[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 Juni 2018Podiuminfo nieuws

Passenger geeft gratis optreden in het Vondelpark Openluchttheater

De Britse singer-songwriter Passenger geeft aanstaande zaterdag 23 juni een gratis optreden in het Vondelpark Openluchttheater. Dit maakt de muzikant bekend via zijn social media.

Extra concert voor Nile Rodgers & CHIC in Kursaal Oostende

Het concert van Nile Rodgers & CHIC op 19 augustus in de Ancienne Belgique was binnen no-time uitverkocht, waardoor vele fans met lege handen achterbleven.

Winne op clubtour langs o.a TivoliVredenburg, Simplon en Hedon

Winne gaat na een lange tijd weer op tour. Winston Bergwijn, beter bekend als Winne, is een Nederlandse rapper uit Rotterdam. Zijn laatste album werd in 2009 uitgebracht maar sindsdien heeft Winne allesbehalve stilgezeten.

Tusky in het najaar op tour door Nederland (o.a. Sugarfactory, Bibelot en De Helling)

De Utrechtse punkrockformatie Tusky, die bestaat uit voormalige bandleden van John Coffey komt in het najaar met een tour op de proppen! De Muziek van Tusky is vergelijkbaar met de Foo Fighters en zijn bekend van nummers als 'Folly' en 'Going Out'.

Town of Saints op clubtour langs o.a. TivoliVredenburg, Merleyn, V11, Vera en Hedon

De Nederlands/Finse indiefolk band Town Of Saints gaat op clubtour. De aanleiding voor de tour is hun nieuwe muziek, die later dit jaar wordt gereleased, naar de Nederlandse clubs brengen.

Rufus Wainwright met 'All These Poses Anniversary Tour' ook langs Nederland en Belgiรซ

Zanger, songwriter en componist Rufus Wainwright komt met zijn 'All These Poses Tour' ook naar Nederland en België. Het gaat om een show op 1 april 2019 in Koninklijk Circus in Brussel, op 14 april in De Oosterpoort te Groningen en op 15 april in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Tom Odell met Jubilee Road Tour langs La Madeleine en AFAS Live

Tom Odell komt dit najaar met zijn Jubilee Road Tour op 29 oktober naar La Madeleine in Brussel en 8 november staat hij ook op het podium in AFAS Live te Amsterdam.

OuderPodiuminfo nieuws

The Adolescents voor twee shows naar Nederland: Haltpop en Willemeen

The Adolescents komen voor twee shows naar Nederland. Op 21 juli 2018 naar Willemeen in Arnhem en een dag later staan ze op het podium tijdens Haltpop.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Sigrid, DTRH, Armin van Buuren, Chemical Brothers

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Canadese band Ought naar Rotown

De eerste show van Ought in Rotterdam is zojuist aangekondigd. De Canadese band werd zes jaar geleden opgericht door vier Amerikaanse studenten in Montreal en speelde al op onder andere Lowlands en Pukkelpop.

Armin van Buuren in Paradiso tijdens Amsterdam Dance Event 2018

Op woensdag 17 oktober zal Armin van Buuren optreden in het Amsterdamse Paradiso als onderdeel van Amsterdam Dance Event. De show staat in het teken van een alter-ego van de DJ.

Nana Adjoa in het najaar naar Effenaar, Bitterzoet, Paard en Luxor Live

Nana Adjoa gaat op clubtour door Nederland met haar alternatieve indiepop die bestaat uit dromerige elektronica en kleine gitaarliedjes. Adjoa begon haar carrière als bandlid van Janne Schra, Sue The Night en A Polaroid View.

Ruben Hein kondigt nieuwe clubtour aan (o.a. naar Luxor Live, Neushoorn en Bibelot)

Ruben Hein kondigt een nieuwe clubtour aan genaamd 'Groundwork Rising Fall Tour 2018', vernoemd naar zijn laatste album Groundwork Rising. Alleen in de bossen, met enkel een oude rode piano werkte Hein aan zijn nieuwe album.

TivoliVredenburg voor My Brightest Diamond

Het Amerikaanse barokpop-project My Brightest Diamond komt in het najaar naar Nederland toe. Op 26 november staat Shara Nova met haar project in TivoliVredenburg.

David August naar TivoliVredenburg, Paradiso en Ancienne Belgique

De Duits-Italiaanse producer David August komt aan het eind van het jaar naar Nederland en België. Het gaat om een optreden op woensdag 7 november in Ancienne Belgique in Brussel, dinsdag 4 december in TivoliVredenburg te Utrecht en woensdag 5 december in Paradiso in Amsterdam.

The Chemical Brothers naar AFAS Live

De Britse danceformatie The Chemical Brothers komt op 2 oktober naar AFAS Live in Amsterdam. The Chemical Brothers, bestaande uit Tom Rowlands en Ed Simons, worden gezien als de grondleggers van de big beat-sound en de progressive house.

Pearl Jam-zanger Eddie Vedder is stem verloren na Pinkpop- en Ziggo Dome-shows

Het afgelopen weekend leverde Pearl Jam op Pinkpop Festival nog een uitstekende 2,5 uur durende show en eerder vorige week twee fantastische concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Millionaire naar 013, Vera en Rotown

De Belgische band Millionaire kwam opeens na 12 jaar afwezigheid weer terug. Met de single ‘I’m Not Who You Think You Are’ dook Millionaire vorig jaar plotseling weer op. Onder

Sven Hammond op clubtour langs o.a. Luxor Live, 013 en Fluor

Eind van het jaar gaat Sven Hammond op tour voor de tweede ronde van de Rapture tour, waar ze hun laatste album live naar de Nederlandse clubs brengen.

Everlast presenteert Whitey Ford's House of Pain in Q-Factory en Gigant

Everlast presenteert op 26 september Whitey Ford's House of Pain in Gigant te Apeldoorn en een dag later staat hij ook op het podium in Q-Factory te Amsterdam.

โŒ