[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019Nu Muziek

George Baker viert 75e verjaardag met concert in Ahoy

Door NU.nl

George Baker, die in december 75 jaar wordt, viert dit met een concert in de Rotterdamse concertzaal Ahoy. De Little Green Bag-zanger zit dit jaar tevens vijftig jaar in het vak.

Grace Jones en Ronnie Flex toegevoegd aan line-up Down The Rabbit Hole

Door NU.nl

Het muziekfestival Down The Rabbit Hole heeft het laatste gedeelte van de line-up bekendgemaakt. Onder meer Grace Jones en Ronnie Flex & Deuxperience zijn toegevoegd aan de programmering.

Ariana Grande evenaart record The Beatles in Amerikaanse hitlijst

Door NU.nl

Ariana Grande heeft een record van The Beatles geëvenaard door in de toonaangevende Amerikaanse hitlijst Billboard Hot 100 de eerste, tweede en derde plek in te nemen.

Calvin Harris met twee onderscheidingen grote winnaar BRIT Awards

Door NU.nl

Calvin Harris heeft twee BRIT Awards gewonnen. Hij werd uitgeroepen tot de beste producer van het afgelopen jaar en zijn nummer One Kiss met zangeres Dua Lipa won de prijs voor het beste nummer.

Gisteren β€” 20 Februari 2019Nu Muziek

Earth and Fire-toetsenist Gerard Koerts op 71-jarige leeftijd overleden

Door NU.nl

Earth and Fire-toetsenist Gerard Koerts is woensdag op 71-jarige leeftijd overleden, laat gitarist Hans Ziech aan het AD weten. De componist en producer had al geruime tijd longproblemen.

Anouk: 'Ik kan de muziek van Ali B niet aan'

Door NU.nl

Anouk kan de muziek van Ali B niet aan, vertelt ze in het televisieprogramma Jinek. Ali B bekent op zijn beurt weinig op te hebben met de Nederlandstalige nummers van Anouk.

The Chemical Brothers toegevoegd aan line-up We Are Electric

Door NU.nl

Danceformatie The Chemical Brothers komt in juli naar het muziekfestival We Are Electric. Ook San Holo, Eric Prydz, Richie Hawtin en Alan Walker zijn aan de line-up toegevoegd.

Supertramp-zanger Roger Hodgson komt opnieuw naar CarrΓ©

Door NU.nl

Rodger Hodgson, medeoprichter van Supertramp, komt op 3 september naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Post Malone, Gavin James en meer concerten die nog niet uitverkocht zijn

Door NU.nl/J.Velthoven

Voor iedereen die last minute een avond uit wil, zet NU.nl bijzondere concerten waar nog kaarten voor te koop zijn op een rij. Deze week zijn dat shows van onder anderen rapper Post Malone, popster Hayley Kiyoko en Nervous-zanger Gavin James.

OuderNu Muziek

Zieke Ozzy Osbourne zegt shows af om thuis te kunnen herstellen

Door NU.nl

Ozzy Osbourne (70), die eerder in het ziekenhuis werd opgenomen met ernstige complicaties in zijn luchtwegen, kan voorlopig nog niet optreden.

Nielson voegt drie extra optredens aan Diamant Tour toe

Door NU.nl

Nielson zal in november drie optredens aan zijn Diamant Tour toevoegen. De artiest is dan te zien in Nijmegen, Rotterdam en Tilburg.

Sheryl Crow geeft op 16 juni optreden in 013 in Tilburg

Door NU.nl

Sheryl Crow staat op 16 juni in de 013 in Tilburg. De kaartverkoop voor het optreden van de All I Wanna Do-zangeres, begint op 22 februari.

Ben Cramer en Jacques Herb brengen eerbetoon aan Pierre Kartner

Door NU.nl

Ben Cramer en Jacques Herb nemen samen een nummer op waarin ze een eerbetoon brengen aan hun ontdekker Pierre Kartner.

'Leden boyband The Jonas Brothers komen na zes jaar weer bij elkaar'

Door NU.nl

The Jonas Brothers, de Amerikaanse jongensgroep die bestaat uit de broers Joe, Nick en Kevin, zouden na zes jaar nieuwe muziek gaan maken. De band zou daarnaast ook een documentaire over de geplande reünie maken.

Queen en Adam Lambert geven optreden tijdens Oscaruitreiking

Door NU.nl

De rockband Queen zal tijdens de komende Oscaruitreiking een optreden geven. Aanleiding hiervoor zijn de vele nominaties die de film Bohemian Rhapsody heeft ontvangen, de film over Queen en leadzanger Freddie Mercury.

Liam: 'Noel klaagt me aan als Oasis in documentaire te horen is'

Door NU.nl

Liam Gallagher zal worden aangeklaagd door zijn broer Noel als eerstgenoemde Oasis-nummers zingt in de recent aangekondigde documentaire As It Was.

Nick Cave naar Nederland voor gesprek met fans en optreden

Door NU.nl

Nick Cave komt eind mei naar Nederland voor twee Conversations with Nick Cave-avonden, waarbij hij vragen van het publiek beantwoordt en nummers speelt op de piano.

Ook Caro Emerald geeft optreden in Amsterdamse Bos

Door NU.nl

Caro Emerald is toegevoegd aan de reeks artiesten die optreden in het Amsterdamse Bos. De zangeres geeft op 8 juni een show.

Recensieoverzicht Bizzey: 'Nederlandse hiphopshow zelden zo ambitieus'

Door NU.nl

Voormalig Yellow Claw-lid Bizzey stond afgelopen zaterdag met zijn soloshow What would Jesus do? in de Amsterdamse Afas Live. Hieronder volgt een overzicht van recensies uit landelijke media.

Britse zanger Leo Sayer komt naar Nederland

Door BuzzE

De Britse popzanger Leo Sayer komt op 21 en 22 juni naar Nederland. Zijn eerste concert vindt plaats in poppodium De Vorstin (Hilversum) en het tweede concert in Q-Factory (Amsterdam).

❌