[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderBinnenland

Een nieuw logo, e-auto’s, vrouwelijke stemmen: hoe Volkswagen probeert te overleven

Met vrouwelijke stemmen, e-auto’s, een nieuw logo en mooie woorden wil Volkswagen zichzelf opnieuw uitvinden. Waarom gooit het op één na grootste autoconcern ter wereld het roer om?

  • 22 Augustus 2019 om 20:28

Bert vond identiteitsplaatje van al bijna 75 jaar vermiste Amerikaan: β€˜Ik kreeg er kippenvel van’

Met zijn metaaldetector vond Bert Rosendal in een akker bij Persingen (Gelderland) het identiteitsplaatje van een Amerikaanse soldaat die al bijna 75 jaar wordt vermist. ,,Kippenvel kreeg ik ervan.” De Amerikanen komen het plaatje binnenkort bij hem ophalen.

  • 23 Augustus 2019 om 11:27

Apeldoorn - Zeventien arrestaties na WhatsAppfraude

De afgelopen week hebben we zeventien personen aangehouden voor WhatsAppfraude. De zeventien worden ervan verdacht dat ze hun bankrekening ter beschikking hebben gesteld en zo hebben meegewerkt aan de fraude. Het gaat om zogenoemde ‘geldezels’.

Grapperhaus: β€˜Bemoedigend gesprek’ met Thaise autoriteiten

Komt ex-coffeeshophouder Johan van Laarhoven, die vastzit in Thailand, terug naar Nederland? Minister Grapperhaus probeerde vrijdag de Thaise autoriteiten te bewegen om hem uit te leveren.

PSV-aanvaller Hirving Lozano voor β€˜recordbedrag’ naar Napoli

De Mexicaanse aanvaller Hirving Lozano verruilt PSV na twee seizoenen voor het Italiaanse Napoli. Volgens de club uit Eindhoven is het de grootste transfer in de clubhistorie.


Zorg in last door omzetplafonds

Het Maasstad Ziekenhuis vreest 10 miljoen euro te moeten bijbetalen. Ziekenhuisdirecteuren balen van te krappe contracten.


Politie sluit onderzoek Arjen Kamphuis: β€˜het was een kajak-ongeluk’

Een jaar na de vermissing van ICT-expert Arjen Kamphuis staakt de Noorse politie haar onderzoek. De politie ter plekke gaat uit van een kano-ongeluk als meest reële scenario voor de verdwijning. Een van de grote mysteries in de zaak lijkt wel opgelost: Kamphuis’ telefoon en computer werden na zijn verdwijning meegenomen door twee truckers, zo blijkt nu. Daardoor maakte de SIM-kaart van Kamphuis later contact met een telefoontoren in het zuiden.

  • 23 Augustus 2019 om 11:22

Twents slachtoffer had geen weet van de risico's: 'Voor een dwarslaesie, moet je wel heel veel gas gebruiken

De jonge dwarslaesiepatiënt die deze week terecht kwam in een ziekenhuis in Twente had geen idee dat lachgas zulke ernstige complicaties kon geven. Het is de vraag of hij er ooit helemaal bovenop komt. Hem staat een lang revalidatietraject te wachten.

  • 23 Augustus 2019 om 09:16

Vlissingen - Man deelt klappen uit

Een 26-jarige man uit Kapelle is gisteravond, donderdag 22 augustus, aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij zou een 19-jarige jongeman hebben geslagen.

Heimwee is meer dan een kinderkwaal

Het is een serieuze, soms fysieke stressreactie. „Ik dacht: als ik nu niet naar huis kan, ga ik liever dood hier.”


Wat is koeler dan koud?

‘Ik deel dit recept”, schreef ene Christine S in 2010 op Food.com boven haar bereidingswijze voor ijsblokjes, „omdat ik ervan overtuigd ben dat er nog meer gezinnen zijn waarin…

Groene vingers

In 9 stappen naar een duurzame tuin. Vandaag: (On?)kruid.


Niet voor kinderen

Leer een kunstje. Niet nuttig, maar het maakt wel indruk. Zoals een wortelroosje snijden.


Speelgoedmaker Hasbro neemt bedrijf achter Peppa Pig over

Op de beurs werd Entertainment One ruim 29 procent meer waard nadat de overname bekend werd.


❌