[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderPodiuminfo nieuws

Kledingmerk Puma verzamelt artiesten voor livestream evenement vanuit de Melkweg

Het Duitse kledingmerk Puma organiseert aan het einde van de maand, op 30 juli, The Unity Hometour. Dit is een livestream evenement vanuit de Melkweg om de festivalloze zomer een beetje kleur te geven.

Motel MozaΓ―que programmeert zes concerten in Peepshow Palace Festival (met Spinvis, Mauro Pawlowski en Winne)

In juli en augustus organiseren Theatergroep De Warme Winkel en Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond het Peepshow Palace Festival. Motel Mozaique verzorgt hier zes concerten.

Tournee Zucchero met optredens in Nederland en BelgiΓ« in november verplaatst naar 2021

Zucchero “Sugar” Fornaciari wilde het grootste gedeelte van 2020 op tournee met zijn recente album D.O.C. In november zou de Italiaanse zanger optredens geven in de Ziggo Dome, Rockhal en Vorst Nationaal. Het

Ook Chef'Special geeft concerten in de Tuin van 2020

We hebben op Podiuminfo al een paar keer . Op het eiland Brielle in Zuid-Holland zetten initiatiefnemers Typhoon en Tribe Company een flink aantal Nederlandse artiesten neer, waar onder het genot van een hapje en een drankje van genoten kan worden.

Declan McKenna stelt tour uit naar voorjaar 2021 met o.a. shows in Trix, Melkweg en Maassilo

De Britse singer-songwriter Declan McKenna heeft zijn Europese Zeros tour uitgesteld naar het voorjaar van 2021. Dit heeft uiteraard alles te maken met het Coronavirus.

Drie Nederlandse concerten van Walter Trout in februari

Blueslegende Walter Trout komt in februari voor drie concerten naar Nederland. De Amerikaanse gitarist staat achtereenvolgens in Paradiso, 013 en Doornroosje.

Grote evenementen in BelgiΓ« vanaf augustus mogelijk toegestaan

Door het Coronavirus zijn grote evenementen als concerten en festivals niet meer toegestaan tot 1 september, in België tot 1 augustus. Vanaf die datum mogen onze zuiderburen weer naar indoorevenementen tot 400 personen en outdoorevenementen tot 800 personen.

Willeke Alberti viert 75e verjaardag tijdens Amsterdamse Zomer in Olympisch Stadion

Zangers Willeke Alberti viert dit jaar alweer haar 75e verjaardag. Om dat te vieren heeft ze diverse optrends in de planning staan. Zo zal ze tijdens de Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion te Amsterdam tweemaal een optreden geven.

Indian Askin weer op clubtour langs o.a. Paard, Melkweg en Effenaar

De Amsterdamse nu-punk band Indian Askin gaat voor het eerst sinds de Corona-uitbraak weer op tournee. Met de Tripple Nipple Corona Schiphol Tour, een hele mond vol, gaat de band eind deze maand (juli) en in augustus langs podia als Paard, Effenaar en de Melkweg.

Doe Maar vindt nieuwe datums voor Lijf aan Lijf tournee door Nederland en BelgiΓ«

De immense Lijf aan Lijf tournee die Doe Maar vanaf 23 september zou geven is verplaatst naar 2021. Doe Maar geeft aan dat de onzekerheid over het kunnen plaatsvinden van de concerten te groot is.

Nog een livestream van Di-rect; Nu vanuit het Mauritshuis

Di-rect heeft de smaak te pakken als het om livestreams gaat. Na optredens vanuit het Nationale Theater in Den Haag, de Pier in Scheveningen, kondigt de Haagse rockband nu een livestream vanuit het Mauritshuis aan.

Joost voor zes Zomersesies naar de Melkweg

Eerder . Maar geen van deze artiesten geeft zo veel concerten als Joost. Joost Klein (1997), beter bekend als Joost, start in 2008 op 10-jarige leeftijd met zijn YouTube kanaal EenhoornJoost.

Poppodium Paard opent voorzichtig zijn deuren met filmvertoning concert Eefje de Visser

Poppodium Paard opent voorzichtig zijn deuren. In juli zal het poppodium eindelijk na vier maanden verplicht gesloten te zijn geweest eindelijk de deuren weer openen.

Openluchttheater Caprera breidt programma uit met o.a. Maan, Nick & Simon, Blanks en Son Mieux

Openluchttheater Caprera in Bloemendaal breidt voor de komende maanden haar programma uit, rekeninghoudend met de Corona-maatregelen. Deze maand, in juli, zal zangeres Maan vier optredens geven.

Niels Destadsbader stelt Sportpaleis shows met een jaar uit naar najaar 2021

Met de hit Je bent van mij brak Niels Destadsbader door en met het nummer Mee naar boven stond hij maar liefst 17 weken lang op nummer 1 in de Belgische hitlijsten.

013 en First Impression organiseren coronaproof dance event 'You’re Not Ready'

013 en First Impression werken samen om een corona-proof dance event te organiseren. Het event heeft de naam 'You’re Not Ready' gekregen. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli komen er vier DJ-acts. D

Tuin Sessies met diner in de Tolhuistuin van o.a. Roxeanne Hazes, Janne Schra, Eerie Wanda en Arp Frique

De Tolhuistuin wordt komende maanden een nog belangrijkere concerthotspot dan het al was. Gisteren werd bekend dat Sunday Sounds op zondagmiddag . Vandaag wordt bekend dat er een flink aantal Tuin Sessies gehouden zullen worden.

Claw Boys Claw tweemaal in grote zaal van Paradiso

Op zaterdag 29 augustus speelt Claw Boys Claw tweemaal in de grote zaal van Paradiso. Het betreft een corona-proof optreden met zitplaatsen, maar het zal de Amsterdamse rockers er niet van weerhouden een rockende show neer te zetten.

Gratis muziekevenement Sunday Sounds deze zomer terug in de Tolhuistuin

Het gratis te bezoeken muziekevenement Sunday Sounds keert in de maanden juli en augustus terug in de Tolhuistuin (Paradiso Noord). Vijf zondagmiddagen kan er met maximaal 100 mensen publiek in de open lucht genoten worden van optredens in "de mooiste tuin van Amsterdam".

Uitmarkt komt met digitaal platform Thuismarkt

Normaal vindt ieder jaar in augustus de Uitmarkt plaats in het centrum van Amsterdam, als opening van het culturele seizoen. Je kan er (meestal gratis) een deel van het programma zien van cabaretiers, muzikanten (pop en klassiek), maar ook genieten van kunst of een literaire lezing bijwonen.

❌