[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Januari 2018AD Buitenland

Vrouw vindt liefde na advertentie: seks in ruil voor baby

Een kinderwens, maar geen partner. Voor veel vrijgezellen vrouwen van boven de 30 is het een moeilijke periode. De Britse Jessica (35) bevond zich in zo'n situatie en besloot het over een andere boeg te gooien. Ze plaatste een advertentie op Craigslist, een site vergelijkbaar met Marktplaats. In een radioprogramma van BBC5 vertelt ze erover.

 • 17 Januari 2018 om 09:12

Pubermaffia terroriseert de straten van Napels

De Italiaanse havenstad is in de ban van 'babygangsters': overvallers tussen de 13 en 16 die zeer gewelddadig opereren. ,,Dit móet stoppen."

 • 17 Januari 2018 om 07:00

Niemand had door dat ouders in dit horrorhuis hun 13 kinderen uithongerden

Er wordt steeds meer bekend over het Amerikaanse echtpaar uit Californië dat in de cel zit voor het folteren en verwaarlozen van hun dertien kinderen. Voor de buitenwereld deden de Turpins zich voor als het perfecte gezinnetje, maar achter de gevel van hun huis in Perris speelde zich iets heel anders af.

 • 17 Januari 2018 om 02:13

Trumps dokter: president is gezond maar hij mag wel wat afvallen

De Amerikaanse president Donald Trump verkeert in prima conditie. Dat heeft de arts van het Witte Huis dinsdag gezegd. ,,Ik maak me geen zorgen over zijn cognitieve vaardigheden of neurologische functies'', aldus dokter Ronny Jackson.

 • 17 Januari 2018 om 00:53
Gisteren β€” 16 Januari 2018AD Buitenland

Inlichtingendiensten hadden IS-leider Al-Baghdadi drie keer bijna te pakken

Drie keer de afgelopen 18 maanden hadden inlichtingendiensten IS-leider Abu Bakr al-Baghdadi op de korrel. Maar ook drie keer kwamen ze net tijd te kort om een gevechtsvliegtuig op de Most Wanted Man on Earth af te sturen. De terroristenleider heeft vooralsnog het ineenstorten van zijn eigen kalifaat overleefd.

 • 16 Januari 2018 om 22:23

Vertrouweling Franse president verdacht van belangenverstrengeling

De Franse justitie heeft een onderzoek geopend naar mogelijke belangenverstrengeling door de secretaris-generaal van de beweging van de Franse president Emmanuel Macron. Dat meldt persbureau AFP op basis van gerechtelijke bronnen.

 • 16 Januari 2018 om 21:04

Plotselinge stijging asielaanvragen van Cubanen in Nederland

Er vroegen in 2017 31.327 mensen asiel aan in Nederland. Dat is ongeveer evenveel als een jaar eerder (31.642). Bijna de helft van het aantal asielzoekers bestond uit nareizende familieleden.

 • 16 Januari 2018 om 20:15

Trump wil immigranten uit hele wereld

Donald Trump wil naar eigen zeggen dat zijn land immigranten aantrekt uit landen over de hele wereld. ,,Ik wil dat ze overal vandaan komen'', benadrukte de Amerikaanse president, die is verwikkeld in een politieke rel omdat hij zich neerbuigend zou hebben uitgelaten over Afrikaanse landen en Haïti.

 • 16 Januari 2018 om 19:14

Deze foto’s moet je gezien hebben

De beeldredactie ziet dagelijks duizenden nieuwsfoto’s. In deze rubriek worden de opvallendste, mooiste of meest bijzondere foto’s geselecteerd. Klik op een van de beelden om deze te vergroten en er doorheen te bladeren.

 • 16 Januari 2018 om 18:11

Duitse ontvoerde baby gezond teruggevonden in Nederland

De negen maanden oude baby Yasmina, die ruim twee weken geleden werd ontvoerd door haar vader, is gisteren teruggevonden in Nederland. Het meisje was in het gezelschap van haar 39-jarige vader. Hij is aangehouden.

