[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 December 2018Nu Muziek

Oud-PSV'er Van der Doelen bezingt zeven zonden op vijfde studioalbum

Door NU.nl/Jacob-Jan van de Groep

Bij de naam Björn van der Doelen zullen velen aan de voetballer in een PSV-shirt denken. De inmiddels 42-jarige Brabander is echter al twaalf jaar muzikant en heeft met zijn vijfde studioalbum Eerwaarde Vader Zegen Mij Want Ik Heb Gezondigd een opvallende plaat uitgebracht.

Jazzzangeres Nancy Wilson op 81-jarige leeftijd overleden

Door BuzzE/NU.nl

De Amerikaanse jazzzangeres Nancy Wilson is op 81-jarige leeftijd overleden. Volgens Amerikaanse media stierf ze thuis in Pioneertown na een lang ziekbed.

Gisteren β€” 13 December 2018Nu Muziek

Janet Jackson en Radiohead opgenomen in Rock & Roll Hall of Fame

Door BuzzE

Janet Jackson, Radiohead en Roxy Music behoren tot de nieuwe namen van de Rock & Roll Hall of Fame. Samen met hen treden ook Def Leppard, The Zombies, The Cure en Fleetwood Mac-zangeres Stevie Nicks toe tot de eregalerij.

Trijntje Oosterhuis viert 25-jarig jubileum in Ziggo Dome met Beste Zangers

Door NU.nl

Trijntje Oosterhuis viert op 30 maart haar 25-jarig jubileum in de Ziggo Dome. De zangeres doet dat samen met deelnemers aan het laatste seizoen van Beste Zangers.

Geannuleerd concert Jan Smit verplaatst naar eerste week januari

Door NU.nl

Jan Smit, die donderdag zijn eerste optreden zou geven nadat hij eerder geveld was door een verkoudheid, kan wederom niet optreden. Schouwburg De Vereeniging in Nijmegen heeft volgens de zanger pas op de dag zelf laten weten dat de show niet kan doorgaan omdat er nog een verbouwing gaande is in het pand.

All I Want For Christmas: Het verhaal achter Mariah Careys grootste hit

Door NU.nl/Danja Koeleman

Mariah Carey staat donderdag in de Ziggo Dome met haar All I Want for Christmas Is You-show, waarin ze al haar kersthits ten gehore brengt. Uiteraard komt All I Want for Christmas hier ook voorbij. Wat is het verhaal achter Careys grootste kersthit?

Pink geeft extra show op het Malieveld in Den Haag

Door NU.nl

Pink gaat een extra show in Nederland geven. De zangeres is in augustus 2019 te zien op het Haagse Malieveld.  
Ze komt met een extra optreden vanwege de grote belangstelling voor het concert dat zij geeft in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA.


 

Sheryl Crow speciale gast concert Phil Collins in Nijmegen

Door BuzzE/NU.nl

Sheryl Crow is in juni van de partij tijdens het concert van Phil Collins in Nijmegen. De negenvoudig Grammy Award-winnares voegt zich als speciale gast bij Collins, maakt Mojo donderdag bekend.

Robin Thicke en Pharrell Williams betalen 5 miljoen dollar voor Blurred Lines

Door BuzzE/NU.nl

Robin Thicke en Pharrell Williams moeten de nabestaanden van Marvin Gaye bijna 5 miljoen dollar (4,4 miljoen euro) betalen vanwege het schenden van auteursrechten. Dat heeft een rechter in Californië bepaald in de zaak rond het nummer Blurred Lines.

OuderNu Muziek

Avril Lavigne maakt releasedatum nieuwe album bekend

Door BuzzE/NU.nl

Avril Lavigne brengt haar langverwachte zesde album Head Above Water op 15 februari uit. Het is haar eerste album sinds vijf jaar. 

Rowwen Hèze toegevoegd aan line-up Paaspop

Door BuzzE

Paaspop heeft woensdag achttien nieuwe acts bevestigd voor de komende editie, waaronder Rowwen Hèze, White Lies en Camo & Krooked.

Editors, Robyn en Thom Yorke op Down the Rabbit Hole

Door NU.nl

Editors, Underworld en Vampire Weekend behoren tot de eerste namen die zijn bekendgemaakt voor Down the Rabbit Hole. Ook Thom Yorke Tomorrow's Modern Boxes en The Roots zijn te zien op het jaarlijkse festival.

The Analogues terug naar Ziggo Dome met Beatles-album Abbey Road

Door BuzzE/NU.nl

The Analogues keren op 5 oktober terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De muzikanten spelen daar alle nummers van Abbey Road van The Beatles integraal, ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van het album.

Avond uit? Deze concerten zijn nog niet uitverkocht

Door NU.nl/Julie Velthoven

Voor iedereen die last minute een avond uit wil, zet NU.nl bijzondere concerten op een rij waar nog kaarten voor te koop zijn. Deze week met onder anderen Mariah Carey, BLØF en Altin Gün.

De Staat en Blaudzun treden op bij eindshow Serious Request

Door BuzzE

De Staat, HAEVN en RONDÉ staan eind deze maand op het podium tijdens de eindshow van 3FM Serious Request: Lifeline. Ook Blaudzun en EUT treden op, maakte de zender dinsdag bekend.

Beth Hart komt voor twee concerten naar Nederland

Door NU.nl/Sjan Verhoeven

De Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart komt eind volgend jaar voor twee concerten naar Nederland.

Cher komt voor het eerst in vijftien jaar naar Nederland

Door NU.nl

Cher komt naar Nederland. De zangeres geeft op 30 september 2019 een concert in de Amsterdamse concerthal Ziggo Dome.

Kraftwerk toegevoegd aan line-up Best Kept Secret

Door NU.nl

Duitse electroband Kraftwerk staat in 2019 op Best Kept Secret. De band sluit op zaterdag 1 juni het hoofdpodium af met een 3D-show.

Bohemian Rhapsody meest gestreamde nummer uit de twintigste eeuw

Door BuzzE
Bohemian Rhapsody van Queen is door Universal Music Group uitgeroepen tot het meest gestreamde nummer dat in de twintigste eeuw is gemaakt. De track werd 1,6 miljard keer gestreamd. Het nummer is hiermee tevens de meest gestreamde klassieke rocksong aller tijden.

BeyoncΓ© ingevlogen voor bruiloft van Indiase miljardairs

Door BuzzE/NU.nl

Beyoncé heeft afgelopen weekend opgetreden tijdens een extravagant huwelijksfeest in India. Isha Ambani, de dochter van de rijkste man van Azië, trouwt deze week met Anand Piramal. Hij is de zoon van een andere miljardair.

❌