[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 20 November 2017Vermaak

'Lizzy Caplan speelt vrouwelijke hoofdrol in Gambit'

Door NU.nl

Lizzy Caplan gaat de vrouwelijke hoofdrol in de superheldenfilm Gambit spelen. De film is een spin-off van de populaire X-Men-filmreeks.

Actrice en zangeres Della Reese (86) overleden

Door NU.nl

De actrice en zangeres Della Reese is op 86-jarige leeftijd overleden. Reese vergaarde grote bekendheid met haar rol in de Amerikaanse dramaserie Touched by an Angel.

Gijs Scholten van Aschat speelt rol in De Dirigent

Door BuzzE

Acteur Gijs Scholten van Aschat gaat de rol van de beroemde dirigent Willem Mengelberg vertolken in de nieuwe Nederlandse film De Dirigent.

Filmmaker Frans Zwartjes (90) overleden

Door ANP

Filmmaker Frans Zwartjes is op 90-jarige leeftijd overleden. Hij stierf zaterdag in Den Haag.

Paddington-makers verfilmen kinderboeken The Magic Faraway Tree

Door NU.nl

De makers van de live action-films over beertje Paddington gaan aan de slag met een ander bekend kinderboek. The Magic Faraway Tree wordt door de scenarioschrijvers herschreven voor een film.

The Cosby Show-acteur Earle Hyman overleden

Door NU.nl

Earle Hyman is overleden. De acteur, die bekendheid verwierf als opa Russell Huxtable in The Cosby Show, is 91 jaar oud geworden.

Acteur Jeffrey Tambor verlaat serie na beschuldigingen seksuele intimidatie

Door BuzzE

Jeffrey Tambor heeft zijn vertrek bij de Amazon-serie Transparent aangekondigd, nadat twee vrouwen hem van seksueel ontoelaatbaar gedrag beschuldigden. 

Gisteren β€” 19 November 2017Vermaak

LGBT-films en -tentoonstellingen niet meer welkom in Ankara

Door ANP

In de Turkse hoofdstad Ankara worden LGBT-films en tentoonstellingen verboden. Het publiek zou er in toenemende mate aanstoot aan nemen. 

OuderVermaak

Deze films en series verschenen afgelopen week op Netflix

Door Superguide

Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd op Netflix. In samenwerking met Superguide plaatst NU.nl een overzicht van films en series die afgelopen week op de streamingdienst verschenen.

Eye eert Finse regisseur Aki KaurismΓ€ki met voorstelling van beste films

Door BuzzE

Filmmuseum Eye en distributeur Cinemien eren in december en januari de Finse regisseur Aki Kaurismäki. Tussen 6 en 23 december zijn in Eye de beste tien films van de "chroniqueur van Finse melancholie" in Eye te zien.

Johnny Kraaijkamp spreekt twee stemmen in voor Disneyfilm Coco

Door BuzzE

Johnny Kraaijkamp, Anne-Marie Jung en Hero Muller zijn toegevoegd aan de stemmencast van de Nederlandstalige versie van de nieuwe Disneyfilm Coco.

Herman Brood-film maakt kans op prijs in Amerika

Door BuzzE

De film Unknown Brood van de Nederlandse regisseur Dennis Alink maakt kans op twee LA Film Awards.

Televisieserie Nashville stopt na zesde seizoen

Door BuzzE

Het zesde seizoen van Nashville wordt ook het laatste seizoen van de serie. De reeks start op 4 januari op CMT, liet de zender vrijdag weten.

Derde seizoen voor Hollands Hoop aangekondigd

Door BuzzE

BNNVARA en NTR gaan verder met Hollands Hoop. De dramaserie krijgt een derde seizoen. Het nieuwe seizoen wordt volgend jaar opgenomen.

'The Get Down-acteur Justice Smith speelt hoofdrol in PokΓ©mon-film'

Door NU.nl

Justice Smith heeft een hoofdrol in de eerste live-action Pokémon-film. De acteur, bekend uit de Netflix-serie The Get Down, zou onlangs getekend hebben.

Game of Thrones-actrice Lena Headey zegt Dutch Comic Con in Utrecht af

Door BuzzE/NU.nl

Lena Headey komt komend weekeinde niet naar de wintereditie van de Dutch Comic Con in de Jaarbeurs in Utrecht. De Britse actrice heeft filmverplichtingen en is daarom verhinderd. 

George Clooney gaat rol spelen in serie Catch-22

Door BuzzE

Voor het eerst sinds zijn grote doorbraak als Dr. Doug Ross in de ziekenhuis-serie E.R. in 1994, maakt George Clooney zijn rentree op televisie. De Oscarwinnaar gaat de serie Catch-22 regisseren en speelt er een rol in. Naast Clooney regisseert ook Grant Heslov een aantal afleveringen.

Kemna had naar eigen zeggen moeten weten van gedrag Job Gosschalk

Door NU.nl

Kemna Casting wist pas van het grensoverschrijdende gedrag van Job Gosschalk op het moment dat de producent en regisseur zelf met een verklaring naar buiten kwam.

One Tree Hill-bedenker Mark Schwahn ook door cast The Royals beschuldigd

Door BuzzE

Een groep van 25 actrices en vrouwelijke crewleden van de E!-serie The Royals beschuldigt uitvoerend producent Mark Schwahn van herhaalde ongewenste seksuele intimidatie op de set. 

'Sylvester Stallone dwong minderjarig meisje tot trio in jaren tachtig'

Door NU.nl

Sylvester Stallone heeft in de jaren tachtig een 16-jarig meisje gedwongen tot een trio met hem en zijn bodyguard. De destijds 40-jarige acteur was in die tijd bezig met opnamen voor een film in Los Angeles. 

❌