[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 15 Juni 2019One More Thing

Apple vernieuwt iCloud voor Windows samen met Microsoft

Door Night

Heb je wel een iPhone of iPad, maar geen Mac? Na iTunes is er nu ook een nieuwe iCloud voor Windows, onder andere te vinden in de Microsoft App Store.

Weekend poll: betaal jij voor iCloud?

Door Raymon Mens

Apple doet steeds meer met iCloud en dat vereist steeds meer opslagruimte. De 5GB opslag is lang niet altijd toereikend. Betaal jij voor iCloud?

OuderOne More Thing

iOS 13: deze functies werken (niet) op oude iPhone of iPad

Door Raymon Mens

Er zijn veel nieuwe functies in iOS 13 en iPadOS 13. Toch werken ze niet allemaal iedere oude iPhone of iPad. Een overzicht van de compatibiliteit.

De opvouwbare droom krijgt nog een klap: Huawei Mate X uitgesteld

Door Noah Korevaar

Na de problemen van de Samsung Galaxy Fold zou de Huawei Mate X misschien wel eens het eerste opvouwbare toestel van de markt kunnen worden.

Gelekte hoesjes bevestigen controversieel design iPhone 11

Door Noah Korevaar

Google deed eerder deze week een opvallend zet. Het bedrijf bevestigde de Pixel 4, een toestel dat na de iPhone 11 gelanceerd wordt. Hoe ziet die eruit?

Spotify op de schop: podcasts zijn nu prominenter aanwezig

Door Raymon Mens

Spotify heeft de interface van zijn mobiele app aangepast. Er is nieuw artwork voor de daily mix, maar belangrijker nog: er is meer ruimte voor podcasts.

iOS 13 brengt 4 vernieuwingen naar Apple’s Kaarten-app

Door Raymon Mens

Apple heeft in iOS 13 de Kaarten-app (Apple Maps) onder handen genomen. De app krijgt vier vernieuwingen die goed van pas komen tijdens reizen of plannen.

Dubbele snelheid: USB 4.0 komt eind 2020 naar PC en Mac

Door Raymon Mens

USB wordt volgend jaar een stuk sneller. De USB Promoter Group kondigt aan dat USB 4.0 eind 2020 naar apparaten zoals de PC, Mac en accessoires komt.

Netflix gaat PokΓ©mon Go achterna met Stranger Things voor iPhone

Door Noah Korevaar

De immens populaire serie Stranger Things gaat uitbreiden, dit maakte Netflix bekend tijdens een panel op E3 2019, de grote gamebeurs.

β€˜iPhone 11 krijgt nieuwe modus voor betere foto’s in het donker’

Door Raymon Mens

De camera van de iPhone loopt vaak voorop, maar in het donker zijn andere merken hem de baas. De iPhone 11 (sept. 2019) moet daar verandering in brengen.

IKEA bevestigt (late) lancering HomeKit-rolgordijnen

Door Noah Korevaar

IKEA kondigde eind vorig jaar een aantal nieuwe producten aan voor slimme huishoudens, waaronder slimme rolgordijnen. Maar waar blijven ze?

Grote verandering: Google Foto’s wordt losgekoppeld van Drive

Door Raymon Mens

Google heeft een grote verandering voor Google Photos (Google Foto's) aangekondigd. De app wordt losgekoppeld van Google Drive en dat heeft gevolgen.

Privacy: iOS 13 beschermt beter tegen apps die je locatie volgen

Door Raymon Mens

Apple neemt in het aankomende iOS 13 twee nieuwe maatregelen tegen apps die je locatie permanent volgen. Slecht nieuws voor Facebook en co.

In iOS 13 kan Siri eindelijk Spotify en andere audio-apps bedienen

Door Raymon Mens

iOS 13 is goed nieuws voor iedereen die liever Spotify dan Apple Music gebruikt. Siri kan straks ook audio-apps bedienen. Ook podcast- en radio-apps.

Microsoft To-Do: opvolger Wunderlist komt naar de Mac

Door Raymon Mens

Sinds Microsoft in 2015 de taken-app Wunderlist kocht, wordt hard aan een opvolger gewerkt. Die heet Microsoft To-Do en komt nu ook naar de Mac.

Gerucht: iPhone XR 2 (2019) krijgt langste accuduur ooit

Door Raymon Mens

De iPhone XR wordt nu al geprezen om zijn goede accuduur. De opvolger van het toestel, die in september van 2019 verwacht wordt, zou het nog beter doen.

Nieuw in iOS 13: meer opties voor bewerken en maken screenshots

Door Raymon Mens

Hoewel niet iedereen dagelijks een screenshot op zijn iPhone of iPad maakt, krijgt de functie van Apple veel aandacht. In iOS 13 zijn er nieuwe opties.

Ziggo start levering snelle en stille 4K Mediabox aan klanten

Door Raymon Mens

Ziggo start de levering van een nieuwe settopbox aan klanten. Het gaat om de Mediabox Next die zuiniger en sneller is en ondersteuning voor 4K biedt.

Grote update iMovie: onderΒ­steuning green screen en meer

Door Raymon Mens

Apple heeft dinsdagavond een grote update voor iMovie vrijgegeven. Er is op de iPhone en iPad nu ondersteuning voor een green screen, maar er is meer.

De slechte week van YouTube: pedofilie, haatzaaien en cyberpesten

Door Raymon Mens

Het zal door de drukte rondom Apple's WWDC bij menig lezer onder de radar zijn gevlogen, maar YouTube heeft een extreem slechte week achter de rug.

❌