[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderPodiuminfo nieuws

Jeangu Macrooy met Horizon Theatertour door Nederland in 2020

Jeangu Macrooy gaat in begin 2020 weer op tour door Nederland. Hij gaat onder andere langs Utrecht, Amsterdam, Arnhem en Eindhoven. Eerst gaat Jeangu Macrooy nog drie try-out shows doen in Podium Hoge Woerd, Cultura en ZINiN.

Drie shows Grandmaster Flash in Nederland

De legendarische hiphop-pionier Grandmaster Flash komt voor maar liefst drie shows naar Nederland toe. Op zaterdag 23 november staat hij eerst in op 5 december.

Eefje de Visser met tour door Nederland en BelgiΓ«

Eefje de Visser kondigt haar tour door Nederland en België aan. Deze zal plaatsvinden in begin 2020. In totaal doet ze 6 shows waarvan één in België en vijf in Nederland.

Naaz kondigt Europese tour aan met shows in Nederland en BelgiΓ«

Een jaar geleden releast Naaz haar debuut EP 'Bitz of Naaz' en nu komt ze met een nieuwe track een een tour door Europa. Ze gaat met haar tour langs plaatsen als London, Parijs, Brussel en natuurlijk ook Amsterdam.

G.Love komt in Oktober met tour naar Nederland

G. Love is een Amerikaanse zanger en gitarist en frontman van G. Love & Special Sauce. Het debuutalbum van de Amerikaanse zanger viert in 2019 zijn 25e verjaardag.

Charli XCX met nieuw album naar Paradiso en Ancienne Belgique

De Britse zangeres en hitmaker Charli XCX brengt in september haar nieuwe plaat Charli uit. Daar komt ook een tour bij kijken, waarmee ze Nederland en België ook aandoet.

AFAS Live en Koninklijk Circus voor Alter Bridge

Goed nieuws voor Alter Bridge fans. De band komt op 18 oktober met een nieuwe album en daar hoort vanzelfsprekend ook een tour bij. Nederland en België worden daarbij niet overgeslagen.

The Asteroids Galaxy Tour ook naar De Oosterpoort

In navolging van de twee shows in Paradiso Noord komt The Asteroids Galaxy Tour ook met de Europese tour naar de Groningse Oosterpoort. Dit concert zal op 23 oktober plaatsvinden.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. GOT7 in Ziggo Dome, BlΓΈf en Of Monsters and Men

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Laurence Jones band dit najaar naar Nederland en BelgiΓ«

Laurence Jones band komt dit najaar naar Nederland en België voor een zestal optredens in Amsterdam, Hoogeveen, Leeuwarden, Uden, Hengelo en Itter. Op zijn zeventiende begon Laurence zijn eigen bluesband.

Zo bemachtig jij die zeer gewilde tickets!

Je hoeft niet meer ouderwets te overnachten in de rij om de beste tickets van te bemachtigen. Tegenwoordig staan we met zijn allen in een digitale rij.

Dermot Kennedy naar AFAS Live en Vorst Nationaal

Dermot Kennedy is deze zomer nog te zien op Pukkelpop en Lowlandsd maar komt in het najaar alweer terug naar de lage landen. In het Amsterdamse AFAS Live en het Brusselse Vorst Nationaal treedt hij op in november.

Alphabeat naar Oosterpoort en Melkweg

De Deense band Alphabeat kondigt aan dat ze dit najaar optredens zullen geven in De Oosterpoort en Melkweg. Dit is de eerste keer in zes jaar dat ze naar Nederland komen.

Britse zanger Justin Hayward naar Luxor Live

Britse zanger Justin Hayward komt naar Nederland. De zanger staat op vrijdag 20 september in de Luxor Live in Arnhem. Justin Hayward is bekend als de zanger, leadgitarist en componist van de band de Moody Blues.

Ticketmaster en Eventim werken aan alternatieven voor TicketSwap

Oplichting bij het kopen van festival- en concertkaarten komt jammer genoeg nog steeds voor. Ook wanneer er geen oplichting in het spel is dan worden tickets van uitverkochte evenementen voor meer geld dan de originele prijs doorverkocht.

Nouvelle Vague viert jubileum in Patronaat en Paard

Nouvelle Vague is een Franse popgroep die newwaveklassiekers en bekende punknummers covert in bossanova-jazz stijl. De groep werd opgericht door Marc Collin en Olivier Libaux in 2003.

Frans Pollux met band naar CarrΓ©

Frans Pollux geeft op 19 januari 2020 een avondvullende show in theater Carré, Amsterdam. Het wordt zijn grootste show ooit, zo maakt de Venlose singer-songwriter vandaag bekend.

Rapper Common naar Nederland en BelgiΓ« met Let Love Tour

De Amerikaanse rapper Common komt naar Nederland en België. Op woensdag 18 september staat de rapper in de Tivolivredenburg en op donderdag 19 september in De Vooruit.

Gemeente Amsterdam en Tolhuistuin bereiken overeenstemming over verlenging huurovereenkomst

De gemeente Amsterdam en podium Tolhuistuin in Amsterdam-Noord hebben een overeenstemming bereikt over het verlengen van huurovereenkomsten en het maken van hernieuwde afspraken tot in ieder geval 2021.

Ninja Sex Party naar Melkweg

De band Ninja Sex Party komt dit najaar voor een concert naar de Melkweg. Op 27 oktober 2019 staan ze in de MAX. De liedjes van Ninja Sex Party schreeuwen nostalgie.

❌