[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Bizar

Japanse man trouwt met hologram Hatsune Miku

De moeder van Akihiko Kondo weigerde op zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden. Hij trouwde met Hatsune Miku, een zangeres die enkel bestaat in virtual reality.

 • 12 November 2018 om 05:44

Steward maakt van saaie veiligheidsinstructies een hilarische monoloog

Sommige luchtvaartmaatschappijen spenderen een fortuin aan veiligheidsvideo's om hun passagiers maar naar de saaie maar noodzakelijke instructies te laten kijken. Budgetmaatschappij Frontier Airlines heeft een veel goedkopere manier gevonden om de aandacht van de passagiers vast te houden: ze zetten een grappenmaker achter de microfoon die zijn eigen draai geeft aan de instructies.

 • 4 November 2018 om 02:49

Steward maakt van saaie veiligheidsinstructies een hilarisch monoloog

Sommige luchtvaartmaatschappijen spenderen een fortuin aan veiligheidsvideo's om hun passagiers maar naar de saaie maar noodzakelijke instructies te laten kijken. Budgetmaatschappij Frontier Airlines heeft een veel goedkopere manier gevonden om de aandacht van de passagiers vast te houden: ze zetten een grappenmaker achter de microfoon die zijn eigen draai geeft aan de instructies.

 • 4 November 2018 om 02:49

Zaanse agent tipt politie Florida na berichtje over drugsdeal

‘Nick, good price for you!’, verscheen er op het telefoonscherm van een vakantie vierende Zaanse agent in Florida. Een typisch geval van ‘foutje, bedankt’, want de agent seinde direct zijn collega’s van de sunshine state in.

 • 1 November 2018 om 07:59

Man wil af van spinnen en steekt huis van ouders in brand

Een Amerikaan heeft op een rigoureuze wijze afgerekend met een spinnenplaag. Hij bestreed de dieren met een gasbrander. Het huis brandde deels af.

 • 25 Oktober 2018 om 16:36

Australisch stel ontdekt diamanten ringen in tweedehands spel

De Australiër Chris Lightfoot en zijn vriendin Mandy Flack deden deze week een bijzondere ontdekking. In een bordspel dat ze kochten bij de kringloopwinkel bleken zes kostbare ringen verstopt te zitten.

 • 25 Oktober 2018 om 16:03

Man opgepakt na vondst leeuwenwelp in appartement in Parijs

Een 30-jarige man is gearresteerd nadat in zijn appartement in een buitenwijk van Parijs een leeuwenwelp werd aangetroffen. De politie kwam hem op het spoor toen de verdachte het dier probeerde te verkopen.

 • 24 Oktober 2018 om 03:10

Mysterieuze vondst in boterham: 13 millimeter lange tand

Een opmerkelijke vondst in de boterham van de Amsterdamse Marie Louise Schipper: een tand van 13 millimeter lang. Marie Louise zit barstensvol vragen en wil de herkomst tot in detail uitzoeken.

 • 19 Oktober 2018 om 10:34

36 scholieren zwanger op 1 school in Zuid-Afrika

Op een middelbare school in het noordoosten van Zuid-Afrika zijn 36 scholieren zwanger. De meisjes zijn tussen de veertien en achttien jaar oud, zegt woordvoerder Neil Shikhwambana van het ministerie van Volksgezondheid van de provincie Limpopo.

 • 17 Oktober 2018 om 02:06

Amerikaanse scholier deelt koekjes uit met as van overleden oma

De Amerikaanse politie doet onderzoek naar de traktatie die één van de leerlingen van de Da Vinci High School in Davis, Californië deze week mee naar school nam. Volgens het meisje zou er as van haar overleden oma in hebben gezeten.

 • 16 Oktober 2018 om 20:05

Met een stinkdier, kikker of kip de straat op

Probeer je lach maar eens in de houden bij het zien van de nieuwste gadget voor komende winter: de neuswarmer. Het puntje van je neus zal het in ieder geval nooit meer koud hebben.

