[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Juni 2019TV & Showbizz

Koning treedt tijdens β€˜verkleedpartijtje’ toe tot Orde van de Kouseband

Het is één van de vele verkleedpartijen aan het Britse hof (dixit Prins Charles), maar wel een heel oude en de belangrijkste van allemaal. Morgen treedt koning Willem-Alexander toe tot de Orde van Kouseband. Net als zijn moeder, koningin Beatrix, 30 jaar geleden.

 • 16 Juni 2019 om 10:22

Jongetje (13) van wereldberoemde 'huilvideo' op podium getrokken bij Metallica-show in Amsterdam

Een verjaardag om nooit meer te vergeten. De 13-jarige Evan wist niet wat hem overkwam toen hij dinsdag opeens het podium op werd getrokken tijdens het uitverkochte concert van Metallica in de Johan Cruijff Arena. Voor het oog van bijna zeventigduizend bezoekers mocht de jonge metalhead de megahit ‘Seek and Destroy’ meedrummen.

 • 16 Juni 2019 om 08:30

2,2 miljoen mensen zien Leeuwinnen winnen van Kameroen

De Nederlandse voetbalsters hebben gistermiddag meer kijkers getrokken met hun optreden bij het WK in Frankrijk. In totaal stemden volgens Stichting KijkOnderzoek 2.260.000 mensen af op het duel met Kameroen, dat Oranje met 3-1 won.

 • 16 Juni 2019 om 08:29
Gisteren β€” 15 Juni 2019TV & Showbizz

'Volgend staatsbezoek koningspaar naar India’

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima gaan in oktober op staatsbezoek naar India. Dat meldt de NOS zaterdagavond. Details over het bezoek zijn er overigens nog niet bekend.

 • 15 Juni 2019 om 20:46

Haitink neemt afscheid met magische middag

Bernard Haitink nam zaterdag afscheid van het Nederlandse publiek met een concert in het Concertgebouw, met het Radio Filharmonisch Orkest, het ensemble waar hij lang geleden ook mee was begonnen. Haitink zet een punt achter zijn glorievolle carrière, die 65 jaren omspant.

 • 15 Juni 2019 om 20:16

Ode aan de koning van de sequensen: Michel Legrand

Als tiener viel pianist Cor Bakker voor de muziek van Michel Legrand. In het Concertgebouw eert hij de begin dit jaar overleden filmcomponist met Le grand Michel Legrand.

 • 15 Juni 2019 om 20:00

Bewezen: tegen jezelf praten is goed voor je!

Door Daisy Heyer

Loop jij altijd lekker met jezelf te babbelen als je bijvoorbeeld alleen thuis bent, over straat loopt, aan het rommelen bent, of in bed ligt? Dat is niet gek, maar hartstikke gezond!

Deze vrouw doet echt alles voor 'Dragon Girl'-look

Door Daisy Heyer

De 24-jarige Amber Luke is in het nieuws omdat deze dame er werkelijk van alles voor overheeft om haar 'Dragon Girl'-look te verfijnen. In totaal gaf zij al meer dan 26.000 dollar uit om zichzelf op te knappen, inclusief blauw-getatoeëerde oogballen, een gespleten tong en 'drakentanden'. 

Gratis naar Malediven om zeeschildpadden te helpen

Door Daisy Heyer

Werklozen opgelet: wij hebben wellicht jouw droombaan gevonden! Je kunt zelfs twee weken gratis naar de Malediven voor deze job, inclusief kost en inwoon en je ticket terug naar huis. Enige vereiste is dat je van beesten én van zon houdt. 

Taylor Swift verbaasd: Beelden dat Katy Perry en ik zoenen zijn nep

Taylor Swift rekent af met het gerucht dat zij en haar voormalige rivale Katy Perry samen zoenend te zien zijn in de clip van haar nieuwe single You Need to Calm Down. Op internet zouden volgens een fan gelekte videobeelden circuleren, maar die zijn volgens Swift ‘absoluut nep’.

