[Contact]

Nieuwskop.nl Nieuwskoppen Nederland

๐Ÿ”’
โŒ Over FreshRSS
Er zijn nieuwe artikelen beschikbaar, klik om de pagina te vernieuwen.
Gisteren โ€” 24 September 2018De Stentor - Vechtdal

Manon Nummerdor-Flier speelt mee in musical in Zwolle

Voormalig volleybalinternational Manon Nummerdor-Flier speelt mee in Soof, een musical die begin 2019 te zien is in theater de Spiegel in Zwolle.

 • 24 September 2018 om 19:07

Vroomshoop Meubelen sluit de deuren

Vroomshoop Meubelen gaat eind december dicht. De 36 personeelsleden is ontslag aangezegd. „De medewerkers krijgen een vertrekvergoeding en de crediteuren worden betaald”, zegt eigenaar Hennie van der Most.

 • 24 September 2018 om 21:54

Manon Nummerdor-Flier speelt mee musical in Zwolle

Voormalig volleybalinternational Manon Nummerdor-Flier speelt mee in Soof, een musical die begin 2019 te zien is in theater de Spiegel in Zwolle.

 • 24 September 2018 om 19:07

Ommer bieb brengt mensen verder in de maatschappij

De Ommer bibliotheek gaat naast het vertrouwde uitlenen van boeken Ommenaren ook meer helpen bij het meedoen in de samenleving. Om dat mogelijk te maken stelt het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad voor om de subsidie aan de bieb te verhogen met 75.000 per jaar.

 • 24 September 2018 om 15:26

Ommer bieb biedt helpende hand in maatschappij

De Ommer bibliotheek gaat naast het vertrouwde uitlenen van boeken Ommenaren ook meer helpen bij het meedoen in de samenleving. Om dat mogelijk te maken stelt het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad voor om de subsidie aan de bieb te verhogen met 75.000 per jaar.

 • 24 September 2018 om 15:26

Gemist? Wietplantage in Raalte, vogeldieven in IJsselhallen Zwolle

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zaterdag 22 september.

 • 22 September 2018 om 22:00

Viskramen gered bij nachtelijke brand in Dedemsvaart

Een brand bij visspecialist Kosse heeft afgelopen nacht voor opschudding gezorgd aan de Langewijk in Dedemsvaart. De schade is flink, maar dankzij een alerte buurman en snel ingrijpen van de brandweer bleef groter leed bespaard.

 • 24 September 2018 om 06:57
OuderDe Stentor - Vechtdal

Gemist? Nepagenten in Giethoorn en mountainbiker komt om in Ruurlo

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zondag 23 september.

 • 23 September 2018 om 22:02

Gemist? Opvallende uitspraak 9/11 op school in Zutphen en voerverbod op kinderboerderij in Zwolle

Een uitspraak over 9/11 van een natuurkundedocent in Zutphen zorgde voor commotie. De rector van de school vond deze week dat de docent te ver is gegaan met zijn met zijn uitspraak. Dit bericht was één van de opvallendste berichten van deze week. Een overzicht van de opvallendste berichten van de afgelopen week:

 • 23 September 2018 om 10:00

Harde wind velt stokoude holle boom in Ommen

Een oude boom aan de Beukenallee, in buurtschap Archem bij Ommen, heeft vannacht het loodje gelegd.

 • 22 September 2018 om 14:50

Harde wind velt holle boom in Archem

Een oude boom aan de Beukenallee, in buurtschap Archem bij Ommen, heeft vannacht het loodje gelegd.

 • 22 September 2018 om 14:50

Nieuwe app toont obstakels Dirty Monkey Run in Gramsbergen

Deelnemers en kijkers die zich willen voorbereiden op de tweede editie van de Dirty Monkey Run - morgen in Gramsbergen - kunnen een gratis app op hun mobieltje installeren waarop alle hindernissen zijn te zien. ,,Die app is sinds deze week in de lucht. Je kunt de route bekijken en de bijna vijftig hindernissen afzonderlijk aanklikken. Ook staan er 'tips and tricks' op en nog veel meer info'', zegt medeorganisator Arjen Sibon enthousiast.

 • 22 September 2018 om 14:50

Wethouders Vechtdal op 'inboergeringscursus': 'je hebt kleine en grote eieren'

De nieuwe wethouders in het Vechtdal hebben zich op uitnodiging van agrarische belangenvereniging LTO laten 'inboergeren'. De animo onder de bestuurders valt wat tegen. ,,In Hardenberg zijn er vier nieuwe wethouders, en die hebben we allemaal uitgenodigd. Dan is het jammer dat er maar eentje meedoet."

 • 22 September 2018 om 11:09

Oplichter bestelt een hoop maar gaat zelf met geld aan de haal

Hij bestelt grote voorraden voedsel voor een groot feest en vraagt de ondernemer een sponsorbijdrage. Zodra hij 125 euro handje contantje heeft opgestreken, verdwijnt de man van de radar.

 • 21 September 2018 om 17:25

Burendag staat voor de deur! Dit zijn de leukste initiatieven in Oost-Nederland

Een buurtbarbecue om elkaar wat beter te leren kennen, een likje verf op een verouderd buurthuis of een straat onkruidvrij maken. Het zijn allemaal initiatieven voor Burendag om de buurt wat leefbaarder te maken. Dit weekend staat het jaarlijkse burenfestijn weer op de agenda. Een greep uit de initiatieven in Oost-Nederland.

 • 21 September 2018 om 17:11

Vijftig handtekeningen Ommenaren voor veilige 30km-zone Zwolseweg

Bewoners en ondernemers willen dat de 'kop' van de Zwolseweg en het Molenerf in Ommen worden ingericht als 30km-zone. Die al jaren gekoesterde wens is verwoord in een petitie die deze week met vijftig handtekeningen is overhandigd aan verkeerswethouder Leo Bongers.

 • 21 September 2018 om 17:05

We kunnen morgen aftrappen op groene velden, maar dat scheelde akelig weinig

De meeste voetbalvelden in deze regio zijn genoeg opgeknapt van de dorre zomer. De regen kwam precies op tijd voor de start van de competitie morgen. Veel scheelde het niet, laten voetbalverenigingen weten aan de Stentor. En natuurgrasclubs in Deventer moeten wel extra geduld hebben.

 • 21 September 2018 om 16:00

Weer in de avondspits gaat meevallen

Het weer wordt aan het einde van de dag niet zo vreselijk als vanochtend nog werd gedacht. Meteoroloog Michiel Severin van Weerplaza verwacht dat het verkeer in Midden- en Oost-Nederland in de avondspits weinig last zal hebben van harde wind of regen.

 • 21 September 2018 om 13:12

Tunnel Dalmsholte ligt er, maar gejuich blijft achterwege

De tunnel in de N348 tussen Lemelerveld en Ommen ligt er dan, maar niet iedereen is te spreken over de precieze plek. Agrariërs moeten nu kilometers omrijden om van de ene naar de andere kant van de provinciale weg te komen. ,,Het blijft een opmerkelijk fenomeen in de Nederlandse politiek. Iedereen is tegen deze tunnel op die plek, maar toch komt-ie er."

 • 21 September 2018 om 10:57

Overijssel alert na handelsmissie: Waak voor uitverkoop aan Chinezen

Bedrijven in Oost-Nederland moeten minder naïef zijn als Chinese investeerders interesse tonen in een overname, zegt Overijssels gedeputeerde Eddy van Hijum na een handelsmissie naar het land. Dikke kans dat zij uit zijn op technologie en kennis, die ze naar hun eigen land willen overhevelen.

 • 21 September 2018 om 10:00
โŒ