[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019TV & Showbizz

Ivo van Hove: β€˜Lazarus vertelt geen rechtlijnig verhaal’

Lazarus van David Bowie, Enda Walsh en Ivo van Hove komt naar Amsterdam. Noortje ­Herlaar en Gijs Naber spelen de hoofdrollen in de musical die in elk opzicht ‘anders’ is. ‘Als je van Bowie houdt, weet je dat je geen klassieke verhalen of -songs hoeft te verwachten.’

 • 19 Augustus 2019 om 15:40

Elton John neemt het op voor β€˜milieuvervuilende’ prins Harry

Elton John heeft woedend gereageerd op de niet-aflatende berichten in de Britse pers over het milieu-onvriendelijke vlieggedrag van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op sociale media roept de zanger media op om de twee met rust te laten.

 • 19 Augustus 2019 om 19:45

Roxeanne Hazes gaat nieuwe single censureren

Roxeanne Hazes gaat haar nieuwe single Mama was een klootzak opnieuw opnemen. Bepaalde radiostations willen een gekuiste versie omdat het woord ‘klootzak’ erin voorkomt. ,,Dat vinden ze toch een beetje moeilijk”, aldus de zangeres.

 • 19 Augustus 2019 om 18:41

Kliniek zet β€˜schokkende’ filmbeelden maagverkleining Frans Duijts op Instagram

Levensliedzanger Frans Duijts (40) heeft de maagverkleining die hij vandaag onderging in een Barendrechtse kliniek grotendeels laten filmen. Diana Gabriels, eigenaresse van het privéziekenhuis waar veel BN’ers zich laten helpen aan cosmetische of andere fysieke ongemakken, heeft de nietsverhullende beelden van de ingreep vandaag op Instagram gezet.

 • 19 Augustus 2019 om 17:51

Onontdekte serie-parel: Pittig Spaans drama met een beetje bloot

We worden overstelpt met nieuw aanbod van series en films, maar kunnen lang niet alles bekijken. Deze week duiken we naar de bodem van de on-demandplatforms, op zoek naar vergeten pareltjes. Vandaag: O Sabor das Margaridas.

 • 19 Augustus 2019 om 17:00

RΓ‘mon Verkoeijen langer afwezig bij 3FM door overlijden moeder

Rámon Verkoeijen, die samen met Mark van der Molen de dagelijkse middagshow op NPO 3FM presenteert, is ook de komende periode niet te horen op de landelijke radiozender. Het was de bedoeling dat hij maandag weer zou beginnen, maar een sterfgeval gooide roet in het eten.

 • 19 Augustus 2019 om 16:36

Nikkie smacht naar supersterke koffie en Enzo vist met handvat werphengel in broek

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 19 Augustus 2019 om 16:36

Hans Klok: β€˜Dit voelt als de laatste kans’

Voor de tweede keer in zijn succesvolle carrière staat illusionist Hans Klok in Las Vegas. Dit keer wil hij het langer volhouden dan in 2007.

 • 19 Augustus 2019 om 13:37

Once Upon a Time in Hollywood vestigt record voor Tarantino

Once Upon a Time in Hollywood kent een vliegende start in de Nederlandse bioscopen. De film heeft in het openingsweekend 1,7 miljoen euro opgebracht - het beste openingsresultaat van een door Quentin Tarantino geregisseerde film.

 • 19 Augustus 2019 om 14:01

Disney's antwoord op Netflix: Nederland staat vooraan

Nederland krijgt als een van de eerste landen toegang tot Disney+,de streamingdienst van Disney. Vanaf 12 november is de dienst in Nederland te ontvangen, net zoals in de Verenigde Staten en Canada. Het is een antwoord op on-demandplatforms als Netflix. Disney gaat lager zitten met de abonnementsprijs.

 • 19 Augustus 2019 om 15:01

Rico smelt weg bij lief kiekje, Jochem draagt kek zwempak voor goede doel

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 19 Augustus 2019 om 12:10

Zomergast Maxim Februari had meer om het lijf dan het eigen lijf

Han Lips schrijft doordeweeks over wat hem is opgevallen op televisie. Vandaag: Zomergasten met Maxim Februari.

 • 19 Augustus 2019 om 11:22

Dwayne 'The Rock' Johnson getrouwd op HawaΓ―

Dwayne Johnson en zijn vriendin Lauren Hashian zijn in het huwelijksbootje gestapt. Na twaalf jaar en twee kinderen samen, besloot het stel elkaar het jawoord te geven op Hawaï. Op Instagram plaatst 'The Rock' foto's van zichzelf met zijn vrouw, met op de achtergrond de oceaan.

 • 19 Augustus 2019 om 13:40

Qmusic-dj Wim van Helden verwelkomt derde kindje

Qmusic-dj Wim van Helden (35) is voor de derde keer vader geworden. Het ventje luistert naar de naam Gijs Benjamin en maakt het goed. ‘Het is een stevige, gezonde kerel’, reageerde de radio-dj vanmiddag live in de uitzending toen zijn collega Martijn Biemans hem belde.

 • 19 Augustus 2019 om 13:31

Once Upon a Time in Hollywood zet record voor Tarantino

Once Upon a Time in Hollywood kent een vliegende start in de Nederlandse bioscopen. De film heeft in het openingsweekend 1,7 miljoen euro opgebracht - het beste openingsresultaat van een door Quentin Tarantino geregisseerde film. De film trok 165.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen, meldt distributeur Universal Pictures vandaag.

 • 19 Augustus 2019 om 13:07

Terug in de tijd: Het einde van de Nederlandstalige zeepiraten

Vandaag exact dertig jaar geleden, 19 augustus 1989, kwam er een einde aan de periode van de Nederlandstalige zeepiraten op de Noordzee. Een periode die bijna dertig jaar heeft geduurd. Herbert Visser blikt voor Radio.NL terug op die tijd.

 • 19 Augustus 2019 om 13:00

Frans Duijts klaar voor maagverkleining, dochtertjes Nicolette in de war

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 19 Augustus 2019 om 12:10

Peter Fonda (1940-2019) belichaamde de tegencultuur

De Amerikaanse acteur Peter Fonda is afgelopen vrijdag op 79-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van longkanker. De zoon van Henry, broer van Jane en vader van Bridget Fonda belichaamde de Amerikaanse tegencultuur, vooral dankzij de filmklassieker Easy Rider (1969).

 • 19 Augustus 2019 om 11:01

Fred Teeven scoort rol in Halloweenfilm House of no Limits

De cast van de nieuwe Nederlandse Halloweenfilm House of no Limits is compleet. Ook Donny Roelvink, Gaby Blaaser en voormalig staatssecretaris Fred Teeven spelen mee in de productie, zo meldt EndemolShine vandaag.

 • 19 Augustus 2019 om 11:07

Schrijver Game of Thrones is blij dat serie is afgelopen

George R.R. Martin is opgelucht dat de serie Game of Thrones is afgelopen. De schrijver van de boeken waarop de serie is gebaseerd, voelde zich namelijk opgejaagd door de tv-versie van zijn verhaal. Dat vertelt hij in The Guardian. De schrijver moet nog twee boeken uit de reeks afmaken, plus verschillende spin-offs.

 • 19 Augustus 2019 om 10:35
❌