[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 16 Juni 2019Politie Alle berichten

Castelre - Dief steelt geld uit slaapzakken van slapende Campinggasten

De organisatie van een motorevenement in Castelré meldde zaterdagmiddag bij de politie dat verschillende bezoekers gedurende de nacht waren bestolen van hun geld. Dat gebeurde terwijl zij op de Camping van het evenement lagen te slapen.

Nijmegen - Getuigen gezocht van gewelddadige woningoverval Nijmegen

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni is er een woningoverval geweest in de Rozenstraat in Nijmegen.

Zierikzee - Vrouw aangehouden na steken partner

De politie heeft op last van de officier van justitie buiten heterdaad een 37-jarige vrouw uit Zierikzee in haar woning aan de Hoge Molenstraat aangehouden. Ze zou haar partner, een 30-jarige man uit Zierikzee in zijn arm hebben gestoken.

Vught - Getuigen gezocht ongeval Helvoirtseweg

Zaterdagochtend, rond 08.50 uur, gebeurde er een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto op N65 kruising Martinilaan/ Helvoirtseweg in Vught.

Alkmaar - Vrouw van fiets geduwd

De politie onderzoekt een incident waarbij een vrouw bestolen is van haar telefoon. Het slachtoffer fietste zondag 05.20 uur over de Laan van Straatsburg in Alkmaar.

Bergen op Zoom/ Ossendrecht - Politie waarschuwt voor kettingrukkers

De politie heeft de afgelopen weken verschillende aangiften ontvangen van veelal bejaarde mensen. Ze zijn het slachtoffer geworden van een babbeltruc waarbij ze op straat beroofd worden.

Roosendaal - Man met drugs op zak opgepakt

Een 22-jarige Roosendaler is aan de Antwerpseweg aangehouden. De man had verschillende soorten drugs op zak, vermoedelijk bedoeld om te verhandelen.

Noord-Holland - Politie Noord-Holland ook op het water actief [video]

De politie Noord-Holland heeft vrijdag een grote controle uitgevoerd op het binnen- en buitenwater bij Medemblik. De controle richtte zich op de handhaving van de regels, ondermijning en alcohol.

Gisteren โ€” 15 Juni 2019Politie Alle berichten

Rotterdam - Automobilist zonder rijbewijs richt ravage aan in Oude Noorden

Een vermoedelijk dronken automobilist richtte vanmorgen om kwart voor 12 een enorme ravage aan in diverse straten in het Oude Noorden in Rotterdam. Negen auto’s raakten beschadigd. De man, een 23-jarige Rotterdammer, bleek de auto even daarvoor te hebben gestolen en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij is na een check in het ziekenhuis aangehouden.

Beverwijk - Gestolen instrumenten fanfarekorps teruggevonden

Na een melding van een alerte getuige heeft de politie vrijdagmiddag rond 18.00 uur op de Noorderweg de gestolen instrumenten van een Haarlems fanfarekorps teruggevonden. De instrumenten waren op de Noorderweg gedumpt.

Amsterdam - Illegaal gokken en verdovende middelen in horecagelegenheid

Tijdens een integrale horecacontrole in een pand aan de Hofwijckstraat vrijdagavond 14 juni 2019 zijn verdovende middelen en een illegale gokzuil aangetroffen. De politie hield één persoon. Deze gaf een valse naam op, stond gesignaleerd voor openstaande hechtenis en was ongewenst vreemdeling.

Yerseke - Inbrekers snackbar aangehouden

De politie heeft vrijdag 14 en zaterdag 15 juni twee jeugdige inbrekers aangehouden. Het tweetal (beide 15 jaar oud) zou op maandagochtend 10 juni hebben ingebroken bij een snackbar aan de Schotte.

Amsterdam - Autokraker ramt slagboom

Een 19-jarige man uit Utrecht is vrijdag 14 juni omstreeks 20.30 uur door een slagboom gereden van een parkeergarage bij het Olympisch stadion. Hij is samen met een 18-jarige plaatsgenoot aangehouden op verdenking van inbraak in een auto.

Den Haag - Man in gezicht gestoken; recherche doet onderzoek

Een 50-jarige man uit Den Haag is vrijdagmiddag 14 juni gewond geraakt na een steekincident op de Scheepersstraat. Zaterdagmorgen, 15 juni, werd een 42-jarige verdachte aangehouden. De recherche onderzoekt zijn betrokkenheid bij het steekincident.

Bergen op Zoom - Hennepgeur verraad drugsdealer

Een 28-jarige man uit Halsteren is aan de Jan Derckstraat aangehouden. De man had verschillende soorten drugs op zak. Mogelijk bedoeld om te verhandelen.

Wouw - Henneptoppen ontdekt bij verkeerscontrole

Een 33-jarige Rotterdammer is bij de Wouwse Tol aangehouden. De man had 276 henneptoppen en een blokje hasj bij zich. Ook bleek hij gesignaleerd te staan in verband met niet betaalde boetes of belastingen.

Bergen op Zoom - Man aangehouden op gestolen fiets

Agenten hebben vrijdagmiddag 14 juni een 39-jarige Bergenaar aangehouden. Hij reed rond op een gestolen fiets en had ook nog een mogelijk gestolen televisie bij zich.

Vlissingen - Vrouw ernstig mishandeld door partner

Agenten hebben een 40-jarige man uit Den Bosch aangehouden aan de Piet Heinkade. De man zou zijn partner bij het sluizencomplex ernstig mishandeld hebben.

Amersfoort - Verdachte na achtervolging aangehouden

Door de melding van een alerte getuigen kan de politie, in de nacht van vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni, een man aanhouden die verdacht wordt van een inbraak op de Hanzeboulevard. De recherche zoekt getuigen.

Tilburg - Drietal aangehouden in gestolen auto

Politieagenten konden vrijdagavond drie personen aanhouden die in een gestolen auto reden. De bestuurder reed bovendien terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

โŒ