[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 21 November 2017IEX Nieuws

AkzoNobel en Axalta stoppen fusiegesprekken

AMSTERDAM (AFN) - AkzoNobel en de Amerikaanse verffabrikant Axalta hebben hun gesprekken over een fusie beëindigd. Het Nederlandse verf- en chemieconcern maakte dat dinsdag bekend. De twee concerns waren sinds eind vorige maand in gesprek.

 • 21 November 2017 om 22:30

Galapagos start tests medicijn taaislijmziekte

MECHELEN (AFN) - Galapagos begint met de test van een nieuw middel tegen taaislijmziekte. De zogeheten C2 corrector GLPG3221 wordt in de vroege test beoordeeld op veiligheid en verdraagbaarheid bij gezonde vrijwilligers.

 • 21 November 2017 om 22:25

Wall Street sluit met records

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag op recordstanden gesloten. Beleggers op Wall Street bogen zich over kwartaalcijfers van onder meer doe-het-zelfketen Lowe's en levensmiddelenproducent Campbell Soup.

 • 21 November 2017 om 22:18

Altice vervangt topvrouw Portugese tak

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Claudia Goya wordt vervangen als topvrouw van PT Portugal, de Portugese tak van kabel- en telecombedrijf Altice. Ze wordt opgevolgd door Alexandre Fonseca, maakte de onderneming dinsdag bekend.

 • 21 November 2017 om 20:05

Wall Street tikt records aan

NEW YORK (AFN) - De effectenbeurzen in New York stonden dinsdag halverwege de sessie in de plus. Zowel de SP 500 als de Nasdaq bereikten nieuwe records. Beleggers op Wall Street bogen zich over kwartaalcijfers van onder meer doe-het-zelfketen Lowe's en levensmiddelenproducent Campbell Soup.

 • 21 November 2017 om 19:32

Refresco en PAI maken vorderingen

PARIJS (AFN) - Refresco en PAI Partners maken vorderingen in de voorbereidingen van een formeel bod op de bottelaar. Dat bleek dinsdag. Ze willen het concept biedingsbericht uiterlijk 8 december indienen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

 • 21 November 2017 om 18:26

Storing luchtvaartsysteem verholpen

AMSTERDAM (AFN) - De storing bij de luchtverkeersleiding op Schiphol is verholpen. Een woordvoerster laat weten dat het luchtverkeersleidingssysteem met succes opnieuw is opgestart. Het duurt nog wel een tijd voordat het systeem weer helemaal operationeel is.

 • 21 November 2017 om 18:01

Altice krijgt weer tikje op Beursplein 5

AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen zijn dinsdag hoger gesloten. Op Beursplein 5 ging de aandacht uit naar het Franse kabel- en telecomconcern Altice, dat wederom onder druk stond. Ook uitzender Randstad en advies- en ingenieursbureau Arcadis wisten de schijnwerpers op zich gericht, na strategiebijeenkomsten.

 • 21 November 2017 om 17:48

'Altice maakt vaart met verkopen masten'

AMSTERDAM (AFN) - Altice staat op het punt om bij telecominfrabedrijven Cellnex Telecom en TDF te peilen of ze interesse hebben in het kopen van de Franse telecommasten van het concern. Met het daarmee opgehaalde geld wil het in Amsterdam genoteerde Franse kabel- en telecombedrijf zijn schulden verminderen, aldus ingewijden tegen persbureau Bloomberg.

 • 21 November 2017 om 16:41

Veel vluchten geschrapt door storing Schiphol

SCHIPHOL (AFN) - Reizigers ondervinden veel hinder door de storing bij de luchtverkeersleiding van Schiphol. KLM heeft inmiddels vijftig vluchten geannuleerd. Vertragingen kunnen oplopen tot wel vier uur. Dat meldt een woordvoerder van KLM.

 • 21 November 2017 om 16:13

Verkoop bestaande woningen VS flink omhoog

WASHINGTON (AFN) - De verkoop van bestaande woningen in de Verenigde Staten is in oktober met 2 procent gestegen ten opzichte van de voorgaande maand. Dat maakte de Amerikaanse branchevereniging van makelaars bekend.

