[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Maart 2018iCulture

iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 maart 2018

Door Redactie

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 22 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het artikel iCulture Vandaag: dit was donderdag 22 maart 2018 verscheen voor het eerst op iCulture


Deze app helpt IKEA-meubels in elkaar zetten

Door Gonny van der Zwaag

Je kent het wel: je hebt een meubel bij IKEA gekocht en daarna moet 'ie nog in elkaar gezet worden. Welk zijpaneel hoort waar? En welk schroefje heb je nodig? Zou het niet handig zijn als augmented reality je daarbij gaat helpen? Een concept-app laat zien hoe zo'n meubelbouw-hulpje eruit kan zien.

Het artikel Deze app helpt IKEA-meubels in elkaar zetten verscheen voor het eerst op iCulture


De beste sportapps die met HealthKit werken

Door Gonny van der Zwaag

Welke sportapps werken met HealthKit? In dit overzicht vind je de beste fitness- en sportapps voor HealthKit, zodat je gegevens over afstanden, calorieën en meer kunt syncen met de Gezondheid-app en andere apps.

Het artikel De beste sportapps die met HealthKit werken verscheen voor het eerst op iCulture


De beste HealthKit-apps voor iPhone en iPad

Door Redactie

Met deze HealthKit apps wissel je data uit met Apple's Gezondheid-app en hou je meer zicht op je beweging, voeding en dagelijkse gewoontes. Dit zijn de beste apps die met HealthKit samenwerken.

Het artikel De beste HealthKit-apps voor iPhone en iPad verscheen voor het eerst op iCulture


Philips 5000i zuivert je lucht: nieuwe luchtreiniger met iPhone-bediening

Door Itske

Philips komt met een nieuwe luchtreiniger die te bedienen is met een iPhone-app. De Philips 5000i is een grotere variant van de AC 2889 en moet de concurrentie aangaan met de Pure Cool Link van Dyson. De luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 130 vierkante meter.

Het artikel Philips 5000i zuivert je lucht: nieuwe luchtreiniger met iPhone-bediening verscheen voor het eerst op iCulture


Apple gaat bug oplossen waardoor Siri verborgen meldingen voorlas

Door Gonny van der Zwaag

Apple heeft bevestigd dat ze een bug in iOS 11 gaan oplossen. Door die bug kon Siri berichten op je toegangsscherm voorlezen, ook als de meldingen niet te zien waren.

Het artikel Apple gaat bug oplossen waardoor Siri verborgen meldingen voorlas verscheen voor het eerst op iCulture


Instagram past feed aan na klachten en introduceert β€˜Nieuwe berichten’

Door Gonny van der Zwaag

Instagram gaat de volgorde van berichten weer aanpassen in de app. De chronologische volgorde komt niet terug, maar de app gaat wel wat meer recente berichten bovenaan zetten. Ook word je niet langer opeens naar de bovenkant van de feed gestuurd terwijl je lekker aan het scrollen was.

Het artikel Instagram past feed aan na klachten en introduceert ‘Nieuwe berichten’ verscheen voor het eerst op iCulture


iCulture Deals: aanbiedingen donderdag 22 maart 2018

Door iCulture Deals

In iCulture Deals vind je op donderdag 22 maart weer de laatste goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en nog veel meer koopjes.

Het artikel iCulture Deals: aanbiedingen donderdag 22 maart 2018 verscheen voor het eerst op iCulture


Gerucht: β€˜Vernieuwde iBooks met meer achtergrondinfo komt in iOS 12’

Door Benjamin Kuijten

Het leek er even op dat de vernieuwing van iBooks gepland stond voor iOS 11.3, maar dat is niet meer het geval. Volgens bronnen schuift Apple de vernieuwing door naar iOS 12, waarin iBooks onder andere een Vandaag-sectie met achtergrondinfo krijgt.

Het artikel Gerucht: ‘Vernieuwde iBooks met meer achtergrondinfo komt in iOS 12’ verscheen voor het eerst op iCulture


Fossils voor macOS houdt je Mac opgeruimd

Door Itske

Fossils is een nieuwe app voor macOS waarmee je je Mac makkelijk op kunt ruimen. De app zoekt bestanden die je al langere tijd niet hebt gebruikt. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze bestanden definitief wilt verwijderen of eerst archiveert voor nadere inspectie.

Het artikel Fossils voor macOS houdt je Mac opgeruimd verscheen voor het eerst op iCulture


KPN-app krijgt binnenkort eindelijk Chromecast-ondersteuning

Door Benjamin Kuijten

Ben je KPN-klant en kijk je vaak televisie via de Interactieve TV-app, dan kun je dit binnenkort eindelijk doorsturen naar je televisie met Chromecast. Er wordt gewerkt aan een volledig nieuwe app, waar onder andere Chromecast-ondersteuning in zit. En dat is handig voor op vakantie.

