[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Bizar

Mustafa (69) overleden nadat verhuizers bank op hem laten vallen

Een 69-jarige man is deze week overleden na een bizar ongeval in Antwerpen. Mustafa Belhadj was op weg naar de bakker toen hij werd verpletterd door een bankstel. Vijf dagen later overleed hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

 • 20 April 2018 om 11:12

Helaas! Moeder van dertien zonen bevalt wederom van jongetje

Jay en Kateri Schwandt, een echtpaar uit de Amerikaanse staat Michigan, hadden al dertien zonen en hoopten de afgelopen maanden vurig dat er nu toch eindelijk eens een dochtertje zou worden geboren. Gisteren zette Kateria wederom een zoontje op de wereld. ,,We hebben het nu veertien keer geprobeerd en geven de hoop op een meisje maar op'', vertelde de trotse vader aan lokale media.

 • 19 April 2018 om 21:28

Noorse wegbeheerder: Lieve studenten, stop alsjeblieft met seks op rotondes

‘Stop met seks op rotondes, jullie zijn een gevaar voor het verkeer!’ Met die woorden hoopt de Noorse versie van Rijkswaterstaat, dat niet geheel toevallig ‘Wegwezen’ heet, tieners ertoe te bewegen een eind aan een bizarre eindexamentraditie te maken.

 • 19 April 2018 om 17:57

Gus is weg! Wie roofde skatende bulldog uit de tuin?

Gus, een Engelse bulldog op een skateboard, zie je niet zomaar over het hoofd. Toch wist een onverlaat in Carmel, Indiana, de acrobatische viervoeter ongezien mee te kapen. De familie Kiger is ten einde raad en heeft een prijs uitgeloofd van 4.000 dollar voor de gouden tip, maar vooralsnog ontbreekt elk spoor.

 • 18 April 2018 om 16:35

Radeloze baasjes loven 4.000 dollar uit na diefstal van skateboardende bulldog

Gus, een Engelse bulldog op een skateboard, zie je niet zomaar over het hoofd. Toch wist een onverlaat in Carmel, Indiana, de acrobatische viervoeter ongezien mee te kapen. De familie Kiger is ten einde raad en heeft een prijs uitgeloofd van 4.000 dollar voor de gouden tip, maar vooralsnog ontbreekt elk spoor.

 • 18 April 2018 om 16:35

Duitse man verstopte lijk tien jaar lang in vriezer

Een man uit Berlijn is vandaag tot levenslang veroordeeld voor de moord op een gepensioneerde man en het verstoppen van het uiteen gereten lichaam in een vriezer. Hij incasseerde daarna bovendien tien jaar lang illegaal het pensioen van de bejaarde.

 • 18 April 2018 om 16:24

Vleesetende zweren stellen Australische wetenschappers voor een raadsel

Een vleesetende zweer neemt in Australië epidemische vormen aan. De infectie verspreidt zich zo snel, dat het haast lijkt op het scenario van een goedkope griezelfilm. Gek genoeg komt de kwaal alleen in de deelstaat Victoria voor. Deskundigen hebben geen idee hoe de gruwelijke zweren worden verspreid. Wat begint als een klein plekje op de huid, vreet zich uiteindelijk een weg daar dwars doorheen.

 • 16 April 2018 om 10:43

Indiaas babylijkje gevonden in afvoerpijp WC

In het Indiase Kerela is het lichaam van een baby in de toiletafvoer van een medische kliniek gevonden. De politie vermoedt dat een patiënt haar pasgeboren dochtertje opzettelijk heeft doorgespoeld. Het kindje was nog maar twee dagen oud.

 • 15 April 2018 om 13:32

Instagram-model bijna blind na operatie met gekleurde oogimplantaten

Nadinne Bruna had het wel gezien met haar hazelnootkleurige ogen. Het Argentijnse Instagram-model, dat zo'n 200.000 volgers mee laat genieten van alle chirurgische ingrepen die zij ondergaat, besloot voor licht grijs te gaan. Geen lenzen, maar een permanente aanpassing. In Colombia kon ze voor een koopje onder het mes. Met alle gevolgen van dien.

 • 13 April 2018 om 19:05

Baby geboren vier jaar nadat zijn ouders bij ongeval zijn omgekomen

Een Chinees koppel verloor in maart 2013 het leven bij een verkeersongeval. Vier jaar later is hun zoon door een draagmoeder ter wereld gebracht, nadat zijn grootouders een rechtszaak om het gebruik van de ingevroren embryo's hebben gewonnen.

