[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Bizar

Politiekorps zoekt vrijwilligers die zich laveloos willen drinken

‘Wilt u even drinken?’ Die vraag zullen weinigen ooit hebben gehoord uit de mond van een controlerende politieagent. Toch is dat exact wat de politie van het Amerikaanse plaatsje Kutztown in Pennsylvania op Facebook vraagt. Het korps zoekt mensen die zich vrijwillig een stuk in de kraag drinken.

 • 18 Januari 2019 om 14:35

Rivier schuurt ijsplak tot een indrukwekkende maan

Op de Presumpscot-rivier die door de Amerikaanse plaats Westbrook stroomt, heeft zich een gigantische ijsschots ontwikkeld in de vorm van een bijna perfecte schijf. Het stuk bevroren water werd gisteren bij toeval opgemerkt op filmbeelden van een drone die boven de rivier vloog.

 • 17 Januari 2019 om 15:51

Ierse vrouw slikt complete strip pijnstillers met verpakking en al door

Een vrouw uit Noord-Ierland slikte niet één pilletje, ook geen twee pillen: ze slikte een complete doordrukstrip tramadol door, inclusief plastic en aluminium. Die kwam vast te zitten in haar slokdarm. Pas na meer dan twee weken werd die verwijderd.

 • 17 Januari 2019 om 06:33

Vrouw poseert gewapend voor Snapchat-foto en schiet zo vriend dood

Een foto voor de app Snapchat is dodelijk geëindigd voor een 26-jarige man in Texas. Eric Charles kwam op 23 december om het leven toen hij een foto wou nemen van zijn vriendin Autumn King (20) in Rampart, een wijk ten noorden van grootstad Austin. De vrouw poseerde met een geladen vuurwapen en verklaarde tegenover de politie per ongeluk de trekker te hebben overgehaald. Ze zit sinds maandag in de cel.

 • 17 Januari 2019 om 01:03

7750 euro voor β€˜treinvertragingsdas’

Waar treinvertragingen al niet goed voor kunnen zijn. Een reizigster uit de regio München doodde afgelopen jaar de tijd die ze op een station van de Deutsche Bahn (DB) zat te wachten met breien aan een wollen sjaal. Elke dag twee pennen: grijs bij minder dan 5 minuten oponthoud, roze bij 5 tot 30 minuten en rood als het langer duurde dan een half uur.

 • 14 Januari 2019 om 21:27

Foto van ei breekt Instagramrecord Kylie Jenner

De eerste foto van Kylie Jenners dochter Stormi Webster is niet langer het meest gelikete kiekje op Instagram. Die eer gaat sinds gisteravond naar een foto van een ei.

 • 14 Januari 2019 om 04:04

Dit bedrijf maakt pantoffels die exact op je huisdier lijken

De liefde voor een hond gaat ver, dat is moeilijk te ontkennen. De trouwe viervoeters geven al hun vriendschap, gezelschap én bescherming. Maar er is meer: vanaf nu kan je favoriete huisdier je voorzien van de nodige extra warmte in deze koude periode.

 • 12 Januari 2019 om 14:07

Python met honderden teken uit zwembad gehaald

Slangenvangers in Australië hebben een tapijtpython gered die meer dan vijfhonderd teken op zich had. Het reptiel lag in een zwembad in een achtertuin in de stad Gold Coast in Queensland.

 • 11 Januari 2019 om 12:36

Slangenvangers redden python die bedekt is met honderden teken

Slangenvangers in Australië hebben een tapijtpython gered die meer dan vijfhonderd teken op zich had. Het reptiel lag in een zwembad in een achtertuin in de stad Gold Coast in Queensland.

 • 11 Januari 2019 om 12:36

IJssalon krijgt 2000 euro boete voor ijsje van 25 euro

De politie in de Italiaanse stad Florence heeft een ijssalon een boete gegeven van 2000 euro, nadat de zaak een toerist 25 euro had laten betalen voor een doorsnee ijsje. Onderzoek toonde aan dat de zaak de prijslijst achter de toonbank had verstopt, waardoor vooral buitenlandse toeristen geen flauw idee hadden van de prijzen.

