[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 6 Juli 2020TV & Showbizz

Evi Hanssen ten huwelijk gevraagd door vriend Kurt: β€˜Ja, natuurlijk!’

De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen (41) en en haar vriend Kurt Loyens (51) gaan trouwen. Dat maakt het koppel bekend via Instagram, waarop ze ook een foto delen waarop te zien is hoe Kurt op zijn knieën gaat. ‘JA, NATUURLIJK!’, schrijft Evi bij de beelden.

 • 6 Juli 2020 om 17:39

Herman van der Zandt stil van Srebrenica-beelden: β€˜Het was zo intens’

In navolging van het Bevrijdingsjournaal komt de NOS vanaf vanavond dagelijks met het Srebrenica Journaal. Presentator Herman van der Zandt vindt dat belangrijk. ,,Veel vooral jonge mensen zijn nog onvoldoende op de hoogte, maar het hoort bij de geschiedenis van ons land.”

 • 6 Juli 2020 om 16:34

100% NL geeft podium aan nieuw zangtalent met De Spot

Radiozender 100% NL zet vanaf maandag (6 juli) iedere maand een veelbelovend talent in de schijnwerpers. De Spot is het nieuwe concept dat Nederlands zangtalent een podium geeft. In De Spot krijgen verschillende artiesten een maand lang de kans zichzelf te laten horen én zien aan het grote publiek.

 • 6 Juli 2020 om 16:17

SBS 6 gaat β€˜opvolgers’ Hazes, Meeuwis en Borsato volgen in reallifesoap

Niet André Hazes, maar wel artiesten die graag in zijn voetsporen willen treden worden gevolgd in een nieuwe reallifesoap bij SBS 6. In het programma Ik geloof in mij worden onontdekte Nederlandse artiesten gevolgd in hun weg van en naar het podium. De serie is vanaf dit najaar te zien bij de zender.

 • 6 Juli 2020 om 15:24

Legobeeld van Hazes op de Dam weggehaald na vernieling

Het Legobeeld van André Hazes op de Dam lag zondagnacht in stukken. Het plastic hoofd was met geweld van de romp gehaald. Inmiddels is het hoofd helemaal verdwenen en is het beeld van de Dam verwijderd.

 • 6 Juli 2020 om 15:15

VK: Vergunningen commerciΓ«le radio met 10 jaar verlengd

Commerciële radiostations in het Verenigd Koninkrijk kunnen langer blijven uitzenden via hun analoge frequenties. De Britse regering heeft besloten de vergunningen met 10 jaar te verlengen. Hiermee komt de regering de radiosector tegemoet, die het momenteel zwaar heeft door de coronacrisis.

 • 6 Juli 2020 om 15:09

Enorme melkfles in de Pijp blijkt een β€˜jeugdzonde’

De stad staat vol met kunst, van wereldvermaarde kunstenaars tot anonieme beeldhouwers. Wat zijn de verhalen achter deze beelden?

 • 6 Juli 2020 om 14:24

Kijkers kunnen Max ook weer zien racen bij Studio Sport

NOS Studio Sport heeft dit seizoen van Ziggo Sport wel een sublicentie gekregen om beelden van de Formule 1 uit te zenden. Vorig jaar kreeg Studio Sport die rechten niet.

 • 6 Juli 2020 om 14:09

Nikkie de Jager haalt uit naar J.K. Rowling om transfobe uitspraken

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials heeft via sociale media een sneer uitgedeeld aan J.K. Rowling. De schrijfster, die wereldfaam verwierf met de Harry Potter-boeken, ligt onder vuur vanwege uitspraken over transgenders.

 • 6 Juli 2020 om 13:52

Componist Ennio Morricone: β€˜Filmmuziek maak je niet met een computer’

De Italiaanse filmcomponist Ennio Morricone is maandag op 91-jarige leeftijd overleden. Paroolverslaggever Peter van Brummelen sprak Il Maestro in 2016 naar aanleiding van zijn muziek voor de film The hateful eight. Lees hieronder het interview terug.

 • 6 Juli 2020 om 12:53

Famke Louise deelt bikinikiekje en Gordon viert alcoholloos jaar

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 6 Juli 2020 om 12:27

Het is broodnodig dat de NPO de boel in balans brengt na maanden M

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

 • 6 Juli 2020 om 11:56

Filmcomponist Ennio Morricone (91) overleden na val

Ennio Morricone is op 91-jarige leeftijd overleden. De Italiaanse componist overleed in een ziekenhuis in Rome aan de gevolgen van een val, schrijft de Italiaanse krant Corriere della Sera.

 • 6 Juli 2020 om 08:56

Het is essentieel dat de nieuwe DWDD afstand neemt van de grachtengordel

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

 • 6 Juli 2020 om 11:56

Vijf dagen lang het beste uit 15 jaar muziek in DWDD

In de vijf compilatie-afleveringen van ‘De Wereld Spoelt Terug’ komt het beste uit 15 jaar muziekgeschiedenis van 'De Wereld Draait Door' voorbij. ‘De Wereld Spoelt Terug’ is vanaf maandag 6 juli de hele week om 19.00 uur te zien bij BnnVara op NPO 1.

 • 6 Juli 2020 om 11:00

Morricone (1928-2020): maestro en muzikaal genie

De grote maestro is niet meer. Ennio Morricone, zonder twijfel de bekendste filmcomponist aller tijden, is op 91-jarige leeftijd overleden. Het Italiaanse muzikale genie kampte al jaren met zijn gezondheid. Veel concerten moest hij de laatste jaren afzeggen.

 • 6 Juli 2020 om 10:17

Kunstenaar baalt: Lego-beeld AndrΓ© Hazes al na zes dagen onthoofd

Het levensgrote Lego-beeld van André Hazes dat sinds vorige week op de Dam in Amsterdam stond, is na zes dagen al vernield. Dat meldt AT5. Kunstenaar Streetart Frankey plaatste het kunstwerk op de dag dat de overleden volkszanger 69 jaar zou zijn geworden. Nu worden de restanten weggehaald. ,,Het is geen fraai gezicht.”

 • 6 Juli 2020 om 08:58

Docu Srebrenica - De machteloze missie van Dutchbat

In juli is het precies 25 jaar geleden dat de moslimenclave Srebrenica in Bosnië viel. Het Nederlandse bataljon Dutchbat ondersteunde een VN-missie om de strijdende partijen uit elkaar te houden, maar kon niet verhinderen dat duizenden moslimmannen door Bosnisch-Servische troepen werden vermoord.

 • 6 Juli 2020 om 10:00

Saskia Noort versus Ronald Giphart: β€˜Ik heb een enorme boosheid’

Saskia Noort gaat in Bonuskind opnieuw de confrontatie aan. Een tiener ontdekt dingen uit het seksleven van haar ouders. ‘Ik heb de vrijheid te schrijven wat ik vind.’

 • 6 Juli 2020 om 10:13

β€˜Peepshow Palace’: coronaproof podium in het centrum van de stad

In de Brakke Grond is een coronaproof podium opgetrokken. Het ‘Peepshow Palace’ biedt vanaf dinsdag onderdak aan ten minste 144 voorstellingen en concerten.

 • 6 Juli 2020 om 10:10
❌