[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 September 2017TV & Showbizz

Kylie Jenner (20) zwanger van eerste kind

Realityster Kylie Jenner is zwanger, meldt People. De vader is de 25-jarige rapper Travis Scott. Jenner en Scott begonnen eerder dit jaar met daten, nadat Jenner en rapper Tyga uit elkaar waren gegaan in april. Volgens ingewijden is het halfzusje van Kim Kardashian dolblij.

  • 23 September 2017 om 01:11

Aaron Carter neemt intrek in afkickkliniek

Aaron Carter heeft professionele hulp gezocht om af te rekenen met zijn verslavingen. De 29-jarige zanger nam vrijdag zijn intrek in een afkickkliniek, nadat de politie donderdag met spoed naar zijn huis ging na een alarmerend telefoontje.

'Intense' dag voor Nick & Simon

Nick Schilder en Simon Keizer hebben een heftige dag achter de rug. Het zevende album van het Volendamse duo, Aangenaam, verscheen vrijdag en dat blijft bijzonder voor de mannen.

Gisteren โ€” 22 September 2017TV & Showbizz

'Kylie Jenner verwacht eerste kind'

Kylie Jenner is in verwachting van haar eerste kind. Dat meldt TMZ op basis van ingewijden. Kylie en haar vriend Travis Scott zouden familie en vrienden al op de hoogte hebben gebracht van het blije nieuws.

Johan Derksen fileert eigen werkgever RTL: Het is gewoon slecht

Johan Derksen heeft vanavond in Voetbal Inside keihard uitgehaald naar zijn eigen werkgever RTL. Hij heeft de column van Angela de Jong op deze site gelezen, waarin zij de huidige gang van zaken bij RTL 4 bekritiseerde. De voetbalanalist noemde onder meer zenderbaas Erland Galjaard 'kinderachtig' en de programmering van de zender 'gewoon slecht'.

  • 22 September 2017 om 22:14

Ook Frank Zappa als hologram op tournee

Frank Zappa overleed in de jaren negentig, maar volgend jaar is de artiest weer op een podium te bewonderen. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in hologrammen gaat een hologram van de excentrieke muzikant maken. Samen met oude bandleden gaat die op tournee.

'Plagiaat Formation is gerechtvaardigd'

Beyoncé heeft inderdaad de stem van een overleden rapper uit New Orleans verwerkt in haar hit Formation, maar dat was “redelijk en gerechtvaardigd”. Dat stellen advocaten van de zangeres, die vrijdag reageerden op de in februari geuite plagiaatbeschuldiging.

Tulipani opent Nederlands filmfestival

Gisteravond werd het Nederlands filmfestival officieel afgetrapt met de premiere van Tulipani: Liefde, Eer en een Fiets. Een romantisch sprookje waarin Gijs Naber het geluk zoekt in Italië.

Brace: Blessure was schuld Soundos

Shelly Sterk legt voor RTL Boulevard mede Expeditie Robinsonlid Brace een aantal pittige stellingen voor. En de rapper houdt zich niet in tijdens het geven van de antwoorden. Zo vertelt hij dat zijn blessure wel degelijk door Soundos veroorzaakt werd...

Tulipani opent Nederlands filmsfestival

Gisteravond werd het Nederlands filmfestival officieel afgetrapt met de
premiere van Tulipani: Liefde, Eer en een Fiets. Een romantisch sprookje
waarin Gijs Naber het geluk zoekt in Italië.

J.Lo krijgt geen contact met familie

Jennifer Lopez heeft geen idee hoe het met haar familieleden op Puerto Rico gaat. De zangeres en actrice zei in een video op Instagram dat het haar nog steeds niet gelukt is contact op te nemen met haar naasten op het eiland dat werd getroffen door de orkanen Irma en Maria.

Zeldzame opname The Beatles op eBay

Op eBay is een zeldzame opname van The Beatles ter veiling aangeboden. Het gaat om een demo van de song What Goes On. Het lied staat op Rubber Soul, een album dat in 1965 uitkwam. Maar de demo is uit 1963.

Ed Sheeran pakt streamingrecord af van Drake

Ed Sheeran heeft het record van meest gestreamde song in handen. Met Shape of You heeft hij One Dance van de Canadese rapper Drake afgetroefd, blijkt uit nieuwe cijfers van Spotify.

Brace heeft 'nog beetje last' van blessure

Het is al weken geleden dat hij tijdens een proef van Expeditie Robinson zijn achillespees scheurde, maar Brace is nog steeds niet helemaal de oude. “Ik heb nog een beetje last”, vertelde de zanger, die inmiddels weer “stoer” loopt zonder krukken, in RTL Boulevard.

Brace: Soundos' schuld dat ik mijn achillespees scheur

Het is al weken geleden dat hij tijdens een proef van Expeditie Robinson zijn achillespees scheurde, maar Brace is nog steeds niet helemaal de oude. ,,Ik heb nog een beetje last", vertelde de zanger, die inmiddels weer 'stoer' loopt zonder krukken, in RTL Boulevard.

  • 22 September 2017 om 20:03

Wat heeft Brace het meest gemist tijdens Expeditie Robinson?

Wat heeft Brace het meest gemist tijdens Expeditie Robinson? Wat vond de
rapper het ergst? En, denk hij dat hij ver gekomen was zonder zijn blessure?
Shelly legt mede-Expeditielid Brace een aantal stellingen voor in
Eilandpraat.

Aan welke 'geheime' dingen werken Nick & Simon?

Het nieuwe album Aangenaam van Nick & Simon komt vandaag uit. Het maken van deze nieuwe plaat was samen met de geboorte van beide dochters en de gebroken knieschijf van Simon een hele bevalling.

Docu Dirk Kuyt: Wat was de struggle van Kuyt?

Profvoetballer Dirk Kuyt werd een jaar lang met de camera gevolgd in wat later zijn laatste voetbalseizoen bleek te zijn. Gisteravond ging de documentaire KUYT in première op het filmfestival in Utrecht en Fatima tackelde het hele gezin op de rode loper.

Sylvia Hoeks de wereld over voor perstoer

Sylvia Hoeks heeft al vaker een film van zichzelf in première zien gaan, maar voor Blade Runner 2049 doet ze voor het eerst een wereldwijde perstoer. Deze week vliegt de Brabantse van hot naar her om het science fiction epos te promoten.

Brace scheurt achillespees: 'Mijn schreeuw raakt me'

Ruim een miljoen mensen zagen hoe Brace gewond Expeditie Robinson moest verlaten. Na een geplande sprong maar een ongelukkige val, scheurde Brace zijn achillespees.

โŒ