[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Mei 2019ChannelConnect

Fortinet hits the road met een Technische Roadshow!

Door Redactie
FortiOS 6.2 is uitgebracht en biedt tal van nieuwe en belangrijke features. De Security Fabric wordt hiermee met zo’n 300 nieuwe innovaties uitgebreid.

Teamleader heeft diverse updates beschikbaar

Door Pim Hilferink
Teamleader, de online administratie app die taken, afspraken en calls bijhoudt, heeft een flink aantal updates gelanceerd. We sommen hieronder even op wat de veranderingen/verbeteringen zijn.

Suzette Oskam een van de zeven Tech Data β€˜Women of the Channel’ bij CRN

Door Pim Hilferink
De Amerikaanse vakpublicatie CRN heeft Suzette Oskam onderscheiden als een van de zeven Tech Data topmanagers die zijn onderscheiden met de prestigieuze titel '2019 CRN Women of the Channel.'

De AVG 1 jaar later: β€˜een draak van een wet’

Door Edwin Feldmann
Een jaar na de invoering van de AVG wordt de balans opgemaakt. De Europese data- en privacywet is voor velen nog onduidelijk en de invoering ervan heeft veel tijd en geld gekost.

Slimme speakers in bijna half miljoen Nederlandse huishoudens

Door Dirkjan van Ittersum
Al bijna een half miljoen Nederlandse huishoudens heeft een slimme speaker. Toch staat een lage naamsbekendheid en onduidelijke toegevoegde waarde een doorbraak in de weg. Dat blijkt uit de Smart Home Monitor door Multiscope.
Gisteren β€” 20 Mei 2019ChannelConnect

DELTA Fiber neemt meerderheidsbelang in NG-BLU Networks

Door Rene Frederick
DELTA Fiber Nederland heeft de meerderheid van de aandelen van NG-BLU Networks overgenomen. Dat hebben beide bedrijven bekend gemaakt. NG-BLU blijft als zelfstandig bedrijf en onder dezelfde naam opereren.

Datacon neemt belang in IoT-specialist InnoTractor

Door Dirkjan van Ittersum
Specialist in data-integratie Datacon heeft een aandelenbelang genomen in Internet of Things (IoT)-bedrijf InnoTractor. Er was al langer sprake van een strategische samenwerking tussen beide bedrijven. Doel is een versnelde groei van InnoTractor. 

Kennissessie iMediate: ICT contentmarketing: vissen naar millennials?

Door Redactie
Als je als organisatie leads wilt binnenhalen buiten je eigen netwerk dan is goede contentmarketing onontbeerlijk. Joost Driessen, directeur van iMediate -contentmarketingbureau met specialisatie in ICT- vertelt je er tijdens deze sessie alles over.

CEO MediaMarkt Nederland één van de tafelgasten tijdens This is IT

Door Redactie
Tijdens This is IT -woensdag 22 mei, Studio A12 te Bunnik- schuift Arnold Sporrel, CEO van MediaMarkt Nederland, aan bij Matthijs van Nieuwkerk en tafelheer Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers voor een deep dive in het thema van deze editie van This is IT: ‘MKB & ICT: BLIND DATE?’! Lees snel wie er nog meer aan de discussies deelnemen!

β€˜Pas op met externe installaties van Office 365’

Door Edwin Feldmann
Volgens een cybersecurity bureau van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid hebben organisaties die de overstap naar Office 365 door een externe partij laten implementeren, extra beveiligingsrisico's gelopen.
OuderChannelConnect

Google Street View gaat luchtkwaliteit in Amsterdam meten

Door Dirkjan van Ittersum
Google gaat met twee Street View-auto's de luchtkwaliteit in Amsterdam meten. De vaste locaties van de gemeente Amsterdam worden zo aangevuld met gegevens uit de hele stad om een gedetailleerder beeld te krijgen van luchtvervuiling. 

T-Mobile gebruikt 5G-ready Ranger tijdens Jumbo Racedagen op Zandvoort

Door Rene Frederick
T-Mobile zal dit weekend een nieuw 5G-ready opstelpunt inzetten tijdens de Jumbo Racedagen op circuit Zandvoort. Deze Ranger vergroot de capaciteit op het mobiele netwerk tot 500 procent.

Barracuda: Office 365 biedt enorme kansen voor channelpartners

Door Edwin Feldmann
Barracuda Networks blikt terug op een druk bezocht partnerevenement in Spanje waar distributeurs en resellers kennis konden maken met de nieuwe producten van de netwerkbeveiliger.

Terugblik eerste Nederlandse KappaDay

Door Pim Hilferink
Donderdag 16 mei heeft Kappa Data voor het eerst een partner event in Nederland gehouden. De KappaDay vond plaats in Maarssen. Ruim 75 inschrijvingen illustreerden dat de belangstelling voor deze bijeenkomst redelijk groot was.

Arista verbetert cloudplatformen met nieuwe switches

Door Michiel van Blommestein
Arista Networks heeft de 7800R cloudplatform geïntroduceerd, evenals nieuwe modellen van de 7500R en 7280R.

Aleid Wolfsen krijgt functie bij Europese AVG-waakhond

Door Edwin Feldmann
De voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens wordt tevens vice-voorzitter van de EDPB, de Europese organisatie die toezicht op juiste naleving van de AVG-regelgeving.

Document House Limburg en BCT samen in ontzorging MKB

Door Pim Hilferink
Xerox Businesspartner Document House Limburg heeft gekozen voor de capture-oplossing van BCT, specialist in Enterprise Information Management, en brengt het documentmanagementsysteem (DMS) op de markt.

Tech Data lanceert Dell Technologies website voor partners

Door Redactie
Tech Data heeft een Dell Technologies website voor partners ontwikkeld en biedt actuele informatie over de verschillende Dell Technologies infrastructuur en client oplossingen, inclusief promoties op diverse producten.

Brother biedt unieke analyse van printerpark en -gedrag

Door Redactie
Veel Nederlandse MKB bedrijven lijken niet of beperkt op de hoogte van het eigen printgedrag en bijbehorende printkosten binnen de organisatie. Daarnaast heeft digitalisering van documentstromen en werkprocessen een hoge prioriteit binnen deze organisaties.

Schrijf je nu in voor kennissessies en 1-op-1 meetings op This is IT

Door Marco Mekenkamp
ICT-professionals die zich hebben ingeschreven voor het kennisevent This is IT op woensdag 22 mei a.s. kunnen nu al een plekje reserveren voor een van de vele kennissessies. Omdat bij sommige sessies maximaal 20 plaatsen beschikbaar zijn, is het verstandig nu al in te schrijven.
❌