[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 25 September 2017Podiuminfo nieuws

Vervangende supportact bij Papa Roach in 013 gevonden: The Charm The Fury

Eerder werd bekend dat Frank Carter & The Rattlesnakes noodgedwongen de Europese tour moest afzeggen, waaronder supports van Papa Roach. Nu is bekend geworden dat de Amsterdamse band The Charm The Fury de zaal voor Papa Roach mag opwarmen in 013 op 29 september.

Kraantje Pappie op clubtour door BelgiΓ« en Nederland langs o.a. Trix, Paard en 013

De Groningse rapper Kraantje Pappie stelde zichzelf al de vraag "waar is Kraan?", vanaf februari is hij op diverse plekken te zien in België en Nederland.

Bitterzoet ontvangt Tom Grennan

Op zaterdag 9 december staat de voetballer turned singer-songwriter Tom Grennan in Bitterzoet in Amsterdam. Grennan stopte met zijn carrière in betaald voetbal en werd al snel bekend als muzikant door de vocalen voor het nummer 'When It All Goes Wrong' van Chase & Status te verzorgen.

Voormalig Queens of The Stone Age-bassist Nick Oliveri naar MuziekcafΓ© Helmond en Patronaat

De voormalig Queens of The Stone Age, Kyuss en Mondo Generator bassist Nick Oliveri komt in december naar Helmond en Haarlem toe voor zijn Death Acoustic set.

The Prodigy in december naar 013

Een week goed beginnen was nog nooit zo makkelijk. Maandag 11 december staat The Prodigy in het Tilburgse 013 en dat staat garant aan een avond keiharde energie! The Prodigy bestaat al bijna 25 jaar en hits als 'Smack My Bitch Up', 'Out of Space', 'No Good (Start The Dance)' en 'Firestarter' zijn maar enkele voorbeelden van het indrukwekkende oeuvre.

Show in Antwerpse Sportpaleis voor Arcade Fire

De Canadezen van Arcade Fire komen in 2018 met een Europese tournee naar België voor een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Op donderdag 19 april staat de band op de planken.

Noel Gallagher's High Flying Birds naar AFAS Live en Vorst Nationaal

Noel Gallagher en zijn Flying Birds komen naar AFAS Live en Vorst Nationaal! Op vrijdag 6 april staat de band in Vorst Nationaal te Brussel en donderdag 19 april staat de act op het podium van Afas Live in Amsterdam.

The Chainsmokers richting Ziggo Dome en Lotto Arena

Het dance-duo The Chainsmokers heeft hun Europese tour aangekondigd. Andrew Taggart en Alex Pall maken er een specialiteit van om genres als indie, popmuziek, EDM en hip hop in elkaar te doen overvloeien tot een mooi en dansbaar geheel.

Ziggo Dome en Vorst Nationaal ontvangen The Script

De Ierse band The Script komt naar de Benelux voor shows in Amsterdam en Brussel. Op donderdag 15 maart staat de act in de Ziggo Dome om daarna, op 17 maart, Vorst Nationaal aan te doen.

Noel Gallagher's High Flying Birds naar AFAS Live

Noel Gallagher en zijn Flying Birds komen naar AFAS Live! Op donderdag 19 april staat de act op het podium in Amsterdam. Het concert is onderdeel van een tournee naar aanleiding van het nieuwe album 'Who Built The Moon?', die op 24 november verschijnt.

OuderPodiuminfo nieuws

Ho99o9 naar Botanique in Brussel en Bitterzoet Amsterdam

Het Amerikaanse duo Ho99o9 (je spreekt het uit als "horror"), afkomstig uit New Jersey, combineert punk met hiphop en komt later dit jaar naar het Europese vasteland.

Tiende editie Eurovision In Concert half april in AFAS Live

In mei vindt alweer de 63e editie plaats van het Eurovisie Songfestival in Portugal. In aanloop van het Europese festival vindt er inmiddels al 10 jaar het Eurovision In Concert in Nederland plaats.

Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Evanescence, The Killers en Imagine Dragons

Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan.

$uicideboy$ naar de Melkweg in februari

Het Amerikaanse rapduo $uicideboy$ komt naar Nederland. Op zondag 11 februari staan de mannen op het podium in de Melkweg te Amsterdam. Het duo begon in 2016 met het uitbrengen van hun ‘Kill Yourself’ saga, een EP-serie waar ze recent vijf nieuwe hoofdstukken van uitgebracht hebben genaamd 'The Faded Stains Saga', 'The Suburban Sacrifice Saga', 'The Fall of Idols Saga', 'The Deep End Saga' en 'The Infinity Saga'.

Extra show voor Goldlink in de Melkweg

Eerder werd al bekend gemaakt dat Goldlink op 1 december in de Melkweg speelt, maar met zijn disco, hiphop en Afrikaanse muziekstyle gemixt, weet hij dat binnen no-time uit te verkopen.

Voormalig Guns N’ Roses-gitarist Bumblefoot naar Nederland (o.a. Nieuwe Nor)

Voormalig Guns N’ Roses bandlid Ron Thal, beter bekend onder de naam Bumblefoot, komt naar Nederland. Bumblefoot was tussen 2006 en 2015 leadgitarist bij Guns N' Roses. D

Ricky Koole met Ocobar op grote theatertour (o.a. Kleine Komedie en Leidse Schouwburg)

Samen met de Rotterdamse band Ocobar gaat zangeres/actrice Ricky Koole op grote theatertour door Nederland. Me & Tennessee heet de voorstelling. Bij Tennessee denk je aan artiesten als Johnny Cash, Otis Redding, Sam and Dave, Willie Nelson, The Staple singers en Aretha Franklin.

Extra show voor Soulwax in TivoliVredenburg

Soulwax maakte een comeback in 2017: voor het eerst in 12 jaar was daar afgelopen maart een album genaamd From Deewee. Deze zomer maakte Soulwax ook indruk op Rock Werchter en Best Kept Secret Festival.

AndrΓ© Rieu geeft begin juli 2018 een serie concerten in Maastricht

Ook in het volgende jaar zal André Rieu een serie concerten geven in Maastricht. In kondigt Rieu aan dat de shows op 6, 7 en 8 juli zullen plaatsvinden op het Vrijthof te Maastricht.

Alain Clark sluit clubtour eind december af in Paradiso

Er stond al een mooi rijtje shows aangekondigd voor Alain Clark. In diverse podia zal hij eind dit jaar te zien zijn. Daar is een mooie afsluiter aan toegevoegd.

❌