[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Bizar

Oeps! Cathay Pacific vergeet een letter op vliegtuig

De Aziatische luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific heeft een gigantische blunder gemaakt met een toestel waarop de naam van het bedrijf verkeerd is gespeld. In plaats van Cathay Pacific staat er Cathay Paciic op de romp.

 • 20 September 2018 om 11:45

Amerikaans jochie krijgt bbq-spies in hoofd en overleeft het: 'Dit verzin je niet'

Wie de 10-jarige Xavier Cunningham met zijn duimen omhoog in een ziekenhuisbed ziet liggen, zal moeilijk kunnen geloven dat het olijke ventje een paar dagen eerder de dood recht in de ogen keek. En vooral de manier waarop staat garant voor kippenvel. Duimendik.

 • 12 September 2018 om 18:20

Vrouw vermoordt echtgenoot met oogdruppels

Dat werkelijk alles een moordwapen kan zijn, bewijst de Amerikaanse Lana Clayton. De vrouw uit South-Carolina maakte haar man van kant met een flinke portie oogdruppels. Ze bekende haar bizarre misdaad anderhalve maand na de moord.

 • 6 September 2018 om 02:40

Lage decolletΓ©s zitten priester hoog: 'Betalen voor te blote trouwjurk in de kerk'

Een priester uit het Italiaans Oriago, nabij Venetië, is het zat om nog langer in de bodemloze decolletés van trouwlustige dames te moeten staren. De roomse geestelijke ziet met afgrijzen de halslijn van trouwjurken lager en lager worden en stelt daarom voor een fatsoenstaks in te voeren. Hoe lager het japonnetje, hoe hoger de prijs.

 • 5 September 2018 om 20:01

Geen bekeuring, wel bewondering: Canadese agente zet Batmobile aan de kant

Hij is een bekende in zijn buurt, de Canadese Batman die in het echt Stephen Lawrence heet. Toen hij in zijn Batmobile-replica naar huis reed na een autoshow, werd hij door een politieagente aan de kant gezet. Niet omdat hij een overtreding had begaan, ze wilde slechts met hem op de foto.

 • 30 Augustus 2018 om 03:02

Eric (22) liet neus en oren amputeren om op een schedel te lijken

Het is de droom van de 22-jarige Eric Ramírez om eruit te zien als een schedel. De tattoo-artiest uit Colombia laat al twee jaar aan zijn uiterlijk sleutelen en koos er onder andere voor om een deel van zijn neus af te snijden, zijn oren te amputeren en zijn gelaat te tatoeëren. Daar stopt het niet.

 • 28 Augustus 2018 om 21:59

Lugubere trend op Instagram: sterren vallen 'dood' neer

Superrijke Russen hebben een nieuwe, luguber ogende challenge bedacht op Instagram. Met veel overgave draperen ze zichzelf op de grond, alsof ze ter plekke zijn doodgevallen. Met de hashtag fallingstars2018 verspreidt de challenge zich razendsnel op de populaire social media site.

 • 20 Augustus 2018 om 12:49

Chirurg vindt na 28 jaar (!) contactlens in oog van patiΓ«nte

Een 42-jarige Britse vrouw die last had van een gezwollen oog, kreeg van de oogarts te horen dat ze een cyste boven haar oogbol had. Tijdens de ingreep deden chirurgen een bijzondere ontdekking: in de cyste vonden ze een contactlens, die maar liefst 28 jaar in het oog van de vrouw heeft gezeten. Dat schrijft het medische tijdschrift BMJ Case Reports.

 • 17 Augustus 2018 om 16:18

Schotse ontdekt dat vermiste geliefde in VS met ander is getrouwd

De Schotse behanger Malcolm McGregor uit Motherwell leek van de aardbodem verdwenen toen hij in juli niet terugkeerde van een driedaags bezoekje aan een familielid. Zijn partner gaf hem op als vermist. Groot was de verbazing toen haar jeugdliefde ruim 7000 kilometer verderop opdook. Compleet met nieuwe echtgenote.

 • 15 Augustus 2018 om 21:58

Ontsnapte papegaai scheldt brandweerman uit bij reddingsactie

Een brandweerman in Londen wist gisteren niet wat hij hoorde toen hij een ontsnapte papegaai van een dak wilde redden. De vogel schold zijn redder uit, om vervolgens weg te vliegen. ,,Fuck off!''

 • 14 Augustus 2018 om 21:12

Deze opvang met 55 katten op een Grieks eiland betaalt je om er te wonen

Altijd al je eigen kattenopvang willen runnen op een idyllisch Grieks eilandje, om daar ook nog voor betaald te krijgen? Stof dan je cv af, want je droombaan is beschikbaar.

