[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019Foon4u.nl

Gerucht: LG lanceert de G8 op 24 februari

Door Jelmer Penninga

Volgens de laatste geruchten gaat LG haar nieuwe vlaggenschip, de LG G8 lanceren op 24 februari. Deze datum is opmerkelijk, want het is de dag voor de opening van de grootste smartphone-beurs ter wereld, het Mobile World Congress in Barcelona.

LG zou de keuze maken om de G8 te lanceren vlak voor de beurs, zodat op de beurs zelf de bezoekers meteen het toestel ter hand kunnen nemen en het uitgebreid testen. Het MWC is al jaren de toonaangevende beurs waar veel fabrikanten hun nieuwste toestellen laten zien. Ook LG kiest er voor om tijdens deze beurs zijn nieuwste vlaggenschip te laten zien. Het is tevens opmerkelijk omdat de voorganger van de G8, de LG G7 vorig jaar pas in mei het levenslicht zag. Wat daar toen de reden van was weten we niet.

LG G8 specificaties

Specificaties van de LG G8 zijn op een aantal vlakken al wel duidelijk, al zijn er onderdelen waarbij we nog in het duister tasten. Waarschijnlijk zal de LG G8 uitgerust worden met de nieuwe Snapdragon 855 processor die waarschijnlijk in veel nieuwe topmodellen te vinden zal zijn. Daarnaast krijgt de G8 waarschijnlijk drie camera’s op de achterkant en twee op de voorkant. Over het beeldscherm gaat een vreemd gerucht. Er wordt gefluisterd dat dit er misschien twee zijn. Een hoofdscherm zoals we dat gewend zijn. Beeldvullend met waarschijnlijk alleen een notch voor de camera(s). En een gek gerucht is dat de LG G8 misschien een tweede beeldscherm krijgt die of modulair aanklikbaar is, of dat deze verwerkt is in een soort hoes die je als extra accessoire bij kan kopen.

Ook de vormgeving is nog niet duidelijk. De renders die laatst gepubliceerd zijn worden door een topman van LG weer tegengesproken. Het is dus afwachten, op 24 februari weten we hopelijk meer.

LG G8 abonnement

bron: etnews
beeld: @Onleaks

OuderFoon4u.nl

LG geruchten: V40 ThinQ komt naar Nederland en nieuws over de LG G8

Door Jelmer Penninga

Een aantal nieuwtjes rondom de smartphones van LG. LG heeft bevestigd dat de LG V40 ThinQ vanaf februari eindelijk in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Daarnaast zijn er een aantal geruchten rondom het nieuwe vlaggenschip die waarschijnlijk binnenkort aangekondigd zal worden. Het gaat om de opvolger van de LG G7 die naar verwachting G8 gaat heten. Gerucht gaat onder andere dat de LG G8 een tweede scherm gaat krijgen.

LG V40 ThinQ naar Nederland

Vier maanden na lancering komt de LG V40 ThinQ dan eindelijk naar Nederland. Het topmodel van LG was in een groot aantal landen al lang verkrijgbaar. Nederland komt daar nu dus ook officieel bij.

De LG V40 ThinQ is uitgerust met maar liefst 5 camera’s. Twee aan de voorkant en drie aan de achterzijde. Het 6,4 inch beeldscherm heeft een resolutie van 3120 x 1440 pixels. De V40 draait op de Snapdragon 845 processor van Qualcomm en heeft verder 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Hieronder meer specificaties:

LG V40 ThinQ specificaties

 • Beeldscherm: 6,4 inch.
 • Schermtype: OLED.
 • Resolutie: 3120 x 1440 pixels.
 • Processor: Snapdragon 845.
 • Werkgeheugen: 6 GB.
 • Opslagruimte: 128 GB.
 • Batterij: 3300 mAh.
 • Camera achter: 12 megapixel, f/1,5.
 • Tweede camera achter: 12 megapixel, f/1,9.
 • Derde camera achter: 16 megapixel, f/2,4.
 • Camera voor: 8 megapixel, f/1,9.
 • Tweede camera voor: 5 megaipxel, f/2,2.
 • Besturingsysteem: Android 8.1
 • Afmetingen: 158,7 x 75,8 x 7,7 mm
 • Adviesprijs: 749 euro

LG V40 ThinQ kopen

LG G8 krijgt twee schermen?

