[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019Politie Alle berichten

Breda - Meisje overleden na geweldsincident in woning

In een woning aan de Bilderdijkstraat is vanmiddag een meisje (15) overleden aan de gevolgen van een geweldsincident. Elders in Breda is een jongen (16) door de politie aangehouden die als verdachte is aangemerkt. Het lijkt te gaan om een steekincident, dit zal echter door nader onderzoek bevestigd moeten worden.

Amsterdam - Getuigenoproep vechtpartij Sloterweg

Op zondag 18 augustus heeft rond 17.15 uur een vechtpartij plaatsgevonden op de Sloterweg in de omgeving van het Sloterpark. Op een parkeerterrein is tijdens een sportevenement een groep van ongeveer twaalf personen slaags geraakt. Hierbij is vermoedelijk met een mes gestoken, waardoor twee mannen gewond zijn geraakt. De recherche onderzoekt dit incident en roept hierbij de hulp in van eventuele getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.

Amsterdam - Disciplinaire maatregelen tegen acht politiemedewerkers

De politiechef van de eenheid Amsterdam heeft vier politiemedewerkers geschorst en vier politiemedewerkers buiten functie gesteld vanwege een vermoeden van plichtsverzuim. De medewerkers zouden in privétijd vermoedelijk harddrugs in bezit en/of gebruikt hebben. Het Bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten van de eenheid Amsterdam is disciplinair onderzoek begonnen tegen de medewerkers. Gedurende het onderzoek worden geen nadere mededelingen gedaan.

Hasselt - Waarom haalt de politie wietplanten weg?

In de media en op social media is verontwaardiging over het weghalen van twee wietplanten op een adres in Hasselt. We willen niet via de media een discussie met betrokkenen voeren, maar leggen wel uit waarom en hoe we als politie hebben opgetreden.

Utrecht-Nieuwegein - Dure gestolen apparatuur terecht na β€˜internetkoop’

In de nacht van 15 op 16 augustus werd op de Graaf Florisweg in Nieuwegein dure landmeetapparatuur ter waarde van 10.000 euro gestolen. De eigenaar van de gestolen apparatuur zag deze de volgende dag aangeboden worden op internet en maakte een afspraak om deze te kopen op de Van Kleffenslaan in Utrecht. Hij schakelde de politie in, die in de buurt was op het moment van de transactie. Daardoor kon de aanbieder, een 29-jarige Utrechter, direct aangehouden worden.

Helmond - Politievoertuig vernield na aanhoudingen; getuigen gezocht

In de Johannes Vermeerlaan werd in de nacht van zondag op maandag 18 op 19 augustus forse schade aan een politieauto aangebracht door vermoedelijk vuurwerk. Dit gebeurde tijdens een actie van de politie bij een woning in de straat.

Zoetermeer - Getuigen gezocht van brand Edisonstraat

De politie onderzoekt een brand in een bedrijfspand aan de Edisonstraat in de nacht van 18 op 19 augustus en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben.

Vught - Getuigen gezocht van gewapende overval op bejaarde man

Na een afspraak werd een bejaarde man zondagavond 18 augustus in zijn woning in Vught met geweld overvallen. De politie is volop met het onderzoek bezig en zoekt getuigen.

Utrecht - Commotie bij aanhouding op Kanaalstraat

Zondagmiddag 18 augustus bemoeide een grote groep omstanders zich met een aanhouding van een vrouw op de Kanaalstraat.

Amersfoort - Bestuurder rent weg na aanrijding Amersfoort

Een 33-jarige man zette het gisteravond op een rennen na een aanrijding op de Stichtse rotonde in Amersfoort.

Hilvarenbeek - Dancefestival Decibel zonder grote incidenten verlopen

Het driedaags dancefestival Decibel op de Beekse Bergen is goed en zonder grote incidenten verlopen. Op zaterdag bezochten 45.000 mensen het festival en in totaal verbleven 15.000 festivalgangers op de bij het terrein opgezette camping. In totaal zijn zes mensen aangehouden en 32 personen zijn staande gehouden.

Bunnik - Overval op restaurant in Bunnik

Op zondagavond 18 augustus om negen uur is een restaurant aan de Molenweg in Bunnik overvallen. De daders zijn na de overval te voet gevlucht in de richting van de kerk in Bunnik. De politie is een onderzoek begonnen naar de overval en hoopt dat getuigen zich melden. Ook is de recherche op zoek naar mensen die beschikken over camerabeelden.

Tilburg - Koperdief op heterdaad aangehouden

Afgelopen nacht heeft de politie op de Vierbanse Gantel, na een melding, op heterdaad een koperdief aangehouden. Het gaat om een 51-jarige Tilburger, een bekende van de politie.

Heemskerk - Auto uitgebrand

In de nacht van zondag op maandag heeft er een autobrand plaatsgevonden op de Cornelis Geelvinckstraat.

Westdorpe - 370 tips over onbekende overleden vrouw bij rechercheteam

In de zaak van de onbekende vrouw die, doodgeschoten, werd aangetroffen in Westdorpe op 22 juni jongstleden zijn bij het rechercheteam dat met de zaak bezig is inmiddels al 370 tips binnengekomen.

Bergen op Zoom - Hulpverleners bedreigd en mishandeld

Door verschillende hulpverleners in Bergen op Zoom is zondagavond aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door een 26-jarige man uit Bergen op Zoom.

Tholen - Jongen rijdt zonder toestemming in auto vader

In de nacht van zondag op maandag, rond 01.40 uur, zagen agenten op de Grindweg in Tholen een auto rijden waarvan de verlichting uit was. Ze gaven de bestuurder van de auto een stopteken en deze voldeed daaraan. Bij aanspreken ontdekten de agenten dat de bestuurder ogenschijnlijk wel heel jong was.

Wekerom - Dodelijke aanrijding Wekerom

Bij een eenzijdig ongeval op de Edeseweg in Wekerom is zondagavond een 75-jarige vrouw om het leven gekomen. De bestuurder, een 78-jarige man, raakte gewond. Beiden komen uit Bennekom.

Gisteren β€” 18 Augustus 2019Politie Alle berichten

Stein - Vrouw licht gewond bij woningoveral

Een vrouw is zondagmiddag licht gewond geraakt toen zij in haar woning aan de Drossaert Roststraat door een nog onbekende man werd overvallen.

Bavel - Update: Twee arrestaties voor bedreiging

De politie arresteerde zondag 18 augustus 2019 op De Leeuwerik rond 13u30 een man en een vrouw op verdenking van bedreiging c.q. poging doodslag.

❌