[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren β€” 22 Januari 2019De Stentor - Kop-van-Overijssel

Gemist? Geweld bij overval Kampen en hertenvlees naar voedselbanken

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van dinsdag 22 januari.

 • 22 Januari 2019 om 21:59

Begeleid wonen op Levensboomlocatie in Rouveen

Op de Levensboomlocatie in Rouveen verrijst een begeleide woonvoorziening voor jongeren met een zorgvraag. Direct daarnaast worden zorgappartementen voor ouderen met 24-uurszorg gebouwd en een aantal appartementen voor starters. Dat is de uitkomst van een druk bezochte stembijeenkomst in de kantine van SC Rouveen voor invulling van het braakliggende terrein aan de Esdoornlaan.

 • 22 Januari 2019 om 16:51

Isala wil betere bereikbaarheid en past bezoektijden aan

Isala in Zwolle wil een einde aan de bereikbaarheidsproblemen en past daarom per 1 februari de bezoektijden in de middag aan.

 • 22 Januari 2019 om 16:03

Zo maak je vandaag de beste sneeuwfoto's

Een paar centimeter sneeuw is genoeg voor een sfeervol plaatje. Maar het kan altijd beter. Onze fotograaf Ronald Hissink uit Deventer geeft vijf tips. Stentor-lezers kozen in 2017 zijn foto - van een besneeuwd jochie op de fiets - tot mooiste van ’t jaar.

 • 22 Januari 2019 om 13:18

Schaatsers nemen grote risico’s in De Weerribben: β€˜Levensgevaarlijk’

,,Levensgevaarlijk’’, zegt boswachter Egbert Beens van Staatsbosbeheer over de schaatsers die zich op het ijs wagen in De Weerribben. Na enkele dagen nachtvorst waren de vaarten tussen de rietlanden bij Kalenberg en Ossenzijl bevroren. ,,Maar het ijs is nog te dun en wat gisteren dicht lag is nu weer open door de harde wind.’’

 • 22 Januari 2019 om 12:55

Boswachter Beens: β€˜Schaatsen in De Weerribben levensgevaarlijk

,,Levensgevaarlijk’’, zegt boswachter Egbert Beens van Staatsbosbeheer over de schaatsers die zich op het ijs wagen in De Weerribben. Na enkele dagen nachtvorst waren de vaarten tussen de rietlanden bij Kalenberg en Ossenzijl bevroren. ,,Maar het ijs is nog te dun en wat gisteren dicht lag is nu weer open door de harde wind.’’

 • 22 Januari 2019 om 12:55

Hasselt krijgt muzikaal bedankje van militair orkest voor gastvrijheid

In Ons Gebouw, het clubhuis van Hasselts Fanfare, treedt woensdagavond (aanvang 19.30 uur) de Regiments Fanfare Garde Grenadiers en Jagers (RFGGJ) op. Het militaire orkest toont zo haar dankbaarheid voor de periode dat ze in Hasselt konden repeteren.

 • 22 Januari 2019 om 10:18
OuderDe Stentor - Kop-van-Overijssel

Volleybalster Manon Flier in musical Soof

Voormalig topvolleybalster Manon Flier uit Zwolle staat van 23 januari tot en met 10 februari op de planken in de musical Soof. Flier speelt daarin zichzelf, zoals eerder ook schaatster Annette Gerritsen, voetbalster Anouk Hoogendijk en wielrenster Leontien van Moorsel dat deden.

 • 21 Januari 2019 om 16:41

Relletje om rondvaarten dwars door het ijs in Gieterse gracht

Heisa om niks, vinden ze het bij rondvaartbedrijf Smit Giethoorn. Afgelopen weekend werden ze online verguisd omdat ze met een van hun rondvaartboten toeristen door de gracht rondvoeren en zo het fragiele ijslaagje vernield zouden hebben. ,,Onzin", zegt Lisette Smit. ,,Het lag op dat stuk open.”

 • 21 Januari 2019 om 16:00

#HΓ©Scheids: Dansende doelman, bijzondere overtreding en Lamprou-moment

De doelmannen speelden dit weekeinde de hoofdrollen. Niet alleen bij Ajax, ook in het regionale amateurvoetbal. Zo zien we de keeper van ZAC een bijzonder dansje uitvoeren, de doelman van Hierden die de tegenstander een handje helpt en een penaltymoment zoals bij Lamprou bij Rohda Raalte.

