[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019Podiuminfo nieuws

Frank Turner & The Sleeping Souls in voorprogramma Dropkick Murphys in Ziggo Dome en Vorst Nationaal

Afgelopen weekend stonden Frank Turner & The Sleeping Souls nog op Lowlands en Pukkelpop. Vandaag is bekend geworden dat ze als voorprogramma van Dropkick Murphys spelen bij de shows in de Ziggo Dome op 1 februari en in Vorst Nationaal op 7 februari.

OuderPodiuminfo nieuws

Thy Art is Murder voor shows naar Zappa (Antwerpen) en 013

Thy Art Is Murder, afkomstig uit Australië, komt begin 2020 voor een paar shows naar de Benelux toe. Op 25 januari staan ze eerst in Zappa te Antwerpen.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Balthazar, Tamino en Morcheeba

Het is vakantie, er worden dus minder concerten aangekondigd dan normaal. Toch behouden we graag het overzicht en maken we ons wekelijke overzicht van alle shows en festivals die in de voorverkoop gaan.

Balthazar in het voorjaar tweemaal in Koninklijk Circus

Zojuist werd bekend dat Balthazar volgend jaar gaat optreden in Konklijk Circus in Brussel. De Belgische band gaat er twee shows geven. Op 17 en 18 februari 2020 vinden de concerten plaats.

In the picture: Into The Grave, Nirwana Tuinfeest, Lokerse Feesten, P!nk en Of Mice & Man

Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Into The Grave, Nirwana Tuinfeest, Lokerse Feesten, P!nk en Of Mice And Man.

Ook Gwar en Voivod met co-headlineshow in 013

spelen ook Gwar en Voivod (foto) een co-headlineshow in het Tilburgse 013. Het voorprogramma wordt dan verzorgd door Childrain. Het concert zal plaatsvinden op 28 november.

Nieuwe concertzaal Doka Live in Amsterdamse Volkshotel

Het Amsterdamse Volkshotel gaat de Doka zaal openstellen voor concerten. In 'Doka Live' zullen geregeld muzikanten en band optreden. Daarmee heeft Amsterdam er dus een nieuwe concertlocatie bij.

Big Thief naar Paradiso in maart

Big Thief stond in juni nog op Best Kept Secret en speelt in augustus op Sziget en Pukkelpop. Volgend jaar is de band terug in Nederland. In maart is Big Thief namelijk te zien in Paradiso.

Morcheeba naar TivoliVredenburg en La Madeleine in het voorjaar

Aankomende zondag treedt Morcheeba op in het Amsterdamse Bostheater. Vandaag is bekendgemaakt dat de Engelse formatie in het voorjaar al weer terug komt naar de lage landen.

TivoliVredenburg voor Opeth

De Zweedse metalband Opeth komt op 5 november naar Nederland toe voor een concert. De band staat dan in TivoliVredenburg te Utrecht. The Vintage Caravan zal het voorprogramma verzorgen.

Wederom twee shows in Openluchttheater Caprera voor HAEVN in 2020

Afgelopen weekend stond de Amsterdamse formatie HAEVN met twee shows nog in Openluchttheater Caprera. Volgend jaar keert HAEVN terug naar Bloemendaal, wederom met twee concerten.

Co-headlineshow in 013 voor Dimmu Borgir en Amorphis in 2020

Poppodium 013 gaat het nieuwe jaar goed van start met een co-headlineshow van de Noorse black metalband Dimmu Borgir en Amorphis (foto) uit Finland. In het voorprogramma staat ook nog de Amerikaanse band Wolves In The Throne Room.

Hedon in Zwolle voor QueensrΓΏche

De Amerikaanse rockband Queensrÿche stond vorige week nog in de Effenaar in Eindhoven (zie ons daarvan). Vandaag is bekend geworden dat de band in december terugkeert naar Nederland, als onderdeel van de Europese tour.

In the picture: o.a. Schollenpop, James Bay, Xavier Rudd, Thirty Seconds To Mars en Queensryche

Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Schollenpop, Tussen De Hoge Bomen, James Bay, Xavier Rudd, Thirty Seconds To Mars en Queensryche.

Extra shows in Paradiso en Maassilo voor Balthazar

De Belgische band Balthazar had al een Nederlandse tour in februari op de agenda staan. Echter is de show die de band op 24 februari in Paradiso zou geven al uitverkocht, daarom is er een extra concert op 25 februari aangekondigd.

Metalband Baroness naar Rotterdamse Maassilo

De Amerikaanse metalband Baroness komt op 24 oktober naar de Maassilo te Rotterdam. Baroness stond in 2018 voor het laatst in Nederland en België op het podium, toen op Fortarock (Nijmegen) en Graspop (Dessel).

BjΓΆrk met bijzondere show naar Vorst Nationaal

De IJslandse zangeres Björk komt met een unieke show naar zorgvuldig geselecteerde plaatsen, waaronder Vorst Nationaal te Brussel op 13 november. Deze show is een creatie van Björk zelf, in samenwerking met de Argentijnse Lucrecia Martel. D

Nederlandse tour voor Russian Village Boys (o.a. langs Patronaat, en Doornroosje

De Russische hardbass formatie Russian Village Boys, afkomstig uit St. Petersburg, komt in het najaar met een Nederlandse clubtour. Deze tour ziet er als volgt uit: 31/10 - Mezz, Breda 02/11 - Metropool Enschede (voormalig Atak), Enschede () 03/11 - Patronaat, Haarlem () 07/11 - De Helling, Utrecht () 08/11 - Doornroosje, Nijmegen () 09/11 - Gebr.

Rockband Airbourne naar Melkweg en Trix (Antwerpen)

De Australische rockband Airbourne komt naar de Benelux toe deze zomer. Na shows op festivals Wacken Open Air, Summer Breeze en Pukkelpop in augustus komt de de band in oktober terug.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. San Holo, Angel Olsen, Everlast en NF

Het is vakantie, er worden dus minder concerten aangekondigd dan normaal. Toch behouden we graag het overzicht en maken we ons wekelijke overzicht van alle shows en festivals die in de voorverkoop gaan.

❌