[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019One More Thing

Pijnlijk foutje: iOS 12.4 brengt ernstig beveiligingslek terug

Door Raymon Mens

Apple heeft met iOS 12.4 per ongeluk een ernstig beveiligings­lek in de iPhone en iPad opnieuw geïntroduceerd. Het was in iOS 12.3 juist opgelost.

Vodafone biedt 5G in Berlijn en meer steden: 50 masten actief

Door Raymon Mens

In Duitsland timmert Vodafone hard aan de weg met 5G. Er zijn nu 50 zendmasten live in 5 steden. Een blik op de snelheid in de praktijk.

Officieel: Disney+ vanaf 12 november ook in Nederland

Door Raymon Mens

Nederland behoort toch tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt. De Netflix-concurrent start op 12 november in Nederland voor een lage prijs

iPhone 11 (2019): specs, release en verwachtingen op een rij [updated]

Door Raymon Mens

In september komt Apple weer met nieuwe iPhone-modellen voor 2019. Wat kun je van de iPhone XI of iPhone 11 verwachten? En wanneer? Alles op een rij.

Safety4Her: app moet boerka- en nikabΒ­draagsters helpen

Door Raymon Mens

Het is je vast niet ontgaan. Sinds 1 augustus is het dragen van een boerka, nikab of andere gezichtsbedekkende kleding in de openbare ruime verboden.

Tim Cook waarschuwt Trump: heffingen China helpen Samsung

Door Raymon Mens

Veel Apple-producten zijn gemaakt in China, dus komen er invoerheffingen op. Tim Cook sleept Samsung erbij om Trump op andere gedachten te brengen.

Spotify Family uitgebreid met gezamenlijke mix en meer

Door Raymon Mens

Spotify Family, het account waarmee zes gezinsleden naar muziek kunnen luisteren, wordt uitgebreid met onder andere een gezamenlijke family mix.

β€˜Apple Watch Series 5 komt in twee nieuwe uitvoeringen’

Door Raymon Mens

Naast de geruchtmakende iPhone 11 zien we in september ook een nieuwe Apple Watch. De Apple Watch Series 5 komt mogelijk in twee nieuwe uitvoeringen.

Sonos Move: foto’s en specs draagbare speaker gelekt

Door Raymon Mens

Sonos zal binnenkort een nieuw model draagbare Bluetooth-luidspreker op de markt brengen. Al voor de officiele onthulling zijn foto's en specs gelekt.

Gisteren β€” 18 Augustus 2019One More Thing

IKEA zet groot in op Smart Home producten

Door Night

IKEA heeft aangekondigd dat het zijn inspanningen op het gebied van Smart Home-technologie en -producten gaat intensiveren.

Apple: β€˜sites die cookie-regels omzeilen worden gezien als malware’

Door Night

Apple heeft nieuwe anti-tracking maatregelen ontwikkeld. In het kader van privacy mogen cookies niet gebruikt worden om je op het internet te kunnen volgen.

Privacy: iOS-apps delen data als jij slaapt

Door Night

Populaire apps sturen met trackers persoonlijke data door naar derden, zonder gebruikers daarover in te lichten. Zelfs op een 'privacy-veilige' iPhone.

Rechtszaak tegen Apple omdat het iCloud data op servers van derden opslaat

Door Night

In de rechtszaak stellen consumenten dat Apple iCloud-gegevens niet alleen op eigen servers, maar ook op servers van Amazon, Google en Microsoft opslaat.

Apple klaagt virtualisatie-bedrijf Corellium aan wegens schending copyright

Door Night

Corellium heeft zonder toestemming van Apple het volledige iOS en apps in zijn virtualisatiesoftware ondergebracht.

OuderOne More Thing

iPhone 11: Nieuw lek onthult namen nieuwe iPhones

Door Night

Uit een gelekte cataloguslijst van accessoire-maker ESR blijkt dat de nieuwe iPhones zullen luisteren naar de namen iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max.

Wie wordt de opvolger van Tim Cook?

Door Night

Is Apple's huidige operationeel directeur Jeff Williams de gedoodverfde opvolger van Tim Cook als deze bij Apple zou vertrekken? Velen denken van wel.

Apple Watch 5: de geruchten op een rijtje

Door Night

Met het naderen van Apple's jaarlijkse Keynote neemt ook het aantal geruchten rond de Apple Watch 5 toe. We zetten alles nog even op een rijtje voor je.

Weekend poll: kijk je nog lineaire TV?

Door Raymon Mens

Met meer concurrentie voor Netflix op komst, is er altijd wat te kijken. Het nieuwe televisieseizoen start echter ook snel. Wat krijgt jouw aandacht?

Datum beroep Apple bij Europees Gerechtshof staat vast

Door Night

Apple gaat in beroep tegen de Europese boete die was opgelegd vanwege de belastingconstructie in Ierland. De datum van het beroep staat nu vast.

macOS Catalina: eerste blik op de 5 opvolgers van iTunes

Door Raymon Mens

In het aankomende macOS Catalina (versie 10.15) is iTunes definitief verdwenen en vervangen door 5 losse apps. Wij tonen alvast wat je kunt verwachten.

❌