[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 18 April 2019TV & Showbizz

Wethouder moet verantwoording afleggen over C-Amsterdam

Twijfels over de organisatie achter zender C-Amsterdam zetten de verhoudingen in de Amsterdamse mediawereld verder op scherp. De VVD zal komende raadvergaderingen vragen stellen aan Mediawethouder Touria Meliani. Van veel liefde tussen AT5 en C-Amsterdam lijkt voorlopig nog geen sprake. Vorige week deden beide partijen hun zegje in de gemeenteraad. Mildred Roethof haalde de woede van AT5'ers op de

 • 18 April 2019 om 22:30

Milou twijfelt aan Heikki: Lastiger om hem te vertrouwen

Het was vanavond niet Heikki die aan zijn vriendin twijfelde, maar Milou aan Heikki. De blondine kreeg beelden te zien van haar vriend die zijn hart uitstortte bij verleidster Ayleen. Ze kreeg onder meer te horen dat hij met Milou én Ayleen in zijn hoofd zit. ,,Hij twijfelt schijnbaar tussen haar en mij. Dat had ik niet verwacht.”

 • 18 April 2019 om 22:13

Kijkers The Passion in vuur en vlam om knappe Judas

Kijkers van paasspektakel The Passion zijn vanavond helemaal weg van rockartiest Lucas Hamming (25), die in de huid van apostel Judas Iskariot kruipt. Op Twitter, waar The Passion al snel trending topic was, wordt hij de knapste Judas ooit genoemd.

 • 18 April 2019 om 21:26

Regisseur Pieter Verhoeff (81) overleden

Regisseur Pieter Verhoeff is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden in Amsterdam. Dat heeft zijn echtgenote donderdag laten weten. Hij was al enige tijd ziek. Verhoeff werd bekend met films als Het teken van het beest en Nynke, over de politicus Pieter Jelles Troelstra en diens vrouw Nienke van Hichtum, schrijfster van kinderboeken als Afke's tiental. In 2008 verfilmde Verhoeff De brief voor de

 • 18 April 2019 om 21:14

Regisseur Pieter Verhoeff (81) overleden

Regisseur Pieter Verhoeff is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn echtgenote laten weten. Hij werd bekend met films als Het teken van het beest en Nynke, over de politicus Pieter Jelles Troelstra en Nienke van Hichtum, de schrijfster van kinderboeken als Afke's tiental. In 2008 verfilmde Verhoeff De brief voor de koning, een nog steeds populair boek van Tonke Dragt.

 • 18 April 2019 om 19:20

Sylvie verleidt in ultrakort jurkje en zusjes Vol blij met peperdure bolides

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 18 April 2019 om 19:03

Linda de Mol ontroerd door lieve mailtjes na openbaring over haattweets

De mailbox van presentatrice Linda de Mol (54) zit propvol met berichten van mensen die haar steunen, nadat ze in haar laatste column toegaf dat ze op Twitter ‘diep en intens’ wordt gehaat. De Mol zegt dat de lieve reacties haar raken en steekt de complimenten die ze krijgt graag in haar zak.

 • 18 April 2019 om 18:06

GTST maakt eerste Instagramsoap, met rol voor Ferry Doedens

Ubersoap Goede Tijden Slechte Tijden gaat proberen kijkers te veroveren via Instagram. Daarmee is GTST de eerste Nederlandse serie die voor Instagram Stories een verhaal heeft ontwikkeld. Valentijns vlucht is vanaf eind deze maand vier weken lang iedere werkdag te volgen op het account van de soap.

 • 18 April 2019 om 16:24

Sylvie Meis na breuk met Bart weer op zoek naar Mr. Right

Sylvie Meis en haar vriend, de Brabander Bart Willemsen (29), hebben een paar weken geleden een punt achter hun relatie gezet. Dat gerucht ging al rond toen de presentatrice onlangs haar 41ste verjaardag met familie vierde. En dus niet met Bart. Volgens La Meis heeft ze nog een prima verstandhouding met haar ex.

