[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Juli 2018ChannelConnect

COMPAREX benoemd tot Azure Expert MSP

Door Michiel van Blommestein
COMPAREX gaat deelnemen aan het Microsoft Azure Expert Managed Service Provider-programma. Dat is een certificering voor partners die in staat zijn om geavanceerde ondersteuning te bieden voor Azure Managed Services.

Skype krijgt met laatste release weer meer functionaliteit

Door Floris Hulshoff Pol
De laatste release van de client voor Skype, versie 8.0, biedt eindgebruikers meer functionaliteit, waaronder het opnemen van audio- en videogesprekken.

Axis: Wij bieden oplossingen voor elk bedrijf

Door Redactie
Te duur, te uitgebreid en te ingewikkeld – dat is waar veel ondernemers aan denken als het gaat om een professioneel videobewakingssysteem. Liever kopen ze een ogenschijnlijk eenvoudige cameraset en kijken verder niet naar de mogelijkheden of de total cost of ownership (TCO).

Onderzoek: Zakelijke telecominkopers geven graag voorkeur aan enkele leverancier

Door Floris Hulshoff Pol
Zakelijke inkopers van IT- en telecomdiensten hebben vaak de voorkeur deze diensten in te kopen bij een enkele partij. Dit blijkt uit een recent gepubliceerd onderzoek van zakelijke communicatiespecialist Voiceworks in samenwerking met de experts van Telecompaper naar de stand van het gebruik van IT- en telecomdiensten binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Wat is blockchain? IoT heeft blockchain nodig en blockchain IoT

Door Redactie
Desktops, tablets, labtops en smartphones, ze hebben allemaal bijgedragen aan het gebruiksgemak van internettransacties. Toch verlopen veel zakelijke transacties nog inefficiënt, zijn te duur en ten aanzien van beveiliging kwetsbaar. Hoe kan dat beter?

CyberArk voegt privileged access security toe aan AWS

Door Edwin Feldmann
Misbruik van beheerdersrechten in de cloud is een serieus risico voor bedrijven die in de public cloud werken. CyberArk hoopt dat risico nu te verkleinen.
Gisteren β€” 16 Juli 2018ChannelConnect

Dataplace levert datacenteroplossing Veiligheidsregio Utrecht

Door Michiel van Blommestein
De Veiligheidsregio Utrecht (VRU) heeft Dataplace geselecteerd en gecontracteerd als leverancier voor haar twin datacenteroplossing.

DCC breidt portfolio uit met overname Stampede en Kondor

Door Pim Hilferink
Kort na de benoeming van Tim Griffin als divisiemanager bij DCC en Managing Director van de Exertis Group heeft het bedrijf een tweetal overnames bekend gemaakt om het portfolio uit te breiden in de AV-markt.

Keen Systems stapt in het leveren van connectiviteit

Door Floris Hulshoff Pol
De leverancier en operators van vooral white label-telecomoplossingen Keen Systems gaat binnenkort ook landelijke diensten op het gebied van connectiviteit aanbieden.

Maincubes: Made in Germany volgens de Hollandse school

Door Redactie
Recent heeft Maincubes de vernieuwing van het voormalige datacenter van Interoute aan de Capronilaan in Schiphol-Rijk voltooid. Met een investering van meer dan 10 miljoen euro heeft de Duitse dienstverlener in acht maanden vooral zijn ‘Made in Germany’-visie doorgevoerd. Betrouwbaarheid en veiligheid voeren dus de boventoon.

Fujitsu versnelt digitale transformatie met verbeterde Multi-Cloud Hybrid IT

Door Pim Hilferink
In vervolg op de aankondiging van een intensievere samenwerking met strategische cloudaanbieders Microsoft en VMware breidt Fujitsu nu ook de samenwerking met SAP en Oracle uit.

Nice Group neemt domoticaspecialist Fibaro over

Door Dirkjan van Ittersum
Het Italiaanse automatiseringsbedrijf Nice Group neemt Fibaro over, producent van 'slimme' electronica. Met de overname is een bedrag van 58 miljoen euro gemoeid. Fibaro maakt apparaten die werken met de Z-Wave-technologie. 

β€˜Aantal doelgerichte cyberaanvallen is in 1 jaar verdubbeld’

Door Edwin Feldmann
Nederlanders weten zich steeds beter te wapenen tegen doelgerichte cyberaanvallen zoals ransomware. En dat is maar goed ook want het aantal aanvallen stijgt snel.

Unitrends is meer dan een back-up vendor

Door Redactie
Bedrijven stellen steeds hogere eisen aan hun back-upoplossing. Bij rampspoed moet een bedrijf snel weer door kunnen. Bovendien moet de back-up voldoen aan de strenge GDPR-regels. Unitrends ziet kansen in deze markt en breidt uit in Nederland.

Tech Data voegt nieuwe tools en oplossingen toe aan StreamOne Cloud Marketplace

Door Pim Hilferink
Distributeur Tech Data komt met diverse verbeteringen van zijn bekroonde StreamOne Cloud Marketplace (SCM). De nieuwe functies en mogelijkheden helpen partners bij het bouwen en onderhouden van efficiëntere, flexibelere en waardevollere cloudplatforms die bijdragen aan betere bedrijfsresultaten.
OuderChannelConnect

Bedrijven verzamelen meer data dan ze beveiligen

Door Redactie
Slechts de helft van de organisaties (46%) in de Benelux weet waar al hun gevoelige gegevens zijn opgeslagen.

NETGEAR lanceert eerste unmanaged switch met flexibele opties voor Power over Ethernet

Door Pim Hilferink
NETGEAR heeft nieuwe 16-port and 8-port Gigabit Ethernet Unmanaged Switches gelanceerd die voor het eerst uitgerust zijn met geïntegreerde Power over Ethernet (PoE) technologie. Bedrijven of thuiskantoren die behoefte hebben aan betaalbare oplossingen met een redelijk PoE-vermogen kunnen makkelijker PoE+-apparaten verbinden aan één enkele switch. Dat scheelt energie, ruimte en kosten.

Lenovo introduceert ThinkStation P330-serie

Door Pim Hilferink
Lenovo heeft de geüpdatete serie ThinkStation P330 desktop workstations gelanceerd, bestaande uit een tower, small form factor (SFF) en Tiny model. Dit trio van instapmodellen ondersteunt gebruikers die werken aan bedrijfskritische taken en een betrouwbare prestatie van hun hardware eisen.

Proximus neemt IT-integrator Codit over

Door Dirkjan van Ittersum
Het Belgische telecomoperator Proximus neemt Codit over. Codit houdt zich bezig met IT-integratie, Azure-oplossingen en Internet of Things (IoT). Proximus verwacht met de overname professionele klanten beter te kunnen helpen bij hun digitale transformatie. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

Column: Na-apers – Pieter Waasdorp

Door Redactie
Ken jij Mike Lazaridis? Hij was oprichter van RIM, het bedrijf achter de iconische BlackBerry. Lazaridis sprak ooit, voor een volle zaal met investeerders én pers, de legendarische woorden: “Er komt nooit, maar dan ook nooit een BlackBerry met een ingebouwde mp3-speler of camera. Tenminste, niet zolang ík aan het roer sta.” Die houding, tezamen met een gebrek aan innovatie en het vasthouden aan een sterk verouderd besturingssysteem zorgden ervoor dat het snel gedaan was met BlackBerry. Lazaridis en medeoprichter Douglas Fregin werden later door hun eigen investeerders op straat gezet.
❌