[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 14 Augustus 2018Politie Alle berichten

Rotterdam - Laat niemand binnen, wat ze ook verzinnen!

De afgelopen weken zijn weer teveel ouderen slachtoffer geworden van gehaaide babbeltrucs. Met verschillende smoezen, als waterlekkage en gaslekkage praten de daders zich naar binnen. Geld of sieraden is soms de buit. Naast de schrik en het onveilige gevoel hebben sieraden vaak emotionele waarde. De boodschap van de babbeltruc campagne van Andre van Duin: Laat niemand binnen, wat ze ook verzinnen! Is nog steeds actueel.

Mook - Gestolen voertuigen en tabletteermachines

In twee gebouwen aan de Bovensteweg heeft de politie maandagavond twee gestolen personenauto’s, een gestolen motorfiets en een aantal tabletteermachines aangetroffen.

Den Haag - EVA-team houdt veroordeelde man aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag hield dinsdag 14 augustus een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op het Vlaskamp. De man moet nog een gevangenisstraf van 296 dagen uitzitten.

Steenbergen - Twee arrestaties voor hennepstekken

De politie arresteerde dinsdag 14 augustus rond 10u47 twee mannen vanwege hennepstekken. In een loods aan de Westlandse Langeweg vond de politie nog meer materiaal.

Oosterhout - Oosterhouter met drank op moet rijbewijs inleveren

Een 26-jarige Oosterhouter heeft zijn rijbewijs in moeten leveren nadat hij de nacht van zondag op maandag omstreeks 01.00 uur betrapt was op het rijden onder invloed. Hij blies op straat tijdens een eerste test 850 ugl, aan het bureau weigerde hij mee te werken aan de formele ademanalyse. Hij heeft een dagvaarding gekregen om zich op 12 december 2018 bij de rechter te verantwoorden.

Rhoon - Getuigen mislukte lachgasdeal gezocht

Wie reed er vorige week zondag omstreeks 4.30 uur in de omgeving van de Saffierlaan in Rhoon? Uit onderzoek blijkt dat er een auto en een scooter is langsgereden vlak nadat het 21-jarige slachtoffer werd bedreigd en beroofd.

Zwolle - Politie houdt man aan na zware mishandeling, tweede verdachte wordt gezocht

Aan de Nijerwalstraat in Zwolle is gisteravond een 32-jarige man mishandeld door twee gemaskerde mannen. Na de mishandeling vluchtten de twee en splitsten zij op. Ver kwam één van hen niet, hij werd even later aangehouden op de Stadshagenallee. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Etten-Leur - Twee verdachten in onderzoek naar schietpartij Etten-Leur in vrijheid gesteld

Twee van de zes verdachten in het onderzoek naar de schietpartij die zich afgelopen zaterdag afspeelde in Etten-Leur, zijn door de Officier van Justitie in vrijheid gesteld. Het gaat daarbij om de bewoner / slachtoffer van het adres aan de Havik en de bewoner van de Putter. Zij blijven wel verdachte in de zaak. Drie anderen worden vandaag voorgeleid voor de Rechter Commissaris.

Dieren - Man bemoeit zich met aanhouding en bedreigt agenten

Gisteravond draaide een melding van vernieling aan auto’s op de Zutphensestraat uit op een aanhouding van twee mannen van 26 jaar. De één zou de auto’s vernield hebben, de andere wordt ervan verdacht dat hij agenten beledigde en bedreigde. De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd.

Aerdenhout - Verdachte aangehouden in onderzoek poging woningoverval

De recherche heeft vanmorgen in het onderzoek naar een poging overval op een woning in Aerdenhout een verdachte aangehouden.

Etten-Leur - Geen sprake van een misdrijf bij brand in Etten-Leur

De politie komt na het technisch sporenonderzoek naar de brand in de Nieuwe Kerkstraat in Etten-Leur tot de conclusie dat er geen sprake is geweest van enig misdrijf. Ook is vastgesteld dat de brand binnen in de (tijdelijke) woning is ontstaan.

Harderwijk - Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoogstwaarschijnlijk aangestoken. Even voor half vijf vanochtend kwam de melding van een brand binnen. Agenten waren als eerste ter plaatse en startten met het blussen en evacueren van het appartementencomplex.

Rotterdam - Politie zoekt vrouwelijke overvaller

De politie is op zoek naar een vrouw, die zaterdagavond 11 augustus na sluitingstijd een drogisterij aan het Eudokiaplein in Rotterdam heeft overvallen. De overvaller liet zich insluiten in de winkel, bedreigde het nog aanwezige personeel met een vuurwapen en ging er vandoor met een flinke som geld.

Tilburg - Vrouw tijdens hardlopen aangerand, politie zoekt getuigen

Een 26-jarige Tilburgse is maandag 13 augustus 2018 omstreeks 20.30 uur, tijdens het hardlopen, op de Goirkekanaaldijk onderaan het fietspad bij de brug van de Midden Brabantweg door een nog onbekende man aangerand. Haar belager kwam uit de bosschages en greep haar vast. Ze wist zich al schoppend en gillend te bevrijden. De zedenpolitie behandelt het incident en is op zoek naar getuigen.

Haarlem - Tieners mishandelen stadsgenoot

De politie heeft maandagmiddag twee 15-jarige en een 17-jarige jongen aangehouden op verdenking van mishandeling van een 27-jarige stadgenoot. Dit gebeurde op de Grote Houtstraat.

Vlissingen - Drie arrestaties voor mishandeling

De politie arresteerde maandag 13 augustus rond 21u47 drie personen op de Molenstraat op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling c.q. poging doodslag van een 20-jarige man uit Vlissingen.

Schiedam - Politiehond bijt inbreker in bil

Twee auto-inbrekers zullen zich vannacht nog lang heugen. Ze braken een auto open aan de Hoeker in Schiedam, maar dat bleef niet onopgemerkt. Een klopjacht volgde, met inzet van de helikopter en een politiehond. Een van de mannen werd door de hond in zijn bil gebeten. De inbrekers, twee Oost-Europese mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn aangehouden.

Schoonhoven - Omstanders helpen bij aanhouding verdachte van openlijk geweld

Omstanders zijn zaterdag 11 augustus de politie te hulp geschoten bij de aanhouding van een verdachte van openlijk geweld. De man pleegde verzet en gaf geen gehoor aan aanwijzingen van agenten.

Geldermalsen - Man aangehouden die zichzelf met wapens in schuur had opgesloten

Het arrestatieteam heeft gisteren in de gemeente Geldermalsen een 20-jarige man aangehouden. De man had zich met meerdere wapens opgesloten in de schuur bij zijn woning en dreigde deze te laten ontploffen. Op Facebook waren zijn bedreigingen via een livestream, die hij zelf uitzond, te volgen.

Amsterdam - Wederom beschieting bedrijfspand Johan Huizingalaan

De recherche doet uitgebreid onderzoek naar een beschieting op een bedrijfspand aan de Johan Huizingalaan, in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 augustus.

โŒ