[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 7 April 2020Buitenland

Afrika is weerloos tegen het coronavirus

Het coronavirus krijgt ook in Afrika voet aan de grond. Op drie dwergstaatjes na zijn op het hele continent besmettingen gemeten. Er wordt rekening gehouden met immense economische gevolgen.

  • 6 April 2020 om 11:47

Lichaam van vermiste Kennedy-telg gevonden

Reddingswerkers hebben na dagenlang zoeken het lichaam gevonden van de kleindochter van de Amerikaanse senator Robert F. Kennedy. De 41-jarige Maeve Kennedy McKean raakte donderdag na een kano-ongeval vermist.

  • 7 April 2020 om 05:18

Australische kardinaal door hooggerechtshof vrijgesproken van misbruik

Het Australische hooggerechtshof heeft de van misbruik beschuldigde kardinaal George Pell in hoger beroep vrijgesproken. De 78-jarige Pell, die ruim een jaar in de cel zat, werd met onmiddellijke ingang vrijgelaten. Tegen deze uitspraak is geen hoger beroep meer mogelijk.

  • 7 April 2020 om 02:18

Australische kardinaal in hoger beroep vrijgesproken van misbruik

Het Australische hooggerechtshof heeft de van misbruik beschuldigde kardinaal George Pell in hoger beroep vrijgesproken. De 78-jarige Pell werd met onmiddellijke ingang vrijgelaten.

  • 7 April 2020 om 02:18
Gisteren β€” 6 April 2020Buitenland

WWF: β€˜Aziatische landen willen af van dierenmarkten’

In een aantal Aziatische landen lijken mensen het wel te hebben gehad met de zogenoemde wildlife markets, de markten waar je exotische dieren kunt kopen voor consumptie. Dat blijkt uit een enquête van het Wereldnatuurfonds (WWF).

  • 6 April 2020 om 22:52

Britse premier Boris Johnson overgebracht naar intensive care

De Britse premier Boris Johnson is opgenomen op de intensive care. De 55-jarige Johnson kwam gisteren vanwege het coronavirus in het ziekenhuis terecht. Vanmiddag is zijn toestand verslechterd, blijkt uit een verklaring van Downing Street.

  • 6 April 2020 om 21:26

Britse premier Johnson opgenomen op ic-afdeling

De Britse premier Boris Johnson is overgeplaatst naar de intensivecareafdeling van het ziekenhuis waar hij was opgenomen wegens een besmetting met het coronavirus.

  • 6 April 2020 om 21:30

Britse premier Johnson naar intensive care

Britse media melden dat de Britse premier Boris Johnson met het coronavirus is opgenomen op de intensive care. De 55-jarige Johnson kwam gisteren in het ziekenhuis terecht, vanmiddag is zijn toestand verslechterd.

  • 6 April 2020 om 21:26

Aziatische bevolking wil af van dierenmarkten

In Azië hebben mensen het wel gehad met de zogenoemde wildlife markets, de markten waar je exotische dieren kunt kopen voor consumptie. De oorsprong van het coronavirus lag vrijwel zeker op een van de vele onhygiënische dierenmarkten in China. Daarom willen volgens het Wereldnatuurfonds WWF mensen in Azië nu van de markten af.

  • 6 April 2020 om 21:01

β€˜Mijn buurman loopt al een maand twee uur per dag rondjes op zijn dak’

Het aantal nieuwe slachtoffers in Italië is iets gestegen, maar voor de derde achtereenvolgende dag gaan er meer mensen het ziekenhuis uit dan erin gaan. Ook al is het moeilijk blij te zijn met ruim 600 doden, het is een hele verbetering in vergelijking met tien dagen geleden. Het eindeloze binnen zitten heeft toch effect. Correspondent Angelo van Schaik bericht vanuit Rome. Alle eerdere afleveringen lees je hier.

  • 6 April 2020 om 21:00
❌