 • 10 Januari 2019 om 17:56

Chinese kapper neemt voorbeeld van nieuw kapsel iets te serieus

Of een Chinese kapper een speciale haarcoupe kon knippen? Natuurlijk! Al nam de kapper in kwestie zijn taak net iets te serieus.

 • 9 Januari 2019 om 08:53

Ongewapende β€˜bankrover’ steelt niets, maar trekt kleren uit en laat zich oppakken

De werkwijze van een bankovervaller in de Amerikaanse staat Californië is wel heel apart. De 35-jarige Clint Gray probeerde een bank in San Diego te beroven, maar in plaats van er met de buit vandoor te gaan, kleedde hij zich uit en wachtte vervolgens rustig op zijn arrestatie.

 • 5 Januari 2019 om 16:58

β€˜Mooiste agente van Duitsland’ moest kiezen tussen baan bij politie en Instagram

Een Duitse agente die van haar bazen moest kiezen tussen haar baan bij de politie of een carrière op Instagram, heeft na een half jaar onbetaald verlof de knoop doorgehakt: ze trekt haar uniform weer aan.

 • 5 Januari 2019 om 01:59

Hoe deze vrouw haar vriend pas ontmoette nΓ‘dat ze zijn kinderen kreeg

Van een opmerkelijk liefdesverhaal gesproken: Jessica Share heeft vlinders in de buik gekregen voor de anonieme spermadonor die de vader van haar twee dochters is. Ze vond Aaron Long uiteindelijk terug via een intensieve zoektocht waarbij dna een cruciale rol speelde.

 • 4 Januari 2019 om 03:39

Wereldwijde steun voor agenten die treuren om verbrande donuts

Als je Amerikaanse politieseries moet geloven, lopen agenten in de Verenigde Staten allemaal met een donut in hun mond. Complete dozen verdwijnen er achter hun kiezen. Als een vrachtwagen met de gesuikerde baksels in vlammen opgaat, vraagt dat daarom gewoon om een reactie van de zoetekauwen in het donkerblauw.

 • 2 Januari 2019 om 19:35

Social media raakt niet uitgesproken: scheldt Grover nou in Sesamstraat?

Een clipje van zes seconden heeft flink wat stof doen opwaaien op social media. Een gesprekje tussen Rosita en Grover in Sesamstraat is aanleiding voor de discussie, want neemt de muppet nou het ‘F-woord’ in de mond of niet?

 • 29 December 2018 om 11:45

Mannen filmen hoe ze met uitsterven bedreigde aap levend oppeuzelen

In Vietnam zijn drie mannen gearresteerd voor het opeten van een met uitsterven bedreigde apensoort. De mannen zonden een live-video uit van het tafereel.

 • 28 December 2018 om 17:11

Rovende Rus op Spitsbergen vergeet even dat hij op een eiland zit

Heel doordacht was de overval op een bank op Spitsbergen niet. De 29-jarige Russische bankrover was even vergeten dat hij op een eiland in de Noordelijke IJszee zat. 600 kilometer van de Noordpool. Ontsnappen na zijn daad, die de geschiedenis ingaat als eerste lokale bankoverval ooit, was er dan ook niet bij.

 • 24 December 2018 om 12:23

Kerstwonder of puur geluk? Vissers na drie weken op zee gered

Een kerstwonder op zee. Twee Costa Ricaanse vissers, die ruim drie weken ronddobberden op de Caribische Zee, kunnen dankzij een toevallige koerswijziging van cruiseschip Empress of the Seas Kerstmis met hun families vieren. De oplettende bemanning plukte het tweetal vrijdag van hun op drift geslagen bootje.

 • 24 December 2018 om 09:48

Nederlands stel filmt babycrash met dashcam

Een BMW met daarin drie inzittenden, waaronder een baby, sloeg vanmiddag op de Vlaamse snelweg over de kop. Freek en Claudia uit Harderwijk kwamen terug van een weekendje Brugge en filmden de crash stomtoevallig.

 • 23 December 2018 om 20:17
❌