[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019One More Thing

β€˜Apple Watch kan straks veel meer dan Mac ontgrendelen’

Door Raymon Mens

Heb je een Mac en Apple Watch? Dan hoef je in macOS 10.15 naar verluidt je wachtwoord een stuk minder vaak in te voeren. Een goede verbetering.

macOS 10.15: functies, release en verwachtingen op een rij

Door Raymon Mens

macOS 10.15 is de volgende, grote update voor Mac waar we naar uit kunnen kijken. Hier zijn de meest actuele verwachtingen van de release op een rij.

Facebook verzamelde onbedoeld mailcontacten van gebruikers

Door Raymon Mens

Het wachtwoord van je e-mailadres aan Facebook geven? Geen goed idee.

Nieuwe eGPU Razer is ook een Tunderbolt 3-hub

Door Raymon Mens

Een eGPU is een steeds aantrekkelijkere oplossing om de Mac van extra power te voorzien. Razer komt met een Thunderbolt 3 eGPU die ook hub is.

OuderOne More Thing

Eerste exemplaren Samsung Galaxy Fold binnen 48 uur stuk

Door Raymon Mens

De opvouwbare Samsung Galaxy Fold maakt een rampzalige eerste indruk. Toestellen van reviewers zijn na 48 uur stuk of vertonen mankementen.

Kabinet: 5G is geen gevaar voor volksΒ­gezondheid (maar…)

Door Raymon Mens

Is 5G veilig voor mensen? Actiegroepen claimen van niet, maar het kabinet denkt er anders over. Dat staat in een kamerbrief die vandaag verscheen.

Met Apple Pay betalen bij Uber Eats nu mogelijk

Door Raymon Mens

Met Apple Pay betalen is nu ook bij Uber Eats mogelijk. Dat is vooral goed nieuws voor Belgische lezers. Nederland heeft Apple's betaaldienst nog niet.

β€˜iOS 13 maakt lokaliseren iPhone, mensen en spullen makkelijk’

Door Raymon Mens

De geruchten over iOS 13 komen goed op gang. Apple werkt naar verluidt aan een nieuwe manier om je vrienden, iPhone en andere spullen te lokaliseren.

Telfort verhoogt prijzen voor internet en bellen op 1 juni

Door Raymon Mens

Je kon erop wachten. Na KPN en XS4ALL gaat ook Telfort de prijzen voor vast internet en bellen verhogen. Dit gaat per 1 juni in.

β€˜Apple komt volgend jaar met goedkope 4,7-inch iPhone’

Door Raymon Mens

De iPhone lijkt alleen maar groter te worden, maar daar komt volgend jaar verandering in. Apple zou weer een goedkope en kleine iPhone plannen.

Bose voegt AirPlay 2 toe aan slimme speakers en soundbars

Door Raymon Mens

Met AirPlay 2 staat Apple's standaard voor draadloze audio en video terug op de kaart. Ook Bose haakt aan met slimme speakers en soundbars.

Netflix ontvangt Disney+ en Apple TV+ met open armen

Door Raymon Mens

Netflix domineert de streamingmarkt nog steeds, maar Disney+ en Apple TV+ komen. Netlix noemt meer concurrentie echter goed voor makers en consumenten.

Intel staakt ontwikkeling 5G-modem voor iPhone

Door Raymon Mens

Intel stopt met het maken van 5G-chips voor de iPhone. Het bedrijf was lang Apple's enige modem-leverancier, maar de kaarten zijn nu anders geschud.

macOS Mojave 10.14.4 verbetert scherm MacBook Air 2018

Door Raymon Mens

macOS Mojave 10.14.4 blijkt een software-update zoals we ze maar zelden zien. Het scherm van de MacBook Air wordt door de update verbeterd.

Apple en Qualcomm staken strijd om modems iPhone

Door Raymon Mens

Apple en Qualcomm waren hebben hun juridische strijd om teveel betaalde royalty's voor iPhone-modems gestaakt. De grote verliezer? Intel.

Eerste biografie Tim Cook is uit en vertelt niets nieuws

Door Raymon Mens

Aauteur Leander Kahney is terug met een biografie over Tim Cook. De eerste meningen over dit boek zijn niet erg positief en wij sluiten ons daarbij aan.

Restauratie Notre-Dame: Apple zegt hulp toe, YouTube blundert

Door Raymon Mens

Na de hevige brand in de kathedraal Notre-Dame in Parijs, heeft Apple hulp bij de restauratie toegezegd. YouTube ging minder goed met het nieuws om.

β€˜macOS 10.15 kan iPad als tweede scherm Mac gebruiken’

Door Raymon Mens

iOS 13 en macOS 10.15 komen eraan. Vandaag horen we dat de volgende grote update voor macOS een iPad als tweede scherm voor een Mac kan gebruiken.

Apple stuurt iPad 2 met pensioen: geen reparaties meer

Door Raymon Mens

De iPad 2 was in 2011 een van de laatste Apple-producten die Steve Jobs introduceerde en overleefde zijn opvolger. Nu struut Apple de tablet met pensioen.

β€˜Stille oorlog ontwikkelaars Google Chrome en Firefox’

Door Raymon Mens

Google heeft de ontwikkeling van Firefox naar verluidt 10 jaar lang bewust dwars gezeten. Het doel was om het gebruik van Google Chrome aan te wakkeren.

❌