[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 18 April 2019ED - Show

Milou twijfelt aan Heikki: Lastiger om hem te vertrouwen

Het was vanavond niet Heikki die aan zijn vriendin twijfelde, maar Milou aan Heikki. De blondine kreeg beelden te zien van haar vriend die zijn hart uitstortte bij verleidster Ayleen. Ze kreeg onder meer te horen dat hij met Milou én Ayleen in zijn hoofd zit. ,,Hij twijfelt schijnbaar tussen haar en mij. Dat had ik niet verwacht.”

 • 18 April 2019 om 22:13

Kijkers The Passion in vuur en vlam om knappe Judas

Kijkers van paasspektakel The Passion zijn vanavond helemaal weg van rockartiest Lucas Hamming (25), die in de huid van apostel Judas Iskariot kruipt. Op Twitter, waar The Passion al snel trending topic was, wordt hij de knapste Judas ooit genoemd.

 • 18 April 2019 om 21:26

Regisseur Pieter Verhoeff (81) overleden

Regisseur Pieter Verhoeff is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn echtgenote laten weten. Hij werd bekend met films als Het teken van het beest en Nynke, over de politicus Pieter Jelles Troelstra en Nienke van Hichtum, de schrijfster van kinderboeken als Afke's tiental. In 2008 verfilmde Verhoeff De brief voor de koning, een nog steeds populair boek van Tonke Dragt.

 • 18 April 2019 om 19:20

Sylvie verleidt in ultrakort jurkje en zusjes Vol blij met peperdure bolides

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 18 April 2019 om 19:03

Linda de Mol ontroerd door lieve mailtjes na openbaring over haattweets

De mailbox van presentatrice Linda de Mol (54) zit propvol met berichten van mensen die haar steunen, nadat ze in haar laatste column toegaf dat ze op Twitter ‘diep en intens’ wordt gehaat. De Mol zegt dat de lieve reacties haar raken en steekt de complimenten die ze krijgt graag in haar zak.

 • 18 April 2019 om 18:06

GTST maakt eerste Instagramsoap, met rol voor Ferry Doedens

Ubersoap Goede Tijden Slechte Tijden gaat proberen kijkers te veroveren via Instagram. Daarmee is GTST de eerste Nederlandse serie die voor Instagram Stories een verhaal heeft ontwikkeld. Valentijns vlucht is vanaf eind deze maand vier weken lang iedere werkdag te volgen op het account van de soap.

 • 18 April 2019 om 16:24

Sylvie Meis na breuk met Bart weer op zoek naar Mr. Right

Sylvie Meis en haar vriend, de Brabander Bart Willemsen (29), hebben een paar weken geleden een punt achter hun relatie gezet. Dat gerucht ging al rond toen de presentatrice onlangs haar 41ste verjaardag met familie vierde. En dus niet met Bart. Volgens La Meis heeft ze nog een prima verstandhouding met haar ex.

 • 18 April 2019 om 15:58

Sylvie Meis na breuk met producent Bart nog steeds op zoek naar Mr. Right

Sylvie Meis en haar vriend de Brabander Bart Willemsen (29) hebben een paar weken geleden een punt achter hun relatie gezet. Dat gerucht ging al rond toen de presentatrice haar 41ste verjaardag met familie vierde, en dus niet met Bart. Volgens La Meis heeft ze nog een prima verstandhouding met haar ex.

 • 18 April 2019 om 15:58

Douwe Bob: Ik schaam me nergens meer voor

Douwe Bob speelt zaterdag op Paaspop in Schijndel liedjes van zijn laatste album The Shape I’m In. Wat is zijn guilty pleasure en waar gaat hij graag eten?

 • 18 April 2019 om 15:07

Een dikke middelvinger van de kijker

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

 • 18 April 2019 om 15:01

Kim feest met Humberto en Jamai doet een doodenge fotoshoot

Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 18 April 2019 om 14:15

Spectaculaire opnames tv-serie Grutte Pier uitgesteld vanwege droogte

De opnames van de openingsscène voor de nieuwe tv-serie en film over Grutte Pier gaan vrijdag niet door. Voor de opnames zou een boerderij in het Groningse Den Horn de brand in gaan, maar de gemeente heeft het vuur verboden wegens de aanhoudende droogte.

 • 18 April 2019 om 13:26

Elton John en Maradona op Filmfestival van Cannes

Rocklegende Elton John zal op 16 mei op het Filmfestival van Cannes de wereldpremière bijwonen van zijn biografische speelfilm Rocketman.

 • 18 April 2019 om 13:04

Freek Vonk geraakt door vondst 217 kilo haaienvinnen op Schiphol: β€˜Shocking’

Tv-bioloog Freek Vonk heeft met grote verbazing gereageerd op het nieuws dat de douane op Schiphol 217 kilo gedroogde haaienvinnen heeft onderschept. Vonk zet zich met zijn stichting No Wildlife Crime in voor het beschermen van haaien tegen stroperij.

 • 18 April 2019 om 12:42

Kijk- en luistertips: Trapped 2 vol korte lontjes en knoestige koppen

Onze album- en serierecensies zijn terug. In deze aflevering van de rubriek Kijk- en Luistertips het beste van de afgelopen tijd.

 • 18 April 2019 om 12:00

Animatiefilm Heinz: slap aftreksel van Fritz The Cat

Deze site brengt elke donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: de animatiefilm Heinz, de animatiefilm Wonder Park, de politiethriller Baantjer het begin en de horrorfilm The Curse of La Llorona.

 • 18 April 2019 om 11:00

Deelnemers Temptation woedend op presentatrice: β€˜Ze kon alleen maar stoken’

Demi en Roger, die beiden hun relatie testen in het programma Temptation Island, hebben via sociale media flink uitgehaald naar presentatrice Annelien Coorevits. Zij liet eerder deze week weten dat de dames op het eiland niet altijd eerlijk waren, en dat veel deelnemers enkel op zoek zijn naar bekendheid. En dat schoot bij Demi en Roger in het verkeerde keelgat.

 • 18 April 2019 om 10:16

Waldemar Torenstra: Mijn De Cock zit in een andere levensfase

Of hij nu de beroemdste recher­cheur van Nederland speelt of een homo met een kinderwens, Waldemar Torenstra draait er zijn hand niet voor om. ,,Wat maakt het uit of iemand door een piemel of een vagina opgewonden raakt?’’

 • 18 April 2019 om 10:00

Negende editie van The Passion: β€˜Het heeft echt impact op mensen’

In Dordrecht worden de laatste voorbereidingen getroffen voor het jaarlijkse paasspektakel The Passion. Dat is vanavond vanaf 20.30 live te zien op NPO1. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Het muziekevenement trekt al jaren duizenden bezoekers en miljoenen kijkers.

 • 18 April 2019 om 09:49

Richard Groenendijk: β€˜Ik heb alweer 12 kantjes geschreven voor mijn nieuwe programma’

Richard Groenendijk speelt de komende weken de laatste voorstellingen van zijn succesrijke show Om Alles! De cabaretier neemt anderhalf jaar vrij - voor het eerst sinds 23 jaar. ,,Maar ik heb alweer 12 kantjes geschreven voor mijn nieuwe programma. Het is nooit rustig in m’n hoofd.”

 • 18 April 2019 om 08:00
❌