[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderPodiuminfo nieuws

De Grote Kick-off in Deventer pakt groots uit met o.a. Anouk en De Jeugd van Tegenwoordig

Deventer bestaat dit jaar 1250 jaar en om dit te vieren pakt De Grote Kick-off groots uit. Waar het festival normaal twee dagen duurt, zal dit nu uitgebreid worden naar vier dagen.

Heino brengt met afscheidstour ook een bezoek aan de Melkweg

Eerder konden wij nog dat Heino met zijn afscheidstour naar de Effenaar komt, deze is echter al uitverkocht. Nu is bekend geworden dat de 79-jarige Duitse zanger ook naar de Melkweg komt, op 31 maart 2019.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Imagine Dragons, Maria Mena en Spinvis

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Pain Of Salvation in september naar Muziekgieterij en Melkweg (OZ)

De Zweedse progressieve rockband Pain of Salvation komt in september weer naar Nederland. De afgelopen jaren tourde de band onder meer met Opeth maar gaf ook vaak eigen shows in diverse poppodia.

Leif de Leeuw band plays The Allman Brothers band kondigt concertreeks aan

Leif de Leeuw zet met zijn band de tanden in het repertoire van The Allman Brothers band. Vanaf oktober 2018 touren de Leeuw en zijn bandleden door Nederland en er zijn inmiddels reeds 14 Nederlandse data bevestigd.

Paradiso Noord ontvangt Uncle Acid and the Deadbeats

In minder dan tien jaar is Uncle Acid and the Deadbeats uitgegroeid tot cultband in de psychedelische rock. Het zware geluid van Uncle Acid roept herinneringen op aan het geluid van Black Sabbath en The Stooges in de jaren '60 en '70.

Pain Of Salvation in september naar Melkweg (OZ)

De Zweedse progressieve rockband Pain of Salvation komt in september weer naar Nederland. De afgelopen jaren tourde de band onder meer met Opeth maar gaf ook vaak eigen shows in diverse poppodia.

Punkhelden Stiff Little Fingers naar Patronaat

Op zondag 13 mei 2018 zullen Stiff Little Fingers een show geven in Patronaat, Haarlem. Stiff Little Fingers werd in 1977 opgericht in Noord-Ierland en werden al snel gezien als pioniers van de punkbeweging samen met The Clash, Sex Pistols, The Jam en Sham 69.

Tour Twarres afgelast i.v.m. gehoorschade zangeres Mirjam Timmer

De Friese groep Twarres heeft de aanstaande tour noodgedwongen uit moeten stellen dan wel te annuleren. Reden hiervoor is de gehoorschade (tinnitus) die zangeres Mirjam Timmer opgelopen heeft.

Kovacs met nieuw album naar TivoliVredenburg

In 2014 werd Kovacs bekend als 'de zangeres met de grote bontmuts', haar stem doet echter denken aan artiesten als Amy Winehouse, Shirley Bassey en Billie Holiday.

Concerten Tears For Fears in Afas Live en Lotto Arena verplaatst naar 2019

De concerten van Tears For Fears op 14 mei in AFAS Live en op 20 mei in Lotto Arena zijn verplaats. Dit is in verband met onvoorziene gezondheidsproblemen en op doktervoorschift zal de hele komende tour uitgesteld worden naar 2019.

Hooverphonic met nieuwe zangeres naar Lotto Arena (Antwerpen)

De Belgische band Hooverphonic komt in december voor een optreden naar de Lotto Arena te Antwerpen. Het bijzondere hieraan is dat de band een nieuwe zangeres introduceert.

Moses Sumney naar Paradiso en de Nieuwe Kerk Groningen

Moses Sumney komt op dinsdag 25 september naar de Nieuwe Kerk, Groningen en op woensdag 26 september 2018 is hij te zien in Paradiso, Amsterdam. De Amerikaanse singer-songwriter maakt een mellow mix van soul, altpop, folk en ambient R&B wat ook terug te horen is op zijn album 'Aromanticism' (2017).

Koreaanse popster Dean voor show naar Sugarfactory

Dean, geboren als Kwon Hyuk, is een Zuid-Koreaanse alternatieve R&B singer-songwriter, rapper en record producer. Op zaterdag 28 april komt deze Kpop-ster voor een concert naar de Sugarfactory in Amsterdam.

Drie concerten voor reggaelegendes Toots and the Maytals

De legendarische reggae-act Toots and the Maytals is het spelen nog niet verleerd. Hoewel de band al sinds 1968 bestaat en uitvinder van de term 'reggae' is, brandt het vuur nog steeds.

Young Gun Silver Fox voor vier concerten naar Nederland

De laid back jaren 70 westcoastpopband Young Gun Silver Fox speelt eind deze week in een uitverkochte Mezz en Melkweg. Reden genoeg voor de Amerikaanse band om snel terug te komen.

Nielson is terug met Diamant Clubtour 2018

Nielson is terug van weggeweest en dat met een hele nieuwe sound die elektronischer, internationaler en volwassener is. De teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en de nummers zijn persoonlijker dan ooit zo ook te horen op zijn nieuwe single Diamant.

Winnen: 2x2 kaarten voor Christian McBride Big Band in De Meervaart

Jazzlegende Christian McBride heeft zes Grammys op zak en heeft opgetreden met grootheden als James Brown en Paul McCartney. De bassist en producer uit Philadelphia is bezig met een wereldwijde tour met zijn nieuwe Grammy Award-winnende album ‘Bringin’ It’. Voor

Winnen: 2x2 kaarten voor Laurence Jones in Melkweg + meet&greet

Laurence Jones pakte in Liverpool de bluesgitaar op. De jonge muzikant deelde al het podium met Joe Bonamassa, Gary Clark Jr, Kenny Wayne Shepherd en Eric Burdon.

Finalisten De Grote Prijs van Nederland bekend

Zojuist zijn de finalisten van De Grote Prijs van Nederland bekendgemaakt. Drie verschillende categorieën hebben ieder zes finalisten door middel van voorrondes uitgekozen.

โŒ