[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Show

ZΓ³ woont Gordon nu, en hij verloot een logeerpartijtje bij hem thuis

Gordon pakt zijn nieuwe begin grondig aan: de net afgekickte presentator is in een nieuw huis getrokken in Amsterdam. Hij toont trots zijn nieuwe stulpje én verloot een nachtje bij hem thuis onder zijn fans.

 • 23 Augustus 2019 om 10:43

Al achttien jaar klinkt haar instrument in miljoenen huiskamers

Al achttien jaar klinkt haar instrument in miljoenen huiskamers. Ze omlijst de reclamespot van Unox rookworst, een echt Hollands wintertafereel, met haar intieme mondharmonicaspel. Hermine Deurloo speelt zondag in het Concertgebouw in Amsterdam muziek uit film, reclame en van tv-series.

 • 23 Augustus 2019 om 09:42

Kijk- en luistertips: Mindhunter doet een appel op onze fascinatie voor moord- en doodslag

Onze album- en serierecensies zijn terug. In deze aflevering van de rubriek Kijk- en Luistertips het beste van de afgelopen tijd.

 • 23 Augustus 2019 om 10:00

Gescheiden Miley Cyrus: β€˜Noem me een wietrokende tokkie, maar geen leugenaar’

Ze heeft allerlei soorten drugs gebruikt, ze heeft flink gefeest en op internet circuleren tientallen naaktfoto's van haar, maar Miley Cyrus is niet, écht niet vreemdgegaan tijdens haar huwelijk met de Australische acteur Liam Hemsworth. Dat schrijft de zangeres in een openhartig bericht op Instagram.

 • 23 Augustus 2019 om 09:56

Feyenoord bezorgt SBS9 topavond

SBS9 heeft een topavond achter de rug dankzij Feyenoord. De play-offwedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva voor een plek in de groepsfase van de Europa League werd door 522.000 mensen bekeken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

 • 23 Augustus 2019 om 09:47

Al achttien jaar rookworst: Een ode aan Baantjer, Turks Fruit Γ©n Unox

Al achttien jaar klinkt haar instrument in miljoenen huiskamers. Ze omlijst de reclamespot van Unox rookworst, een echt Hollands wintertafereel, met haar intieme mondharmonicaspel. Hermine Deurloo speelt zondag in het Concertgebouw in Amsterdam muziek uit film, reclame en van tv-series.

 • 23 Augustus 2019 om 09:42

De Kast viert 30-jarig jubileum in AFAS Live

De Kast bestaat 30 jaar en viert dat op 14 december met een concert in de AFAS Live in Amsterdam. Dat heeft de Friese popgroep vandaag bekendgemaakt.

 • 23 Augustus 2019 om 09:30

Waarom Ariana Grande onweerstaanbaar is voor haar fans

Popster Ariana Grande (26) geeft vanavond het haar eerste van haar drie uitverkochte Ziggo Dome-concerten. Hoe is haar immense aantrekkingskracht te verklaren?

 • 23 Augustus 2019 om 08:21

Estelle Cruijff en vader Nicolette van Dam slachtoffer van dezelfde berover

De 23-jarige man die ervan wordt verdacht de vader van Nicolette van Dam met geweld te hebben beroofd in Amsterdam-Zuid, wordt ook verdacht van het beroven van Estelle Cruijff een paar maanden eerder.

 • 23 Augustus 2019 om 08:08

Suzan & Freek hebben nieuws: debuutalbum is klaar

Suzan & Freek kondigen vandaag eerste album aan. Het zangduo dat doorbrak met de zeer succesvolle debuutsingle Als het avond is, lanceert op vrijdag 27 september Gedeeld door Ons. Het zijn tien zelf geschreven nummers, inclusief hun hitsingle en de opvolger Blauwe Dag.

 • 23 Augustus 2019 om 06:59

Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.

 • 22 Augustus 2019 om 21:09

Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.

 • 22 Augustus 2019 om 20:32

AndrΓ© Hazes over problemen met Monique: Iedereen heeft af en toe wat

Hoewel hij er liever niet over praat, gaf André Hazes vanavond in RTL Boulevard toch min of meer toe dat het niet helemaal lekker loopt tussen hem en zijn Monique. De zanger kwam langs om te praten over zijn nieuwe single, toen Luuk Ikink hem vroeg naar de geruchten over een relatiecrisis tussen de twee. ‘Iedereen heeft af en toe wat.’

 • 22 Augustus 2019 om 19:38

David Guetta eert overleden Avicii met remix van Heaven: β€˜Hij heeft mij geΓ―nspireerd’

Vanaf het moment dat Avicii vorig jaar april overleed, wilde collega-dj David Guetta iets doen om hem te eren. De Fransman heeft nu iets gevonden en deelt vandaag trots het resultaat daarvan op Instagram.

 • 22 Augustus 2019 om 19:00

Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink na elf jaar weer als duo op tv

Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink gaan na elf jaar opnieuw samen een televisieprogramma presenteren. Het voormalig Spuiten & Slikken-duo is vanaf september te zien in BNNVARA's De Psycho Show, heeft de omroep vandaag bekendgemaakt.

 • 22 Augustus 2019 om 17:59

Nieuwe film James Bond is vooral hoofdpijndossier

Nu er na maanden vol speculatie een officiële titel bekend is gemaakt van de nieuwe James Bond-film, No Time to Die, is er - zo hopen de makers - hopelijk een einde gekomen aan de eindeloze geruchtenstroom dat 007 in zijn nieuwe avontuur de eindstreep niet haalt.

 • 22 Augustus 2019 om 17:34

Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.

 • 22 Augustus 2019 om 17:01

Famke Louise gaat als fee het theater in

Famke Louise maakt een carrièremove. Ze gaat acteren in The Christmas Show. De zangeres en vlogster kruipt in de huid van een van de drie feeën. Voor de vijfde editie van het spektakel vormt het sprookje Doornroosje de basis.

 • 22 Augustus 2019 om 15:38

Een jaar na hun bruiloft vindt Justin en Hailey Biebers trouwfeest eindelijk plaats

Justin en Hailey Bieber hebben eindelijk een datum en plaats voor hun trouwfeest. Volgens een 'save the date'-kaartje in handen van TMZ moet het partijtje plaatsvinden op 30 september in South Carolina.

 • 22 Augustus 2019 om 15:34

Ariana Grande scheurt in fietstaxi door Amsterdam

Ariana Grande heeft zich in de nachtelijke uurtjes kostelijk vermaakt in Amsterdam. Op een van haar Instagram Stories is te zien hoe zij in een fietstaxi door de hoofdstad scheurt.

 • 22 Augustus 2019 om 14:31
❌