[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017Podiuminfo nieuws

Flinke tour voor Bob Marley-tribute Rootsriders (o.a. langs Metropool, Mezz, Melkweg en Effenaar)

De Amsterdamse groep Rootsriders wordt in Europa gezien als (een van) de beste Bob Marley-tributes. Momenteel zijn ze nog aan het touren (vanavond in Metropool, Hengelo en op 1 december nog in AB Brussel).

Tim Akkerman verlengt zijn 'Sings The Boss' tour met shows in o.a. Heerlen, Middelburg en Venlo

Voormalig Di-rect frontman Tim Akkerman is groot fan van Bruce 'The Boss' Springsteen. Om hem te eren gaat hij al met de 'Sings The Boss' tour op pad langs Paard (Den Haag, 27 januari), Bibelot (Dordrecht, 28 februari), Effenaar (Eindhoven, 9 maart), De Helling (Utrecht, 10 maart) en Simplon (Gronignen, 17 maart).

Voormalig MotΓΆrhead-gitarist Phil Campbell met The Bastard Sons voor drie shows naar Nederland

Phil Campbell was tot de dood van frontman Lemmy Kilmister in december 2015 de gitarist van de legendarische band Motörhead. Een jaar later richtte hij zijn eigen band Phil Campbell & The Bastard Sons op.

Gisteren β€” 23 November 2017Podiuminfo nieuws

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Iron Maiden, Rock Werchter en Paaspop

Aankomend weekend start de voorverkoop van grote festivals en shows. Iron Maiden houdt zijn eigen feestje in Gelredome, Rock Werchter (dit jaar met o.a.

Winnen: 2x2 kaarten voor CKY in Hedon

De Amerikaanse rockband CKY, rond Jess Margera (het broertje van pro-skater, tv-persoonlijkheid en 'Jackass' Bam Margera) komt naar Nederland. De muziek van CKY werd regelmatig gebruikt op MTV met name '96 Quite Bitter Beings'.

Zestal nieuwe shows voor Wulf

Iedereen kent het nummer Summer On You wel, de stem achter de zomerhit is Wulf. Ook weet hij als soloartiest een goede indruk te maken, zo is zijn single Mind Made Up razend populair.

Zestal shows voor Wulf door Nederland

Iedereen kent het nummer Summer On You wel, de stem achter de zomerhit is Wulf. Ook weet hij als soloartiest een goede indruk te maken, zo is zijn single Mind Made Up razend populair.

Jeff Dunham naar Rotterdam Ahoy en Sportpaleis

De internationale tour 'Passively Aggressive' van Jeff Dunham brengt hem ook naar Nederland en België. Samen met zijn poppenensemble komt hij aankomende lente naar het Antwerpse Sportpaleis en Rotterdam Ahoy.

Eenhoorn Joost te zien in Amsterdam en Leeuwarden

Joost, die ook wel bekend staat als EenhoornJoost, heeft zo'n 175.000 subscribers op YouTube en 270.000 volgers op Instagram. Vorige maand heeft hij zijn debuutalbum 'Scandinavian Boy' uitgebracht en nu staan er ook twee shows voor hem op de planning! Eerder deze maand stond hij nog op het podium als voorprogramma van de Nederlandse rapper Donnie, maar nu komt Joost met twee eigen shows op zijn tour 'Albino on tour'.

Drietal Nederlandse shows voor Roger Hodgson

De voormalige Supertramp zanger Roger Hodgson komt in 2018 voor een drietal optredens naar Nederland! Hodgson scoorde met Supertramp grote hits als 'Give A Little Bit', 'The Logical Song', 'Dreamer' en 'Breakfast In Amerika'.

OuderPodiuminfo nieuws

Youtube-recordbreker Luis Fonsi stelt AFAS Live concert uit

Met het nummer Despacito verbrak de Puerto Ricaanse zanger Luis Fonsi (samen met Daddy Yankee) twee records: de videoclip werd op Youtube meer dan 4 miljard keer bekeken, dat is nog nooit iemand gelukt en het nummer is ook het meest gestreamde nummer ooit.

Tweede clubtour voor Roxeanne Hazes in 2018

Ze is nog bezig met haar tour door Nederland, die ze op 7 september is begonnen in een uitverkochte Melkweg. Maar dat houdt Roxeanne Hazes niet tegen! Zojuist is er bekend gemaakt dat zij in het nieuwe jaar nog een tour door Nederland gaat doen.

Tweede Kamer neemt motie aan om woekerhandel tickets aan banden te leggen

Recentelijk werd een initiatiefwet om woekerhandel met concert- en festivaltickets aan banden te leggen nog afgewezen in de Eerste Kamer. De Eerste Kamer zag een voorstel om een doorverkoopmaximum van 120% van de ticketprijs af te dwingen niet zitten.

Morgan Heritage voor viertal shows naar Nederland

De Amerikaanse reggaegroep Morgan Heritage komt in 2018 terug naar Nederland! De band zou eigenlijk in oktober naar al terugkeren voor een aantal shows maar die konden om logistieke en productionele redenen niet doorgaan.

Mister and Mississippi moet noodgedwongen aantal shows verplaatsten of annuleren

Slecht nieuws voor fans van Mister and Mississippi. De band moet noodgedwongen een aantal shows van hun (tijdelijk) laatste tour afzeggen of verplaatsen.

Patti Smith en Lenny Kaye twee avonden naar de Duif in Amsterdam

Punkrock-poëet Patti Smith en gitarist van de Patti Smith Group Lenny Kaye doen een Europese tournee met 'An evening of words and music'. Paradiso heeft het duo voor twee avonden gestrikt in de kerk de Duif aan de Prinsengracht.

King Crimson in juli 2018 naar Amsterdams Concertgebouw

King Crimson, de Britse rockband rond gitarist Robert Fripp, is al sinds de jaren 60 bij elkaar. Er wordt af en toe gewisseld van personeel, maar samen weten zij altijd weer een unieke combinatie van verschillende muziekstijlen neer te zetten.

IAM terug naar Melkweg

De Franse hiphop-groep Invasion Arrivée de Mars, ook wel bekend als IAM, was in mei vorig jaar voor het laatst in Nederland voor een show in Melkweg. Op 2 maart 2018 komen de mannen terug naar de Amsterdamse popzaal.

Winnen: 2x2 kaarten voor Sue The Night in Altstadt

Sue The Night komt naar Altstadt! Na een succesvolle tour voor haar nieuwe album 'Wanderland' gaat de zeskoppige indiepop-band met Suus de Groot aan het roer nogmaals naar de clubzalen.

Twee nieuwe shows in Patronaat: Amenra + Boris en Veil of Maya + Dance Gavin Dance

Het Haarlemse poppodium Patronaat heeft zojuist twee nieuwe concerten toegevoegd aan het programma van maart 2018. Liefhebbers van de zwaardere genres kunnen zich verheugen op de volgende concerten: Op 4 maart komen de Belgische band Amenra (foto) en het Japanse trio Boris een stevig potje sludge-metal brengen.

❌