[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 15 Augustus 2018RTL Binnenland

Vliegverkeer Schiphol verloopt weer normaal

Het vliegverkeer op Schiphol loopt weer helemaal zoals het moet. Na de storing in het communicatiesysteem van Luchtverkeersleiding Nederland konden ongeveer een uur geen vliegtuigen opstijgen en landen op de luchthaven.

Problemen op Schiphol door storing Luchtverkeersleiding

Grote problemen op Schiphol vanmiddag. Bij de Luchtverkeersleiding ontstond rond 13.00 uur een storing in het communicatiesysteem waardoor tijdelijk geen inkomend of uitgaand vliegverkeer mogelijk was.

'Romantische' voorgevel Sexmuseum kan niet door de beugel

Het Sexmuseum in Amsterdam moet een beetje minder sexy worden. Achter de ramen op de eerste en tweede verdieping moet een afbeelding van een schilderij van 'een romantische vrouw' weggehaald worden.

'Romantische' raamversieringen Sexmuseum moeten weg

Het Sexmuseum in Amsterdam moet een beetje minder sexy worden. Achter de ramen op de eerste en tweede verdieping moet een afbeelding van een schilderij van 'een romantische vrouw' weggehaald worden.

OuderRTL Binnenland

Eindoordeel: toch forse boetes voor bestuurders failliet Imtech

In het voorjaar van 2017 gingen ze nog vrijuit, maar topmannen René van Bruggen en Boudewijn Gerner van het failliete Imtech moeten nu alsnog forse boetes betalen.

Buitenlandse vakantie minder in trek door mooi weer in Nederland

Door de hoge temperaturen in eigen land zijn in juni en juli een stuk minder vakanties naar het buitenland geboekt dan vorig jaar.

Student moet steeds meer dokken: huur kamer voor het eerst boven 400 euro

Studenten moeten voor het eerst gemiddeld meer dan 400 euro per maand voor een kamer neertellen. De huurprijzen stegen ten opzichte van vorig jaar met ruim 5 procent, blijkt uit onderzoek van Kamernet, een grote website voor studentenhuisvesting.

Studenten vaker in psychische problemen door prestatiedruk

Er komen meer studenten in psychische nood. Ze hebben steeds vaker te maken met vermoeidheid, concentratieproblemen en angstaanvallen. Bovendien lopen de wachttijden bij psychologen op.

Aantal openstaande vacatures stijgt verder, krapte neemt toe

De arbeidsmarkt wordt krapper en krapper. Het aantal openstaande vacatures was afgelopen kwartaal zelfs een stukje hoger dan voor de crisis, eind 2007. Meer mensen krijgen dan ook een vaste baan aangeboden.

Auto's op de vluchtstrook door noodweer A50

De regen- en onweersbuien boven de A50 bij Ravenstein zijn zó heftig, dat meerdere automobilisten niet meer verder konden of wilden rijden. Op een filmpje is te zien dat tientallen auto's met knipperlichten aan op de vluchtstrook staan. "Het ging er hard aan toe."

Rotterdam in trek bij toeristen: 'Wij bieden iets anders'

Rotterdam is booming. De stad ontpopt zich als een trekpleister voor toeristen uit binnen- en buitenland, en ontving de eerste vijf maanden van dit jaar achttien procent meer toeristen dan dezelfde periode het jaar daarvoor. "Rotterdam heeft een behoorlijke inhaalslag gemaakt."

Cao-onderhandelingen KLM-piloten in 'moeilijke fase'

Na een staking bij Ryanair zouden nu ook piloten van KLM met acties dreigen, meldt De Telegraaf. Ze willen onder meer een verlaging van de werkdruk en meer salaris. De vliegmaatschappij meldt dat het overleg over een nieuwe cao in 'een moeilijke fase' is beland.

Menzis: vergoeding depressies voortaan resultaatgericht

Menzis gaat de kosten voor behandeling van depressies en angsten niet langer vergoeden op basis van het aantal behandelingen. Vanaf volgend jaar krijgen behandelaars betaald op basis van het behaalde resultaat. Dat bevestigt de zorgverzekeraar na berichtgeving door de Volkskrant.

Prostituees moeten kromliggen vanwege schulden: 'Gouden tijden voorbij'

Het gaat lang zo goed niet op de Wallen als veel mensen denken. Prostituees hebben tienduizenden euro's schuld en houden soms per klant netto maar 15 euro over.

'Ook piloten KLM dreigen met staking, willen lagere werkdruk'

Na een staking bij Ryanair dreigen nu ook piloten van KLM met acties. Ze willen onder meer een verlaging van de werkdruk en meer salaris, meldt De Telegraaf.

Code oranje opgeheven: geen storm, wel wateroverlast

Het KNMI heeft de waarschuwing code oranje opgeheven. Ook in het noorden is het ergste noodweer nu voorbij.

Nederlandse piloten Ryanair mogen staken: tientallen vluchten onzeker

Ryanair heeft er een flink probleem bij morgen: Nederlandse piloten mogen staken van de rechter in Haarlem. Dat betekent dat zij morgen het werk voor 24 uur zullen neerleggen, net als veel van hun collega's in andere Europese landen.

Nederlander en Duitser komen om bij crash Nederlands vliegtuigje in MΓΌnster

Bij een crash met een klein sportvliegtuigje in het Duitse Münster zijn beide inzittenden om het leven gekomen. Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken gaat het om een 64-jarige Nederlandse man en een Duitse man wiens leeftijd niet bekend is.

Pechvogels door staking Ryanair: opa's eerste vlucht onzeker

Een vrijgezellenfeest in Londen, de allereerste vliegreis van opa met zijn kleinkinderen en na een week hard werken weer naar huis: het staat allemaal op losse schroeven of is enorm onhandig geworden door het conflict dat Ryanair heeft met zijn piloten.

Grote storing Vodafone: netwerk komt weer langzaam op gang

Vodafone is vandaag getroffen door een grote landelijke netwerkstoring. Sinds omstreeks 11 uur vanochtend zijn er duizenden klachten gemeld vanuit het hele land. Inmiddels zou de oorzaak van de problemen zijn verholpen, maar veel klanten kunnen nog steeds niet bellen of internetten.

❌