[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 April 2018Binnenland

Rotterdam - Politie houdt 27-jarige verdachte aan voor dood Orlando

De politie heeft zondag 22 april een 27-jarige man uit Den Haag aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 17-jarige jongen uit Rotterdam.

Dinteloord - Doorrijder na aanrijding aangehouden

Een 24-jarige man uit Hoeven is zondag 22 april aangehouden omdat hij was doorgereden na een aanrijding. Bij dit ongeval raakte een 55-jarige man uit Dinteloord ernstig gewond.

Nuenen en Best - Verdachte overval op telefoonwinkels aangehouden

De politie hield zaterdagavond 21 april 2018 in Roermond een man aan op verdenking van het plegen van een overal op een telefoonwinkel in Nuenen eerder die dag. Uit onderzoek komt naar voren dat hij ook als verdachte van een overval op een telefoonwinkel in Best aangemerkt kan worden.

Meer amateurs voetballen liever op zaterdag

Steeds meer amateurvoetbalploegen voor senioren verschuiven hun wedstrijden van de zondag naar de zaterdag. Dat bevestigt de KNVB. Op zaterdag speelt ook de jeugd.

  • 22 April 2018 om 12:44

Voetgangster (43) die aangereden werd tijdens hond uitlaten overlijdt in ziekenhuis

De 43-jarige Tilburgse voetgangster, die gisteren werd aangereden door een bestelbus op de Lovense Kanaaldijk, is vanochtend overleden aan haar verwondingen.

  • 22 April 2018 om 12:02

Familie van gehandicapte Goof (55) woest op doorrijder: 'Hoe kun je hiermee leven?'

De 55-jarige man die vanochtend in zijn invalidewagen werd aangereden in Dinteloord, ligt met een gebroken nekwervel in het ziekenhuis. De bestuurder liet hem na de aanrijding voor dood achter, tot ongeloof van de familie van het slachtoffer. ,,Het is afwachten hoe mijn oom hier uit gaat komen”, zegt nichtje Wendy Botermans.

  • 22 April 2018 om 08:27

Mensen met poppenangst: 'Overal zag ik die priemende oogjes'

De één is een leven lang poppenmoeder, de ander krijgt de rillingen van die uitdrukkingsloze koppen. Waar komt poppenangst vandaan? 'Ik ben altijd bang dat zo'n pop me ineens aanvalt.' Veertigers kennen mogelijk nog de kinderserie De Poppenkraam die in de jaren tachtig op de televisie te zien was. Daarin komen de poppen Hugo (Jaap Stobbe) en Henriette (Connie Neefs), met knalrode lippen, neus, kin

  • 22 April 2018 om 12:00

Meldpunt misbruik kerk onzorgvuldig

Het Meldpunt Seksueel Misbruik Katholieke kerk heeft slachtoffers soms te makkelijk erkend. Er zijn daardoor daders aangewezen zonder dat de zaak zorgvuldig was onderzocht. Daardoor zijn ‘fundamentele rechtsbeginselen’ geschonden, zo stelt de rechtbank Gelderland.

  • 22 April 2018 om 12:00

Uitgeest - Man gewond na mishandeling in Uitgeest

Een 18-jarige man uit Heemskerk is zondag rond 04.10 uur gewond geraakt bij een mishandeling aan de Langebuurt in Uitgeest.

Tilburg - Voetgangster overlijdt na aanrijding door bestelbus

De vrouw (43) die zaterdagavond op de Lovensekanaaldijk werd aangereden, is vanmorgen vroeg aan haar verwondingen overleden.

'We moeten grensregio's de helpende hand bieden'

Zes miljoen Nederlanders in de grensregio's voelen zich niet altijd serieus genomen door Den Haag. Staatssecretaris Raymond Knops komt met praktische oplossingen om daar iets aan te doen.

  • 22 April 2018 om 11:10

'Yann maakt fouten, maar doet veel dingen goed'

Egbert Jan herinnert zich de gesprekken die hij in het verleden met hulpverleners voerde over Yann.

  • 22 April 2018 om 11:00

Rotterdam - Politie handhaaft alcoholverbod tijdens bekerfinale

Om de bekerfinale vandaag en mogelijke huldiging morgen feestelijk en veilig te laten verlopen, heeft de gemeente Rotterdam een aantal regels opgesteld. Zo is niet toegestaan alcohol te drinken in de openbare ruimte. De politie handhaaft hier op.

Hester Alberdingk Thijm: 'Eten is mijn passie maar ook mijn valkuil'

Hester Alberdingk Thijm (1959) is directeur van de AkzoNobel Art Foundation. Al 24 jaar beheert ze de collectie van de verfgigant. Vrijdag ging de jongste tentoonstelling, Common Ground, open in de Art Space. Nijverdal"Ik ben een bevoorrecht mens dat ik in Twente ben opgegroeid. Mijn creatieve aspiraties zijn daar in het bos begonnen. Het was een idyllische jeugd: hutten bouwen, valkuilen graven,

  • 22 April 2018 om 10:00

Axel - Man en vrouw aangehouden, eigenaar aanhangwagen gezocht

Een man en een vrouw zijn afgelopen nacht, zondag 22 april, aangehouden omdat ze vermoedelijk een aanhangwagen zouden hebben gestolen.

Alkmaar - Hennepkwekerij ontdekt na luid alarm

Een luid alarm in de Pottenbakkerstraat in Alkmaar heeft zaterdag op zondagnacht de buurt flink wakker gehouden. Toen agenten rond 03.30 uur poolshoogte gingen nemen ontdekten ze niet alleen een hoop herrie, maar ook een hennepkwekerij.

Alkmaar - Voertuig door brand verwoest

Een geparkeerd voertuig aan de Waalstraat in Alkmaar is zondag rond 04.40 uur door brand verwoest. De brandweer heeft de brand geblust.

Alkmaar - Man pikt complete pinautomaat

Een opmerkelijke diefstal zaterdagmiddag op het station van Alkmaar. Daar werd rond 14.00 uur bij een winkel een mobiele pinautomaat gestolen.

Womer - Omstanders grijpen woninginbreker

Een 16-jarige jongen uit Koog aan de Zaan en een 16-jarige jongen uit Wormer zijn zaterdag rond 13.30 uur aangehouden na een inbraak in een woning. Het tweetal had ingebroken in een woning aan de Gele Lisstraat in Wormer.

Haarlem - Autobrand in Haarlem

Een auto is zondag rond 03.25 uur door brand verwoest aan de Professor Eijkmanlaan in Haarlem. De brandweer heeft de autobrand geblust.

โŒ