[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 September 2017De Telegraaf Binnenland

20 supporters Go Ahead opgepakt

De politie heeft vrijdagavond laat op het station van Zwolle twintig supporters van voetbalclub Go Ahead Eagles uit Deventer aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van vernielingen aan de trein waarin ze werden vervoerd.

'Onwel geworden jongen(10) overleden'

Het tienjarige kind dat op woensdag 6 september van een speeltoestel viel op een schoolplein in Arnhem, is vrijdag overleden. Zijn voetbalclub Eldenia heeft dit bekendgemaakt, meldt Omroep Gelderland.

Gisteren โ€” 22 September 2017De Telegraaf Binnenland

'Akse uit register geschrapt'

De overheid heeft Jitse Akse, een Leeuwarder die in Syrië vocht tegen IS, buiten zijn medeweten uit de Basisregistratie Personen (BRP) gehaald. Dat heeft zijn advocaat Mireille Veldman gezegd tegen de Leeuwarder Courant.

Komende nacht dichte mist

Automobilisten moeten komende nacht en zaterdagochtend in het hele land oppassen voor (dichte) mist.

Vrouwen plassen over vonnis

Zo’n tien jonge vrouwen hebben vrijdagavond gedemonstreerd door in hartje Amsterdam op straat te plassen. Ze urineerden onder muzikale begeleiding van een sambaband over het uitgeprinte vonnis van de rechter die maandag besloot dat de politie een andere vrouw terecht heeft beboet voor wildplassen.

Amir (10) in ziekenhuis

De tienjarige Amir uit Emmen, het terminaal zieke jongetje over wie een juridische strijd speelt tussen zijn ouders en de kinderbescherming, is vrijdag opgenomen in het ziekenhuis.

Ravage op A2 na ongeval

UPDATE 20:14 Op de A2 bij Maarssen zijn vrijdag even voor zessen meerdere auto’s op elkaar gebotst. De ravage is enorm.

Hierom kiest NS voor Eftelingmuziek

Mensen die na sluitingstijd in de IJ-passage blijven hangen op Amsterdam Centraal krijgen te maken met een onaangename verrassing.

Minder wanbetalers zorgpremie

Het aantal mensen dat hun zorgverzekering niet kon betalen is in 2016 gedaald, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Nieuwe Doutzen?

Moet topmodel Doutzen Kroes zich zorgen maken over concurrentie? En dan nog wel uit haar eigen Friese gelederen…

Belg is doodgeschoten man

De man die donderdagavond werd doodgeschoten in Spijkenisse, komt uit het Belgische Brasschaat, onder de rook van Antwerpen. Wat de 55-jarige man in Spijkenisse deed, weet de politie nog niet. Ook de reden van het geweld is nog onbekend. Degene die hem onder vuur nam terwijl het slachtoffer in zijn auto zat, is voortvluchtig.

Formatie in de laatste fase

Het einde van de lange gesprekken over een nieuw kabinet lijkt eindelijk in zicht, volgens de onderhandelaars zelf. ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: „We zitten echt in de laatste fase.”

Dode Pool niet vermoord

De dode Pool die afgelopen weekend in het water langs de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort werd gevonden, is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

Stevige kritiek op zorgrapport SCP

Het rapport van het SCP over bewoners in verpleeghuizen stuit op kritiek van PVV-Kamerlid Fleur Agema.

Koude nachten, veel zon

De zon laat zich komend weekend zien, maar ’s nachts kan het behoorlijk koud worden. Ook komt er mogelijk plaatselijk dichte mist voor.

Smerige spelletjes in zaak Insiya

In Misdaad VNDG een hevig geëmotioneerde moeder van ontvoerde Insiya.

Holleeder groet John in rechtbank

John van den Heuvel werd vandaag verrast door een joviale Willem Holleeder.

'Laat kinderen Sint-Maarten thuis'

UPDATE 17.21 uur - Sint-Maartense scholieren kunnen beter niet in Nederland worden opgevangen, vindt minister Jet Bussemaker van Onderwijs. Scholengemeenschap Dingstede laat zich niet uit het veld slaan en trekt het aanbod om examenleerlingen op te nemen niet in.

Afvallen met Efteling

De Brabander Rowan Peeters (17) wilde zijn leven radicaal veranderen. Hij was te dik en „er moest iets gebeuren” maar de sportschool was te duur.

Inbrekers mishandelen bewoner

Een inwoner van het Gelderse dorp Hoenderloo is donderdagavond gewond geraakt nadat de bejaarde man twee inbrekers betrapte.

โŒ