[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 21 November 2017ChannelConnect

Slimmer afval ophalen door vulsensoren in containers

Door Dirkjan van Ittersum

Afval- en recyclingbedrijf ISB Global heeft een IoT-applicatie ontwikkeld waardoor afvalcontainers slimmer geleegd kunnen worden.

Vertiv: Edge computing staat op doorbreken

Door Redactie

Edge computing helpt de afstand van datacenters tot eindgebruikers te verkleinen. Niet alleen aanbieders van clouddiensten zien hiervan de noodzaak, ook leveranciers spelen er steeds meer op in. “Klanten eisen hetzelfde van hun ‘edge-datacenter’ als van hun gewone datacenter”, zegt Guido Neijmeijer van Vertiv.

FileFacets selecteert Nuvias als distributeur voor EMEA

Door Pim Hilferink

FileFacets, een specialist op het vlak van naleving van privacy en bedrijfsanalyse, heeft Nuvias benoemd als exclusieve distributeur in de EMEA-regio om de internationale uitbreiding te bewerkstelligen en om een antwoord te bieden aan de groeiende vraag naar de Enterprise ID producten voor data discovery. Deze oplossingen zijn fundamenteel voor het terugvinden en het beheer van persoonlijke en gevoelige gegevens. Dit is de basis bij de naleving van de richtlijnen van de GDPR.

OuderChannelConnect

Hybrid cloud: 6 noodzakelijke maatregelen

Door Redactie

Hybride cloudomgevingen zijn tegenwoordig meer de regel dan uitzondering. Maar met data en processen versnipperd over meerdere clouds, groeit zonder maatregelen ook de kans op een lek of hack. Hoe blijft u ‘in control’ over uw omgeving? De security specialisten van KPN delen hun visie en tips.

Forcepoint: 2018 is het jaar van de β€˜privacy wars’

Door Dirkjan van Ittersum

Cybersecurityspecialist Forcepoint verwacht het komend jaar een fel publiek debat over online privacy. Dat staat in het rapport Security Predictions Report.

Xillio lanceert cloud-based ontwikkelaars API voor contentintegratie

Door Pim Hilferink

Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en –integratie, lanceert een cloud gebaseerde API voor content integratie diensten. Via deze cloud API kunnen ontwikkelaars snel en eenvoudig toegang krijgen tot een groot aantal contentbronnen en applicaties of functionaliteit bouwen die gebruikers efficiënt toegang tot de juiste content geven.

Een modern datacenter voor financiΓ«le dienstverleners

Door Pim Hilferink

Het is een dynamische tijd voor de financiële sector; de markt verandert en de consumentenverwachting stijgt. Om concurrerend te blijven is het voor financiële dienstverleners van belang om de digitale transformatie te omarmen. Dit geldt ook voor datacenters in de financiële sector.

ISP One presenteert Samsung Hosted Voice

Door Redactie

ISP One heeft onlangs de zakelijke telecomoplossing Samsung Hosted Voice op de Nederlandse markt gelanceerd. Hiermee kunnen bedrijven tegen een vast maandtarief bellen met vele mogelijkheden.

Fujitsu op ChannelConnect LIVE

Door Redactie

Een goede datacenter infrastructuur is de basis voor Digitale Transformatie. De ontwikkelingen op dit terrein raken steeds meer in een stroomversnelling en vereisen state-of-the-art oplossingen die vanuit IT bijdragen aan de groei van de core-business van uw klanten. Op onze stand stellen we u graag op de hoogte van onze nieuwste producten die tijdens het Fujitsu Forum in München zijn aangekondigd en die Fujitsu samen met vooraanstaande partners als NetApp en Commvault op de markt brengt.

WEM: Maatwerk Software Zonder Programmeren

Door Redactie

WEM is wereldwijd een snelgroeiend bedrijf dat sinds September 2015 haar WEM Platform aanbiedt als no-code application Platform as a Service. Met het WEM Platform kan bijna iedereen maatwerk bedrijfssoftware maken, zonder te hoeven programmeren.

