[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Juni 2018IEX Nieuws

Esprit Nominees veel kleiner in Kiadis Pharma

AMSTERDAM (AFN) - Esprit Nominees Limited heeft zijn belang in Kiadis Pharma flink verkleind. Dat bleek zaterdag uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

 • 23 Juni 2018 om 08:29

'ING BelgiΓ« helpt rijke Russen'

AMSTERDAM (AFN) - ING blijkt via een bijkantoor in het Zwitserse Genève al jarenlang rijke Russische klanten met brievenbusmaatschappijen in Panama en de Britse Maagdeneilanden te bedienen, schrijft Trouw. Dat is opmerkelijk, omdat de Nederlandse bank zegt geen particulieren met bedrijven in belastingparadijzen als klant te willen.

 • 23 Juni 2018 om 07:09
Gisteren β€” 22 Juni 2018IEX Nieuws

Hoofdrol voor oliesector op Wall Street

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag overwegend met winsten gesloten. Beleggers verwerkten het akkoord van oliekartel OPEC over productieverhogingen, wat zorgde voor een stevige stijging van de olieprijzen. In het kielzog gingen oliegerelateerde fondsen mee omhoog. Verder zette president Trump handelsverhoudingen met andere landen verder op scherp door met importtarieven op Europese auto's te dreigen.

 • 22 Juni 2018 om 22:21

Wall Street overwegend hoger

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York stonden vrijdag overwegend op winst, na de stevige verliezen een dag eerder. De olieprijzen zaten duidelijk in de lift na de productiedeal bij oliekartel OPEC. In het kielzog gingen oliefondsen mee omhoog. De zorgen over de wereldwijde handelsspanningen zwakten wat af.

 • 22 Juni 2018 om 19:46

Kluivert tekent voor vijf jaar bij AS Roma

ROME (AFN) - Justin Kluivert heeft een contract voor vijf jaar getekend bij AS Roma. De Italiaanse club en Ajax rondden de overgang van de negentienjarige aanvaller vrijdag af.

 • 22 Juni 2018 om 18:47

Oliefondsen stralen op positieve beurzen

AMSTERDAM (AFN) - De meeste Europese aandelenbeurzen zijn vrijdag stevig omhooggegaan. De oliegerelateerde bedrijven hadden de wind flink in de rug door de hogere olieprijzen na de productiedeal door oliekartel OPEC.

 • 22 Juni 2018 om 18:19

Vrees voor Franse bemoeienis bij KLM laait op

AMSTERDAM (AFN) - Personeel van KLM is niet blij met de huidige gang van zaken rond de aanstaande benoeming van een nieuwe bestuursvoorzitter van moederbedrijf Air France-KLM. Volgens mediaberichten zou de nieuwe baas direct ook een commissariszetel krijgen bij KLM. Jan Willem van Dijk, voorzitter van de ondernemingsraad (or) van KLM vreest ,,herrie in de tent", als het daarop uitdraait.

 • 22 Juni 2018 om 17:48

Oliefondsen stralen op positieve beurzen

AMSTERDAM (AFN) - De meeste Europese aandelenbeurzen gingen vrijdag stevig omhoog. De oliegerelateerde bedrijven hadden de wind flink in de rug door de hogere olieprijzen na de productiedeal door oliekartel OPEC.

 • 22 Juni 2018 om 17:46

Fiscus wil meer schijnconstructies aanpakken

DEN HAAG (AFN) - De Belastingdienst gaat nog dit jaar bij minstens honderd opdrachtgevers in verschillende sectoren controleren of daar sprake is van schijnzelfstandigheid. Dat hebben minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en staatssecretaris Menno Snel (Financiën) de Tweede Kamer laten weten.

 • 22 Juni 2018 om 17:02

Trump dreigt met heffingen op Europese auto's

WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - De Amerikaanse president Donald Trump dreigt met importheffingen van 20 procent op alle auto's vanuit de Europese Unie. Dat schreef Trump op Twitter.