 • 15 Juni 2019 om 15:57

Met deze nummers worden de Oranje Leeuwinnen aangemoedigd

De Oranje Leeuwinnen kunnen op flink wat steun rekenen van de Nederlandse artiesten. Van Jan Smit tot Claudia de Breij, de studio's liepen in aanloop naar het WK vol om strijdliederen te zingen voor de voetbalsters. Grote vraag: wie is daar het beste in geslaagd?

 • 15 Juni 2019 om 15:34

Madonna breekt op Madame X radicaal met dancepop

Leek Madonna op haar laatste drie albums achterhaald door de trends die ze ooit zelf hielp te zetten, Madame X betekent een radicale breuk met haar enigszins sleets geraakte dancepop.

 • 15 Juni 2019 om 09:14

Italiaanse film- en operalegende Franco Zeffirelli (96) overleden

De Italiaanse film- en operalegende Franco Zeffirelli is overleden. Hij stierf na een lang ziekbed op 96-jarige leeftijd in zijn woning in Rome. ,,Ciao Maestro", schrijft de Franco Zeffirelli Stichting op haar website.

 • 15 Juni 2019 om 14:38

Derksen niet te spreken over Van Morrison op eigen festival: β€˜Zakken vullen en weer weg’

Johan Derksen is als organisator van het Holland International Blues Festival, maar weinig te spreken over het optreden van Van Morrison bij hem in Grolloo. De besnorde voetbalanaliticus vraagt zich af waarom de Ierse zanger überhaupt nog optreedt. ,,Hij hoéft het niet te doen, hè", zegt hij tegen het Dagblad van het Noorden.

 • 15 Juni 2019 om 14:11

'Chris Martin en Dakota Johnson na twee jaar uit elkaar'

Coldplay-zanger Chris Martin en Fifty Shades-actrice Dakota Johnson hebben volgens diverse Britse media na bijna twee jaar een einde aan hun relatie gemaakt. De geruchtenstroom kwam op gang nadat The Sun meldde een vriend van het stel te hebben gesproken. Die stelde dat Martin en Johnson al ruim een maand uit elkaar zijn.

 • 15 Juni 2019 om 13:30

Bridget overwint doodsangsten dankzij zoon en Loiza mag een wens doen

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 15 Juni 2019 om 12:57

Kees Jansma over affaire: Het draaide in mijn leven te veel om mij

Kees Jansma wil niet te lang stilstaan bij de affaire die hij heeft gehad. ,,Ik kan alleen constateren: het heeft in mijn leven te veel om mij gedraaid, en dus te weinig om de anderen. Dat is een bittere constatering", zegt hij in Volkskrant Magazine.

 • 15 Juni 2019 om 11:05

Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent speelt rol in theaterstuk

Oud-winnaar van de Elfstedentocht (1997) Henk Angenent gaat een rol spelen in de theatervoorstelling Salomon – Het Kollumer Oproer. Het stuk gaat over jaar 1797 waarin Oranjegezinde Friezen hun Franse overheersers trotseerden.

 • 15 Juni 2019 om 10:50

Humberto in gesprek met AvroTros over de vrijdag van Dionne Stax

De AvroTros is met Humberto Tan in gesprek over een programma op NPO Radio 1. Dat bevestigt een woordvoerder van de omroep aan deze site. Het zou gaan om hetzelfde tijdslot waarop Dionne Stax en Toine van Peperstraten hun programma maken, maar dan op vrijdag.

 • 15 Juni 2019 om 10:43

Julio Iglesias: Ik ben twee uur even met mijn publiek getrouwd

Julio Iglesias viert vanavond zijn 50-jarig jubileum in het Rotterdamse Ahoy. Deze krant sprak met de 75-jarige en met ruim 300 miljoen verkochte albums meest succesvolle Spaanse artiest aller tijden over onder meer faam versus familie. ‘Ik weet dat ik niet de beste vader ben, ik ben geen heilige.’

 • 15 Juni 2019 om 10:30
❌