[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 December 2018TV & Showbizz

RTL-correspondent Saskia Houttuin wint Philip Bloemendal Prijs

De Philip Bloemendal Prijs, die tweejaarlijkse wordt toegekend aan een jonge talentvolle journalistieke presentator in de media, gaat dit keer naar Saskia Houttuin, die voor RTL Nieuws verslag doet vanuit Afrika.

 • 14 December 2018 om 10:02

Inbraak in huis Paul McCartney

Onbekenden blijken vorige week te hebben ingebroken in de peperdure woning van Paul McCartney in het noordwesten van Londen. Of er spullen zijn buitgemaakt, is nog onduidelijk.

 • 14 December 2018 om 10:04

Thonik draait al 25 jaar mee in top grafische wereld

Het Amsterdamse Thonik draait al 25 jaar mee in de top van de grafische wereld. Met hun jubileumboek houden de ontwerpers zichzelf een spiegel voor. 'Het idee drijft de vorm, niet de smaak.' Ze oogt breekbaar achter haar rollator, maar de blik van de 80-jarige Mieke Mink is zo open en direct dat je niet kunt wegkijken. Terwijl ze kledingstuk na kledingstuk uittrekt, vertelt ze in de voice-over dat

 • 14 December 2018 om 09:35

Jazz-zangeres Nancy Wilson (81) overleden

De Amerikaanse jazzzangeres Nancy Wilson is op 81-jarige leeftijd overleden. Volgens Amerikaanse media stierf de artieste thuis in Pioneertown (Californië) na een lang ziekbed.

 • 14 December 2018 om 09:21

Miss Amerika onder vuur na β€˜respectloze’ uitspraken concurrenten

Sarah Rose Summers (24), miss Amerika 2018, is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media een golf kritiek over zich heen kreeg voor ‘denigrerende, respectloze en neerbuigende en discriminerende‘ uitspraken over twee concurrentes bij de Miss Universe-verkiezingen in Bangkok. Summers noemde de Engelse taalbeheersing van de missen uit Cambodja en Vietnam te slecht voor woorden.

 • 14 December 2018 om 08:59

Het moet een straf zijn geweest voor Steven om dit terug te zien

Wie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks in vier thema’s terug op Expeditie Robinson.

 • 13 December 2018 om 21:56

Het Groot Dictee der Nederlandse Taal zaterdag op NPO Radio 1

NPO Radio 1 presenteert zaterdag de 28ste editie van het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Philip Freriks leest het dictee als vanouds voor en presentator Frits Spits praat de uitzending aan elkaar.

 • 14 December 2018 om 09:00

Miss Amerika: Excuses na β€˜respectloze’ uitspraken over concurrenten

Sarah Rose Summers (24), miss Amerika 2018, is diep door het stof gegaan nadat ze op sociale media een golf kritiek over zich heen kreeg voor ‘denigrerende, respectloze en neerbuigende en discriminerende‘ uitspraken over twee concurrentes bij de Miss Universe-verkiezingen in Bangkok. Summers noemde de Engelse taalbeheersing van de missen uit Cambodja en Vietnam te slecht voor woorden.

 • 14 December 2018 om 08:59

The Correspondent haalt 2,5 miljoen dollar op

The Correspondent, het Engelstalige broertje van de journalistieke Nederlandse website De Correspondent, kan gaan beginnen. De werving van nieuwe leden eindigt pas zaterdagochtend 9 uur (Nederlandse tijd), maar de benodigde 2,5 miljoen dollar (2,2 miljoen euro) blijkt donderdag al ingezameld te zijn. Ruim 42.000 mensen uit meer dan 130 landen brachten het geld bijeen."We kunnen niet wachten om str

