[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018Buitenland

β€˜Extreem gevaarlijke’ orkaan Willa wordt sterker en nadert Mexico

De orkaan Willa raast over de Grote Oceaan richting Mexico en is inmiddels zo sterk dat ze in categorie vijf valt. Er worden windsnelheden gemeten tot wel 260 kilometer per uur.

  • 22 Oktober 2018 om 19:36

Turkse politie ontdekt auto Saoedisch consulaat in garage

In een ondergrondse parkeergarage in Istanboel is een onbeheerd achtergelaten diplomatiek voertuig gevonden dat eigendom zou zijn van het consulaat van Saoedi-Arabië. Volgens de Turkse publieke omroep werd de wagen bij het consulaat gezien op de dag dat journalist Jama Khashoggi er verdween.

  • 22 Oktober 2018 om 19:02

Angelina Jolie in Peru voor Venezolaanse vluchtelingen

De Verenigde Naties (VN) hebben Angelina Jolie naar Peru gestuurd om er de situatie van de Venezolaanse vluchtelingen te evalueren, meldt de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen (UNHCR). Volgens lokale media kwam de Amerikaanse actrice gisteren aan in Lima.

  • 22 Oktober 2018 om 16:28

Nazikerstballen op Belgische markt

Op de antiekmarkt in het Belgische Tongeren zijn nazikerstspullen te koop. Bij een van de kraampjes op de wekelijkse markt waren pieken en kerstballen met een swastika uitgestald. Het is niet de eerste keer dat er nazisouvenirs worden verkocht op de markt.

  • 22 Oktober 2018 om 14:43

Nederlandse vrijwilliger Ruben mag Nepalese cel uit

De Nederlander Ruben Coppoolse (39), die op dit moment in een gevangenis in Nepal verblijft, mag naar huis. Zijn zus en haar schoonmoeder hebben de benodigde 2500 euro ingezameld voor zijn borgtocht. Ruben was vergeten zijn visum te verlengen, en werd opgepakt.

  • 22 Oktober 2018 om 13:44

Zambia wil ondanks eerder protest toch duizenden nijlpaarden doden

Zambia is van plan om in de komende vijf jaar 2000 nijlpaarden te doden. Twee jaar geleden kwam het land al met het plan, maar dat werd na protesten van dierenrechtenactivisten van tafel gehaald.

  • 22 Oktober 2018 om 13:39
❌