[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 11 December 2018Vermaak

Jennifer Lopez en Will Smith overwogen ook remake A Star Is Born

Door NU.nl

Jennifer Lopez en Will Smith waren ook van plan om een remake van A Star Is Born te maken. Momenteel draait een nieuwe versie met Lady Gaga en Bradley Cooper in de bioscopen.

Minister Ollongren vond series van Nederlandse bodem niet goed genoeg

Door NU.nl

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is liefhebber van Klem. Volgens haar markeert de misdaadserie van BNNVARA een omslagpunt op het gebied van Nederlandse series.

Gisteren β€” 10 December 2018Vermaak

Rechter buigt zich over miljoenenaanklacht van Walking Dead-maker

Door BuzzE/NU.nl

De medebedenker van hitserie The Walking Dead, Frank Darabont, start een juridisch proces tegen zender AMC. Hij eist een schadevergoeding van 280 miljoen dollar (ruim 246 miljoen euro) omdat hij niet het bedrag zou krijgen waar hij als medebedenker recht op heeft.

Ellen Pompeo: 'Patrick Dempsey niet gesproken na vertrek Grey's Anatomy'

Door NU.nl

Ellen Pompeo, die elf jaar de vaste tegenspeler was van Patrick Dempsey in de ziekenhuisserie Grey's Anatomy, heeft na zijn vertrek uit de serie in 2015 niet meer met hem gesproken.

Theo Maassen speelt bankdirecteur in nieuwe jeugdserie VPRO

Door BuzzE/NU.nl

Theo Maassen en Anniek Pheiffer krijgen een rol in de nieuwe jeugdserie Zeven kleine criminelen die vanaf zondag 17 maart te zien is op NPO Zapp. De VPRO maakte maandag de cast bekend.

Netflix komt voor het eerst met originele Afrikaanse serie

Door NU.nl

Netflix heeft aangekondigd in Afrika een spionageserie te gaan maken. Het is de eerste keer dat de streaminggigant met eigen materiaal uit dat continent komt.

Family Guy brengt ode aan overleden Carrie Fisher

Door NU.nl

Bijna twee jaar na haar dood heeft Carrie Fisher een eigen grafrede gekregen in de animatieserie Family Guy. De Star Wars-actrice sprak sinds 2005 de stem in van Angela, de baas van hoofdpersoon Peter Griffin.

OuderVermaak

Sandra Oh voelde zich sterk toen ze stopte met Grey's Anatomy

Door NU.nl/Maartje Willems

Actrice Sandra Oh gaf haar rol in de successerie Grey's Anatomy na tien jaar op, en die keuze heeft haar goed gedaan. "Ik was niet onzeker over die keuze, het maakte me juist heel sterk."

Hobbit-regisseur Peter Jackson laat teugels vieren in nieuwe film

Door NU.nl/Fabian Melchers

De plannen lagen er al tien jaar geleden. Nadat Peter Jacksons Lord of the Rings-trilogie en King Kong bij elkaar twintig Oscars en drieënhalf miljard dollar opleverden, zocht de Nieuw-Zeelandse regisseur naar een nieuwe fantasiewereld om met zijn kenmerkende oog voor detail en spektakel te verfilmen. Hij kocht de rechten van de futuristische avonturenreeks Mortal Engines, waarin een rijdende monsterstad zich voedt met kleine dorpjes. Het eindresultaat draait nu in de bioscoop.

Nieuwe Tijden-actrice DΓ©sirΓ©e Viola (26) overleden

Door NU.nl

De Belgische actrice Désirée Viola is vrijdag op 26-jarige leeftijd overleden. Dat is zaterdag door haar vader en werkgevers bekendgemaakt.

Sandra Oh: 'Meer sterke vrouwen betrokken bij series dan films'

Door NU.nl

Volgens Sandra Oh, die bekend werd van haar rol in Grey's Anatomy, tref je meer sterke vrouwen aan bij series dan bij films.

'Ed Sheeran speelt stormtrooper in nieuwste Star Wars-film'

Door NU.nl

Zanger Ed Sheeran heeft een cameo in de nieuwste Star Wars-film die eind volgend jaar uitkomt. Sheeran speelt een zogeheten stormtrooper.

Rifka Lodeizen speelt Astrid Holleeder in serie Judas

Door NU.nl

Actrice Rifka Lodeizen is vanaf zondag 6 januari als Astrid Holleeder te zien in de zesdelige Videoland-serie Judas, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller.

Trailer onthult dat nieuwe Avengers-film Endgame heet

Door BuzzE

De nieuwe Avengers-film heet Endgame. Dat blijkt uit de trailer die vrijdagmiddag om exact 14.00 uur werd vrijgegeven via sociale media.

Team Nieuwe Wildernis maakt film over ratten

Door BuzzE

Het team dat eerder De Nieuwe Wildernis maakte, werkt nu aan een documentaire over ratten. Producent Ignas van Schaick heeft vrijdag een primeur van het radioprogramma De Nieuws BV bevestigd.

Regisseur Jon Karthaus werkt aan nieuwe Costa!-film

Door BuzzE/NU.nl

Regisseur en scenarist Jon Karthaus werkt aan een nieuwe Costa!-film, zo heeft producent NL Film vrijdag bekendgemaakt.

Frank Lammers en DaniΓ«l Boissevain op Avond van de Filmmuziek

Door BuzzE/NU.nl

Daniël Boissevain en Frank Lammers zijn toegevoegd aan de line-up voor de vijfde editie van de Avond van de Filmmuziek.

Angela Schijf 'elke keer verbaasd' bij aankondiging nieuw seizoen Flikken

Door NU.nl/Sjan Verhoeven

Angela Schijf is elke keer weer verrast als ze hoort dat Flikken Maastricht er een seizoen bij krijgt. Vrijdag begint de dertiende reeks van de populaire serie, waarin Schijf in de huid kruipt van rechercheur Eva van Dongen.

Kevin Hart trekt zich terug als presentator Oscars om 'homofobe' tweets

Door NU.nl

Komiek Kevin Hart heeft zich teruggetrokken als presentator van de Oscars van 2019 nadat er ophef is ontstaan over tweets en opmerkingen van een aantal jaar geleden.

'Richard Gere speelt rol in nieuwe miniserie van Apple'

Door NU.nl

Richard Gere zou een hoofdrol gaan spelen in een nieuwe door Apple geproduceerde dramaserie. De nog naamloze serie gaat over twee Amerikaanse veteranen die elkaar vinden in hun wrok tegen "egoïstische millennials" en hun verdriet om een liefde van lang geleden.

❌