[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Maart 2018De Telegraaf Binnenland

Nederlanders jubelen om vertraging maar halen toch bakzeil

Het hele toestel juichte al: een groep Nederlanders moest dan uren vertraging hebben gehad op een vlucht vanuit Lissabon, maar de reizigers kregen wél 250 euro compensatie. Althans, op dat scenario leek het af te stevenen, maar al snel klonk een gemeenschappelijke zucht van teleurstelling, die uiteindelijk weer plaatsmaakte voor opluchting.

Blinkende Mercedes breekt doormidden na knal op boom

Het is een merkwaardig gezicht: een blinkende en volgens omstanders ogenschijnlijk ’nieuwe’ Mercedes die doormidden gebroken langs de weg staat, na een eenzijdig ongeval.

Agressieve spierbundel belaagt Utrechter

Hij heeft een 23-jarige Utrechter bedreigd, zijn voordeurslot dichtgekit en een ruit ingetrapt. Kijk naar heftige beelden die door de politie zijn vrijgegeven.

Politie vindt mysterieuze Ford bij doodgeschoten man Schaijk (51)

De man die donderdagmiddag werd doodgeschoten in Schaijk, en door twee jongens werd opgemerkt in zijn auto, is een bekende van de politie. Agenten gaan de komende dagen in gesprek met familie en vrienden van hem.

Jumbo haalt roomijs chocobanaan uit de winkel

Jumbo haalt per direct Jumbo Roomijs Choco Banaan 750 ml uit de schappen. De doos (met EAN code 8718452155910 en houdbaarheidsdatum 06-03-2020) bevat door een productiefout Jumbo Roomijs Pecan Karamel.

Blokhuis wil kinkhoestvaccin voor zwangeren

Het kinkhoestvaccin moet aan alle zwangere vrouwen in Nederland worden aangeboden. Dat vindt staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid). Hij volgt daarmee een advies van de Gezondheidsraad. Voor de zomer moet duidelijk worden hoe het vaccin zou moeten worden verstrekt, en of het betaalbaar is.

Meer zekerheid voor flexwerker in hbo

Flexibele arbeidskrachten in het hoger beroepsonderwijs (hbo) krijgen meer zicht op een vaste baan. Dat is een van de belangrijkste afspraken in de nieuwe cao voor het hbo, waarover de AOb (Algemene Onderwijsbond) en werkgevers het eens zijn geworden. De cao is afgesproken voor twee jaar en geldt voor 40.000 mensen.

23.000 stemmers in buitenland voor referendum

Circa 23.500 Nederlanders hebben in het buitenland gestemd over de nieuwe inlichtingenwet. Het ministerie van Buitenlandse Zaken laat weten dat op vijftien ambassades briefstembureaus waren ingericht.

Prinses kopieert koning Willem-Alexander

Belgische prinses gaat onze koning achterna, Ringo Starr wordt ridder en twee koninginnen samen op stap in Royalty VNDG met Pieter Klein Beernink en Kamran Ullah.

Tweetal loerde naar Rotterdam: ’Oorlog komt, nog twee dagen’

Twee vermoedelijke jihadisten hebben in WhatsApp-berichten gehint op terreur in Rotterdam. Ze schreven ’iets te willen doen in Rotterdam met Kerstmis’. Daarnaast wisselden ze teksten uit als ’war is coming’ en ’nog twee dagen’, vergezeld met een emoji van een engeltje. Een van hen, de Nederlander Secan A., had al een testament opgesteld.

Bijeenkomst in Kamer voor getuigen springer

In het gebouw van de Tweede Kamer is komende woensdag een bijeenkomst voor mensen die donderdag hebben gezien hoe een man zich in de plenaire zaal probeerde te verhangen. Niet alleen Kamerleden en personeel, maar ook mensen die op de publieke tribune zaten zijn welkom om na te praten over wat ze hebben meegemaakt.

Prinses kopieert koning Willem-Alexander

Belgische prinses gaat onze koning achterna, Ringo Starr wordt ridder en twee koninginnen samen op stap in Royalty VNDG met Pieter Klein Beernink en Kamran Ullah.

Leiders motorclubs spontaan ziek, zwak en misselijk

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman over rechtszaken tegen motorclubs en hun leiders, die spontaan ziek, zwak en misselijk zijn.

Jos van Rey ziet af van wethouderschap

De Roermondse politicus Jos van Rey wil geen wethouder worden. Dat heeft hij donderdagavond bekend gemaakt. Op die manier hoopt zijn partij, de Liberale Volkspartij Roermond (LVR), een belangrijke belemmering voor coalitiebesprekingen met andere partijen weg te halen.

3600 kilo hasj in Spaanse Polder onderschept

Bij een grote actie tegen drugscriminaliteit is in de Spaanse Polder bij Rotterdam 3600 kilo hasj in beslag genomen. Acht personen zijn opgepakt.

Man verkracht Groningse vrouw in haar woning

Een 47-jarige vrouw is in haar eigen huis in Groningen slachtoffer geworden van verkrachting. De vermoedelijke dader is woensdag opgepakt.

Hongarije weigert gesprek met Nederland over asielzoekers

Hongarije weigert met Nederland het gesprek aan te gaan over wie verantwoordelijk is voor bepaalde asielzoekers. Hiermee is de laatste mogelijkheid om tot overeenstemming te komen over de kwestie van tafel, aldus staatssecretaris Mark Harbers (Justitie en Veiligheid).

200 aangiftes tegen Pechtold om gift

Er zijn een kleine tweehonderd aangiftes gedaan tegen D66-leider Alexander Pechtold omdat hij een huis cadeau heeft gekregen. Dat laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten na een bericht van website The Post Online.

Truckers woest op schofterige collega

Dit filmpje zorgt voor woede en verontwaardiging onder truckers. Een boze beroepschauffeur stuurde de video naar De Telegraaf. Ook iets gefilmd op de weg? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.

Leiders motorclubs spontaan ziek, zwak en misselijk

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman over rechtszaken tegen motorclubs en hun leiders, die spontaan ziek, zwak en misselijk zijn.

❌