[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Januari 2018Vermaak

Police Academy-regisseur Hugh Wilson overleden

Door BuzzE

De Amerikaanse filmregisseur Hugh Wilson is op 74-jarige leeftijd overleden, zo melden Amerikaanse media. Wilson overleed na een kort ziekbed.

Gisteren β€” 16 Januari 2018Vermaak

Nederlandse Yootha Wong-Loi-Sing krijgt vaste rol in Amerikaanse serie

Door BuzzE/NU.nl

De Nederlandse actrice Yootha Wong-Loi-Sing heeft een grote rol bemachtigd in Love is, een nieuwe serie van OWN, het kanaal van Oprah Winfrey. 

Matt Damon biedt excuses aan voor uitspraken wangedrag in Hollywood

Door NU.nl

Matt Damon heeft zijn excuses aangeboden voor de omstreden uitspraken die hij heeft gedaan over seksueel wangedrag in de filmwereld.

Holland Animation Film Festival gaat in 2018 niet door

Door BuzzE

Het Holland Animation Film Festival (HAFF) gaat dit jaar niet door. 

Peter Faber was vroeger 'bang' voor taal

Door NU.nl

Acteur Peter Faber (74) moest toen hij jong was niets van taal hebben.

Maartje van de Wetering en Mingus Dagelet in laatste seizoen Dokter Deen

Door NU.nl

Maartje van de Wetering en Mingus Dagelet spelen mee in het vierde seizoen van de Omroep MAX-serie Dokter Deen.

Keira Knightley speelt liever rollen in films die zich afspelen in het verleden

Door NU.nl

Keira Knightley (32) verkiest rollen in historische films boven het spelen van personages in films die zijn gesitueerd in de huidige tijd.

Acteur TimothΓ©e Chalamet doneert salaris uit Woody Allen-film

Door BuzzE

Timothée Chalamet, die favoriet is bij de komende Oscar-uitreiking, geeft zijn salaris dat hij verdiende aan de volgende film van Woody Allen weg aan goede doelen.

Super Bowl live te volgen in aantal PathΓ©-bioscopen

Door BuzzE

De Super Bowl, de finale van het American footballseizoen, is in de nacht van zondag 4 op maandag 5 februari te zien in een aantal zalen van Pathé.

Nederlands meldpunt voor ongewenste omgangsvormen acteurs en actrices

Door BuzzE

Acteurs en actrices die het slachtoffer zijn van seksuele intimidatie kunnen binnenkort aankloppen bij een onafhankelijk en overkoepelend meldpunt voor ongewenste omgangsvormen. Voor het meldpunt hebben de podiumkunsten-, film- en televisiesector de handen ineengeslagen.

Actrice Sharon Stone ook slachtoffer van seksueel wangedrag

Door NU.nl

Sharon Stone heeft in haar carrière "van alles" meegemaakt als het gaat om misbruik van de machtspositie door mannen. De actrice suggereert in een interview met CBS Sunday Morning dat ze vaker last heeft gehad van seksueel wangedrag.

Regisseur Frans Weisz vond werken met zoon GΓ©za 'levensgevaarlijk'

Door BuzzE

Frans Weisz voelde zich kwetsbaar door zijn eigen zoon te regisseren in de verfilming van Het Leven is Vurrukkulluk. Géza Weisz speelt een van de hoofdrollen in de verfilming van het succesvolle boek dat Remco Campert 55 jaar geleden schreef.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen best bekeken serie sinds 2011

Door BuzzE

Het eerste seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen was een groot succes. Er keken per aflevering gemiddeld 2.374.000 mensen naar de twaalfdelige serie, die daarmee de best bekeken Nederlandse serie sinds 2011 is, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

OuderVermaak

Relatie prins Harry en Meghan wordt verfilmd

Door BuzzE/NU.nl

Het Amerikaanse netwerk Lifetime gaat een televisiefilm maken over de relatie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle. 

Boek Isa Hoes over Antonie Kamerling wordt verfilmd

Door NU.nl/BuzzE
Toen ik je zag, het boek van Isa Hoes over haar tijd met Antonie Kamerling, zal worden verfilmd. Ben Verborg (Het Meisje met het rode Haar) zal de film regisseren.

Wahlberg doneert omstreden salaris aan fonds voor slachtoffers misbruik

Door BuzzE

Acteur Mark Wahlberg doneert 1,5 miljoen dollar (circa 1,2 miljoen euro) aan de Time's Up-beweging, die slachtoffers van seksueel misbruik helpt. Het betreft het omstreden geldbedrag dat hij ontving voor de reshoots van de film All The Money in the World

Michelle Williams blij met donatie Mark Wahlberg

Door BuzzE

Actrice Michelle Williams heeft positief gereageerd op de donatie van Mark Wahlberg van 1,5 miljoen dollar (circa 1,2 miljoen euro) aan de Time's Up-beweging. De acteur maakte zondag bekend dat hij het geld dat hij kreeg voor zijn rol in de film All The Money in the World in zijn geheel overmaakt voor hulp aan slachtoffers van seksueel misbruik.

Deze series zijn het kijken waard volgens kenners

Door NU.nl

Het bingewatchen van series wordt steeds normaler en het aanbod van series steeds groter, maar welke zijn nou de moeite waard? NU.nl vroeg een aantal kenners naar hun favorieten voor het komende jaar. 

The Walking Dead krijgt negende seizoen

Door NU.nl
The Walking Dead komt eind 2018 met een nieuw, negende seizoen. Ook wordt de serie straks niet meer gemaakt door Scott M. Gimple, maar door Angela Kang.

Netflix stopt met Lady Dynamite na twee seizoenen

Door NU.nl

Streamingdienst Netflix gaat geen nieuwe afleveringen maken van de serie Lady Dynamite.

❌