 • 22 Juni 2018 om 16:46

OPEC-akkoord over productieverhoging

WENEN (AFN/BLOOMBERG) - De landen van oliekartel OPEC en zijn bondgenoten hebben een akkoord bereikt over een verhoging van de olieproductie met maximaal 1 miljoen vaten per dag. De verhoging gaat per juli in. Naar verwachting zal de daadwerkelijke verhoging minder fors zijn, omdat sommige landen niet in staat zijn om de productie op te voeren.

 • 22 Juni 2018 om 16:05

Oliefondsen in trek op hogere beurzen

AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen gingen vrijdag omhoog. De oliegerelateerde bedrijven hadden de wind flink in de rug door de hogere olieprijzen na de productiedeal door oliekartel OPEC. Verder verdwenen de zorgen over de internationale handelsspanningen wat naar de achtergrond.

 • 22 Juni 2018 om 16:03

IndustriΓ«le bedrijvigheid VS zwakt af

NEW YORK (AFN) - De bedrijvigheid in de industrie van de Verenigde Staten is in juni afgezwakt. Dat meldde onderzoeksbureau Markit.

 • 22 Juni 2018 om 15:52

Wall Street opent met winst

NEW YORK (AFN) - De beurzen in New York zijn vrijdag hoger geopend, na de duidelijke verliezen een dag eerder. De olieprijzen zaten in de lift na de productiedeal bij oliekartel OPEC. De zorgen over de wereldwijde handelsspanningen zwakten wat af.

 • 22 Juni 2018 om 15:48

Cao voor grondpersoneel KLM

AMSTELVEEN (AFN) - Het grondpersoneel van luchtvaartmaatschappij KLM krijgt er tot 1 juni 2019 in totaal 2,5 procent loon bij. Ook worden er meer mensen aangenomen om de werkdruk te verlichten en zijn er afspraken gemaakt over uitstroommogelijkheden voor oudere werknemers. KLM en vakbond FNV hebben daarover een principeakkoord bereikt.

 • 22 Juni 2018 om 14:39

'Hogere opening op Wall Street'

NEW YORK (AFN) - De beurzen in New York gaan vrijdag naar verwachting hoger openen. Daarmee zouden de duidelijke verliezen van een dag eerder wat worden goedgemaakt. De olieprijzen zitten in de lift met het oog op de vergadering van oliekartel OPEC. De zorgen over de wereldwijde handelsspanningen zwakten wat af.

 • 22 Juni 2018 om 14:38

'Nieuwe topman Air France-KLM in vizier'

PARIJS (AFN) - Air France-KLM heeft de financieel directeur van het Franse nuts- en vervoersbedrijf Veolia, Philipe Capron, in het vizier om de nieuwe topman van de luchtvaartcombinatie te worden. Volgens de krant La Tribune wordt Capron als favoriet beschouwd om de topfunctie te gaan vervullen.

 • 22 Juni 2018 om 12:03

Positieve stemming op Europese beurzen

AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen wonnen vrijdag terrein na de verliezen een dag eerder. Een toename van de bedrijvigheid in de eurozone ondersteunde het sentiment. Beleggers bleven verder letten op de internationale handelsperikelen en de bijeenkomst van oliekartel OPEC in Wenen.

 • 22 Juni 2018 om 11:47

Franse boete voor Randstad

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De Franse mededingingsautoriteiten hebben Randstad een boete opgelegd van 4,5 miljoen euro omdat de uitzender zich niet aan bepaalde afspraken heeft gehouden die in 2009 gemaakt werden.

 • 22 Juni 2018 om 11:16

Goedkeuring deal Unilever in Zuid-Afrika

JOHANNESBURG (AFN) - De Zuid-Afrikaanse autoriteiten hebben goedkeuring gegeven aan de verkoop van het Zuid-Afrikaanse deel van de spreads-portfolio van Unilever aan investeringsmaatschappij Remgro. Unilever kondigde de verkoop in september vorig jaar aan.

 • 22 Juni 2018 om 10:47
❌