[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 April 2018One More Thing

Waarom de iPhone X allesbehalve β€˜dood’ is

Door Jelle van Es

Hoge bomen vangen veel wind en dat geldt ook zeker voor Apple. Nu stelt een analist dat de iPhone X dood is, omdat een ander bedrijf minder chips verkoopt.

iOS 11 App Store zorgt voor flinke stijging in downloads

Door Jelle van Es

De iOS 11 App Store is al een tijdje beschikbaar en dat heeft Apple geen windeieren gelegd. De downloads zijn flink vooruit gegaan.

Laatste Apple Watch pop-up store ter wereld sluit

Door Rajno van Wilgenburg

De laatste Apple Watch pop-up store ter wereld gaat zijn deuren sluiten. De winkel in Tokio heeft het lang vol gehouden, maar zal op 13 mei ook verdwijnen.

Apple zit (voorlopig) vast aan dure OLED-displays van Samsung

Door Rajno van Wilgenburg

Tot vorig jaar vond je nog LCD-schermen in de iPhone-modellen. Apple is naderhand overgestapt op OLED-displays,…

Gisteren β€” 22 April 2018One More Thing

De OMT-etiquettegids: 11 regels voor smartphonegebruik

Door Raymon

Met de smartphone in de hand kom je door het ganse land, maar je kunt het ook overdrijven. Tijd voor wat ongeschreven regels omtrent smartphonegebruik.

OuderOne More Thing

Apple start reparatieΒ­programma 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar

Door Raymon

Apple is een reparatieprogramma voor de 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar gestart. De accu in de laptop kan opzwellen en defect raken.

Weekend poll: all you can read?

Door Raymon

Apple werkt aan een "all you can read" dienst. Voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot nieuws en tijdschriften in de Apple News-app. Iets voor jou? Stem in onze weekend poll!

β€˜Nieuwe iPhone SE komt in mei’

Door Raymon

Komt Apple dit jaar wel of niet met een nieuwe iPhone SE? Maart bracht alleen een nieuwe iPad, maar naar verluidt komt er in mei écht een iPhone SE 2.

Fotodienst SmugMug neemt Flickr over

Door Raymon

Fotowebsite Flickr heeft een nieuwe eigenaar. De site die onderdeel was van Yahoo! is overgenomen door SmugMug, een clouddienst gericht op fotografen.

β€˜iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’

Door Raymon

Apple brengt jaarlijks een nieuwe iOS-versie uit beëindigd ondersteuning voor een oud iPhone-model. Maar de iPhone 5s draait mogelijk toch iOS 12.

Netflix-app heeft nu trailers in stories-formaat

Door Raymon

Snapchat bedacht ooit het stories-formaat voor video en sindsdien wil iedereen het. Netflix doet ook mee een heeft een eigen variant bedacht.

Apple broedt op maatregelen tegen iPhone-kraker GrayKey

Door Raymon

De afgelopen tijd is er veel te doen rondom GrayKey. Een klein kastje dat iedere beveiligde iPhone kan ontgrendelen. Apple neemt maatregelen.

Sleep Cycle gaat met de Apple Watch snurken tegen

Door Robert

Sleep Cycle is een oude bekende. De app meet de kwaliteit van je slaap en is er nu ook voor de Apple Watch. Met functie die snurken tegengaat.

Chat: Google’s laatste antwoord op iMessage heeft veel potentieel

Door Raymon

Google heeft Chat onthuld. De app die écht een serieus antwoord op iMessage moet zijn en de standaard Berichten-app op Android wordt.

Apple’s nieuwste recycle-robot staat in Nederland

Door Raymon

Maak kennis met Apple's nieuwste recycle-robot voor iPhones, genaamd Daisy. Ze verwerkt zo'n 200 toestellen per uur en is ook actief in Nederland.

Tim Cook: β€œiOS en macOS zullen niet versmelten”

Door Raymon

Apple is niet van plan om macOS en iOS samen te voegen tot één besturingssysteem. Dat zegt CEO Tim Cook in een nieuw interview.

iOS 12 en macOS 10.14 worden al volop door Apple getest

Door Raymon

Over iets meer dan een maand barst WWDC 2018 los. Apple maakt zich op voor iOS 12 en macOS 10.14, want de nieuwe besturingssystemen worden al volop getest.

Snapchat rolt verbeterd app-ontwerp uit na storm aan kritiek

Door Raymon

Het laatste redesign van Snapchat zorgde voor een storm aan kritiek. De dienst rolt nu een verbeterd ontwerp uit dat voor meer overzicht zorgt.

RTL XL en Videoland gaan verder als één dienst

Door Raymon

Er zijn grote veranderingen bij RTL op komst. Dat heeft ook gevolgen voor de online-diensten Videoland en RTL XL. Die worden samengevoegd tot één platform.

Gelekte screenshots tonen nieuwe opties Spotify Free

Door Raymon

Spotify, de overbekende muziekdienst, gaat meer opties aan gratis gebruikers aanbieden. Hier is een eerste blik op de nieuwe mogelijkheden van Spotify Free.

❌