[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 24 September 2017De Stentor - Vechtdal

Gemist? Woede over vliegroutes woedt voort en Terror Teun is niet meer

'Bullshit!', die opgekropte woede kwam naar buiten bij een avond over de vliegroutes naar Lelystad Airport. Het geluid dat dat met zich mee zal brengen werd in de regio besproken én in Den Haag. Andere dingen die de aandacht vroegen: Hert Terror Teun kwam om het leven en brutale koperdieven maakten met hun buit meteen een rondje langs ijzerhandelaren.

 • 24 September 2017 om 10:01
OuderDe Stentor - Vechtdal

Recron polst ondernemers over impact Lelystad Airport

Recron - de brancheorganisatie voor recreatieondernemers - tracht via een vragenlijst te achterhalen wat de impact van de vliegroutes van Lelystad Airport is op bedrijven op de Veluwe, in Gelderland,Overijssel en Friesland.

 • 23 September 2017 om 16:29

Dalfsen gedwongen tot coffeeshopdebat

De gemeenteraad van Dalfsen beslist maandag of het burgerinitiatief dat gestart is door Vincent Oosterveen geldig is. In dat geval wordt zijn agendapunt - het realiseren van een coffeeshop - binnen drie maanden daadwerkelijk op de raadsagenda gezet. 

 • 23 September 2017 om 13:56

'Inbreker' in Dedemsvaart blijkt zoon van bewoners

Wat doe je als je midden in de nacht iemand ziet lopen in het huis van je buren die op vakantie zijn? Een buurtbewoner in Dedemsvaart belde afgelopen nacht de politie. De 'inbreker' bleek echter weinig kwaads in de zin te hebben.

 • 23 September 2017 om 08:52

Pony's attractiepark Slagharen verhuizen naar Ponyparkcity

Attractiepark Slagharen heeft in vakantiepark Ponyparkcity een nieuwe eigenaar voor haar 63 pony's gevonden. De dieren verhuizen eind oktober. 

 • 22 September 2017 om 17:53

Asfaltlaag N36 moet al na jaar vervangen worden

De asfaltlaag op de N36 bij de kruising met de Beerzerweg wordt komende week vervangen, terwijl die er nog maar een jaar in lag. Oorzaak: spoorvorming. 

 • 22 September 2017 om 15:38

Azc's open voor publiek: Van Syrische spelletjes tot kickboksen

Dansen met Syrische kinderen, hapjes uit verre landen proeven of verhalen horen over het leven op de vlucht. Je kunt het morgen allemaal doen. Dan openen verschillende azc's in Nederland namelijk de deuren voor het publiek. Zo ook de azc's in deze regio.

 • 22 September 2017 om 15:09

In deze gemeenten kregen vrouwen een bon voor wildplassen

Vrouwen mogen dan weinig plekken hebben waar ze in de nachtelijke uurtjes naar een openbaar toilet kunnen, niet veel dames gaan op de bon voor wildplassen: in 34 gemeenten in Nederland zijn vrouwen bekeurd. Bekijk op de kaart waar.

 • 22 September 2017 om 13:35

Weekendtips: Met je buren naar de Platenbeurs?

Het weekend staat weer voor de deur. Mocht je nog geen plannen hebben, dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje. 

 • 22 September 2017 om 13:16

Poll burendag: Is het 'oorlog' in jouw straat?

Buren heeft bijna iedereen in Nederland, tenzij je in een hutje op de hei woont. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Morgen is het Burendag in Nederland: de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

 • 22 September 2017 om 12:08

Burendag: Is het 'oorlog' in jouw straat?

Buren heeft bijna iedereen in Nederland, tenzij je in een hutje op de hei woont. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Morgen is het Burendag in Nederland: de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

 • 22 September 2017 om 12:08

Nieuwbouw basisscholen valt duurder uit

De gemeente Hardenberg is tot 2021 zo'n acht miljoen euro extra kwijt aan de nieuwbouw van scholen. De extra kosten ontstaan door de enorm gestegen bouwkosten.

 • 22 September 2017 om 05:44

Politie nog te vaak te laat

Politie is in de meeste gemeentes vaak te laat is bij een spoedgeval, blijkt uit onderzoek. In de eerste helft van dit jaar was de politie gemiddeld in 85% van de gevallen binnen 15 minuten aanwezig, dit moet volgens de streefnorm 90% zijn. 

 • 21 September 2017 om 17:09

Deel 2 van debat over Lelystad Airport en Teuge volgende week donderdag

De Kamer debatteert volgende week donderdag om 14.00 uur verder over Lelystad Airport, de aan- en uitvliegroutes en de gevolgen daarvan voor milieu, bewoners en Teuge Airport.

 • 21 September 2017 om 16:07

Agressieve drankrijder (31) met mes na bizarre rit in Nieuwleusen opgepakt

Een 31-jarige drankrijder uit Nieuwleusen heeft het gisteravond wel erg bont gemaakt in zijn eigen woonplaats. De man sloeg met zijn auto over de kop, waarna hij agressief uitstapte en een mes pakte. Toen een omstander het mes wist af te pakken, rende de man naar huis. Daar werd hij later opgepakt door de politie.

 • 21 September 2017 om 11:03

Auto ramt boom in Dalfsen, bestuurster naar het ziekenhuis

Op de N757 Poppenallee bij Dalfsen is vanavond een bestuurster gewond geraakt bij een ongeluk. De vrouw is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

 • 20 September 2017 om 23:44

Waterschappen en Provincie gaan samen ook stroom opwekken

Provincie Overijssel, waterschap Vechtstromen en waterschap Drents Overijsselse Delta gaan samen investeren in projecten om duurzame energie op te wekken.

 • 20 September 2017 om 11:37

Brand verwoest Hardenbergse melkveestal, 50 koeien ongedeerd

In een melkveestal in Den Velde is vanmorgen een grote brand uitgebroken. De vlammen hebben de stal voor een groot deel verwoest. In de schuur was jongvee ondergebracht

 • 20 September 2017 om 07:33

Grote brand in Hardenbergse melkveestal, dieren zijn veilig

Er is een grote brand uitgebroken in een melkveestal in Den Velde. De brand woedt aan de Veldingerveldweg in het buitengebied van Hardenberg.

 • 20 September 2017 om 07:33

VVD stelt vragen over vacature Ombudsman

De VVD-fractie in Hardenberg stelt vraagtekens bij de vacature voor Ombudsman of -vrouw die de gemeente onlangs plaatste. 

 • 19 September 2017 om 21:30
โŒ