[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag โ€” 25 September 2017De Stentor - Kop-van-Overijssel

Eind 2017 start aanleg rotonde bij Hasselt

Eind dit jaar maakt bij Hasselt de kruising van de N331 (Vollenhove-Zwolle) en de N337/Vaartweg (Hasselt – Lichtmis) plaats voor een rotonde. De voorbereidende werkzaamheden zijn al in volle gang. Het gaat volgens woordvoerster Petra Timmer van de provincie Overijssel onder meer om het verleggen van kabels en leidingen.

 • 25 September 2017 om 17:57

Auto botst tegen vangrail op A28 bij Staphorst

Op de A28 tussen De Wijk en Staphorst is vanmiddag een auto tegen de vangrail gebotst. Het ongeluk zorgde voor veel vertraging. 

 • 25 September 2017 om 14:51

Oud-personeelsleden Lord Nelson nog een keer in actie

Deejays en barpersoneel uit de vorige eeuw komt opnieuw in actie in discotheek Lord Nelson in Meppel. Dat gebeurt vrijdag 13 oktober tijdens de Classic Disco Night. 

 • 25 September 2017 om 13:11

Wingsuitvlieger Cordia op airshow in Blokzijl

Jarno Cordia, één van 's werelds bekendste wingsuitvliegers, is zaterdag 30 september te zijn in de airshow van het vliegfestival ElseFly bij Blokzijl. Hij vliegt daar met een met straalmotoren aangedreven wingsuit. 

 • 25 September 2017 om 11:55

Geen krant in Eesveen door uitgebrande auto krantenbezorger

Vanmorgen is in Eesveen een auto van een krantenbezorger volledig uitgebrand. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft het vuur geblust.

 • 25 September 2017 om 09:12

Papierinzameling in Kop ter discussie

Onrust in papierinzamelend Steenwijkerland. Mogen verenigingen en scholen oud papier blijven inzamelen om hun kas te spekken of neemt afvalverwerker ROVA de inzameling over? Het college van Steenwijkerland besluit nog dit jaar.

 • 25 September 2017 om 06:00

D66 wil opheldering over afsluiting Blokzijlseweg

D66 Steenwijkerland vraagt zich af of de gemeente niet eerder had kunnen anticiperen op de tijdelijke afsluiting van de Blokzijlseweg (N333) tussen Blokzijl en Steenwijk. Onder meer door met de provincie Overijssel als beheerder om tafel te gaan zitten, en eventuele verkeersmaatregelen niet tijdens maar al voor de afsluiting door te voeren.

 • 24 September 2017 om 18:16
Gisteren โ€” 24 September 2017De Stentor - Kop-van-Overijssel

Nette heren op ronkende motoren halen recordbedrag binnen tegen prostaatkanker

Na het optrekken van de mist is er zondagochtend motorengeronk onder de Steenwijker Toren. De Markt is ingericht als een kleurrijke paddock, waar ruim honderd motoren zijn gestald. Steenwijk is deze zondag voor het derde jaar op rij gaststad voor 'The Distinguished Gentleman's Ride.' 

 • 24 September 2017 om 19:57

Verzameling echtpaar in Genemuiden levert meer op dan verwacht

,,Het gaat goed. Ik geloof dat ik mijn oude auto hier ook maar ga verkopen”, schreeuwt veilingmeester Richard Hessink door de manege in Genemuiden. Op humoristische wijze probeert hij de prijs op te drijven van pronkstukken uit de collectie van het echtpaar Bilderdijk. ,,Boven verwachting”, zegt organisator Bradlay Hessink van Hessink’s veilinghuis zaterdag na afloop over de opbrengst.

 • 24 September 2017 om 13:28

Waterpark op plek Werf Bodewes in Hasselt

De entree van Hasselt krijgt een heel ander aanzien. Op de plek waar nu nog scheepswerf Bodewes is gevestigd komt een waterpark. Het bestaat uit 25 recreatiewoningen, 11 recreatieappartementen, een haven met 60 aanlegsteigers en 20 bootloodsen en twee bedrijfswoningen. 

