[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Oktober 2018One More Thing

Oude man geeft MacBook-scammers koekje van eigen deeg

Door Night

In de UK bestelden oplichters een MacBook namens een oudere man. Toen ze deze vervolgens probeerden te stelen, krijgen ze een koekje van eigen deeg.

3 nieuwe technieken die af gaan rekenen met de Notch

Door Raymon Mens

Het jaar 2018 is het jaar van de notch. Niet alleen de iPhone heeft de inkeping, maar steeds meer Android-telefoons ook. Maar de notch is niet blijvend.

Apple bouwt een nieuwe fabriek in Silicon Valley

Door Raymon Mens

In 2017 zei Donald Trump enthousiast dat Tim Cook hem drie Apple-fabrieken in de VS beloofd had. Daarna bleef het stil. Fake news? Misschien toch niet.

Photoshop voor iPad? Er is een verborgen, technische uitdaging

Door Raymon Mens

Adobe kondigde aan Photoshop naar de iPad te brengen. Dat vereist natuurlijk een nieuwe interface, maar er is ook een meer verborgen technische uitdaging.

WhatsApp: kleine vernieuwingen en klaar voor iPhone XS Max

Door Raymon Mens

WhatsApp heeft een kleine update gehad die als geroepen komt voor iPhone XS Max-bezitters. Er zijn echter ook nieuwe functies voor andere gebruikers.

Google Chrome ondersteunt nu picture-in-picture voor video

Door Raymon Mens

Goed nieuws voor Google Chrome-gebruikers die graag video kijken. De browser ondersteunt nu picture-in-picture. Zo kun je een video altijd in beeld houden.

Gisteren β€” 21 Oktober 2018One More Thing

Kort nieuws

Door Night

In 'Kort nieuws' pikken we in het weekend enkele nieuwsberichten op van andere websites met Apple nieuws en bieden je hiervan een korte samenvatting.

OuderOne More Thing

β€˜Kijkvoer!’ is dΓ© nieuwe podcast voor fanatieke Netflix-kijkers

Door Raymon Mens

Het is bijna een dagtaak om op de hoogte te blijven van wat er gebeurd op Netflix. Met de podcast "Kijkvoer!" ben je binnen een kwartiertje op de hoogte.

Weekend poll: is schermtijd van iOS 12 voor jou effectief?

Door Raymon Mens

Een van de grootste, nieuwe functies van iOS 12 is schermtijd, in het Engels screen time genoemd. Maar is het ook effectief? Stem in onze weekend poll!

Chinese consumentenorganisatie: Apple moet phishing-slachtoffers compenseren

Door Night

Een Chinese consumentenorganisatie eist van Apple volledige compensatie voor slachtoffers van een phishingaanval, waarbij Apple ID's werden buitgemaakt.

Eindelijk een USB-C oplader voor de Apple Watch

Door Raymon Mens

Hoewel USB-C al 3 jaar in de Mac zit, worden bij iPhone en Apple Watch nog USB-A-kabels geleverd. Gelukkig kun je nu voor de Watch een USB-C-kabel kopen.

Bye bye Intel? β€˜Eerste Mac met Apple’s eigen ARM-chip in 2020β€²

Door Raymon Mens

Apple lijkt definitief klaar om Intel (deels) aan de kant te zetten. Er wordt gesleuteld aan een Mac met Apple's eigen ARM-chips. In 2020 zou het gebeuren.

Bedien Sonos met Siri Shortcuts dankzij een nieuwe app

Door Raymon Mens

Sonos ondersteunt AirPlay 2, maar dat is niet erg flexibel. Gelukkig is er met Siri Shortcuts en een nieuwe app een stuk meer mogelijk.

Pre-order: iPhone XR nu bij Apple te bestellen

Door Raymon Mens

Apple heeft de Nederlandse en Belgische pre-orders voor de 6,1-inch iPhone XR geopend. Je kunt nu bestellen en de eerste leveringen zijn 26 oktober.

iPhone XR: de eerste recensies staan al op YouTube

Door Night

De iPhone XR ligt nog niet in de winkel, maar de eerste hands-on-video's en recensies staan al op YouTube. De nieuwe kleuren vallen in de smaak.

Officieel: Apple iPad Pro en Mac Event 30 oktober in New York

Door Raymon Mens

Er is een Apple Event in New York aangekondigd. 30 oktober zien we producten zoals de iPad Pro 2018, nieuwe MacBook en meer. Onze verwachtingen op een rij.

App Store: Apple rekent af met misleidende app-abonnementen

Door Raymon Mens

Apps werken steeds vaker met een abonnement, maar niet alle ontwikkelaars zijn even netjes. Gelukkig rekent Apple nu met misleiding in de App Store af.

Niet voor Apple Watch: Spotify brengt smartwatch-app uit

Door Raymon Mens

Groot nieuws van Spotify vandaag. De streamingdienst heeft niet alleen zijn iOS- en Android-app vernieuwd, maar ook een app voor smartwatches uitgebracht.

Nuki Smart Lock: nieuwe versie werkt met HomeKit

Door Raymon Mens

Er komt binnenkort een nieuw, slim slot op de markt dat met HomeKit werkt. Het gaat om een nieuwe versie van het Nuki Smart Lock.

Zoom zonder kwaliteitsverlies: de slimme truc van Google

Door Raymon Mens

Steeds meer smartphones, zoals de iPhone, hebben een tweede camera voor zoom. Toch is die niet altijd nodig, bewijst Google Super Res Zoom. Zo werkt het.

❌