[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Maart 2018Nu Muziek

Jamai doet in mei en juni clubtour met nieuw album

Door NU.nl

Jamai gaat met een clubtour langs de Nederlandse podia. De winnaar van de eerste editie van Idols in 2003 doet in mei en juni vijf optredens door het hele land.

Duitse minister niet blij met cadeau volkszanger Heino

Door BuzzE

De Duitse schlagerzanger Heino heeft op een volksmuziekfestival in Munster de deelstaatminister Ina Scharrenbach met een geschenk van een grammofoonplaat in verlegenheid gebracht. 

CΓ©line Dion moet door ooroperatie twee maanden aan shows annuleren

Door BuzzE/NU.nl

De shows die Céline Dion in maart en april zou geven in The Colosseum in Caesars Palace Las Vegas zijn geannuleerd. De zangeres kampt al meer dan een jaar met een oorinfectie, waar ze nu voor onder het mes moet.

Britse band Bananarama treedt op in Nederland

Door NU.nl

Bananarama treedt komende zomer op in Nederland. De Britse band speelt zaterdag 9 juni in originele bezetting op muziekfestival Retropop in Emmen.

Ozzy Osbourne in conflict met concert-promoter AEG

Door BuzzE

Ozzy Osbourne en zijn concert-promoter AEG hebben ruzie. Volgens de Britse zanger probeert het bedrijf hem te chanteren om op te treden in het Staples Center in Los Angeles, waarover geen concrete afspraken zijn gemaakt. Daarom klaagt de Engelsman AEG aan vanwege het schenden van hun eerder gemaakte afspraak.

Gisteren β€” 21 Maart 2018Nu Muziek

Wen d'r maar aan is naam Nederlandstalige album Anouk

Door BuzzE/NU.nl

Het Nederlandstalige album van Anouk heet Wen d'r maar aan. De zangeres brengt het album na de zomer uit. 

Sneeuw noopt Justin Timberlake tot uitstellen show in New York

Door BuzzE/NU.nl

De show die Justin Timberlake woensdagavond zou geven in New York gaat niet door wegens hevige sneeuwval aan de oostkust van de Verenigde Staten. Timberlake zou optreden in de evenementenhal Madison Square Garden.

Down The Rabbit Hole maakt volledige line-up bekend

Door BuzzE

De volledige line-up van Down The Rabbit Hole is bekend. De festivalorganisatie voegde woensdag de laatste 39 namen toe aan het affiche en maakte ook het blokkenschema bekend. 

Pukkelpop bevestigt 93 nieuwe namen na lekken affiche door N.E.R.D.

Door BuzzE/NU.nl

Pukkelpop heeft woensdag in één klap bijna de gehele line-up bekendgemaakt. Het Belgische festival bevestigde de komst van 93 nieuwe namen nadat de Amerikaanse band N.E.R.D dinsdag per ongeluk het affiche deelde op sociale media.

Kylie Minogue en Sting treden op tijdens verjaardagsconcert koningin Elizabeth

Door BuzzE

De BBC organiseert op 21 april in de Royal Albert Hall in Londen een verjaardagsconcert voor de Britse koningin met bekende sterren zoals Kylie Minogue, Tom Jones en Sting.

Eloi Youssef van Kensington op podium bij concert Thirty Seconds To Mars

Door BuzzE

Het concert van Thirty Seconds To Mars in Amsterdam kreeg dinsdagavond een bijzonder Nederlands tintje. Eloi Youssef van de band Kensington deelde het podium met Jared Leto en de rest van de band en zong Walk On Water mee.

OuderNu Muziek

Shawn Mendes brengt donderdag nieuwe single uit

Door BuzzE

Shawn Mendes zal aanstaande donderdag nieuwe muziek uitbrengen.

Anouk onderbreekt RTL-weerbericht met optreden

Door BuzzE/NU.nl

Anouk heeft dinsdagavond opgetreden bij het RTL Weer. Voordat weervrouw Amara Onwuka begon met de presentatrice van het weerbericht, zong Anouk haar nieuwe nummer Lente.

'N Sync in april bijeen voor onthulling ster Walk of Fame

Door NU.nl

De jongenspopgroep 'N Sync, waar onder meer Justin Timberlake deel van uitmaakte, wordt geëerd met een ster op de Walk of Fame in Hollywood. De groep zal daarom op 30 april weer bijeenkomen voor de onthulling.

Marcel Dettmann, Apollonia en Worakls in line-up Extrema Outdoor

Door NU.nl

Onder andere Marcel Dettmann, Apollonia en Worakls zijn te zien op de 23ste editie van het dancefestival Extrema Outdoor, dat voor de tweede keer georganiseerd wordt.

Ook Kraantje Pappie te zien bij 538Koningsdag

Door BuzzE

Kraantje Pappie is de nieuwste toevoeging aan de line-up van 538Koningsdag. 

Rotterdamse woontorens gaan Lee Towers heten

Door BuzzE

Twee voormalige kantoortorens aan het Rotterdamse Marconiplein zijn de Lee Towers gedoopt. De kantoorruimtes worden verbouwd tot 860 nieuwe woningen.

Beatle Ringo Starr (77) door prins William geridderd

Door BuzzE

Ringo Starr, de drummer van de legendarische band The Beatles, is geridderd voor zijn verdiensten voor de muziek. De 77-jarige ontving de onderscheiding uit handen van prins William tijdens een plechtigheid in Buckingham Palace.

BeyoncΓ© en Jay-Z geven extra concert in Amsterdam

Door NU.nl

Beyoncé en Jay-Z geven naast hun concert op 19 juni, ook een concert op 20 juni in de Johan Cruijff Arena. Het eerste concert was binnen een uur uitverkocht.

Ilse DeLange vanaf 20 september op clubtour in Nederland

Door BuzzE

Ilse DeLange keert met haar eigen repertoire terug naar het podium en gaat in het najaar toeren langs verschillende Nederlandse podia. De zangeres treedt in september en oktober op in acht zalen, maakte ze dinsdag bekend.

❌