[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 15 Augustus 2018Vervoer

Audi A6 en A7 nu ook als 40 TDI

Audi breidt het leveringsgamma per direct uit met de A6 sedean, A6 Avant en A7 Sportback 40 TDI. Deze nieuwe uitvoeringen beschikken over een 150 kW / 204 pk sterke TDI-motor in combinatie met de automatische S tronic automaat en voorwielaandrijving. De Audi A6 40 TDI is te bestellen vanaf 61.245 euro (Avant: 64.645 euro), de A7 Sportback 40 TDI is er vanaf 72.265 euro. Begin oktober staan de uitvoeringen bij de Nederlandse dealers.

Vredestein levert youngtimerbanden

Vredestein is sinds 2001 een vertrouwd merk van klassiekerbanden. Het merk merkt dat de vraag naar youngtimers sterk groeit en breidt het portfolio daarom uit met youngtimerbanden. De eerste youngtimerband verschijnt in september 2018 op de markt en is speciaal ontwikkeld voor de Audi Ur Quattro. Niemand minder dan voormalig Formule 1-kampioen en Vredestein-ambassadeur Jochen Mass heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van deze band.

Bulgarije gaat versneld gammele bruggen renoveren

Bulgarije gaat versneld gammele bruggen renoveren

SOFIA - Bulgarije gaat naar aanleiding van de ramp in Genua versneld 211 gammele bruggen renoveren. Viaducten van 35 jaar en ouder zijn nooit grondig onder handen genomen, sommige zelfs helemaal niet. Dat heeft de minister...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 19:06

Premier Itali: Autostrade d'Italia verantwoordelijk

Premier Itali: Autostrade d'Italia verantwoordelijk

ROME/GENUA - [update 22:30 uur] De beheerder van de Italiaanse autosnelweg A10 waarlangs de cruciale brug in Genua instortte, is verantwoordelijk voor de ramp. Dit zei de Italiaanse premier Giuseppe Conte.

Volgens he...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 19:02

Noodtoestand afgekondigd in regio Genua

Noodtoestand afgekondigd in regio Genua

GENUA - De Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft de noodtoestand uitgeroepen in de regio Genua waar dinsdag een cruciale verkeersbrug instortte. Hij zei dat dit op verzoek van de plaatselijke autoriteiten te doen.

...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 18:55

Chauffeur Basko-vrachtwagen: 'Vrachtwagen in zijn achteruit en weg uit deze hel!'

Chauffeur Basko-vrachtwagen: 'Vrachtwagen in zijn achteruit en weg uit deze hel!'

GENUA - Onbedoeld werd een vrachtwagen hét beeld van de ramp in Genua waar dinsdagmiddag rond lunchtijd zo'n 200 meter van de Morandi brug instortte. De vrachtwagen staat er stil en verlaten met de ruitenwissers...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 17:25

Derde uit serie van vijf nieuwe DAF's afgeleverd bij Transportbedrijf J. De Groot & Zn

Derde uit serie van vijf nieuwe DAF's afgeleverd bij Transportbedrijf J. De Groot & Zn

SCHERMERHORN - Recentelijk is bij Transportbedrijf J. De Groot & Zn BV de derde uit een serie van vijf nieuwe DAF XF 480 FTG afgeleverd door Truckland Wognum.

Transportbedrijf J. De Groot & Zn B.V. bestaat al sind...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 16:31

Vredestein gaat voor originaliteit met speciale youngtimers-banden

Auto's van toen worden nog eens heel groot. Maar nu al wordt originaliteit tot in de kleinste puntjes des te meer gewaardeerd, meent Vredestein. De bandenfabrikant introduceert daarom speciale retrobanden voor youngtimers.

Aan de Reis: Laagwater houdt markt in greep

Het meeste werk ging ook deze week weer weg in blokvracht. Met het lage water nemen schepen weinig mee, maar is de prijs per ton in verband met de laagwatertoeslagen wel veel hoger. Het werkaanbod viel hier en daar wat tegen. Dat had ook te maken met de buitenlandse feestdag Maria Hemelvaart op 15 augustus. In de omgeving van Duisburg was weinig werk.

