[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 November 2017De Telegraaf

Blunders Hoornse zedenzaak

De politie Noord-Holland heeft forse steken laten vallen bij de geruchtmakende Hoornse zedenzaak rond de vrouw die haar eigen aanrander opspoorde. De politie had de belager veel eerder kunnen opsporen en het slachtoffer beter moeten behandelen.

Duitse aanval op NS

Arriva, dochter van Deutsche Bahn, opent in Nederland de aanval op NS. „We willen hier de grootste trein- en busvervoerder worden. Dat kan door bij nieuwe aanbestedingen delen van het hoofdrailnet in te lijven en met eigen flitstreinen op de hsl te rijden.”

Wurgcontract voor nieuwe liefde Gordon

De nieuwe liefde van Gordon wordt zeker geen ’gold digger’. Daar zorgen de presentator en producent wel voor, blijkt uit geheime documenten van het RTL-programma Gordon gaat trouwen, in bezit van De Telegraaf.

David Cassidy (67) overleden

De Amerikaanse zanger David Cassidy is dinsdag op 67-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn familie in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van dementie. Dit meldt zijn woordvoerder Jo-Ann Geffen. Het tieneridool, die in de jaren zeventig wereldberoemd werd door zijn rol in de populaire serie The Partridge Family, werd vorige week opgenomen en in coma gebracht vanwege falende organen.

Interactieve kaart: Waar komen de nieuwkomers in uw gemeente vandaan?

Nederlanders die verhuizen, blijven in het merendeel van de gevallen in hun eigen gemeente. Ook inwoners van de Randstad vluchten maar in een derde van de gevallen naar buiten hun stad, blijkt uit kaarten die het Centraal Bureau voor de Statistiek vanochtend publiceert.

Harvey Weinstein betaalde miljoen dollar aan zwijggeld

Harvey Weinstein betaalde een miljoen dollar aan zwijggeld aan het Italiaanse model Ambra Battilana Gutierrez, dat zegt in 2015 door hem betast te zijn. Ook moest ze een contract ondertekenen waarin stond dat zij hem niet zou aanklagen.

Uber hield enorm datalek stil en betaalde ton aan hackers

Taxidienst Uber is in 2016 gehackt, waardoor gegevens van 57 miljoen klanten op straat kwamen te liggen. Dat heeft het bedrijf stilgehouden, erkent Uber na onthullingen van persbureau Bloomberg. Ook is er een flink bedrag betaald om de actie ongedaan te maken.

IraniΓ«r aangeklaagd voor HBO-hack

Een Iraanse hacker is dinsdag in New York aangeklaagd voor de grote cyberaanval afgelopen zomer gericht op de Amerikaanse zender HBO. Volgens openbaar aanklagers is Behzad Mesri de drijvende kracht achter de hack die maanden duurde en waarbij 1,5 terabyte aan data werd gestolen.

Uitslaande brand in oude centrum Vlaardingen

In een woning in de oude binnenstad van Vlaardingen woedt een uitslaande brand. De brandweer is met groot materieel uitgerukt.

Michael BublΓ© presenteert Juno Awards

Michael Bublé is volgend jaar alsnog de presentator van de Juno Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Canada. De zanger zegde de klus dit jaar af omdat bij zijn zoon Noah kanker was geconstateerd.

Villa Felderhof eenmalig terug op televisie

Villa Felderhof, de villa in Frankrijk waar Rik Felderhof bekende gasten ontving en interviewde, is vrijdag eenmalig weer op de buis. Deze keer zijn de rollen omgedraaid, de presentator is namelijk gast in het programma van Ivo Niehe.

WK-ticket lonkt voor Nederlandse trainer

De Australische voetbalploeg kwalificeerde zich afgelopen week voor het WK, maar het gaat zonder bondscoach Ange Postecoglou naar Rusland.

Premier Hariri terug in Libanon

De Libanese premier Saad Hariri is teruggekeerd in zijn vaderland, ruim twee weken nadat hij in Saudi-Arabië bekend had gemaakt af te treden. Hij landde dinsdagavond op het luchthaven van Beiroet, aan boord van een vliegtuig uit Caïro dat een korte tussenstop maakte op Cyprus. Dat heeft zijn woordvoerder bekendgemaakt.

Queen oudste staatshoofd na vertrek Mugabe

Koningin Elizabeth is sinds dinsdag het oudste staatshoofd ter wereld. De 91-jarige vorstin nam de titel over van de 93-jarige Robert Mugabe, die aftrad als president van Zimbabwe.

Bosz ziet derby als ideale medicijn

Peter Bosz weet dat hij zich geen misstap meer kan permitteren met Borussia Dortmund.

Amrabat: 'We moeten nu opstaan'

Hoewel Feyenoord dinsdag tegen Manchester City ook de vijfde groepswedstrijd in de Champions League verloor, vindt Sofyan Amrabat dat de Rotterdammers wel een compliment verdienen.

Gisteren β€” 21 November 2017De Telegraaf

Moeder modeontwerper Janice overleden

Na een lang ziekbed is vannacht de moeder van Jan Bosmans, die beter bekend is als Janice, overleden aan de gevolgen van kanker.

Van Rooijen maakt blits met lichtbril tijdens marathondebat wet-Hillen

Martin van Rooijen van 50PLUS steelt de show met een zogenoemde lichttherapiebril tijdens het marathondebat over de afschaffing van de wet-Hillen. Dit zorgt hopelijk voor wat extra energie, aldus de politicus die 900 minuten spreektijd te vullen heeft.

Trump: namen noemen bij schikking na seksueel wangedrag

President Donald Trump wil dat parlementariërs die zich schuldig hebben gemaakt aan seksuele intimidatie en een schikking hebben getroffen met hun slachtoffers, bekend worden. Hij riep het Congres dinsdag op namen te noemen van volksvertegenwoordigers die hun misdragingen hebben afgekocht.

Van Bronckhorst baalt: 'Niet alert genoeg'

Giovanni van Bronckhorst pakte met Feyenoord bijna een punt bij Manchester City, maar moest op de valreep toch nog een 1-0 nederlaag slikken.

❌