[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Maart 2018TV & Showbizz

Stichting Stop Pesten Nu kan niet lachen om Giels strippergrap

De stichting Stop Pesten NU heeft zich uitgelaten over het stripper-incident dat vanochtend plaatsvond in de studie van Giel Beelen. De radio-dj ontving zanger Tim Knol, maar liet kort daarna een stripper komen. ,,Het is pesten als de ontvanger het niet leuk vindt, zeker als je ook nog eens je radiomacht gaat inzetten", reageren ze fel op Twitter.

 • 22 Maart 2018 om 22:07

Banderas geniet met Nederlandse liefde op de dansvloer

Antonio Banderas (57) en zijn twintig jaar jongere Nederlandse vriendin Nicole Kimpel genieten volop van de schijnwerpers in Malaga. De tortelduifjes zijn vastgelegd op beeld terwijl ze innig met elkaar dansen tijdens het premièrefeest van de nieuwe serie Genius: Picasso, waar Banderas de hoofdrol in speelt.

 • 22 Maart 2018 om 21:47

Black Panther best bezochte superheldenfilm ooit in Nederland

Black Panther heeft in vijf weken tijd meer geld opgeleverd dan welke superheldenfilm dan ook in Nederland. De actiefilm over een Afrikaanse prins die moet vechten voor de troon van zijn thuisland Wakanda bracht tot nu toe 6,89 miljoen euro op, maakte distributeur Disney vandaag bekend.

 • 22 Maart 2018 om 20:21

BeyoncΓ© helpt bevolking Burundi door waterputten te graven

Beyoncé gaat waterputten graven in Burundi. Dat doet de 36-jarige zangeres samen met Gucci en de organisatie Chime for Change. Het gaat om tachtig putten. Zeker 120.000 vrouwen en kinderen kunnen ervan profiteren.

 • 22 Maart 2018 om 19:52

Airen Mylene op pad met baby Bodhi, jeugdtrauma voor kuikens van Nicolette

Musicalster Freek Bartels viert Throwback Thursday met een schattige zomerfoto waarop hij en zijn vader op een fietsje en mini tractor rondrijden.

 • 22 Maart 2018 om 14:47

Giel Beelen over strippergrap: Ik heb echt absoluut geen spijt

Radio-dj Giel Beelen liet vanmorgen een stripper 'los' terwijl zanger Tim Knol live aan het zingen was. Knol was allesbehalve blij en liep boos weg. Het resultaat? Giel krijgt op social media en op andere radiostations de wind van voren. Maar de Veronica-dj heeft 'absoluut geen spijt'.

 • 22 Maart 2018 om 18:04

Tweede seizoen The Handmaid's Tale na release VS in Nederland te zien

Het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid's Tale is vanaf 26 april in Nederland te zien. De Nederlandse release is daarmee slechts één dag na die in de Verenigde Staten, maakte Videoland vandaag bekend.

 • 22 Maart 2018 om 17:31

NTR: wie wil de intocht van Sint organiseren?

Omdat nog geen enkele gemeente zich had aangemeld om de intocht van Sinterklaas te organiseren, heeft de NTR begin maart een brandbrief gestuurd aan de burgemeesters. De omroep zendt het kinderfeest al jarenlang uit en wil ook dit jaar doorgaan met die "66-jarige nationale televisietraditie". Inmiddels heeft een aantal gemeenten al interesse getoond, zegt een woordvoerder van de NTR na berichtgevi

 • 22 Maart 2018 om 17:49

Blonde krullenbol trekt aandacht van flirterige Gerard Joling

Gerard Joling werd vanochtend al vroeg gewekt door twee rietdekkers, maar één van de heren trok duidelijk de aandacht van de zanger. ,,Kijk eens wat een verschijning. Daar zul je 's morgens mee wakker worden zeg'', aldus een flirtende Geer in een video die hij op Instagram deelt.

 • 22 Maart 2018 om 17:03

Recept: Paardenbloemelixer

Door metronieuws
Een paardenbloemelixer

Bezoekers pretpark zitten verticaal vast in achtbaan

Door Lisa Vermeij

Angstaanjagende minuten voor de bezoekers van een Australisch pretpark. Ze kregen de schrik van hun leven toen de achtbaan Buzzsaw plotseling stopte tijdens een rit. De bezoekers zaten verticaal vast in de attractie.

Wietze de Jager en zijn Lieke krijgen een zoon

Radio-dj en televisiepresentator Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke Veld verwelkomen een jongetje. De tweede telg van het stel wordt eind mei verwacht. De twee zijn al ouders van dochter Juul, die vorig jaar januari werd geboren.

 • 22 Maart 2018 om 15:30

NOS neemt revanche op zichzelf

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

 • 22 Maart 2018 om 15:07

Uit het Media Archief: We schakelen over naar Driebergen

Maar liefst 20 jaar lang was het een begrip op de radio. De deejay of presentator hoefde maar te zeggen dat er overgeschakeld ging worden naar Driebergen en iedereen wist wat er kwam: verkeersinformatie. Deze week is het 40 jaar geleden dat dat voor het eerst gebeurde.

 • 22 Maart 2018 om 15:00

Jett Rebel op Paaspop, Dotan zegt af

Jacqueline Govaert, Jett Rebel en Screaming Billy zijn toegevoegd aan de line-up van Paaspop. Dotan heeft afgezegd voor het muziekfestival.

 • 22 Maart 2018 om 14:55

Sylvie spekt Meis Enterprise en 'Timtation' slaat weer toe

Musicalster Freek Bartels viert Throwback Thursday met een schattige zomerfoto waarop hij en zijn vader op een fietsje en mini tractor rondrijden.

 • 22 Maart 2018 om 14:47

Tim Knol loopt boos weg uit radioshow Giel Beelen (filmpje)

Zanger Tim Knol is donderdagochtend boos weggelopen uit de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica. Beelen liet het optreden van Knol verstoren door een vrouw die zich uit begon te kleden. Vorige jaar reageerde Knol nog heftig op het streaker incident met Maan bij Radio 538.

 • 22 Maart 2018 om 13:16

Jamai gaat op clubtour

Jamai Loman gaat dit voorjaar op tournee langs verschillende Nederlandse clubs. Dat maakte de zanger vandaag bekend.

 • 22 Maart 2018 om 12:41

Tim Knol loopt boos weg na stripper bij Giel Beelen

Zanger Tim Knol heeft donderdagochtend zijn optreden bij Veronica-dj Giel Beelen onderbroken nadat een stripper de studio binnenkwam. Beelen liet tijdens het optreden van Knol een stripper opkomen die vervolgens naakt rond de zanger en zijn band heen danste. Knol was hier niet van gediend en liep boos weg. De stripper was door Beelen uitgenodigd als reactie op een eerder incident. In december reag

 • 22 Maart 2018 om 11:55

Stripteasegrap van Giel Beelen met Tim Knol loopt volledig uit de hand

Veronica-dj Giel Beelen en Tim Knol zullen voorlopig niet meer samen in de radiostudio zitten. Beelen haalde donderdagmorgen in de studio een grap uit met de zanger, door een stripper binnen te laten tijdens het spelen van een liedje. Tim Knol kon de grap niet waarderen en liep met gitaar en al boos de studio uit.

 • 22 Maart 2018 om 11:41
❌