[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 23 Februari 2018ED - Bizar

Indiase dokters verwijderen 'grootste hersentumor ter wereld'

In India zijn dokters er deze maand in geslaagd een zeer grote tumor op het hoofd van een 31-jarige man te verwijderen. De operatie, die zeven uur duurde, vond plaats in Mumbai. Vooraf was niets naar buiten gebracht over de operatie, omdat de kans groot was dat de complexe ingreep zou mislukken.

 • 23 Februari 2018 om 03:47

Modellen met afgehakte hoofden op de catwalk bij Gucci

Net toen je dacht dat je alles al had gezien op de catwalk, maakt Gucci het nog wat bonter. Het Italiaanse modebedrijf laat modellen hun afgehakte hoofden dragen tijdens de modeweek in Milaan.

 • 22 Februari 2018 om 23:37
Gisteren β€” 22 Februari 2018ED - Bizar

Eeneiige tweelingbroers trouwen met eeneiige tweelingzussen in Twinsburg

Josh en Jeremy Salyers zijn eeneiige tweelingbroers, Brittany en Briana Deane eeneiige tweelingzussen. De vier stappen deze zomer twee aan twee in het huwelijksbootje. Ze ontmoetten elkaar in augustus vorig jaar op de grootste bijeenkomst voor tweelingen ter wereld. In de plaats Twinsburg in de Amerikaanse staat Ohio. Daar zal ook de trouwplechtigheid zijn.

 • 22 Februari 2018 om 22:16

Politie zet dood Russische echtpaar in scène om huurmoord te voorkomen

Overtuigend genoeg, deze foto's? Dat was precies de bedoeling van de politie in Rusland. Deze man en vrouw moesten dood lijken, zodat hun zoon zou geloven dat de huurmoordenaar zijn werk had gedaan.

 • 22 Februari 2018 om 22:04
OuderED - Bizar

Theepot voor een prikkie blijkt half miljoen waard

Een Britse koopjesjager tikte een theepot op de kop voor 15 pond (net geen 17 euro), maar hij had nooit verwacht dat het ding meer dan een half miljoen euro op zou brengen. Er zat zelfs niet eens een deksel op.

 • 21 Februari 2018 om 17:07

Leeuwin adopteert springbokje nadat haar welpen werden doodgebeten

De Amerikaanse natuurfotograaf Gordon Donovan heeft in het Etosha National Park in Namibië (Afrika) een ongebruikelijk, extreem vertederend tafereel vastgelegd: een volwassen leeuwin die zich liefdevol ontfermt over een piepjong antilopekalfje. Springbokken gelden onder normale omstandigheden als prooi voor leeuwen. In dit geval werd het dier niet met huid en haar verslonden, maar schoongelikt en vertroeteld als leeuwenwelp.

 • 19 Februari 2018 om 19:08

Hotel ziet man met dochter (14) aan voor pedofiel en belt politie

Een 46-jarige man uit Wales kreeg onlangs de schrik zijn leven toen hij met zijn dochter (14) in een hotel verbleef. Personeel dacht dat de man, die met zijn oogappel zijn doodzieke moeder wilde bezoeken, de tiener naar het hotel had gelokt om haar te misbruiken en belde de politie. ,,De ene minuut stond ik mijn tanden te poetsen, de volgende zeiden ze dat ik een pedofiel was.''

 • 18 Februari 2018 om 22:33

Frans dorpje overspoeld door mysterieus ondergoed

Het anders zo rustige dorpje Poligny is plotsklaps beroemd in Frankrijk. De afgelopen twee weken duiken namelijk in het straatbeeld waslijnen vol met ondergoed op. Slipjes, boxershorts, oma's onderbroeken of pikante strings: het hangt allemaal uit te waaien over straten en pleinen. En niemand lijkt te weten waarom.

 • 18 Februari 2018 om 08:36

Ingenieuze huwelijkszwendel: Indiase strijkt als stoere kerel bruidsschat op

In India is een 31-jarige vrouw opgepakt voor een ingenieuze huwelijkszwendel. Krishna Sen, geboren als Sweety, sprak met een zware stem, dronk alcohol, ging naar het herentoilet en reed stoer rond op een motorfiets. In die rol trouwde ze in drie jaar tijd twee keer en streek ze de bruidsschat van haar echtgenotes op.

