[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderZiggo Gebruikers Groep

Marco van Basten naar Ziggo Sport [Ziggo nieuws]

Marco van Basten wordt een van de vaste gasten van het Ziggo Sport voetbalpraatprogramma Rondo. Het programma, dat gedurende het voetbalseizoen iedere zondag om 19.50 uur op Ziggo Sport wordt uitgezonden, wordt gepresenteerd door Jack van Gelder. Naast Van Basten zullen ook Ruud Gullit, Youri Mulder en Jan van Halst bij Van Gelder met enige regelmaat aanschuiven. Van Basten zal zondag 5 juli a.s voor het eerst in Rondo te zien zijn.Van Basten, drievoudig Europees voetballer van het Jaar en Wereldvoetballer van het Jaar in 1992, zal ook veelvuldig zijn opwachting maken als analist rond de wedstrijden uit de UEFA Champions League, de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga en natuurlijk ook bij de belangrijkste wedstrijden uit de Serie A waarin hij samen met Ruud Gullit jarenlang uitkwam voor AC Milan. Met AC Milan werd hij driemaal landskampioen en won hij de UEFA Champions League en de Wereldbeker twee keer. Zowel Gullit als Van Basten speelden in 1988 een bepalende rol bij het behalen van de Europese titel met het Nederlands Elftal.

Ziggo Sport directeur Will Moerer is blij met de nieuwe samenwerking: ‘We hebben Van Basten leren kennen als iemand die zich zo optimaal mogelijk voorbereidt op de uitzendingen. Zijn analyses zijn van een grote toegevoegde waarde voor onze uitzendingen. Ik ben dan ook verheugd dat hij komend seizoen wekelijks in onze programma’s te zien is. De toch al sterke opstelling van Rondo met Gullit, Mulder en Van Halst krijgt met de komst van Van Basten een extra impuls.’

Van Basten zelf is ook blij met zijn overstap naar Ziggo Sport: ‘De Champions League, de Engelse, Spaanse en Italiaanse competitie, het programma Rondo en ook nog golf en Formule 1; allemaal sport, waar ik blij van word.'
MarcovB


Bron: Ziggo Persbericht

 • 29 Juni 2020 om 14:53

Ziggo GO nu ook beschikbaar voor Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV [Ziggo nieuws]

De Ziggo GO app is voortaan te gebruiken via de verschillende platformen van Apple, Android en Amazon. Zo kunnen Ziggo-klanten met een tv- en internetabonnement televisieprogramma's, films en series kijken op het grote televisiescherm via Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV. Vanaf morgen kunnen Ziggo klanten de nieuwe app downloaden via de App Stores van Apple, Android en Amazon.

De nieuwe variant van de Ziggo GO app is te gebruiken op de Apple TV (4e generatie en nieuwer), een Amazon Fire TV Stick, of op mediaspelers- en smart televisies met geïntegreerde Android TV-software van o.a. Sony en Philips. De bediening gaat via de afstandsbediening van de mediaspeler of Smart TV. Het gebruiksmenu is vergelijkbaar met het bestaande Ziggo GO-platform: de gebruiker navigeert snel en eenvoudig door de content die Ziggo aanbiedt. De app ondersteunt het gebruik van de voice control-optie van de tv-platformen en de zoekfunctie in meerdere apps binnen dit platform.Voor in huis

Kijken via deze platformen is bedoeld voor in huis, bijvoorbeeld om naast een mediabox van Ziggo te gebruiken op een tweede of derde televisie. Om gebruik te maken van Ziggo GO voor Apple TV, Android TV en Fire TV is een internet aansluiting van Ziggo vereist.
In tegenstelling tot Ziggo GO voor draagbare apparaten* werkt Ziggo GO voor Apple TV, Android TV en Fire TV uitsluitend via een vaste Ziggo-internetverbinding in huis. Deze versie van de app werkt niet buitenshuis en ook niet in andere EU-landen.
Met de Ziggo GO app voor mobiele apparaten blijft het mogelijk om films en series te downloaden, om deze onderweg of op vakantie in de EU-landen 'offline' te kijken. Dit is niet mogelijk met de Ziggo GO apps voor mediaspelers en televisies.
Bekende Ziggo-functies zoals Replay TV, Live TV, TV Gids, Kijklijst, Movies & Series (XL) zijn binnen beide varianten van de app te gebruiken. Mediabox Next-bezitters kunnen via de nieuwe app ook opnames instellen en kijkprofielen gebruiken.