 • 23 September 2017 om 06:00

Gemist? Woede over vliegroutes woedt voort en Terror Teun is niet meer

'Bullshit!', die opgekropte woede kwam naar buiten bij een avond over de vliegroutes naar Lelystad Airport. Het geluid dat dat met zich mee zal brengen werd in de regio besproken én in Den Haag. Andere dingen die de aandacht vroegen: Hert Terror Teun kwam om het leven en brutale koperdieven maakten met hun buit meteen een rondje langs ijzerhandelaren.

 • 24 September 2017 om 10:01
OuderDe Stentor - Kop-van-Overijssel

Recron polst ondernemers over impact Lelystad Airport

Recron - de brancheorganisatie voor recreatieondernemers - tracht via een vragenlijst te achterhalen wat de impact van de vliegroutes van Lelystad Airport is op bedrijven op de Veluwe, in Gelderland,Overijssel en Friesland.

 • 23 September 2017 om 16:29

'Op de dollerooi' op toer langs begraafplaatsen

Een kerk bezoeken en daarbij over de grafstenen in het godshuis lopen, is de gewoonste zaak van de wereld. Waarom dan niet eens een keer een begraafplaats bekijken? Doe eens gek en ga deze zaterdagmiddag met uitvaartvereniging De Laatste Eer op toer naar de laatste rustplaatsen in Paasloo en Willemsoord.

 • 23 September 2017 om 06:00

Vakbond praat met personeel Het Zand over reorganisatie

Vakbond FNV belegt voor volgende week vrijdag een bijeenkomst met haar leden die werkzaam zijn bij Zorgspectrum Het Zand. Dinsdag en woensdag informeert de Raad van Bestuur het personeel over de voorgenomen reorganisatieplannen. 

 • 23 September 2017 om 06:00

In deze gemeenten kregen vrouwen een bon voor wildplassen

Vrouwen mogen dan weinig plekken hebben waar ze in de nachtelijke uurtjes naar een openbaar toilet kunnen, niet veel dames gaan op de bon voor wildplassen: in 34 gemeenten in Nederland zijn vrouwen bekeurd. Bekijk op de kaart waar.

 • 22 September 2017 om 13:35

Weekendtips: Met je buren naar de Platenbeurs?

Het weekend staat weer voor de deur. Mocht je nog geen plannen hebben, dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje. 

 • 22 September 2017 om 13:16

Smaakmakers Festival wil grens oversteken

Voor de vierde keer vindt in De Wijk het Smaakmakers Festival plaats. Zaterdag en zondag kunnen bezoekers aan de oever van de Reest, nipt op Drentse bodem, genieten van eten, muziek en mooie verhalen. Volgend jaar wil de organisatie de grens oversteken, met een deel van het festival honderd meter verderop aan de IJhorster kant van het riviertje. 

 • 22 September 2017 om 12:45

Poll burendag: Is het 'oorlog' in jouw straat?

Buren heeft bijna iedereen in Nederland, tenzij je in een hutje op de hei woont. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Morgen is het Burendag in Nederland: de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

 • 22 September 2017 om 12:08

Burendag: Is het 'oorlog' in jouw straat?

Buren heeft bijna iedereen in Nederland, tenzij je in een hutje op de hei woont. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Morgen is het Burendag in Nederland: de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

 • 22 September 2017 om 12:08

Stadstuin Nettelbosch in hartje Steenwijk

Het centrum van Steenwijk wordt nog dit jaar verrijkt met een stadstuin. Nettelbosch gaat het nu rommelige terrein op de voormalige Holleboomlocatie (vernoemd naar het aannemersbedrijf dat hier gevestigd was) heten.

 • 22 September 2017 om 10:53
โŒ