[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 21 Februari 2019Politie Alle berichten

Amersfoort - 21 bekeuringen uitgedeeld bij controle Amersfoort

Bij een verkeerscontrole op woensdag 20 februari aan de Olympus in Amersfoort zijn 21 bekeuringen uitgedeeld voor diverse overtredingen. In drie gevallen werd er gebeld achter het stuur. Vier keer konden bestuurders geen rijbewijs of identiteitsbewijs tonen.

Den Haag - Man zwaargewond na aanrijding

Agenten kregen op donderdag 21 februari omstreeks 14:45 uur een melding van een ongeval tussen een auto en een voetganger op De Horst. De voetganger raakte hierbij zwaargewond en is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en zoekt getuigen.

Zundert - Gezamenlijke controle ondermijning

De gemeente en de politie hebben donderdag in gezamenlijkheid een controle gehouden op het gebied van ondermijning. De focus lag op leegstaande of net verkochte panden en op het buitengebied.

Aalten - Steekincident Aalten, man aangehouden

Vanmorgen heeft er op de Hogestraat in Aalten een steekincident plaatsgevonden. De politie heeft een 23-jarige man uit Aalten aangehouden.

Noord-Holland - Bedreiging op internet ook strafbaar

Op woensdagmiddag hield de politie een 18-jarige jongen uit de gemeente Den Helder aan wegens bedreiging via social media. De jongen wordt ervan verdacht in berichten aan het slachtoffer te hebben gedreigd geweld te zullen gebruiken. Het slachtoffer deed hiervan aangifte waardoor de politie een onderzoek kon instellen.

Schagen - 25 bekeuringen bij verkeerscontrole Schagen

Donderdag heeft de politie in samenwerking met de Belastingdienst en Landelijke Eenheid een verkeerscontrole gehouden op de Zuiderweg en Julianalaan in Schagen.

Raalte - Verdachte aangehouden voor overval twee tankstations

De politie heeft vorige week een 32-jarige man uit Raalte aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de overvallen op twee tankstations in Raalte afgelopen januari.

Tilburg, Rijen - Twee mannen aangehouden verdacht van vernieling en bedreiging.

De politie heeft woensdagavond twee mannen aangehouden in Rijen. Ze worden ervan verdacht eerder op de dag een ruit ingeslagen te hebben en bedreigingen te hebben geuit.

Almere - Drie mannen overvallen KFC in Almere

Even na middernacht is de KFC aan de Torontoweg in Almere overvallen door drie personen. De politie is direct een onderzoek gestart en zoekt getuigen

Amsterdam - Getuigen zware mishandeling Gulden Winckelstraat gezocht

Amsterdam- De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling gepleegd tussen zaterdag 26 januari 22.00 uur en zondag 27 januari 01.00 uur in de box-gang van Gulden Winckelstraat.

Apeldoorn - Politie houdt twee verdachten aan na steekincident

De politie in Apeldoorn hield op donderdag 21 februari twee mannen van 18 en 61 jaar uit Apeldoorn aan. De twee worden verdacht van betrokkenheid bij een steekincident op de Hofstraat. Daarbij raakte een 28-jarige man uit Apeldoorn zwaar gewond.

Breda - Agent in vrije tijd houdt verdachte van diefstal aan

Een man nam woensdagavond vanuit een restaurant een telefoon weg. Toen personeel hem wilde aanhouden ging hij er vandoor. Een agent die daar toevallig was in zijn vrije tijd fietste achter hem aan en kon de verdachte te pakken krijgen.

Utrecht - Verdachten mishandeling snel bekend na tonen beelden

De politie weet wie de vier mannen zijn die verdacht worden van de mishandeling van een 15-jarige jongen in Utrecht. Beelden van de mannen werden gisteren getoond in opsporingsprogramma Bureau Hengeveld en in de #WantedWednesday op sociale media.

Lexmond - Fietser ernstig gewond bij ongeval

Op woensdag 20 februari heeft op de Korthoevedijk een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een motorrijder. De fietser is hierbij ernstig gewond geraakt.

Haarlem - Wegmisbruiker moet rijbewijs inleveren

Een 26-jarige man uit IJmuiden is donderdag rond 06.00 staande gehouden op de Delftlaan in Haarlem omdat hij met zijn motor de maximum snelheid ruim heeft overschreden. Het rijbewijs van de motorrijder is hierop ingevorderd.

Ilpendam - 168 hennepstekken aangetroffen bij controle

Een 34-jarige Amsterdammer is woensdag aangehouden in Ilpendam voor het bezit van softdrugs. In zijn auto werden 168 hennepstekken gevonden.

Beek - Aanhoudingen na poging overval op winkel

De politie heeft afgelopen nacht een 46-jarige man en een 39-jarige vrouw - beiden uit Geleen – aangehouden in verband met betrokkenheid bij een poging tot overval op een winkel aan de Elsstraat.

Amsterdam - Recherche op zoek naar voortvluchtige verdachten van overval

De recherche doet nog altijd onderzoek naar een gewelddadige overval op een koerier op 17 januari. Meerdere verdachten zijn nog voortvluchtig.

Goes/Roosendaal - Man bedreigt ex met vuurwapen

Woensdagmiddag is een 21-jarige man uit Goes in zijn woning aangehouden, nadat hij een vrouw heeft bedreigd met een vuurwapen.

Voorburg - Harde knal veroorzaakt schade aan woning

Bij een woning in de Van Alphenstraat klonk woensdag 20 februari rond 23:15 uur een harde knal. Door de klap raakte de woning beschadigd. Niemand raakte gewond. De politie stelt een onderzoek in en zoekt getuigen.

โŒ