[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 6 April 2020Podiuminfo nieuws

Rotown komt met bordspel op de markt, Down The Rabbit Hole met puzzel

Door het Corona-virus zijn alle activiteiten t/m ten minste 1 juni bij wet verboden. Het is de vraag of de huidige maatregelen na 1 juni verlengd zullen worden, maar tot die tijd kunnen zowel concerten als festivals zeker niet plaatsvinden.

Niall Horan annuleert gehele tournee (met shows in Ziggo Dome en Lotto Arena)

Zanger Niall Horan kondigde eerder dit jaar aan dat hij op wereldtour zou gaan, maar vanwege het coronavirus heeft zijn gehele “Nice To Meet Ya Tour 2020” gecanceld. Dat

OuderPodiuminfo nieuws

Snoop Dogg nu op 22 februari naar Ziggo Dome

Het concert van Snoop Dogg wordt ook verplaatst. Eerder zou de Amerikaanse rapper op 7 april 2020 een optreden geven in de Ziggo Dome. Dit is veranderd naar 22 februari 2021.

Evanescence en Within Temptation verplaatsen tour naar september

De Amerikaanse metalband Evanescence en het Nederlandse Within Temptation zouden deze maand samen op tour door Europa gaan. Zoals inmiddels al bekend is kan dit niet doorgaan vanwege het Corona-virus.

Paul Weller stelt tour uit naar april 2021

Muzikant Paul Weller stelt zijn tour uit van april 2020 naar april 2021. Deze keuze is gemaakt i.v.m het coronavirus. De zanger zou meerdere shows in Nederland en België geven dit jaar.

CarrΓ© optredens Dita Von Teese verplaatst naar maart 2021

'S werelds meest beroemde burlesque danseres Dita Von Teese heeft vanwege de Corona-crisis haar shows noodgedwongen moeten verplaatsen. Dita zou met haar Glamonatrix-tour naar Carré komen op 27 en 28 maart, deze zijn nu verschoven naar 19 en 20 maart 2021.

I Prevail haalt concert Melkweg in en komt ook naar 013 en Kavka

De Amerikaanse band I Prevail komt in augustus voor het eerst naar Nederland, ook zal de band een optreden geven in België. I Previal reist langs Kavka in Antwerpen, Melkweg in Amsterdam en 013 in Tilburg.

Winnen: 2x2 kaarten voor Therapy? in Hedon

De Noord-Ierse rockband Therapy? bestaat 30 jaar en komt dat dit najaar vieren in Nederland. Onlangs bracht de groep rondom frontman Andy Cairns een 'Greatest Hits' compilatie-album uit.

Michael Franti verplaatst tournee van oktober naar januari

Michael Franti heeft zijn tour data aangepast en verplaatst naar begin 2021. De tour start op 25 januari in Amsterdam, hierna gaat hij () langs meerdere Nederlandse podia en andere landen en sluit hij zijn tour af op 10 februari in Dublin, Ierland.

Corona special: overzicht van live-stream concerten en festivals met o.a. Hozier en Quarantaine Fest

Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de bekende maatregelen omtrent het Corona-virus zijn podia en theaters gesloten en kunnen onze verslaggevers en fotografen vanzelfsprekend geen verslagen voor onze sites maken.

Concerten Ziggo Dome en Sportpaleis van Queen & Adam Lambert precies een jaar uitgesteld

Queen en Adam Lambert verplaatsen de optredens in Ziggo Dome en Sportpaleis naar 2021. Tickets die al waren gekocht voor de optredens in 2020 blijven geldig.

Thijs Boontjes in oktober met nieuwe tour door Nederland

Muzikant Thijs Boontjes komt met een nieuwe tour door Nederland. Hij gaat onder andere langs Doornroosje in Nijmegen. Thijs Boontjes is een Nederlandse muzikant.

❌