[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019One More Thing

Nieuwe beveiligingslaag WhatsApp voor iPhone rammelt

Door Raymon Mens

WhatsApp voor iPhone kreeg onlangs een extra beveiligingslaag. Je kunt de chat-app op iPhone afschermen met Face ID of Touch ID. Maar het rammelt.

Gerucht: nieuwe Mac Pro is modulair en stapelbaar

Door Raymon Mens

Nieuwe geruchten over de vernieuwde Mac Pro 2019 die dit jaar op de markt komt. Het zou een modulaire en stapelbare machine worden. Als LEGO-blokken dus.

Bowers & Wilkins komt met twee AirPlay 2-receivers

Door Raymon Mens

Door de lancering van AirPlay 2 staat Apple's systeem voor draadloze audio en video terug op de kaart. Ook high-end audiomerk Bowers & Wilkins haakt aan.

Nieuwe functie Google Maps concurreert met Facebook

Door Raymon Mens

Google Maps krijgt een nieuwe functie die het Facebook moeilijk kan gaan maken. Je kunt bedrijven, scholen en instellingen binnen Maps gaan volgen.

Nieuwe details over Apple’s zelfrijdende auto

Door Raymon Mens

Dat Apple aan software voor een zelfrijdende auto werkt, is een publiek geheim, maar we weten er weinig van. In een whitepaper doet Apple een boekje open.

Apple ontdoet Shazam van trackers en advertenties

Door Raymon Mens

Meer dan een jaar na de overname van muziekherkenner Shazam heeft Apple grote schoonmaak gehouden. De app is ontdaan van trackers van advertentienetwerken.

Gisteren β€” 20 Februari 2019One More Thing

Galaxy Buds: Samsung geeft serieus antwoord op AirPods

Door Raymon Mens

Samsung heeft nu een serieus antwoord op Apple's AirPods. De Galaxy Buds komen op veel punten overeen met de AirPods, maar er zijn ook verschillen.

Samsung Galaxy Fold onthuld: opvouwbaar en beperkt

Door Raymon Mens

De opvouwbare telefoon is realiteit en Samsung heeft met de Galaxy Fold de primeur. Maar is deze kruising tussen telefoon en tablet een gimmick of blijver?

Oprichter Flitsmeister komt met dating-app voor vegetariΓ«rs

Door Raymon Mens

De nieuwste Tinder-kloon heet Veganific en is voor vegetariërs en veganisten. De app is gemaakt door een oude bekende, de oprichter van Flitsmeister.

β€˜Voorproefje nieuwe Mac Pro tijdens WWDC 2019’

Door Raymon Mens

Benieuwd naar details over de nieuwe Mac Pro? Mogelijk geeft Apple tijdens WWDC 2019 in juni eindelijk een voorproefje van de langverwachte Mac.

β€˜Echt universele apps voor iPhone, iPad en Mac in 2021’

Door Raymon Mens

Apple heeft al een beginnetje gemaakt met universele apps voor iPhone, iPad en Mac. In 2021 moeten naar verluidt volledig universele apps mogelijk worden.

Nieuwe Intel-chips voor MacBook Pro 2019: nΓ³g meer cores

Door Raymon Mens

Wat brengt de MacBook Pro 2019? De puzzelstukjes vallen op hun plaats. Onlangs bleek er een nieuw ontwerp komt. Nu is er info over de Intel-chips.

Oh… Google verzweeg in Nest-producten geΓ―ntegreerde microfoon

Door Raymon Mens

Een blunder van Google. Het bedrijf vergat te vermelden dat in Nest-producten zoals Nest Secure een microfoon zat. Gebruikers zijn onaangenaam verrast.

App-abonnementen worden in iOS 12.2 een stuk flexibeler

Door Raymon Mens

iOS 12.2 komt eraan en Apple voegt veel nieuwe functies toe. In de laatste bètaversie zijn flexibele app-abonnementen toegevoegd.

OuderOne More Thing

Printers Epson werken nu met Siri Shortcuts van iOS

Door Raymon Mens

Steeds meer apps en apparaten ondersteunen Siri Shortcuts. Epson haakt nu ook aan. Je kunt nu je printer opdrachten geven via Siri.

Apple-fan Karl Lagerfeld op 85-jarige leeftijd overleden

Door Raymon Mens

Ontwerper Karl Lagerfeld is op 85-jarige leeftijd overleden. Wij blikken niet terug op zijn leven, maar staan stil bij zijn voorliefde voor Apple en tech.

Apple Pay komt naar vier nieuwe banken in BelgiΓ«

Door Raymon Mens

Bij de lancering van Apple Pay in België werkte het maar bij één grote bank, namelijk BNP Paribas Fortis. Nu worden er vier nieuwe banken toegevoegd.

AirPods 2: de meest actuele verwachtingen op een rij

Door Raymon Mens

De AirPods 2 doen weer een hoop stof opwaaien. Apple's oortjes zijn toe aan vernieuwing, hier alle geruchten, zoals de verwachte release datum en meer.

T-Mobile biedt volgend jaar al landelijk 5G, start in Den Haag

Door Raymon Mens

5G in Nederland? Sneller dan verwacht. T-Mobile heeft aangekondigd begin 2020 te starten met de bouw van een 5G-netwerk. Den Haag heeft de primeur.

Groepsgesprekken FaceTime in iOS 12.1.4 alleen via omweg te starten

Door Raymon Mens

FaceTime is na een beschamende bug weer terug op de rit, maar niet helemaal. Groepsgesprekken starten kan in iOS 12.1.4 alleen met een omweg.

❌