[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 26 September 2017ChannelConnect

KPN lanceert complete zakelijke IoT-dienst

Door Floris Hulshoff Pol

Telecom- en ICT-dienstverlener KPN gaat zakelijke klanten een complete oplossing bieden voor het Internet of Things (IoT). Zakelijke eindgebruikers kunnen hiermee vanaf het begin met het IoT aan slag.

Column Sales: ICT en contactcenters, partners voor de toekomst – Mark Hekkelman

Door Redactie

Deze editie van ChannelConnect staat in het teken van data, inzicht en IoT. Kortom, de wereld van morgen en overmorgen, die echt tot verschuivingen in de businessmodellen gaat leiden én een keur aan nieuwe kansen gaat creëren.

Showcase β€˜Bon’App IT’ van Ingram Micro BelgiΓ« groot succes

Door Redactie

Op 1 juni organiseerde Ingram Micro België alweer de 26ste editie van haar jaarlijkse showcase in de Brabanthal in Leuven. Binnen het vernieuwde concept was er volop ruimte voor business, een streetfood parade om de ‘inwendige mens’ een culinaire wereldreis te bezorgen en de The Magical Flying Thunderbirds vormden het hoogtepunt van de party.

ExpertsOn Data: Innovatie is sleutel tot succesvol databeleid

Door Redactie

Digitale transformatie, big data, het Internet of Things, servitization, vrijwel alle grote IT-trends leunen zwaar op data en data-analyse. Organisaties moeten zich hierop voorbereiden om te voorkomen dat ze de boot missen. Welke stappen moeten ze zetten?

VASCO en Nuvias breiden distributieovereenkomst in EMEA-regio uit

Door Pim Hilferink

IT-distributeur Nuvias en VASCO Data Security International, toonaangevende speler in digitale oplossingen op het vlak van identiteit, beveiliging en zakelijke productiviteit, breiden hun distributieovereenkomst binnen de EMEA-regio uit, waarmee het aantal landen dat Nuvias bedient, stijgt van 2 naar 21.

Mitel rondt overname ShoreTel definitief af

Door Pim Hilferink

Mitel, specialist in bedrijfscommunicatie, heeft de overname van ShoreTel definitief afgerond. Met deze overname voert Mitel versneld de move-to-the-cloud strategie uit en komt daarmee wereldwijd direct op de nummer 2 positie in de UCaaS-markt (Unified Communications as a Service) nu klanten wereldwijd op zoek zijn naar cloud en cloudgebaseerde communicatieoplossingen voor de digitale transformatie van hun bedrijf.

cloudscanner voegt The Voice of O365 toe aan cloud management platform

Door Pim Hilferink

Online marktplaats cloudscanner breidt zijn aanbod uit met The Voice of O365, een unieke, zakelijke hosted voice-service. Het biedt gebruikers van Microsoft Office 365 (Business Premium, E3 en E5) en hun organisaties de mogelijkheid om Skype voor bedrijven (voorheen Microsoft Lync) online te gebruiken als bedrijfstelefooncentrale in de cloud.

Previder gaat Azure Stack leveren

Door Pim Hilferink

Previder, leverancier van cloud- en managed IT-diensten, heeft zijn portfolio uitgebreid met de implementatie van Azure Stack, de nieuwe hybrid cloudtechnologie van Microsoft. Previder kan Azure Stack zowel on-site bij organisaties implementeren als in één van de datacenters van Previder, waarbij via ExpressRoute een betrouwbare, snelle dataverbinding met Azure gerealiseerd wordt. Naar verwachting is Azure Stack eind september beschikbaar in Nederland.

Arrow Electronics breidt portfolio uit met ForeScout voor IoT-beveiliging

Door Pim Hilferink

Arrow Electronics heeft de producten van ForeScout Technologies aan haar portfolio in de Benelux toegevoegd. ForeScout biedt organisaties een ‘agentless’ oplossing om traditionele en IoT (Internet of Things) apparaten te zien en te beheren direct nadat deze verbonden zijn met het netwerk.Arrow Electronics selecteert ForeScout voor IoT-beveiliging

G DATA Generation 2018: de volgende stap in IT-beveiliging

Door Pim Hilferink

G DATA komt met de Next Generation 2018 securitysuites die Windows-computers optimaal beschermen tegen malware en online aanvallen. De nieuwe oplossingen beschikken over geavanceerde, proactieve en dynamische beveiligingstechnologie, terwijl gebruikers ook kunnen rekenen op betere prestaties en meer gemak.

