 12.1 staat voor je klaar! tvOS 12.1 bevat naar verwachting vooral bugfixes, maar dat weerhoudt ons niet om je toch bij te praten over de verbeteringen in tvOS 12, wat er nieuw is en wanneer ze verschenen zijn.

Het artikel tvOS 12.1 Beta 5 is nu beschikbaar verscheen voor het eerst op iCulture


Tandenpoetsen met je iPhone: deze slimme tandenborstels kun je kopen

Door Benjamin Kuijten

Op zoek naar een slimme tandenborstel met iPhone-app, analyse van je poetsgedrag en spelletjes om het poetsen leuker te maken? In dit artikel zetten we connected tandenborstels voor je op een rijtje. Welke slimme tandenborstels kun je kopen en welke apps zijn er?

Het artikel Tandenpoetsen met je iPhone: deze slimme tandenborstels kun je kopen verscheen voor het eerst op iCulture


Kuo: β€˜iPhone XR loopt beter dan de iPhone 8 vorig jaar’

Door Gonny van der Zwaag

Volgens analist Ming-Chi Kuo is er een gezonde vraag naar de iPhone XR, sinds de pre-order van start ging. De XR verkoopt beter dan de iPhone 8 vorig jaar.

Het artikel Kuo: ‘iPhone XR loopt beter dan de iPhone 8 vorig jaar’ verscheen voor het eerst op iCulture


'YouTube kan niet voldoen aan 'uploadfilter' van nieuw auteursrecht'

Door NU.nl

Google, de eigenaar van videoplatform YouTube, zou naar eigen zeggen niet kunnen voldoen aan geplande hervorming van het Europese auteursrecht, waaronder het omstreden 'uploadfilter'.

Oude man geeft MacBook-scammers koekje van eigen deeg

Door Night

In de UK bestelden oplichters een MacBook namens een oudere man. Toen ze deze vervolgens probeerden te stelen, krijgen ze een koekje van eigen deeg.

3 nieuwe technieken die af gaan rekenen met de Notch

Door Raymon Mens

Het jaar 2018 is het jaar van de notch. Niet alleen de iPhone heeft de inkeping, maar steeds meer Android-telefoons ook. Maar de notch is niet blijvend.

KPN Ventures geeft Cujo Ai kapitaalinjectie

KPN Ventures verstrekt een groeikapitaal aan Cujo Ai, een jong bedrijf dat toepassingen voor kunstmatige intelligentie ontwikkelt. De financiering is onderdeel van een investeringsronde van de durfkapitaalinvesteringsgroep van KPN en moet bijdragen aan de internationale groei...

  • 22 Oktober 2018 om 17:51

iPhone XR: wat betekent de naam nou eigenlijk?

Door Gonny van der Zwaag

Sinds de iPhone XR werd aangekondigd is er al onduidelijkheid over de naam. Waar staat de R voor? Apple-topman Phil Schiller geeft in een interview wat meer opheldering.

Het artikel iPhone XR: wat betekent de naam nou eigenlijk? verscheen voor het eerst op iCulture


In eerste halfjaar 2018 ruim 1,5 miljoen euro gestolen via internetbankieren

Door NU.nl/ANP

Computercriminelen hebben in de eerste zes maanden van 2018 in totaal 1,56 miljoen euro buitgemaakt. Van dat geld werd zo'n 85 procent gestolen via phishing, melden de Nederlandse Vereniging van Banken en Betaalvereniging Nederland maandag.

IP Visie verhuist datacenter naar mediatoren Alticom

Door Rene Frederick
IP Visie verhuist datacenter naar de mediatoren van Alticom in Roosendaal.

iCulture Deals: aanbiedingen maandag 22 oktober 2018

Door iCulture Deals

In iCulture Deals vind je op maandag 22 oktober weer de laatste goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en nog veel meer koopjes.

Het artikel iCulture Deals: aanbiedingen maandag 22 oktober 2018 verscheen voor het eerst op iCulture


Website conferentie Saoedi-ArabiΓ« offline na hackaanval

Door NU.nl

De website van het Future Investment Initiative, de Saoedische investeringsconferentie die ook wel Davos in the Desert (Davos in de woestijn) wordt genoemd, is offline gegaan nadat de pagina was gekaapt door hackers.

Beschuldigd Supermicro controleert hardware op Chinese spionagechips

Door NU.nl/Reuters

Het Amerikaanse IT-bedrijf Supermicro gaat zijn producten controleren op de aanwezigheid van malafide chips. Het onderzoek volgt na de publicatie van een omstreden artikel waarin stond dat de productieketen van Supermicro zou zijn geïnfiltreerd door China.

R-Go Tools introduceert tools voor ergonomisch werken

Door Rene Frederick
R-Go Tools heeft twee producten op de markt gebracht die medewerkers helpen met gezonder werken: de HE Sport Bluetooth muis en de R-GO Riser Duo tablet- en laptopstandaard.

Apple bouwt een nieuwe fabriek in Silicon Valley

Door Raymon Mens

In 2017 zei Donald Trump enthousiast dat Tim Cook hem drie Apple-fabrieken in de VS beloofd had. Daarna bleef het stil. Fake news? Misschien toch niet.

Bedrijf krijgt parkeerkorting in ruil voor data

Gemeente Eindhoven wil Amber Mobility, een platform voor elektrische deelauto's, een gereduceerd parkeertarief geven. De tegenprestatie is dat het bedrijf zijn data over het gebruik van de auto’s met de gemeente deelt. Dat meldt Binnenlands Bestuur,...

  • 22 Oktober 2018 om 14:35

Thermostaten en radiatorknoppen met HomeKit: regel je verwarming met Siri

Door Gonny van der Zwaag

Naarmate het kouder wordt, ga je nadenken over het verwarmen van je huis. Het liefst met HomeKit natuurlijk, zodat alles naadloos samenwerkt. Met deze thermostaten en radiatorknoppen voor HomeKit regel je het slimmer

Het artikel Thermostaten en radiatorknoppen met HomeKit: regel je verwarming met Siri verscheen voor het eerst op iCulture


Photoshop voor iPad? Er is een verborgen, technische uitdaging

Door Raymon Mens

Adobe kondigde aan Photoshop naar de iPad te brengen. Dat vereist natuurlijk een nieuwe interface, maar er is ook een meer verborgen technische uitdaging.

❌