[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 April 2018Politie Alle berichten

Nieuw-Lekkerland, Alblasserdam - Getuige presenteert politie verdachten op presenteerblaadje

De politie in Alblasserdam had op 21 april een makkie bij de aanhouding van vier sigarettendieven. Een alerte getuige bezorgde de agenten het viertal namelijk op een presenteerblaadje.

Den Haag - Internationaal gesignaleerde Portugees aangehouden

Politieagenten van het EVA-team hielden maandagmiddag 23 april op de Dierenselaan een 33-jarige veroordeelde Portugees aan. Het EVA-team spoorde de man, die sinds 11 april gesignaleerd stond, op.

Den Haag - Getuigen gezocht van brandstichting auto’s

Team Beresteinlaan zoekt getuigen van (poging) brandstichting aan vier auto’s in haar werkgebied. De branden vonden plaats in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 april.

Zaandam - Aanhouding woningoverval Fluitekruidweg

Een 25-jarige man uit Zaandam is maandagochtend in Wormerveer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een woningoverval op de Fluitekruidweg op donderdag 2 februari 2017.

Den Haag/Scheveningen - Grote controle Scheveningse haven bestrijdt ondermijning

Terwijl buurtbewoners goedkeurende geluiden laten horen, leiden motoragenten automobilisten en scooterrijders aan de lopende band naar de controleplaats. Vrijdag 20 april is de Scheveningse haven het toneel voor een grootscheepse actie tegen ondermijning. ‘Het havengebied is gevoelig voor ondermijnende criminaliteit. Daarom moeten we aan de voorkant van het probleem blijven.’

Amsterdam - Politie Amsterdam waarschuwt voor zakkenrollers tijdens Koningsdag

Hoewel de afgelopen jaren een kentering te zien is (van ruim 800 geregistreerde slachtoffers in 2013 naar 155 vorig jaar), blijft Koningsdag in Amsterdam een geliefde dag om zakken te rollen. Het is gezellig druk in de stad, mensen staan dicht op elkaar en iedereen is bezig met feestvieren. Een ideale situatie voor zakkenrollers: zij kunnen vaak ongemerkt hun slag slaan om er vervolgens ongezien vandoor te gaan. De politie is dit jaar voor en tijdens Koningsdag weer extra alert op zakkenrollerij, maar roept feestvierders op om ook zelf maatregelen te nemen om te voorkomen dat zij gerold worden.

De Meern - Twee nieuwe aanhoudingen in onderzoek mishandeling Leidsche Rijn

Maandagmiddag 23 april zijn twee nieuwe aanhoudingen verricht in het onderzoek naar de mishandeling van een groep vrienden dat afgelopen weekend plaatsvond op Het Lint. Eerder werden er vier verdachten aangehouden, twee van hen zitten nog vast.

Blerick - Klingerbergsingel cinayetinin çâzümünü sağlayacak ipucu için büyük âdül

Limburg Adliyesi başsavcılığı, Kemal Zengin'in öldürülmesinden sorumlu olan şüpheli kişinin/kişilerin tutuklanmasına ve kovuşturulmasına yol açan ipucunu verin kişi için 20 bin avroluk bir ödül vermiştir. 44 yaşındaki bu şahıs, Ağustos 2017 tarihinde Klingerbergsingel’de evinin önünde katledilmiştir.

Blerick - Beloning voor gouden tip moord Klingerbergsingel

De hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie in Limburg heeft een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de verdachte(n) van de moord op Kemal Zengin. De 44-jarige man werd in augustus 2017 op de Klingerbergsingel voor zijn woning geliquideerd.

Haarlemmermeer, Vijfhuizen - Cold Casekalender: geketende man in Ringvaart

De politie is nog steeds op zoek naar mensen die informatie hebben over het stoffelijk overschot van een man die in 1999 werd aangetroffen in het water van de Ringvaart. Nog altijd is niet bekend wie deze man is en wie verantwoordelijk is voor zijn dood.

Oosterhout - Dronken automobilist moet na aanrijding vanwege recidive rijbewijs inleveren

Een 25-jarige man uit Waspik is zondag 22 april 2018 omstreeks 23.30 uur na een aanrijding betrapt op het rijden onder invloed.

Almere - Getuigen gezocht overval Haagbeukweg

De recherche zoekt getuigen van een overval die zaterdagmiddag 21 april plaatsvond op de Haagbeukweg. Een verdachte werd aangehouden, maar die bleek niets met de overval te maken te hebben. De recherche roept getuigen op zich te melden.

Almere - Beelden van beschieting woning in Opsporing Verzocht

Dinsdag 24 april laat Opsporing Verzocht beelden zien hoe een woning aan de Maandagstraat beschoten werd. Twee jongens reden weg op een scooter.

Vlissingen - Politie zoekt getuigen van poging beroving

Een 50-jarige vrouw uit Vlissingen werd zondagavond 22 april het slachtoffer van een poging tot beroving op het fietspad langs de Zuidbeekseweg. Het slachtoffer raakte hierbij gewond. Er werd niets buitgemaakt. De politie zoekt getuigen.

Leeuwarden - Verdachte inbraak gewond na val

Zondagnacht is een 33-jarige man zonder vast woonadres gewond geraakt bij een val van een dak, nadat hij was betrapt bij een inbraak.

Rotterdam - Alerte agent pakt met ondermijningsteam ruim 28.000 euro en peperduur horloge af

Een getraind oog en alertheid leidde een surveillerende agent vorige week naar drie mannen op het Weena in Rotterdam. Team Ondermijning pakte dit op en na onderzoek leidde dit naar ruim 28.000 euro en een peperduur horloge.

Tilburg - Alert winkelpersoneel betrapt inbrekers op heterdaad

Alert winkelpersoneel heeft zondagavond drie inbrekers betrapt in hun hengelsportzaak aan de Ringbaan Oost. De daders gingen er vermoedelijk zonder buit vandoor in een donkerkleurige Audi. Deze auto werd dankzij een oplettende burgernetdeelnemer terug gevonden in een garagebox. Daar werden ook diverse drugslab gerelateerde goederen en grondstoffen aangetroffen. Ook werd er een vuurwapen en munitie in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de inbrekers en naar de in de garagebox aangetroffen goederen.

Wijk bij Duurstede - Dronken automobilist aangehouden

Op vrijdag 20 april reed een automobilist in beschonken toestand over straat, waarbij hij een aanrijding veroorzaakte. Mede door de inzet van een politiehond kon de man worden aangehouden.

Den Haag - Resultaten actie β€˜non-stop een veilige snelheid’

Van maandag 16 tot en met zondag 22 april heeft de politie extra snelheidscontroles gehouden in het kader van ‘non-stop een veilige snelheid’. Deze actie is een initiatief van een Europees samenwerkingsverband van politie op het gebied van verkeersveiligheid.

Etten-Leur - Dronken automobilist negeert stopteken

Een dronken 60-jarige automobilist uit Schijf is maandag 23 april 2018 omstreeks 01.45 uur op de Vosdonk na een achtervolging door de politie aangehouden. Hij negeerde een stopteken en reed met een snelheid van circa 130 km / uur over de Hoevenseweg, terwijl daar 50 km / uur is toegestaan. Bovendien blies hij 700 ugl, ruim drie keer het toegestane maximum van 220 ugl. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

❌