[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 20 November 2017ED - Show

Makers voetbalspel vergaten Jack het woord 'nul' in te laten spreken

Voetbalpresentator Jack van Gelder werd in een ver verleden gevraagd om het commentaar voor Het EK'96 Voetbalspel in te spreken, maar de makers maakten een nogal essentieel foutje. Ze vergaten Van Gelder het woord 'nul' in te laten spreken. Dat zegt Rudolf Wolterbeek Muller, de vroegere baas van de gamedivisie van Davilex op de gamesite Laadscherm.

 • 20 November 2017 om 20:51

Jack van Gelder vergat het woord 'nul' in te spreken voor voetbalspel

Oud-voetbalpresentator Jack van Gelder is in een ver verleden vergeten om het woord 'nul' in te spreken voor Het EK ’96 Voetbalspel, een game dat is ontwikkeld door Davilex. Dat schrijft game-expert Ferdi Nelemans in zijn column op de site Laadscherm.

 • 20 November 2017 om 20:51

Victoria's Secrets peperdure Fantasy Bra kost 1,7 miljoen euro

De parade van niemendalletjes van Victoria’s Secret is de bekendste modeshow van het jaar, compleet met televisieregistratie. Op de catwalk in Shanghai  liepen vandaag onze vaderlandse trots Romee Strijd, Sanne Vloet en nieuwkomer Roosmarijn de Kok.

 • 20 November 2017 om 20:38

Zangeres en actrice Della Reese overleden

De Amerikaanse gospelzangeres en actrice Della Reese is overleden. Zij overleed op 86-jarige leeftijd in het bijzijn van familie en vrienden.

 • 20 November 2017 om 20:07

Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.  

 • 20 November 2017 om 20:00

'Uitvinder' Paris Hilton onder vuur na selfie-uitspraak op Twitter

Paris Hilton ligt onder vuur op social media. De steenrijke socialite beweert op Twitter dat ze samen met Britney Spears de selfie heeft uitgevonden, maar daar zijn veel mensen het niet mee eens. Paris wordt zelfs voor leugenaar uitgemaakt. 

 • 20 November 2017 om 18:19

Kunstenaar Frans Zwartjes overleden

Filmmaker Frans Zwartjes is overleden, negentig jaar oud. Hij stierf zaterdag in Den Haag, aldus filmmuseum Eye.

 • 20 November 2017 om 17:44

Douwe Bob baalt als een stekker, Beertje van Beers straalt poedelnaakt

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's.

 • 20 November 2017 om 16:20

Deze 3 Hollandse schonen zijn Victoria's Secret Angel

Het is weer bijna zover: de jaarlijkse catwalkshow van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret. Op 28 november is het in Shanghai de beurt aan deze veertien beauty's van over de hele wereld om hun spannende pakjes te showen. Neerlands trots Romee Strijd, Sanne Vloet en Roosmarijn de Kok prijken ook op het lijstje.

 • 20 November 2017 om 12:42

Douwe Bob baalt als een stekker, Beertje Beers straalt poedelnaakt

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's.

 • 20 November 2017 om 16:20

Stranger Things is vette knipoog naar werk Spielberg

Welke filmregisseur inspireert zijn jongere collega's het meest? Volgens recensent Ab Zagt is Steven Spielberg de absolute nummer 1. Zeker bij de makers van de Netflix-serie Stranger Things.

 • 20 November 2017 om 14:46

De Kast neemt afstand van Pietensingle BlokkeerFriezen: 'Slechte karaokeversie'

De Friese popgroep De Kast neemt afstand van het nummer Je Komt Hier Niet Voorbij dat vanochtend onder hun naam online werd gezet. Radio 10 doet voorkomen alsof het ridicule duet met de zogenoemde BlokkeerFriezen de nieuwe single is. Maar De Kast weet nergens vanaf.

 • 20 November 2017 om 14:45

Afleveringen Utopia worden langer

Goed nieuws voor de fans van Utopia: de uitzendingen van de avondshow op SBS6 worden langer. Vanaf 1 januari is de realityserie iedere werkdag van 19.00 tot 20.00 te zien. Dat is een halfuur langer dan nu het geval is.

 • 20 November 2017 om 13:38

Deze Hollandse schone is opnieuw Victoria's Secret Angel

Het is weer bijna zover: de jaarlijkse catwalkshow van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret. Op 28 november is het in Shanghai de beurt aan deze veertien beauty's van over de hele wereld om hun spannende pakjes te showen. Neerlands trots Romee Strijd uit Zoetermeer prijkt ook op het lijstje.

 • 20 November 2017 om 12:42

Dit zijn de Victoria's Secret Angels van dit jaar

Het is weer bijna zover: de jaarlijkse catwalkshow van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret. Op 28 november is het in Shanghai de beurt aan deze veertien beauty's van over de hele wereld om hun spannende pakjes te showen. Neerlands trots Romee Strijd uit Zoetermeer prijkt ook op het lijstje.

 • 20 November 2017 om 12:42

Within Temptation gaat weer touren, mรฉt Sharon

Within Temptation komt met een zevende album en gaat volgend jaar weer op tournee. In het najaar van 2018 doet de rockband 33 steden in 18 landen in Europa aan. In Nederland zijn Amsterdam, Groningen en Tilburg aan de beurt.

 • 20 November 2017 om 11:38

Maan na 'paardenbloemincident' verrast met persoonlijke boodschap broer

Zangeres Maan de Steenwinkel (20) is bij nader inzien best blij met het zogenoemde paardenbloemfilmpje waarin haar broer Storm haar beetnam. De video - waarin Storm een paardenbloem in de mond van zijn zus duwde - ging viraal en dat komt Maan prima uit nu ze internationaal wil doorbreken.

 • 20 November 2017 om 10:04

Gordon reserveert op bruiloft twee stoelen voor overleden ouders

Gordon reserveert op zijn bruiloft voor het programma Gordon Gaat Trouwen twee stoelen voor zijn overleden ouders. De 49-jarige presentator wil op die manier zijn vader en moeder er toch een beetje bij hebben als hij woensdag in het huwelijksbootje stapt in Zuid-Afrika.

 • 20 November 2017 om 08:32

De Boterhamshow: pret met poppen

Een kruising tussen De Muppet Show en De Wereld Draait Door, met talkshowhost Opper de Pop, huisdichter Nico de Neushoorn en tafelgasten als Peter R. de Vrees. De Boterhamshow – vanaf deze week dagelijks op de vroege ochtend – is een serieuze poging om een nieuwe Sesamstraat-traditie te lanceren, vertelt NTR-eindredacteur Ajé Boschhuizen.

 • 20 November 2017 om 08:00

Koningin 'Lilibeth' en Philip vieren 70ste huwelijksdag met intiem etentje

Als 13-jarig meisje werd de huidige koningin Elizabeth verliefd op de knappe Philip, de 18-jarige prins van Griekenland en Denemarken. Vandaag vieren ze hun zeventigste huwelijksdag, een mijlpaal die nooit eerder door een Britse vorst werd bereikt.

 • 20 November 2017 om 07:52
โŒ