[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 17 Januari 2018ED - Show

'Modern Family stopt na tien seizoenen'

De populaire Amerikaanse sitcom Modern Family, die in Nederland wordt uitgezonden door Comedy Central, stopt ermee. Producers en schrijvers Christopher Lloyd en Steve Levitan willen er na tien seizoenen op het hoogtepunt een punt achter zetten.

 • 17 Januari 2018 om 08:42

Sylvie: Of ik nou honderd of fucking één date heb, I don’t care anymore

Sylvie Meis (39) heeft na maanden speculeren gereageerd op haar scheiding met de Dubaise zakenman Charbel Aouad. In haar column in weekblad Grazia schrijft ze: ,,Er zal altijd liefde in ons hart zijn. We hebben niet dagelijks contact, want je moet ook detoxen van elkaar. Maar het is goed zo."

 • 17 Januari 2018 om 08:01

Opkomend Europees muziektalent op Eurosonic

De beste aanstormende muziekacts uit Europa presenteren zich de komende drie dagen in Groningen. Tijdens de 32ste editie van het showcase- en conferentiefestival Eurosonic staat de stad in het teken van nationaal en internationaal talent.

 • 17 Januari 2018 om 07:35

Sylvie Meis: Charbel en ik moeten detoxen van elkaar

In haar column in modetijdschrift Grazia reageert Sylvie Meis op de breuk met de Dubaise zakenman Charbel Aouad, met wie ze verloofd was. ,,Er zal altijd liefde in ons hart zijn. We hebben niet dagelijks contact, want je moet ook detoxen van elkaar. Maar het is goed zo."

 • 17 Januari 2018 om 05:22

Sylvie Meis reageert in column op verlovingsbreuk: 'Het is goed zo'

In haar column in modetijdschrift Grazia reageert Sylvie Meis op de breuk met de Dubaise zakenman Charbel Aouad, met wie ze verloofd was. ,,Er zal altijd liefde in ons hart zijn. We hebben niet dagelijks contact, want je moet ook detoxen van elkaar. Maar het is goed zo."

 • 17 Januari 2018 om 05:22
Gisteren β€” 16 Januari 2018ED - Show

Anna en Enrique delen eerste foto's van hun baby's

Zanger Enrique Iglesias (42) heeft een eerste foto gedeeld van zijn dochtertje Lucy. ,,My sunshine'', schrijft hij terwijl hij dicht tegen haar aan ligt op een lichtroze dekbed. Zijn vriendin Anna Kournikova (36) komt op haar beurt met een zoete foto waarop ze zoon Nicholas een zoen geeft.

 • 16 Januari 2018 om 19:57

Derde kindje Kim Kardashian is geboren

Kim Kardashian (37) en haar man Kanye West (40) zijn opnieuw ouders geworden. Het gaat om een meisje, dat gisteren via een draagmoeder ter wereld is gekomen. ,,We zijn ontzettend dankbaar voor de vrouw die onze dromen doet doen uitkomen'', laat Kim weten in een verklaring die ze begint met 'Ze is er! We zijn verliefd'.

 • 16 Januari 2018 om 18:37

UB40 komt met nieuw album

A Real Labour Of Love is de titel van het nieuwe album dat UB40 op 2 maart uitbrengt. Morgen is de single She Loves Me Now beschikbaar om te streamen en te downloaden, meldt platenmaatschappij Universal.

 • 16 Januari 2018 om 17:45

Barbie raakte bewusteloos na overmatig drugsgebruik

Realityster Samantha de Jong (28), beter bekend als Barbie, is afgelopen vrijdag thuis buiten bewustzijn geraakt door overmatig drugsgebruik. Nadat ze in haar huis in Scheveningen werd aangetroffen, is ze direct afgevoerd naar het ziekenhuis. Dat meldt haar manager Jake Hampel, die het woord voert namens haar familie.

 • 16 Januari 2018 om 16:54

Nicolette rijdt bolide in de prak en zwangere Toprak totaal uitgeput

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

 • 16 Januari 2018 om 15:49

Manager Barbie doet oproep: Gun haar nu de rust

Het gaat naar omstandigheden goed met Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. De realityster belandde vorige week vrijdagochtend met spoed in het ziekenhuis in Den Haag. ,,Haar conditie is goed. Ze krijgt alle zorg die nodig is en alleen haar naaste familie is bij haar”, stelt Jake Hampel. ,,Ze is in goede handen.”

