[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 11 December 2018Buitenland

Studentenclub heft zichzelf op na dood van student tijdens ontgroening

De Leuvense studentenvereniging Reuzegom heeft zichzelf ontbonden nadat een van hun aspirantleden afgelopen vrijdag bij een ontgroening was overleden. Dat meldt de Vlaamse tv-zender VTM Nieuws.

 • 11 December 2018 om 15:39

Bonus voor werknemers, Franse bedrijven komen gele hesjes tegemoet

Medewerkers van het Franse kabelbedrijf Altice krijgen een extraatje van 1000 euro. Daarmee geeft het bedrijf gehoor aan de oproep van de Franse president Emmanuel Macron. Die spoorde bedrijven aan om ook met maatregelen te komen na de protesten door de gele hesjes.

 • 11 December 2018 om 15:29

Op deze punten wordt Google-baas vanmiddag geroosterd in Washington

Nadat eerder Mark Zuckerberg van Facebook al opheldering moest komen geven, wordt vanmiddag Google-ceo Sundar Pichai gegrild door het Amerikaanse Congres. De republikeinen hebben de messen geslepen.

 • 11 December 2018 om 14:17

Britse politie schakelt indringer parlement uit met stroomstoot

Bij het Britse parlement in Londen heeft de politie vandaag met een stroomstootwapen een ‘indringer’ uitgeschakeld. Het incident wordt niet onderzocht als terreurdaad, aldus de politie. Wie de man is en wat zijn motief is, is niet bekend.

 • 11 December 2018 om 14:00

β€˜Hij wil een gezin, maar ja, ik ben al 51’

Dit kan nooit lang duren, dacht de Nederlandse Maria (51) toen ze de Syrische Anwar (38) ontmoette. Ondertussen zijn ze vier jaar samen.

 • 11 December 2018 om 14:00

Elf gewonden bij oproer en brand in Duits asielcentrum

Bij een oproer en een brand in een Duits asielzoekerscentrum in Bamberg, in de deelstaat Beieren, zijn elf mensen gewond geraakt. De politie verrichte meerdere arrestaties.

 • 11 December 2018 om 13:21

Duitse tiener (17) verdacht van moord op moeder en oma

In de Duitse stad Böblingen, in de regio Baden-Württemberg, is een 17-jarige jongen opgepakt op verdenking van de moord op zijn moeder en grootmoeder.

 • 11 December 2018 om 12:25

May op bezoek bij Rutte: redt een β€˜Ruttiaans inlegvel’ haar brexit?

De Britse premier Theresa May is op tournee door Europa. Ze trapte af met een ontbijt met Mark Rutte op het Catshuis, in de hoop dat hij iets voor haar kan betekenen in Brussel. Met een inlegvel, waarmee Rutte al eerder succes had, zou hij de brexitdeal draaglijker kunnen maken voor ‘haar’ parlement.

 • 11 December 2018 om 11:42

Bende lokt toeristen met snoepreisje om hen drugs te laten smokkelen

De Thaise politie heeft een criminele organisatie ontdekt die nietsvermoedende toeristen wilde inzetten om drugs te smokkelen. Criminelen boden via een reiswebsite gratis snoepreisjes aan.

 • 11 December 2018 om 11:33

ISS-bemanning naar buiten om mysterieus gaatje te inspecteren

Twee Russische kosmonauten trekken vandaag hun ruimtepak aan voor een zes uur durende ruimtewandeling. De reden voor hun uitstapje is een mysterieus gaatje in de romp van een Sojoez-capsule die vastzit aan het internationale ruimtestation ISS.

 • 11 December 2018 om 11:28

Nonnen stelen half miljoen van katholieke school en vergokken het

Twee Amerikaanse nonnen blijken de afgelopen jaren zeker 500.000 dollar (bijna 440.000 euro) te hebben gestolen van een katholieke school in Californië. De waarschijnlijk gokverslaafde zusters jaagden het verduisterde geld er doorheen in casino's in Las Vegas.

 • 11 December 2018 om 09:09

Amerika verklaart vermiste mariniers dood na vliegramp in Japan

De zoektocht naar de bemanning van een Amerikaans tankvliegtuig, dat vorige week in botsing kwam met een straaljager voor de Japanse zuidkust, is gestaakt. Het Amerikaanse leger heeft de vijf vermiste inzittenden doodverklaard.

 • 11 December 2018 om 08:56
❌