 • 15 Augustus 2018 om 14:50

Deventer wacht op 30 cm water (video)

Pas bij 122 cm +NAP en dan ook nog met een tijdelijke stremming voor het overige scheepvaartverkeer op de IJssel, wil de gemeente Deventer een poging doen de vijf schepen uit de haven vanachter de sluis te bevrijden. De vijf schippers moeten dus nog 30 cm wachten.

 • 15 Augustus 2018 om 14:14

Mercedes-AMG GLC 63 krijgt Brabus-behandeling

Door NU.nl/Autoweek

Het Duitse Brabus, dat zich specialiseert in het opvoeren en opwaarderen van producten van Daimler, heeft de Brabus-versie van de Mercedes-AMG GLC 63 gepresenteerd.

Vliegverkeer Schiphol hervat na storing

Vliegverkeer Schiphol hervat na storing

SCHIPHOL - [update 15:10 uur] Het vliegverkeer van en naar Schiphol heeft woensdagmiddag ongeveer een uur platgelegen door een storing bij de Luchtverkeersleiding. Eerst werd het vertrekkend verkeer weer opgestart. Korte t...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 13:34

Hoeveel pk voor nieuwe Ford Focus ST?

Nu de nieuwe Focus meteen vanaf zijn marktlancering in een veelvoud aan uitvoeringen beschikbaar is, kan Ford zich storten op de absolute smaakmakers. Dat is de RS natuurlijk in het bijzonder, maar ook de ST heeft een naam hoog te houden.

Eefde schut eind van de middag weer

Sluis Eefde, toegang tot de Twentekanalen, is sinds dinsdag 14 augustus 20.30 uur gestremd. Rijkswaterstaat meldde 15 augustus begin van de middag dat de sluis eind van de middag weer ging draaien.

 • 15 Augustus 2018 om 14:15

Alfa Romeo van legendarische bokser Muhammad Ali naar veiling

Door NU.nl

Veilinghuis Barret-Jackson zal eind september de Alfa Romeo Spider van bokskampioen Muhammad Ali veilen. De in 2016 overleden Amerikaan kocht de auto nieuw in 1976.

'Veel werk, weinig winst in transport en logistiek'

'Veel werk, weinig winst in transport en logistiek'

ZOETERMEER - Zestig procent van de bedrijven in transport en logistiek had in het tweede kwartaal van 2018 meer omzet dan een jaar eerder, maar slechts 41 procent meldt meer winst. Dat blijkt uit de TLN-Conjunctuurenquête...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 13:56

Vertrekkend vliegverkeer Schiphol weer opgestart na storing

Vertrekkend vliegverkeer Schiphol weer opgestart na storing

SCHIPHOL - [update 13:56 uur] Door een storing kunnen er geen vliegtuigen landen op Schiphol. Vertrekkend verkeer was ook korte tijd niet mogelijk, maar dat is intussen weer opgestart. Dat meldt Schiphol.

Het gaat om...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 13:34

Politie zoekt getuigen aanrijding fietsster en vrachtwagen in Breda

Politie zoekt getuigen aanrijding fietsster en vrachtwagen in Breda

BREDA - Het politieteam Verkeer is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsdag 14 augustus 2018 omstreeks 15.20 uur plaats vond op de kruising van de Terheijdenseweg/Crogtdijk en Nieuwe Kadijk in Breda. Ee...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 13:34

Rotterdamse havenbeveiligers overwegen acties

Rotterdamse havenbeveiligers overwegen acties

AMSTERDAM - De beveiligers in de Rotterdamse haven overwegen actie te gaan voeren om hun cao-eisen kracht bij te zetten. "We hebben heel veel aanmeldingen van beveiligers op de Maasvlakte. Hun actiebereidheid is heel ...

Lees meer

 • 15 Augustus 2018 om 13:29

Zeevrachtenmarkt: Verandering Amerikaanse invoerrechten op goederen uit China

Tot nu toe hadden de verhoogde invoerrechten op goederen uit China naar de Verenigde Staten nog niet veel invloed op de scheepvaart. Nu het aantal artikelen sterk wordt vergroot kan dat veranderen. Maar de Amerikaanse consument en bedrijven gaan het ook voelen en dat zal toch niet de bedoeling van de president zijn.

 • 15 Augustus 2018 om 13:45
โŒ