[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderPolitie Alle berichten

Apeldoorn - Zeventien arrestaties na WhatsAppfraude

De afgelopen week hebben we zeventien personen aangehouden voor WhatsAppfraude. De zeventien worden ervan verdacht dat ze hun bankrekening ter beschikking hebben gesteld en zo hebben meegewerkt aan de fraude. Het gaat om zogenoemde ‘geldezels’.

Vlissingen - Man deelt klappen uit

Een 26-jarige man uit Kapelle is gisteravond, donderdag 22 augustus, aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij zou een 19-jarige jongeman hebben geslagen.

Tilburg - Notoire overtreder loopt tegen de lamp

Tijdens een verkeerscontrole op de Ringbaan Oost hield de politie een man aan die te veel gedronken had. Dat bleek echter niet zijn enige vergrijp.

Tilburg - Tilburger aangehouden voor mishandeling Willem II steward.

Een 22 jarige Tilburger werd donderdagavond buiten heterdaad in zijn woning aangehouden. Hij wordt er van verdacht op zondag 18 augustus tijdens de wedstrijd Fortuna Sittard – Willem II een steward te hebben mishandeld.

Tilburg - Drugsdealers dringen zich op aan aankomend studenten

Donderdagavond werd een groepje nieuwbakken Tilburgse studenten op de Spoorlaan geconfronteerd met een agressieve drugsdealer. De man bedreigde hen met een mes en dwong hen zo zijn telefoonnummer in hun telefoon te zetten onder de woorden: 'Ik ben voortaan jullie drugsdealer.'

Breda - Gewonde bij familieruzie

De politie is donderdagmiddag met verschillende eenheden uitgerukt naar de Harelbekestraat in Breda omdat een aantal familieleden elkaar te lijf gingen. Daarbij liep één persoon een snijwond op.

Rotterdam - Politie doet passantenonderzoek vanwege steekincident bij verkeersruzie Rotterdam-Zuid

De politie houdt vrijdagavond 23 augustus tussen 20.00 uur en 21.00 uur een passantenonderzoek in de omgeving van de Pleinweg en Goereessestraat in Rotterdam-Zuid. We hopen daarbij mensen te spreken die mogelijk meer informatie hebben over een steekincident dat daar op dinsdag 13 augustus rond 21:45 uur plaatsvond.

Hoensbroek - Man dreigt woning op te blazen

De hulpdiensten zijn donderdagavond rond 21.15 uur opgeroepen naar de Prins Willemstraat. Een man had aangegeven zijn woning te willen opblazen.

Enschede - Veertien personen in Enschede aangehouden op grond van noodbevel

De politie controleert zowel voertuigen als verdachten om te zorgen dat diverse evenementen die plaatsvinden in de gemeente Enschede, waaronder de Europa Leaguewedstrijd, veilig en ongestoord kunnen verlopen

Enschede - Vijf personen aangehouden

De politie controleert zowel voertuigen als verdachten om te zorgen dat diverse evenementen die plaatsvinden in de gemeente Enschede, waaronder de Europa Leaguewedstrijd, veilig en ongestoord kunnen verlopen Politieagenten hebben zojuist vijf personen aangehouden. Vier mannen met de Belgische nationaliteit werden gecontroleerd aan de Westerval/Parkweg in Enschede. In hun voertuig werden handschoenen aangetroffen die waren verzwaard met zand. Zij zijn aangehouden omdat ze de Algemene Plaatselijke verordening overtraden. De vijfde persoon werd aangehouden in de omgeving van het voetbalstadion. Hij vervoerde een honkbalknuppel in zijn auto. Hij wordt naast overtreding van de APV ook verdacht van overtreden van de wet wapens en munitie. Noodbevel Naast de gebruikelijke wetgeving heeft de politie extra bevoegdheden gekregen van de burgemeester van Enschede om de orde te handhaven. Onno van Veldhuizen heeft vanmorgen een noodbevel voor de gehele gemeente ingesteld. De politie voert vanaf vanmiddag zowel flexibel als statisch controles uit op voertuigen en personen. Personen die uit Antwerpen komen en aangetroffen worden in Enschede zonder een plausibele verklaring worden weggestuurd. Mochten zij daarna nogmaals gecontroleerd worden dan zullen zij worden aangehouden op grond van het noodbevel.

Kapelle - Onder invloed drugs

Op de Smokkelhoekweg in Kapelle werd vannacht een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Waterlandkerkje - Beginnend bestuurster ramt gevels

Om ongeveer 00.45 uur in de nacht van woensdag op donderdag reed een 23-jarige vrouw uit die plaats over de Turkeijeweg. In een bocht raakte zij de macht over het stuur kwijt, reed de weg af en crashte tegen de gevels van twee woningen.

Rotterdam - Vijf gewonden na aanrijding; politie zoekt getuigen

Bij een ernstig ongeval op de kruising van de Tjalklaan en de Franselaan zijn gisteravond vijf mensen gewond geraakt. Aan de aanrijding zou een verkeersruzie vooraf zijn gegaan. De politie zoekt getuigen.

Alkmaar - Doorrijder met drank

Op donderdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Westerdijk in Alkmaar. Een van de bestuurders reed na de aanrijding door. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren.

Heemstede - Politie zoekt getuigen straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof. het incident vond plaats op woensdagmiddag op de Torenlaan in Heemstede. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Almere - Jongens doen afstand van nepwapens

Observanten van het cameratoezicht in Almere zagen woensdagavond vier jongens met nepvuurwapens in het centrum lopen. Gewaarschuwde politieagenten troffen de vier jongens even later aan op de Bankierbaan. Bij controle bleek inderdaad dat de wapens die door het personeel van cameratoezicht waren gezien, nep waren. De jongens hebben afstand gedaan van de nepwapens.

Oosterhout - Man aangehouden verdacht van vernieling

De politie heeft woensdagavond een man aangehouden omdat hij een ruit had vernield van een woning. Later bleek dat hij daarbij bijna iemand zwaargewond had.

Rotterdam - Dronkenlap bedreigt en beledigt agenten

Agenten die een man, slapend op een bank, wilden aanspreken op zijn gedrag werden vervolgens bedreigd, geschopt en uitgescholden. De 33-jarige man uit Poeldijk werd aangehouden.

's-Hertogenbosch - Aanhouding en drugs gerelateerde spullen gevonden bij inval

Bij een inval in een bedrijfspand aan de Speldenmakerstraat, werd woensdagochtend een man aangehouden en werden diverse drugs gerelateerde goederen in beslag genomen. De actie werd gedaan binnen een lopend rechercheonderzoek.

Rotterdam - Gezochte Aldijr Marlin eerder betrokken bij schietincident

De politie is nog steeds op zoek naar de 22-jarige Aldijr Marlin. Hij wordt verdacht van het doodschieten van de 25-jarige Gino Oliveira op 3 juli van dit jaar aan de Westkousdijk. Uit politieonderzoek blijkt dat Marlin betrokken is geweest bij een eerder schietincident op 1 juli op het Henegouwerplein.

โŒ