[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderTV & Showbizz

Rollende steen op Mars vernoemd naar Stones

Een rotsblok op Mars is vernoemd naar de Rolling Stones.

 • 23 Augustus 2019 om 10:56

Rob Stenders beantwoordt vragen luisteraars in YouTube serie

Iedere dag ontvangen Rob Stenders en Caroline Brouwer tientallen vragen van luisteraars. Te veel om allemaal in hun uitzending op NPO Radio 2 te behandelen. Daarom is het Platenbonanza-duo met de wekelijkse YouTube serie “Klantenservice” gestart.

 • 23 Augustus 2019 om 11:00

ZΓ³ woont Gordon nu, en hij verloot een logeerpartijtje bij hem thuis

Gordon pakt zijn nieuwe begin grondig aan: de net afgekickte presentator is in een nieuw huis getrokken in Amsterdam. Hij toont trots zijn nieuwe stulpje én verloot een nachtje bij hem thuis onder zijn fans.

 • 23 Augustus 2019 om 10:43

Al achttien jaar klinkt haar instrument in miljoenen huiskamers

Al achttien jaar klinkt haar instrument in miljoenen huiskamers. Ze omlijst de reclamespot van Unox rookworst, een echt Hollands wintertafereel, met haar intieme mondharmonicaspel. Hermine Deurloo speelt zondag in het Concertgebouw in Amsterdam muziek uit film, reclame en van tv-series.

 • 23 Augustus 2019 om 09:42

Deze vijf rappers op SMIB x TNO Fest wil je niet missen

Op het Amsterdamse SMIB x TNO Fest spelen zaterdag in Skatepark Noord talloze rappers met uiteenlopende stijlen. Deze vijf zijn in ieder geval de moeite waard.

 • 23 Augustus 2019 om 10:02

Kijk- en luistertips: Mindhunter doet een appel op onze fascinatie voor moord- en doodslag

Onze album- en serierecensies zijn terug. In deze aflevering van de rubriek Kijk- en Luistertips het beste van de afgelopen tijd.

 • 23 Augustus 2019 om 10:00

Gescheiden Miley Cyrus: β€˜Noem me een wietrokende tokkie, maar geen leugenaar’

Ze heeft allerlei soorten drugs gebruikt, ze heeft flink gefeest en op internet circuleren tientallen naaktfoto's van haar, maar Miley Cyrus is niet, écht niet vreemdgegaan tijdens haar huwelijk met de Australische acteur Liam Hemsworth. Dat schrijft de zangeres in een openhartig bericht op Instagram.

 • 23 Augustus 2019 om 09:56

Feyenoord bezorgt SBS9 topavond

SBS9 heeft een topavond achter de rug dankzij Feyenoord. De play-offwedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva voor een plek in de groepsfase van de Europa League werd door 522.000 mensen bekeken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

 • 23 Augustus 2019 om 09:47

Al achttien jaar rookworst: Een ode aan Baantjer, Turks Fruit Γ©n Unox

Al achttien jaar klinkt haar instrument in miljoenen huiskamers. Ze omlijst de reclamespot van Unox rookworst, een echt Hollands wintertafereel, met haar intieme mondharmonicaspel. Hermine Deurloo speelt zondag in het Concertgebouw in Amsterdam muziek uit film, reclame en van tv-series.

 • 23 Augustus 2019 om 09:42

De Kast viert 30-jarig jubileum in AFAS Live

De Kast bestaat 30 jaar en viert dat op 14 december met een concert in de AFAS Live in Amsterdam. Dat heeft de Friese popgroep vandaag bekendgemaakt.

 • 23 Augustus 2019 om 09:30

Joris Brys krijgt tijdslot van Christophe Lambrecht op StuBru

Joris Brys (30) presenteert vanaf maandag 2 september het blok van 9 tot 12 uur op Studio Brussel. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Christophe Lambrecht, die begin mei plotseling overleed. Momenteel neemt Kirsten Lemaire deze uren voor haar rekening.

 • 23 Augustus 2019 om 09:00

Brandpunt+ onthult netwerk achter Bitcoinadvertenties op FB

Achter de Bitcoinreclames op Facebook met foto’s van BN’ers gaat een internationaal netwerk van bedrijven schuil, waar ook minstens één Nederlands onderneming deel vanuit maakt. Brandpunt+ meldt dat de volgende zeven bedrijven betrokken zijn bij de verspreiding van deze advertenties: Clickdealer, Crypto7, Media500, Olavivio, Themobiadz, Converting Team en als laatste VIP Response uit Nederland.

 • 23 Augustus 2019 om 08:58

Joris Brys krijgt tijdslot van Christophe Lambrecht op Studio Brussel

Joris Brys (30) presenteert vanaf maandag 2 september het blok van 9 tot 12 uur op Studio Brussel. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Christophe Lambrecht, die begin mei plotseling overleed. Momenteel neemt Kirsten Lemaire deze uren voor haar rekening.

 • 23 Augustus 2019 om 09:00

Dit kunstproject moet resulteren in een hoogwaardig stripblad

Tot en met 30 augustus werken acht striptekenaars ‘live’ in de culturele instelling WG Kunst aan de tentoonstelling Doem. Het project moet uiteindelijk resulteren in Aline, een kwalitatief hoogstaand stripblad.

 • 22 Augustus 2019 om 13:54

Yvon Jaspers stelt boeren voor in nieuwe Boer zoekt Vrouw

Yvon Jaspers zal op zondag 1 september de tien nieuwe boeren voorstellen die dit jaar via 'Boer zoekt Vrouw' op zoek moeten gaan naar een nieuwe liefde. Ze zijn door Kro-Ncrv gekozen uit een kleine 400 aanmeldingen. De jongste deelnemer is 25, de oudste 61 jaar.

 • 23 Augustus 2019 om 08:03

Waarom Ariana Grande onweerstaanbaar is voor haar fans

Popster Ariana Grande (26) geeft vanavond het haar eerste van haar drie uitverkochte Ziggo Dome-concerten. Hoe is haar immense aantrekkingskracht te verklaren?

 • 23 Augustus 2019 om 08:21

Estelle Cruijff en vader Nicolette van Dam slachtoffer van dezelfde berover

De 23-jarige man die ervan wordt verdacht de vader van Nicolette van Dam met geweld te hebben beroofd in Amsterdam-Zuid, wordt ook verdacht van het beroven van Estelle Cruijff een paar maanden eerder.

 • 23 Augustus 2019 om 08:08

Suzan & Freek hebben nieuws: debuutalbum is klaar

Suzan & Freek kondigen vandaag eerste album aan. Het zangduo dat doorbrak met de zeer succesvolle debuutsingle Als het avond is, lanceert op vrijdag 27 september Gedeeld door Ons. Het zijn tien zelf geschreven nummers, inclusief hun hitsingle en de opvolger Blauwe Dag.

 • 23 Augustus 2019 om 06:59

DPG Media bevestigt komst alternatieve radiozender Vlaanderen

Vlaanderen krijgt er een alternatief voor Studio Brussel bij op de radio. DPG Media start dit jaar met de nieuwe digitale zender “Willy.” Willy wordt een rockzender die zich richt op muziekliefhebbers onder het motto ‘Music Matters’.

 • 22 Augustus 2019 om 20:25

Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.

 • 22 Augustus 2019 om 21:09
❌