[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

πŸ”’
❌ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Vandaag β€” 10 Juli 2020De Stentor - Kop-van-Overijssel

Wegen rond Zwolle weer vrij nadat in vroege ochtend vrachtwagen matrixbord op snelweg A28 ramde

De wegen vanuit het noorden richting Zwolle slibten vanochtend dicht. Dat gebeurde nadat in alle vroegte een vrachtwagenchauffeur de matrixborden op de A28 bij afslag Ommen heeft geramd. Hij was vergeten zijn laadbak omlaag te doen. Het ongeluk vond plaats vanaf Meppel richting Zwolle.

 • 10 Juli 2020 om 04:14

Tal van wegen richting Zwolle slibben dicht nadat vrachtwagen matrixborden op A28 ramt

De wegen vanuit het noorden richting Zwolle slibten vanochtend dicht. Dat gebeurde nadat in alle vroegte een vrachtwagenchauffeur de matrixborden op de A28 bij afslag Ommen heeft geramd. Hij was vergeten zijn laadbak omlaag te doen. Het ongeluk vond plaats vanaf Meppel richting Zwolle.

 • 10 Juli 2020 om 04:14

Vrachtwagen ramt met laadbak matrixborden op A28 bij Zwolle, snelweg dicht en β€˜omrijden soms lastig’

Een vrachtwagenchauffeur heeft vrijdagmorgen vroeg de matrixborden op de A28 bij afslag Ommen geramd. Hij was vergeten zijn laadbak omlaag te doen. Het ongeluk gebeurde vanaf Meppel richting Zwolle.

 • 10 Juli 2020 om 04:14

Optreden met 300 bezoekers in Park Rams Woerthe in Steenwijk gaat door: β€˜Erg spannend voor iedereen’

Het optreden van de band Lemonade in Park Rams Woerthe in Steenwijk kan zaterdag doorgaan. Theater de Meenthe heeft volgens directeur Han Evers toestemming van de gemeente Steenwijkerland gekregen voor het evenement.

 • 10 Juli 2020 om 06:23

Vrachtwagen ramt met laadbak matrixborden op A28 bij Zwolle, snelweg urenlang dicht

Een vrachtwagenchauffeur heeft vrijdagmorgen vroeg de matrixborden op de A28 bij afslag Ommen geramd met zijn laadbak die nog ‘omhoog’ stond. Het ongeluk gebeurde vanaf Meppel richting Zwolle.

 • 10 Juli 2020 om 04:14

Vrachtwagen ramt matrixborden op A28, snelweg bij afslag Ommen dicht tot de ochtendspits

Een vrachtwagenchauffeur heeft vrijdagmorgen vroeg de matrixborden op de A28 bij afslag Ommen geramd. Het ongeluk gebeurde vanaf Meppel richting Zwolle. De snelweg zit waarschijnlijk nog tot in de ochtendspits dicht.

 • 10 Juli 2020 om 04:14
Gisteren β€” 9 Juli 2020De Stentor - Kop-van-Overijssel

Automobilist botst op boom in Willemsoord

Door nog onbekende oorzaak is een automobilist vanavond op de Steenwijkerweg in Willemsoord op een boom gebotst. Daarbij raakte een inzittende gewond.

 • 9 Juli 2020 om 22:30

Gemist? Verbazing na vondst hennepkwekerij en YouTuber wordt al badderend van de weg geplukt

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het nieuws van donderdag 9 juli.

 • 9 Juli 2020 om 21:54

Giethoorn zet niet de toerist maar zichzelf op 1 in toekomstplan

Dat het pittoreske Giethoorn er niet alleen is om toeristen vanuit de hele wereld aan te trekken en te entertainen, zal voortaan voor iedereen duidelijk zijn. In de Toekomstvisie Giethoorn draait het vooral om het behoud en versterken van die unieke kwaliteiten van het dorp en zijn bewoners. ‘Het is eigenlijk een vreemd dorp’.

 • 9 Juli 2020 om 17:30

Geen zang, wel pret voor tien bij Kindereiland Giethoorn

‘Wie wil er sturen? Wie wil er punteren?’ ‘Ik! Ik! Ik!’ En daar gaan ze hoor. De wolkbreuk lijkt donderdagochtend voor luttele momenten gedicht boven de dorpsgracht. Veertig kindertjes staan onder het plastic van hun poncho’s en stijf van de adrenaline voor dé zomertraditie van Giethoorn: Kindereiland.