Er gaan verschillende geruchten rondom het nieuwe vlaggenschip van LG. Waarschijnlijk gaat het hier om de LG G8, maar geheel zeker is deze naam niet. Belangrijkste gerucht is dat de G8 twee schermen gaat krijgen. Nou gaan de laatste tijd veel geruchten de rondom smartphones met opvouwbare schermen, maar dat zou bij deze LG G8 geruchten niet het geval zijn. Volgens de geruchten krijgt de G8 een tweede scherm die of in een soort hoes verwerkt is, of het tweede scherm wordt mogelijk exemplaar dat als een soort module is aan te klikken aan de smartphone. Hoe het precies zit weet eigenlijk nog niemand. Dat er een verrassing komt wat betreft beeldscherm dat staat naar alle waarschijnlijkheid wel vast.

Renders die zijn gemaakt naar aanleiding van geruchten (door de @Onleaks in samenwerking met 91mobiles.com) zijn door topman Ken Hong op twitter tegengesproken. Met een simpele “Uhm, no” kunnen deze renders dus waarschijnlijk naar de prullenbak. En dat renders worden tegengesproken gebeurd overigens niet zo vaak. Hieronder een aantal van deze renders. Wat we dus weten is dat de LG G8 er in ieder geval zo niet uit gaat zien. Hoe wel? Nog even afwachten…

Beeld: LG en @Onleaks

Samsung Galaxy S10 komt op 20 februari in deze varianten

Door Jelmer Penninga

De lancering van de nieuwe Samsung Galaxy S10 komt steeds dichterbij. Op 20 februari zal het nieuwe vlaggenschip gepresenteerd worden. Welke varianten er dan definitief gepresenteerd gaan worden blijft natuurlijk een verrassing. Als we de geruchtenstroom mogen geloven dan gaan er maar liefst 4 varianten komen van de jubileum-editie, die Samsung Galaxy S10 gaat heten.

Net als de Galaxy S9 en de Galaxy S8 komen er opvolgers voor het standaard model, de S10 en zijn grote broer de S10 Plus. Naast deze twee modellen die we al jaren kennen in de S-serie, komt er dit jaar ook weer een Lite versie. Deze zogenaamde budget versie hebben we in het verleden ook gezien maar heette toen Mini. Als laatste komt er een 5G model van de S10 versie. Verwacht wordt dat deze op 20 februari nog niet gepresenteerd wordt, maar pas in de tweede helft van 2019 het daglicht gaat zien.

Samsung Galaxy S10 met 5G

De Galaxy S10 met 5G zal waarschijnlijk de naam S10 X of S10 Beyond X meekrijgen en zal eerst in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn bij de Amerikaanse provider Verizon (vandaar ook de naam ‘Beyond’). Of deze S10 ook in Nederland komt is nog de vraag. 5G internet zal waarschijnlijk pas in 2020 of 2021 in Nederland gelanceerd worden. Tot die tijd heeft een dergelijk toestel geen meerwaarde. Alhoewel, als we de specificaties mogen geloven wordt dit wel een indrukwekende smartphone. Geruchten gaan dat de S10 X maar liefst 1TB aan opslag krijgt en maar liefst 10GB aan opslaggeheugen. Dat zijn cijfers die nog niet eerder te zien waren bij een smartphone. Geruchten over een prijskaartje liegen er dan ook niet om. Naar schatting gaat de S10 X maar liefst 1600 euro kosten.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 varianten en specificaties

Volgens de geruchten worden dit de specificaties van de Samsung Galaxy S10 en al zijn varianten:

Samsung Galaxy S10

 • Beeldscherm: 6.1 inch
 • Processor: Snapdragon 855
 • Geheugen: 4GB
 • Opslag: 128GB/256GB
 • Camera: Voorkant 1, Achterkant 2
 • Batterij: 3500 mAh

Samsung Galaxy S10 Plus

 • Beeldscherm: 6.44 inch
 • Processor: Snapdragon 855
 • Geheugen: 6GB
 • Opslag: 256GB
 • Camera: Voorkant 2, Achterkant 3
 • Batterij: 4000 mAh

Samsung Galaxy S10 Lite

 • Beeldscherm: 6.1 inch
 • Processor: Snapdragon 855
 • Geheugen: 4GB
 • Opslag: 128GB/256GB
 • Camera: Voorkant 1, Achterkant 2
 • Batterij: 3100 mAh

