[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 April 2019Politie Alle berichten

Dordrecht - Dordtenaar aangehouden voor gebruik drone boven The Passion

Een 29-jarige Dordtenaar dacht donderdagavond misschien dat hij betere beelden kon maken dan de 19 professionele camera’s van het muzikale evenement The Passion. Hij werd rond 21.15 uur gearresteerd op verdenking van het laten vliegen van een drone rond de Oude Kerk en boven de mensenmassa richting het centrum. Hij riskeert een boete van honderden euro’s.

Gisteren β€” 18 April 2019Politie Alle berichten

Nederland - Nathalie Smeets wint Ien Dales Integriteitsaward 2019

Vandaag werd tijdens een groot landelijk integriteitscongres bekend dat Nathalie Smeets, voormalig hoofd Veiligheid, Integriteit en Klachten (VIK), de Ien Dales Integriteitsaward 2019 heeft gewonnen. Deze onderscheiding van het Centrum Arbeidsverhoudingen Overheidspersoneel (CAOP), werd aan haar toegekend omdat zij volgens de jury ‘een voortrekkersrol heeft vervuld in het behouden en bevorderen van de integriteit van de politieorganisatie.’ Ze heeft dat volgens de onafhankelijk jury gedaan op een tastbare en, voor de dagelijkse praktijk van elke politieman of politievrouw, pakkende manier. De jury heeft daarbij vooral gelet op vakmanschap, beroepstrots, bevlogenheid, rolmodel zijn voor anderen, innovatie en inventiviteit.

Losser - Gezocht - Mannen stelen tablet en notebook uit winkel

Op zaterdag 23 februari 2019 komen twee mannen bij een computerwinkel aan de Raadhuisstraat in Losser. Eén van de mannen leidt de verkoopmedewerker af terwijl de andere man een notebook wegneemt.


Zwolle - Gezocht - Stel steelt dure koptelefoon

Bij een elektronicawinkel aan de Diezerstraat in Zwolle neemt op woensdagmiddag 20 februari 2019 een winkelend stel een dure koptelefoon weg.

Almelo - Gezocht - Diefstal bankpas na date

Een gehandicapte man spreekt op zaterdag 26 januari 2019 thuis af met een vrouw die hij kent via een datingsite. Ze gaan samen op pad. Op zondag 27 januari 2019 komt de vrouw nog eens op bezoek met een vriendin. Nadat de dames zijn vertrokken ontdekt de man dat hij spullen mist, waaronder zijn bankpas.


Genemuiden/ Diemen - Gezocht - Fraude met bankpas na phishing

Op woensdag 30 januari 2019 wordt een man uit IJsselmuiden slachtoffer van een phishing mail die hij ontvangt op een locatie in Genemuiden.

Zwolle - Gezocht - Inbraken bij diverse bedrijven in gezamenlijk pand

Tussen dinsdag 15 en donderdag 17 januari 2019 wordt er tussen 21.00 en 21.30 uur ingebroken bij diverse bedrijven die gezamenlijk gehuisvest zijn in een pand aan de Assendorperdijk in Zwolle.


Hardenberg, Zwolle, Genemuiden, Losser, Enschede - In Onder de Loep: Vrouw op fiets beroofd vanuit auto

In Opsporingsprogramma Onder de Loep, vanavond 18 april 2019, zijn we op zoek naar getuigen van een straatroof in Hardenberg. Ook tonen we weer beelden van andere misdrijven in Overijssel waarbij we uw hulp goed kunnen gebruiken.

Bergschenhoek - Drugslab Bergschenhoek, één verdachte aangehouden

Woensdagavond stelden agenten een onderzoek in in een bedrijfspand aan de Weg en Bos in Bergschenhoek. Daar vonden ze drugs en apparatuur en grondstoffen om synthetische drugs te maken. Een 26-jarige Rotterdammer is aangehouden.

Baarle-Nassau - Professionele hennepkwekerij in woning

In een woning aan de Boshovenseweg is donderdag 18 april 2019 een professioneel ingerichte hennepkwekerij aangetroffen. Er stonden circa 90 hele grote hennepplanten. De drie aanwezigen, de 33-jarige bewoner, een 51-jarige vrouw uit Baarle-Hertog en een 27-jarige Tilburgse zijn aangehouden.