 • 11 Augustus 2018 om 10:30

Zogende vrouw wordt gevraagd zichzelf te bedekken en gaat viraal met reactie

Een Amerikaanse vrouw is afgelopen week viraal gegaan met haar gevatte reactie op een man die niet wilde aanzien hoe ze haar baby borstvoeding gaf. De man vroeg of de moeder zichzelf wilde bedekken, waarna ze erg letterlijk reageerde. Ze pakte een dekentje en legde dat niet over haar borst, maar over haar hoofd.

 • 8 Augustus 2018 om 10:32

Ziektecentrum waarschuwt: stop met wassen en hergebruiken condooms

Condooms zijn een wegwerpproduct; je kunt ze dus maar één keer gebruiken. Dat lijkt evident, maar een Amerikaanse gezondheidsorganisatie heeft daarover een waarschuwende tweet verstuurd. Blijkbaar zijn er veel Amerikanen die hun condooms wassen, laten drogen en daarna opnieuw gebruiken.

 • 3 Augustus 2018 om 16:48

Vrouw kiekt vieze hotelkamer om te klagen, maar onder matras wacht grootste verrassing

De Noord-Ierse Natasha Connor (33) zal zich haar trip naar Londen van afgelopen weekend nog lang heugen. De vrouw boekte een kamer in The Park Hotel. Maar toen ze daar vrijdag incheckte met haar partner Eamon en haar twee dochters, bleek het niet te zijn wat ze gedacht had. Ze vond de kamer vies en besloot er foto’s van te nemen. En daarbij keek ze ook onder het matras.

 • 2 Augustus 2018 om 20:15

'Faceliftfreak' Rodrigo baalt van laten verwijderen vier zwevende ribben

De aan plastische chirurgie verslaafde Braziliaan Rodrigo Alves (35) - ook wel de levensechte 'Ken' genoemd - heeft vandaag op zijn verjaardag onthuld dat hij tot zijn grote spijt nog heel lang een corrigerend corset moet dragen. Alves liet begin dit jaar vier ribben verwijderen om beter in getailleerde colberts te passen. De elastische bandage is bedoeld om zijn ingewanden te beschermen.

 • 30 Juli 2018 om 14:29

Heftige catfight bij McDonald’s loopt volledig uit de hand

Een knallende ruzie tussen een bediende en een vrouwelijke klant van een McDonald’s-vestiging in de Amerikaanse gokstad Las Vegas is vandaag op schokkende wijze uit de hand gelopen. De vrouwen kregen onenigheid nadat de bezoekster aangaf een beker te willen en deze met water te willen vullen. Volgens het personeel wilde ze eigenlijk gratis frisdrank uit de machine. De klant beledigde vervolgens het personeel, waarna een behoorlijk heftige catfight ontstond voor de bestelbalie.

 • 26 Juli 2018 om 22:41

#Soilyourundies: begraaf je onderbroek en test of je tuin gezond is

Een bizarre trend komt vanuit Amerika onze kant op: om de bodem van je tuin te testen, kun je een onderbroek begraven. Aan de hand van hoe het ondergoed er twee maanden later uitziet, kun je de gezondheid van je grond bepalen. Dat schrijft tijdschrift Modern Farmer.

 • 19 Juli 2018 om 16:11

Modehuis Balenciaga komt met naaldhakversie Crocs-sandalen

Het Franse modehuis Balenciaga brengt een naaldhakversie van de (door velen verfoeide) schuimplastic Crocs-sandalen op de markt. Het gaat om vederlichte, torenhoge stiletto's met een opengewerkte neus en hiel waarin naar wens allerlei kleurrijke accessoires kunnen worden vastgezet.

 • 19 Juli 2018 om 15:08

Hamburger na zes jaar zo hard als een hockeypuck, maar lijkt nog steeds vers

Over de broodjes en frietjes van hamburgergigant McDonald's doen de wildste verhalen de ronde. Het eten zou, door allerhande chemische toevoegingen, zelfs na jaren niet bederven. Het bedrijf probeert hard van het ongezonde imago af te komen, maar de eBay-advertentie van de Canadese Dave Alexander doet toch het ergste vermoeden.

 • 11 Juli 2018 om 18:04

Pavel heeft 346 nakomelingen: 'Sommige namen vergeet ik wel eens'

Aan gezelligheid geen gebrek in huize Semenyuk: met 346 (!) nakomelingen valt er voor de sympathieke grijsaard Pavel altijd wel iets te beleven.

 • 11 Juli 2018 om 14:35
❌