[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 15 November 2018ChannelConnect

Legrand neemt smarthomespecialist Netatmo over

Door Dirkjan van Ittersum
Het Franse Legrand, dat is gespecialiseerd in elektrische en digitale infrastructuur, neemt het smarthomebedrijf Netatmo over. Legrand was al aandeelhouder in Netamo. 

Fire Eye: Helix is als een geoliede machine die organisaties beschermt

Door Redactie
FireEye is vooral actief in de grootzakelijke markt en bij overheden, maar wil verder gaan uitbreiden naar andere klanten.
Gisteren β€” 14 November 2018ChannelConnect

Siemens sluit samenwerking met Aruba om IT-OT-netwerken

Door Michiel van Blommestein
Siemens en HPE-onderdeel Aruba gaan samenwerken op het gebied van geïntegreerde netwerken. Deze gaan ze bieden met geteste interoperabiliteit en gevalideerde referentieontwerpen.

Column: Transformeer of crep… – Pim Hilferink

Door Redactie
Digitale transformatie zorgt al jaren voor disruptieve ontwikkelingen in de ICT. Wie niet snel inhaakt, staat stil en prijst zich uit de markt.

ESET: Magie rond Artificial Intelligence mag minder

Door Redactie
Producenten van anti-malwareoplossingen scheppen regelmatig op dat ze AI inzetten. Een ontwikkeling waarover nog misverstanden bestaan aldus ESET.

Portland Europe: De toekomst van IT is niet cloud of on premise, maar hybride

Door Redactie
Hybride cloud – een combinatie van on-premise en cloud – wordt voor de meeste organisaties ‘the way to go’ als het om cloudtoepassingen gaat, volgens Cees Quirijns van distributeur Portland Europe.

β€˜Cyberaanvallen nemen alleen maar toe in 2019’

Door Edwin Feldmann
Nuvias doet een voorspelling voor wat IT-beveiligingsexperts in 2019 te verduren krijgen. En dat is niet niks.
OuderChannelConnect

Relined verbindt maincubes AMS01 datacenter met Groot-Amsterdam

Door Michiel van Blommestein
Relined heeft het gemoderniseerde datacenter AMS01 van maincubes aangesloten op zijn dark fiber-netwerk. Daarmee is AMS01 aangesloten op een uitgebreid netwerk in de regio Groot-Amsterdam.

Arrow ECS: Hoe digitaler de wereld, des te belangrijker de security

Door Redactie
In een digitale wereld is het belang van security groter dan ooit., vindt Mark Louis Heijman van de distributeur Arrow ECS.

β€˜Niemand is immuun voor ransomware-aanvallen’

Door Edwin Feldmann
Bedrijven hebben op het gebied van cyberbeveiliging het meeste te vrezen van ransomware-aanvallen. En dus moeten ze goed voorbereid zijn als er een keer een incident plaatsvindt.

TNO en Amsterdam tonen planningstool voor smart city

Door Dirkjan van Ittersum
Aan de vooravond van de Smart City Expo World Congress in Barcelona hebben TNO en Amsterdam de eerste resultaten getoond van de stedelijke planningstool Urban Strategy.

SCOS Software organiseert Wireshark training

Door Pim Hilferink
Als Authorized Training Partner van de Wireshark University organiseert SCOS Software van 26 tot en met 30 november a.s. een nieuwe Wireshark Training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan een miljoen downloads per maand. Deze training is gebaseerd op Wireshark versie V2.

Tech Data: Digitaal transformeren kan niet zonder cloud

Door Redactie
De digitale transformatie is overal “Die loopt van de huiskamer tot en met het datacenter”, zegt Bastiaan Schoonhoven, Teamlead Marketing bij Tech Data.

SAP neemt Qualtrics over voor 8 miljard dollar

Door Pim Hilferink
De Duitse softwareleverancier SAP heeft 8 miljard dollar over voor het Amerikaanse Qualtrics International, dat software maakt voor het meten van klant- en medewerkertevredenheid.

Infinigate wil snel doorgroeien na overname

Door Redactie
Het jaar 2018 stond voor CRYPSYS in het teken van verandering. Het bedrijf werd in januari overgenomen door Infinigate. Nu wil het snel gaan groeien.

Hyundai gebruikt IoT-netwerk van Vodafone voor infotainment

Door Dirkjan van Ittersum
Hyundai werkt samen met Vodafone om klanten in-car infotainment en onlinediensten aan te bieden.

This is IT – U komt toch ook?

Door Marco Mekenkamp
In deze eerste editie van This is IT gaan we een serieuze poging doen om de ICT-sector een flinke wake-up call te geven. Want hoe mooi innovaties ook zijn, als eindgebruikers niet weten wat ze ermee moeten, heeft niemand er wat aan. De jacht op de eindgebruiker is geopend.

D-Link: Complexiteit is de vijand van kleine afdelingen

Door Redactie
Met Nuclias bedient D-Link echter juist de markt voor cloudbeheerde netwerkomgevingen. Het richt hierbij zich vooral op het midden- en kleinbedrijf.

Endpoint-security maakt gebruik van deception-technologie

Door Redactie
Het is algemeen bekend dat in de afgelopen jaren aanvallers gebruik gemaakt hebben van een groot aantal misleidende tactieken om bedrijfsnetwerken binnen te dringen. Hacker Kevin D. Mitnick heeft zelfs een boek gewijd aan dit onderwerp met de veelzeggende titel ‘The Art of Deception’.
❌