 • 9 Juli 2020 om 12:12

Hersenstichting haalt 450.000 euro op in onze regio, actie voor Jochem uit Zeewolde richting 30.000 euro

De Hersenstichting heeft in deze regio een kleine 450.000 euro opgehaald tijdens de meest recente collecte in januari. Dat is ongeveer een derde van het totaalbedrag in Nederland. Ondertussen loopt het bedrag voor Jochem uit Zeewolde langzaam op richting 30.000 euro.

 • 9 Juli 2020 om 10:45

Elke dag 13 fietsers beboet in Oost-Nederland om appverbod: β€˜Ik wist meteen: shit daar ga ik...’

Elke dag krijgen zo’n dertien fietsers in het oosten van het land een boete omdat zij met een mobieltje in hun hand rondrijden. De politie ziet dat nog veel wordt geappt en gebeld op de fiets en wil daarom meer aandacht voor het appverbod.

 • 9 Juli 2020 om 06:55

Staphorst groeit door en slaat aan het bouwen: ruim 150 nieuwe huizen erbij

Staphorst blijft de komende jaren groeien, naar verwachting komen er tot 2030 zo’n zeshonderd huishoudens bij in de verschillende kernen van de gemeente. Maar dan moeten er wel woningen zijn. En dus zet de gemeente de seinen op groen voor diverse bouwplannen, in Staphorst en de andere kernen.

 • 9 Juli 2020 om 06:00
OuderDe Stentor - Kop-van-Overijssel

Gemist? Help, er zijn te weinig hulphonden. En: de bus blijft ook rijden als vervoerder Keolis moet stoppen

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws vandaag te volgen? Dit is het nieuws van woensdag 8 juli.

 • 8 Juli 2020 om 21:59

Reizigers kunnen hoe dan ook blijven reizen na gesjoemel Keolis: β€˜We kunnen bedrijven dwingen’

Reizigers hoeven zich geen zorgen te maken dat ze na december niet meer de bus in kunnen stappen op delen van de Veluwe, in Midden-Overijssel en Lelystad. Als geen enkele vervoerder zich meldt voor de concessie die met Keolis werd verscheurd, kunnen de provincies een vervoersbedrijf dwingen tijdelijk kostendekkend op die lijnen te rijden.

 • 8 Juli 2020 om 21:30

Geen Ranomi, maar wel het Olympische synchroonzwemduo Noortje en Bregje bij start Zomertour in zwembad Hasselt

Zwemmen met drievoudig olympisch kampioene Ranomi Kromowidjojo? Het zou maar zo kunnen tijdens de Zomertour van de KNZB en Beachsoccer Nederland. In Hasselt begon woensdag de toernee langs bijna twintig Overijsselse zwembaden, campings en vakantieparken van een team van sportpromotors, trainers en (oud-)topsporters. De Zomertour houdt ook op 29 juli halt in Hasselt.

 • 8 Juli 2020 om 18:00

Schapen mogen de dijken weer op: waterschap trekt beweidingsverbod in

Het beweidingsverbod dat 15 juni werd uitgevaardigd door Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta), is ingetrokken. Het waterschap had dat verbod ingesteld op dijken langs de IJssel, de Vecht, het Zwarte Water en de Sallandse weteringen.

 • 8 Juli 2020 om 12:45

Steenwijkerlands cultureel festival door coronamaatregelen kopje onder

Na lang wikken en weken is er nu toch definitief een streep gezet door cultureel festival Kopje Cultuur. Volgens voorzitter Luc Greven is het onmogelijk om 11, 12 en 13 september het evenement te houden met de huidige coronamaatregelen.

 • 8 Juli 2020 om 11:40

Waarom mensen weigeren zich te laten vaccineren tegen corona

Terwijl de vaccinatiegraad voor het eerst in jaren weer wat toeneemt, blijkt uit peilingen van de GGD’s IJsselland en Noord-Oost Gelderland dat er scepsis is over inenten tegen corona. Veel mensen zien zelfs niets in een corona-vaccinatie. Hoe kan dat?

 • 8 Juli 2020 om 08:00

Plannen voor zonnepark op nieuwe locatie in Wanneperveen

Powerfield heeft een vergunningaanvraag ingediend voor een zonnepark aan de Zomerdijk in Wanneperveen. Het bedrijf hoopt op deze locatie meer draagvlak te hebben van omwonenden.

 • 8 Juli 2020 om 05:58
❌