[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 December 2018Politie Alle berichten

De Meern - Getuigen van overval tankstation gezocht

Donderdagavond 13 december werd een tankstation aan de Meerndijk overvallen. De politie zoekt getuigen.

Middelburg - Beveiliger AZC bedreigd, verdachte aangehouden

Met de inzet van een diensthond is vrijdagmorgen een bewoner van het AZC aangehouden. Hij wordt er van verdacht een beveiligingsmedewerker bedreigd te hebben met een mes.

Middelburg - Verdachte van stalking aangehouden

De politie heeft donderdag een verdachte van stalking aangehouden. De man wordt er van verdacht vanaf oktober zijn ex-vriendin lastig te vallen. Het gaat dan om vernielingen maar ook om bedreigingen.

Overasselt - Bewoner gekneveld bij overval

Politie doet onderzoek in de woning en is op zoek naar getuigen

Wervershoof - Hennepkwekerij op vakantiepark

Op donderdagmiddag hield de politie de 56-jarige bewoner aan van een vakantiewoning aan de Droge Wijmersweg in Wervershoof. De man wordt verdacht van het kweken van hennep.

Haarlem - Hennepkwekerij

Op donderdagmorgen kreeg de politie melding van inbraak in een woning aan de Ramspol in Haarlem. Ter plaatse trof de politie geen inbrekers aan. Wel werd een in werking zijnde hennepkwekerij gevonden.

Breda - Man met vuurwapen aangehouden na diefstal uit cafΓ©

De politie hield donderdagmiddag 13 december een 59-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan in een horecazaak op de Marksingel. De verdachte zou kort ervoor geld hebben gestolen uit een café op de Godeveart Montensstraat.

Markiezaten - TweeΓ«nvijftig kilo illegaal vuurwerk in twee dagen

In het district de Markiezaten is de afgelopen twee dagen een actie geweest tegen illegaal vuurwerk. Agenten van het basisteam Roosendaal, van het basisteam Bergen op Zoom en van een zogenaamd Flexteam hebben 21 adressen bezocht op zoek naar illegaal vuurwerk.

Voorschoten - Inzet op vuurwerkoverlast

Bij de politie kwamen de laatste tijd veel meldingen binnen van vuurwerkoverlast die veroorzaakt werd door een groep jongelui die mogelijk over professioneel vuurwerk zou beschikken. Op woensdag 12 december deed het vuurwerkteam van de politie bij 19 adressen in de omgeving van Voorschoten een instap. Tijdens die instap trof de politie op een adres vuurwerk aan en op een ander adres nam zij een Airsoftwapen in beslag.

Den Haag en Middelburg - Viertal opgepakt voor 'exposen' jonge kwetsbare vrouwen

De politie heeft een man en drie vrouwen aangehouden voor afpersing. Ze worden verantwoordelijk gehouden dat zij meer dan tien jonge vrouwen uit het hele land hebben afgedreigd door ze onder druk te zetten met het dreigement dat ze naaktfoto’s van hen op internet zouden publiceren, ook wel exposen genoemd. De man wordt daarnaast ook verdacht van verkrachting van een van de slachtoffers.

Vermist - Ender Avci

Ender is vanavond om 20.00 uur van huis vertrokken naar de ijsbaan Oosterheem in Zoetermeer. Sindsdien is Ender vermist.

Gisteren β€” 13 December 2018Politie Alle berichten

Deventer - Gezocht - Inbraak en diefstal geld bij brasserie

In de nacht van zondag 3 juni op maandag 4 juni 2018 wordt ingebroken bij een brasserie aan de Flora in Deventer.Nijverdal - Gezocht - Diefstal bankpas bij insluiping huis Salomonsonstraat

Een persoon in een regenjack probeert te pinnen met een bankpas die op zondag 9 september 2018 uit een huis aan de Salomonsonstraat in Nijverdal is gestolen.

Almelo - Gezocht - Inbraak cafΓ© en diefstal met buit

Op maandag 5 november 2018 wordt er rond 3.15 uur ingebroken in een café aan de Grotestraat in Almelo. Bij de inbraak wordt een kluis met inhoud weggenomen.

Hengelo - Gezocht - Wisseltruc bij afrekenen in winkel

Op donderdagavond 6 september 2018 rond 20.30 uur koopt een man batterijen in een winkel aan de Lambertuspassage.

Zwolle - Gezocht - Dure parfums gestolen bij warenhuis

Op zaterdagmiddag 11 augustus 2018 omstreeks 15:15 uur steelt een man twee zeer dure doosjes parfum uit een warenhuis aan de Nieuwstraat in Zwolle.

Hengelo-Zutphen - Gezocht - Tweemaal winkeldiefstal smartphones

Op dinsdagmiddag 2 oktober 2018 in Zutphen (Turfstraat) en op vrijdagmiddag 12 oktober in Hengelo (Enschedesestraat) bekijken twee onbekende mannen de smartphones in een telefoonwinkel.

Scheveningen - Na tip drugs aangetroffen in woning

De politie trof donderdagochtend 13 december in een woning in Duindorp verdovende middelen aan. Afgelopen week kwam er een melding binnen dat er in drugs gedeald zou worden vanuit een woning.

Sint-Odilienberg - Politie zoekt getuigen van ongeval op A73

Het onderzoek naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval op de A73 is nog in volle gang. De politie komt graag in contact met automobilisten die rond het tijdstip van het ongeval, 00.30 uur, in noordelijke richting over de A73 reden.

Den Bosch - Extra getuigenoproep dodelijk ongeval

De politie doet een extra getuigenoproep naar aanleiding van het dodelijk ongeval op zondag 2 december in Den Bosch waarbij een 17-jarig meisje uit Rosmalen om het leven kwam. De politie is namelijk specifiek op zoek naar de bestuurder van een personenauto die in de buurt was en mogelijk meer heeft gezien.

❌