[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 Juni 2018Politie Alle berichten

Zwijndrecht - Gezocht - Politie zoekt verdachte mishandeling man (85) uit Zwijndrecht

De recherche in Dordrecht doet onderzoek naar de mishandeling van een 85-jarige man uit Zwijndrecht.


Amsterdam - Politie zoekt getuigen overval woonboot op IJsbaanpad

Op vrijdag 22 juni omstreeks 07:30 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woonboot gelegen aan het IJsbaanpad in Amsterdam.

Apeldoorn - Politie start onderzoek na overval

Een drogisterij aan het Mercatorplein in Apeldoorn is vrijdagmiddag 22 juni even na 15.00 uur overvallen. Het is niet bekend of er iets is buit gemaakt. De politie is direct een onderzoek gestart. Ook werd een bericht via Burgernet verzonden.

Uithoorn - Politie zoekt getuigen gewapende straatroof Uithoorn

Op donderdagavond omstreeks 18.00 uur heeft er een gewapende straatroof plaatsgevonden in Uithoorn op de parkeerplaats van de Gasperiflat.

Noord-Nederland - Tweetal verdacht van tientallen inbraken

De politie heeft de afgelopen maanden vanuit Noord-Nederland onderzoek gedaan naar inbraken in Flevoland en de drie noordelijke provincies. Het onderzoek werd ingesteld vanwege een toenemend aantal inbraken in vooral seniorenwoningen. Deze inbraken vonden plaats tussen januari en april 2018. De politie verdenkt twee mannen uit Lelystad van betrokkenheid bij de inbraken. Zij werden eind maart op heterdaad aangehouden in Alkmaar.

Den Haag - EVA-team houdt twee mannen met openstaande straffen aan

Politieagenten van het EVA-team hielden dinsdag 19 juni een 40-jarige man aan in Noordwijkerhout. De politie zocht de man omdat hij nog een deel van een gevangenisstraf van 4 jaar moet uitzitten in Polen, voor ontvoering en afpersing. Daarnaast heeft het EVA-team op 22 juni een 34-jarige man aangehouden in Den Haag. Deze man moet nog een gevangenisstraf van 98 dagen uitzitten wegens het bezit/opslaan van professioneel vuurwerk.

Amsterdam - Xtc-pillen en geld aangetroffen bij controle spookbewoning

De politie heeft donderdag 21 juni 2018 bij een spookburgeractie aan de Jan van Zutphenstraat in Amsterdam Nieuw-West een 55-jarige man aangehouden. In de woning waarin hij verbleef, werd een aanzienlijke hoeveelheid Xtc-pillen en contant geld aangetroffen. In de garagebox troffen agenten nog een tasje met zo’n vijftien eivormige drugscapsules en een nep-vuurwapen aan.

Haarlem, Santpoort, Bloemendaal - Jongeren aangehouden in onderzoek naar inbraken

Dankzij de melding van een alerte burger hebben rechercheurs van het woninginbrakenteam in totaal vijf zeer jonge verdachten kunnen aanhouden.

Assendelft - Gewonde kat aangetroffen: getuigen gezocht

De dierenpolitie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een kat die vorige week gewond werd aangetroffen in Assendelft.

Apeldoorn - Politie houdt man aan voor straatroof

De politie heeft donderdagochtend 21 juni een 22-jarige man uit de gemeente Eijsden-Margraten buiten heterdaad aangehouden voor een straatroof op de Laan van Maten.

Garderen - Mogelijke plofkraak voorkomen, politie zoekt getuigen

De bestuurder van een Audi RS6 vond het gisteravond 21 juni niet nodig om te reageren op een stopteken van de politie, hij gaf zelfs gas bij. Na een achtervolging raakte de politie de auto kwijt, maar deze werd later in Garderen aangetroffen. Toen bleek ook waarom de bestuurder zo’n haast had om weg te komen: de auto lag vol middelen die bij plofkraken worden gebruikt.

Overijssel/Gelderland - Tweede controle met touringcar wijst uit: nog steeds veel afleiding in het verkeer door mobiele telefoon

Dat er jaarlijks honderden slachtoffers vallen door het gebruik van de mobiele telefoon achter het stuur, is algemeen bekend. Toch was dit voor ruim vijfhonderd mensen geen reden om hun telefoon tijdens het rijden niet te gebruiken, bleek tijdens een grootscheepse politiecontrole.

Tilburg - Man aangehouden verdacht van vernieling

Twee meldingen van getuigen hebben de politie donderdagavond op het spoor gezet van een man die een vernieling had gepleegd en schreeuwend door de straten liep.

Utrecht - Dodelijk slachtoffer bij brand Marshalllaan

Op donderdagavond 21 juni spoedden agenten zich naar de Marshalllaan waar brand in een appartementencomplex was uitgebroken. Agenten gingen naar binnen om zoveel mogelijk mensen uit het gebouw te helpen. Eén van de agenten is bij het evacueren van bewoners in het nauw gekomen en uit het raam geklommen, waarna hij zich moest laten vallen. Hij is zwaargewond geraakt. In de woning werd het lichaam van een vrouw gevonden. Een 70-jarige Utrechter is aangehouden voor betrokkenheid bij een incident in de woning.

Vlaardingen - Tweede verdachte voor schietpartij Dirk de Derdelaan aangehouden

Half april raakte een man levensgevaarlijk gewond toen hij werd beschoten op de Dirk de Derdelaan in Vlaardingen. Begin juni werd een 27-jarige Vlaardinger aangehouden. Deze week hielden agenten in Schiedam een 23-jarige man aan.

Nederland - Blog: 'Het was mijn eigen stomme fout'

Het leek zo’n goed idee: twee balletjespistolen mee van huis nemen en er samen met een klasgenoot in een park een leuk filmpje van maken voor een schoolopdracht. Daarmee zou hij vast een goed cijfer scoren voor het vak Duits. Adam weet niet dat het verboden is om nepvuurwapens bij je te hebben op straat. Gelukkig treft hij de wijkagent.

Wageningen - Politie houdt jongens aan na melding vuurwapen

De politie heeft donderdag 21 juni een minderjarige jongen uit Wageningen op de Stadsbrink aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

Bergen op Zoom - Verkeerscontroles in Bergen op Zoom

Tijdens een algemene verkeerscontrole in Bergen op Zoom zijn gisteren tussen 14.30 en 22.30 uur op verschillende locaties brom- en snorfietsen gecontroleerd en werden alcoholcontroles gehouden.

Kaatsheuvel - Hennepkwekerij in woning

Donderdagochtend heeft de politie in een woning aan de Hei-akker een hennepkwekerij gevonden. Stroom en water werd voor de meter afgenomen, diefstal dus.

Capelle aan den IJssel - Getuigen gezocht voor verwoest restaurant Capelle aan den IJssel

Woensdagmiddag rond 16.30 uur werd de brand opgemerkt die niet veel later restaurant Johannahoeve aan de ’s Gravenweg in de as zou leggen. De hulpdiensten rukten op grote schaal uit, maar konden niet voorkomen dat de brand zijn verwoestende werking deed. De schade is zo groot, dat het voor de forensische opsporing bijzonder lastig wordt om een oorzaak vast te stellen. De politie zoekt daarom getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over hoe de brand is ontstaan.

โŒ