[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 28 Mei 2018TV & Showbizz

Frits Spits keert terug in De Taalstaat na overlijden vrouw

Frits Spits was afgelopen zaterdag weer te horen op NPO Radio 1. De presentator was een aantal weken afwezig in het radioprogramma 'De Taalstaat' na het overlijden van zijn vrouw Greetje. Bij de opening van de show bracht de presentator een ode aan haar.

 • 28 Mei 2018 om 08:31

Claudia de Breij: aangenaam licht met boodschap

Claudia de Breij zit tegenwoordig binnen, in haar veilige vesting en vertrouwde burcht waar vrijheid heerst en liefde alom is. Ze heeft, vertelt ze, het steeds minder op de woelige en woedende wereld daar buiten ‘waar de kogeltjes en de vogeltjes fluiten…’

 • 28 Mei 2018 om 08:03

Patricia Paay naar rechtbank om seksfilmpje

Patricia Paay staat maandag oog in oog met de partijen die een seksfilmpje van haar hebben gepubliceerd. De civiele rechter van de rechtbank in Amsterdam buigt zich over de kwestie. De zangeres en tv-persoonlijkheid heeft onder meer de websites GeenStijl en Dumpert aangeklaagd vanwege het verspreiden van de video.Paay eist vele duizenden euro's schadevergoeding. Haar advocaat Johan Langelaar zegt

 • 28 Mei 2018 om 07:21

Loes Luca in komedie met Spaanse topactrice Elvira MΓ­nguez

De gerenommeerde Spaanse actrice Elvira Mínguez, onder meer te zien in de openingsfilm van het festival van Cannes dit jaar, wordt de tegenspeelster van Loes Luca in de speelfilm Mi Vida. Dat heeft distributeur Paradiso Films bekendgemaakt.

 • 28 Mei 2018 om 07:43

Australische superster Kylie Minogue viert vijftigste verjaardag

Kylie Minogue leefde er op social media al dagen naartoe, maar vandaag is het eindelijk zover: de Australische hitzangeres wordt 50 jaar. Kylie luidde klokslag twaalf uur in haar woonplaats Londen haar verjaardag in op Instagram: ,,Een nieuw decennium begint.''

 • 28 Mei 2018 om 07:36

Universitaire eretitel voor Sting

Sting (66) en zijn vrouw Trudie Styler hebben gisteren in de VS een eregraad gekregen van Brown University. Het opleidingsinstituut is één van de acht universiteiten die de prestigieuze Ivy League - een samenwerking op sportgebied - vormen.

 • 28 Mei 2018 om 07:28

Trijntje live bij u thuis op de bank

De slotshow van Trijntje Oosterhuis’ theatertournee Leven van de liefde is live te zien via de website AD.nl. Aanstaande zaterdag is Oosterhuis’ hommage aan het Nederlandse lied rechtstreeks te streamen vanuit Purmerend. ,,Nieuw en modern. En met de mogelijkheid een biertje en borrelnootjes bij de hand te houden.’’

 • 28 Mei 2018 om 07:00

De podcast is niet gemaakt voor luistercijfers, maar voor liefhebbers

Cabaretier Vincent Bijlo schrijft een keer per week een column over wat hem opvalt op de radio.

 • 28 Mei 2018 om 06:00

Justin Timberlake brengt bezoek aan slachtoffer schietpartij

Een van de slachtoffers van de schietpartij op een middelbare school in Santa Fe, heeft dit weekend bezoek gekregen van Justin Timberlake. De moeder van Sarah Salazar plaatste een foto van de ontmoeting op Facebook.

 • 28 Mei 2018 om 04:56
Gisteren β€” 27 Mei 2018TV & Showbizz

Elizabeth komt in Schotland bij van bruiloft

De Britse koningin Elizabeth komt in Schotland bij van alle drukte rondom de bruiloft van haar kleinzoon prins Harry en Meghan Markle. Elizabeth werd vandaag gespot in de buurt van haar geliefde Balmoral Castle terwijl ze naar een nabijgelegen kerk werd gereden.