 • 16 Januari 2018 om 16:54

Barbie dwingt ons tot nadenken

Bijna 20 jaar reality-tv in Nederland resulteert in een mysterieuze toestand rond Barbie, de grootste ster die het genre in ons land heeft voortgebracht. Niet alleen RTL, maar ook wij kijkers moeten ons eens flink achter de oren krabben, vindt tv-columnist Angela de Jong.

 • 16 Januari 2018 om 16:52

Filemon praat weer met autisten

Filemon Wesselink duikt dieper in de wereld van de autisten in een nieuwe reeks van het tv-programma Het is hier autistisch. In de eerste serie kreeg de BNNVARA-presentator begin vorig jaar zelf de diagnose autisme-spectrumstoornis. Maar nog niet alle mysteries zijn ontrafeld, dus zag Wesselink ruimte voor een nieuw seizoen.

 • 16 Januari 2018 om 16:42

Seal nu zelf beschuldigd van seksueel geweld

Nadat zanger Seal zich eerder hardmaakte voor slachtoffers van seksueel geweld in Hollywood, is hij nu zelf onderwerp van een aanklacht. Actrice Tracey Birdsall claimt dat haar voormalig buurman haar in 2016 tegen haar wil probeerde te zoenen, seksueel getinte opmerkingen maakte en aan haar borsten zat. De politie heeft de zaak in onderzoek, Seal ontkent alle aantijgingen.

 • 16 Januari 2018 om 16:22

Dood van Cranberries-zangeres niet verdacht

Zangeres Dolores O'Riordan (46) van de Ierse band The Cranberries is gisteren niet onder verdachte omstandigheden overleden. De politie heeft het onderzoek afgerond en laat het verder aan de lijkschouwer over om de oorzaken van haar dood verder te onderzoeken, meldt de BBC.

 • 16 Januari 2018 om 14:21

Dit zijn de acht slinkse verleidsters in nieuw seizoen Temptation Island

RTL 5 en de Vlaamse omroep VIJF maakten gisteren bekend wie de acht mannelijke verleiders zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island: vanaf donderdag 1 februari te zien op beide zenders. Vandaag werden ook de acht vrouwen gepresenteerd die, net als de hunks, stevig gaan stoken in de relaties van vier deelnemende koppels. Dit zijn de acht dames die ongetwijfeld voor de nodig onrust gaan zorgen. ,,Er bestaan geen mannen die verleiding door een sexy vrouw kunnen weerstaan'', aldus Yasmine: één van de beauty's.

 • 16 Januari 2018 om 13:49

Relatie AndrΓ© Hazes en Monique stond op instorten

Zanger André Hazes (23) en zijn vriendin Monique Westenberg (40) gingen door een relatiecrisis, vlak voor zijn concertreeks in Ahoy afgelopen oktober. Het ging volgens Dré zo slecht dat Monique hem het huis uitgooide.

 • 16 Januari 2018 om 13:42

Nominaties Zilveren RadioSter bekend

Gerard Ekdom, Kaj van der Ree en Stefan Stasse maken met hun radioprogramma's niet alleen kans op de Gouden Radioring, ze nemen het alle drie ook tegen elkaar op in de categorie Zilveren RadioSter voor beste radioman. De AVROTROS maakte vandaag de genomineerde radiopresentatoren bekend.

 • 16 Januari 2018 om 12:11

Jan Smit bij wijze van grap uur lang in Duitse lift vastgehouden

De Volendamse zanger Jan Smit (32) heeft vandaag in de Duitse stad Keulen zeker een uur vastgezeten in een lift. Hij zat erin met de Belg Christoff De Bolle en Duitser Florian Silbereisen met wie hij het vooral bij onze oosterburen populaire schlagertrio Klubbb3 vormt.

 • 16 Januari 2018 om 11:51

U2 komt weer naar Amsterdam

U2 geeft zondag 7 oktober een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Ierse band kondigde dinsdag zijn Europese tournee aan van de Experience + Innocence Tour 2018.

 • 16 Januari 2018 om 10:20
❌