[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 23 September 2017ED - Show

Kylie Jenner (20) zwanger van eerste kind

Realityster Kylie Jenner is zwanger, meldt People. De vader is de 25-jarige rapper Travis Scott. Jenner en Scott begonnen eerder dit jaar met daten, nadat Jenner en rapper Tyga uit elkaar waren gegaan in april. Volgens ingewijden is het halfzusje van Kim Kardashian dolblij.

 • 23 September 2017 om 01:11
Gisteren โ€” 22 September 2017ED - Show

Johan Derksen fileert eigen werkgever RTL: Het is gewoon slecht

Johan Derksen heeft vanavond in Voetbal Inside keihard uitgehaald naar zijn eigen werkgever RTL. Hij heeft de column van Angela de Jong op deze site gelezen, waarin zij de huidige gang van zaken bij RTL 4 bekritiseerde. De voetbalanalist noemde onder meer zenderbaas Erland Galjaard 'kinderachtig' en de programmering van de zender 'gewoon slecht'.

 • 22 September 2017 om 22:14

Brace: Soundos' schuld dat ik mijn achillespees scheur

Het is al weken geleden dat hij tijdens een proef van Expeditie Robinson zijn achillespees scheurde, maar Brace is nog steeds niet helemaal de oude. ,,Ik heb nog een beetje last", vertelde de zanger, die inmiddels weer 'stoer' loopt zonder krukken, in RTL Boulevard.

 • 22 September 2017 om 20:03

Na gebroken knieschijf raakt Simon Keizer weer gewond op vlog

Simon Keizer ligt voor de tweede keer in korte tijd in de kreukels. De Volendammer plaatste vandaag zijn vlog waarin hij met een gat in zijn hoofd is te zien. Eerder brak hij al een knieschijf.

 • 22 September 2017 om 18:16

Songfestival-winnaar Salvador Sobral heeft harttransplantatie nodig

Het gaat niet goed met de Portugese winnaar van het Eurovisie Songestival Salvador Sobral. Tijdens het liedjesfestijn was het al duidelijk dat hij te kampen had met hartproblemen. De situatie is zo verslechterd, dat een harttransplantatie nodig is.

 • 22 September 2017 om 16:52

Actie voor Gert Timmerman weer in de lucht

De actie die verpleegkundige John Klink was begonnen voor de zieke Gert Timmerman, is weer in de lucht. Nadat in de media werd gesuggereerd dat de 82-jarige zanger zelf achter de donatiecampagne zou zitten, besloot de website doneeractie.nl de actie te sluiten. Inmiddels kan er weer gedoneerd worden.

 • 22 September 2017 om 16:30

Successerie Moordvrouw krijgt zevende seizoen

De politieserie Moordvrouw krijgt van RTL 4 een zevende seizoen. Komende week begint de cast met de opnames. Voor het zevende seizoen is een nieuw schrijversduo aangetrokken. De nieuwe reeks is vanaf januari te zien bij RTL 4 en Videoland, maakte hoofdrolspeler Achmed Akkabi vandaag bekend.

 • 22 September 2017 om 15:25

Kim gekiekt in niemendalletje, Chantal gaat voor roze lokken

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 22 September 2017 om 15:09

Henny Huisman verklaart weer de verkeerde persoon dood

Blunder voor Henny Huisman: hij heeft voor de tweede keer een persoon ten onrechte dood verklaard. Op Twitter maakt de oud-presentator excuses: ,,Sorry #ceesbergman, in de stress verkeerd geschreven. Ik bedoelde natuurlijk Cees Bergman, rust zacht Cees."

 • 22 September 2017 om 14:37

Patricia Paay: Ik ben gewoon sexy, al draag ik een hoofddoek

Patricia Paay staat nog zelfverzekerd in het leven als het om haar verschijning gaat. De 68-jarige blondine vindt het belangrijk dat je als vrouw niet minderwaardig over jezelf denkt. ,,Ik ben gewoon sexy, daar kan ik niks aan doen. Al doe ik een hoofddoek om. Het is gewoon mijn uitstraling", aldus La Paay.

 • 22 September 2017 om 12:53

NTR zendt documentaire over leven Wilders uit

De  documentaire WILDERS wordt op woensdag 11 oktober door NTR uitgezonden. Kijkers krijgen een kijkje in het leven van de veelbesproken politicus. Het is nog niet voorgekomen dat een filmmaker vier maanden exclusieve toegang kreeg om de dagelijkse werkzaamheden van Wilders te filmen.

 • 22 September 2017 om 12:25

Rico Verhoeven verwelkomt zoontje Vince

Beschuit met blauwe muisjes in huize Verhoeven. De kickbokser en zijn vrouw Jacky verwelkomden vanochtend hun zoontje Vince. Rico deelt het blijde nieuws op Instagram.

 • 22 September 2017 om 11:17

Vrouw dreigt met pistool en kapmes in Kardashianwinkel

Een verwarde vrouw heeft gisteren twee keer personeel en omstanders bedreigd met een pistool en een kapmes in de winkel van Kourtney, Kim en Khloé Kardashian in Los Angeles, Dash. Agenten wisten de vrouw uiteindelijk thuis te arresteren.

 • 22 September 2017 om 11:15

OG3NE: Weten dat iemand nooit meer terugkomt, is zwaar

OG3NE heeft het nog steeds zwaar met het verlies van hun moeder Isolde. De drie zussen hebben de draad langzaam weer opgepakt, maar het blijft confronterend door alle publieke aandacht. ,,Je moet door. Maar om eerlijk te zijn weet ik niet of dat ooit lukt. Of het gaat heel lang duren", aldus de 21-jarige Shelley.

 • 22 September 2017 om 09:44

Ruim miljoen mensen zien irritaties hoger oplopen in Expeditie Robinson

De concurrentiestrijd in Expeditie Robinson wordt steeds heftiger. Ruim 1 miljoen mensen zagen gisteren hoe verschillende complotten binnen kamp Zuid steeds meer hun tol eisen op het Filipijnse Robinson-eiland.

 • 22 September 2017 om 08:24

Suge Knight heeft hoop dat Tupac nog leeft

Ruim twintig jaar na de moord op Tupac Shakur, is hiphopproducent Suge Knight er niet van overtuigd dat de rapper echt dood is. Dat verklaart hij in een nieuwe documentaire over de moorden op Tupac en zijn rival Biggie Smalls.

 • 22 September 2017 om 07:26

Smart Radio is een zegen

Cabaretier Vincent Bijlo schrijft drie keer per week een column over wat hem opvalt op de radio.

 • 22 September 2017 om 06:00

Schok voor Khloe: nepbericht over overlijden Lamar

Toen Lamar Odom in 2015 in coma was geraakt na dagenlang drinken en drugsgebruik, kreeg zijn ex Khloé Kardashian het bericht dat hij was overleden. Het bleek te gaan om een zieke grap.

 • 22 September 2017 om 03:02
OuderED - Show

Jarige multimiljonair Azimi krijgt Rolls Royce cadeau

Steenrijk Straatarm-kandidaat Salar Azimi uit het Zeeuwse Aardenburg heeft een verjaardagscadeau gekregen waar menig autoliefhebber jaloers op is. In zijn wagenpark prijkt vanaf vandaag een nieuwe Rolls Royce Phantom. De hoteluitbater had al een aantal Mercedessen en een Lamborghini.

 • 21 September 2017 om 21:45

Huub Stapel in Shakespeares King Lear

Acteur Huub Stapel gaat volgend jaar de hoofdrol spelen in een nieuwe versie van het toneelstuk King Lear van William Shakespeare.

 • 21 September 2017 om 20:59
โŒ