[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019Podiuminfo nieuws

George Baker wordt 75 en viert dat in Ahoy

Al vijftig jaar zit George Baker in het vak. Een goede reden voor een feestje maar de beste man wordt ook nog eens 75 in december. Vandaar dat hij groots uitpakt met een concert in Rotterdam Ahoy.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Pukkelpop, Hozier, Sheryl Crow en Live

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Vijf nieuwe shows voor Finn Andrews

Finn Andrews, bekend van de band The Veils, gaat weer eens alleen op pad. In mei geeft hij solo-shows bij vijf poppodia in Den Haag, Nijmegen, Apeldoorn, Groningen en Amsterdam.

Diggy Dex met nieuwe tour naar o.a. Maassilo, Podium Victorie en Patronaat

De Nederlandse rapper en muzikant Diggy Dex tourt dit najaar weer door het land. Na zijn uitverkochte tour trekt de Karavaan verder. Diggy Dex maakte de afgelopen jaren met zijn band al een rondreis na het succes van zijn album 'Golven'.

Noorse popster Sigrid naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

Sigrid komt weer naar de lage landen. De Noorse popster maakte vorig jaar indruk tijdens Eurosonic en mocht vervolgens optreden op bij de grote festivals waaronder Pinkpop, Rock Werchter en Coachella.

Jaya The Cat naar Simplon en Melkweg

Jaya the Cat is een internationaal gezelschap dat ska, reggae en punk weet samen te smelten tot een eigen, pakkende sound. Oorspronkelijk is de band afkomstig uit Boston, maar sinds 2003 heeft de band zich gevestigd in onze eigen hoofdstad.

Gisteren β€” 20 Februari 2019Podiuminfo nieuws

K-popsensatie ATEEZ komt naar Q-Factory

ATEEZ is een Koreaanse groep die bestaat uit Hongjoong, Seonghwa, Yunho, Yeosang, San, Mingi en Wooyoung en Jongho. Op 24 oktober 2018 brachten ze hun debuutalbum 'Treasure EP.

La Pegatina komt naar AFAS Live

La Pegatina is een Catalaanse ska- en rumbaband. De band startte in 2003 toen Rubén Sierra, die voorheen als soloartiest had gewerkt, een project begon met Adrià Salas en Ovidi Diaz. D

Pierce Brothers met wereldtour naar Nederland en BelgiΓ«

De Australische Pierce Brothers komen met hun Atlas Shoulders-wereldtour onder andere naar Nederland en België toe. Het gelijknamige album kwam in november uit, maar in september zijn ze pas in de lage landen te bewonderen.

Roger Hodgson viert 40-jarig jubileum Supertramp-album Breakfast in America in CarrΓ©

Roger Hodgson, de Britse medeoprichter van Supertramp komt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van het album Breakfast in America weer naar Carré in Amsterdam.

OuderPodiuminfo nieuws

Amanda Palmer naar de Meervaart in Amsterdam

De Amerikaanse zangeres Amanda Palmer zal op 4 september te zien zijn in theater de Meervaart, Amsterdam. Dit optreden is onderdeel van haar No Intermission - An Evening of Piano, Pain & Laughter-tour.

Black Mirrors verzorgt aftershow van Slash in AFAS Live

Aanstaande zondag 24 februari komt Slash naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. Vandaag is bekend geworden dat de aftershow verzorgt wordt door de Vlaamse band Black Mirrors.

Live ook naar TivoliVredenburg deze zomer

De Amerikaanse band Live krijgt het druk deze zomer. In de lage landen staan er een aantal optredens in de planning en gister werd er nog een extra show bevestigd.

Extra shows voor Nielson in Doornroosje, Maassilo en 013

Het gaat voor de wind met Nielson. Onlangs won hij twee Edison Pop Awards, 'Beste Song' voor zijn single 'IJskoud' en 'Beste Nederlandstalig' voor zijn album 'Diamant'.

Caamp naar Paradiso Noord in mei

Caamp bestaat uit Evan Westfall en Taylor Meier en is in 2016 in Ohio opgericht. Taylor speelde die regelmatig in koffiehuizen in zijn geboortestad en liep Evan daar tegen het lijf.

Grammy-winnares Sheryl Crow naar 013

De Amerikaanse zangeres Sheryl Crow komt op 16 juni naar 013 in Tilburg. In 2010 zou Sheryl ook een concert in 013 geven, maar deze werd afgelast. Nu keert de zangeres terug naar het poppodium.

Exclusieve show in Paradiso en nieuw album voor The Allman Betts Band

Het Amerikaanse The Allman Betts Band, bestaande uit zonen van Gregg Allman (The Allman Brothers) en Dickey Batts vieren komend jaar het 50 jarig bestaan van The Allman Brothers met een album.

Lewis Capaldi komt naar TivoliVredenburg en La Madeleine

De Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi stond eind 2017 in zo ongeveer elke lijst met artiesten om in de gaten te houden voor 2018. Dat kwam mede door het succes van zijn nummer Bruises, dat razendsnel 25 miljoen streams haalde op Spotify en Capaldi een platencontract bij Virgin opleverde.

New Hope Club geeft optreden in Paradiso

Het Britse pop trio New Hope Club komt op woensdag 3 april naar Paradiso voor hun eerste eigen show in Nederland. Blake Richardson, George Smith en Reece Bibby komen in oktober 2015 bij elkaar een plaatsen verschillende covers op YouTube.

Caro Emerald treedt op tijdens Live at Amsterdamse Bos

Komende zomer zal er weer een reeks concerten in het Amsterdamse Bos gegeven worden onder de noemer 'Live at Amsterdamse Bos'. Eerder was al bekend dat artiesten als De Dijk, Edwin Evers Band, Peter Doherty & The Puta Madres, en Band of Horses optredens komen geven.

❌