[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderRTL Binnenland

LIVE: nieuwe onthullingen Bellingcat over MH17-ramp

Onderzoekscollectief Bellingcat houdt vanaf 11.00 uur een persbijeenkomst, waarin nieuwe informatie over het neerschieten van vlucht MH17 wordt gepresenteerd. Kijk live mee via onze livestream.

Extra uitzending RTL Nieuws over MH17

Nederland en Australië eisen dat Rusland verantwoordelijkheid neemt voor het neerhalen van vlucht MH17, op 17 juli 2014. Ze stellen de Russen aansprakelijk. Kijk live mee naar de extra uitzending van RTL Nieuws hierover.

Nederland stelt Rusland aansprakelijk voor ramp met MH17

Nederland en Australië houden Rusland aansprakelijk voor het neerhalen van vlucht MH17. Beide landen hebben Rusland daarvan inmiddels op de hoogte gesteld, zo heeft minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) zojuist bekendgemaakt.

Meer zeggenschap over je persoonlijke gegevens: nieuwe wet gaat vandaag in

Vandaag gaat hij in: de nieuwe Europese privacywet. Die is strenger dan de bestaande wet over de bescherming van persoonsgegevens. Mensen krijgen nu meer zeggenschap over wat daarvan is vastgelegd.

Nieuw college Amsterdam: geen uitbreiding Schiphol tot 2023

​Schiphol heeft er een probleem bij. Het nieuwe college van de gemeente Amsterdam, dat 20 procent van de aandelen in handen heeft, wil niet dat de luchthaven uitbreidt tot 2023. Dat staat in het vandaag gepresenteerde coalitieakkoord.

Amsterdam voert peperduur parkeren in en pakt 'verpretparkisering' aan

Het nieuwe stadsbestuur van Amsterdam wil het autogebruik en de 'verpretparkisering' van de stad fors terugdringen. Ook komt er, als het aan de nieuwe coalitie ligt, een 24-uursopvang voor maximaal 500 uitgeprocedeerde asielzoekers.

Opbrengst wietteelt in Nederland blijkt 1,5 miljard hoger dan gedacht

Er blijven veel meer illegale wiettelers uit handen van de politie dan gedacht. Dat zegt het CBS. De wietteelt levert ook veel meer geld op dat tot nu toe werd aangenomen.

Wietteelt in Nederland blijkt 1,5 miljard groter dan gedacht

Er blijven veel meer illegale wiettelers uit handen van de politie dan gedacht. Dat zegt het CBS. De wietteelt levert ook veel meer geld op dat tot nu toe werd aangenomen.

Tikfout OM leidde tot vrijlating politiemol

Een typefout door een medewerker van het Openbaar Ministerie heeft er toe geleid dat politiemol Mark M. onterecht werd vrijgelaten. Bij de verlenging van zijn hechtenis werd per ongeluk de verkeerde datum ingevoerd.

Rapport: Unileverproducten helemaal niet gezond

Maar liefst 39 procent van ons assortiment is gezond, claimt Unilever. Maar volgens een gerenommeerd rapport over voedsel is slechts 10 procent van het voedsel dat Unilever verkoopt gezond.

'Eten Unilever minder gezond dan het zelf claimt'

Maar liefst 39 procent van onze producten is gezond, claimt Unilever. Maar volgens een gerenommeerd rapport over voedsel is slechts 10 procent van het voedsel dat Unilever verkoopt gezond.

Betaalautomaat slaat op hol: 'Het leek wel een fruitmachine'

Een betaalautomaat in een parkeergarage in Groningen is op hol geslagen. Toen mensen wilden betalen, bleef het apparaat maar euromunten uitspugen.

Hulp voor mensen met schulden: betalen in termijnen makkelijker

Het kabinet wil gezinnen met problematische schulden helpen en komt daarom met een hele rij maatregelen. Eén daarvan is het makkelijker maken om in termijnen te betalen. Dat moet al bij een lager bedrag kunnen.

Geld verdienen met pakketjes aannemen voor je buren: Heidi is een 'buurtpunt'

Voor veel mensen is het vast herkenbaar. Dat je schoorvoetend naar de buren loopt om het zoveelste pakketje af te halen omdat je zelf niet thuis was. Heidi kreeg zoveel pakjes uit de straat dat ze besloot een officieel afhaalpunt te worden.

Storing bij T-Mobile, Ben en Simpel voorbij

Telecomprovider T-Mobile kampte vanmiddag met een grote storing, duizenden klanten meldden geen of slecht bereik te hebben. Ook klanten van Ben en Simpel, die gebruik maken van het T-Mobile netwerk, meldden storingen.

T-Mobile, Ben en Simpel kampen met grote storing

Telecomprovider T-Mobile kampt met een grote storing, duizenden klanten melden geen of slecht bereik te hebben. Ook klanten van Ben en Simpel, die gebruik maken van het T-Mobile netwerk, melden storingen.

Extra maatregelen tegen uitstoot fijnstof niet nodig

De Nederlandse Staat hoeft geen extra maatregelen te nemen om aan de Europese normen voor de uitstoot van fijnstof te voldoen.

Sony voor 2,3 miljard dollar volledig eigenaar van EMI

Het Japanse Sony heeft een flinke slag geslagen: het wordt volledig eigenaar van EMI Music. Dat bedrijf heeft een gigantische catalogus aan muziekrechten.

'Verborgen parel' Friesland op plek 3 in lijst Lonely Planet

De provincie Friesland staat op plek 3 in de top 10 van beste Europese bestemmingen van reisgids Lonely Planet. En dat is de hoogste plek ooit voor een Nederlandse bestemming.

Friesland moet je zien! Provincie op plek 3 in lijst Lonely Planet

De provincie Friesland staat op plek 3 in de top 10 van beste Europese bestemmingen van reisgids Lonely Planet. En dat is de hoogste plek ooit voor een Nederlandse bestemming.

โŒ