 • 14 December 2018 om 08:44

Tandenpoetsen opnieuw uitgevonden

Door Anke Horstman

Met al het snoepgoed wat je rond de feestdagen naar binnen werkt, is het extra belangrijk om je tanden goed te poetsen. Is dat niet jouw favoriete klusje? Dan heb ik goed nieuws voor je. Een easy alternatief is momenteel hip & happening op verschillende crowdfunding platforms. UnoBrush Uno staat voor 1 en Brush voor een borstel. Maar mogen we de UnoBrush eigenlijk nog wel in de categorie tandenborstels plaatsen? De gadget lijkt eigenlijk meer op een bitje wat je in doet om bijvoorbeeld je tanden te bleken. Toch is dat (nog) niet wat hij doet. UnoBrush is gemaakt van (hoe kan het ook anders) Unofoam met micro cleaning fraction. Je hapt erin en de pulseringen zouden alle voedselresten en tandplak van je tanden moeten verwijderden. Volgens de fabrikanten levert dit een beter resultaat op dan ouderwets poetsen, omdat je zo ook op plekken komt die een tandenborstel normaal gesproken niet kan bereiken. De poetstijd: die is slechts 6 seconden. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar ook grote bedrijven scharen zich inmiddels achter het UnoBrush initiatief, dus het ziet er wel naar uit dat dit echt beloftevol is. Ik ben zeer benieuwd in ieder geval. Een indruk zie je onderstaande video trouwens. Tenslotte: voor wat hoort wat UnoBrush reinigt jouw gebit, maar andersom moet jij dit apparaatje ook schoonmaken. Gelukkig is dat heel gemakkelijk; het Unofoam verwissel je 1x per maand van de hardplastic module. De module zelf cleanse je door middel van UV-licht. Daarvoor plaatst je ‘m in het bijgeleverde docking station waar hij tevens ook in opgeladen wordt. Dit verwijderd tot 99,9% van de aanwezige bacteriën. Rest mij nog een vraag te beantwoorden: wat kost zoiets nou precies? Prijzen beginnen vanaf 209 dollar en lopen op tot 399 dollar (family-package). Wie op tijd via Indiegogo besteld, kan met behoorlijke korting shoppen overigens. Daar kost de goedkoopste variant ‘nog’ maar 92 dollar momenteel. Over TechGirl.nl TechGirl.nl is dé technologiewebsite voor vrouwen, gemaakt door Anke Horstman. TechGirl ontstond in 2012 als tegenreactie op de vele tech-websites die vooral op mannen zijn gericht, en is het bewijs dat een tech-website voor vrouwen echt niet hoeft te betekenen dat elke smartphone roze moet zijn, maar dat er zeker aandacht is voor style. Hier vind je alles over technologie, media en lifestyle. #techgirl: het nieuwe #fitgirl Bekijk ook: Het jaar van Heleen: Beroemd door haar woonsituatie Bekijk ook: Zuid-Afrikaanse vlam Gordon blijkt 'instabiel wrak'

Bill Cosby in beroep tegen veroordeling wegens misbruik

De advocaten van Bill Cosby (81) zijn de procedure gestart waarmee ze in beroep gaan tegen de veroordeling van de komiek. Het juridische team van de voor seksueel misbruik veroordeelde The Cosby Show-ster voert elf punten aan waarop het proces volgens hen niet eerlijk is verlopen.

 • 14 December 2018 om 07:32

Edwin Evers werd β€˜egoΓ―stisch’ van bizar levensritme

Edwin Evers, die na 21 jaar stopt met zijn dagelijkse ochtendshow op Radio 538, had door zijn bizarre levensritme moeite met het onderhouden van liefdesrelaties. ,,Op de momenten dat ik vrij was, wilde ik in extreme mate niks meer’’, vertelt de populaire dj in een groot interview dat morgen op de website en in ons magazine verschijnt.

 • 14 December 2018 om 07:19

β€˜Dure’ Bruce Springsteen maakte op Broadway iets kapot

Ruim een jaar aan theatervoorstellingen op Broadway leverde Bruce Springsteen jubelende recensies op, maar ook kritiek van zijn doorgaans zo trouwe fans. De praktische en financiële drempel om er bij te zijn was wel erg hoog. Voor wie Springsteen on Broadway miste is de show op Netflix te zien en op cd te beluisteren.

 • 14 December 2018 om 07:14

Gaming-deals voor de donkere dagen

Door Erik Jonk

Hoezo donkere dagen voor kerst? Dat nodigt alleen maar uit om lekker thuis te blijven en te gamen. Daarom hebben wij de beste gaming-deals voor die donkere dagen voor je op een rijtje gezet.

Magische kerst voor dove kinderen

Door Ciana Mayam
Speciaal voor deze kerst hebben de elfjes van de kerstman iets speciaals voor dove kinderen gemaakt.

Doutzen terug in Top 10 best betaalde modellen

Kendall Jenner is het best betaalde fotomodel ter wereld, blijkt uit de Top 10 die het zakenblad Forbes opstelde. De Nederlandse Doutzen Kroes maakte haar rentree in de lijst.

 • 14 December 2018 om 05:36
Gisteren β€” 13 December 2018TV & Showbizz

Kerstconcert Mariah Carey: een glΓΌhwein-cocktail van kerstclichΓ©s

Dat Mariah Careys kerstconcert in de Ziggo Dome een nogal campy aangelegenheid was, vond niemand erg. De diva, die een half uur na de geplande aanvangstijd opkwam, was ook zelfs vocaal prima in vorm. Haar initialen in goud met glitters, hardnekkige buien met nepsneeuw en een bovenmaatse spar met meer glinsterwerk dan die bij Donald Trump thuis.Het decor van Mariah Careys kerstconcert in de Ziggo D

 • 13 December 2018 om 23:00

Kitscherig en camp kerstfeestje gaat Mariah Carey prima af in Ziggo Dome

Mariah Carey bedekte de Amsterdamse Ziggo Dome vanavond onder een dikke laag kunstsneeuw. Haar kerstconcert was een vrolijk campy parade vol decemberklassiekers.

 • 13 December 2018 om 23:26

Stralende Sylvie deelt foto met nieuwe vlam

Sylvie Meis (40) heeft haar relatie met de 28-jarige producer Bart Willemsen vandaag wereldkundig gemaakt. Al eerder bevestigde ze dat ze aan het daten was, maar kiekjes van de tortelduifjes bleven uit. Tot vandaag. Te zien is hoe een stralende Sylvie haar nieuwe vlam stevig knuffelt.

 • 13 December 2018 om 22:46

Boer Jan is de Soundos van 2018

Wie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks in vier thema’s terug op Expeditie Robinson.

 • 13 December 2018 om 21:56
❌