 • 18 April 2019 om 15:58

Sylvie Meis na breuk met producent Bart nog steeds op zoek naar Mr. Right

Sylvie Meis en haar vriend de Brabander Bart Willemsen (29) hebben een paar weken geleden een punt achter hun relatie gezet. Dat gerucht ging al rond toen de presentatrice haar 41ste verjaardag met familie vierde, en dus niet met Bart. Volgens La Meis heeft ze nog een prima verstandhouding met haar ex.

 • 18 April 2019 om 15:58

Philippe Remarque stopt als hoofdredacteur van de Volkskrant

Philippe Remarque vertrekt per september als hoofdredacteur van de Volkskrant. Hij gaat aan de slag als journalistiek directeur van de Persgroep. Dat maakte de Volkskrant donderdag bekend. Naast zijn functie als journalistiek directeur wordt hij ook directeur-uitgever van de Volkskrant, Trouw en Het Parool. In zijn nieuwe functie wil hij zich vooral focussen op de digitalisering, waarbij hij hoopt

 • 18 April 2019 om 15:44

Douwe Bob: Ik schaam me nergens meer voor

Douwe Bob speelt zaterdag op Paaspop in Schijndel liedjes van zijn laatste album The Shape I’m In. Wat is zijn guilty pleasure en waar gaat hij graag eten?

 • 18 April 2019 om 15:07

Een dikke middelvinger van de kijker

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

 • 18 April 2019 om 15:01

Maike Meijer: 'Galeries zijn vaak te stil, te heilig'

Wat vinden kunstliefhebbers mooi? Waar kopen ze kunst en vooral: wat kopen ze? In de eerste aflevering van deze serie actrice en scenarioschrijfster Maike Meijer (Toren C). Wat betekent kunst voor u?"Kunst betekent voor mij vooral: iets wat me wakker schudt. Er is geen andere discipline die dat zo sterk heeft. Er is een directe connectie: er zit niets tussen mij en dat werk. En ik heb het verlange

 • 18 April 2019 om 15:05

'Het is een dromerig en tegelijk aards beeld over de liefde'

Schrijver en curator Hanne Hagenaars kijkt bij de mensen naar binnen, op zoek naar bijzondere kunstwerken. Met vandaag: een houten sculptuur van Femmy Otten. "Dit beeldje zagen we op de tentoonstelling And life is over there van Femmy Otten in galerie Fons Welters. Toch hebben we het pas later gekocht. Het bleef maar in onze gedachten en toen we het op Art Rotterdam weer tegenkwamen, waren we ziel

 • 18 April 2019 om 09:08

Freddie Mercury op nummer 1 in Veronica Legends Top 50

De uitslag is niet verrassend. Freddie Mercury, de zanger van Queen, staat volgens Radio Veronica op nummer 1 in de allereerste editie van Radio Veronica’s nieuwste lijstje: 'De Veronica Legends Top 50'.

 • 18 April 2019 om 14:45

Luxemburg schrijft landelijk FM-pakket opnieuw uit

De Luxemburgse mediaregulator ALIA is gestart met de verdeelprocedure van een landelijk FM-pakket. Het gaat om de frequenties die in 2016 werden toegewezen aan Antenne Luxemburg. Deze zender is er niet in geslaagd om volwaardige uitzendingen op te starten.

 • 18 April 2019 om 14:04

Vaker hulp politie bij ontmanteling piratenzenders

Het Agentschap Telecom (AT) heeft steeds vaker hulp nodig van de politie bij het ontmantelen van piratenzenders. Dit meldt RTV Oost. Het uit de lucht halen van deze zenders stuit op zoveel weerstand van de zendpiraten, dat de werkzaamheden van AT onveiliger worden.

 • 18 April 2019 om 14:00

Kim feest met Humberto en Jamai doet een doodenge fotoshoot

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 18 April 2019 om 14:15

Spectaculaire opnames tv-serie Grutte Pier uitgesteld vanwege droogte

De opnames van de openingsscène voor de nieuwe tv-serie en film over Grutte Pier gaan vrijdag niet door. Voor de opnames zou een boerderij in het Groningse Den Horn de brand in gaan, maar de gemeente heeft het vuur verboden wegens de aanhoudende droogte.

 • 18 April 2019 om 13:26
โŒ