[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 16 Augustus 2018Nu Muziek

Cardi B opent MTV Video Music Awards

Door BuzzE

Cardi B opent maandag de Video Music Awards. Dat maakte organisator MTV woensdag bekend op sociale media.

Tim Knol zet eigen platenlabel op om jonge artiesten kansen te geven

Door BuzzE

Tim Knol begint met een eigen platenlabel. Hij wil jonge artiesten de kansen geven die hij zelf tien jaar geleden kreeg. 

Gisteren β€” 15 Augustus 2018Nu Muziek

'Rappers 50 Cent en Tekashi69 beschoten tijdens opnamen videoclip'

Door NU.nl

Rappers 50 Cent en Tekashi69 zouden zijn beschoten tijdens het opnemen van een videoclip, melden meerdere Amerikaanse media woensdagavond.

Kensington speelt op Bierpop-festival van Miss Montreal

Door BuzzE

Kensington staat in november op Bierpop, het festival van Miss Montreal. De band zal het festival in de IJsselhallen in Zwolle afsluiten.

Aerosmith vanaf april drie maanden met show in Las Vegas

Door BuzzE

Rockband Aerosmith neemt begin april zijn intrek in Las Vegas voor een serie concerten in het Park Theater, maken de bandleden bekend in The Today Show.

Charly Luske maakt theatershow over George Michael

Door BuzzE

Charly Luske gaat het theater in met een show over George Michael. Luske brengt samen met zijn zevenkoppige band Michaels hits als soloartiest en de beste nummers uit zijn Wham!-tijd ten gehore.

Dj Headhunterz verliest zaak tegen 'fiscalist van de sterren'

Door ANP

De Nederlandse producer en dj Headhunterz heeft een zaak tegen zijn voormalige belastingadviseur Frank B. verloren. Hij had de fiscalist aangeklaagd, omdat die zijn zorgplicht zou hebben geschonden, maar de rechtbank gaat daar niet in mee.

Decibel Outdoor overweegt extra maatregelen vanwege politieactie

Door ANP

De gemeente Hilvarenbeek gaat woensdag met de organisatie van het festival Decibel Outdoor praten over extra maatregelen die nodig zijn, omdat politieagenten tijdens het evenement actievoeren.

Jan Smit niet bang dat zijn succes na twintig jaar ophoudt

Door NU.nl

Jan Smit werkt al twintig jaar in de muziekindustrie, maar is niet bang dat zijn carrière ophoudt. Volgens de 32-jarige zanger interesseert succes hem helemaal niets.

Avond uit? Deze concerten zijn nog niet uitverkocht

Door NU.nl/Julie Velthoven

Voor iedereen die deze week op het laatste moment een avond uit wil: voor deze concerten zijn nog kaarten te koop.

Mount Eerie brengt in Utrecht opgenomen livealbum uit

Door NU.nl

Op 21 september brengt Mount Eerie een livealbum met de naam (after) uit. Het album werd op 10 november 2017 in de gotische Jacobikerk in Utrecht opgenomen.

Ciara vervangt Cardi B bij 24K Magic Tour van Bruno Mars

Door NU.nl

Zangeres Ciara zal dit jaar te zien zijn tijdens de 24K Magic Tour van Bruno Mars. De zangeres vervangt Cardi B, die toch niet mee wilde toeren omdat ze bij haar pasgeboren dochter Kulture wilde blijven.

OuderNu Muziek

Stevie Wonder en Jesse Jackson nemen afscheid van Aretha Franklin

Door BuzzE/NU.nl

Aretha Franklin, die thuis in Detroit op sterven ligt, heeft dinsdag bezoek gekregen van een aantal mensen dat haar een warm hart toedraagt. Zo ging Stevie Wonder bij 'The Queen of Soul' langs om haar een laatste groet te brengen. 

BeyoncΓ© en Jay-Z dragen concert op aan zieke Aretha Franklin

Door BuzzE

Beyoncé en Jay-Z hebben hun concert in Detroit opgedragen aan Aretha Franklin. De legendarische soulzangeres zou in die stad op sterven liggen.

Eurovisie Songfestival vindt volgend jaar toch in IsraΓ«l plaats

Door BuzzE/NU.nl

Het Eurovisiesongfestival kan volgend jaar gewoon plaatsvinden in Israël. Staatsomroep KAN heeft de benodigde borgsom van 12 miljoen euro kunnen betalen, meldt de Israëlische krant Haaretz.

Viering vijftig jaar Woodstock in Concertgebouw

Door BuzzE

Het Concertgebouw Amsterdam huisvest volgend jaar een eerbetoon aan het Woodstock festival. Tijdens Woodstock Legends wordt de muziek uit 1969 van onder anderen Joe Cocker, Jimi Hendrix en Janis Joplin live gespeeld.

Calvin Harris brengt vrijdag single uit met Sam Smith

Door BuzzE

Calvin Harris brengt vrijdag een single uit met Sam Smith, genaamd Promises. Dat maakte de Schotse dj bekend via sociale media dinsdag.

Ex-manager Mariah Carey eist miljoenen van zangeres

Door BuzzE

Stella Bulochnikov, de voormalig manager van Mariah Carey, eist miljoenen van haar ex-cliënt. De vrouw zou documenten hebben laten bezorgen bij de zangeres, waarin staat dat ze recht heeft op commissie van Carey's fortuin.

'Aretha Franklin thuis in hospicezorg'

Door BuzzE/NU.nl

Soulzangeres Aretha Franklin is momenteel thuis in hospicezorg, dat zegt een bron die dicht bij de familie staat tegen CNN. Eerder op maandag kwam het bericht naar buiten dat de gezondheid van Franklin hard achteruit gaat.

Phil Collins wist niet of mensen nog op hem zaten te wachten

Door NU.nl

Phil Collins wachtte jarenlang met het organiseren van een nieuwe tournee, omdat hij niet zeker wist of er nog genoeg belangstelling voor zijn shows zou zijn.

❌