[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 19 Augustus 2019ED - Show

Elton John neemt het op voor β€˜milieuvervuilende’ prins Harry

Elton John heeft woedend gereageerd op de niet-aflatende berichten in de Britse pers over het milieu-onvriendelijke vlieggedrag van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op sociale media roept de zanger media op om de twee met rust te laten.

 • 19 Augustus 2019 om 19:45

Roxeanne Hazes gaat nieuwe single censureren

Roxeanne Hazes gaat haar nieuwe single Mama was een klootzak opnieuw opnemen. Bepaalde radiostations willen een gekuiste versie omdat het woord ‘klootzak’ erin voorkomt. ,,Dat vinden ze toch een beetje moeilijk”, aldus de zangeres.

 • 19 Augustus 2019 om 18:41

Kliniek zet β€˜schokkende’ filmbeelden maagverkleining Frans Duijts op Instagram

Levensliedzanger Frans Duijts (40) heeft de maagverkleining die hij vandaag onderging in een Barendrechtse kliniek grotendeels laten filmen. Diana Gabriels, eigenaresse van het privéziekenhuis waar veel BN’ers zich laten helpen aan cosmetische of andere fysieke ongemakken, heeft de nietsverhullende beelden van de ingreep vandaag op Instagram gezet.

 • 19 Augustus 2019 om 17:51

Onontdekte serie-parel: Pittig Spaans drama met een beetje bloot

We worden overstelpt met nieuw aanbod van series en films, maar kunnen lang niet alles bekijken. Deze week duiken we naar de bodem van de on-demandplatforms, op zoek naar vergeten pareltjes. Vandaag: O Sabor das Margaridas.

 • 19 Augustus 2019 om 17:00

Nikkie smacht naar supersterke koffie en Enzo vist met handvat werphengel in broek

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 19 Augustus 2019 om 16:36

Disney's antwoord op Netflix: Nederland staat vooraan

Nederland krijgt als een van de eerste landen toegang tot Disney+,de streamingdienst van Disney. Vanaf 12 november is de dienst in Nederland te ontvangen, net zoals in de Verenigde Staten en Canada. Het is een antwoord op on-demandplatforms als Netflix. Disney gaat lager zitten met de abonnementsprijs.

 • 19 Augustus 2019 om 15:01

Rico smelt weg bij lief kiekje, Jochem draagt kek zwempak voor goede doel

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 19 Augustus 2019 om 12:10

Dwayne 'The Rock' Johnson getrouwd op HawaΓ―

Dwayne Johnson en zijn vriendin Lauren Hashian zijn in het huwelijksbootje gestapt. Na twaalf jaar en twee kinderen samen, besloot het stel elkaar het jawoord te geven op Hawaï. Op Instagram plaatst 'The Rock' foto's van zichzelf met zijn vrouw, met op de achtergrond de oceaan.

 • 19 Augustus 2019 om 13:40

Qmusic-dj Wim van Helden verwelkomt derde kindje

Qmusic-dj Wim van Helden (35) is voor de derde keer vader geworden. Het ventje luistert naar de naam Gijs Benjamin en maakt het goed. ‘Het is een stevige, gezonde kerel’, reageerde de radio-dj vanmiddag live in de uitzending toen zijn collega Martijn Biemans hem belde.

 • 19 Augustus 2019 om 13:31

Once Upon a Time in Hollywood zet record voor Tarantino

Once Upon a Time in Hollywood kent een vliegende start in de Nederlandse bioscopen. De film heeft in het openingsweekend 1,7 miljoen euro opgebracht - het beste openingsresultaat van een door Quentin Tarantino geregisseerde film. De film trok 165.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen, meldt distributeur Universal Pictures vandaag.

 • 19 Augustus 2019 om 13:07

Frans Duijts klaar voor maagverkleining, dochtertjes Nicolette in de war

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 19 Augustus 2019 om 12:10

Fred Teeven scoort rol in Halloweenfilm House of no Limits

De cast van de nieuwe Nederlandse Halloweenfilm House of no Limits is compleet. Ook Donny Roelvink, Gaby Blaaser en voormalig staatssecretaris Fred Teeven spelen mee in de productie, zo meldt EndemolShine vandaag.

 • 19 Augustus 2019 om 11:07

Schrijver Game of Thrones is blij dat serie is afgelopen

George R.R. Martin is opgelucht dat de serie Game of Thrones is afgelopen. De schrijver van de boeken waarop de serie is gebaseerd, voelde zich namelijk opgejaagd door de tv-versie van zijn verhaal. Dat vertelt hij in The Guardian. De schrijver moet nog twee boeken uit de reeks afmaken, plus verschillende spin-offs.

 • 19 Augustus 2019 om 10:35

Ex-vriendin prins Harry gaat trouwen

Prins Harry's ex-vriendin Cressida Bonas is verloofd. Ze is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Harry David Wentworth-Stanley. Op het Instagram-account van haar verloofde toont ze haar forse verlovingsring, waarbij de aanstaande bruidegom schrijft: ‘We gaan trouwen’.

 • 19 Augustus 2019 om 10:08

3FM-dj RΓ‘mon voorlopig niet te horen op radio na overlijden moeder

Verdrietig nieuws voor Rámon Verkoeijen (33). De 3FM-dj laat vandaag in een bericht weten dat zijn moeder in de zomervakantie is overleden. Verkoeijen zou vanmiddag weer te horen zijn op de radiozender, maar heeft meer tijd nodig om het verlies van zijn moeder te verwerken.

 • 19 Augustus 2019 om 09:56

'Prins Andrew ontsteld over misdaden Epstein'

De Britse prins Andrew is geschokt en ontsteld over de misdaden van de Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein. Dat schrijft The Daily Telegraph. Andrew, de hertog van York, zou contacten hebben onderhouden met de inmiddels overleden Epstein.

 • 19 Augustus 2019 om 09:09

Complimenten voor ontroerende Zomergasten met Maxim Februari

Het was gisteravond schrijver en filosoof Maxim Februari (56) die de kijkers van Zomergasten wist te prikkelen met zijn ‘inspirerende uitspraken’ en ‘intelligente, gevoelige analyses'. De aflevering trok 353.000 kijkers en eindigt daarmee op de 17de plek in de lijst van best bekeken tv-programma's. Op Twitter is de VPRO-talkshow zelfs trending geworden.

 • 19 Augustus 2019 om 08:54

Veel animo voor Amerikaans songfestival

Het Amerikaanse songfestival is in trek bij televisiestations. Volgens de Zweedse producent Brain Academy hebben verschillende televisiekanalen interesse getoond de liedjeswedstrijd uit te zenden, waaronder één van de grote zenders.

 • 19 Augustus 2019 om 07:22

Fans boos om gestaakt concert Backstreet Boys

De Backstreet Boys hebben een concert in Pennsylvania zondagavond vlak na het openingsnummer moeten afblazen. Wegens een aankomende storm vond de organisatie het niet veilig genoeg om het optreden verder te laten gaan.

 • 19 Augustus 2019 om 05:21
Gisteren β€” 18 Augustus 2019ED - Show

Dit waren de hoogte- en dieptepunten van Lowlands: Van New Order tot Billie Eilish

De 27ste Lowlands-editie was er meer dan ooit een van uitersten. Behalve de show van hype-zangeres Billie Eilish was er geen optreden waarover iederéén wilde meepraten. Een festival van voor ieder wat wils, samengevat in tien opzienbarende momenten.

 • 18 Augustus 2019 om 23:06
❌