[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 14 December 2018De Stentor - Achterhoek

Parkeerruzie ontaardt in geweld op damestoilet kasteel Ruurlo

BORCULO - Normaal gesproken zijn het toch keurige dames en heren die een bezoek brengen aan museum More in Kasteel Ruurlo. Toch ontaardde een ruzie over een parkeerplek vorig jaar in bruut geweld op het damestoilet.

 • 14 December 2018 om 10:11

Auto belandt op zijn kop in de sloot in Halle

HALLE - Op de Halle-Nijmanweg is een auto in de sloot beland. Een voorbijganger heeft de bestuurster uit het voertuig gehaald. Ze is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 • 14 December 2018 om 10:05

Parkeerruzie eindigt met fysiek geweld op damestoilet bij museum More in Ruurlo

Een ruzie over een parkeerplek bij museum More in Ruurlo eindigde vorig jaar in bruut geweld op het damestoilet.

 • 14 December 2018 om 09:27

Parkeerruzie eindigt in met fysiek geweld op damestoilet bij museum More in Ruurlo

Een ruzie over een parkeerplek bij museum More in Ruurlo eindigde vorig jaar in bruut geweld op het damestoilet.

 • 14 December 2018 om 09:27

Parkeerruzie eindigt in damestoilet bij More Ruurlo

Een ruzie over een parkeerplek bij museum More in Ruurlo eindigde vorig jaar in bruut geweld op het damestoilet.

 • 14 December 2018 om 09:27

Eefdenaar (62) had geen schijn van kans bij woningbrand

In zijn door een brand verwoeste slaapkamer hebben brandweerlieden donderdagochtend rond half tien het levenloze lichaam van een 62-jarige man aangetroffen. Het slachtoffer woonde met zijn moeder (87) samen in de voorste woning van een twee-onder-eenkapper aan de Reeverdijk in het buitengebied van Eefde.

 • 14 December 2018 om 09:23

Burgemeesters sluiten steeds vaker drugspanden in de Achterhoek

GENDRINGEN - Achterhoekse burgemeesters hebben het afgelopen jaar al minimaal 13 drugspanden tijdelijk gesloten. Deze week nog werd bekend dat in Gendringen, Varsselder en Hummelo panden zijn gesloten na de vondst van drugs. ,,Het wordt tijd dat mensen die zich bezig houden met het verbouwen of verhandelen van drugs zenuwachtig gaan worden", waarschuwt burgemeester Otwin van Dijk van Oude IJsselstreek.

 • 14 December 2018 om 07:58

Twee verdachten van schietpartij Winterswijk weer vrij

WINTERSWIJK - Twee van de vijf verdachten die afgelopen weekend zijn opgepakt bij een schietpartij aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk zijn vrijgelaten. Drie anderen blijven nog vast zitten, onder wie de gewonde vrouw die nog in het ziekenhuis ligt.

 • 14 December 2018 om 07:02

Zutphense Ainslie (16) kanaliseert zijn Asperger via zijn films

Ainslie Gilewski kreeg op zijn elfde de diagnose 'Asperger'. De jonge Zutphenaar worstelde lang met zijn autistische aandoening en zakte zelfs weg in een isolement: twee jaar lang speelde hij dag in dag uit gewelddadige games in zijn kamertje. Tot hij het filmen ontdekte.

 • 14 December 2018 om 07:00

Bibliotheek Aalten wordt parkeergarage; boeken verhuizen naar oude supermarkt

AALTEN - De bibliotheek verhuist naar een voormalige supermarkt, de supermarkt breidt uit, de ruimte van de bibliotheek wordt een parkeergarage en de Hogestraat krijgt een nieuwe rij gevels. Dat zijn de onderdelen van een plan in het centrum van Aalten, waar het komende jaar aan wordt gewerkt.

 • 14 December 2018 om 06:45
Gisteren β€” 13 December 2018De Stentor - Achterhoek

Gemist? Man komt om bij brand. En: politie belt bij 400 adressen aan vanwege illegaal vuurwerk

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het belangrijkste nieuws van donderdag 13 december.

 • 13 December 2018 om 21:59

Brand in schuur in Doetinchem

DOETINCHEM - In Doetinchem zijn brandweer en politie donderdagavond uitgerukt voor een brandende schuur. De brand is onder controle, maar het dak wordt deels verwijderd om er zeker van te zijn dat al het vuur geblust is. Ook de schuur van de buren raakte door de brand beschadigd.

 • 13 December 2018 om 21:56

Het vriest: met deze tips krijg je je autoruiten snel ijsvrij!

De temperatuur duikt vannacht weer onder het vriespunt en dus is er een grote kans dat je morgenochtend je autoruiten moet krabben. Geen zin in lang krabben? Lees deze tips en bespaar jezelf een boel tijd, ergernis en een dikke boete.

 • 13 December 2018 om 20:00

Noud van de Louw en zijn onmetelijke drang naar de Achterhoek

DOETINCHEM - De Achterhoek sexy maken. Volgens Noud van de Louw (25) is dat van het grootste belang om jongeren hier te houden. In Blend praten tien twintigers onder leiding van Van de Louw en Karin Geurts morgen over de toekomst van de Achterhoek.

 • 13 December 2018 om 18:54

Gratis wifi in centra Aalten, Dinxperlo en Bredevoort

AALTEN - De gemeente Aalten is uit 12.000 gemeenten in de Europese Unie geselecteerd voor subsidie voor wifi in de dorpskern. Met de bijdrage van 15.000 euro kan er gratis wifi worden aangeboden in het centrum van Aalten, Dinxperlo en Bredevoort. Het systeem moet volgend najaar werken.

 • 13 December 2018 om 17:23

β€˜Dit is de beste gastheer ter wereld’

Frans Miggelbrink proeft de kerstsfeer in Hamburg en is niet weg te slaan uit een huiselijk café, met Achterhoekse trekjes.

 • 13 December 2018 om 16:23

Dode bij grote woningbrand in Eefde is 62-jarige zoon des huizes

Bij een grote woningbrand aan de Reeverdijk in het buitengebied van Eefde is een man om het leven gekomen. Hij is na de brand door de brandweer in het huis gevonden. De politie heeft zojuist bevestigd dat het gaat om een 62-jarige man die met zijn moeder in het huis woonde.

 • 13 December 2018 om 06:53

Drie verdachten steekincident Doetinchem op vrije voeten

DOETINCHEM - De drie verdachten die betrokken waren bij een steekincident op de Haverdreef in de wijk De Huet in Doetinchem zijn woensdag vrijgelaten. Dat meldt een woordvoerder van de politie.

 • 13 December 2018 om 14:59

Vanuit Zelhem gaat de boterolie naar Irak en Japan

ZELHEM - Vroeger had bijna ieder dorp in Nederland een boterfabriek. Nu zijn er nog vier. Eén daarvan, Koninklijke VIV Buisman in het Achterhoekse Zelhem, bestaat dit jaar 150 jaar. Het bedrijf is onder meer marktleider in boterolie (ghee) in het Midden-Oosten.

 • 13 December 2018 om 14:34

Leerlingen Winterswijkse basisscholen krijgen vuurwerkles: β€˜Ik wil jullie straks niet op de poli zien’

WINTERSWIJK - ,,Wie van jullie houdt er van vuurwerk?”, vraagt wondzorgconsulent Angeniet Sonderen van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix aan de leerlingen van groep 7 van obs Stegeman. Waarop iedereen de hand opsteekt. ,,En wie heeft het zelf al eens afgestoken?”, waarna opnieuw bijna alle handen de lucht ingaan.

 • 13 December 2018 om 12:45
❌