Ingram Micro: de cloud is de toekomst, ook voor cybersecurity

Door Redactie

Ingram Micro is als één van ’s werelds grootste distributeurs ook hét aanspreekpunt voor channelpartners als het gaat om cloudoplossingen en heeft alle antwoorden op de vraag hoe je een succesvolle cloud & security reseller wordt of blijft, in huis.

FT Systems: fout-tolerante systemen waarborg voor (bedrijfs-) continuΓ―teit

Door Redactie

Onder de naam FT Systems zijn wij specialist in Fault Tolerant en High Availability oplossingen, en nemen wij deel aan ChannelConnect LIVE. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen op het gebied van fout-tolerante en redundante systemen te beantwoorden.

SIP trunk Pocos gecertificeerd voor The Voice of O365

Door Pim Hilferink

Pocos heeft de certificering van haar SIP trunks op het cloud platform the Voice of O365 succesvol afgerond, waardoor het Pocos partnerkanaal ook in staat gesteld wordt haar Microsoft Office 365 klanten te bedienen.

Rackspace rondt overname Datapipe af

Door Pim Hilferink

Managed cloudprovider Rackspace heeft bekend gemaakt dat de overname van Datapipe, specialist in managed public en private clouds, managed hosting en colocatie, is afgerond. Met deze acquisitie, de grootste in de geschiedenis van Rackspace, breidt het bedrijf zijn capaciteiten als toonaangevende leverancier van managed hosting en private cloud oplossingen verder uit.

Gigaset pro breidt Maxwell-familie uit met Maxwell 2

Door Pim Hilferink

Gigaset pro, leverancier van professionele communicatieoplossingen voor het mkb, heeft de Maxwell 2 gelanceerd. De nieuwe desktoptelefoon voor zakelijke communicatie vult het productportfolio van Gigaset pro voor 2017 en past perfect tussen de Maxwell Basic- en de Maxwell 3-devices binnen de Maxwell-familie. Samen met de recent geïntroduceerde Maxwell Expansion Module biedt Gigaset pro nu een betrouwbaar portfolio van IP desktop-oplossingen.

Epatra distributeur AVer Information

Door Marco Krijgsman

De Smart Office producten van AVer Information zijn per direct bij Epatra verkrijgbaar. AVer is specialist in intelligente technische zakelijke en onderwijsoplossingen. Denk hierbij aan interactieve schermen, video- en audioconferencing, visualizers, leren op afstand en opbergmeubilair.

Riverbed tweakt Riverbed SteelCentral

Door Pim Hilferink

Riverbed heeft de nieuwste versie van Riverbed SteelCentral gelanceerd. Deze omvat verschillende uitbreidingen op het gebied van Digital Experience Management (DEM) en helpt bedrijven bij het garanderen van de prestaties van hun digitale diensten en bij het optimaliseren van de eindgebruikerservaring.

Tech Data en Dynasource koppelen Microsoft-partners voor versnelde groei in cloud

Door Pim Hilferink

Tech Data heeft een strategische relatie aangeknoopt met Dynasource, een gespecialiseerde marktplaats voor het delen van partnertalent, om Microsoft Cloud-partners in contact te brengen met partners met aanvullende vaardigheden. Zo kunnen ze meer kansen benutten, nieuwe mogelijkheden ontwikkelen en hun cloudbusiness uitbreiden.

Vialis doet proef met slimme iVRI-verkeerslichten in Den Bosch

Door Dirkjan van Ittersum

De gemeente ’s-Hertogenbosch heeft in samenwerking met Vialis de eerste intelligente verkeersregelinstallatie (iVRI) in gebruik genomen. Het gaat om een Proof of Concept (PoC).

HPE introduceert oplossing voor Blockchain-as-a-Service

Door Pim Hilferink

Hewlett Packard Enterprise heeft zijn eerste product in het HPE Mission Critical Blockchain-portfolio aangekondigd. Met de Mission Critical Distributed Ledger Technology (DLT)-oplossing kunnen klanten distributed ledger workloads draaien op platforms met de hoogste beschikbaarheid.

❌