[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderVermaak

Protest Sesamstraatmakers tegen slogan van film met vloekende poppen

Door NU.nl

De makers van de Amerikaanse versie van het kinderprogramma Sesamstraat hebben STX Productions aangeklaagd, de distributeur van de filmkomedie The Happytime Murders. In de film zijn Muppet-achtige poppen te zien, die onder meer vloeken, moorden en seks hebben.

Dagboeken overleden acteur Alan Rickman te koop voor miljoen euro

Door NU.nl

Dagboeken, persoonlijke brieven en filmscripts die zijn geschreven of ontvangen door de in 2016 overleden acteur Alan Rickman, zijn te koop gezet. Voor zo'n miljoen euro kunnen de documenten gekocht worden.

Facebook eist dat trailer Nederlandse film Redbad verwijderd wordt

Door BuzzE

Facebook heeft de makers van de nieuwe Nederlandse film Redbad gevraagd de trailer van de film te verwijderen. Ook weigert het bedrijf het promotiefilmpje van het historische epos, dat eind juni in première gaat, onder de aandacht van gebruikers te brengen. 

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Door Superguide

Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het was een behoorlijk rustig weekje, maar er is genoeg nieuws om af en toe de tuin voor uit te komen.  

Morgan Freeman 'kapot' van aantijgingen seksuele intimidatie

Door NU.nl

Morgan Freeman, die afgelopen week door meerdere vrouwen werd beschuldigd van seksuele intimidatie, heeft een tweede, uitgebreidere reactie gegeven op de aantijgingen aan zijn adres.

Rose McGowan had vervolging Weinstein voor verkrachting nooit verwacht

Door NU.nl

Rose McGowan had niet verwacht dat Harvey Weinstein ooit zou worden aangeklaagd voor verkrachting. De actrice is een van de sleutelfiguren in de misbruikzaak rond de filmproducent en de daarop geïnspireerde #MeToo-beweging.

Ian McKellen (79) wil nog lang niet met pensioen

Door NU.nl

Acteur Ian McKellen, die onder meer in The Da Vinci Code en The Lord of the Rings speelde, denkt nog niet aan zijn pensioen. Hij begrijpt niet wat hij dan thuis moet gaan doen.

Harvey Weinstein aangeklaagd voor verkrachting, op borgtocht vrij

Door NU.nl

Harvey Weinstein is vrijdag formeel aangeklaagd voor verkrachting en andere seksuele misdrijven. De filmproducent heeft zichzelf vrijdag aangegeven bij de politie van New York.

Opnames nieuwe James Bond beginnen in december

Door NU.nl

De opnames van de 25ste James Bond film, die nog geen titel heeft, beginnen op 3 december in de Pinewood Studios in Engeland. Het is de bedoeling dat de film op 25 oktober 2019 in première gaat in Groot-Brittannië.

Deze films draaien vanaf nu in de bioscoop

Door NU.nl

Elke week draaien er nieuwe films in de bioscopen. Deze week zijn dat onder meer de actiefilm A Prayer Before Dawn, de romantische komedie Overboard en de documentaire De Fietser. Een overzicht van films die vanaf nu in de Nederlandse zalen te zien zijn.

Promotie Arrested Development gaat niet door na beschuldigingen over Tambor

Door BuzzE

Het bezoek dat de cast van Arrested Development aan Londen zou brengen om de serie te promoten, is afgezegd. 

Buzzfeed maakt documentaire over vermeend misbruik door R. Kelly

Door BuzzE

Het vermeende misbruik door R. Kelly is het onderwerp van een nieuwe documentaire over de zanger. De film wordt gemaakt door Buzzfeed, dat eerder dit jaar het verhaal publiceerde over de 'sekssekte' die hij zou hebben opgebouwd.

'Film rond Star Wars-personage Boba Fett in de maak'

Door BuzzE

Star Wars-personage Boba Fett zou zijn eigen film krijgen. Al jaren wordt er gepraat over een film rond het karakter.

Ziekenhuisserie Code Black stopt na drie seizoenen

Door BuzzE

Het huidige, derde seizoen is het laatste van Code Black. Michael Seitzman, de bedenker van de show, liet woensdag op Twitter weten dat de stekker uit de ziekenhuisserie is getrokken.

'Van verkrachting beschuldigde Harvey Weinstein geeft zichzelf vrijdag aan'

Door NU.nl

Harvey Weinstein, de filmproducent die door tientallen vrouwen wordt beschuldigd van verkrachting, aanranding en seksuele intimidatie, zou zichzelf vrijdag aangeven bij de politie van New York.

Beau van Erven Dorens schrijft en speelt in hockeydramaserie voor RTL

Door BuzzE/NU.nl

Beau van Erven Dorens maakt voor RTL een nieuwe dramaserie over het hockeymilieu. Hockeyvaders wordt deels geïnspireerd op zijn eigen ervaringen, zo maakte RTL donderdag bekend. 

Morgan Freeman door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie

Door NU.nl

Meerdere vrouwen beschuldigen de Oscarwinnende acteur Morgan Freeman (80) van ongepast gedrag en seksuele intimidatie. 

International Film Festival Rotterdam krijgt dag rond filmmuziek

Door BuzzE

Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) organiseert een dag rond filmmuziek. Vanaf de volgende editie in 2019 werkt het festival hiervoor samen met Buma Cultuur.

Recensieoverzicht: 'Meerdere redenen om Solo teleurstelling te noemen'

Door NU.nl

Nadat regisseurs Phil Lord en Chris Miller werden weggestuurd van de set van de nieuwe Star Wars-film Solo, die sinds deze week in de Nederlandse bioscopen te zien is, mocht Ron Howard de klus afmaken. Hoe is hem dat vergaan? NU.nl zette een aantal recensies op een rijtje.

John Malkovich speelt Hercule Poirot in nieuwe serie

Door NU.nl

John Malkovich vertolkt in een nieuwe serie de rol van Hercule Poirot, de Waalse detective uit de boeken van de Britse misdaadschrijfster Agatha Christie.

โŒ