Samsung Galaxy S10 Beyond X

 • Beeldscherm: 6.7 inch
 • Processor: Snapdragon 855
 • Geheugen: 10GB
 • Opslag: 1TB
 • Camera: Voorkant 2, Achterkant 4
 • Batterij: 5000 mAh

Beeld: CompareRaja

LG G7 Fit vanaf 23 november te koop. V40 komt voorlopig nog niet

Door Jelmer Penninga

Een aantal nieuwtjes rondom smartphonefabrikant LG. Vanaf 23 november is de LG G7 Fit te koop in Nederland. Dit kondigt LG aan op zijn eigen website. De LG G7 fit kan gezien worden als de budget variant van de LG G7 ThinQ. De LG V40 komt helaas nog niet naar Nederland.

Over de LG G7 Fit

De LG G7 Fit werd afgelopen augustus samen met de LG G7 One gelanceerd. Geruchten gingen toen al dat de LG G7 Fit in ieder geval naar Nederland zou gaan komen. LG toont nu op zijn website dat 23 november de datum is dat deze nieuwe smartphone dan in de schappen ligt bij de bekende winkels. De LG G7 One zal waarschijnlijk niet naar Nederland komen. Deze uitvoering van de LG G7 draait op Android One. Dit is een beknopte versie van Android speciaal voor budget smartphones. Android One is door Google ook bestempeld als Android voor opkomende smartphone landen.

De LG G7 is uitgerust met een 6.1 inch met een resolutie van 3120 x 1440 pixels. Een prima beeldscherm dus. Wat minder is de andere hardware van de LG G7 Fit. De processor is al een oudje, de Snapdragon 821. Deze zit ook in de overjarige LG G6. Wat betreft geheugen heeft de G7 Fit 4GB werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. De adviesprijs van de LG G7 Fit ligt op 349 euro, wat ongeveer 100 euro goedkoper is dan de huidige prijs van de LG G7 Thinq.

LG G7 Fit

LG V40 komt voorlopig niet

LG laat verder weten dat het voorlopig geen plannen heeft om de LG V40 naar Nederland te brengen. Een reden wordt niet gegeven. Heel erg jammer is het wel, omdat de V40 op dit moment het vlaggenschip is van de Koreaanse smartphone fabrikant. In het verleden is de komst van de V-smartphone vaker een vraagteken geweest. Zo is de V20 nooit in Nederland verschenen, maar de V30 wel. Hopelijk is er een (web)winkel die de V40 via de grijze import naar Nederland brengt, maar op dit moment zien wij in onze vergelijker nog geen prijzen voor zowel abonnementen als los toestel. Helaas…..

LG bron

Samsung’s opvouwbare smartphone wordt peperduur!

Door Jelmer Penninga

Vorige week liet Samsung zijn eerste opvouwbare smartphone zien tijdens een conferentie. Nu gaan de eerste geruchten over wat deze innovatieve smartphone moet gaan kosten. Je voelde hem waarschijnlijk al aankomen, hij wordt peperduur!

Een echte presentatie of lancering was het niet afgelopen week. Samsung liet in het half donker een eerste glimp zien van zijn nieuwe opvouwbare smartphone. Dat de telefoon opvouwbaar is weten we, maar andere specificaties zijn niet bekend gemaakt. Ook in de geruchten stroom is het nog vrij stil over de specs. Wel gaat al een naam in de ronde. De nieuwe Samsung gaat waarschijnlijk Galaxy F heten, waarbij de F voor Foldable staat.

Samsung Galaxy F

En dan de prijs. Volgens een Koreaanse bron gaat de Galaxy F maar liefst 2 miljoen Won kosten. Omgerekend komt dat uit op ongeveer 1700 euro.

Uiteraard kosten innovaties geld en daarom verbazen wij ons niet over deze prijs. Fabrikanten zijn al jaren bezig met flexibele beeldschermen en deze investeringen moet worden terug verdiend.
Onder andere dus Samsung, maar ook LG en Sony hebben een prototype laten zien van flexibele schermen. Wij verwachten dat niet alleen Samsung met een opvouwbare smartphone komt. Concurrentie is goed en zal hopelijk de prijs drukken. Daarnaast verwachten we dat de prijs in het begin heel hoog zal zijn, maar daarna zal afnemen.

