[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 22 Maart 2018ED - Show

Stichting Stop Pesten Nu kan niet lachen om Giels strippergrap

De stichting Stop Pesten NU heeft zich uitgelaten over het stripper-incident dat vanochtend plaatsvond in de studie van Giel Beelen. De radio-dj ontving zanger Tim Knol, maar liet kort daarna een stripper komen. ,,Het is pesten als de ontvanger het niet leuk vindt, zeker als je ook nog eens je radiomacht gaat inzetten", reageren ze fel op Twitter.

 • 22 Maart 2018 om 22:07

Banderas geniet met Nederlandse liefde op de dansvloer

Antonio Banderas (57) en zijn twintig jaar jongere Nederlandse vriendin Nicole Kimpel genieten volop van de schijnwerpers in Malaga. De tortelduifjes zijn vastgelegd op beeld terwijl ze innig met elkaar dansen tijdens het premièrefeest van de nieuwe serie Genius: Picasso, waar Banderas de hoofdrol in speelt.

 • 22 Maart 2018 om 21:47

Black Panther best bezochte superheldenfilm ooit in Nederland

Black Panther heeft in vijf weken tijd meer geld opgeleverd dan welke superheldenfilm dan ook in Nederland. De actiefilm over een Afrikaanse prins die moet vechten voor de troon van zijn thuisland Wakanda bracht tot nu toe 6,89 miljoen euro op, maakte distributeur Disney vandaag bekend.

 • 22 Maart 2018 om 20:21

BeyoncΓ© helpt bevolking Burundi door waterputten te graven

Beyoncé gaat waterputten graven in Burundi. Dat doet de 36-jarige zangeres samen met Gucci en de organisatie Chime for Change. Het gaat om tachtig putten. Zeker 120.000 vrouwen en kinderen kunnen ervan profiteren.

 • 22 Maart 2018 om 19:52

Airen Mylene op pad met baby Bodhi, jeugdtrauma voor kuikens van Nicolette

Musicalster Freek Bartels viert Throwback Thursday met een schattige zomerfoto waarop hij en zijn vader op een fietsje en mini tractor rondrijden.

 • 22 Maart 2018 om 14:47

Giel Beelen over strippergrap: Ik heb echt absoluut geen spijt

Radio-dj Giel Beelen liet vanmorgen een stripper 'los' terwijl zanger Tim Knol live aan het zingen was. Knol was allesbehalve blij en liep boos weg. Het resultaat? Giel krijgt op social media en op andere radiostations de wind van voren. Maar de Veronica-dj heeft 'absoluut geen spijt'.

 • 22 Maart 2018 om 18:04

Tweede seizoen The Handmaid's Tale na release VS in Nederland te zien

Het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid's Tale is vanaf 26 april in Nederland te zien. De Nederlandse release is daarmee slechts één dag na die in de Verenigde Staten, maakte Videoland vandaag bekend.

 • 22 Maart 2018 om 17:31

Blonde krullenbol trekt aandacht van flirterige Gerard Joling

Gerard Joling werd vanochtend al vroeg gewekt door twee rietdekkers, maar één van de heren trok duidelijk de aandacht van de zanger. ,,Kijk eens wat een verschijning. Daar zul je 's morgens mee wakker worden zeg'', aldus een flirtende Geer in een video die hij op Instagram deelt.

 • 22 Maart 2018 om 17:03

Wietze de Jager en zijn Lieke krijgen een zoon

Radio-dj en televisiepresentator Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke Veld verwelkomen een jongetje. De tweede telg van het stel wordt eind mei verwacht. De twee zijn al ouders van dochter Juul, die vorig jaar januari werd geboren.

 • 22 Maart 2018 om 15:30

NOS neemt revanche op zichzelf

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

 • 22 Maart 2018 om 15:07

Jett Rebel op Paaspop, Dotan zegt af

Jacqueline Govaert, Jett Rebel en Screaming Billy zijn toegevoegd aan de line-up van Paaspop. Dotan heeft afgezegd voor het muziekfestival.

 • 22 Maart 2018 om 14:55

Sylvie spekt Meis Enterprise en 'Timtation' slaat weer toe

Musicalster Freek Bartels viert Throwback Thursday met een schattige zomerfoto waarop hij en zijn vader op een fietsje en mini tractor rondrijden.

 • 22 Maart 2018 om 14:47

Jamai gaat op clubtour

Jamai Loman gaat dit voorjaar op tournee langs verschillende Nederlandse clubs. Dat maakte de zanger vandaag bekend.

 • 22 Maart 2018 om 12:41

Stripteasegrap van Giel Beelen met Tim Knol loopt volledig uit de hand

Veronica-dj Giel Beelen en Tim Knol zullen voorlopig niet meer samen in de radiostudio zitten. Beelen haalde donderdagmorgen in de studio een grap uit met de zanger, door een stripper binnen te laten tijdens het spelen van een liedje. Tim Knol kon de grap niet waarderen en liep met gitaar en al boos de studio uit.

 • 22 Maart 2018 om 11:41

Filmidool John Boyega: Star Wars veranderde mijn leven

Zijn rol in de nieuwe serie Star Wars-films maakte van John Boyega een filmidool. Inmiddels is de 26-jarige acteur ook in staat om kostbare films als Pacific Rim Uprising te produceren. ,,Ik ben altijd liefhebber geweest van fantastische rampenfilms.’’

 • 22 Maart 2018 om 11:00

Ozzy Osbourne woest op concert-promotor

Het is hommeles tussen Ozzy Osbourne (69) en zijn concert-promotor AEG. Volgens de Britse zanger probeert het bedrijf hem te chanteren om op te treden in het Staples Center in Los Angeles, waarover geen concrete afspraken zijn gemaakt, aldus Ozzy. Daarom klaagt de Engelsman AEG aan vanwege het schenden van hun eerder gemaakte afspraak.

 • 22 Maart 2018 om 09:23

Romy Boomsma: Bevallen is een van mijn grootste lessen in loslaten

Romy Boomsma (28), de vrouw van presentator en sportschooleigenaar Arie Boomsma (44), heeft in een zeer uitgebreid Instagrambericht de details gedeeld van de bevalling van haar tweede kindje Moses. Ze wil daarmee moeders en vrouwen die op het punt staan te bevallen een hart onder de riem steken.

 • 22 Maart 2018 om 10:19

Mijn vechtrobot is de allergrootste

Het AD brengt iedere week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: de sciencefictionfilm Pacific Rim Uprising, het drama Mary Magdalene, het drama My First Highway en het misdaaddrama The Gringo.

 • 22 Maart 2018 om 10:00

Eigen tv-show voor Ellen Hoog en Naomi van As

Ellen Hoog en Naomi van As zijn binnenkort met een eigen programma op televisie te zien. Dat maakte Talpa TV vandaag bekend.

 • 22 Maart 2018 om 09:56

Ozzy Osbourne woest op concert-promoter

Het is hommeles tussen Ozzy Osbourne (69) en zijn concert-promoter AEG. Volgens de Britse zanger probeert het bedrijf hem te chanteren om op te treden in het Staples Center in Los Angeles, waarover geen concrete afspraken zijn gemaakt, aldus Ozzy. Daarom klaagt de Engelsman AEG aan vanwege het schenden van hun eerder gemaakte afspraak.

 • 22 Maart 2018 om 09:23
❌