Het artikel KPN-app krijgt binnenkort eindelijk Chromecast-ondersteuning verscheen voor het eerst op iCulture


Gerucht: β€˜Apple wil productie 2018 iPhones versnellen door eerder te starten’

Door Benjamin Kuijten

Volgens geruchten gaat Apple de productie van de 2018 iPhones versnellen door al in het tweede kwartaal te starten. Apple wil hiermee voorkomen dat er tekorten zijn zodra de nieuwe iPhones in de schappen liggen.

Het artikel Gerucht: ‘Apple wil productie 2018 iPhones versnellen door eerder te starten’ verscheen voor het eerst op iCulture


Zo ontvang je meldingen voor HomeKit-accessoires, als je zelf niet thuis bent

Door Benjamin Kuijten

HomeKit-accessoires, zoals sensoren en rookmelders, kunnen meldingen sturen. Zo weet je precies wat er in je huis gebeurt, ook als je niet thuis bent. In deze tip lees je hoe je deze meldingen het beste kunt instellen.

Het artikel Zo ontvang je meldingen voor HomeKit-accessoires, als je zelf niet thuis bent verscheen voor het eerst op iCulture


Deze 5 maatregelen neemt Facebook om jouw vertrouwen terug te winnen

Door Gonny van der Zwaag

Facebook gaat 5 maatregelen nemen om het massaal delen van data via apps te beperken. Dat heeft Facebook CEO Mark Zuckerberg bekendgemaakt na het schandaal rond dataverzameling door Cambridge Analytica. Wat verandert er voor jou?

Het artikel Deze 5 maatregelen neemt Facebook om jouw vertrouwen terug te winnen verscheen voor het eerst op iCulture


Concepten: zo kunnen een nieuwe iPhone SE en iPad Pro eruitzien

Door Benjamin Kuijten

Er zijn twee nieuwe concepten verschenen: van een nieuwe iPhone SE en van de volgende generatie iPad Pro. De nieuwe iPhone SE krijgen we wellicht binnenkort al te zien, terwijl we op de iPad Pro nog even moeten wachten. Maar hoe zien deze nieuwe modellen er volgens de ontwerper Martin Hajek uit?

Het artikel Concepten: zo kunnen een nieuwe iPhone SE en iPad Pro eruitzien verscheen voor het eerst op iCulture


Corel brengt CorelCAD Mobile voor technisch ontwerpers uit

Door Gonny van der Zwaag

CorelCAD Mobile is de eerste iOS-app die Corel in tien jaar uitbrengt. Met de app kunnen (technisch) ontwerpers hun .DWG-tekeningen op de iPhone en iPad meenemen en samen met collega's eraan werken. Maar ondertussen loopt Corel wel een paar jaar achter op concurrent Autodesk.

Het artikel Corel brengt CorelCAD Mobile voor technisch ontwerpers uit verscheen voor het eerst op iCulture


Gisteren β€” 21 Maart 2018iCulture

iCulture Vandaag: dit was woensdag 21 maart 2018

Door Redactie

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 21 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Het artikel iCulture Vandaag: dit was woensdag 21 maart 2018 verscheen voor het eerst op iCulture


Opinie: heisa rond bunq bewijst maar weer eens hoe graag we Apple Pay willen

Door Benjamin Kuijten

Eindelijk leek het erop dat Apple Pay in Nederland gebruikt kon worden. Wie er vroeg bij was, kon met een bunq-rekening Apple Pay activeren. Maar de pret was helaas van korte duur. Wat hebben we hiervan geleerd? In ieder geval dat Nederland écht zit te wachten op Apple Pay. Maar we merken ook dat de 'bank of the free' opeens als een traditionele bank ging klinken: "Voor vragen over Apple [...] verwijs ik je graag naar Apple."

Het artikel Opinie: heisa rond bunq bewijst maar weer eens hoe graag we Apple Pay willen verscheen voor het eerst op iCulture


Hoe staat het nu met Apple’s GymKit?

Door Itske

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat Apple GymKit aankondigde, waarmee je makkelijk data tussen je Apple Watch en een fitnessapparaat zou kunnen uitwisselen. Na een stroeve start lijkt er eindelijk wat schot in te komen. Meerdere sportscholen en fabrikanten fabrikanten melden nu dat ze ermee aan de slag zijn. Toch kan het nog wel even duren voordat jij op een apparaat met GymKit staat te fitnessen.

Het artikel Hoe staat het nu met Apple’s GymKit? verscheen voor het eerst op iCulture


Rabobank laat je nu een iDEAL-betaling met de app afronden, zonder Rabo Scanner

Door Benjamin Kuijten

Met de Rabo Bankieren-app is het nu mogelijk om een iDEAL-betaling op de computer af te handelen. Door de QR-code te scannen heb je ook geen Rabo Scanner meer nodig, zolang je binnen de limiet blijft.

Het artikel Rabobank laat je nu een iDEAL-betaling met de app afronden, zonder Rabo Scanner verscheen voor het eerst op iCulture


❌