[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 24 November 2017ED - Bizar

Vrouw van 86 neemt wraak na fout bij geldopname

De 86-jarige Emily Coakley heeft dinsdag geprobeerd een bank in Philadelphia te beroven. De vrouw meende dat ze bij haar geldopname te weinig geld had gekregen en eiste gewapend met een pistool het resterende bedrag op.

 • 24 November 2017 om 14:07

Bankoverval met rollator en pistool door 86-jarige vrouw

De 86-jarige Emily Coakley heeft dinsdag geprobeerd een bank in Philadelphia te beroven. De vrouw meende dat ze bij haar geldopname te weinig geld had gekregen en eiste gewapend met een pistool het resterende bedrag op.

 • 24 November 2017 om 14:07

Dronken vrouw op het nippertje gered van spoor Melbourne

Een dronken vrouw die in het Australische Melbourne op het spoor loopt, wordt op het nippertje gered door drie agenten voordat een trein het station binnenrijdt.

 • 24 November 2017 om 11:16
Gisteren โ€” 23 November 2017ED - Bizar

Regenwormen kunnen probleemloos seks hebben in vlijmscherp Marszand

Ecoloog Wieger Wamelink (50) van de universiteit Wageningen heeft ontdekt dat regenwormen zich kunnen voortplanten in grond van de planeet Mars. De ongewervelde dieren bleken probleemloos seks te kunnen hebben in de vlijmscherpe zanddeeltjes en het opeten ervan leidde niet tot beschadigingen van hun spijsverteringssysteem. 

 • 23 November 2017 om 17:25

Directie katholieke school laat suggestief heiligenbeeld afdekken

Het bestuur van een katholieke school in de Australische stad Adelaide heeft per direct een onlangs geplaatst standbeeld voor het gebouw laten afdekken, omdat het te suggestief en zelfs seksistisch zou zijn. Het standbeeld toont beschermheilige Martin de Porres  (1579-1639) terwijl deze op kruishoogte een brood aanbiedt aan een knielende jongeling. Volgens het schoolbestuur lijkt het 'puntje' te veel op een mannelijk geslachtsorgaan. 

 • 23 November 2017 om 14:45

Onwetende Amerikaan heeft miljoenen aan de muur

Een Amerikaanse man heeft op een rommelmarkt de vondst van zijn leven gedaan. Een oude foto die hij voor een prikkie kocht, blijkt een portret van de legendarische Wild Westheld Billy the Kid én zijn moordenaar te zijn. De foto is miljoenen dollars waard.

 • 23 November 2017 om 07:42

Foto op vlooienmarkt blijkt zeldzaam portret van Billy the Kid en is nu miljoenen waard

Een Amerikaanse man heeft op een rommelmarkt de vondst van zijn leven gedaan. Een oude foto die hij voor een prikkie kocht, blijkt een portret van de legendarische Wild Westheld Billy the Kid én zijn moordenaar te zijn. De foto is miljoenen dollars waard.

 • 23 November 2017 om 07:42
OuderED - Bizar

Gezinnen in paniek na bijna levend begraven van hamster in winterslaap

Een moeder die op Facebook een waarschuwing postte over hamsters, heeft flink wat onrust veroorzaakt. Lisa Goodman (38) uit het Britse Oxfordshire wilde samen met haar dochter Lillie hamster Fudge begraven, nadat ze hem roerloos in zijn kooi hadden gevonden. Maar het dier bleek niet dood.

 • 22 November 2017 om 14:11

Rat zet metro op stelten

Meestal is een rit met de metro in New York niet heel spannend, maar voor deze reizigers was dat toch anders. Een rat zorgde voor veel hysterie.

 • 22 November 2017 om 07:15

Amerikaanse bevalt van zoontje op eigen verjaardag en van haar moeder

Al het goede komt in drieën, luidt het spreekwoord. Theresa Dunn uit het Amerikaanse New Jersey kan dat beamen. De vrouw beviel afgelopen zondag op haar verjaardag van een zoontje. De geboortedag van haar kleine spruit zal ze niet snel vergeten, net als die van haar moeder Clara. Zij zag eveneens op 19 november het levenslicht.

