[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderPodiuminfo nieuws

Deze week in de voorverkoop: o.a. Australian Pink Floyd, Physical Graffiti en Weval

Het is vakantie, er worden dus minder concerten aangekondigd dan normaal. Toch behouden we graag het overzicht en maken we ons wekelijke overzicht van alle shows en festivals die in de voorverkoop gaan.

Bummy Boys (Ray Fuego, KC en GRGY van SMIB) op tour met nieuwe mixtape

Bummy Boys is een nieuw trio bestaande uit hiphop-artiesten Ray Fuego, KC en GRGY. Ze dropten een aantal jaar geleden al een paar gezamenlijke mixtapes en zijn weer bij elkaar gekomen om muziek te maken: met 'Bummy Boys 3' komen ze nog harder en vetter.

16-jarige Australische zanger Ruel naar Melkweg

Op jonge leeftijd gaat het al voor de wind met de carrière van Ruel. De Australische artiest werkte samen met producer M-Phazes (die eerder met Eminem en Kimbra werkte) en bereikte met zijn muziek de massa.

Nieuwe tour voor Led Zeppelin tribute-act Physical Graffiti

Physical Graffiti brengt opnieuw een ode aan Led Zeppelin met een nieuwe tour. In de ruim 2 uur durende set wordt er gespeeld op vergelijkbare instrumenten uit de tijd van weleer en komen de klassiekers ruimschoots aan bod.

Nieuwe shows van Weval (o.a. opening van Amsterdam Dance Event)

Er komen een hoop mooie shows aan voor Weval. Op 16 oktober verzorgt het duo het openingsconcert van Amsterdam Dance Event in het Concertgebouw, in december staan twee shows in België in de planning en in februari 2020 een concertreeks in Nederland.

Geen vervangende datum voor AFAS Live-concert van Franse rapper MHD

Begin dit jaar stond er een concert van MHD gepland in AFAS Live in Amsterdam. De Franse rapper raakte echter betrokken bij een dodelijke vechtpartij in de zomer van 2018 in Parijs en zit nog steeds vast.

Slipknot in 2020 naar Ziggo Dome

Slipknot komt volgend jaar weer onze kant op. Ditmaal gaat het om een Europese tour die in het teken staat van het op 9 augustus nieuw verschenen album 'We Are Not Your Kind'.

Angerfist met solo-show naar AFAS Live

Hardcore DJ en producer Angerfist (echte naam Danny Masseling) komt in het najaar met een solo-show naar de Amsterdamse AFAS Live. De gemaskerde DJ zal op 23 november een optreden geven, op de album release dag.

In the picture: Lowlands, Sziget, Alan Parsons Live Project, Prophets Of Rage en A Day To Remember

Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Lowlands, Sziget, Alan Parsons Live Project, Prophets Of Rage en A Day To Remember.

Wereldtour brengt Black Mountain naar Nederland en Belgiรซ

De Canadese band Black Mountain komt dit jaar met een wereldtour. Met deze tour worden ook Nederland en België aangedaan. Dit zal in oktober zijn. Op , waar ze in TivoliVredenburg spelen.

โŒ