 • 16 Februari 2018 om 17:29

Rel in China: 'Tv-sketch met zwart geschminkte vrouw extreem kwetsend'

Een sketch in een massaal bekeken tv-programma tijdens het Chinese Nieuwjaar heeft een storm van kritiek veroorzaakt op sociale media. Veel internetgebruikers noemen de grap absurd en racistisch.

 • 16 Februari 2018 om 10:01

Angus (3) ziet gouverneurschap aan zijn hondenneus voorbij gaan

De Amerikaanse staat Kansas stelt weinig eisen aan een nieuwe gouverneur. Het hoeft zelfs geen mens te zijn, zo blijkt. Het leek Terran Woolley uit Hutchinson daarom wel aardig zijn hond Angus kandidaat te stellen. Helaas voor Woolley’s trouwe viervoeter staken de autoriteiten daar een stokje voor.

 • 14 Februari 2018 om 19:59

Angus (3) ziet gouverneurschap Kansas aan zijn hondenneus voorbij gaan

De Amerikaanse staat Kansas stelt weinig eisen aan een nieuwe gouverneur. Het hoeft zelfs geen mens te zijn, zo blijkt. Het leek Terran Woolley uit Hutchinson daarom wel aardig zijn hond Angus kandidaat te stellen. Helaas voor Woolley’s trouwe viervoeter staken de autoriteiten daar een stokje voor.

 • 14 Februari 2018 om 19:59

Peruaanse gevangene die als zijn tweelingbroer ontsnapte weer opgepakt

De Peruaanse gevangene Alexander Delgado, die een jaar geleden op een bijzondere manier uit zijn cel ontsnapte, is weer opgepakt. De man drogeerde zijn tweelingbroer die op bezoek kwam, trok zijn kleren aan en liep de gevangenis uit.

 • 14 Februari 2018 om 11:49

Boeing 777 verliest deel van motor op weg naar HawaΓ―

Een vliegtuig van United Airlines dat op weg was van San Francisco naar Honolulu (Hawaï), heeft een half uur voor het bereiken van zijn bestemming plots de behuizing van een van de motoren verloren.

 • 14 Februari 2018 om 09:53

Gevangenen liggen dubbel om Thaise Mr. Bean

De Amerikaanse countryzanger Johnny Cash was beroemd om zijn optredens in gevangenissen. Thailand kent nu een vergelijkbaar fenomeen: Mongol Preechajan, de lokale Mr. Bean.

 • 14 Februari 2018 om 09:07

Boeing 777 verliest motoronderdelen op weg naar HawaΓ―

Een vliegtuig van United Airlines dat op weg was van San Francisco naar Honolulu (Hawaï), heeft een half uur voor het bereiken van zijn bestemming plots de behuizing van een van de motoren verloren.

 • 14 Februari 2018 om 09:53

Gevangenisoptreden Thaise Mr. Bean gaat viraal

De Amerikaanse countryzanger Johnny Cash was beroemd om zijn optredens in gevangenissen. Thailand kent nu een vergelijkbaar fenomeen: Mongol Preechajan.

 • 14 Februari 2018 om 09:07

Vrouw maakt dodelijke selfie op treinspoor

Een 24-jarige vrouw is doodgereden door een trein in Bangkok toen ze een selfie op het treinspoor wilde maken. ,,We wilden met de trein op de foto, maar hadden niet door dat hij zo snel naderde", verklaart een vriend volgens de BBC.

 • 9 Februari 2018 om 11:34

Uit auto gezette hond rent kilometers over snelweg om baasje in te halen

Een hartverscheurend filmpje van een hond die uit de auto werd gezet langs een drukke snelweg in Rusland heeft wereldwijd tot grote verontwaardiging geleid op sociale media. De verlaten viervoeter rende met gevaar voor eigen leven vele kilometers achter de wagen aan, maar moest uiteindelijk wegens uitputting opgeven.

 • 9 Februari 2018 om 11:30

Hamster geweigerd tijdens vlucht, baasje spoelt het beest door de WC

Toen Belen Aldecosea vanuit de stad Baltimore in Maryland naar haar ouders in Florida wilde vliegen, nam ze haar hamster Pebbles mee. De 21-jarige student belde voorafgaand aan de vlucht twee keer met luchtvaartmaatschappij Spirit Airlines om zeker te weten dat Pebbles mee mocht als 'emotional support animal'. Bij de gate werd de hamster echter geweigerd, en kreeg Aldecosea naar eigen zeggen vreselijk advies van een medewerker.

 • 9 Februari 2018 om 02:30
❌