 • 12 April 2018 om 11:45

Man doodt hond van buren en nodigt hen uit voor diner waarbij hij het dier opdient

In Zuid-Korea heeft een boze boer de hond van zijn buren vermoord omdat het onophoudelijke blaffen van het dier hem irriteerde. Alsof dat al niet erg genoeg was, nodigde de man het baasje van de hond en zijn familie uit voor een diner, waarbij hij hun het vlees van hun bloedeigen hond wilde voorzetten.

 • 12 April 2018 om 11:44

Cel voor vrouw die luxe leven financierde door te zeggen dat ze kanker had

Een 24-jarige vrouw uit het Australische Melbourne moet drie maanden de cel in wegens oplichting. In totaal kreeg ze van goedgelovige vrienden, buren en zelfs haar ouders 42.000 dollar (zo'n 27.000 euro), om een experimentele kankerbehandeling te ondergaan. In werkelijkheid financierde ze met dat geld haar luxeleventje.

 • 11 April 2018 om 10:45

Hond redt baby die in riool vol rode mieren achtergelaten werd

Een pasgeboren baby die weerloos en naakt werd achtergelaten in een riool vol rode mieren in Zuid-Afrika, heeft haar leven te danken aan een hond. Het meisje lag bijna twee meter diep en zou niet opgemerkt zijn, als er niet toevallig een vrouw met een teckel langs liep.

 • 10 April 2018 om 18:45

Paashaasfilmpje met doodsbange peuter maakt familie woedend

Filmpjes van kinderen die schrikken van de paashaas, Sinterklaas of de Kerstman. Lachen toch? Oma Mary Bryson-Robinson kon wel huilen toen een filmpje van haar 2-jarige kleindochter Surai viraal ging. ,,Het is nergens goed voor dat dit op internet staat'', klaagt Mary. Miljoenen internetters hebben de beelden van de krijsende peuter inmiddels gezien.

 • 10 April 2018 om 10:00

Echtpaar raakt zwaargewond als lift 46 verdiepingen omhoogschiet en crasht

Een Chinese man en vrouw in de plaats Tsuen Wan, een van de dichtstbevolkte wijken van Hongkong, zijn zwaargewond geraakt, doordat de lift waarin ze stonden omhoogschoot en tegen het dak van een flatgebouw knalde.

 • 9 April 2018 om 20:42

Twintiger wordt levend gebalsemd na medische blunder

Een 27-jarige Russische is het slachtoffer geworden van een medische blunder. Artsen in een ziekenhuis in Ulyanovsk dienden Ekaterina Fedyaeva een verkeerd infuus toe, waardoor ze stierf. ,,Ze stond doodsangsten uit in haar laatste uren”, reageert Galina Baryshnikova, de moeder van de twintiger.

 • 9 April 2018 om 15:14

'Mijn man vermoordde onze zonen en veranderde mijn leven in een nachtmerrie'

De Ierse Kathleen Chada (47) zwaaide haar zoontjes Eoghan (10) en Ruairi (5) op een warme zomeravond in juli 2013 nietsvermoedend uit. Ze gingen met hun vader Sanjeev bowlen, niet zo ver van huis. Maar het zou de laatste keer zijn dat ze haar kinderen levend zag. Haar verhaal vertellen helpt haar in haar rouwproces. ,,En als ik er iemand mee kan inspireren om net als ik door te gaan na een zwaar verlies, komt er toch nog iets goeds uit dit drama.”

 • 8 April 2018 om 13:40

Vrouw door kind in vliegtuig bont en blauw getrapt, crew weigert in te grijpen

Een Amerikaanse vrouw heeft er een minder aangename vlucht opzitten met vliegmaatschappij Delta Airlines. Ze zat naast een moeder met haar kind, dat haar verscheidene keren trapte zodat ze kneuzingen opliep aan haar ribben. De reactie van de crew stootte haar het meeste tegen de borst.

 • 8 April 2018 om 09:31

Britse politie pakt inbreker op die bad nam met drankje erbij

In Stoke-on-Trent in het Engelse Staffordshire kreeg de politie afgelopen woensdagavond een ongebruikelijke oproep. Toen een gepensioneerde man rond half tien 's avonds thuiskwam, trof hij een inbreker aan in bad. De politie kon de 36-jarige badganger inrekenen nadat hij naakt op de vlucht was geslagen.

 • 7 April 2018 om 04:00

Vrouw met mysterieuze ziekte leeft al dertien jaar in glazen kist

Een Spaanse vrouw die al dertien jaar in een glazen kist leeft omdat ze lijdt aan meervoudige chemische overgevoeligheid (MCS), kan binnenkort misschien toch haar eerste kleinkind vasthouden. Amerikaanse wetenschappers sturen haar een speciaal stofmasker toe waardoor Juana Muñoz (53) haar glazen cel eindelijk kan verlaten.

 • 4 April 2018 om 16:03
โŒ