[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 24 September 2018ChannelConnect

Google bezoekt scholen en andere locaties Groningen over Datacenter

Door Michiel van Blommestein
Medewerkers van het Google datacenter zullen van 25 tot 28 september met een caravan neerstrijken op diverse locaties in de provincie Groningen.

Kaspersky meldt verdrievoudiging van het aantal IoT-aanvallen

Door Dirkjan van Ittersum
Het aantal aanvallen op IoT-apparatuur lag in de eerste helft van 2018 al drie keer hoger dan in heel 2017. Dat staat in een rapport van Kaspersky Labs.

Ordina breidt security- en privacydiensten verder uit met GRC-control

Door Redactie
Ordina heeft een partnerovereenkomst voor de Benelux gesloten met CompLions-GRC, leverancier van GRCcontrol.

Maverick AV Solutions sluit distributieovereenkomst met Avocor

Door Pim Hilferink
Maverick AV Solutions, de in AV gespecialiseerde business unit van Tech Data, heeft een partnership gesloten met Avocor voor de distributie op de Europese markt van hun interactieve displays, waaronder de nieuwe Windows Collaboration Displays.

oneCentral lanceert vast-mobiel dienst Air MX

Door Rene Frederick
oneCentral heeft de vast-mobiele oplossing Air MX geïntroduceerd. De dienst biedt volgens het bedrijf een combinatie van gebruiksgemak, flexibiliteit en zichtbaarheid.

NETGEAR Insight Pro: Een managed netwerk voor het mkb

Door Redactie
NETGEAR brengt succesvol hard- en software voor het mkb op de markt. NETGEAR’s Insight Pro gaat weer een stapje verder door ook een managed service voor dit marktsegment mogelijk te maken.

DSD Europe neemt facturatieprogramma WeFact op in DSD-platform

Door Pim Hilferink
DSD biedt sinds vandaag de oplossing WeFact aan via het DSD-platform. Partners van DSD kunnen het facturatieprogramma als maandelijkse dienst verkopen aan hun klanten, maar het biedt ook grote voordelen voor eigen gebruik.

ChannelConnect organiseert de 1e editie van β€˜This is IT’

Door Redactie
Op 14 november organiseert ChannelConnect de eerste editie van ‘This is IT’, een gloednieuw event voor professionals in het ICT-kanaal. This is IT is een informatie-event geleid door Matthijs van Nieuwkerk, gecombineerd met een inspirerende expo waar 50 bedrijven in security, datacenters, cloud, IoT en telecom zich presenteren. Meld je nu aan!

Omzet NFON stijgt dit jaar

Door Rene Frederick
De omzet van NFON is met 20,6 miljoen euro in 2018 ruim 20 procent hoger dan vorig jaar, meldt het Duitse bedrijf. Het bedrijf is in mei naar de beurs gegaan.

Column: Awareless – Mabel de Vries

Door Redactie
Bij veel aanvragen die ik binnenkrijg wordt ‘awareness’ genoemd, maar vaak wordt dit ingevuld als een training waarbij het zwaartepunt op kennisoverdracht lig

Gemalto kondigt samenwerking aan voor beveiliging IoT

Door Edwin Feldmann
Gemalto gaat samenwerken met DigiCert en ISARA om IoT-apparaten te beveiligen zonder beveiligingsupdates te hoeven installeren.
OuderChannelConnect

Rubrik introduceert nieuw partnerprogramma

Door Michiel van Blommestein
Cloud Data Management- bedrijf Rubrik introduceert het wereldwijde Rubrik Velocity Partnerprogramma gericht op resellers dat volgens het bedrijf nieuwe en uitgebreide mogelijkheden voor channelpartners biedt om meer uit de markt voor databeheer te halen.

Datto nodigt uit

Door Redactie
Datto heeft een Business Continuity- en Disaster Recovery-oplossing die perfect aansluit op de wensen en behoeftes van de markt. ChannelConnect sprak hierover met het bedrijf.

F-Secure partners krijgen een sterker portfolio

Door Redactie
Vlak voor de zomer bereikte het F-Secure een mijlpaal met de overname van MWR Infosecurity. Country Sales Manager Aart Jonkers over wat dat betekent voor de channelpartners.

CBS: Bijna de helft mobiele telefoons is slecht beveiligd

Door Edwin Feldmann
Bijna de helft van de Nederlanders heeft geen beveiliging op zijn mobiele telefoon geïnstalleerd of weet niet of het apparaat goed beveiligd is. Dat blijkt uit de Cybersecuritymonitor van het CBS,.

Barracuda bundelt alle e-mailbeveiliging in Total Email Protection

Door Edwin Feldmann
Barracuda heeft alle e-mailbeveiligingsoplossingen samengevoegd in een nieuw product: Total Email Protection.

Orange Business Services trekt multicloud-lijn door

Door Michiel van Blommestein
Orange Business Services is met Amazon Web Services in zee gegaan en biedt haar klanten ondersteuning met honderd getrainde experts wereldwijd. De aankondiging komt niet lang na die van een soortgelijke samenwerking met Microsoft Azure.

Legrand komt met slimme aardlekschakelaar

Door Dirkjan van Ittersum
Elektra-specialist Legrand Nederland introduceert Stop & Go Connected. Dit is een module voor in de meterkast waarmee een aardlekschakelaar of aardlekautomaat op afstand bediend kan worden.

DΓΌsseldorf Airport houdt infrastructuur in de gaten met IoT

Door Dirkjan van Ittersum
In Duitsland gaat Düsseldorf Airport een digitaal monitoringsysteem gebruiken. De luchthaven werkt hiervoor samen met Deutsche Telekom/T-Systems en BS2 Sicherheitssysteme.

RAM zorgt voor nieuw track-and-trace systeem in wagens van Rijkswaterstaat

Door Dirkjan van Ittersum
Netwerkspecialist RAM Mobile Data levert een nieuwe track-and-trace oplossing aan Rijkswaterstaat. Het bedrijf vervangt de oude systemen in vierhonderd voertuigen. 
❌