[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 21 Februari 2019ED - Show

Typetjes Janny van der Heijden en Angela de Jong te zien in nieuwe TV Kantine

Janny van der Heijden, Twan Huys en YouTube-sensatie Nikkie de Jager komen voorbij in het nieuwe seizoen van De TV Kantine. Ook de familie Van Rossum, columniste Angela de Jong, Femke Halsema, Albert Verlinde en het transgenderstel Louisa en Rowan worden in de show van Carlo Boszhard en Irene Moors gepersifleerd.

 • 21 Februari 2019 om 18:03

George Baker viert jubileum met concert in Ahoy

George Baker (74) sluit 2019 spetterend af. Op 27 december geeft de zanger een groot concert in Ahoy, dat in het teken staat van zijn jubileum. George Baker zit dit jaar vijftig jaar in het vak.

 • 21 Februari 2019 om 17:18

Politie kan stunt StukTV niet waarderen

Een poging van het YouTubekanaal StukTV om een wielklem aan te brengen bij een politieauto in het centrum van Amsterdam is mislukt. Agenten wisten dit te voorkomen. De politie kan de stunt niet waarderen, liet ze via Twitter weten.

 • 21 Februari 2019 om 17:04

Kunstenaar Meghan Markle-portret: Eer dat BeyoncΓ© en Jay-Z het gebruiken

Beyoncé en Jay-Z hebben de kunstenaar van het Meghan Markle-portret niet betaald of om toestemming gevraagd voor het gebruik ervan, maar hij vindt het wel een eer. Dat zegt de kunstenaar, die de Britse hertogin als een statige royal vastlegde, tegen de Amerikaanse website TMZ.

 • 21 Februari 2019 om 15:25

Dave in de sneeuw en Geraldine waant zich in de nineties

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 21 Februari 2019 om 14:36

Was de Freddie Mercury-imitatie van Waylon bij DWDD geslaagd? Daar kun je over twisten

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

 • 21 Februari 2019 om 13:59

Acteur opgepakt om valse aangifte over racistische aanval

Acteur Jussie Smollett is opgepakt in Chicago voor het doen van een valse aangifte en het verstoren van de orde. Dat heeft een woordvoerder van het politiekorps van de stad bevestigd op Twitter. De acteur riskeert een gevangenisstraf van maximaal drie jaar.

 • 21 Februari 2019 om 13:34

Turks Fruit is terug en weer spatten de vonken ervan af

In de jaren 70 ontdekte hij Monique van de Ven, toen hij haar castte als Olga voor de verfilming van Jan Wolkers’ Turks Fruit. Voor de toneelbewerking verzorgde Hans Kemna de casting opnieuw.

 • 21 Februari 2019 om 13:01

Jop de Vries maakt opwachting als therapeut Rob Bekkers in GTST

De populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden is een personage rijker. Vanavond maakt therapeut Rob Bekkers zijn entree in Meerdijk. De rol wordt vertolkt door Jop de Vries.

 • 21 Februari 2019 om 12:23

Met Mozart het land door: β€˜we hebben 1000 koorleden nodig’

Wolfgang Amadeus Mozart staat centraal in een muzikale theatervoorstelling die in juni in Den Haag in première gaat. Amadeus gaat vervolgens het land door, regionale koren worden bij de voorstelling betrokken.

 • 21 Februari 2019 om 11:45

Helse spanning en actie in rampenfilm over mega-aardbeving

Deze site brengt elke donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer de actiefilm The Quake, het drama Eight Grade, het drama Retrospekt en het drama Can You Ever Forgive Me?.

 • 21 Februari 2019 om 11:00

1,4 miljoen kijkers zien Waylon 21 minuten lang Queen coveren bij DWDD

Zo'n 1,4 miljoen mensen zagen gisteren het 21 minuten durende optreden van Waylon in De Wereld Draait Door. De zanger bracht het volledige Live Aid optreden van de band van Freddie Mercury ten gehore. Maar dat werd hem niet door iedereen in dank afgenomen. Op Twitter kwamen gemengde reacties op het optreden, waarna Waylon de kritische noten afdeed als ‘gezeik’.

 • 21 Februari 2019 om 10:48

Richard E. Grant: voor het eerst kans op een Oscar

Door een allergie kan Richard E. Grant geen alcohol meer verdragen. Maar in zijn nieuwe film Can You Ever Forgive Me? speelt de Engelse acteur zeer overtuigend een drankverslaafde. De rol leverde hem zijn eerste Oscarnominatie op.

 • 21 Februari 2019 om 10:00

Owen Schumacher: Je krijgt mij niet naar The Passion

Wekelijks worden we bedolven onder de nieuwe films, boeken, muziek, festivals, dvd’s en games. Tijd om het kaf van het koren te scheiden. Met deze week: Owen Schumacher (51), die voor de telefilm De tand des tijds de stem van Vincent van Gogh insprak en nu te zien is in de theaters met Laten we eerlijk zijn, een komedie over relatiestress en goede buren.

 • 21 Februari 2019 om 09:04

Lastercampagne tegen RobΓ¨rt van Beckhoven: β€˜Ik dacht dat ik geen vijanden had’

Robèrt van Beckhoven is de dupe van een lastercampagne tegen hem. Verschillende media ontvingen deze week een brief waarin onder staat dat Van Beckhoven geen contact meer heeft met drie van zijn kinderen. Het liefst zou de patissier naar de politie stappen, maar dat kan niet omdat de brief anoniem verstuurd is.

 • 21 Februari 2019 om 08:41

Birgit Schuurman en Arne Toonen na tien jaar uit elkaar

Actrice Birgit Schuurman en haar man regisseur Arne Toonen gaan uit elkaar. Het stel was tien jaar getrouwd en heeft een zoontje, Chico.

 • 21 Februari 2019 om 08:07

Martijn KrabbΓ©: Lil Kleine zorgt voor andere dynamiek in The Voice

Martijn Krabbé (50) werd in 2012 al eens gevraagd voor The Passion. ,,Ik dacht toen: wat moeten ze met mij?‘’ Hij kreeg spijt en vroeg om een herkansing. Die komt er, dit jaar. ,,Geweldig eervol.‘’

 • 21 Februari 2019 om 07:01

Jussie Smollett nu officieel verdacht van betrokkenheid bij racistische aanval

De politie in Chicago heeft Empire-acteur Jussie Smollett nu officieel aangemerkt als verdachte in een strafrechtelijk onderzoek. Hij wordt verdacht van het indienen van een valse verklaring, zegt een woordvoerder van de politie op Twitter.

 • 21 Februari 2019 om 00:59

β€˜Chris Hemsworth gaat Hulk Hogan spelen’

De Australische acteur Chris Hemsworth, onder andere bekend van zijn rol als Thor, gaat worstelaar Hulk Hogan spelen in een film over diens leven. Dat meldt The Hollywood Reporter op basis van bronnen binnen de entertainmentindustrie.

 • 21 Februari 2019 om 00:32

Edwin Jonker, Edsilia Rombley en Martijn KrabbΓ© in The Passion

Edwin Jonker en Edsilia Rombley vertolken dit jaar de rollen van Jezus en Maria in The Passion, dat dit jaar plaatsvindt in Dordrecht. De jaarlijkse paasvoorstelling is op donderdag 18 april.

 • 20 Februari 2019 om 23:06
❌