 • 12 Oktober 2018 om 12:12

Brits koppel koopt hotel tijdens dronken avondje huwelijksreis

Een Brits koppel dat op huwelijksreis een avondje flink was doorgezakt in een romantisch hotelletje aan het strand in Sri Lanka, werd de volgende ochtend met een grote financiële kater wakker. De Britten bleken het hotel waar ze verbleven te hebben gekocht.

 • 11 Oktober 2018 om 09:14

Amerikaanse vrouw met 'therapie-eekhoorn' uit vliegtuig gezet

Een vlucht van Orlando naar Cleveland is met twee uur vertraging opgestegen nadat de politie een vrouw en haar eekhoorn uit het toestel haalde. De vrouw beweerde dat het dier met haar in de cabine moest meereizen omdat het haar ,,emotionele steun” biedt.

 • 11 Oktober 2018 om 03:44

Huwelijksfotografe werkt lastige stiefmoeder hardhandig uit beeld

De eerste kus van een pasgetrouwd stel, die moet natuurlijk zo mooi mogelijk worden vastgelegd. Dat een opdringerige moeder daarbij een storende factor kan zijn, bleek tijdens het huwelijk van Josh en Lorna Gantt. Trouwfotografe Ashley Easterling liet zich alleen niet zomaar uit het veld slaan.

 • 10 Oktober 2018 om 19:41

De duurste schoenen ter wereld kosten maar liefst 15 miljoen euro

Heb je net nieuwe schoenen gekocht en voel jij je een tikkeltje schuldig om het geld dat je hebt uitgegeven? Ach, dan zet dit alles in perspectief: in Dubai staan pumps te koop met een een prijskaartje van 17 miljoen dollar, of omgerekend ongeveer 15 miljoen euro.

 • 30 September 2018 om 12:43

Halloweenchallenge: 30 uur voor lijk liggen in een echte doodskist

Liefhebbers van Halloween kunnen bijna niet wachten tot het oktober is. De 31ste welteverstaan. De avond voor Allerheiligen, ooit de Keltische feestdag Samhein, brengt in velen de griezel naar boven. Was het spookfestijn voorheen vooral in Amerika populair, tegenwoordig weten we ook hier elkaar de stuipen op het lijf te jagen. Maar of er mensen 30 uur in een doodskist gaan liggen?

 • 26 September 2018 om 20:36

Oeps! Cathay Pacific vergeet een letter op vliegtuig

De Aziatische luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific heeft een gigantische blunder gemaakt met een toestel waarop de naam van het bedrijf verkeerd is gespeld. In plaats van Cathay Pacific staat er Cathay Paciic op de romp.

 • 20 September 2018 om 11:45

Amerikaans jochie krijgt bbq-spies in hoofd en overleeft het: 'Dit verzin je niet'

Wie de 10-jarige Xavier Cunningham met zijn duimen omhoog in een ziekenhuisbed ziet liggen, zal moeilijk kunnen geloven dat het olijke ventje een paar dagen eerder de dood recht in de ogen keek. En vooral de manier waarop staat garant voor kippenvel. Duimendik.

 • 12 September 2018 om 18:20

Vrouw vermoordt echtgenoot met oogdruppels

Dat werkelijk alles een moordwapen kan zijn, bewijst de Amerikaanse Lana Clayton. De vrouw uit South-Carolina maakte haar man van kant met een flinke portie oogdruppels. Ze bekende haar bizarre misdaad anderhalve maand na de moord.

 • 6 September 2018 om 02:40

Lage decolletΓ©s zitten priester hoog: 'Betalen voor te blote trouwjurk in de kerk'

Een priester uit het Italiaans Oriago, nabij Venetië, is het zat om nog langer in de bodemloze decolletés van trouwlustige dames te moeten staren. De roomse geestelijke ziet met afgrijzen de halslijn van trouwjurken lager en lager worden en stelt daarom voor een fatsoenstaks in te voeren. Hoe lager het japonnetje, hoe hoger de prijs.

 • 5 September 2018 om 20:01
❌