[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 22 Februari 2018Politie Alle berichten

Vermist - Gerard Eilering

Gerard Eilering, die de ziekte van Alzheimer heeft, is vanmorgen in tram 26 op de Zuiderzeeweg richting CS achtergebleven, terwijl zijn echtgenote uitstapte. Hij is daarna meegereden tot de eindhalte bij het Centraal Station. Vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor.

Driebergen, Nieuwegein - Zeven aanhoudingen voor mogelijke handel in verdovende middelen

De politie heeft woensdag 21 februari in Nieuwegein zeven personen aangehouden die worden verdacht van het bezit en/of de handel in verdovende middelen. De mannen zijn in de leeftijd tussen 38 en 51 jaar. Vijf verdachten zijn afkomstig uit Utrecht, één uit Zaandam en een man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Driebergen, Ossendrecht - Drie personen aangehouden voor berovingen met babbeltruc

De politie heeft dinsdag 21 februari in Ossendrecht drie Roemenen aangehouden. Ze worden verdacht van het beroven van bejaarde slachtoffers. Daarbij maken ze gebruik van zogenaamde babbeltrucs.

Wesepe - Gezocht - Poging inbraak tankstation

Op 29 september is geprobeerd in te breken bij een tankstation aan de Raalterweg. De twee verdachten zijn met een auto aan komen rijden en een van hen probeert met een klein breekijzer de toegangsdeur tot de shop te forceren maar dat is niet gelukt. Er zijn beelden waarop de verdachten zijn te zien.


Zwolle - Gezocht - Woningoverval

Op 14 februari wordt er bij de bewonder van een huis aan de Biesbosch aangebeld aan de voordeur.
Zwolle - Gezocht - Diefstal pinpas 86 jarige vrouw

Op 20 december doet een oudere dame boodschappen bij de AH aan de Pijmanstraat, pint vervolgens bij de ING en gaat dan naar de Primera in Zwolle Zuid waar zij ook een betaling doet met haar pinpas.

Almelo - Gezocht - Diefstal portemonnee in supermarkt

Op 20 januari is een vrouw aan het winkelen bij de Albert Heijn aan de Nieuwstraat.

Rijssen - Gezocht - Zakkenrollerij

Op 20 januari 2017 pint een vrouw bij de Rabobank aan de Boomkamp. Naast haar staan nog twee dames te pinnen.
Almelo - Gezocht - Diefstal portemonnee uit kinderwagen

Op 18 december doet een vrouw boodschappen bij de Jumbo aan de Bornerbroeksestraat.Landgraaf - Politie, OM en NFI klaar voor grootste DNA-verwantschapsonderzoek ooit

Politie, Openbaar Ministerie en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) staan in de startblokken voor het grootste DNA-verwantschapsonderzoek ooit in Nederland gehouden. Vanaf zaterdag 24 februari kunnen mannen in de leeftijd van 18 tot 75 jaar hun DNA afstaan in het kader van het onderzoek Nicky Verstappen. Vanmiddag opende burgemeester Raymond Vlecken van de gemeente Landgraaf een DNA-straat om te laten zien hoe DNA-afname stap voor stap in z’n werk gaat.

Sint Willebrord - XTC-lab aangetroffen in woonwijk

In een loods aan de Kraaistraat werd donderdag 22 februari een XTC-laboratorium aangetroffen. De politie heeft een 69-jarige man uit Sint-Willebrord aangehouden.

Vermist - Johannes Eilering

Johannes Eilering, die de ziekte van Alzheimer heeft, is vanmorgen in tram 26 op de Zuiderzeeweg richting CS achtergebleven, terwijl zijn echtgenote uitstapte. De heer Eilering is gekleed in een donkerblauwe ¾ jas met geruite sjaal, lichtblauwe trui, spijkerbroek en bruine hoge schoenen. Hij is goed ter been.

Purmerend - Vijf verdachten aangehouden met behulp politiehond

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag vijf koperdieven opgepakt. Dit gebeurde na een inbraak bij een bedrijf aan de Hertzstraat in Purmerend.  

Hoofddorp - Onderbuikgevoel getuigen blijkt te kloppen

Twee inbrekers hadden woensdag niet gerekend op de scherpe en doortastende blik van getuigen in Hoofddorp. Het tweetal brak rond 14.00 uur in, in een woning aan het Klaterbos. Getuigen zagen het duo verdacht rond hangen en hadden direct het idee dat de twee mannen weinig goeds in de zin hadden. Dat onderbuikgevoel bleek te kloppen.

Breda, Etten-Leur, Tilburg, Eindhoven - Aankondiging Bureau Brabant 26 februari 2018

Op maandag 26 februari 2018 is er weer een nieuwe aflevering van Bureau Brabant. Daarin besteden we aandacht aan twee overvallen, een heel brutale inbraak met geweld, een aanranding en een diefstal van een pinpas.

Rotterdam - Goede tips leiden tot aanhoudingen en mooie drugsvangst

Ondanks een poging om woensdag aan achtervolgende agenten te ontkomen, kwamen twee drugskoeriers niet ver. Na het rammen van een politieauto en een korte achtervolging eindigde de vluchtpoging op de Oostzeedijk Beneden. Twee Albanezen van 34 en 39 jaar werden ingerekend. In de omgeving van hun total loss gereden auto vonden agenten enkele kilo’s vermoedelijk harddrugs. Niemand raakte gewond.

Driebergen - Meer productielocaties aangetroffen en een stijging van het aantal dumpingen

De politie heeft het afgelopen jaar meer productielocaties en dumplocaties aangetroffen van synthetische drugs. Deze cijfers zijn afkomstig van European Reporting (Erissp).

Noord-Holland - Man aangehouden op verdenking van computervredebreuk

De politie heeft op woensdag 21 februari een 33-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van computervredebreuk. De man wordt ervan verdacht dat hij zich de toegang wist te verschaffen tot verschillende online opslagruimtes voor foto’s en video’s van privépersonen.

Assen / Groningen - Politie rolt hennepkwekerij van bestuurslid No Surrender op

De politie trof donderdagochtend in een loods aan de Ketellapperstraat in Assen een hennepkwekerij aan. De eigenaren, een 48-jarige Groninger en tevens bestuurslid van No Surrender, en zijn 37-jarige vriendin konden als verdachten worden aangehouden.

Bussum - Man gescheurde lip en kapotte tanden geslagen, getuigen gezocht

In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 januari kreeg een man klappen op de Doctor Frederik van Eedenweg nadat twee personen zijn telefoon wilden stelen. De politie zoekt getuigen.

โŒ