[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 22 Oktober 2018Politie Alle berichten

Eindhoven - Gezocht - Overval op Kruidvat

Een overvaller slaat toe bij Kruidvat en jaagt een medewerkster de stuipen op het lijf. Zo'n ervaring heeft enorme impact, dus help mee de dader te vinden.

Waalwijk - Gezocht - Diefstal portemonnee en pinfraude in Waalwijk

Deze man staat op het punt te gaan pinnen met een gestolen pas van een 82-jarige vrouw. Wie (her)kent hem?

Breda - Gezocht - Inbraak en pinfraude

De bezitter van een gestolen pinpas neemt het ervan in een casino. Maar was hij ook de dief?


Lelystad - Man gewond bij poging straatroof in Lelystad

Op een voetpad vlakbij het Bultpark in Lelystad hebben twee mannen zondagavond 14 oktober geprobeerd een 18-jarige man te beroven. De man liep op dat moment langs het water en langs de woningen aan de straat Kempenaar 13. De politie doet onderzoek.

Rotterdam - Supermarktovervaller komt niet ver dank zij moedige omstanders

Twee mannen hebben op zondagmiddag 21 oktober een wegvluchtende overvaller in de kladden gegrepen en aan de politie overgedragen.

Haarle (gemeente Hellendoorn) - Gezocht - Buit gevonden in Den Bosch van inbraak Hellendoorn

Op zondag 2 september 2018 vindt een voorbijganger een sporttas van het merk Hummel in het water naast de brug van de Lugteren naar de Korvetstraat. In deze tas zit een geldkist. In dit kistje blijken onder andere papieren en pasjes te zitten van het slachtoffer van een woninginbraak in Haarle (Hellendoorn).


Vermist - Kolja Hooijdonk

Kolja heeft autisme in combinatie met een laag IQ, en is daarom niet in staat om voor zichzelf te zorgen.

Rotterdam - Bejaard echtpaar slachtoffer van woningoverval, politie zoekt getuigen

Vrijdagmorgen op klaarlichte dag overviel op de Multatulistraat een nog onbekende man een bejaard echtpaar dat net terugkeerde van een griepprik. Heeft u iets gezien? Meld het ons!

Culemborg - Man aangehouden na aantreffen stoffelijk overschot

Op maandagmorgen 22 oktober rond 01.40 uur werd in een woning aan de Herenstraat het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen. De vrouw (leeftijd en overige gegevens nog onbekend) bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. Kort ervoor zagen surveillerende politiemensen een 31-jarige inwoner van Culemborg in de buurt van de woning lopen. Op aanwijzing van deze man werd het lichaam van de vrouw gevonden in de woning. De 31-jarige man werd aangehouden en ingesloten op het bureau. In de woning vindt vandaag forensisch onderzoek plaats. 2018477102 (JT)

Rotterdam - Politie zoekt overvallers pakketbezorger Conducteurhof

Na het afleveren van een pakketje, trok een overvaller zaterdag een bezorger uit zijn bus. Meerdere spullen werden hem afgenomen. De man ging er vandoor op de fiets. De overvaller was niet alleen. Twee andere mannen namen pakjes mee uit de achterklep en reden weg in een witte auto. De politie zoekt getuigen.

Breda - Aangifte tegen voetbalgeweld Breda

De politie werd afgelopen weekeinde na afloop van de wedstrijd NAC-Willem II in Breda geconfronteerd met extreem geweld. Een aantal van hen heeft aangifte gedaan.

Breda,Tilburg - Laat je voertuig keuren zonder bekeuring!

Ben je er niet zeker van dat jouw auto of bromfiets voldoet aan de belangrijkste technische eisen, bijvoorbeeld constructiesnelheid, spiegels, remmen of richtingaanwijzers? Heb je lichte schade aan je auto en twijfel je over de technische staat? Twijfel je of de uitlaat niet te veel geluid maakt, de donkere folie op de ruiten eigenlijk wel mag of dat die mooie spoiler wel is toegestaan….wacht dan niet langer!

Breda - Drie aanhoudingen na aantreffen gestolen fietsen

In een schuur bij een woning in de wijk Gageldonk (Haagse Beemden) zijn vanmorgen twee gestolen fietsen aangetroffen. In het pand werden drie verdachten aangehouden ter zake heling. Het gaat om drie mannen uit Breda ( 39, 39 en 46 jaar).

Venlo - Val van balkon

Maandagochtend rond 10.20 uur ontving de politie een melding over een vrouw die van een balkon van een flat aan de Hogeweg in Venlo was gevallen. De 41-jarige vrouw is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. De toedracht van haar val is nog onderwerp van onderzoek.

Vlaardingen - 12 dronken automobilisten bij alcoholcontroles Vlaardingen

Bij drie alcoholcontroles op 21 oktober in Vlaardingen op de kruising Lepelaarsingel-Reigerlaan, Marathonweg en Burg. van Lierplein zijn 18 weggebruikers aangehouden.

Nijmegen - Man op straat beroofd; politie zoekt getuigen

Een 72-jarige man uit Nijmegen is op zondagavond 21 oktober slachtoffer geworden van een straatroof in zijn woonplaats. De man raakte niet gewond, maar is wel behoorlijk geschrokken. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Arnhem - Overval tankstation Arnhem; politie zoekt getuigen

Een tankstation aan het Kramersgildeplein in Arnhem is op zondagavond 21 oktober overvallen door vier onbekende jonge mannen. Bij de overval is niemand gewond geraakt. De politie is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Hulst en Sluis - Meer politie op straat in gemeenten Hulst en Sluis

Vanaf 1 november aanstaande verandert de wijze waarop aangifte bij de politie gedaan kan worden in de gemeenten Hulst en Sluis. Hierdoor kunnen agenten meer aanwezig zijn op straat. Bij woninginbraken, straatroven en overvallen wordt er direct ter plaatse een aangifte opgenomen. Of wordt er samen met u een afspraak gemaakt op een geschikter moment. De politiebureaus aan de Van der Maelstedeweg in Hulst en aan de Trageldam in Oostburg waren de laatste tijd al beperkt geopend.

Leiden - Mishandeling in woning Leiden, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in een woning aan de Anne Frankweg. Drie mannen bedreigden en mishandelden daar rond 09.30 uur een man in de woning. De verdachten sloegen vervolgens op de vlucht.

Rotterdam - Rekeningnummer laten gebruiken niet zo onschuldig als het lijkt!

Afgelopen weekend hield de politie 20 jongeren aan die verdacht worden van witwassen en/of oplichting via internet. De jongeren hebben hun rekeningnummer laten gebruiken door oplichters die spullen verkochten via Marktplaats en Facebook, maar deze nooit leverden. Dit worden ook wel ‘money mules’ genoemd.

โŒ