[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018Podiuminfo nieuws

Wegens succes extra shows voor Di-rect in Utrecht en Groningen

Afgelopen week gaf Di-rect concerten in De Oosterpoort en TivoliVredenburg. Zojuist is bekendgemaakt dat de band in april en mei volgend jaar alweer terugkomt naar deze podia.

Wegens succes extra shows voor Di-rect in TivoliVredenburg en Oosterpoort

Afgelopen week gaf Di-rect concerten in De Oosterpoort en TivoliVredenburg. Zojuist is bekendgemaakt dat de band in april en mei volgend jaar alweer terugkomt naar deze podia.

Amerikaanse band Beirut naar Nederland en BelgiΓ«

Balkanblazers, mariachitrompetten, ukelele en de rijke stem van frontman Zach Condon bepalen het geluid van Beirut. De Amerikaanse band uit Santa Fe komt volgend jaar onze kant op.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar Groningen, Nijmegen en Brussel

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats komt naar Europa. De Amerikaanse zanger en zijn zevenkoppige begeleidingsband zullen te zien zijn in Groningen, Nijmegen en in Brussel.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar Groningen en Brussel

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats komt naar Europa. De Amerikaanse zanger en zijn zevenkoppige begeleidingsband zullen te zien zijn in Groningen en in Brussel.

BZB doet 12 optredens in 12 provincies op 1 dag

BZB, voorheen de Band Zonder Banaan, gaat op één dag twaalf keer optreden in alle provincies van Nederland. De band wil graag het nieuwe album 'Domme Dingen Doen' overal onder de aandacht brengen. O

Shakin' Stevens naar TivoliVredenburg en De Roma

Shakin' Stevens uit Wales scoorde sinds de jaren tachtig meerdere hits. In het voorjaar is de artiest weer te zien in Nederland en België. Dan brengt hij een bezoekje aan het Utrechtse TivoliVredenburg en het Antwerpse De Roma.

Deense popgroep Lukas Graham naar Utrecht en Brussel

Met '7 Years' scoorde de Deense popband Lukas Graham een wereldwijde hit. Inmiddels heeft het nummer meer dan 700 miljoen views op YouTube. Het nieuwe album 'The Purple Album' komt op 26 oktober uit.

Flogging Molly naar Klokgebouw Eindhoven

Traditionele Ierse folkmuziek, punkrock en energieke liveshows is de succesformule van Flogging Molly. Sinds 1997 draait de band uit Los Angeles mee met de zanger, gitarist en geboren Ier Dave King aan het roer.

Dire Straits frontman Mark Knopfler naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Mark Knopfler komt in 2019 onze kant op. Op 23 juni speelt hij in het Amsterdamse Ziggo Dome en op 22 juni in het Antwerpse Sportpaleis. Als frontman van Dire Straits maakte hij wereldhits als 'Sultans of Swing', 'Brothers in Arms' en 'Money for Nothing'.

Rod Stewart in 2019 naar Ziggo Dome

Afgelopen maand kwam het nieuwe album 'Blood Red Roses' uit van Rod Stewart. Zojuist is bekend geworden dat de beroemde muzikant naar Nederland komt om zowel de klassiekers als recenter werk live ten gehore te brengen.

OuderPodiuminfo nieuws

AndrΓ© Hazes ook in 2019 naar Ahoy

De Ahoy concerten van André Hazes zijn een groot succes. André Hazes stond in oktober 2017 voor het eerst in Rotterdam Ahoy. Een succes dat direct leidde tot de aankondiging van een tweede serie concerten in 2018. O

Dave Matthews Band onderweg naar Amsterdam voor show in Afas Live

Met een carrière van bijna drie decennia mag Dave Matthews Band zich tot één van de meest invloedrijke bands in de rockgeschiedenis rekenen. Afgelopen zomer bracht Dave Matthews Band het nieuwe album ‘Come Tomorrow’ uit en kondigden ze hun herfsttour door Amerika aan. Nu maa

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Greta van Fleet, Triggerfinger, Rival Sons en Amaranthe

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken.

Ten FΓ© kondigt clubshows aan (o.a. Rotown, Bitterzoet en EKKO)

Ten Fé is de band rondom de songwriters Ben Moorhouse en Leo Duncan. De band maakt indiepop met hoekige gitaarlijnen en pakkende synthloops. Op het podium komen Rob Shipley, John Drain en Alex Hammond er nog bij.

AFAS Live verwelkomt Disturbed

De heren van Disturbed komen voor een show naar Nederland. Dinsdag 7 mei staat de band in AFAS Live te Amsterdam. Kaarten gaan volgende week in de voorverkoop, Entree: €51,52 (incl. s

Roos Blufpand naast theaters ook langs podia (o.a. Melkweg en TivoliVredenburg)

Op haar derde album Kleed me uit durft Roos Blufpand te laten zien wie ze werkelijk is. Ze bezingt haar momenten van wanhoop en twijfel, maar vooral ook van opluchting en trots.

Winnen: 2x2 kaarten voor Israel Nash in Hedon

Van de imposante bergen uit het Missouri landschap tot de diepe betonnen jungle van New York: Israel Nash vertegenwoordigt met zijn muziek allerlei facetten van Amerika.

Aaron Carter begin december naar Melkweg (Upstairs)

Het leven van kindsterren gaat niet altijd over rozen en Aaron Carter kan daar over meepraten. Hij debuteerde tijdens een concert van de Backstreet Boys waar zijn broer Nick deel van uitmaakte.

Extra Gelredome-show Snollebollekes

De Brabantse feestact Snollebollekes is populair. De act heeft een extra avond ingepland voor hun stadionshow Snollebollekes Live in Concert. Op 29 maart zal er eveneens een show plaatsvinden.

❌