[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019Podiuminfo nieuws

Deze week in de voorverkoop: o.a. Maaike Ouboter, FeestDJRuud en The Gathering

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

COCO! FIESTA met o.a. Famke Louise in AFAS Live

In AFAS Live wordt deze zomer een groot Caribisch feest gevierd. COCO! FIESTA is er voor liefhebbers van urban, latin en nightlife. Vandaag is aangekondigd dat onder meer Famke Louise van de partij is.

Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Hendrik Jan BΓΆkkers

Op donderdag 25 april vindt de eerste Hengelose editie van Behind the Music plaats in Metropool. Op deze avond is Hendrik Jan Bökkers uitgenodigd om te vertellen over onder meer zijn ervaringen met Bökkers, Jovink en de Voederbietels en het Koele Koele festival.

OuderPodiuminfo nieuws

Tamino voor openluchtshow naar Caprera

Tamino is een Belgische zanger. In november 2016 werd hij uitgenodigd om een Radio 1-sessie te spelen, zijn eerste single 'Habibi' maakte indruk en hij werd meteen bekend op de Radio.

The Chats naar Paradiso, 013, Vera en De Helling

De jongens van The Chats komen deze zomer weer naar Paradiso en spelen ze voor de tweede keer in de grote zaal. In november staan ze in 013, Vera en in De Helling.

Venice naar Oosterpoort en Openluchttheater Valkenburg

De Amerikaanse band Venice, afkomstig uit Californië komt met een tour naar Nederland toe. Het was al even bekend dat Venice naar het Amsterdamse Bostheater zou komen op 15 juni.

Bitterzoet en 013 voor CKY

De Amerikaanse rockband CKY, waar de broer van (voormalig) pro-skater Bam Margera (Jess) de drums speelt, was vooral in de 00's bekend van het nummer 96 Quite Bitter Beings.

Willem naar CarrΓ© Amsterdam

Op zaterdag 7 september is Willem Live te zien in Carré Amsterdam. Dit zal de allerlaatste show zijn van zijn 'Man In Nood' tour. Willem is verder dit jaar ook nog te zien op het Lowlands Festival.

Stef Kamil Carlens dit najaar op tour door BelgiΓ«

Stef Kamil Carlens gaat dit najaar op tour met zijn nieuwe soloalbum. Hij treedt op in onder andere Brussel, Antwerpen en Gent. Na zijn doorbraak met dEUS in de jaren '90, heeft Stef Kamil Carlens niet stil gezeten.

The Gathering met 30 year Anniversary tour door Nederland

The Gathering bestaat dertig jaar en dit viert de band met een tour door Nederland. Ze treden op in onder andere Hedon in Zwolle, 013 in Tilburg en Vera in Groningen.

Extra late night concert voor Lost Frequencies in de Melkweg

Vanwege het grote succes van het eerder aangekondigde concert van Lost Frequencies in de Melkweg, wordt er een extra late night show gegeven. Deze show zal later op de avond van het eerste concert plaatsvinden.

FeestDJRuud keert terug voor grote live shows op festivals en in Paradiso

FeestDJRuud keert dit jaar terug voor drie grote live shows onder de naam "Lonely at the tap". Hiermee doet hij WiSH Outdoor en Solar Weekend Festival aan.

Golden Earring ook langs TivoliVredenburg

Golden Earring had eerder al bekendgemaakt dat ze in november weer door Nederland gaan touren. De Oosterpoort, 013 en ten slotte Ahoy worden aangedaan.

Podium Victorie voor Hatebreed

De Amerikaanse metalcoreband Hatebreed was al aangekondigd voor de festivals Graspop (in België) en Jera on Air. Nu is er ook nog een concert bijgekomen op Nederlandse bodem.

Morcheeba naar Live At Amsterdamse Bos

De Britse band Morcheeba komt op zondag 18 augustus naar het Amsterdamse Bos. Morcheeba was in de jaren '90, samen met artiesten als 'Massive Attack', 'Groove Armada' en 'Tricky', het gezicht van de trip-hop muziek.

Jett Rebel in 2020 solo in CarrΓ©

De multi-instrumentalist Jett Rebel staat op 23 maart 2020 in Koninklijk Theater Carré voor een solo concert. Eerder dit jaar tourde Jett Rebel door Nederland en speelde hij in verschillende zalen.

Melkweg en Botanique voor Circa Waves

De Britse indieband Circa Waves, afkomstig uit Liverpool, komt met de Europese tour naar Nederland en België toe. Op 21 oktober staan ze eerst in de Melkweg, om twee dagen later (23 oktober) in de Botanique te spelen.

Extra show Lauv in Paradiso

De Amerikaanse muzikant Lauv zou al naar Nederland en België komen voor concerten in Ancienne Belgique en Paradiso. Het concert in laatsgenoemde podium is echter al helemaal uitverkocht! Goede reden om er een extra show tegenaan te gooien.

Heilung naar TivoliVredenburg en Ancienne Belgique

De Deense band Heilung komt na een succesvol optreden op het Roadburn festival terug naar Nederland en ook naar België. In november treedt Heilung op in de grote zaal van TivoliVredenburg en in Ancienne Belgique.

Najaarstour voor Jo Goes Hunting langs o.a. Rotown, Merleyn en Ekko

Indiepopband Jo Goes Hunting komt in het najaar met een tour in navolging van het nog uit te brengen nieuwe album. De eerste single van het album is al te beluisteren (zie hieronder).

❌