[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 21 Augustus 2019Vermaak

Deze films verschijnen deze week in de bioscoop

Door NU.nl/Lisanne Wieringa

Stiekem doen, obsessies en geheimen bewaren: dat zijn de overkoepelende thema's van de films die deze week in de bioscoop verschijnen. In An Affair begint een gymdocente een verhouding met haar leerling, in Working Woman verzwijgt een vrouw het seksueel wangedrag van haar baas en in Temblores is de hoofdpersoon heimelijk verliefd op een man.

Stallone vecht tegen ontvoerders in trailer Rambo: Last Blood

Door NU.nl/Bob Westland

Sylvester Stallone keert na elf jaar terug als actieheld John Rambo in Rambo: Last Blood. De inmiddels 73-jarige acteur vecht in de nog te verschijnen film tegen een groep ontvoerders.

Demi Lovato speelt rol in songfestivalcomedy van Netflix

Door NU.nl

Zangeres Demi Lovato gaat een bijrol spelen in de nieuwe Netflix-film Eurovision. Dat meldt Deadline woensdag.

Spider-Man verdwijnt mogelijk uit Marvel-filmuniversum

Door NU.nl

Spider-Man verdwijnt mogelijk uit het filmuniversum van Marvel. Onderhandelingen tussen Sony en Marvel zouden tot nu toe niets hebben opgeleverd, melden verschillende Amerikaanse media, waaronder IGN, woensdag.

Disney stelt Cruella de Vil-film met Emma Stone uit tot 2021

Door NU.nl/BuzzE

De release van de nieuwe Cruella de Vil-film is uitgesteld tot 2021. Dat heeft Disney dinsdag bekendgemaakt. De film, waarin Emma Stone de titelrol vertolkt, zou eigenlijk eind 2020 uitkomen.

Gisteren โ€” 20 Augustus 2019Vermaak

Warner Bros. kondigt nieuwe Matrix-film met Keanu Reeves aan

Door NU.nl

De voorzitter van Warner Bros., Toby Emmerich, heeft dinsdag aangekondigd dat er een nieuwe Matrix-film op komst is. Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss zullen in het vierde deel weer te zien zijn als respectievelijk Neo en Trinity.

Nieuwe James Bond-film heet No Time To Die

Door NU.nl

De naam van de nieuwe James Bond-film is bekendgemaakt. De film krijgt de titel No Time To Die. Dat is dinsdag bekendgemaakt op het officiële Twitter-account van James Bond.

Robert De Niro daagt werknemer die urenlang Friends keek onder werk

Door NU.nl

De productiemaatschappij van Robert De Niro heeft een oud-werknemer aangeklaagd. De vrouw zou onder werktijd onder meer urenlang de sitcom Friends hebben gekeken, meldt Newsweek dinsdag.

Bijna kale Kristen Stewart in nieuwe trailer Underwater

Door NU.nl

In de nieuwe trailer van de thriller Underwater is Kristen Stewart te zien met gemillimeterd haar. In Underwater speelt Stewart een marine bioloog die met haar team vast komt te zitten op de bodem van de oceaan.

Dirty God van Sacha Polak op shortlist bij European Film Awards

Door NU.nl

De film Dirty God van Sacha Polak is een van de kanshebbers bij de European Film Awards, die op 7 december worden uitgereikt in Berlijn.

Ook Tracy Morgan in Eddie Murphy's Coming 2 America

Door NU.nl

Tracy Morgan zal de cast van Coming 2 America aanvullen. De komiek voegt zich bij onder anderen Eddie Murphy, Wesley Snipes en Arsenio Hall, meldt The Hollywood Reporter maandag.

OuderVermaak

Jennifer Aniston speelt presentatrice in trailer The Morning Show

Door NU.nl

Jennifer Aniston, Reese Whitherspoon en Steve Carell vertolken de hoofdrollen in The Morning Show, een televisieserie die in de herfst zal worden uitgezonden op de nieuwe streamingdienst van Apple. The Morning Show gaat over een ochtendshow in Amerika.

Rami Malek stopte cv bij afhaalmaaltijden van restaurant in Hollywood

Door NU.nl

Toen Rami Malek in zijn twintiger jaren in een restaurant in Hollywood werkte, stopte hij regelmatig zijn cv bij de afhaalmaaltijden van mensen uit de filmindustrie.

Streamingdienst Disney vanaf 12 november in Nederland

Door NU.nl

De nieuwe streamingdienst van Disney wordt op 12 november gelanceerd in Nederland.

Oud-politicus Fred Teeven heeft rol in horrorfilm House of No Limits

Door NU.nl

Fred Teeven gaat aan de slag als acteur. De oud-politicus, die tegenwoordig werkt als buschauffeur, is te zien in de Nederlandse horrorfilm House of No Limits.

Einde van Game of Thrones was 'bevrijdend' voor George R.R. Martin

Door NU.nl

Het einde van de televisieserie Game of Thrones voelde als een bevrijding voor George R.R. Martin. Hij is de schrijver van de fantasyboeken A Song of Ice and Fire, waar de populaire HBO-serie op gebaseerd was.

Variety bekroont film Halina Reijn en Carice van Houten

Door NU.nl
Instinct, het regiedebuut van Halina Reijn, heeft op het filmfestival van Locarno de Variety Piazza Grande Award gewonnen. Dat maakte de distributeur zaterdag bekend.

The Dutch Giant: 'Marvel hanteert zwarte lijst na contractbreuk'

Door NU.nl

Olivier Richters, beter bekend als The Dutch Giant, komt op een zwarte lijst terecht als hij uit de school zou klappen over de Marvel-film Black Widow, zegt hij in Jinek.

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

Door NU.nl

Met deze week onder meer een nieuw seizoen van Mindhunter, onvervalst jeugdsentiment met de Smurfen en een van de meest baanbrekende horrorfilms aller tijden.

Belofte van Pisa-acteur wil dat vrienden film ook leuk vinden

Door NU.nl

Acteur Shahine El-Hamus speelt de hoofdrol in de boekverfilming De belofte van Pisa. Omdat hij wilde dat zijn vrienden de film ook waarderen, herschreef hij de teksten enigszins, zegt hij in Het Parool.

โŒ