[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 25 September 2017Politie Alle berichten

Gezocht - Pinpasdieven slaan toe in Roosendaal

Een 73-jarige vrouw uit Roosendaal werd op vrijdag 9 juni jl. het slachtoffer van geraffineerde pinpasdieven.

Leiden - Man door misdrijf overleden

Politieagenten troffen zondag 24 september rond 19.45 uur in een woning in de Tomatenstraat een overleden man aan. Uit onderzoek is gebleken dat de man door een misdrijf is overleden.

Apeldoorn - Verkeersagressie loopt uit de hand

De politie heeft zondagmiddag een 18 en een 19-jarige man uit Apeldoorn en een 21-jarige vrouw uit Odijk aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Tussen het voornoemde drietal en een 33-jarige Apeldoorn ontstond een handgemeen naar aanleiding van asociaal verkeersgedrag.

Gouda - Verdachte van poging overval aangehouden

De politie hield zondag 24 september een 22-jarige man uit Amsterdam aan na een poging overval op een tankstation aan het Albert Plesmanplein.

Schalkhaar - Verdachte woninginbraak 2012 aangehouden

De politie heeft een 24-jarige man uit Deventer aangehouden voor een woninginbraak in 2012. De man werd dankzij een DNA spoor opgespoord.

Assen - Automobilist overleden na ernstig ongeval

Een 26-jarige inwoner van Assen is overleden aan de gevolgen van een ernstig ongeval op de A28 nabij zijn woonplaats. Het ongeval vond zondagmorgen plaats in dichte mist.

Amsterdam - Getuigenoproep brandstichting Karel du Jardinstraat

Twee onbekende mannen hebben zondagavond 24 september getracht brand te stichten in een pand aan de Karel du Jardinstraat. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Men kan ook beeldmateriaal ter beschikken aan de politie via het tipformulier.

Kortgene - Man gestoken met riek door buurman

Een inwoner van Kortgene is maandag aangehouden voor zware mishandeling. Hij had vermoedelijk zijn buurman met een riek gestoken.

Rotterdam - Ladykiller in de bosjes

Dit weekend was het weer raak; de politie haalde vrijdag een airsoftwapen van straat en zondag een klein zilver vuurwapen, ook wel ladykiller genoemd. Niet alleen echte vuurwapens, ook nepwapens zijn verboden.

Rotterdam - Politie vindt vuurwapen na melding schoten en zoekt getuigen

Op de Gerrit Jan Mulderstraat is zondagavond rond tien uur een schot gelost. Er raakte niemand gewond. Agenten troffen een huls en een vuurwapen aan.

Wernhout - Dronken automobilist aangehouden na verlaten plaats ongeval

Zondag 24 september 2017 zijn omstreeks 16.50 uur zijn op de Kalmthoutsebaan twee dronken Poolse mannen (31 en 36 jaar) aangehouden ter zake de Wet op de Identificatieplicht, het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.

Oostburg - Wapen en drugs gevonden bij inval

Bij een inval in twee woningen vanmorgen vroeg zijn drie verdachten aangehouden. Er werd een vuurwapen en drugs gevonden.

Bergeijk - Aanhoudingen in onderzoek witwassen

Maandagochtend vroeg heeft de politie 4 mensen gearresteerd op verdenking van witwassen en/of voertuigcriminaliteit. Er zijn onder andere auto's, motoren en een boot inbeslaggenomen. Bij een van de huiszoekingen is een vuurwapen en een gasalarmpistool aangetroffen.

Geertruidenberg - Inwoner Geertruidenberg verdacht van drugs dealen

De politie heeft maandag 25 september 2017 omstreeks 04.00 uur op de Centraleweg een 21-jarige man uit Geertruidenberg aangehouden nadat in zijn auto diverse drugs waren aangetroffen.

Breda - Vuurwapen in woning

De politie heeft vanmorgen in een woning in de wijk Haagse Beemden een vuurwapen aangetroffen. In het pand werd een 27-jarige Bredanaar als verdachte aangehouden.

Amsterdam - Automobiliste rijdt door na inrijden op verkeersregelaars

Een automobiliste is zondagavond 24 september 2017 op de Postjesweg weggereden nadat zij tot drie keer toe had ingereden op drie verkeersregelaars. De verkeersregelaars raakten hierbij gewond. De auto is later die avond in Rotterdam staande gehouden. De inzittenden, een 28-jarige vrouw uit Rotterdam en een 26-jarige man uit Schiedam zijn aangehouden. De politie stelt een onderzoek in.

Tilburg - Politie onderzoekt overval

Een autowasserette aan de Ringbaan Zuid is zondag 24 september 2017 omstreeks 16.00 uur overvallen. De dader bedreigde een van de medewerkers met een mes. Hij heeft een nog onbekende geldbedrag buit gemaakt. Er werd een burgernetbericht met het signalement van de dader uitgedaan. Agenten hebben in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de dader.

Purmerend - Autobrand in Purmerend: getuigen gezocht

De politie trof zondagnacht een brandende auto aan op het Tilburyplein.

Oudenbosch - Man zwaargewond bij ongeval Oudenbosch

Een 74-jarige inwoner uit St. Willebrord is zondagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding. Hij was vermoedelijk op de vlucht voor de politie.

Den Bosch - Verdachte inbraak school aangehouden

Afgelopen nacht heeft de politie op de Troelstradreef een man gearresteerd die verdacht wordt van inbraak eerder vannacht in een schoolgebouw aan de Hofstedenlaan. Een alerte omwonende van de school had de politie gebeld omdat zij iemand zag inbreken.

โŒ