[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
OuderED - Bizar

Hamburger na zes jaar zo hard als een hockeypuck, maar lijkt nog steeds vers

Over de broodjes en frietjes van hamburgergigant McDonald's doen de wildste verhalen de ronde. Het eten zou, door allerhande chemische toevoegingen, zelfs na jaren niet bederven. Het bedrijf probeert hard van het ongezonde imago af te komen, maar de eBay-advertentie van de Canadese Dave Alexander doet toch het ergste vermoeden.

 • 11 Juli 2018 om 18:04

Pavel heeft 346 nakomelingen: 'Sommige namen vergeet ik wel eens'

Aan gezelligheid geen gebrek in huize Semenyuk: met 346 (!) nakomelingen valt er voor de sympathieke grijsaard Pavel altijd wel iets te beleven.

 • 11 Juli 2018 om 14:35

Canadese vrouw rijdt per ongeluk twee weken lang in verkeerde auto

De Canadese politie waarschuwt automobilisten om hun tweede elektronische sleutel niet ín hun auto te laten liggen, nadat een vrouw na het winkelen per ongeluk de verkeerde auto mee naar huis nam. Ze reed twee weken lang rond in het verkeerde voertuig.

 • 11 Juli 2018 om 04:23

Bejaarde billenbijter: Australische rivier eindelijk verlost van monsterkrokodil

Parkrangers in het Noordelijke Territorium van Australië zijn er na ruim acht jaar eindelijk in geslaagd een heuse monsterkrokodil te vangen. Het immense reptiel, een zogenaamde salty, weegt 600 kilo en is met zijn 4 meter 71 net zo lang als een middenklasser.

 • 10 Juli 2018 om 10:56

Seriemoordenaar (65) verwekt in cel kind bij 40 jaar jongere vrouw

Serhiy Fedorovich Tkach (65) - één van de extreemste seriemoordenaars ooit - blijkt in zijn cel een kind te hebben verwekt bij zijn 40 jaar jongere, in vrijheid levende partner Elena. Dat heeft hij opgebiecht in de Netflix-serie Inside The World’s Toughest Prisons. Tkach kreeg in 2008 levenslang voor de moord op 37 meisjes en vrouwen tussen 1980 en 2005 in Oekraïne.

 • 9 Juli 2018 om 21:55

Vrouw wil geld opnemen met gestolen ID-kaart, maar treft eigenaar bij bank

In het Amerikaanse plaatsje Youngstown is afgelopen week een vrouw gearresteerd die met een gestolen identiteitsbewijs geld wilde opnemen, terwijl de echte eigenaresse toevallig ook bij de bank was.

 • 7 Juli 2018 om 21:09

Morbide zomerdrijver: een opblaasbare doodskist

De Canadese, in Amerika werkende ontwerper Andrew Greenbum heeft een wel heel macabere zomerdrijver ontwikkeld: een opblaasbare, knalroze lijkkist waarmee geïnteresseerden ongestoord op de golven kunnen dobberen. Het lugubere 'luchtbed' is tot zijn grote spijt nog niet te koop, omdat vooralsnog geld ontbreekt om het ding te fabriceren.

 • 6 Juli 2018 om 22:22

Designers introduceren morbide drijver: een opblaasbare doodskist

De Canadese ontwerper Andrew Greenbum heeft een wel heel macabere zomerdrijver ontwikkeld: een opblaasbare, knalroze lijkkist waarmee geïnteresseerden ongestoord op de golven kunnen dobberen. Het lugubere 'luchtbed' is tot zijn grote spijt nog niet te koop, omdat vooralsnog geld ontbreekt om het ding te fabriceren.

 • 6 Juli 2018 om 22:22

Waarom huisdieren zo grappig reageren bij verdwijntruc van hun baasje

Baasje probeert huisdier te foppen door te verdwijnen achter een gordijn, deken of laken, een garantie voor een komische video. ‘What the fluff challenge’ is de nieuwe hit op internet. Maar waarom reageert het huisdier zo?

 • 5 Juli 2018 om 17:44

Waarom huisdieren zo grappig reageren bij een β€˜What the fluff challenge'

Baasje probeert huisdier te foppen door te verdwijnen achter een gordijn, deken of laken, een garantie voor een komische video. ‘What the fluff challenge’ is de nieuwe hit op internet. Maar waarom reageert het huisdier zo?

 • 5 Juli 2018 om 17:44

92-jarige moeder schiet zoon dood die haar in verpleeghuis wilde stoppen

Een 92-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Arizona heeft maandag haar 72-jarige zoon doodgeschoten. Hij wilde haar naar een verpleeghuis sturen. ,,Jij pakte mijn leven af, dus ik neem het jouwe'', zou de vrouw gezegd hebben, terwijl ze werd gearresteerd door de politie.