 • 21 November 2017 om 16:12

Europese beurzen in de plus

AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen stonden dinsdag op winst. Op Beursplein 5 ging de aandacht wederom uit naar het Franse kabel- en telecomconcern Altice, maar ook naar uitzender Randstad en advies- en ingenieursbureau Arcadis.

 • 21 November 2017 om 16:00

Akkoord arbeidsvoorwaarden Unox-personeel Oss

ROTTERDAM (AFN) - Unilever, Zwanenberg Food Group en de vakbonden FNV en CNV hebben een akkoord bereikt over de arbeidsvoorwaarden van het personeel in de Unox-fabriek in Oss. De werknemers staakten de afgelopen weken herhaaldelijk tegen de voorgenomen gevolgen van de overname van de fabriek door Zwanenberg.

 • 21 November 2017 om 15:45

Unilever en bonden akkoord over Unox-fabriek

ROTTERDAM (AFN) - Unilever, Zwanenberg Food Group en de vakbonden FNV en CNV hebben een akkoord bereikt over de arbeidsvoorwaarden van het personeel in de Unox-fabriek in Oss. Het personeel staakte de afgelopen weken herhaaldelijk om de gevolgen van de overname van de fabriek door Zwanenberg.

 • 21 November 2017 om 15:45

Wall Street opent in de plus

NEW YORK (AFN) - De effectenbeurzen in New York gingen dinsdag bij opening omhoog. Beleggers op Wall Street bogen zich over kwartaalcijfers van onder meer doe-het-zelfketen Lowe's en levensmiddelenproducent Campbell Soup.

 • 21 November 2017 om 15:45

'Hogere opening op Wall Street'

NEW YORK (AFN) - De effectenbeurzen in New York staan dinsdag voor een hogere opening. Er zijn kwartaalcijfers van bijvoorbeeld doe-het-zelfketen Lowe's en levensmiddelenproducent Campbell Soup. Ook worden gegevens gemeld over onder meer de Amerikaanse huizenmarkt.

 • 21 November 2017 om 14:43

Soep Campbell Soup verliest aan populariteit

CAMDEN (AFN/BLOOMBERG) - Levensmiddelenconcern Campbell Soup kampt met tanende interesse in zijn belangrijkste product: soepen. De mindere vraag naar het product zorgde in het derde kwartaal voor lagere totaalomzetten. Daarbij verlaagde het bedrijf zijn verwachting voor de winst dit jaar.

 • 21 November 2017 om 14:43

'Bubbels geen bedreiging voor banken'

AMSTERDAM (AFN) - Nederlandse banken hoeven zich vooralsnog geen zorgen te maken over vermeende bubbels zoals de snel oplopende huizenprijzen in sommige delen van het land of de sterke opmars van aandelenkoersen de afgelopen periode. Toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) stelt dat er aanwijzingen te over zijn dat er bubbels aan het ontstaan zijn, maar ook dat de risico's, mochten bubbels barsten, nauwelijks bij financiële instellingen liggen.

 • 21 November 2017 om 13:41

Schuldeisers stellen Kardan in gebreke

AMSTERDAM (AFN) - Schuldeisers van Kardan vinden dat het bedrijf zich niet aan de afspraken houdt die het in 2015 met hen heeft gemaakt. Zij hebben daarover een brief gestuurd waarin zij het bedrijf in gebreke stellen en stellen dat zij het recht hebben om onmiddellijke terugbetaling te eisen van de uitstaande schuld.

 • 21 November 2017 om 13:17

Uniper verwerpt bod van Fortum

DÜSSELDORF (AFN/BLOOMBERG) - Uniper, het afgesplitste en beursgenoteerde onderdeel met de kolen- en gascentrales van het Duitse energieconcern E.ON, heeft een overnamebod van het Finse energiebedrijf Fortum verworpen. Volgens Uniper is het bod van ruim 8 miljard euro te laag.

 • 21 November 2017 om 13:15
โŒ