 • 27 Mei 2018 om 20:55

Het genie en het halftalent

Eerste hulp bij klassieke muziek van Erik Voermans, met deze week: Mozarts Mis in c. La clemenza di Tito is Mozarts laatste opera. Hij wist het stuk in 1791 niet eigenhandig te voltooien, omdat hij het te druk had met Die Zauberflöte. Daarom had hij de ­recitatieven uitbesteed aan een leerling. Dat kwam de kwaliteit niet ten goede, want Mozart was een van de geniaalste componisten in de muziekgesc

 • 27 Mei 2018 om 20:00

Willie Nelson weer ziek van podium af

Willie Nelson was gisteren wederom niet in staat op te treden. De 85-jarige countrylegende brak zijn concert in Charlotte, North Carolina af voordat het goed en wel begonnen was. Een woordvoerder liet TMZ weten dat Willie maagproblemen had.

 • 27 Mei 2018 om 20:26

13 Reasons Why onder vuur na heftige verkrachtingsscène

Het tweede seizoen van de Netflix-kaskraker 13 Reasons Why is nog maar net uit, maar kan nu al rekenen op een hoop kritiek. De Amerikaanse belangengroep Parents Television Council eist zelfs dat Netflix de serie offline haalt. ,,De inhoud is nog erger dan we verwacht hadden'', aldus de voorzitter.

 • 27 Mei 2018 om 19:54

3FM-dj Frank van der Lende mocht ochtendshow presenteren

Door Dutch Radio
3FM-dj Frank van der Lende mocht ochtendshow presenteren
3FM-dj Frank van der Lende heeft afgelopen week de ochtendshow op NPO 3FM gepresenteerd. Van der Lende nam de radioshow over van Domien Verschuuren, die op vakantie was. Vanaf maandag is Domien weer tussen 06:00 en 09:00 uur te horen op de publieke popzender. 
Frank van der Lende: "Hoi mensen, als je geluisterd hebt van de week dan heb je het al meegekregen maar het was echt gezellig op de vroege ochtend."
Frank van der Lende is elke vrijdag tot en met zondag tussen 19:00 en 22:00 te horen met Frank's Feestje op NPO 3FM.
Bron: Dutch Radio
 • 27 Mei 2018 om 19:20

Laadpaal voor elektrische auto's op schoolplein

Dinsdag werd op de Buitenveldertse Montessorischool een 'klimaatneutraal schoolplein' onthuld. Kan er dan niets meer bij het ­oude blijven met al die hippe onzin? denkt u nu narrig. Over het algemeen kun je niet vroeg genoeg ­beginnen met kinderen op school praktische dingen te leren. Hartstikke belangrijk natuurlijk, dat lezen en rekenen, maar wat zou het handig zijn als je dochter van elf op een

 • 27 Mei 2018 om 18:00

Theatershow De Grote Drie in zomerreprise

'Adèle Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart' gaven een voorproefje van De Grote Drie, een muzikale theatershow rond het leven en het repertoire van deze drie sterren uit het recente musical- en cabaretverleden. Zoals dat bij echte diva's hoort, komen 'Adèle Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart' in vol ornaat in een knalrode open Cadillac Eldorado met chauffeur voorrijden bij he

 • 27 Mei 2018 om 17:00

AndrΓ© heeft een kater, Fred kruipt onder jurk van Patty

Korte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 27 Mei 2018 om 16:51

Designer Johannes Offerhaus onderzoekt beweging

Johannes Offerhaus won met zijn centrifugerende rokken, waarmee hij de zwaartekracht uitdaagt, al de Frans Molenaar-prijs. Nu exposeert hij bij The Frozen Fountain. Ook daar zijn natuur- en wiskunde het thema. Johannes Offerhaus (25) is een van de veertien designtalenten die exposeren onder de naam Future Classics bij The Frozen Fountain, de vrijzinnige woonwinkel waar Piet Hein Eek, Hella Jongeri

 • 27 Mei 2018 om 15:58

Ex van George Michael wil miljoenen van erfenis

Kenny Goss, ex-partner van George Michael, vindt dat hij recht heeft op een deel van de nagelaten miljoenen van de in 2016 overleden zanger. Hij is van plan het testament van Michael aan te vechten. Dat meldt Daily Mail.

 • 27 Mei 2018 om 15:13

'Lady Gaga heeft werk weer opgepakt'

Lady Gaga is weer terug op de werkvloer. De zangeres was de afgelopen twee dagen in de Electric Lady Studio in New York om te werken aan de soundtrack van de reprise van de film A Star is Born, geregisseerd door Bradley Cooper. Dat heeft een bron bevestigd aan US Weekly.

 • 27 Mei 2018 om 14:40
❌