Ziggo%20GO%20Apple%20TV_1

Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt VodafoneZiggo: "Dankzij de uitbreiding van Ziggo GO op deze platformen gaan tweede en derde beeldschermen nog beter deel uitmaken van het dagelijks huishouden. Met maandelijks meer dan 1,5 miljoen actieve gebruikers staat Ziggo GO samen met YouTube en Netflix al een paar jaar in de top 3** meest gedownloade en gebruikte video-apps. Dankzij deze uitbreiding op drie verschillende platformen bieden we onze diensten nog breder aan. Hand in hand met de vertrouwde Ziggo-functies zoals Replay TV, TV Gids, en Movies & Series (XL) blijft het aantal actieve en tevreden Ziggo-gebruikers groeien."De afgelopen tijd is de Ziggo GO app voor Apple TV, Android TV en Fire TV uitvoerig getest door een testpanel van een paar duizend VodafoneZiggo-medewerkers en Ziggo-klanten. In de tussentijd is gebleken dat er veel vraag is naar deze apps. Klanten kunnen de nieuwe Ziggo GO app downloaden via de verschillende officiële App Stores. Zo kan Ziggo het gebruik en de technische werking op grote schaal ervaren en nog meer inzichten krijgen. Gelijk aan de testfase kunnen er vanuit Ziggo nog wijzigingen worden doorgevoerd in het aanbod van de dienst en zullen deze nieuwe apps frequent geüpdatet worden op basis van de ervaringen van gebruikers.

stap03-download-app

Minimale vereisten:

 • Apple TV: 4e generatie Apple TV (HD en 4K) minimaal TVOS versie 11 of hoger.
 • Android TV: minimaal Android TV OS 5.0 of hoger.
 • Mediaspelers zoals de NVIDIA Shield en Smart TV's met geïntegreerde Android TV van Sony en Philips.
 • Amazon Fire TV: alle Fire TV devices (Fire TV 1 stick 25 beelden per seconde)
 • Ziggo internetverbinding is vereist

*via iOS, Android, Win10 besturingssysteem of via de browser met ziggogo.tv

**Dutch Apps Market report, vanaf 2018 (bron: Telecompaper)

Bron: Ziggo Persbericht
 • 29 Juni 2020 om 14:50

wifi met Samsung S20 [WiFi, draadloos netwerk]

Oh da's apart normaliter willen ze die nog wel eens omruilen.
Oud wil niet per definitie zeggen slecht overigens. Ik heb ook nog zeer lang met de Cisco 3925 gewerkt.

Als het na de reset wel lukt is het ook goed.
Als dat echter vaker gaat gebeuren, dan gewoon opnieuw klagen. Evt. ook over wifi bereik als dat niet geweldig is. Wink

Fijn weekend!

 • 5 Juni 2020 om 14:13

wifi met Samsung S20 [WiFi, draadloos netwerk]

Heb ziggo gebeld. ze konden niets bijzonders in het modem zien, Was alleen al maanden lang on-line zonder restarts. Op hun verzoek een reset gedaan met een pennetje in het gaatje. Nu kon de samsung S20 wel verbinden met wifi.
Kreeg helaas geen nieuw modem.
voorlopig even aanzien.

groet,
73,
jAn

 • 5 Juni 2020 om 11:57

wifi met Samsung S20 [WiFi, draadloos netwerk]

Is moeilijk te zeggen zo op het eerste gezicht.
Maar ik zou de vraag eens bij Ziggo voorleggen. Want de Cisco 3928 is wel een verouderd modem.
Hierna zijn nog de Technicolor en nu de Connectbox gekomen.

Er is een grote kans dat als je hier over belt en je modem type noemt dat men je aan biedt om gratis het modem om te ruilen. Het nieuwe modem kan zowel 2.4Ghz alsook 5Ghz Wifi aan, dus grotere kans dat je kunt verbinden.
Verder is de wifi van dit modem beter ten opzicht van de Cisco modems naar men zegt.