Verwacht wordt dat de Galaxy F in Q1 of Q2 van 2019 gelanceerd gaat worden. Heb je serieuze interesse in deze telefoon dan kan je dus nu al beginnen met sparen. Zodra prijzen bekend zijn kan je ze bij ons vergelijken.

bron en beeld: Apparata

Is dit de nieuwe Nokia 9 met acht camera’s?

Door Jelmer Penninga

Al ongeveer een jaar gaan er geruchten over een Nokia 9. In de lijn van nieuwe Nokia toestellen zou dit het topmodel moeten worden van Nokia moederbedrijf HMD Global. Nu zijn er nieuwe renders gemaakt op basis van alle geruchten die op dit moment bekend zijn. Meest opvallende zijn de 8 camera’s van de Nokia 9.

De nieuwe renders zijn gemaakt door de website 91mobiles.com in samenwerking met @onleaks, het twitterkanaal dat regelmatig nieuws lekt over nieuwe mobiele telefoons.

Interessant detail zijn de maar liefst 8 camera’s waarmee de Nokia 9 waarschijnlijk wordt uitgerust. Twee selfiecamera’s op de voorkant en maar liefst 6 camera’s op de achterkant. Wat de functie van al deze camera’s is blijft gissen. Belangrijkste functie’s zijn wel te raden. Een telefotolens, groothoeklens en dieptecamera. Waar de andere camera’s dan voor dienen blijft een klein raadsel. Op de renders is te zien dat de camera’s zijn geplaatst in een penta-camera opzet. Hieronder zie je verschillende renders afbeeldingen van de Nokia 9.

Meer Nokia 9 details

Naast de 8 camera’s zijn er meer geruchten over de specificaties van de Nokia 9. Waarschijnlijk dat de Nokia 9 wordt uitgerust met een 5,9 inch beeldscherm met eenQHD resolutie. De Nokia 9 wordt aangedreven door een Snapdragon 845 processor. Het geheugen zal waarschijnlijk gaan bestaan uit 8GB werkgeheugen en 128GB opslag. Ook de afmetingen zijn al uitgelekt. Het toestel gaat 155 x 75 x 7,9 millimeter groot zijn.

Wanneer de Nokia 9 gelanceerd gaat worden is nog niet bekend. Eerdere geruchten spraken over eind 2018, maar de laatste geruchten hebben het over begin 2019. Enige wat we kunnen doen is afwachten.

Nokia 9 render video

bron en afbeeldingen: 91mobiles.com en @onleaks

Samsung hint naar smartphone met opvouwbaar beeldscherm

Door Jelmer Penninga

In een nieuwe teaser op Facebook hint Samsungt naar een opvouwbaar smartphone. De Facebookpagina Samsung Mobile is de officiele Facebook pagina voor Samsung’s mobile devices. Verwacht wordt dat deze hint meer gestalte gaat krijgen de komende tijd.

Al tijden gaan geruchten dat een opvouwbare smartphone er gaat komen. Er zijn verschillende prototype’s getoond, maar nog geen enkele fabrikant heeft tot nu toe een opvouwbare smartphone naar de consumenten-markt gebracht. Verschillende beeldscherm fabrikanten, zoals Samsung, Sony en LG hebben al een prototype laten zien en verwacht wordt dat de eerste opvouwbare smartphone snel gelanceerd gaat worden. Misschien nog dit jaar en anders volgend jaar.

Hoe de smartphone’s met flexibel beeldscherm er precies uit gaan zien is nog de vraag. Waar komt precies de vouw? Of komt er een andere toepassing. Er zijn prototype’s gezien waarbij het beeldscherm opgerold werd. Een flexibel beeldscherm maakt veel verschillende toepassingen mogelijk.

Kijken we goed naar de afbeelding van Samsung dan wekt het de suggestie dat het gaat om een opvouwbare smartphone in de volle lengte. Eerder werden al renders gemaakt op basis van schetsen en patenten, zoals deze afbeelding:

Samsung Galaxy F

Geruchten gaan dat deze nieuwe telefoon de Samsung Galaxy F gaat heten, waarbij de F voor Foldable staat. Aanstaande woensdag start Het SDC, Samsung Developer Conference. Wellicht dat tijdens deze conferentie meer details aan het licht gaan komen. Mocht dit zo zijn dan laten we het je weten.

