[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Februari 2018ChannelConnect

E-mail is enorm hoofdpijndossier voor IT-beveiliging

Door Edwin Feldmann
Veel organisaties worstelen met het goed en accuraat ontdekken van cyberaanvallen, toont een rapport van F-Secure aan.
Gisteren β€” 22 Februari 2018ChannelConnect

Avensus Groep zet met overname ICT Vision eerste stap in buy-and-build-strategie

Door Pim Hilferink
Cloud- en securitydienstverlener Avensus Nederland heeft haar buy-and-build strategie in de praktijk gebracht door de overname van Managed Services provider ICT Vision. De gekozen strategie beoogt Avensus Groep te laten uitgroeien tot een dominante IT-speler gericht op Security Services & Cloud Technologie met een omzet van rond 50 miljoen euro.

Fortinet: β€˜aantal cyberaanvallen met 82% toegenomen’

Door Dirkjan van Ittersum
Uit nieuw onderzoek door cyberbeveiliger Fortinet blijkt dat het aantal cyberaanvallen per bedrijf met 82 procent is toegenomen. In het Global Threat Landscape Report valt op dat geautomatiseerde en geavanceerde zwermaanvallen in opmars zijn. Ze treffen met name IoT-apparaten steeds harder. 

Ruckus introduceert suite om meerdere IoT-netwerken te beveiligen

Door Dirkjan van Ittersum
Ruckus Networks introduceert de Ruckus IoT Suite. Organisaties kunnen er meerdere IoT-netwerken mee samenvoegen tot één beveiligd IoT-toegangsnetwerk. Implementatie van de suite zou een gunstige return-on-investment (ROI) tijd hebben.

F5 Networks introduceert IoT- en 5G-oplossingen tijdens MWC 2018

Door Dirkjan van Ittersum
Tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona introduceert F5 Networks een aantal oplossingen voor Internet of Things, 5G en NFV. Het moet serviceproviders helpen om te gaan met de enorme toename van dataverkeer en de groeiende belangstelling van IoT-toepassingen in zowel zakelijke als consumententoepassingen.  

Portland: Vast mobielintegratie is een uitgelezen kans voor msp’s

Door Redactie
Mobility in de vorm van de smartphone, waarmee je veel meer kunt doen dan alleen maar bellen, is een belangrijke driver achter de groeiende vraag naar zakelijke vast-mobieloplossingen. In het zakenleven, zeker ook binnen het mkb, is dat een belangrijk onderdeel van een professionele marktbenadering, die gebaat is bij een zo optimaal mogelijke klantervaring.

Column – De Internet of Things-trein versnelt in 2018 – Marco Heida

Door Redactie
er ligt een enorme footprint van diverse netwerken voor IoT-connectiviteit in Nederland. Maar dat is niet genoeg. Er zijn meer ontwikkelingen gaande waardoor de IoT-trein vol gas 2018 in gaat.

Teleplan introduceert testing device voor ingeruilde mobiele telefoons

Door Floris Hulshoff Pol
Teleplan,  een specialist voor lifecycle-oplossingen van IT-appratuur, heeft het test device Optiline ontwikkeld waarmee de fysieke en optische conditie van onder meer mobiele telefoons snel en precies worden berekend.

OZMO levert VAMO-oplossing aan Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR)

Door Floris Hulshoff Pol
Cloudcommunicatiespecialist OZMO heeft het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) voorzien van een VAMO-oplossing via VoIP.

[VIDEO] Distributeurs Summit 2018

Door Redactie
Op 13 februari vond in Huis Oudegein in Nieuwegein de tweede editie van de door ChannelConnect georganiseerde Distributeurs Summit 2018 plaats. In ChannelConnect Magazine nummer 2 die op 23 maart op de mat valt volgt een uitgebreid verslag, maar je kan nu al de video bekijken!

Renewd: De refurbished-markt voor apple-producten wordt professioneel

Door Redactie
In Nederland wordt de markt van refurbished apparaten snel volwassen. Daarom nam ChannelConnect de uitnodiging van het Nederlandse Renewd, naar eigen zeggen marktleider in ons land, met beide handen aan en toog naar het nieuwe hoofdkantoor in Utrecht van deze nog jonge onderneming.

Red Hat Decision Manager 7 helpt organisaties bij automatisering zakelijke beslissingen

Door Pim Hilferink
Opensource specialist Red Hat introduceert Red Hat Decision Manager 7, een decision management platform dat de ontwikkeling en het gebruik van op regels gebaseerde applicaties en diensten vereenvoudigt.

Dell EMC partnerprogramma focust op snellere groei indirect sales

Door Pim Hilferink
Sinds september 2016 vormen Dell en het overgenomen EMC één bedrijf onder de naam Dell EMC en vanaf de start van fiscaal 2018 in februari 2017 treedt het bedrijf ook naar buiten toe als één geïntegreerde organisatie op.

EvoSwitch breidt AMS1-campus uit met nieuw datacenter

Door Michiel van Blommestein
Colocatie-provider EvoSwitch gaat een nieuw energie-efficiënt datacenter bouwenop het AMS1 datacentercampus in Amsterdam.

Cybercriminelen lastig te ontdekken dankzij versleuteling

Door Edwin Feldmann
Cybercriminelen gebruiken steeds vaker zelf versleuteling en dat maakt de ontdekking van aanvallen moeilijker, constateert Cisco in het jaarlijkse Cybersecurity Report.
OuderChannelConnect

Openbaar Ministerie wordt partner van The Hague Security Delta

Door Edwin Feldmann
Het Openbaar Ministerie heeft zich aangesloten bij het initiatief van The Hague Security Delta (HSD).

Managed Services & Hosting Summit Europe 2018 – Novotel Amsterdam

Door Redactie
Op dinsdag 29 mei a.s. vindt in het Novotel Amsterdam de tweede editie van de Managed Services & Hosting Summit (MSH Europe) plaats. Een conferentie op directieniveau waarbij wordt ingegaan op de business opportunities voor het ICT kanaal rondom Managed Services en Hosting.

Arrow lanceert nieuwe cloudgebaseerde netwerk- en visibility-oplossing met Riverbed en Microsoft

Door Pim Hilferink
Arrow Electronics heeft een nieuwe cloudgebaseerde netwerk- en visibility-oplossing ontwikkeld die gebaseerd is op de toonaangevende technologieën van Microsoft en Riverbed Technology.

Xelion geeft acte de prΓ©sence op MWC 2018

Door Redactie
Het Mobile World Congress in Barcelona is al jarenlang het meest toonaangevende platform voor trends en veranderingen in de ‘mobile business’. Dit past perfect binnen de visie van Xelion. Het bedrijf zal daarom op het MWC acte de présence geven, samen met CM.

Column – Mobility: lust of last – Mabel de Vries

Door Redactie
In de afgelopen vijf jaar is de toename van smartphonegebruik onder de bevolking van tussen 35-65 jaar explosief gegroeid. Het is ook deze categorie die zich ergert aan de vluchtigheid van contacten en vindt daar inmiddels openlijk iets van.
❌