 • 16 Januari 2018 om 17:47

Vissers houden hoop na dramatische stemming Europees Parlement over pulskorvisserij

De Nederlandse kottervisserij heeft gisteren met haar absoluut onverwachte totaalverbod door het Europarlement op de pulskorvisserij een geweldige optater gekregen. Of het verbod er komt, is niet zeker. Nederland hoopt op een doorstart.

 • 16 Januari 2018 om 13:03

Drama voor Nederlandse vissers: Europees Parlement verbiedt pulsvisserij

Europa verbiedt de pulsvisserij. Dat is vandaag in het Europees Parlement besloten. Dat is dramatisch voor de Nederlandse vissersvloot, waarvan zo’n 30 procent al gebruik maakt van de vismethode met kleine stroomstootjes.

 • 16 Januari 2018 om 13:03

Woeste wallaby rent zich rot over beroemde brug van Sydney

Midden in het spitsuur van de Australische stad Sydney racete vanochtend een wallaby over de snelweg. Het dier was ontsnapt aan zijn baasjes en werd met behulp van de politie weer thuis gebracht.

 • 16 Januari 2018 om 15:33

Brussel verklaart oorlog aan plastic

Europa wil het mes zetten in de enorme plasticberg, onder meer door 500 miljoen Europeanen van tapwater te voorzien zodat ze geen flessen water meer nodig hebben. Ook moet alle plastic tegen 2030 recycleerbaar zijn en moet de inzameling sterk worden verbeterd.

 • 16 Januari 2018 om 14:51

Levenslang geΓ«ist tegen Deense uitvinder voor duikbootmoord

Deense aanklagers willen dat uitvinder Peter Madsen levenslang achter de tralies verdwijnt. De autoriteiten vervolgen de 47-jarige Deen voor de moord op de Zweedse journaliste Kim Wall. Hij is dinsdag in staat van beschuldiging gesteld, laat de politie in Kopenhagen weten.

 • 16 Januari 2018 om 14:18

Deense uitvinder Madsen aangeklaagd voor duikbootmoord op journaliste Wall

De Deens uitvinder Peter Madsen is vandaag officieel aangeklaagd voor de moord op de Zweedse journaliste Kim Wall. De verslaggeefster werd vermoedelijk door Madsen omgebracht, toen ze vorig jaar meevoer op zijn zelfgemaakte onderzeeër. Delen van haar verminkte lichaam werden in de weken na het misdrijf in zee gevonden.

 • 16 Januari 2018 om 14:18

Oslo zonder stroom: zware sneeuwval zorgt voor chaos in Noorwegen

Zware sneeuwval heeft in het zuiden van Noorwegen geleid tot stroomuitval en chaos op wegen en vliegvelden. Bijna 20.000 huishoudens hebben geen elektriciteit, meldden de Noorse autoriteiten vandaag.

 • 16 Januari 2018 om 13:06

Drama voor Nederlandse vissers: Brussel verbiedt pulsvisserij

Europa verbiedt de pulsvisserij. Dat is vandaag in het Europees Parlement besloten. Dat is dramatisch voor de Nederlandse vissersvloot, waarvan zo’n 30 procent al gebruikt maakt van de vismethode met kleine stroomstootjes.

 • 16 Januari 2018 om 13:03

Reizen met het ov? In Berlijn betaal je met je sneakers

Wie reist met het openbaar vervoer, hoort een geldig vervoersbewijs op zak te hebben. In Berlijn hebben ze wel een heel bijzonder alternatief voor het kaartje. Dáár kunnen reizigers betalen met hippe sneakers waarop een ov-jaarkaart is gestikt.

 • 16 Januari 2018 om 13:02

Tientallen kinderen gewond door crash Duitse schoolbus tegen winkel

Door een ongeval met een schoolbus zijn vanochtend in Duitsland kort na zeven uur 48 mensen gewond geraakt, onder wie 43 scholieren. Dat heeft de Duitse politie verklaard. Van de gewonden hebben acht zeer ernstig letsel opgelopen. Zes kinderen zijn zwaargewond geraakt. Zij zaten voor in de bus. In de bus zaten kinderen van negen tot vijftien jaar.

 • 16 Januari 2018 om 09:44
❌