[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 28 Mei 2018ED - Show

Justin Timberlake brengt bezoek aan slachtoffer schietpartij

Een van de slachtoffers van de schietpartij op een middelbare school in Santa Fe, heeft dit weekend bezoek gekregen van Justin Timberlake. De moeder van Sarah Salazar plaatste een foto van de ontmoeting op Facebook.

 • 28 Mei 2018 om 04:56
Gisteren β€” 27 Mei 2018ED - Show

Elizabeth komt in Schotland bij van bruiloft

De Britse koningin Elizabeth komt in Schotland bij van alle drukte rondom de bruiloft van haar kleinzoon prins Harry en Meghan Markle. Elizabeth werd vandaag gespot in de buurt van haar geliefde Balmoral Castle terwijl ze naar een nabijgelegen kerk werd gereden.

 • 27 Mei 2018 om 20:55

Willie Nelson weer ziek van podium af

Willie Nelson was gisteren wederom niet in staat op te treden. De 85-jarige countrylegende brak zijn concert in Charlotte, North Carolina af voordat het goed en wel begonnen was. Een woordvoerder liet TMZ weten dat Willie maagproblemen had.

 • 27 Mei 2018 om 20:26

13 Reasons Why onder vuur na heftige verkrachtingsscène

Het tweede seizoen van de Netflix-kaskraker 13 Reasons Why is nog maar net uit, maar kan nu al rekenen op een hoop kritiek. De Amerikaanse belangengroep Parents Television Council eist zelfs dat Netflix de serie offline haalt. ,,De inhoud is nog erger dan we verwacht hadden'', aldus de voorzitter.

 • 27 Mei 2018 om 19:54

AndrΓ© heeft een kater, Fred kruipt onder jurk van Patty

Korte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 27 Mei 2018 om 16:51

Ex van George Michael wil miljoenen van erfenis

Kenny Goss, ex-partner van George Michael, vindt dat hij recht heeft op een deel van de nagelaten miljoenen van de in 2016 overleden zanger. Hij is van plan het testament van Michael aan te vechten. Dat meldt Daily Mail.

 • 27 Mei 2018 om 15:13

'Lady Gaga heeft werk weer opgepakt'

Lady Gaga is weer terug op de werkvloer. De zangeres was de afgelopen twee dagen in de Electric Lady Studio in New York om te werken aan de soundtrack van de reprise van de film A Star is Born, geregisseerd door Bradley Cooper. Dat heeft een bron bevestigd aan US Weekly.

 • 27 Mei 2018 om 14:40

Show Katy Perry mist vaart, ondanks alle spektakel

Terwijl bij de Pretty in Pink-editie van de Toppers alles en iedereen in de Arena roze is, spreekt Katy Perry vlakbij in de Ziggo Dome een bonter palet aan.

 • 27 Mei 2018 om 14:15

De fijne soulstem van James Bay

Onze muziekkenners bespreken elke week een aantal nieuw uitgekomen albums. Deze keer: Snow Patrol, James Bay, HAEVN en Ray LaMontagne.

 • 27 Mei 2018 om 10:00

Sanne Wallis de Show levert helft van het publiek in, RTL niet boven 400.000 kijkers

Het moet even schrikken zijn geweest voor tv-makers toen ze vanochtend de kijkcijfers bekeken. Mede door het mooie weer is er extreem weinig tv gekeken. En wie gisteravond voor de buis zat, keek toch vooral naar de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool (1,5 miljoen kijkers).

 • 27 Mei 2018 om 09:36

Geuzenbroek in de Tachtigjarige Oorlog

Paul de Leeuw schrijft wekelijks over wat hem bezighoudt.

 • 27 Mei 2018 om 09:00

Regisseur B.A.B.S. waarschuwt: Dit is géén Luizenmoeder

Luizenmoeder-sterren Diederik Ebbinge en Bianca Krijgsman spelen de hoofdrollen in de ‘nieuwe’ en eveneens komische serie B.A.B.S. op NPO 3, maar wat regisseur Rita Horst betreft gaat verder elke vergelijking mank. ‘Ik houd er ernstig rekening mee dat mensen dit he-le-maal niks vinden.’

 • 27 Mei 2018 om 08:00
OuderED - Show

Geen 'Hannah Baker' in eventueel nieuw seizoen Thirteen Reasons Why

Als de Netflix-hitserie Thirteen Reasons Why een derde seizoen krijgt, doet het belangrijkste karakter daarin hoogstwaarschijnlijk niet mee. Actrice Katherine Langford zegt vaarwel tegen haar rol van hoofdpersonage Hannah Baker, liet ze dit weekend weten.

 • 26 Mei 2018 om 18:07

Bijzonder: huwelijksaanzoek tijdens EO-Jongerendag in GelreDome

Een bijzonder moment bij de 44e editie van de EO-Jongerendag vanmiddag. Tijdens een rondgang in de zaal in de GelreDome viel het oog van de cameraman op een wel heel speciaal spandoek. 'Jessica, will you marry me?', viel er in rode koeienletters te lezen.

 • 26 Mei 2018 om 16:39

Dagboeken van overleden 'Sneep' voor miljoen te koop

Dagboeken, persoonlijke brieven en filmscripts van de in 2016 overleden acteur Alan Rickman, zijn te koop gezet. De documenten gaan niet weg voor een zacht prijsje: voor zo'n miljoen euro zijn ze te bemachtigen.

 • 26 Mei 2018 om 15:41

Warmteprotocol voor Toppers

De Johan Cruijff ArenA stelt het warmteprotocol in voor het optreden van de Toppers vanavond. Dat meldt een woordvoerster van de ArenA.

 • 26 Mei 2018 om 13:39

Erland showt gespierde torso en Jan op roze wolk na Toppers

Korte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 26 Mei 2018 om 13:23

Morgan Freeman in shock door beschuldigingen

Morgan Freeman zegt verbijsterd te zijn door de beschuldigingen van seksuele intimidatie, die eergisteren naar buiten kwamen. In een eerste reactie bood de acteur zijn excuses aan aan 'iedereen aan die zich oncomfortabel of niet-gerespecteerd voelde'.

 • 26 Mei 2018 om 11:24

Hans Klok verhuist naar Las Vegas om carrière te maken

Hij stond er al met zijn eigen show met Pamela Anderson, maar binnenkort zal hij er dagelijks wakker worden. Hans Klok verhuist naar Las Vegas.

 • 26 Mei 2018 om 10:58

Don Diablo brengt ode aan Avicii met nieuw nummer

Iets meer dan een maand geleden maakte Avicii een einde aan zijn leven: genoeg reden voor Don Diablo om daar op in te haken. De dj heeft een nummer ter ere van de overleden ster geproduceerd en doneert de opbrengsten aan een stichting voor mensen met mentale problemen. ,,Het eerste wat ik wilde doen was mensen helpen."

 • 26 Mei 2018 om 10:47
❌