(Via)

OnePlus lanceert de nieuwe OnePlus 6T

Door Jelmer Penninga

Gisteren heeft OnePlus zijn nieuwe paradepaardje gelanceerd, de OnePlus 6T. De geruchten gingen al lange tijd en Oneplus gaf zelf ook regelmatig teasers dat de 6T er aan zat te komen. Gisteren was de presentatie in New York en werden details van de nieuwe OnePlus smartphone onthuld.

OnePlus 6T specificaties

OnePlus 6T

Eigenlijk waren alle details al zo goed als bekend. Bij de lancering werd weinig nieuws onthuld. Neemt niet weg dat OnePlus weer een prima telefoon brengt voor een redelijke prijs. De OnePlus komt met een 6,41 inch AMOLED beeldscherm van Samsung. Dit beeldscherm heeft een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Onder het beeldscherm vinden we een vingerafdrukscanner. Deze nieuwste generatie vingerafdrukscanners is helemaal onzichtbaar. De OnePlus 6T is één van de eerste met deze nieuwe vingerafdrukscanner onder het beeldscherm.

De OnePlus 6T wordt aangedreven door een supersnelle 2,8Ghz processor met 8 rekenkernen (octa-core). Wat betreft opslag valt er niet veel te klagen. De 6T komt standaard met een opslag capaciteit van 128GB en een werkgeheugen van 6GB. Voor een meerprijs kan je ook kiezen voor een opslag van 256GB en een werkgeheugen van maar liefst 8GB.

De camera van de 6T is wat resolutie betreft niet veel veranderd ten opzichte van de OnePlus 6. Op de achterzijde een 16 en 20 megapixel camera. De camera is wel sterk verbeterd en kan met minder licht scherpe foto’s maken. Op de voorkant treffen we een 16 megapixel selfiecamera.

Zoals gezegd krijg je veel smartphone voor een redelijke prijs. De OnePlus 6T met 128GB opslag en 6GB werkgeheugen gaat over de toonbank voor 559 euro. Wil je de variant met 256GB opslag en 8GB werkgeheugen dan moet je 639 euro neerleggen. De OnePlus 6T is vanaf 6 november verkrijgbaar via OnePlus en de bekende webshops.

OnePlus 6T video

Nokia nieuws: Nokia 8.1 gespot en Nokia 7.1 nu verkrijgbaar met korting

Door Jelmer Penninga

Een aantal nieuwtjes over Nokia deze week. Eerder dan verwacht is de nieuwe Nokia 7.1 vanaf vandaag verkrijgbaar bij de verschillende winkels en webshops met een leuke cashback actie. Daarnaast is er een nieuw toestel opgedoken in de benchmark test van Geekbenck. Waarschijnlijk dat het om de nog niet aangekondigde Nokia 8.1 gaat.

Nokia 7.1 verkrijgbaar met cashback

De nieuwe Nokia 7.1 is vanaf deze week verkrijgbaar en Nokia begint meteen met een leuke actie. Koop nu de Nokia 7.1 en je krijgt 50 euro cashback. Hiervoor moet je een formulier invullen en opsturen, waarna de 50 euro automatisch op je rekening wordt terug gestort.

Nokia 7.1

De Nokia 7.1 is een mooie middenmoter voor een prima prijs. De Nokia 7.1 is uitgerust met een 5,84 inch IPS LCD display met een resolutie van 1080 x 2280 pixels. Het scherm is beeldvullend met een zogenaamde notch aan de bovenkant. Onder de motorkap vinden we een 1,8Ghz processor met 8 rekenkernen (octa-core). Het geheugen is bestaat uit 32GB opslag geheugen en 3GB aan werkgeheugen (RAM). Voor mooie foto’s is de Nokia 7.1 uitgerust met 12 en 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 8 megapixel camera aan de voorzijde.

