[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 24 November 2017Politie Alle berichten

Den Haag - Dreigen met stroomstootwapen voorkomt geweld

De inzet van het stroomstootwapen heeft het afgelopen halfjaar tientallen keren voorkomen dat collega’s zwaarder geweld moesten gebruiken. In 71 procent van de gevallen waarin politiemensen het wapen trokken, bleek waarschuwen genoeg en bleef geweld helemaal achterwege. Agenten zijn dan ook positief over de werking ervan.

Rotterdam - Nieuwe collega’s beΓ«digd in Laurenskerk

In de prachtige Laurenskerk werden vrijdagmiddag 16 nieuwe collega’s beëdigd. In het bijzijn van familie, vrienden en collega’s legden de aspiranten de eed of belofte af.

Middelburg - Valselijk collecteren in binnenstad

Vrijdagmorgen heeft de politie in de Lange Delft twee vrouwen betrapt bij het valselijk collecteren.

Vlissingen - Straatroof snel opgelost, twee jongens aangehouden

Dinsdagavond werd op het Bunkerpad een Vlissinger (16) op straat beroofd. De politie heeft twee jongens aangehouden.

Heiloo - Inbraken in auto's

De politie waarschuwt autobezitters voor een plotselinge stijging van het aantal inbraken in auto’s de afgelopen twee weekenden in Heiloo. Daar waar de plaats de afgelopen jaren normaal twee of drie autoinbraken te verwerken krijgt is het aantal deze maand reeds gestegen naar zeventien. De inbrekers richten zich voornamelijk op diefstal van airbags.

Kruiningen - Politie neemt reeks wapens in beslag

Vrijdag zijn in twee woningen aan de Boerhaavestraat en Blauwhoefseweg diverse wapens in beslag genomen. De politie heeft twee mannen aangehouden.

Velserbroek - Hennepkwekerij

Op donderdagmorgen deed de politie onderzoek in een woning aan het Lepelblad in Velserbroek. Hier werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. De bewoners, een 45-jarige man en een 44-jarige vrouw werden uitgenodigd voor een verhoor.

Almelo - Beloning in zoektocht naar tweede verdachte brandstichting Almelo

De politie heeft de verdachte van de brandstichting aan de Palestrinastraat in Almelo ook aangemerkt als verdachte van de brand aan de Bongerd in juni dit jaar. De politie heeft aanwijzingen dat de man niet alleen handelde en is op zoek naar een tweede verdachte. De hoofdofficier van Justitie van het Openbaar Ministerie in Oost-Nederland heeft een beloning van € 7000,- uitgeloofd voor de gouden tip.

Nederland - Aanpassingen op nieuwe ME-flexvoertuigen

De eerste 45 van in totaal 350 nieuwe flexvoertuigen voor de Mobiele Eenheid zijn nu in gebruik. Met de ingebruikname zijn ook de eerste verbeterpunten duidelijk geworden. Nog voor de kerst worden de vijf belangrijkste opgelost.

Dronten - Aanhoudingen woninginbraken Dronten

Tussen maart en oktober dit jaar hebben diverse woninginbraken plaats gevonden in de Manegebuurt in Dronten. Afgelopen week is huiszoeking gedaan en zijn drie verdachten aangehouden. Zij zijn inmiddels voorgeleid bij de rechtbank.

Eindhoven - Verdachte laffe diefstal sigarenzaak snel gearresteerd

Donderdagavond laat is op de Vestdijk een man gearresteerd die wordt verdacht van de diefstal van de kassa-inhoud uit een sigarenzaak aan de Leenderweg op woensdagmiddag. De bejaarde winkelierster raakte niet gewond.

Maastricht - Gewapende overval drogisterij

Twee gemaskerde mannen hebben donderdagavond een drogisterij aan de Ambyerstraat Noord overvallen. De twee bedreigden rond 19.30 uur een medewerker met een vuurwapen en eisten geld. Toen de cassiere geen geld gaf, verdween het tweetal zonder buit. Zij vluchtten op een scooter in de richting van de verkeerslichten bij de kerk in Amby. Er raakte niemand gewond.

De Meern - Getuigen gezocht van overval horecagelegenheid

Donderdag 23 november werd tegen 23.00 uur een horecagelegenheid aan de Zandweg beroofd. Eén verdachte werd kort daarna aangehouden. De politie is op zoek naar de tweede verdachte.

Enschede - Politie onderzoekt brand in horecapand

In een horecapand aan de Brinkstraat in Enschede is in de nacht van donderdag op vrijdag brand ontstaan. De oorzaak van de brand is nog onbekend, de politie doet daar onderzoek naar en sluit de mogelijkheid van brandstichting niet uit.

Huizen - Getuigen van poging tot overval gezocht

Donderdag 23 november probeerden twee jongemannen een winkel aan de Jacob van Heemskerkstraat te overvallen. De politie zoekt getuigen.

Eindhoven - Vuurwapens aangetroffen in woning; verdachte aangehouden

Bij een doorzoeking van een woning aan de Floresstraat trof de politie donderdagavond twee vuurwapens met bijbehorende munitie aan. De 34-jarige verdachte werd later op de avond op de Aalsterweg aangehouden.

Landsmeer - Politie zoekt getuigen ernstige mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling die plaatsvond op maandagavond op de Dorpsstraat is Landsmeer. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Harderwijk - Getuigen gezocht van poging diefstal telefoon

Op donderdag 23 november omstreeks 15.30 uur hebben op de kruising Baanweg/Tarwelaan twee jongens geprobeerd de telefoon te stelen van een 13-jarig meisje uit Harderwijk. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Harderwijk - Verdachte probeert agente te steken met mes

Op donderdagavond 23 november werd in een supermarkt aan de Nassaulaan een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor winkeldiefstal. Tijdens de aanhouding probeerde de man één van de agenten te steken met een mes. Door een adequate reactie van de agenten kon voorkomen worden dat de agente geraakt werd.

Rotterdam - Politie zoekt hulp in onderzoek dodelijke aanrijding

De recherche van de verkeerspolitie zoekt getuigen die kunnen helpen in het onderzoek naar verschillende aanrijdingen waaronder een dodelijk ongeval op de A16 net voor de Van Brienenoordbrug. Deze gebeurden op maandag 13 november 2017 rond 06:16 uur.

❌