[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Maart 2019ChannelConnect

Nutanix en Commvault verruimen ondersteuning voor Hyperscale Appliance

Door Michiel van Blommestein
Commvault en Nutanix maken gezamenlijke trainingen en marketing- en salesprogramma’s beschikbaar voor de combinatie van Nutanix met Commvault HyperScale Appliance.

Eagle Eye Networks maakt koppeling met alarmcentrales mogelijk

Door Edwin Feldmann
Alle camera's die met Eagle Eye Cloud VMS en Eagle Eye CameraManager worden beheerd, kunnen nu dankzij API's eenvoudig met alarmcentrales worden gekoppeld.

Rapport ABN AMRO: Cloud- en tech-bedrijven sterk in opmars binnen IT-branche

Door Pim Hilferink
De IT-branche behoort tot de snelst groeiende branches in Nederland, en is daarnaast een belangrijke facilitator van de digitalisering in andere sectoren. Desondanks is nog weinig data beschikbaar over de grootte en economische impact van bedrijven die in de branche en onderliggende subbranches actief zijn.

β€˜Backdoor free’-garantie met de oplossingen van LANCOM

Door Redactie
Tegen cyberbedreigingen levert LANCOM, samen met Rohde & Schwarz, een unieke combinatie van betrouwbare netwerkinfrastructuur en IT-beveiliging.

NETGEAR: Het beste voor de klant, niet wat ze willen

Door Redactie
Resellers horen het vaak: voor overleven, moet je uiteindelijk meer dienstverlening bieden. Security is heel geschikt, aldus Arend Karssies van NETGEAR.
OuderChannelConnect

Datacenter.com treedt toe tot Europese lobbygroep

Door Michiel van Blommestein
Datacenter.com is lid geworden van de European Data Centre Association (EUDCA), een belangenorganisatie van grote datacenterleveranciers binnen Europa.

Nieuwe Mirai-variant richt zich op zakelijke IoT-apparaten

Door Dirkjan van Ittersum
Er is een nieuwe variant gesignaleerd van het beruchte Mirai-botnet dat zich richt op Internet of Things (IoT)-apparaten. De nieuwe versie valt vooral zakelijke IoT-devices aan. 

Kaspersky: bijna half miljard phishing-aanvallen in 2018

Door Edwin Feldmann
Het fenomeen phishing is in 2018 flink gegroeid, blijkt uit cijfers van Kaspersky Lab. In 2018 werden bijna 500 miljoen phishing-aanvallen geteld.

Jumbo gaat stemming onder medewerkers en klanten meten met IoT-technologie TryLikes

Door Dirkjan van Ittersum
Supermarktketen Jumbo gaat feedbackknoppen van de Nederlandse startup TryLikes gebruiken om de stemming onder zowel klanten als medewerkers te meten.

Geen parkeerkaartje meer kopen bij Q-park dankzij nummerplaatherkenning

Door Dirkjan van Ittersum
Technologisch dienstverlener Cegeka heeft samen met Q-park de cloudoplossing Parking as a Smart Service (PaSS) ontwikkeld. Via nummerplaatherkenning kunnen automobilisten een parkeergelegenheid makkelijk in- en uitrijden. 

AXIS: Radartechnologie maakt beveiliging nauwkeuriger en betrouwbaarder

Door Redactie
Radartechnologie gebruikt echolocatie om bewegende objecten te detecteren. Axis beschrijft hoe dit goed voor security-toepassingen kan worden ingezet.

Veilige web- en applicatieomgevingen dankzij The SSL Store

Door Redactie
Over de groeiende markt van certificaten voor security sprak ChannelConnect met Luc Hullegie, Operating Director van de EMEA-vestiging van The SSL Store.

Gezamenlijke dataprotectie oplossingen van Commvault en Nutanix

Door Pim Hilferink
Commvault en Nutanix gaan in de Benelux nauwer samenwerken bij het aanbieden van Nutanix in combinatie met de Commvault HyperScale Appliance. Er komen trainingen en marketing- en salesprogramma’s beschikbaar voor de business partners van beide partijen.

Okta legt focus op Benelux-markt en breidt team uit

Door Pim Hilferink
Okta, een belangrijke en onafhankelijke identiteitsleverancier voor de zakelijke markt, investeert flink in de Benelux-markt en stelt hier een Country Manager en een Regional Marketing Manager aan. Walter Geers en René Tuinenburg gaan deze rollen voor Okta vervullen. Hun aanstelling illustreert de groei van Okta in de Benelux-markt.

Guardan360 beveiligt hostingklanten Bizway

Door Edwin Feldmann
IT-beveiliger Guardian360 heeft een samenwerkingscontract ondertekend met hostingbedrijf Bizway. Hierdoor zal de beveiliging van de hostinginfrastructuur van Bizway verder worden verstevigd.

DDoS-aanvallen worden steeds krachtiger

Door Edwin Feldmann
Distributed denial of service-aanvallen worden steeds zwaarder en het einde is nog niet in zicht. Dat constateren onderzoekers van Positive Technologies in het rapport 'Cybersecurity threatscape 2018: trends and forecasts'.

De moeilijke keuzes van de datacentermarkt

Door Redactie
De datacentermarkt staat voor enkele belangrijke kruispunten. De klantvraag verandert, terwijl de branche zelf juist meer wil standaardiseren.

Tech Data: Cybercriminaliteit wordt steeds gerichter en geraffineerder

Door Redactie
Het dreigingslandschap waarmee we dagelijks worden geconfronteerd, wordt alsmaar complexer en niemand ontkomt eraan, zo vindt Nuvias.

Nuvias: Juist bij cybersecurity draait het om goede relaties met partners

Door Redactie
IT-distributeur Nuvias helpt resellers en eindgebruikers bij het selecteren van de juiste cybersecurity-oplossingen tegen het groeiend aantal bedreigingen.

maincubes werkt samen met Colocation Northwest

Door Michiel van Blommestein
Datacenteroperator maincubes heeft een transatlantisch partnership gesloten met de Amerikaanse operator Colocation Northwest.
❌