Nokia 8.1 (?) duikt op in snelheidstest van Geekbench

Nog een nieuwe Nokia gaat wellicht binnenkort het levenslicht zien. In de snelheidstest van Geekbench is een tot nu toe nog onbekende Nokia opgedoken. Geruchten gaan dat het hier om de nog niet aangekondigde Nokia 8.1 gaat. Deze nieuwe Nokia zou worden uitgerust met een 2.2GHz processor en worden ondersteunt door 4GB werkgeheugen. Geruchten zijn heel vaag, omdat Geekbench niet veel details onthuld. We weten nog niets over een beeldscherm of camera’s en dergelijke. Uiteraard ligt het in de lijn der verwachten dat er een opvolger komt van de Nokia 8 (Sirocco) en dat deze Nokia 8.1 net iets betere specificaties heeft dan de Nokia 7.1. Weten we meer, dan laten we je het weten.

Nokia 7.1 video

 

 

Tele2 introduceert sim only speciaal voor kinderen

Door Jelmer Penninga

Als eerste mobiele provider presenteert Tele2 een sim only abonnement die ouders speciaal voor hun kinderen kunnen afsluiten. Met het abonnement kunnen kinderen onbeperkt bellen naar 3 nummers en hebben ze 1GB databundel. Kosten voor dit abonnement zijn 7 euro per maand.

Het abonnement heeft een datalimiet van 1GB, bellen kost 0,15 per minuut. Er zijn drie nummers in te stellen waarmee onbeperkt gebeld kan worden. Deze nummers zijn eens per maand te wijzigen met de Tele2 app. In de Tele2 app is ook het verbruik te monitoren.
Het abonnement heeft een belplafond van 10 euro. Hierna is het niet meer mogelijk om te bellen, sms’en of te internetten. Ook de drie onbeperkte nummers zijn dan niet meer te bellen. Wel kan het abonnement dan nog telefoontjes en sms’jes ontvangen. Het is mogelijk om extra data bij te kopen of het belplafond te verhogen.

Dit nieuwe Tele2 abonnement is dus speciaal voor kinderen. De abonnementsduur is 12 maanden en de aansluitkosten zijn €15,- Naast dit abonnement zijn er natuurlijk nog meer goedkope abonnementen mogelijk. Ook aanbieders zoals Simpel, Youfone en Simyo hebben goedkope sim only abonnementen. Deze zijn niet speciaal voor kinderen, maar wel erg goedkoop.

Tip: Het vergelijken van goedkope sim only abonnementen kan je inzicht geven in de prijs die je kwijt bent voor een sim only abonnement.

bron: Tele2

Gerucht: Samsung Galaxy Note 10 krijgt beestachtig groot beeldscherm van 6.66 inch

Door Jelmer Penninga

De Samsung Galaxy Note 9 is nog maar net gelanceerd of de eerste geruchten over zijn vermoedelijke opvolger, de Samsung Galaxy Note 10, gaan al de ronde. Een eerste gerucht is dat het beeldscherm weer groter wordt, namelijk 6,66 inch. Het duivelse getal is niet bewust gekozen, maar gaat nu al over het internet als beestachtig groot.

Samsung Galaxy Note 10De Samsung Galaxy Note 9

De geruchten komen vanuit insiders van Samsung. In Korea heeft Samsung zijn beeldscherm fabriek de opdracht gegeven om dit grote beeldscherm te gaan ontwikkelen. De grote van het beeldscherm ligt wel in lijn der verwachtingen. Geruchten gaan dat de Samsung Galaxy S10, en dan de Galaxy S10 Plus, een beeldscherm gaat krijgen van 6,44 inch. De huidige Galaxy Note 9 heeft een scherm van 6,4 inch. Aangezien de Note-serie het grootst is zal de Galaxy Note 10 deze 6,44 inch moeten gaan overtreffen.

Daarnaast is er ook nog de concurrentie. Samsung houdt natuurlijk zijn belangrijkste belager Apple goed in de gaten. De nieuwe iPhone Xs Max heeft een 6,5 inch beeldscherm. In een recente reclame van Samsung is duidelijk te zien dat de Galaxy het alternatief is voor de iPhone en dat er duizend-en-één redenen zijn om nu over te stappen. Dan moet de bigger, better, faster belofte natuurlijk wel waargemaakt worden.

Het is nog wel even wachten op dit beestachtige beeldscherm in combinatie met een Samsung Galaxy Note 10. Volgende jaar september zal waarschijnlijk de release van deze nieuwe smartphone gaan plaatsvinden. Ondertussen houden we je op de hoogte.

De Samsung reclame: Switch to Galaxy

❌