[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderChannelConnect

PC-business bezorgt HP hogere omzet en winst

Door Pim Hilferink
HP zag in het derde kwartaal van zijn boekjaar 2019 de omzet toenemen tot 14,6 miljard dollar en realiseerde daarmee een nettowinst van 1,2 miljard dollar, een stijging van ruim 20 procent in vergelijking met hetzelfde kwartaal een jaar eerder.

Kaspersky verbetert beveiliging virtuele omgeving

Door Edwin Feldmann
Met Kaspersky SEcurity for Virtulization Light agent kunnen klanten hun gevirtualiseerde omgeving beter beveiligen zonder dat de prestaties van de virtuele server eronder lijden.

Citrix lanceert Desktop as a Service Solution voor Microsoft

Door Pim Hilferink
Dankzij een nieuw aanbod van Citrix Systems - Citrix Managed Desktops - kunnen bedrijven virtuele desktops eenvoudiger en sneller dan ooit beschikbaar stellen. Zo kunnen werknemers werken waar, wanneer en hoe ze willen en zo productief mogelijk zijn.

Intel introduceert chips voor AI-workloads en mobiele apparaten

Door Pim Hilferink
Chipfabrikant Intel komt met twee nieuwe chips. Met Spring Hill brengt Intel een processor voor AI-workloads op de markt, de mobiele Lakefield chip wordt ingezet in de strijd met Snapdragons van concurrent Qualcomm.

Dataiku brengt AI-platform naar studenten via Teradata University Network

Door Dirkjan van Ittersum
AI- en machine learning specialist Dataiku gaat samenwerken met het Teradata University Network (TUN). Het bedrijf stelt AI-tools waaronder het Dataiku-platform gratis beschikbaar aan studenten. 

Box voegt beveiliging toe aan data in de cloud

Door Edwin Feldmann
Cloudopslagdienst Box gaat data van gebruikers beter beveiligen met de nieuwe dienst Box Shield. De dienst is vanaf komend najaar algemeen beschikbaar.

Elinex: Van monoliet naar modulair

Door Redactie
Elinex inventariseerde de noodstroominstallatie bij Cogent Communications en heeft deze totaal gemoderniseerd. Oude datacenters worden zo gemoderniseerd.

Destiny richt pijlen op Nederlands mkb

Door Redactie
Destiny heeft nu ook de Nederlandse cloudprovider OZMO cloud communications overgenomen en kan nu het Nederlands mkb een totaaloplossing bieden.

Restwarmteproject NLDC Aalsmeer van start

Door Michiel van Blommestein
NLDC levert vanaf dit najaar restwarmte aan drie organisaties in Aalsmeer, in ruil voor koud water voor koelingsdoeleinden.

3CX: Nieuwe versie brengt grote veranderingen in kleine stappen

Door Redactie
3CX heeft de communicatiemarkt weer eens flink opgeschud met een nieuwe PBX-functionaliteit, beveiliging en aansluitingen van zijn communicatieplatform.

Voiceworks integreert kostenanalyse CALVI in partnerportal

Door Rene Frederick
Voiceworks heeft haar online portal Operator uitgebreid met CALVI zodat gebruikers onder andere facturen kunnen bekijken en analyseren.

ServiceNow onderzoekt impact digitale transformatie op werknemers

Door Rene Frederick
Medewerkers van Europese bedrijven die werkplekautomatisering omarmen, zorgen voor een hogere werktevredenheid, meer klanttevredenheid, hogere productiviteit en hebben meer tijd voor creativiteit. Dat zegt ServiceNow.

Column: β€œWees blij dat je hier mag komen kopen!”

Door Redactie
Het valt me steeds vaker op dat die visie uit mijn opvoeding niet door iedereen gedeeld wordt. Het verkoopvak is duidelijk aan het veranderen.

Lantech introduceert nieuw Network-as-a-Service concept

Door Pim Hilferink
Lantech, specialist in innovatieve securityoplossingen en managed infrastructuur services, heeft een nieuwe Network-as-a-Service gelanceerd.

NetApp introduceert EF600: snellere, efficiΓ«ntere oplossing voor analytics en HPC-applicaties

Door Pim Hilferink
NetApp, specialist op het gebied van de hybrid cloud, introduceert de NetApp EF600-storage-array. Dit apparaat is een middelgrote end-to-end NVMe-array, die sneller toegang tot data biedt en bedrijven in staat stelt snel tot nieuwe inzichten te komen als het gaat om prestatiegevoelige workloads.

Yubico brengt nieuwe YubiKey uit met dual-connector

Door Edwin Feldmann
De YubiKey 5Ci, zo heet de nieuwste hardware authenticatietoken van Yubico. Het opvallendste aan het apparraat is de dubbele aansluiting (USB C en Lightning), zodat het geschikt is voor zowel Windows en voor iOS.

Techniek Nederland: Internet in woningen en gebouwen moet beter

Door Redactie
Samen met normalisatie-instituut NEN en Techniek Nederland werken marktpartijen aan afspraken over toekomstige netwerkaansluitingen voor IoT en e-Helath.

Ruim de helft van alle Nederlandse huishoudens is overgestapt op slimme meter

Door Dirkjan van Ittersum
Meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens (54 procent) heeft een slimme meter. Dat komt neer op ruim 4 miljoen huishoudens. Ten opzichte van een jaar geleden is het aantal bezitters gestegen met 18 procent.

Eurofiber: Tooling mag niet de persoonlijke interactie wegnemen

Door Redactie
In 2017 introduceerde Eurofiber een partnerprogramma voor het indirecte kanaal. Hans Messemaker en Hilda Koenes vertellen hierover.

F-Secure: helft van investeringen cyberbeveiliging is zinloos

Door Edwin Feldmann
Naar schatting de helft van alle investeringen in cyberbeveiliging is zinloos, dat stellen consultants van F-Secure op basis van ervaringen met klanten. Om erachter te komen welke investeringen goed of fout zijn, adviseert het bedrijf een red team-aanval te organiseren.
❌