 • 21 November 2017 om 17:09

Agent schiet op overvallers met kind in zijn armen

Een politieagent die geen dienst had heeft twee overvallers gedood terwijl hij zijn kind op de arm hield. Dat gebeurde in een apotheek in de buurt van São Paulo, Brazilië. De man was toevallig in de winkel om medicijnen te kopen. De twee overvallers waren op slag dood.

 • 21 November 2017 om 15:41

Victoria's Secret Angel maakt pijnlijke val op catwalk

Het is de nachtmerrie van ieder topmodel tijdens een belangrijke catwalkshow: een uitglijder maken op het moment suprême. Het overkwam het Chinese model Ming Xi (28) gisteren toen ze in Sjanghai op mocht voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret.

 • 21 November 2017 om 10:51

Wijkagent twittert foto van 'wildplassende' Sint

Wat doe je als je een wijkagent bent die wordt geconfronteerd met een wildplassende Sinterklaas? De Amsterdamse wijkagent Frank Westerop vroeg het zich gisteren af op Twitter.

 • 21 November 2017 om 08:56

Wildplassende Sint plaatst wijkagent voor lastig dilemma

Wat doe je als je een wijkagent bent die wordt geconfronteerd met een wildplassende Sinterklaas? Amsterdamse wijkagent Frank Westerop vroeg het zich gisteren af op Twitter.

 • 21 November 2017 om 08:56

Amerikaan bouwt stoomraket om te bewijzen dat de aarde plat is

Mad Mike Hughes gelooft niet in wetenschap. Aero- en hydrodynamica zijn volgens de excentrieke Amerikaan slechts een verzameling formules. Net als de manier waarop voorwerpen zich door de ruimte verplaatsen. Wat hij wel gelooft, is dat de aarde plat is. Om dat te bewijzen bouwde hij de afgelopen jaren een met stoom aangedreven raket die hem komend weekend de ruimte in moet tillen.

 • 20 November 2017 om 11:08

Vliegtuig maakt noodlanding op weg in Florida

Een vliegtuig in Florida heeft na motorproblemen een noodlanding gemaakt op de openbare weg. Een dashcam van politiewagen legde het ongeval vast. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeval. 

 • 20 November 2017 om 08:49

Drie jaar cel voor moeder die doodziek kind met olie en thee behandelde

In het Canadese Calgary is de 48-jarige Tamara Lovett wegens nalatigheid veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf. De vrouw liet het in 2013 na met haar zieke zoon naar de dokter te gaan en probeerde hem te genezen met homeopathische middelen.

 • 20 November 2017 om 08:08

Sinterklaas maakt opvallende entree op kameel in Amsterdam Osdorp

Sinterklaas gooide het gisteren in de Amsterdamse wijk Osdorp over een andere boeg. De goedheiligman liet zijn vertrouwde viervoeter Amerigo links liggen en koos voor een ander dier tijdens de intocht. De Sint arriveerde ditmaal op een kameel. Er verschenen veel video's op sociale media van de opvallende en vrolijke intocht.

 • 19 November 2017 om 15:54

Wandelaars duwen everzwijn van klif in Spanje

De Spaanse Guardia Civil is een zoektocht gestart naar een groep wandelaars die een everzwijn van een klif hebben geduwd in een berggebied in Noord-Spanje. Dat melden Spaanse media. Het dier overleefde de val niet. De politie kreeg lucht van het voorval nadat een Spaanse dierenrechtenactivist afgelopen week beelden van de actie deelde op sociale media. Op die beelden is te zien hoe twee mannen het dier eerst porren met een stok, waarna het het ravijn in wordt geduwd. 

 • 19 November 2017 om 11:19

Hikers duwen everzwijn van klif in Spanje

De Spaanse Guardia Civil is een zoektocht gestart naar een groep wandelaars die een everzwijn van een klif hebben geduwd in een berggebied in Noord-Spanje. Dat melden Spaanse media. Het dier overleefde de val niet.

 • 18 November 2017 om 22:37
โŒ