LeaseWeb Acronis Backup biedt IT-professionals uitgebreide back-up mogelijkheden vanuit de cloud

Door Pim Hilferink

LeaseWeb heeft LeaseWeb Acronis Backup gelanceerd, een nieuwe back-upoplossing die het samen met Acronis heeft ontwikkeld. Deze oplossing is per direct beschikbaar en biedt bedrijven wereldwijd toegang tot cloud-gebaseerde back-upmogelijkheden. LeaseWeb Acronis Backup helpt hen bij de bescherming van hun bestanden, applicaties en besturingssystemen.

WatchGuard voegt sandboxing toe aan Threat Detection and Response

Door Pim Hilferink

WatchGuard Technologies stelt nieuwe functies beschikbaar voor Threat Detection and Response (TDR). Met deze cloudgebaseerde dienst kunnen middelgrote en kleine bedrijven, gedistribueerde ondernemingen en Managed Security Service Providers (MSSP's) malware-aanvallen sneller detecteren en stoppen.

Juniper Network Automation Summit

Door Pim Hilferink

Op donderdag 5 oktober 2017 vanaf 11.00 in het Philips (PSV) stadion in Eindhoven, organiseert Juniper Networks een summit over de toekomst van netwerken: het Self-Driving Network.

Gisteren β€” 25 September 2017ChannelConnect

Column Pim’s Pagina: Kansen big data, IoT en business intelligence zijn onbeperkt

Door Pim Hilferink

In deze uitgave van ChannelConnect besteden we in het bijzonder aandacht aan de ontwikkelingen op het gebied van Big Data, IoT en Business Intelligence.

Copaco distribueert Panasonic documentscanners in de Benelux

Door Pim Hilferink

Panasonic Business heeft haar samenwerking met Copaco verder uitgebreid. Met dit nieuwe samenwerkingscontract mag Copaco ook het assortiment Panasonic documentscanners aan haar portfolio toevoegen en een referentiepartner worden op het gebied van documentbeheer.

ALSO maakt sociaal intranet en samenwerking op de werkplek eenvoudiger met Synigo

Door Pim Hilferink

ALSO breidt de Cloud Marketplace uit met Synigo Pulse, het nieuwe generatie intranet & digitale werkplek. Met Synigo Pulse, een turnkeytoepassing voor Office 365, kunnen ALSO-resellers hun klanten helpen om de samenwerking te bevorderen met een sociaal intranet en een digitale werkomgeving die gemakkelijk toegankelijk zijn.

Nederlands bedrijf introduceert oplossing tegen datalekken

Door Pim Hilferink

Het Nederlandse bedrijf SecureMe2 heeft een dienst ontwikkeld om het lekken van data te voorkomen en om eenvoudiger aan de Europese privacy- en datarichtlijn (GDPR) te voldoen.

Fujitsu: Compliance maakt kosten van data hoger

Door Redactie

Total Cost of Ownership is een boekhoudkundig afschrijvingsmodel dat in 1987 door Gartner is geïntroduceerd om een inschatting te geven van de totale kosten van een IT-systeem. “Bij het bedenken van het concept TCO is Gartner echter het belangrijkste onderdeel hierin, per ongeluk of opzettelijk, vergeten, namelijk de productiefactor van data”, aldus principal architect Ewout Dekkinga van Fujitsu Nederland.

HPE gaat wederom fors snijden in personeelsbestand: 5.000 banen op de tocht

Door Pim Hilferink

Hewlett Packard Enterprise bereidt opnieuw een ontslagronde voor waarbij rond 5.000 banen in het geding zijn, ruwweg 10 procent van het totaal aantal medewerkers. De reductieplannen, die door persbureau Bloomberg als eerste werden gemeld, zijn onderdeel van het 'HPE Nex' initiatief dat CEO Meg Whitman afgelopen juni bekend maakte: een radicaal programma - het jongste in een lange reeks - dat als doel heeft om de financiële resultaten op te krikken en beter te kunnen concurreren met cloud-rivalen zoals AWS en Google.

OuderChannelConnect

Resello, Yourhosting en Interxion openen tweede Azure Stack Experience Center in Amsterdam

Door Pim Hilferink

Resello, leverancier van clouddiensten voor IT-dienstverleners, heeft samen met hosting- en cloudprovider Yourhosting een tweede Azure Stack Experience Center geopend op de datacentercampus van Interxion bij Amsterdam.

❌