 • 3 Juni 2020 om 23:49

wifi met Samsung S20 [WiFi, draadloos netwerk]

sinds kort heeft mijn vrouw een samsung S20, maar we krijgen geen verbinding met het modem (EPC3928AD). alle andere smartphones kunnen wel met het modem verbinden. De S20 kan wel verbinden met andere accesspoints, maar niet met de cisco modem/router.
wie heeft er nog tips?
bedankt,
jAn

 • 3 Juni 2020 om 22:58

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

Ooohhhh ik zie het al, 52 euro als je ook telefoon heb ( alles in 1 start ) en dat heb ik dus niet Smile

 • 29 Mei 2020 om 18:56

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

Nou da's boffen dan. Niks zeggen.
Hopelijk is het straks na de verhoging dan voor jou ook 53 euro en geen 54. Smile

We kunnen niet allemaal geluk hebben he. Cool

 • 29 Mei 2020 om 18:51

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

Vreemd, ik kreeg net de maand afrekening en ik betaal al maanden 51 euro ipv van de 52 euro in het schema hierboven Frown

 • 29 Mei 2020 om 18:29

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

Volgens mij is dat iets wat ze zelf denken en is dat nooit echt aan de klant gevraagd. Of de meeste mensen interesseert het niet omdat ze het niet gebruiken. Handige methode om het dan niet te hoeven opschroeven.
Hier helaas ook alleen ADSL, twee straten verder ligt glasvezel want nieuwbouw. Als ze nu even wat van die kabeltjes zouden doortrekken..... zucht....

 • 27 Mei 2020 om 23:47

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

Het lijkt wel kartelvorming,eerst KPN en Ziggo volgt.
En nog steeds een lage uploadsnelheid,want de klant wil geen hogere uploadsnelheidCry
Overstappen naar een andere provider is geen optie,het alternatief is ADSL.
Er is hier helaas geen glasvezel.

 • 27 Mei 2020 om 22:22

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

Ik kan het me helemaal voorstellen ArsLP.
Het begint de spuigaten uit te lopen. Ik ben al v.w.b. kabel tv en toen ze met kabel internet begonnen ook vanaf het begin. Ben er een paar jaar tussenuit geweest toen ze opeens mail poort 25 dicht zetten en geen alternatief boden.
Nadien weer teruggekomen voor internet.
Dus ben er ook a zo lang klant, maar begin ook genoeg te krijgen van die verhogingen.
Als hier glasvezel had gelegen was ik al lang overgestapt. Maar ADSL is voor mij niet te pruimen helaas. Dus nog maar even volhouden of we gaan terugschakelen naar een lager pakket met internet en TV. Het wordt te gak.

 • 25 Mei 2020 om 15:01

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

Ik heb de boel opgezegd bij Ziggo, vanaf 1987 al kabel tv en toen via @home internet bij hun genomen.... nu 33 jaar later weg bij deze club per 1 juli....ik vind het wel goed zo. Ik heb onbeperkt mobiel internet en maak wel van mijn mobieltje een hotspot.

 • 25 Mei 2020 om 14:49

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

Maar liefst weer 2 euro. Elk jaar weer omhoog.
Begint nu toch aardig duur te worden onderhand.
Jammer dat glasvezel twee straten verder wel ligt en hier nog niet anders was het toch eens tijd om over te stappen.

 • 16 Mei 2020 om 23:59

Nieuwe tarieven per 1 juli 2020 [Ziggo nieuws]

AbonnementPrijs per maandPrijs per 1 juli
Alles-in-1 Start € 52,00 € 54,00
Alles-in-1 Complete € 67,00 € 69,00
Alles-in-1 Max € 87,50 € 89,50
Internet Start & TV Complete € 60,45 € 62,45
Internet Start & TV Max € 72,90 € 74,90
Internet Complete & TV Start
 € 62,45 € 64,45
Internet Complete & TV Max € 79,45 € 81,45
Internet Max & TV Start
 € 70,00 € 72,00
Internet Max & TV Complete € 75,05 € 77,05
Internet Giga & TV Max € 99,50 € 99,50
Kabel TV € 18,70 € 19,95
Kabel TV en Bellen € 32,70 € 33,95
 • 12 Mei 2020 om 21:09
โŒ