 • 21 Januari 2019 om 13:39

Automobilist haalt garage in Hasselt net niet, auto vliegt in brand

De brandweer in Hasselt is vanochtend uitgerukt voor een autobrand aan de Vaartweg in die plaats.

 • 21 Januari 2019 om 11:35

Zo was de bloedmaan in onze regio te zien: β€˜Echt iets speciaals’

Wie vanmorgen vroeg uit de veren was kon hem zien: de superbloedmaan. Zo'n zestig mensen trotseerden de kou om bij Volkssterrenwacht Bussloo naar de bloedmaan te kijken. Onze oproep om foto’s in te sturen werd bovendien massaal beantwoord. ,,Dit is met niets te vergelijken.’’

 • 21 Januari 2019 om 08:11

Gemist? Curieuze scheidsrechterswissel in Deventer, en: zolderbrand in Apeldoorn

Even geen nieuws gevolgd? Wij hebben het belangrijkste nieuws van vandaag voor je op een rijtje gezet.

 • 20 Januari 2019 om 22:04

IJsmeester in Olst schaatst eerste meters: β€˜Dit is prachtig’

Wanneer kunnen de schaatsen uit het vet? Liefhebbers wachten gespannen op het eerste natuurijs in onze regio. IJsmeester Henk Harleman uit Olst schaatste al de eerste meters op de ijsbaan. ,,Dit is prachtig, maar het publiek moet nog even geduld hebben.”

 • 20 Januari 2019 om 10:26

Veldtoertocht Staphorst overtreft alle verwachtingen: β€˜Ik heb m'n ogen uitgekeken’

Vanuit het hele land kwamen zaterdag 850 mountainbikers naar Staphorst om deel te nemen aan de jaarlijkse Veldtoertocht. Voorzitter Henk Dunnink van de organiserende Wieler Toer Club (WTC) Staphorst-Rouveen is in zijn nopjes. ,,We hadden gerekend op zo’n 450 deelnemers.’’

 • 20 Januari 2019 om 12:46

Schaatskoorts stijgt: wachten op eerste rondjes op natuurijs in de regio

Wanneer kunnen de schaatsen uit het vet? Liefhebbers wachten gespannen op het eerste natuurijs in onze regio. IJsmeesters trekken intussen alles uit de kast om de eerste rondjes op natuurijs mogelijk te maken.

 • 20 Januari 2019 om 10:26

Gemist? Broers bruut beroofd en Evers Staat Op genomineerd voor Gouden RadioRing

Twee broers uit Heeten werden bruut beroofd en de hele nacht opgesloten in hun eigen kamer. In Nunspeet was een ingeruilde fietsaccu de oorzaak van een grote brand bij Stella. En wijkagent Jelle van Heerikhuize streek in Ermelo over zijn hart en liet een jonge man gaan die hem had uitgescholden voor ‘kankerlijer’. Een overzicht van de opvallendste berichten van de afgelopen week.

 • 20 Januari 2019 om 10:00

Brrr! Het was vannacht ijskoud: -10 in Oost-Nederland

Het heeft vannacht voor het eerst deze winter plaatselijk streng gevroren. In Leeuwarden daalde de temperatuur naar -10,1 graden, meldt Weeronline. Bij temperaturen beneden -10,0 graden is sprake van strenge vorst. Aan de grond werd het in Oost-Nederland ook kouder dan -10.

 • 20 Januari 2019 om 07:02

Het was vannacht ijskoud: -10 in Oost-Nederland

Het heeft vannacht voor het eerst deze winter plaatselijk streng gevroren. In Leeuwarden daalde de temperatuur naar -10,1 graden, meldt Weeronline. Bij temperaturen beneden -10,0 graden is sprake van strenge vorst. Aan de grond werd het in Oost-Nederland ook kouder dan -10.

 • 20 Januari 2019 om 07:02

Gemist? Vrachtwagen ramt gesloten spoorwegovergang En: Skypen met je psych in India

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het belangrijkste nieuws van zaterdag 19 januari.

 • 19 Januari 2019 om 21:59
❌