 • 4 Juli 2018 om 14:27

Russin dobbert 21 uur lang rond op zee, nadat luchtbed afdrijft van de kust

Een Russische vrouw heeft 21 uur lang op open zee gedobberd voor de kust van het Griekse eiland Kreta. De toeriste lag woensdag in zee op haar luchtbed, toen ze plotseling werd meegesleurd door een sterke stroming. Ze werd op elf kilometer van de kust teruggevonden: onderkoeld en zwaar verbrand, maar nog in leven.

 • 29 Juni 2018 om 21:31

Prutswerk tovert 500 jaar oud beeld van Sint Joris om in Disneyfiguur

De legende van Sint Joris en de Draak lijkt ervoor gemaakt, maar als het om de restauratie van een 16de eeuws beeld gaat, zijn Disneyklassiekers geen goed voorbeeld. Dat ondervond een Spaans kerkje, toen een lokale schoolmeester de kwast ter hand nam en de 500 jaar oude Joris wel heel modern uit de verf liet komen.

 • 27 Juni 2018 om 12:07

Dit is Zsa Zsa, de lelijkste hond ter wereld

Ze had dan wel roze gelakte nageltjes, maar het mocht niet baten. Of net wel uiteraard, afhankelijk van hoe je het bekijkt. De Engelse bulldog Zsa Zsa heeft dit weekend de titel 'Lelijkste Hond ter Wereld' in de wacht gesleept.

 • 24 Juni 2018 om 12:13

TΓ³ch geen gratis Whoppers voor Russinnen die zwanger worden van WK-voetballer

De Russische tak van fastfoodconcern Burger King heeft excuses gemaakt voor een opmerkelijke advertentie. Russinnen, die het tijdens het wereldkampioenschap lukt zwanger te raken van een lid van de deelnemende voetbalteams, werd een leven lang gratis hamburgers beloofd. Ook werd circa 40.000 euro in het vooruitzicht gesteld.

 • 21 Juni 2018 om 11:15

Man biedt trouwring na zes dagen huwelijk te koop aan op internet

Een bedrogen echtgenoot heeft na zes dagen huwelijk zijn ring en die van zijn vrouw op internet te koop aangeboden. De vrouw biechtte een paar dagen nadat ze haar jawoord gegeven had op dat ze op haar vrijgezellenavond een affaire was begonnen met een goede vriend van haar echtgenoot.

 • 21 Juni 2018 om 04:15

Javier is erbij op het WK... In karton, want hij mocht niet van zijn vrouw

De Mexicaanse voetbalsupporter Javier mocht van zijn vrouw niet mee naar het WK voetbal in Rusland. Zijn vrienden kwamen met een creatieve oplossing. Ze namen hem tóch mee... in karton. ,,Ik mocht niet mee van mijn vrouw'', staat op zijn T-shirt. De foto's van de Mexicaanse pechvogel zijn hilarisch.

 • 19 Juni 2018 om 17:03

Serveerster verpest vaderdagdiner door kok te vragen op burger te spugen

Een man uit New York hield gisteren een vervelende nasmaak over aan een vaderdagetentje nadat hij op de rekening iets opmerkelijks had gespot. Tussen de ingrediënten van zijn hamburger had de serveerster een speciaal verzoek aan de kok geplaatst: 'spuug er alsjeblieft op'. Die actie kostte de vrouw naar verluidt haar baan.

 • 18 Juni 2018 om 18:11

Tsunami uit de lucht stort met grote kracht op Oostenrijks bergmeer

Een bergbeklimmer en amateurfotograaf heeft bij het Millstätter meer in Oostenrijk een opvallend natuurverschijnsel gefilmd: een zogenoemde 'natte microburst'. Het in potentie levensgevaarlijke fenomeen wordt ook wel een tsunami vanuit de lucht genoemd. ,,Het was of de hemelpoort zich opende'', aldus Peter Maier (27): de maker van de beelden.

 • 17 Juni 2018 om 18:46

Opmerkelijke manicure-uitvinding: harsnagels in vorm van kammetjes

Nail Sunny, een Russische keten van exclusieve manicure- en pedicurezaken, heeft een opmerkelijke harsnagel aan het assortiment toegevoegd: een kunststof nagel in de vorm van een kammetje. Volgens het bedrijf is de vingernoviteit superhandig voor vrouwen die even snel hun verwarde lokken willen bijwerken.

 • 16 Juni 2018 om 15:00
❌