[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019ChannelConnect

In memoriam Ton Kuppens

Door Pim Hilferink
Het team van ChannelConnect heeft met leedwezen kennis genomen van het plotseling overlijden van Tiptel CEO Ton Kuppens. Hij was pas 59 jaar. Wij zullen ons Ton herinneren als een aimabel en zeer betrokken mens met een groot hart voor zijn bedrijf en zijn medewerkers

Extreme Networks introduceert nieuwe wifi-access points

Door Dirkjan van Ittersum
Door de toename van het aantal IoT- en mobiele apparaten groeit de vraag naar wifi. Voor Extreme Networks aanleiding nieuwe, krachtige edge-technologie te introduceren.

Maverick is thuisbasis voor collaboration op ISE 2019

Door Pim Hilferink
Maverick AV Solutions, een gespecialiseerde business unit van Tech Data keert terug op de ISE 2019 met zijn legendarische Tiki Bar stand, met meer collaboratieve technologieën dan ooit tevoren, presentaties van elk platform en een reeks AV-oplossingen voor slimme vergaderruimten die in 2019 worden gelanceerd.

Kaspersky waarschuwt voor lekken in industriΓ«le software

Door Edwin Feldmann
Industriële bedrijven die gebruikmaken van de software ThingsPro Suite van Moxa, lopen het risico om slachtoffer te worden van hackers. In de software zijn 7 ernstige kwetsbaarheden ontdekt.

Column: Verplichte cursus β€˜Jeugdjournaal-taal’ – Pim Hilferink

Door Redactie
Het jaar 2018 is voor verreweg de meeste spelers in de Nederlandse markt voor ICT-oplossingen opnieuw een jaar van groei geweest.

T-Mobile lanceert abonnement Go

Door Rene Frederick
T-Mobile heeft het nieuwe abonnement Go waarmee klanten volgens de provider meer keuzevrijheid en een helder overzicht hebben en waarmee Unlimited nog toegankelijker en ‘persoonlijker’ is.

Climbing Everest 2019 – Over de parallellen tussen het managen van complexe ICT en expeditieklimmen – Hoofdstuk 4

Door Redactie
Wilco Dekker is Manager Technologie Strategie bij VodafoneZiggo en heeft een grote passie ontwikkeld voor expeditieklimmen naar de hoogste bergtoppen.

Microsoft stopt eind dit jaar met Windows 10 Mobile

Door Edwin Feldmann
Microsoft stopt definitief met het doorontwikkelen van Windows 10 Mobile. Gebruikers wordt geadviseerd om voor het einde van dit jaar over te stappen op Android of iOS.

Extreme Networks: Focus helpt om onze propositie te definiΓ«ren

Door Redactie
Aan de hand van een aantal vragen proberen wij een beeld te krijgen van waar de focus van Extreme Networks zowel nu als in de toekomst op gericht is.
OuderChannelConnect

Vertiv breidt β€˜modulair’ portfolio uit

Door Michiel van Blommestein
Vertiv breidt zijn modulaire datacenteroplossingen uit die moeten helpen bij het uitrollen van datacentercapaciteit van de netwerk-core tot aan de netwerk-edge. Vertiv SmartMod, SmartMod MAX en Power Module zijn per direct verkrijgbaar in Europa.

Flex IT Distribution van Infotheek Group voor circulaire IT

Door Pim Hilferink
De distributie divisie van Infotheek Group gaat na diverse overnames en internationale groei vanaf vandaag verder als Flex IT Distribution. “De naamsverandering volgt op onze stormachtige groei en een aantal overnames en hoort bij onze internationale strategie gericht op circulaire IT,” zegt Stephan Derksen, Managing Director.

Nederlanders kopen online vaker met smartphone

Door Rene Frederick
Consumenten doen hun inkopen bij webshops steeds vaker mate met smartphones en tablets, blijkt uit onderzoek van advertentieplatform Criteo.

Arrow: We zijn en blijven op alle vlakken constant in ontwikkeling

Door Redactie
In gesprek met Bart van Rheenen, eindverantwoordelijk voor de Benelux-vestiging van Arrow ECS, krijgen we een beeld van de snellere ICT-veranderingen.

EZ onderzoekt mogelijk verbod Chinese telecombedrijven

Door Edwin Feldmann
De Nederlandse overheid onderzoekt nog in hoeverre Chinese telecombedrijven onderdelen voor Nederlandse mobiele netwerken mogen leveren, in verband met het risico op spionage.

Portland publiceert MSP Hype Cycle 2019

Door Pim Hilferink
Technologiedistributeur Portland introduceert vandaag de MSP Hype Cycle 2019. Gebaseerd op de research van Gartner, ontwikkelde Portland een gespecialiseerde Hype Cycle met daarin relevante opkomende technologieën voor de Managed Service Provider.

ESET pakt trainingen voor partners serieus aan

Door Redactie
Securityleverancier ESET werkt nauw samen met een groot aantal partners. ESET gelooft in de kracht van het kanaal en alle verkopen gaan via resellers.

Connectis: In 2019 weer nieuwe mooie uitdagingen

Door Redactie
Connectis, een leverancier van oplossingen voor online identificatie, heeft in 2018 een succesvol jaar achter de rug en denkt voor dit jaar aan uitbreiding.

Zes technologietrends die in 2019 van invloed zijn op onze bedrijfsactiviteiten en de beveiligingssector

Door Pim Hilferink
De toekomst voorspellen is nooit gemakkelijk. Hoewel veel nieuwe technologieën ongetwijfeld een belangrijke rol zullen spelen op de lange termijn, zijn wij vooral geïnteresseerd in de mogelijkheden en toepassingen op de korte termijn. Vooruitkijkend naar 2019 zien we een aantal belangrijke trends die in het verlengde liggen van de trends in 2018. Maar omdat we hier het afgelopen jaar een momentum hebben gezien dat het beste doet vermoeden voor 2019, vallen wij graag een keer in herhaling!

Autoriteit controleert 30 bedrijven op verwerkersovereenkomst

Door Edwin Feldmann
De Autoriteit Persoonsgegevens heeft bij 30 Nederlandse organisaties informatie opgevraagd om ze te controleren op de naleving van de Europese privacywet AVG.

De kijk van Rittal op de markt in 2018

Door Redactie
Welke kant het balletje in 2019 ook uit rolt, Rittal heeft de kennis en passende oplossingen. Dit stelt Andfre Hiddink in een gesprek met ChannelConnect.
❌