[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 26 September 2017De Telegraaf

’Badr Hari en Estelle Cruijff samen gespot’

Badr Hari en Estelle Cruijff zijn samen gespot in Amsterdam tijdens een intiem moment. En dat is opmerkelijk, omdat het toch echt over en uit leek te zijn tussen de twee. Bovendien zou Badr op dit moment een celstraf van ongeveer tweehonderd dagen uit moeten zitten.

Boze brief naar top Eneco

De aandeelhouderscommissie (ahc) van energiebedrijf Eneco heeft een boze brief verstuurd naar topman Jeroen de Haas.

LIVE EXTRA - Kan Feyenoord stunten tegen Napoli?

Feyenoord staat dinsdagavond opnieuw voor een zware opgave in de Champions League. De landskampioen neemt het in Napels vanaf 20:45 uur op tegen Napoli, de ongeslagen koploper van de Serie A. Zowel Feyenoord als Napoli ging twee weken geleden onderuit tijdens de eerste speelronde van de groepsfase.

Gbagbo blijft vastzitten

Rechters van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag hebben een verzoek om voorlopige vrijlating van de voormalig president van Ivoorkust, Laurent Gbagbo, afgewezen. Gbagbo, die wordt verdacht van oorlogsmisdaden, blijft in detentie omdat er „vluchtgevaar” is.

β€˜Maffiapraktijken bij VVD’

VVD’ers die het oneens waren met de veroordeling van Wilders moesten daarover hun mond houden, staat in het boek van Ybeltje Berckmoes. Wilders is woest.

Feyenoord met St.Juste en zonder Kramer

Feyenoord begint dinsdagavond met Jeremiah St. Juste centraal in de verdediging en zonder spits Michiel Kramer aan het Champions League-duel met Napoli.

Gek van vallende eikels

Een stel uit Hengelo wordt gek van vallende eikels op hun huis. De gemeente weigert de boom te snoeien.

'Depay zou het zelfs in de Belgische competitie niet redden'

Memphis Depay heeft in zijn eerste jaar bij Olympique Lyon nog niet op iedereen een goede indruk kunnen maken...

Frans dopinglab op non-actief na fouten

Het dopinglaboratorium in het Franse Châtenay-Malabry mag voorlopig niet worden gebruikt. Het Wereldantidopingagentschap WADA heeft het enige dopinglab in Frankrijk op non-actief gezet omdat er fouten zouden zijn gemaakt bij een onderzoek met dopingstalen van gewichtheffers.

Toekomst Seehofer ter discussie'

Na de historische nederlaag in de Duitse Bondsdagverkiezing is in de CSU de strijd ontbrand over de toekomst van partijleider Horst Seehofer. Deze stelde dinsdag tijdens de eerste fractievergadering in Berlijn zusterpartij CDU van bondskanselier Angela Merkel ter discussie wegens het tegenvallende resultaat.

Janine Abbring wil niet op VIVA-lijst

Janine Abbring zit niet te wachten op een nominatie voor de jaarlijkse VIVA400. De presentatrice van Zomergasten heeft de redactie gevraagd haar nominatie in te trekken, zo staat in een mail van Abbring aan VIVA die ze op Facebook heeft gepubliceerd.

Polman: 'Zwangere vrouwen zullen wel denken...'

Sterspeelster Estavana Polman van de Oranje-handbaldames heeft vriend en vijand de afgelopen periode verrast. 

Beschuit met muisjes in Artis

Beschuit met muisje in dierentuin Artis. Afgelopen nacht is in de Amsterdamse zoo een Grévy-zebraveulen geboren. De opluchting bij dierenverzorgers is groot. Het diertje werd deze zomer al verwacht nadat vorig jaar een dekking werd gespot.

RTL gelooft in eigen programmering

RTL vindt het nog veel te vroeg om de balans op te maken van het nieuwe televisieseizoen. De zendergroep vindt wel dat er dingen beter kunnen maar gelooft ook in de eigen programmering, zo laat een woordvoerder weten.

SC Heerenveen langer door met talent (17)

SC Heerenveen heeft dinsdag het contract met Kik Pierie opengebroken en verlengd. 

OM: Celstraf ontucht tandarts

Twee broers hebben volgens het Openbaar Ministerie maandenlang als tandarts en orthodontist ontuchtige handelingen gepleegd. Tegen de 32-jarige Jamrad P. is dinsdag in de rechtbank in Zwolle zes maanden cel geëist.

'Google doet concessie aan EU rond shopping'

Google gaat zijn prijsvergelijker op eigen benen zetten om tegemoet te komen aan de eis van Brussel om discriminatie van rivalen van de internetgigant bij het zoeken naar diensten en producten te stoppen. Dat meldden ingewijden rond de zaak aan persbureau Bloomberg.

'Maria binnen dag storm'

Maria, momenteel nog een orkaan van de categorie 1, kan binnen een dag kracht verliezen en afzwakken tot een tropische storm, meldt het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC).

Inktspotprijs 2017 voor Fokke & Sukke

De Inktspotprijs voor de beste politieke cartoon van 2017 gaat naar een aflevering van de langlopende strip Fokke en Sukke.

'Feyenoord-doelman staat er alleen voor'

In Telesport VNDG: AZ-doelman leeft mee met Feyenoord-collega Brad Jones, Estavana Polman is terug bij Oranje en Borussia Dortmund-trainer Peter Bosz strooit met complimenten. 

❌