[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 6 Juli 2020ED - Show

Evi Hanssen ten huwelijk gevraagd door vriend Kurt: β€˜Ja, natuurlijk!’

De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen (41) en en haar vriend Kurt Loyens (51) gaan trouwen. Dat maakt het koppel bekend via Instagram, waarop ze ook een foto delen waarop te zien is hoe Kurt op zijn knieën gaat. ‘JA, NATUURLIJK!’, schrijft Evi bij de beelden.

 • 6 Juli 2020 om 17:39

Herman van der Zandt stil van Srebrenica-beelden: β€˜Het was zo intens’

In navolging van het Bevrijdingsjournaal komt de NOS vanaf vanavond dagelijks met het Srebrenica Journaal. Presentator Herman van der Zandt vindt dat belangrijk. ,,Veel vooral jonge mensen zijn nog onvoldoende op de hoogte, maar het hoort bij de geschiedenis van ons land.”

 • 6 Juli 2020 om 16:34

SBS 6 gaat β€˜opvolgers’ Hazes, Meeuwis en Borsato volgen in reallifesoap

Niet André Hazes, maar wel artiesten die graag in zijn voetsporen willen treden worden gevolgd in een nieuwe reallifesoap bij SBS 6. In het programma Ik geloof in mij worden onontdekte Nederlandse artiesten gevolgd in hun weg van en naar het podium. De serie is vanaf dit najaar te zien bij de zender.

 • 6 Juli 2020 om 15:24

Legobeeld van Hazes op de Dam weggehaald na vernieling

Het Legobeeld van André Hazes op de Dam lag zondagnacht in stukken. Het plastic hoofd was met geweld van de romp gehaald. Inmiddels is het hoofd helemaal verdwenen en is het beeld van de Dam verwijderd.

 • 6 Juli 2020 om 15:15

Kijkers kunnen Max ook weer zien racen bij Studio Sport

NOS Studio Sport heeft dit seizoen van Ziggo Sport wel een sublicentie gekregen om beelden van de Formule 1 uit te zenden. Vorig jaar kreeg Studio Sport die rechten niet.

 • 6 Juli 2020 om 14:09

Nikkie de Jager haalt uit naar J.K. Rowling om transfobe uitspraken

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials heeft via sociale media een sneer uitgedeeld aan J.K. Rowling. De schrijfster, die wereldfaam verwierf met de Harry Potter-boeken, ligt onder vuur vanwege uitspraken over transgenders.

 • 6 Juli 2020 om 13:52

Famke Louise deelt bikinikiekje en Gordon viert alcoholloos jaar

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 6 Juli 2020 om 12:27

Het is broodnodig dat de NPO de boel in balans brengt na maanden M

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

 • 6 Juli 2020 om 11:56

Het is essentieel dat de nieuwe DWDD afstand neemt van de grachtengordel

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

 • 6 Juli 2020 om 11:56

Morricone (1928-2020): maestro en muzikaal genie

De grote maestro is niet meer. Ennio Morricone, zonder twijfel de bekendste filmcomponist aller tijden, is op 91-jarige leeftijd overleden. Het Italiaanse muzikale genie kampte al jaren met zijn gezondheid. Veel concerten moest hij de laatste jaren afzeggen.

 • 6 Juli 2020 om 10:17

Kunstenaar baalt: Lego-beeld AndrΓ© Hazes al na zes dagen onthoofd

Het levensgrote Lego-beeld van André Hazes dat sinds vorige week op de Dam in Amsterdam stond, is na zes dagen al vernield. Dat meldt AT5. Kunstenaar Streetart Frankey plaatste het kunstwerk op de dag dat de overleden volkszanger 69 jaar zou zijn geworden. Nu worden de restanten weggehaald. ,,Het is geen fraai gezicht.”

 • 6 Juli 2020 om 08:58

Hoe is het met...? Sander Janson van Campinglife

Waar zijn ze gebleven? Een BN’er die de schijnwerpers achter zich heeft gelaten, praat u in deze rubriek bij. Vandaag: presentator Sander Janson (50), vooral bekend van Campinglife en RTL SnowMagazine.

 • 6 Juli 2020 om 10:00

Acteur Nick Cordero (41) overleden aan coronavirus na drie maanden op de IC

Broadway-acteur Nick Cordero is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. De Canadees overleed zondag na meer dan negentig dagen op de intensive care te hebben gelegen. Cordero is 41 jaar geworden.

 • 6 Juli 2020 om 07:41

Lego-beeld AndrΓ© Hazes in Amsterdam al na zes dagen onthoofd

Het levensgrote Lego-beeld van André Hazes dat sinds vorige week op de Dam in Amsterdam stond, is na zes dagen al vernield. Dat meldt AT5. Kunstenaar Streetart Frankey plaatste het kunstwerk op de dag dat de overleden volkszanger 69 jaar zou zijn geworden.

 • 6 Juli 2020 om 08:58

Componist Ennio Morricone op 91-jarige leeftijd overleden na val

De Italiaanse componist Ennio Morricone, bekend van de soundtracks van The Good, the Bad and the Ugly en Once Upon a Time in the West, is op 91-jarige leeftijd overleden. De Italiaanse componist overleed in een ziekenhuis in Rome aan de gevolgen van een val, schrijven Italiaanse kranten.

 • 6 Juli 2020 om 08:58

Terugkeer Formule 1 trekt 1,4 miljoen kijkers

De terugkeer van de Formule 1 heeft gisteren in totaal 1,4 miljoen kijkers getrokken op Ziggo. De registratie van de Grand Prix van Oostenrijk was daarmee na het Achtuurjournaal het best bekeken tv-programma.

 • 6 Juli 2020 om 08:20

AndrΓ© Rieu vreest voor bedrijf als coronaregels nog lang duren

De Limburgse violist André Rieu is bang dat zijn orkest het niet redt als de coronaregels ook volgend jaar nog gelden. Dat zegt hij tegen de regionale omroep L1. ,,Ik kan met alle vaste lasten en productiekosten niet voor een handjevol mensen spelen”, laat de wereldberoemde muzikant weten.

 • 6 Juli 2020 om 07:58

Acteur Nick Cordero overleden aan coronavirus na drie maanden op de IC

Broadway-acteur Nick Cordero is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. De Canadees overleed zondag na meer dan negentig dagen op de intensive care te hebben gelegen. Cordero is 41 jaar geworden.

 • 6 Juli 2020 om 07:41
Gisteren β€” 5 Juli 2020ED - Show

Rock Werchter kondigt editie 2021 aan en maakt eerste 21 bands bekend

Rock Werchter gaat volgend jaar door, zo liet de festivalorganisatie zondagavond weten. Het Belgische festival vindt plaats van 1 tot 4 juli 2021. De eerste namen zijn ook al bekend, waaronder een aantal bands die eigenlijk dit jaar zou optreden.

 • 5 Juli 2020 om 22:41

Akwasi vindt dat racismedebat te veel over hem gaat: β€˜Niemand hoeft bang voor me te zijn’

Rapper Akwasi vindt dat het de afgelopen maand te veel over hem ging binnen de discussie over racisme. Daarnaast herkent hij zich niet in het beeld dat hij van zichzelf zag in de media. ,,Als je de vele koppen leest, zou je bang voor me moeten zijn, maar er is niets om bang voor te zijn.”

 • 5 Juli 2020 om 14:47
❌