Rotterdam - Gezocht - Wie sloeg 27-jarige man knock-out?

Een bewoner van de Professor Poelslaan opende nog even zijn brievenbus voordat hij naar binnen ging. Opeens werd hij zomaar uit het niets knock-out geslagen. De politie zoekt de agressieve dader. (Her)kent u hem?

Rotterdam - Politie vindt 450 kilo cocaΓ―ne in verborgen ruimte

De politie ontdekte woensdagochtend bij een controle van een auto een verborgen ruimte met daarin ongeveer 450 kilo cocaïne. De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd. Een 40-jarige man uit Utrecht is aangehouden en zit vast.

Den Haag - Politiekids helpen bij acties in Haagse wijk

Dertig zogenoemde "Politiekids" zijn op woensdag 17 april beëdigd door de stadsdeeldirecteur Harm Benthem en de teamchef Mariëtte Beekman van bureau Zuiderpark. De bassischoolleerlingen zetten zich vanaf woensdag 8 mei tot het eind van het schooljaar samen met de wijkagenten en de jeugdagent van het politieteam Zuiderpark.

Rilland - Vier verdachten aangehouden voor gewelddadige autodiefstal

Afgelopen dagen zijn vier jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een gewelddadige autodiefstal. De eigenaar van het voertuig is daarbij bedreigd met een (nep)vuurwapen. Het incident is op 15 april jl. gebeurd op de Markiezaatsweg.

Delft / Den Hoorn - Succesvolle informatiebijeenkomst gedupeerden diefstal

Gedupeerden van ruim 40 diefstallen, waaronder diverse woninginbraken, waren woensdagavond 17 april uitgenodigd voor een besloten informatiebijeenkomst. Daar kregen de aangevers informatie over het opsporingsonderzoek, uitleg over de procedure rondom de teruggave van gevonden goederen en informatie over het aankomende strafproces. De burgemeester van Midden-Delfland de heer Rodenburg en de burgemeester van Delft mevrouw Van Bijsterveldt waren ook aanwezig en gingen met diverse aangevers in gesprek. Het onderzoek wordt nog voortgezet.

Purmerend - Gezocht - Getuigenoproep woningoverval

Op donderdag 21 februari werd een 60-jarige vrouw het slachtoffer van een woningoverval aan de Slaperdijk. Dit gebeurde rond 11.00 uur.

Gezocht - Oplichters stelen geld van echtpaar

Een man en vrouw weten in De Meern met een smoes de bankpas en de pincode te bemachtigen van een echtpaar. Vervolgens pinnen ze 250 euro van hun bankrekening. In de uitzending van Bureau Hengeveld van 30 januari en Opsporing Verzocht van 02 april hebben we aandacht besteed aan deze babbeltruc. Deze uitzendingen hebben vier tips opgeleverd en hebben geleid naar de verdachte: een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is aangehouden en verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt en hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

  • 18 April 2019 om 12:22

Tholen - Jongen bedreigd en beroofd

Woensdagmiddag is een 16–jarige jongen uit Oud-Vossemeer onder de ‘Tholensebrug’ over de Schelde-Rijnweg door drie jongens van zijn geld beroofd. Daarbij is gedreigd met een mes. De daders zijn daarna gevlucht.

Kesteren - Politie zoekt nog twee verdachten van gewapende overval

De politie is nog op zoek naar twee verdachten van de gewelddadige overval op een juwelier aan de Hoofdstraat in Kesteren donderdagochtend 18 april. Getuigen die voor, tijdens of na de overval iets hebben gezien wat kan helpen bij het onderzoek worden opgeroepen om zich te melden.

Hilversum - Schoonmaakster aangehouden voor diefstal sieraden van 72-jarig echtpaar

Als hun nieuwe huishoudelijke hulp al na een uurtje schoonmaken weggaat, voelt het 72-jarige echtpaar nattigheid. Ze schrikken enorm als ze ontdekken dat er waardevolle sieraden weg zijn. Het echtpaar uit Hilversum aarzelt geen moment en schakelt de politie in. Met succes: de zogenaamde schoonmaakster wordt snel aangehouden op verdenking van diefstal.

❌