[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 7 April 2020Vermaak

Ilse Warringa schrijft 's nachts aan script Luizenmoeder-film

Door NU.nl

Ilse Warringa schrijft 's nachts aan het script voor de Luizenmoeder-film, vertelde ze maandag in Troost TV. Hierdoor kan de actrice, die Juf Ank speelde in de Luizenmoeder-serie, overdag voor haar kinderen zorgen en haar in de zorg werkzame man steunen tijdens de coronacrisis.

Toneelversie tv-serie Fleabag online, opbrengst naar coronabestrijding

Door NU.nl

Phoebe Waller-Bridge stelt het toneelstuk Fleabag, waarop de prijswinnende televisieserie is gebaseerd, beschikbaar als betaalde stream via Amazon Prime. De opbrengst gaat naar de bestrijding van het coronavirus, meldt Variety maandag.

Releasedatum roman Jim Carrey uitgesteld tot oktober om coronavirus

Door NU.nl

De boekuitgever van Jim Carrey stelt de releasedatum van diens roman Memoirs and Misinformation uit tot 6 oktober vanwege de coronacrisis, meldt The Hollywood Reporter maandag. Het boek van de acteur en komiek zou oorspronkelijk verschijnen op 5 mei.

Gisteren β€” 6 April 2020Vermaak

Voormalig bondgirl Honor Blackman op 94-jarige leeftijd overleden

Door NU.nl

Honor Blackman, vooral bekend van haar rol als Pussy Galore in de James Bond-film Goldfinger, is op 94-jarige leeftijd overleden. De actrice is thuis in het bijzijn van familie overleden, meldt The Guardian maandag.

Producenten Amerikaanse versie The Office werken aan coronasitcom

Door NU.nl

Het coronavirus heeft een grote invloed op het werkende leven. De uitvoerend producenten van de Amerikaanse versie van The Office spelen hierop in en werken aan een sitcom, meldt Deadline maandag.

Rick and Morty-schrijver Jeff Loveness maakt script voor Ant-Man 3

Door NU.nl

Jeff Loveness is aangetrokken om het script te schrijven voor het derde deel van de superheldenfilm Ant-Man, meldt Empire. Loveness is bekend van zijn script voor de animatieserie Rick and Morty.

OuderVermaak

Video | 'Ron Swanson' uit Parks and Recreation vertelt over grootste rol

Door NU.nl

Acteur Nick Offerman is vooral bekend geworden als Ron Swanson in de Amerikaanse comedyserie Parks and Recreation. In een interview met GQ vertelt hij hoe het personage tot stand kwam.

Actrice Claire Danes 'snapt' mensen die Homeland racistisch vinden

Door NU.nl

Actrice Claire Danes, die de hoofdrol speelt in de serie Homeland, heeft in The Guardian gereageerd op de kritiek van sommige mensen dat de serie racistisch zou zijn. Ze snapt die mening en geeft toe dat dit altijd een valkuil voor Homeland was.

BN'ers geven tv-tips in quarantainetijd: 'Tiger King is de bom'

Door Michiel Vos en Danja Koeleman

Nu het duidelijk is dat we voorlopig nog veel tijd thuis zullen doorbrengen, maken Netflix, Videoland en de rest van de streamingdiensten weer overuren. NU.nl vraagt bekende Nederlanders naar hun favoriete titels, voor als je even niet meer weet wat je moet kijken.

Film Artemis Fowl slaat bioscoop over, verschijnt direct op Disney+

Door NU.nl

De Disney-film Artemis Fowl zal voor het eerst te zien zijn op streamingdienst Disney+, in plaats van in de bioscoop. Dit komt doordat de maatregelen omtrent het coronavirus ervoor hebben gezorgd dat bioscopen wereldwijd dicht zijn.

Vervolgen op Top Gun en A Quiet Place krijgen nieuwe releasedata

Door NU.nl

Filmstudio Paramount heeft nieuwe Amerikaanse releasedata voor zijn uitgestelde films bekendgemaakt. De vervolgen op horrorfilm A Quiet Place en actieklassieker Top Gun verschijnen nu in respectievelijk september en december. Dat meldt The Hollywood Reporter donderdag.

Makers comedyserie Rundfunk voorzien afleveringen van commentaar

Door NU.nl

Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde, de makers van de absurdistische serie Rundfunk, hebben alle gemaakte afleveringen voorzien van audio- en videocommentaar.

Makers Klem komen met nieuwe, vierdelige miniserie voor BNNVARA

Door NU.nl

Scenarist Frank Ketelaar en producent Robert Kievit, makers van de succesvolle dramaserie Klem, werken aan een vierdelige miniserie voor BNNVARA. Dat bevestigt de omroep aan NU.nl.

The Weeknd verschijnt in American Dad en schrijft zelf mee aan aflevering

Door NU.nl

The Weeknd heeft een aflevering van de animatieserie American Dad geschreven en speelt er zelf ook een rol in. Het resultaat is op maandag 4 mei te zien, maakt de zanger vrijdag bekend via Instagram.

Veelbesproken Roman Polanski-film krijgt online première door coronacrisis

Door NU.nl

Het historische drama J'accuse van regisseur Roman Polanski verschijnt 16 april op de streamingdienst Picl, maakt distributeur Cinéart donderdag bekend. De film zou oorspronkelijk op die datum in de bioscoop zijn verschenen.

Dexter-acteur Michael C. Hall brengt debuut-EP uit met driemansformatie

Door NU.nl

Acteur Michael C. Hall heeft donderdag de EP Princess Goes to the Butterfly Museum uitgebracht met zijn band die dezelfde naam draagt als de EP. Er staan zes nummers op de plaat die negentien minuten lang is.

Tweede Minions-film wordt een jaar uitgesteld door coronavirus

Door NU.nl

Het uitbrengen van de animatiefilm Minions: The Rise of Gru wordt met een jaar uitgesteld. Het vervolg op Minions uit 2015 zou eigenlijk op 3 juli 2020 uitkomen, maar dit wordt verplaatst naar 2 juli 2021, meldt Variety woensdag.

Noortje Herlaar toegevoegd aan cast van derde Soof-film

Door NU.nl

Noortje Herlaar gaat een rol spelen in het derde deel van de Soof-filmreeks. De actrice neemt de rol van een dokter op zich in de film die eind dit jaar moet verschijnen, meldt Dutch FilmWorks.

❌